במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי bling » 04 דצמבר 2013, 11:01

DrKeo כתב:אני לא מבין מה DLC באוריג'נס, הוא משחק מלא לגמרי בסטנדרט של 2013. כלומר אנצ'רטד 3 הוא כן המשך מלא, AC כל שבועיים בערך זה כן המשך ו-COD כל חמישה ימים ברור שזה המשך מלא אבל בטמן החדש הוא לא? אותן מכניקות בשדרוגים קלים, גאדג'טים ומהלכים חדשים, אוייבים חדשים, עיר חדשה לגמרי, עלילה חדשה, אוייבים חדשים, שדרוג גרפי קל מסיטי... זה המשך מלא לפי סטנדרטים של 2013. הציונים שלו פשוט הזויים לטעמי, הוא המשחק הכי טוב בסדרה כרגע לדעתי. כן, הקמפיין טיפה קצר אבל אני כרגע 22 שעות בתוכו אז אפשר להתלונן בכלל על כמות תוכן?

אני גם אגיד משהו לא פופולרי ואגיד שהג'וקר של טרוי בייקר יותר טוב מהמקור של מארק האמיל לדעתי. אני חושב שנואלן נורת' אבד את הכתר שלו להתחשב בזה שהוא היה בשנה אחת ג'ואל בTLOU, בוקר בביושוק והג'וקר בבטמן.

אני רק בהתחלה אבל כרגע מערכת הקרב זהה לגמרי לקודמים, אותן מכניקות של cape stun לאויבים גדולים/משוריינים, להחזיק את כפתור ה counter לאויבים עם סכין, ו evade לאלו עם מגן וכו', לא שינו אפילו דבר אחד.
שלא תבין אותי לא נכון, קמו הרבה חיקויים למערכת הקרב הזו ואף אחד לא מדגדג אפילו את זו של רוקסטדי (כשהדוגמא העדכנית האחרונה היא RYSE) ובכל זאת עד כמה שהיא מעולה לא הוסיפו דבר כולל הקיצורים של הגאדג'טים שעושים אותו דבר, הרגשתי ממש בבית אחרי סיטי.

בינתיים זה די נופל אצלי להגדרות של DLC גדול, בקשר למשחקים האחרים שציינת, COD כבר סובל מירידה חדה בציונים כשבשנה האחרונה כבר ירד לרמות של 7+, אנצ'רטד 3 גם קיבל ירידה בציונים אומנם לא חדה כמו של באטמן, אבל תהיה בטוח שאם היה יוצא 4 לפס3 שלא מחדש דבר הוא היה נופל לאזור ה 8, AC3 נקטל בצורה יחסית קשה בביקורות ו AC4 מרענן המון על הסדרה עד למצב שיכלו לעשות ממנו כמעט מותג חדש (ואפילו הוא עם כל השבחים סכ"ה 8 גבוה)

סכ"ה נראה שמבקרים נהיו יותר קשוחים כלפי איטרציות מלוטשות ולא מחדשות, למרות שאני מסכים שנראה שבאטמן קיבל יותר מדי בראש, נראה שהיה צריך לפחות להיות 8+, אבל אני רוצה להתקדם בו יותר לפני שאשפוט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2013, 19:39

bling כתב:אני רק בהתחלה אבל כרגע מערכת הקרב זהה לגמרי לקודמים, אותן מכניקות של cape stun לאויבים גדולים/משוריינים, להחזיק את כפתור ה counter לאויבים עם סכין, ו evade לאלו עם מגן וכו', לא שינו אפילו דבר אחד.
שלא תבין אותי לא נכון, קמו הרבה חיקויים למערכת הקרב הזו ואף אחד לא מדגדג אפילו את זו של רוקסטדי (כשהדוגמא העדכנית האחרונה היא RYSE) ובכל זאת עד כמה שהיא מעולה לא הוסיפו דבר כולל הקיצורים של הגאדג'טים שעושים אותו דבר, הרגשתי ממש בבית אחרי סיטי.

בינתיים זה די נופל אצלי להגדרות של DLC גדול, בקשר למשחקים האחרים שציינת, COD כבר סובל מירידה חדה בציונים כשבשנה האחרונה כבר ירד לרמות של 7+, אנצ'רטד 3 גם קיבל ירידה בציונים אומנם לא חדה כמו של באטמן, אבל תהיה בטוח שאם היה יוצא 4 לפס3 שלא מחדש דבר הוא היה נופל לאזור ה 8, AC3 נקטל בצורה יחסית קשה בביקורות ו AC4 מרענן המון על הסדרה עד למצב שיכלו לעשות ממנו כמעט מותג חדש (ואפילו הוא עם כל השבחים סכ"ה 8 גבוה)

סכ"ה נראה שמבקרים נהיו יותר קשוחים כלפי איטרציות מלוטשות ולא מחדשות, למרות שאני מסכים שנראה שבאטמן קיבל יותר מדי בראש, נראה שהיה צריך לפחות להיות 8+, אבל אני רוצה להתקדם בו יותר לפני שאשפוט.

עדין לא הגעת לגאדג'טים החדשים או האוייבים החדשים (נכון, יש רק בערך 2 מכל אחד אבל עדין), לא שאני אומר שזה לא פשוט "עוד בטמן" אבל גם אנצ'רטד 3 הוא "עווד אנצ'רטד" וכל COD מאז MW1 הוא "עוד COD" וגם AC הוא "עוד AC" חוץ מאשר הרביעי עכשיו. אם תסתכל אנצ'רטד 3 הוא סך הכל 4 נקודות מתחת ל2, אם תסתכל על AC רובם בסביבת ה80 הגבוה, אם תסתכל על COD רובם סובבים את 90. כן, עכשיו הציונים של הסדרות התחילו לרדת אבל זה אחרי מחזור של בערך 6 משחקים, ארקם אוריג'נס הוא המחזור הראשון של הסדרה הזאת. הצביעות פשוט חוגגת לדעתי, לתת לCOD בערך 90 שנה אחרי שנה במסך 6 שנים וכך גם לAC או לכל סדרה אחרת אבל דווקא לקטול את בטמן עד עפר כשהוא הכי טוב בסדרה רק כי הוא "עוד בטמן"? כלומר בו נהיה רציניים לרגע, אוריג'נס זה אחד המשחקים הכי טובים של השנה, לא מחדש יותר מדי? סבבה, אז לא 90+ אבל 7+?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2013, 12:30

DrKeo כתב:אני לא מבין מה DLC באוריג'נס, הוא משחק מלא לגמרי בסטנדרט של 2013. כלומר אנצ'רטד 3 הוא כן המשך מלא, AC כל שבועיים בערך זה כן המשך ו-COD כל חמישה ימים ברור שזה המשך מלא אבל בטמן החדש הוא לא? אותן מכניקות בשדרוגים קלים, גאדג'טים ומהלכים חדשים, אוייבים חדשים, עיר חדשה לגמרי, עלילה חדשה, אוייבים חדשים, שדרוג גרפי קל מסיטי... זה המשך מלא לפי סטנדרטים של 2013. הציונים שלו פשוט הזויים לטעמי, הוא המשחק הכי טוב בסדרה כרגע לדעתי. כן, הקמפיין טיפה קצר אבל אני כרגע 22 שעות בתוכו אז אפשר להתלונן בכלל על כמות תוכן?

אני גם אגיד משהו לא פופולרי ואגיד שהג'וקר של טרוי בייקר יותר טוב מהמקור של מארק האמיל לדעתי. אני חושב שנואלן נורת' אבד את הכתר שלו להתחשב בזה שהוא היה בשנה אחת ג'ואל בTLOU, בוקר בביושוק והג'וקר בבטמן.

זה קצת כמו GOW האחרון, שלא קיבל ציונים נמוכים יותר כי לא היה הרבה תוכן או שהדמות חלשה יותר, אלא בכמעט הכל פחות או יותר אותו דבר.
אני מסכים, אגב, שהבאטמן האחרון בסה"כ יותר טוב מקודמו, אבל הוא ממש זהה, כך שבפעם השלישית זה פחות מקובל עפ"י רוב.

בקשר לדיבוב - אין ספק, טרוי בייקר הוא המדובב הטוב ביותר בתעשייה, והשנה הזו הוא גם בחר (או שהציעו לו) את כל התפקידים הכי טובים במשחקים הכי טובים. כל הכבוד לו.
עם זאת, אני לא יודע אם הדיבוב של הג'וקר היה טוב יותר משל מארק האמיל, אבל בטח שלא נופל ממנו.

עריכה:
ראיתי עכשיו את הממוצע, הוא כמו של KZ החדש. בהחלט מגיע לו יותר בעיניי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 דצמבר 2013, 12:38

DrKeo כתב:עדין לא הגעת לגאדג'טים החדשים או האוייבים החדשים (נכון, יש רק בערך 2 מכל אחד אבל עדין), לא שאני אומר שזה לא פשוט "עוד בטמן" אבל גם אנצ'רטד 3 הוא "עווד אנצ'רטד" וכל COD מאז MW1 הוא "עוד COD" וגם AC הוא "עוד AC" חוץ מאשר הרביעי עכשיו. אם תסתכל אנצ'רטד 3 הוא סך הכל 4 נקודות מתחת ל2, אם תסתכל על AC רובם בסביבת ה80 הגבוה, אם תסתכל על COD רובם סובבים את 90. כן, עכשיו הציונים של הסדרות התחילו לרדת אבל זה אחרי מחזור של בערך 6 משחקים, ארקם אוריג'נס הוא המחזור הראשון של הסדרה הזאת. הצביעות פשוט חוגגת לדעתי, לתת לCOD בערך 90 שנה אחרי שנה במסך 6 שנים וכך גם לAC או לכל סדרה אחרת אבל דווקא לקטול את בטמן עד עפר כשהוא הכי טוב בסדרה רק כי הוא "עוד בטמן"? כלומר בו נהיה רציניים לרגע, אוריג'נס זה אחד המשחקים הכי טובים של השנה, לא מחדש יותר מדי? סבבה, אז לא 90+ אבל 7+?

כל מה שאתה אומר נכון אבל כמו שגם ציינת בעצמך האיטרציות האחרונות של כל הסדרות החלו לסבול מירידת ציונים, זה פשוט נראה שמבקרים קשוחים יותר מבעבר (תכניס גם את גירס ו GOW האחרונים לרשימה), אם באטמן החדש היה יוצא בתקופה של COD MW2 הוא היה מקבל 9, אבל זה כאילו בשנתיים האחרונות נעשה איזה שינוי מדיניות כמעט כולל ולא בכתב אצל המבקרים שכל המשחקים המלוטשים שלא מחדשים לא יקבלו עוד את ה 9 המסורתי שלהם, אין לי מושג איך התהליך הזה התרחש בתעשייה ומה בדיוק קרה, אבל ככה זה נראה ובאטמן קורבן של המדיניות הזו.

למרות שכמו שאמרתי, הוא באמת קיבל על הראש במיוחד, צריך היה להיות 8+.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2013, 12:50

bling כתב:כל מה שאתה אומר נכון אבל כמו שגם ציינת בעצמך האיטרציות האחרונות של כל הסדרות החלו לסבול מירידת ציונים, זה פשוט נראה שמבקרים קשוחים יותר מבעבר (תכניס גם את גירס ו GOW האחרונים לרשימה), אם באטמן החדש היה יוצא בתקופה של COD MW2 הוא היה מקבל 9, אבל זה כאילו בשנתיים האחרונות נעשה איזה שינוי מדיניות כמעט כולל ולא בכתב אצל המבקרים שכל המשחקים המלוטשים שלא מחדשים לא יקבלו עוד את ה 9 המסורתי שלהם, אין לי מושג איך התהליך הזה התרחש בתעשייה ומה בדיוק קרה, אבל ככה זה נראה ובאטמן קורבן של המדיניות הזו.

למרות שכמו שאמרתי, הוא באמת קיבל על הראש במיוחד, צריך היה להיות 8+.

אין לי ספק שכולם התחילו לקבל על זה בראש אבל כל אלה שמקבלים בראש הפכו לשנתיים והוציאו איזה 5 משחקי "DLC" עד שהם התחילו לקבל בראש. אצל בטמן זה הראשון שעשה את זה והוא קבל בראש חזק יותר מכל אחד אחר שזה לדעתי מאוד מאוד חריג, ביחוד שבטמן כיום משחק הרבה יותר טוב מכל הסדרות האלה ש"קבלו בראש" אבל עדין שמרו על ה80+. כלומר תסתכל על COD, הראשון שקבל מתחת ל8 היה GHOST שיצא השנה וזה אחרי 5 משחקי "DLC" כשהוא היה השישי. זה טרוף, המבקרים זרמו לגמרי עם 5 כאלה אבל רק השישי קבל בראש וגם זה לדעתי בגלל הקפיצה שBF4 עשה עם הדור הבא והכל. כלומר הלך פה ממש משהו קיצוני לגמרי, ביחוד שלא היה לנו בטמן שנתיים שלמות והבטמן החדש לדעתי הוא הכי טוב בסדרה (ואתה מדבר פה על סדרה שהראשון קבל 92 והשני 96).

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 דצמבר 2013, 13:13

בתקופה בה לא היו מוציאים משחקי המשך גג אחרי שנתיים, אוריג'ינס היה חבילת הרחבה סטאנדאלון במחיר מוזל שהיה מתקבל באהדה. משחק המשך פרופר שיוצא שנתיים אחרי ועומד במקום צריך לקבל ציונים פחות טובים. זאת לא עיר חדשה לגמרי. מבחינת כמות התוכן וכמה לוקח לסיים אותו מדובר בהמשך לגטימי, מבחינת זהות התוכן והשינויים מדובר במשהו שאפילו חבילות DLC של ימינו מציעות יותר.

אבל כן, אין סיבה הסבר טוב למה אוריג'ינס הוא שספג את זה ולא משחקי ההמשך של משחקים אחרים שרובם במתכונת דומה. יש את מצב המולטיפלייר שלא שיחקתי בו שאולי השפיע על הציון. ואולי גם בגלל שהמשחק לא פותח ע"י רוקסטדי אז המבקרים מנסים לשמור אמונים או לנסות להגיד שהמשחקים שלה יותר טובים למרות שאם תיתן למישהו לשחק בשני המשחקים האחרונים אני בספק אם הוא יוכל להגיד מי משני האולפנים עשה אותם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2013, 14:18

Kazz כתב:בתקופה בה לא היו מוציאים משחקי המשך גג אחרי שנתיים, אוריג'ינס היה חבילת הרחבה סטאנדאלון במחיר מוזל שהיה מתקבל באהדה. משחק המשך פרופר שיוצא שנתיים אחרי ועומד במקום צריך לקבל ציונים פחות טובים. זאת לא עיר חדשה לגמרי. מבחינת כמות התוכן וכמה לוקח לסיים אותו מדובר בהמשך לגטימי, מבחינת זהות התוכן והשינויים מדובר במשהו שאפילו חבילות DLC של ימינו מציעות יותר.

אבל כן, אין סיבה הסבר טוב למה אוריג'ינס הוא שספג את זה ולא משחקי ההמשך של משחקים אחרים שרובם במתכונת דומה. יש את מצב המולטיפלייר שלא שיחקתי בו שאולי השפיע על הציון. ואולי גם בגלל שהמשחק לא פותח ע"י רוקסטדי אז המבקרים מנסים לשמור אמונים או לנסות להגיד שהמשחקים שלה יותר טובים למרות שאם תיתן למישהו לשחק בשני המשחקים האחרונים אני בספק אם הוא יוכל להגיד מי משני האולפנים עשה אותם.

מה? זאת לא אותה עיר, זה שגם העיר החדשה נקראת גות'ם עדין אין ולא שבריר של שלב ממוחזר מהמשחקים הקודמים. המשחק הזה הוא 100% תוכן חדש לגמרי בהכל, ההבעיה היחידה היא שהוא פשוט "עוד ארקם סיטי", משחק של 96. אל תסתכל על זה בסטנדרט של שנות ה90, תסתכל בסטנדרט של היום. כלומר למה מריו גלקסי משוכפל כן מקבל גבוה, למה 5 משחקי COD משוכפלים כן מקבלים גבוה, למה אנצ'רטד משוכפל כן מקבל גבוה וכדומה. אם משהו רוצה לקטול חזק משחקים שהם סתם עוד מאותו דבר אז בכיף, אבל למה לקטול אחד ולשבח אחר? זה פשוט מוזר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2013, 14:32

למען ההגינות - זה קצת שונה.
העיר בORIGINS על פניו - מרגישה אותו דבר ונראית די דומה ברוב האיזורים שלה. האווירה גם כן, ולמה לעזאזל לא יכולים להוסיף שעון ולעשות יום ולילה במשחק הזה?! זה קצת מוזר לשחק 25 שעות ועדיין חושך בחוץ ^_^ אבל זו סתם הערת ביניים.
בגלקסי יש דמיון, אבל המשחק מז'אנר שזה קצת פחות משמעותי, העיקר שהאלמנטים של הפלטפורמה יהיו מרעניים... אבל לא שיחקתי בו אז לא אחווה דיעה, למרות שעל פניו - נראה גם כן די דומה.
אנצ'רטד ואסאסינ'ס קריד לעומת זאת - זה משהו אחר לחלוטין, הגיימפליי נשאר דומה ואף זהה - אבל כל שאר העולם נבנה מחדש, והוא מרגיש חדש.
COD לדעתי לא היה צריך לקבל ציונים כאלו, אבל יש שיטענו שהיו מספיק חידושים במולטיפלייר ובלהבלה שאני לא מסכים, אבל זו דעת המבקרים.

אפילו GOW האחרון פחות ממחזר מבאטמן, אבל בעיניי זה בסדר לחזור פעם-פעמיים על הנוסחה ובאטמן יצא בתקופה מאוד ביקורתית ואחרי יצירות מופת יוצאות דופן. כנראה שזו הסיבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2013, 15:09

אני חייב להגיד שזה ממש לא נכון, העיר באוריג'נס חדשה לגמרי. כן, זה עדין גות'ם אז הסגנון האומנותי דומה והעלילה של המשחק אמורה להתרחש בלילה אחד שהוא הלילה של חג המולד ולכן יורד שלג אבל בסופו של דבר אתה מקבל משחק מלא לגמרי עם עיר מלאה, עלילה מלאה, משימות הצד הכי טובות שהיו בסדרה ובכמות הגדולה ביותר, שיפורים גרפים קלים, ליטושים קלים למכניקות ותוספות קטנות כמו סוג חדש של אוייבים או סוגים חדשים של נשקים. ברור שאני לא טוען שזה "ארקם אייסלם לארקם סיטי" אבל זה כן לגמרי כמו כל הCOD למניהם או AC שפשוט באים, בונים "שלבים" חדשים על בסיס אותו מנוע ויכולות עם עלילה חדשה וזהו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 דצמבר 2013, 15:27

איך חדשה לגמרי? יש שם איזורים אחד לאחד כמו הצד התעשייתי. וכבר אמרתי שלפי הציונים שנתנו להמשכים בדור הזה אז הציונים שניתנו לאוריג'ינס קצת מחמירים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2013, 15:27

DrKeo כתב:אני חייב להגיד שזה ממש לא נכון, העיר באוריג'נס חדשה לגמרי. כן, זה עדין גות'ם אז הסגנון האומנותי דומה והעלילה של המשחק אמורה להתרחש בלילה אחד שהוא הלילה של חג המולד ולכן יורד שלג אבל בסופו של דבר אתה מקבל משחק מלא לגמרי עם עיר מלאה, עלילה מלאה, משימות הצד הכי טובות שהיו בסדרה ובכמות הגדולה ביותר, שיפורים גרפים קלים, ליטושים קלים למכניקות ותוספות קטנות כמו סוג חדש של אוייבים או סוגים חדשים של נשקים. ברור שאני לא טוען שזה "ארקם אייסלם לארקם סיטי" אבל זה כן לגמרי כמו כל הCOD למניהם או AC שפשוט באים, בונים "שלבים" חדשים על בסיס אותו מנוע ויכולות עם עלילה חדשה וזהו.

אני חושב שה"שלבים" משנים יותר מכמעט כל דבר אחר. לפחות כך זה מתפרש אצלי במח. כשאני רואה את AC4 לעומת AC הקודם - זה לא נראה לי אותו משחק.
באטמן כן.
אני שיחקתי בבאטמן החדש וראיתי את כולו, העיר כולה בהחלט נבנתה מההתחלה, אבל נראה שעשו מאמץ שלא ישימו לב לכך :)
ושוב, אנשים ביקורתיים יותר היום מבעבר ומצפים למשהו חדש, על אחת כמה וכמה - מסדרה כל כך איכותית.
אז כן, מקשים עליה ומקלים על מריו. עולם אכזר, אבל בסה"כ אני יותר מסכים איתם מאשר עם הביקורות ה"מקלות". יותר נכון, לא מסכים לגמרי, אבל מקווה שזו תהיה המגמה, כדי שהמפתחים הטובים באמת לא יחזרו על עצמם יותר מפעם אחת :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2013, 15:33

Laskin כתב:
אני חושב שה"שלבים" משנים יותר מכמעט כל דבר אחר. לפחות כך זה מתפרש אצלי במח. כשאני רואה את AC4 לעומת AC הקודם - זה לא נראה לי אותו משחק.
באטמן כן.
אני שיחקתי בבאטמן החדש וראיתי את כולו, העיר כולה בהחלט נבנתה מההתחלה, אבל נראה שעשו מאמץ שלא ישימו לב לכך :)
ושוב, אנשים ביקורתיים יותר היום מבעבר ומצפים למשהו חדש, על אחת כמה וכמה - מסדרה כל כך איכותית.
אז כן, מקשים עליה ומקלים על מריו. עולם אכזר, אבל בסה"כ אני יותר מסכים איתם מאשר עם הביקורות ה"מקלות". יותר נכון, לא מסכים לגמרי, אבל מקווה שזו תהיה המגמה, כדי שהמפתחים הטובים באמת לא יחזרו על עצמם יותר מפעם אחת :)

AC החדש הוא סוג של REBOOT ולכן מגיע לו, גם MW היה סוג של ריבוט וכך הלאה. רק כי משחק מתוייג עם השם AC לא אומר שהוא עוד העתק, 80% מהם כן אבל AC4 בהחלט לא.

וכמובן שאין לי בעיה שמבקרים את בטמן על זה שהוא פשוט עוד מאותו דבר, אבל הקודם היה 96 וזה לא שנתנו לו 85 כי הוא עוד מאותו דבר, נתנו לו 75 ויש כל מני ביקורות של 4 מ10 וכדומה. אני רק אומר שזה מוזר שהוא מטופל בצורה כל כך שונה מהאחרים, זה הכל.

קאז, אין אזורים משוכפלים באוריג'נס, נכון שבשני המשחקים יש רובע תעשיתי אבל גם הוא שונה לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
mestido
Padawan

הודעהעל ידי mestido » 04 דצמבר 2013, 16:27

התחלתי לשחק ביושוק אינפיניטי
?כמה זמן בממוצע לוקח לעבור אותו
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 05 דצמבר 2013, 00:31

Mandellla כתב:סיימתי את ההרחבות של האלף לייף 1 (בלו שיפט ואופוסינג פורס), לא רעות בכלל אבל עדיין האלף לייף 1 המקורי מעולה.
עכשיו אולי זמן להתחיל את ביושוק הראשון (או יותר נכון להמשיך מאיפה שנתקעתי פעם מזמן :lol: ).

אני לא יודע למה, אבל לדעתי אופוסינג פורס יותר טוב מHL- המקורי. ובלו שיפט הוא בדיחה עצובה, פשוט עוד כמה שעות גימפליי, עם אפס תוספות לעלילה ול-LORE של העולם.
נראה לי שהגיע הזמן לעשות פרוייקט ולשחק בכל משחקי HL מהתחלה וברצף, כבר כמה שנים שהרעיון מסתובב לי בראש...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2013, 00:35

mestido כתב:התחלתי לשחק ביושוק אינפיניטי
?כמה זמן בממוצע לוקח לעבור אותו

אם אתה ממש מסתובב ומחפש הכל בערך 18 שעות, אם אתה יותר רץ 12.

סמל אישי של המשתמש
mestido
Padawan

הודעהעל ידי mestido » 04 דצמבר 2013, 17:00

DrKeo כתב:אם אתה ממש מסתובב ומחפש הכל בערך 18 שעות, אם אתה יותר רץ 12.

אוקיי תודה
?הדי אל סי שווה קנייה? או זה סתם 20 דקות משחק
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 דצמבר 2013, 18:59

בקשר לנושא של באטמן, אני ממש לא מסכים. אני חושב שהבאטמן החדש (שנהנתי ממנו מאוד) מחדש הרבה פחות משאר המשחקים שמציגים את ה"בעייתיות" הזאת בביקורות.
הבעיה העיקרית של ארקהם אוריגינס היא שהוא מתרחש באותו המקום ובאותה האווירה בדיוק, וגם אם יש כמה מקומות שנראים קצת שונה והמפה קצת יותר גדולה עדיין כל המקומות נראים אותו הדבר, מרגישים אותו הדבר (למה שוב פעם אין אנשים ברחובות? אה נכון כי יש סופה שרק פושעים יכולים לעמוד בה, לא כי לא היה לנו כוח להשקיע ולשנות קצת משהו במכניקה של המשחק.) בדיוק כמו במשחק הקודם, האויבים הראשיים (אלו שאומרים יותר משני משפטים) הם אותם הדמויות, החידות של הרידלר מעטות יותר אף על פי שהמפה גדולה יותר ורובן ממוחזרות ויש המון קטעים שפשוט נעשו כבר קודם במשחק הקודם וחוזרים על עצמם גם עכשיו.
לעומת זאת דיברת נגיד על סדרת AC ואני חושב שממש לא מדובר בדוגמה טובה. המשחק היחיד שלא מחדש מספיק על פני קודמו בסדרה הוא ACR (אף על פי שהוא כן מתרחש כולו בעיר חדשה לגמרי ובאווירה שונה) ונחש מה? הוא גם המשחק היחיד בסדרה שהממוצע שלו עומד על מתחת ל80. אפילו AC3 שחידש עליו המון, אבל לרעה, קיבל יותר ממנו על עצם הגיוון.
גם אנצ'רטד 3 שהזכרת אולי לא מחדש כלום על פני השני, אבל הוא כן מאוד שונה ממנו. כל הסביבה והאווירה כל כך שונים שזה נותן תחושה של משחק אחר. תחושה שאין בבאטמן, שפשוט מרגיש ונראה כמו המשחק הקודם.
COD הוא משחק אוברייטד שניזון אך ורק מהייפ מטורף? בוקר טוב.
אבל אפילו כאן יש יותר שינויים במשחקים מאשר בבאטמן כי כל משחק לפחות מנסה (בעיקר אלו שאין להם MW2 או 3 בשם) להוסיף משהו אחד גדול או איזה מוד מולטיפלייר רציני (אם זה עלילה אמיתית עם אפשרות בחירה בBO2, שמתרחש כולו לראשונה בעתיד, או מצב זומבים שהפך להצלחה, או משחק שמתרחש בזמן חדש לגמרי לסדרה ולכן בכל זאת מרגיש שונה).
ומצד שני משחקים שלא מחדשים כלום וגם לא מרגישים שונים ומקבלים על זה בראש בדיוק כמו הבאטמן החדש יש מלא.
את האמת יש לי דוגמה מצוינת למשחק שכן בדיוק כמו הבאטמן לא מחדש הרבה ולא משנה יותר מידי, וכולו מתרחש בדיוק באותה העיר של קודמו ובכל זאת קיבל ציונים גבוהים מאוד, רק כי להבדיל מהבאטמן המשחק ידע מראש מה הוא ולא שווק כמשחק מלא. אני מדבר כמובן על The Ballad of Gay Tony ועל The Lost and Damned, שהם הDLC של GTA 4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2013, 19:10

הציונים של אוריג'נס באמת תמוהים. כשמשחקים כמו SR4, שמחדשים קצת במכניקות משחק, מתרחשים בדיוק באותה העיר ובכלל התחילו את דרכם כDLC מקבלים ביקורות חיוביות יותר, משהו פה קצת עקום.

הוא משחק המשך נהדר, שנשאר נאמן למשחק הקודם בסדרה וחידש עליו מעט במכאניקות המשחק והציג שלבים חדשים לגמרי וסיפור מקור חדש ומוצלח. לא ברור לי למה המחזור כל כך הפריע לכל כך הרבה אנשים, במיוחד כאשר המחזור הוא של מכאניקות משחק ממש מצוינות, שמבוצע בצורה מאוד איכותית ומלוטשת.
הוא לא מחדש יותר מכל AC חדש ובטח ובטח שמחדש יותר מכל COD חדש (פשוט בגלל שיש לו קמפיין פי ארבעה יותר ארוך), אבל הוא התקבל בצורה שונה לגמרי, למרות שהוא יצא שנתיים מאוחר יותר.
הפער בינו ובין הקודם בסדרה דומה מאוד לפער בין אנצ'רטד 2 ו3. ההבדל הוא רק שבמקרה של בטמן, מכאניקות המשחק הרבה יותר מוצלחות ומעניינות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 דצמבר 2013, 19:23

אבל גם סיינטס רו 4 התקבל בבינוניות ונחשב למאכזב לא? אני זוכר ששמעתי עליו טענות דומות לשל באטמן.

בכל אופן יש משהו במה ש stick אומר,הם היו צריכים לתת למשחק ולעיר מראה ייחודי ולשנות טיפה את האווירה, הבנתי שגם הפאזלים לא ברמה של סיטי ואפשר לאמר שהצוות פשוט לקח אפס סיכונים.
אבל אני אישית חושב שמדובר פשוט במדיניות ואחת שלא מתחשבת בהסטוריה של כותרים קודמים וכמה כל אחד קיבל ביחס לאחר, נראה שבשנה וחצי שנתיים אחרונות כל משחק בעל איטרציה סטנדרטית סובל מירידה בציונים, וזה לא משנה שה 5 הקודמים לא סבלו מזה ושלבאטמן זה רק המשחק הראשון בסדרה שממחזר, זו נראית פשוט כמו מדיניות גורפת שכזו.

עם זאת, ואפילו בהתחשב "במדיניות" אין מצב שלבאטמן מגיע פאקינג 73 על ה 360 (או 76 על הפס3 שזה טיפה מוזר שקיבל יותר כי מספר הביקורות זהה), פשוט אין, וזה גם ביחס לנפילות של כל הכותרים האחרים ברשימה, זה נראה שהוא קיבל הכי הרבה קטילות גם ביחס למשחקים אחרים שלא חידשו וסבלו מירידה בציונים וזה לא ברור לי בכלל.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 דצמבר 2013, 19:45

לצורך העניין אני גם חושב שארקהם אוריג'ינס הוא משחק מצוין וממש לא מגיע לו 7.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 11:46

הפרק השלישי של המתים המהלכים מציג את המשחק בכל מערומיו. ההודעה בתחילת כל פרק שחוויית המשחק 'תפורה' לפי החלטותך היא פשוט שקר. אין שום בחירות אמיתיות. מדובר בסידור כסאות בטיטניק. השוני בתוכן ממשי הוא מזערי וההשפעה המרכזית היא רק במערכות היחסים עם הדמויות והגישה שלהם אליך. זה בדיחה שמשחק כל כך דל בגיימפליי יכול לזכות ב GOTY אבל זה פשוט טמטמום לציין את המשחק לטובה על סמך הסיפור\בחירות\אי-לינאריות.

יש שלושה החלטות רציניות בפרק השלישי אבל לא משנה מה אתה 'מחליט' נקודת הסיום של כל אחת זהה. חרטה ברטה. כל עוד רוב המפתחות והמפיצות לא מממנות יצירת תוכן שונה ומיוחד עבור אותו משחק אז כל הסיפורים לגבי חופש של השחקן בסיפור ובחירות שמשנות משהו הם סיפורי סבתא. וזה לא הולך להשתנות בקרוב. משחקים לינאריים וקצרים, חצי מהשחקנים בכלל לא משחקים ולא חווים את התוכן שהמפתחים עשו. אז נראה לכם שמפיצות יסיכמו לממן פיתוח תוכן בכמות של שני משחקים נפרדים לאותו משחק כאשר המטרה מלכתחילה שלא כולם יחוו אותו בplaythrough הראשון? אין סיכוי.

ואם זה לא קורה במשחק שיוצא בפרקים קצרים, כמעט בלי גיימפליי ובחרא גרפיקה שאמורה לגרום ליצירת תוכן נוסף להיות זולה ומהירה - אז זה לא יקרה בשום דבר אחר.

סמל אישי של המשתמש
The-Crush
Padawan

הודעהעל ידי The-Crush » 05 דצמבר 2013, 12:08

כרגע עם חבר בריסגן
Check out my broadcast from my PlayStation®4! ‪#‎PS4live‬ live at http://www.twitch.tv/thecrushman
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2013, 16:38

העיר בבטמן מרגישה מאוד דומה, זה נכון, החידות של הרידלר חוזרות על עצמן פה ושם אבל גם בארקם סיטי חלקן חזרו על אלה של אסיילם ורובן חזרו כמה פעמים בתוך המשחק וכך או כך מדובר בפעילות צד (ודווקא באוריג'נס יש הרבה יותר הפקה מסביב לרידלר ועוד כל מני עניינים כמו המגדלים), אבל זה לא סותר את זה שמדובר במשחק חדש לגמרי שעומד בסטנדרט של כל המשחקים השנתיים האלה שיוצאים כל שנה. בכל זאת הכל חדש שם, כן, העיר מרגישה דומה אבל היא לא באמת אותה עיר אלה תוכן חדש לגמרי, זה לא GTA שעשו עוד תוכן בתוך ליברטי סיטי.

בכל מקרה מן הסתם המשחק הזה לא יכול לקבל כמו קודמו, אבל הוא גם לא משחק של 7+ כי מדובר במשחק פשוט מעולה ואולי הכי טוב בסדרה שהיא סדרה של 9+, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 דצמבר 2013, 19:08

DrKeo כתב:העיר בבטמן מרגישה מאוד דומה, זה נכון, החידות של הרידלר חוזרות על עצמן פה ושם אבל גם בארקם סיטי חלקן חזרו על אלה של אסיילם ורובן חזרו כמה פעמים בתוך המשחק וכך או כך מדובר בפעילות צד (ודווקא באוריג'נס יש הרבה יותר הפקה מסביב לרידלר ועוד כל מני עניינים כמו המגדלים), אבל זה לא סותר את זה שמדובר במשחק חדש לגמרי שעומד בסטנדרט של כל המשחקים השנתיים האלה שיוצאים כל שנה. בכל זאת הכל חדש שם, כן, העיר מרגישה דומה אבל היא לא באמת אותה עיר אלה תוכן חדש לגמרי, זה לא GTA שעשו עוד תוכן בתוך ליברטי סיטי.

בכל מקרה מן הסתם המשחק הזה לא יכול לקבל כמו קודמו, אבל הוא גם לא משחק של 7+ כי מדובר במשחק פשוט מעולה ואולי הכי טוב בסדרה שהיא סדרה של 9+, זה הכל.

בלי לנתח יותר מדי את הסיבות לזה, אחרי ששיחקתי בארקהם סיטי, אוריג'ינס שיעמם אותי לגמרי. אחרי ששיחקתי באנצ'רטד 2, 3 עדיין די הלהיב ומשך אותי. כנ"ל לגבי ביושוק 2 וגם לגבי ההמשכים של COD, שהם כולם מחזורים מובהקים אבל עדיין נהניתי מהם מאוד.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 דצמבר 2013, 04:31

DrKeo כתב:העיר בבטמן מרגישה מאוד דומה, זה נכון, החידות של הרידלר חוזרות על עצמן פה ושם אבל גם בארקם סיטי חלקן חזרו על אלה של אסיילם ורובן חזרו כמה פעמים בתוך המשחק וכך או כך מדובר בפעילות צד (ודווקא באוריג'נס יש הרבה יותר הפקה מסביב לרידלר ועוד כל מני עניינים כמו המגדלים), אבל זה לא סותר את זה שמדובר במשחק חדש לגמרי שעומד בסטנדרט של כל המשחקים השנתיים האלה שיוצאים כל שנה. בכל זאת הכל חדש שם, כן, העיר מרגישה דומה אבל היא לא באמת אותה עיר אלה תוכן חדש לגמרי, זה לא GTA שעשו עוד תוכן בתוך ליברטי סיטי.

זה לא אותה עיר? אני לא הצלחתי לראות משהו חדש בעיר, זה מרגיש בדיוק אותו הדבר. המשחק מרגיש כמו חבילת הרחבה גדולה. כמו אילו שפעם היו מביאות עוד כלי נשק חדש ויריב חדש להלחם בו. opposing force חדש :D.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים