DrKeo כתב:אני לא מבין מה DLC באוריג'נס, הוא משחק מלא לגמרי בסטנדרט של 2013. כלומר אנצ'רטד 3 הוא כן המשך מלא, AC כל שבועיים בערך זה כן המשך ו-COD כל חמישה ימים ברור שזה המשך מלא אבל בטמן החדש הוא לא? אותן מכניקות בשדרוגים קלים, גאדג'טים ומהלכים חדשים, אוייבים חדשים, עיר חדשה לגמרי, עלילה חדשה, אוייבים חדשים, שדרוג גרפי קל מסיטי... זה המשך מלא לפי סטנדרטים של 2013. הציונים שלו פשוט הזויים לטעמי, הוא המשחק הכי טוב בסדרה כרגע לדעתי. כן, הקמפיין טיפה קצר אבל אני כרגע 22 שעות בתוכו אז אפשר להתלונן בכלל על כמות תוכן?
אני גם אגיד משהו לא פופולרי ואגיד שהג'וקר של טרוי בייקר יותר טוב מהמקור של מארק האמיל לדעתי. אני חושב שנואלן נורת' אבד את הכתר שלו להתחשב בזה שהוא היה בשנה אחת ג'ואל בTLOU, בוקר בביושוק והג'וקר בבטמן.
אני רק בהתחלה אבל כרגע מערכת הקרב זהה לגמרי לקודמים, אותן מכניקות של cape stun לאויבים גדולים/משוריינים, להחזיק את כפתור ה counter לאויבים עם סכין, ו evade לאלו עם מגן וכו', לא שינו אפילו דבר אחד.
שלא תבין אותי לא נכון, קמו הרבה חיקויים למערכת הקרב הזו ואף אחד לא מדגדג אפילו את זו של רוקסטדי (כשהדוגמא העדכנית האחרונה היא RYSE) ובכל זאת עד כמה שהיא מעולה לא הוסיפו דבר כולל הקיצורים של הגאדג'טים שעושים אותו דבר, הרגשתי ממש בבית אחרי סיטי.
בינתיים זה די נופל אצלי להגדרות של DLC גדול, בקשר למשחקים האחרים שציינת, COD כבר סובל מירידה חדה בציונים כשבשנה האחרונה כבר ירד לרמות של 7+, אנצ'רטד 3 גם קיבל ירידה בציונים אומנם לא חדה כמו של באטמן, אבל תהיה בטוח שאם היה יוצא 4 לפס3 שלא מחדש דבר הוא היה נופל לאזור ה 8, AC3 נקטל בצורה יחסית קשה בביקורות ו AC4 מרענן המון על הסדרה עד למצב שיכלו לעשות ממנו כמעט מותג חדש (ואפילו הוא עם כל השבחים סכ"ה 8 גבוה)
סכ"ה נראה שמבקרים נהיו יותר קשוחים כלפי איטרציות מלוטשות ולא מחדשות, למרות שאני מסכים שנראה שבאטמן קיבל יותר מדי בראש, נראה שהיה צריך לפחות להיות 8+, אבל אני רוצה להתקדם בו יותר לפני שאשפוט.