הדור הבא | נושא קנית המכשירים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: הדור הבא | נושא קנית המכשירים

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2013, 23:44

bling כתב:כן, אינטר הבין, אי אפשר להשוות בגודל ההפקות ואפילו בכמות, לקונסולות יוצאים כל המשחקים הגדולים והמדוברים של התעשייה, אם אתה רוצה להרגיש הכי "בעניינים" עדיף שתהיה לך אחת מהקונסולות. (עם עדיפות ברורה לפס3 בדור האחרון)

מה גם שלא רק שההפקות ב PC מצומצמות וצנועות הרבה יותר, לא ניתן להשוות מבחינת הגיוון בכלל, טונות של משחקי אסטרטגיה ו RPG, בעוד שעל הפס3 יש לך פלטפורמרים, משחקי עולם פתוח, משחקי TPS לניארים, האק נ סלאש, RPG, משחקי סיפור אינטרקטיבי, משחקי מירוץ וכו' מבין ההפקות הגדולות, בקיצור אין ספק בכלל שהפלייסטיישן תדבר לרוב האנשים (גם אם אינטר מכנה אותם מטומטמים), ובגלל ש jackq רצה פס4 אבל הסטים בוקס גורמת לו להתלבט יצאתי מנקודת הנחה שהוא שחקן קונסולות שהסטים בוקס פשוט מדברת גם אל הנישה שלו בגלל הפשטות שלה, אחרת היה לו כבר מזמן PC וזהו, לכן ההודעה שלי שעדיף לו פס4 במקרה הזה נכונה כי המגוון שציינתי רוב הסיכויים ידבר אליו יותר מאשר מה שמציע הסטים בוקס היחסית חלש שמדבר לנישה צרה ביותר אם הוא התלבט בין 2 האפשרויות וגם לא יריץ בצורה טובה יותר בהכרח את משחקי המולטי פלטפורם.

הכל תלוי באיזה משחק, יש לך בכלל ספק שבStarcraft 2 יש הפקה בסדר גודל של אנצ'רטד? או קרייסס? בטח שיש שם הפקה ברמה הזאת. האם יש בקונסולות יותר בלעדיים עם הפקה כזאת? ברור. אבל איך זה שיש יותר משחקים מופקים הופך את הפס3 למכשיר עם בלעדיים טובים יותר, מיוחדים יותר או איכותיים יותר? זה לא. לך תסתכל כל שנה על הPC מול הפס3 בצד של הבלעדיים, גם אם נשים בצד רגע את העובדה ש100% ממשחקי המולטי פלטפורם עדיפים בPC גם בצד הטכני וגם בצד החופש (מודים, שלבים, כלי פיתוח פתוחים לכל וכדומה) ושיש משחקים שפשוט בושה לשחק עליהם על הפס3 ולא על PC (למשל קרייסס 2, קרייסס 3 או BF3), תראה שיש לPC כמות שווה או גדולה יותר של בלעדיים איכותיים. האם באלה של הפס3 יהיה בממוצע ערכי הפקה גבוהים יותר? כנראה, אבל האם הם טובים יותר? כלומר באמת היית לוקח את KZ2 הגרוע על Civ כי יש לו יותר סרטוני מעבר?

אם תסתכל על 2012, אנשים מדחיקים את זה לגמרי אבל לא יצא כלום טוב לפס3. כלומר יצא ג'רני שזה משחק מדהים של שעתיים ב10$ שיש על הPC כאלה במאות, אבל חוץ ממנו יש בדיוק שני בלעדיים עם ממוצע 80 ומעלה שיצאו לפס3 ב2012 כשהאחד זה משחק בייסבול (MLB) והשני זה אוסף משחקי פס2 (האוסף של ראצ'ט). אין ספק שהפס3 מביאה פעם בשלוש שנים ככה שנה ממש מטורפת אבל לרוב זה נס רפואי אם יש לה יותר מ-2 בלעדיים באמת טובים בזמן שבPC תמיד יש כמה וכמה כאלה בשנה. אני מבין שאתה פחות גיימר PC אז אתה לא מחפש או מתעניין יותר מדי אבל מאוד קל להשוות יציאה של סים סיטי או CIV חדש לכל יציאה של אנצ'רטד ובטוח כל מני סדרות סוג ב' של סוני כמו קילזון ודומיו.

אגב, גם בתחום הגיוון קשה להתחרות בPC כי באמת שיש על הפלטפורמה הזאת הכל בזמן שבפס3 אין כלום בז'אנרים שלמים כמו MMO, אסטרטגיה, טקטיקה, POINT & CLICK, MOBA, סימולטורים על כל גווניהם ובכלל כלום בתחום האינדי. דווקא אם אתה רוצה לדבר על גיוון ונישה אז גם אם נתעלם מבלעדיות יש לך הכל מהכל בPC, גם בז'אנרים שציינת ספציפית לפס3 שלדעתי איכותי בהרבה על הPC.

בנושא מה מתאים לאדם שחושב על פס4, מה בדיוק אמור להלהיב אותו כרגע על הפס4? BF4 שעליון בPC? וויצ'ר 3 שעליון בPC? אולי שוטר סטייל טייטנפול שיוצא לPC ולא לפס3? בנתיים הבלעדיים של הפס4 נראים מאוד רע, בחלקם יש המון קישוטים יפים אבל מתחת לשכבות האלה מדובר בדברים שנראים די נורא כמו KZ או אינפמס. באמת יש לפס4 משהו מרגש כמו Star citizen יחד עם האוקולוס ריפט? לא באמת. אז למה שלא יתלהב מסטימבוקס? ממילא כל המולטיפלטפורם יהיה בPC באיכות עדיפה, במחיר זול יותר וכמות גדולה יותר של תוכן אז עם כל הכבוד ל-2 בלעדיים הטובים של סוני בשנה, כל המולטי פלטפורם עדיף לו על הPC והבלעדיים של הPC מצויינים גם בקטגוריות של הפס4.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 נובמבר 2013, 07:49

Kazz כתב:מה זה משנה שההפקות מצומצמות וצנועות יותר? ושוב, אתה אומר שלקונסולות יוצאים כל המשחקים המדוברים בתעשייה ורוב הדוגמאות שאתה נותן הם של משחקי צד א' שאפשר לשחק רק בפלטפורמה וקונסולה אחת.

טיעון רציני יותר ישווה משחקים שיוצאים גם לפס3 ול 360 \ לפס4 וXB1 ושאינם יוצאים למחשב.

זה נכון שבמקרה הזה הדגש על סוני, הבוקס התחילה מצויין והזרימה בלעדיים בקצב טוב אבל הבעיה היא שהיא איבדה הרבה מהם בהמשך (היו זמנית) וגם שחלקם יצאו במקביל ל PC וכמובן שהיא פשוט הפסיקה עם "ההרגל" והחלה להזרים את גירס, היילו ופורצה הקבועים שברור שזה קצת מחוויר.
אם נינטנדו היתה בונה קונסולה נורמלית שמקבלת מולטי פלטפורם אז היא היתה עוד דוגמא טובה כי היצע הבלעדיים שלה היה סבבה, רק בתקציבים והפקה שמקבילים לדור קודם.

והקטגוריה שציינת היא עוד יתרון, משחקי קונסולות בלבד, אבל לא הבנתי מדוע מבטלת בלעדיים, היא באה בנוסף ומעמיקה עוד יותר את הפיגור של המחשב בנושא, למה להתעלם מצד א'?
אל תשכח שכל הדיון התחיל בהשוואה בין הפס4 לסטים של ה 500 דולר, אז בהקשר הזה הבאתי את ההשוואה עם הפס3 כדוגמא עיקרית, ברור שאין לי את הכלים לדעת מה יקרה בדור הזה בנושא אני רק יכול להניח ע"פ ההסטוריה.

KEO אתה מתפזר, כל הדיון נולד בצל הסטים בוקס של ה 500 דולר ככה שאיזו עליונות מטורפת טכנית של ה PC אין פה אם בכלל, אם הבנאדם היה מתלבט בין הסטימבוקס של 700 דולר עם כרטיס פצצה אז הסיפור היה שונה וברור שמולטי פלטפורם זה הזרם המרכזי שהרוב משחקים וזה שיקול לא קטן שאולי שווה לקנות מכשיר שיביא לו במשחקים הללו ביצועים מטורפים, עם איך שהוא הציג את זה כמישהו שמתעניין בבלעדיים של סוני בלי שהראה רקע בדברים הנישתיים שרצים על ה PC ההודעה שלי היתה נכונה, במיוחד שאמרת שה PC אוכל את הפס3 ב AAA (דגש על 3 A ולא על A וחצי עד 2 כמו הרבה מהמשחקים שציינת מבחינת גודל הפקה) אז חשבתי לתקן אותך, לא מתווכח על סטארקראפט 2 או דיאבלו 3 כמשחקים מדוברים ועם הפקה מרשימה בצד ה PC, הבעיה היא שהם מיעוט בהשוואה לקונסולות ובמקרה של חלקם גם הם מגיעים בסוף, את הבלעדיים של סוני הוא בחיים לא יוכל לשחק על פלטפורמה אחרת.
וכמובן שאני מנסה להביא הימור מושכל לגבי הדור שברור לי שמצב הבלעדיים והמשחקים על הפס4 אמור בוודאות גדולה להשתפר משמעותית, מזמן אמרתי שאין שום סיבה רציונאלית לקנות עכשיו את הקונסולות החדשות, אבל אם הוא הולך על סטים בוקס ב 500 דולר במקום פס4 אז הוא עושה עסקה רעה לפי איך שהוא הציג את הדילמה שלו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 נובמבר 2013, 16:34

InterAl כתב:קונסולות = משחקים למטומטמים. PC = משחקים מתוחכמים לאנשים עם שכל. וזה לא שמשחקים למטומטמים זה בהכרח רע... אני מעדיף משחקים מטומטמים על רציניים בשביל לנקות את הראש אחרי יום עבודה ארוך ומעייף. אבל אם יש לי מספיק זמן פנוי וכוח? ה-PC הוא ברירת המחדל. חוץ מזה שמי שאוהב משחקי אסטרטגיה וסימולטורים חייב PC ורק PC.

לדעתי אתה סתם מקצין. 90+ אחוז מהמשחקים שאנחנו משחקים הם משחקים "למטומטמים" ללא קשר להאם המשחק משוחק על קונסולה או PC. מה גם שאין שום דבר "מטומטם" בגיימפליי עם דגש על מהירות תגובה מאשר דגש על מחשבה ותכנון. במיוחד כאשר לרוב משחקים עם מחשבה ותכנון הם משחקים נגד AI מה שברוב המוחץ של המקרים הופך ל"תמצא את התבנית" and game the system הכי טוב שאתה יכול.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 נובמבר 2013, 13:34

bling כתב:
זה נכון שבמקרה הזה הדגש על סוני, הבוקס התחילה מצויין והזרימה בלעדיים בקצב טוב אבל הבעיה היא שהיא איבדה הרבה מהם בהמשך (היו זמנית) וגם שחלקם יצאו במקביל ל PC וכמובן שהיא פשוט הפסיקה עם "ההרגל" והחלה להזרים את גירס, היילו ופורצה הקבועים שברור שזה קצת מחוויר.
אם נינטנדו היתה בונה קונסולה נורמלית שמקבלת מולטי פלטפורם אז היא היתה עוד דוגמא טובה כי היצע הבלעדיים שלה היה סבבה, רק בתקציבים והפקה שמקבילים לדור קודם.

והקטגוריה שציינת היא עוד יתרון, משחקי קונסולות בלבד, אבל לא הבנתי מדוע מבטלת בלעדיים, היא באה בנוסף ומעמיקה עוד יותר את הפיגור של המחשב בנושא, למה להתעלם מצד א'?
אל תשכח שכל הדיון התחיל בהשוואה בין הפס4 לסטים של ה 500 דולר, אז בהקשר הזה הבאתי את ההשוואה עם הפס3 כדוגמא עיקרית, ברור שאין לי את הכלים לדעת מה יקרה בדור הזה בנושא אני רק יכול להניח ע"פ ההסטוריה.

KEO אתה מתפזר, כל הדיון נולד בצל הסטים בוקס של ה 500 דולר ככה שאיזו עליונות מטורפת טכנית של ה PC אין פה אם בכלל, אם הבנאדם היה מתלבט בין הסטימבוקס של 700 דולר עם כרטיס פצצה אז הסיפור היה שונה וברור שמולטי פלטפורם זה הזרם המרכזי שהרוב משחקים וזה שיקול לא קטן שאולי שווה לקנות מכשיר שיביא לו במשחקים הללו ביצועים מטורפים, עם איך שהוא הציג את זה כמישהו שמתעניין בבלעדיים של סוני בלי שהראה רקע בדברים הנישתיים שרצים על ה PC ההודעה שלי היתה נכונה, במיוחד שאמרת שה PC אוכל את הפס3 ב AAA (דגש על 3 A ולא על A וחצי עד 2 כמו הרבה מהמשחקים שציינת מבחינת גודל הפקה) אז חשבתי לתקן אותך, לא מתווכח על סטארקראפט 2 או דיאבלו 3 כמשחקים מדוברים ועם הפקה מרשימה בצד ה PC, הבעיה היא שהם מיעוט בהשוואה לקונסולות ובמקרה של חלקם גם הם מגיעים בסוף, את הבלעדיים של סוני הוא בחיים לא יוכל לשחק על פלטפורמה אחרת.
וכמובן שאני מנסה להביא הימור מושכל לגבי הדור שברור לי שמצב הבלעדיים והמשחקים על הפס4 אמור בוודאות גדולה להשתפר משמעותית, מזמן אמרתי שאין שום סיבה רציונאלית לקנות עכשיו את הקונסולות החדשות, אבל אם הוא הולך על סטים בוקס ב 500 דולר במקום פס4 אז הוא עושה עסקה רעה לפי איך שהוא הציג את הדילמה שלו.

אם רזיסנטס זה AAA ו-KZ זה AAA ואינפמס זה AAA אז בטוח שהמשחקים שציינתי על הPC הם AAA. וכן, כמו שאמרתי כבר מקודם אין מה לקנות סטימבוקס של 500$. כלומר עוד שנתיים לגמרי יש מה לקנות של 500$ אבל היום אם אתה לא מוכן להשיל איזה 700-800 דולר על סטימבוקס זה די מיותר, ביחוד שרוב הבלעדיים הטובים של הPC דורשים מקלדת ועכבר ומשוחקים לרוב ליד שולחן עבודה ולא על הספה.

דין, זה לא מחיר ממש גבוה? הרי באמזון גרמניה ימכרו לך ב330 יורו והבן אדם הזה רוצה 430.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 נובמבר 2013, 22:17

בלינג, בניסוח שלך ש: "אי אפשר להשוות בגודל ההפקות ואפילו בכמות, לקונסולות יוצאים כל המשחקים הגדולים והמדוברים של התעשייה" משתמע כאילו אתה מציב את הקונסולות ככלל (לפחות פס3 ו360) מול המחשב כך שבכל אחת מהן תקבל את המשחקים האלה אבל אז בדוגמאות אתה מציין לרוב משחקי צד א' שזה לא מראה לגבי קונסולות מול פיסי אלא קונסולה אחת מול קונסולה אחרת מול פיסי.

אם אתה רוצה לטעון שהמחשב מפספס משחקים גדולים ומדוברים בהשוואה לקונסולות אז עדיף לתת דוגמאות למשחקים שהם לא צד א' שיוצאים לפס3 ול360 אבל לא למחשב. אם אתה 'מוריד נקודות' למחשב בגלל שאין לו אנצ'רטד אז אתה צריך לעשות אותו דבר ל360 ולכל פלטפורמה אחרת.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 נובמבר 2013, 22:29

אז זה כבר רשמי שה-PS4 תגיע לישראל בינואר במחיר של 2,500 שקלים? כי דיברתי עם ישפאר והם אמרו לי שהמחיר הוא יותר בכיוון של 2,800. :roll:

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 דצמבר 2013, 08:31

Nigga כתב:אמזון הביאו לי תאריך שליחה. הגיע הזמן באמת.

תמונה

אותו דבר אצלי, אם כי זה קצת מוזר, ההערכה הזאת ממש רחבה ולא ממש אומרת יותר מדי. מעניין מה הם יעשו במצב בו זה יגיע אחרי חג המולד. הם הרי הבטיחו לפני, ולא שבאמת משנה לנו כאן כיהודים בישראל העמידה בחג הזה, אבל אני בטוח שיש לא מעט שעיכוב של יומיים אחרי ערב חג המולד הורס להם את כל התוכניות.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 דצמבר 2013, 17:13

Nigga כתב:מה שיותר מוזר לי זה שההערכה שלהם היא דצמבר 14 עד דצמבר 27 ושורה אחת מעל זה מדגישים שזה יגיע רק אחרי דצמבר 25.
הם מתכוונים להערכת תאריך שליחה והערכת תאריך הגעת המוצר?

ד"א, מתי הזמנת? אני הזמנתי ב 10 בנובמבר.

הזמנתי יום אחריך.

וכן, הערת ״יגיע אחרי חג המולד״ משונה. אני מניח שהם שמים אותה שם על כל מוצר שהגבול העליון של ההגעה שלו יוצא אחרי החג, אבל זה מוזר. הרי הזמנו במשלוח מהיר, לא צריך להיות חלון כל כך גדול מהרגע שהם ישלחו. אני מניח שהם פשוט לא יודעים מתי בדיוק הם ישלחו, רק קיבלו חלון יותר מוגדר מסוני למשלוח הבא של קונסולות.

שוין, יגיע כשיגיע. בינתיים יהיה לי זמן להשלים את סיינטס רו 4 שקניתי במבצע בלאק פריידי ב-psn ואת Dragons Dogma שקבלנו לאחרונה בפלוס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2013, 11:03

Nigga כתב:מה שיותר מוזר לי זה שההערכה שלהם היא דצמבר 14 עד דצמבר 27 ושורה אחת מעל זה מדגישים שזה יגיע רק אחרי דצמבר 25.
הם מתכוונים להערכת תאריך שליחה והערכת תאריך הגעת המוצר?

זה מה שאני מבין מזה. יישלח בין ה-14 ל-27, לא יגיע אלייך לפני ה-25.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 דצמבר 2013, 12:11

Laskin כתב:
זה מה שאני מבין מזה. יישלח בין ה-14 ל-27, לא יגיע אלייך לפני ה-25.

Delivery Estimate זה הערכה מתי זה יגיע אליך הביתה, לא מתי זה יישלח. מה גם שגם אם זה היה הערכה לתאריך השליחה - מדובר במשלוח מהיר של עד ארבעה ימים. זה אומר שאם הם ישלחו ב-14.12 זה יהיה כאן מקסימום עד ה-20 (אני נותן להם פה עוד יומיים עיכובים של סופ"ש וכאלה). קיצר, מוזר.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 05 דצמבר 2013, 00:38

קול, אמזון הקדימו את המשלוח והקונסולה תהיה כאן כבר בשבוע הבא. דין, גם אצלך זה קרה?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 05 דצמבר 2013, 20:00

איזה כיף - תתחדשו!
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 05 דצמבר 2013, 20:03

Nigga כתב:וואו, לא רק שהם הקדימו לי את המשלוח שוב, המשלוח כבר יצא תמונה

תמונה

זה הרגע הכיף.. לדעת שזה כבר בדרך אליך, שיהיה במזל טוב וגם לך ארז!!

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 דצמבר 2013, 04:24

Nigga כתב:וואו, לא רק שהם הקדימו לי את המשלוח שוב, המשלוח כבר יצא תמונה

תמונה

זה יגיע אליך בראשון (תוסיף עוד יום לעיקוב של UPS מעבר להערכה שלהם).
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 05 דצמבר 2013, 23:31

Nigga כתב:ראשון מתאים לי :)
ותודה יהל. (יעל?)

יהל

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 06 דצמבר 2013, 09:26

Death_119 כתב:זה יגיע אליך בראשון (תוסיף עוד יום לעיקוב של UPS מעבר להערכה שלהם).

אני דווקא מכוון לקבל את זה בשני (בכל זאת, סופ"ש ו-ups צריכים עוד להוציא את זה מהמכס וכל החרא הזה), אבל אשמח להיות מופתע לטובה. יאי פלייסטיישן.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 דצמבר 2013, 12:27

התחנה אחרי טורקיה זה לוד. גם לי היה אותו הדבר שבוע שעבר, הוא היה צפוי להגיע בשישי לארץ, הם התקשרו ואמרו שהוא יגיע בראשון למרות שהחלוקה נקבעה עד סוף יום שני. הוא יגיע גם אליכם בראשון מאחר ונתב"ג עובד 24 שעות וגם UPS, הם יקבלו את החבילה והיא תעבור מכס בשבת לכל היותר.

בכל מקרה תתחדשו שניכם, אתם כל כך הולכים להנות, הפס4 מדהימה. מצפה בקוצר לפגוש את שניכם בקילזון ולנסות את הparty chat (מתוך 50 חברים ברשימה אצלי רק לי יש כרגע פס4). Nigga, יש לי אותך ברשימה כיום? אם לא, מה המשתמש שלך?
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 06 דצמבר 2013, 13:38

זה מסלול קבוע ככה גם היה עם הxbox אצלי. בערך (-:

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 06 דצמבר 2013, 15:11

Death_119 כתב:התחנה אחרי טורקיה זה לוד. גם לי היה אותו הדבר שבוע שעבר, הוא היה צפוי להגיע בשישי לארץ, הם התקשרו ואמרו שהוא יגיע בראשון למרות שהחלוקה נקבעה עד סוף יום שני. הוא יגיע גם אליכם בראשון מאחר ונתב"ג עובד 24 שעות וגם UPS, הם יקבלו את החבילה והיא תעבור מכס בשבת לכל היותר.

בכל מקרה תתחדשו שניכם, אתם כל כך הולכים להנות, הפס4 מדהימה. מצפה בקוצר לפגוש את שניכם בקילזון ולנסות את הparty chat (מתוך 50 חברים ברשימה אצלי רק לי יש כרגע פס4). Nigga, יש לי אותך ברשימה כיום? אם לא, מה המשתמש שלך?

מתי הם התקשרו אליך להודיע שיגיע בראשון? אני דברתי איתם היום בבוקר והם עדיין טענו שזה יהיה אצלי בשני. שזה קצת מבאס, כי בשני אני בקושי נמצא בבית.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 דצמבר 2013, 01:08

erezronen כתב:
מתי הם התקשרו אליך להודיע שיגיע בראשון? אני דברתי איתם היום בבוקר והם עדיין טענו שזה יהיה אצלי בשני. שזה קצת מבאס, כי בשני אני בקושי נמצא בבית.

הם התקשרו אליי בשישי ב-11:00 בשביל לבקש את התעודת זהות שלי בשביל המכס. ואז הם אמרו שזה יגיע בראשון. בראשון השליח הגיע כבר ב-11:00.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 06 דצמבר 2013, 17:58

Death_119 כתב:הם התקשרו אליי בשישי ב-11:00 בשביל לבקש את התעודת זהות שלי בשביל המכס. ואז הם אמרו שזה יגיע בראשון. בראשון השליח הגיע כבר ב-11:00.

קיצר, אני עדיין מכוון לשני (כי לא התקשרו אליי ולא ביקשו שום תעודת זהות. מעצבנים).

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 07 דצמבר 2013, 11:38

מה שאני עשיתי עם נxbox זה שאני הקדמתי אותם, התקשרתי אליהם כי הסטטוס היה לא ברור ונתתי להם כבר בעצמי את התעודת זהות ואת המספר שלי, בדקו עוד פעם כתובת וזה הגיע ביום שני בסביבות 12, הסיבה שזה יגיע אליכם בשני היא בגלל שהמכס לא פועל בשבת, אז החבילה משתחררת בראשון בערך, ואז בשני מכינים להפצה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 דצמבר 2013, 14:51

אויש נפלה עלי הזדמנות נדירה של connection בארה"ב (חבר של אחי הגדול) שמגיע עוד שבוע לארץ ובכל מקרה הולך לקנות שם מכשיר בשביל בן-דוד שלו, אחי אמר לו להביא גם עבורי ואין בעיה, העניין זה שהכל sold out!
הוא עבר ב 100 מקומות כבר והוא פשוט לא מוצא מחוץ לשוק של הספסרים שמפרקים במחיר :(

הוא מגיע עוד שבוע והוא אמר שהוא ימשיך לחפש אבל אין לו הרבה תקוות.
ומדובר במישהו שיש לו עסק למשאיות (הוא בעל אזרחות, לא ישראלי טיפוסי בעגלות) ובמסגרת עבודתו הוא עובר לא מעט מקומות, ככה שאם יש בנאדם בארה"ב שהייתי שם עליו את הכסף שימצא זה הוא ולמרות זאת עם כל המיילים שהוא עובר אין בשום מקום :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2013, 00:41

bling כתב:אויש נפלה עלי הזדמנות נדירה של connection בארה"ב (חבר של אחי הגדול) שמגיע עוד שבוע לארץ ובכל מקרה הולך לקנות שם מכשיר בשביל בן-דוד שלו, אחי אמר לו להביא גם עבורי ואין בעיה, העניין זה שהכל sold out!
הוא עבר ב 100 מקומות כבר והוא פשוט לא מוצא מחוץ לשוק של הספסרים שמפרקים במחיר :(

הוא מגיע עוד שבוע והוא אמר שהוא ימשיך לחפש אבל אין לו הרבה תקוות.
ומדובר במישהו שיש לו עסק למשאיות (הוא בעל אזרחות, לא ישראלי טיפוסי בעגלות) ובמסגרת עבודתו הוא עובר לא מעט מקומות, ככה שאם יש בנאדם בארה"ב שהייתי שם עליו את הכסף שימצא זה הוא ולמרות זאת עם כל המיילים שהוא עובר אין בשום מקום :/

הבנתי שרשת TARGET מקבלת משלוח גדול של ONE ושל פס4 ב15 לחודש אם זה עדין רלוונטי לך.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 דצמבר 2013, 00:57

DrKeo כתב:הבנתי שרשת TARGET מקבלת משלוח גדול של ONE ושל פס4 ב15 לחודש אם זה עדין רלוונטי לך.

זה נשמע לי הדקה ה-95, קשה לי להאמין שהוא יספיק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים