bling כתב:וואו הגיפים של החנויות באירופה, מה נסגר עם אנשים!?
הייתי בטוח ששטויות כאלו שמורות רק לאמריקאים,זה באמת היה דור ארוך מדי D:
בקשר לדרייב קלאב אני מתחיל ליישר קו עם KEO, זה פשוט נראה טוב מדי, אני חושב שעל מסך מלא יהיו פגמים בולטים יותר (עדיין יהיה מהמם אבל בכל זאת) וה FIDELITY לא יהיה עד כדי כך מטורף, הקטע של הגיף פה בהחלט מוסיף.
DrKeo כתב:ראיתי כבר את הסרטון שזה נלקח ממנו, מן הסתם זה לא נראה ראליסטי כל כך שם. זה אפקט ה"אני מסתכל מ30 מטר על טלביזיה שמשהו משחק פיפ"א ומתבלבל שזה אמיתי". השחקן שם הזיז את את המצלמה בשביל שזה יראה ראליסטי יותר (ואני מקווה שזה לא ככה במשחק כי זה ממש מסיך דעת) והגיף עושה את שאר העבודה. זה מצחיק כי עיתונאים שממש שחקו במשחק אומרים עליו שהוא נראה קצת כמו משחק 360 ב1080P, יכול להיות שהם עשו דרך ארוכה עם המשחק עם כל הדחיה שלו והכל.
bling כתב:הם דחו אותו נטו בגלל העניין של ה "360 ב 1080P", הוא קיבל רשמים רעים וברור שקודם כל הוא שופץ גראפית, כל עדכון שלהם היה בסגנון להשוויץ ביכולות הגראפיות עם פירוט של איזה פיטצ'רים גראפיים הוסיפו ומה עוד הם מתכננים לשפר גראפית, הם בכלל לא דיברו על תוכן מאז, זה ברור שזו תשובה למפקפקים.
אל תשכח שהרבה חבר'ה מ PGR שם ואפשר לאמר שהתפתח שם גלאקטיקוס של מפתחי מרוצים (בלי לדבר על זה ש evolution תותחים בפני עצמם עוד מימי הפס2 עם WRC), בקיצור לא הייתי מזלזל ביכולות שלהם, מאוד הפתיע שהמשחק היה נראה רע בהתחלה ועכשיו המראה שלו מתיישר עם הציפיות.
אני כמוך מפקפק ברמה של הגיף, נחכה באמת לדיירקט פיד של גיימר סייד בלי קשקושים וטריקים.
swiss-the-engine כתב:מי שם מBIZARRE?
bling כתב:אתה באמת חושב שאני מכיר שמות של מפתחי משחקי מירוצים?
בכל התעשייה הזו יש 5 מפתחים מוכרים, אתה לא באמת מצפה שאדע בשמות מי עבר, אני רק יודע שיש שם חבר'ה מ BIZZARE.
swiss-the-engine כתב:יכולת פשוט לקשר לידיעה בנושא
Death_119 כתב:אני אכתוב לעומק על החוויה רק מחר אבל שיחקתי חצי שעה בקילזון ואני חייב לציין כמה דברים:
1) אני בספק אם במראה הכללי הוא מתעלה על קרייסס 3 או BF4, הוא נראה טוב, אבל עדיין יש המון דברים שלא נראים טוב כמו טקסטורות לא חדות מידי פעם לצד טקסטורות שנראות מצויין, קצת בעיות של AA פה ושם אבל במראה הכללי הוא ללא ספק בטופ של משחקי הפיסי (לצערי לא שיחקתי לא בקרייסס 3 ולא בBF4 כך שאני לא יכל באמת להשוות חוויתית).
2) מבחינת המעט שיצא לי לראות במשחק רואים שמשהו התפקשש שם. העלילה היא קלישאה מגוחכת בהתחלה שאינה הגיונית בעליל, הpacing נוראי (אשכרה העברתי קרוב לחצי שעה בללכת אחרי שתי דמויות אחרות), בכלל רואים שיש שם המון פוטנציאל אבל אנשים חסרי כשרון בכל הקשור לאיך ליצור קמפיין לשחקן יחיד נרתמו ליצור אותו. אבל בטח תהיה לי דעה יותר מצוקה בהמשך, בנתיים רק עברתי את הchapter הראשון שאמור להיות Intro מרשים שצריך לחבר אותי לדמות (לא כל כך עבד).
אבל מה שכן היה קטע ממש מוזר, בgameplay פתיחה עוד לפני שנכנסים לנעלי השחקן היה גימגומים בaudio, זה לא חזר, אבל אין לי מושג אם זה היה קשור לעובדה שבמקביל המשחק המשיך לעבור תהליך התקנה ועדכון או כל דבר אחר. בכל מקרה לא היה נראה במקום.
Death_119 כתב:אני אכתוב לעומק על החוויה רק מחר אבל שיחקתי חצי שעה בקילזון ואני חייב לציין כמה דברים:
1) אני בספק אם במראה הכללי הוא מתעלה על קרייסס 3 או BF4, הוא נראה טוב, אבל עדיין יש המון דברים שלא נראים טוב כמו טקסטורות לא חדות מידי פעם לצד טקסטורות שנראות מצויין, קצת בעיות של AA פה ושם אבל במראה הכללי הוא ללא ספק בטופ של משחקי הפיסי (לצערי לא שיחקתי לא בקרייסס 3 ולא בBF4 כך שאני לא יכל באמת להשוות חוויתית).
2) מבחינת המעט שיצא לי לראות במשחק רואים שמשהו התפקשש שם. העלילה היא קלישאה מגוחכת בהתחלה שאינה הגיונית בעליל, הpacing נוראי (אשכרה העברתי קרוב לחצי שעה בללכת אחרי שתי דמויות אחרות), בכלל רואים שיש שם המון פוטנציאל אבל אנשים חסרי כשרון בכל הקשור לאיך ליצור קמפיין לשחקן יחיד נרתמו ליצור אותו. אבל בטח תהיה לי דעה יותר מצוקה בהמשך, בנתיים רק עברתי את הchapter הראשון שאמור להיות Intro מרשים שצריך לחבר אותי לדמות (לא כל כך עבד).
אבל מה שכן היה קטע ממש מוזר, בgameplay פתיחה עוד לפני שנכנסים לנעלי השחקן היה גימגומים בaudio, זה לא חזר, אבל אין לי מושג אם זה היה קשור לעובדה שבמקביל המשחק המשיך לעבור תהליך התקנה ועדכון או כל דבר אחר. בכל מקרה לא היה נראה במקום.
DrKeo כתב:ןלפי מה שהבנתי בWC החצי הראשון זה החצי הכי טוב שלו ובשני גם הגיימפליי מתפרק (למשל אין לך יותר את הרובוט הקטן וכל הכלים כמו הZIP LINE), גם השלבים נעשים מונוטונים יותר וגם צרים יותר. אם החלק הטוב מתואר ככה אני מפחד לדעת מה הולך בחצי השני.
bling כתב:וזה עוד Death המעריץ אולי מספר 1 של קילזון בארץ, אני זוכר עוד מהפורום הישן שהבנאדם אשכרה היה משחק בקמפיין של המשחק בשביל הפאן, וכן, זה היה אחרי שכבר סיים אותו, סתם התחשק לו להרוג גלי אויבים עם אפס פייסינג מדי פעם
חבל שאתה לא קנית את המשחק, אני סקרן לראות מה אתה היית חושב אם זה מה ש Death אומר
(למרות שמצד שני אולי פיתחת סיבולת בהתחשב בעובדה ש BF4 היה לך לא רע...)
bling כתב:וזה עוד Death המעריץ אולי מספר 1 של קילזון בארץ, אני זוכר עוד מהפורום הישן שהבנאדם אשכרה היה משחק בקמפיין של המשחק בשביל הפאן, וכן, זה היה אחרי שכבר סיים אותו, סתם התחשק לו להרוג גלי אויבים עם אפס פייסינג מדי פעם
חבל שאתה לא קנית את המשחק, אני סקרן לראות מה אתה היית חושב אם זה מה ש Death אומר
(למרות שמצד שני אולי פיתחת סיבולת בהתחשב בעובדה ש BF4 היה לך לא רע...)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים