Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי matangt8 » 05 דצמבר 2013, 04:22

תתחדש אריק!! אני מקווה שבעתיד נוכל לשחק ביחד שוב (בPS4 או XBONE)... ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 דצמבר 2013, 21:45

אין לי משחקים על דיסקים ככה שהבדיחה לא ממש נוגעת אליי.

ההזמנה שלי היא ההזמנה של נדב והיא ממש מזמן.

ואין סיכוי שאני כותב ביקורת לפני יום שישי.

בכל אופן בינתיים ההרגשה הכללית היא קצת מאכזבת אבל מיותר לפרט.
הגרפיקה בפיפא ממש מרגישה underwhelming.

הסטיקים הם שיפור משמעותי ונושא הקליק של הבאמפרים מציק לי בינתיים. עדיין לא הורדתי את KI אז קשה לי לומר משהו על הדיפאד אבל אין ספק שהדיפאד של סוני all around טוב יותר, הוא די מרגיש כמו ה"דיפאד" של evil controllers, כזה שהוא לא באמת דיפאד אלא עוד 4 face buttons.. הטריגרים גם עברו שיפור משמעותי, הן ארגונומית (יש להם זוית שיותר מתאימה לתנוחה של הידיים) והן בהרגשה הכללית. מרגיש שיהיה קל יותר לשלוט על הגז במשחק מירוצים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 04 דצמבר 2013, 22:25

וואי נדב אני כלכך מקנא בכם שיש לכם את הONE
כלכך בא לי לשחק כבר KI אני פשוט צופה בכלכך הרבה תוכן של מקסימלין
וזה פשוט נראה מכניקה כלכך מגניבה ופשוט משחק הייפ בטירוף

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 04 דצמבר 2013, 23:20

Fanta כתב:וואי נדב אני כלכך מקנא בכם שיש לכם את הONE
כלכך בא לי לשחק כבר KI אני פשוט צופה בכלכך הרבה תוכן של מקסימלין
וזה פשוט נראה מכניקה כלכך מגניבה ופשוט משחק הייפ בטירוף

אתה ממש אוהב KI אהה? את האמת שהשתפרתי קצת, ונהיה לי כיף.

Swiss ממה אתה מאוכזב אם אפשר לדעת.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 דצמבר 2013, 06:28

אתמול התחלתי לשחק פיפא 2014 ואני בדיוק מרגיש הפוך. המשחק נראה מדהים בין אם זה הדשא החדש, הקהל או אפילו הבגדים המתנפנפים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 דצמבר 2013, 07:57

Death_119 כתב:אתמול התחלתי לשחק פיפא 2014 ואני בדיוק מרגיש הפוך. המשחק נראה מדהים בין אם זה הדשא החדש, הקהל או אפילו הבגדים המתנפנפים.

בכללי אתה משחק הרבה פיפא? או שעברו כמה שנים מאז ששיחקת פיפא? אני מרגיש שהכל נורא סטרילי... לא שלא היה סטרילי בפיפא-ים של הדור הקודם אבל באמת שציפיתי לקצת יותר "חיים".

יהל.. לא, אם אני יתחיל לחפור אז... אני יחפור :).
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2013, 10:48

swiss-the-engine כתב:הגיע! ביקורת מקיפה בימים הקרובים...

תודה נדב!
:)

דין, הזמנתי את האקסבוקס של סוויס ב13 לספטמבר והוא היה במשלוח רגיל, לא המהיר. סוויס, אני משער שלא הצלחת להתחמק ממכס אה? :)
מה יצא הסכום הסופי?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 דצמבר 2013, 11:05

אויש סורי.... רב תודות לך נדב!

לא שילמתי מכס. שילמתי מע"מ. גם משהו.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 05 דצמבר 2013, 11:30

Yahel12 כתב:

אתה ממש אוהב KI אהה? את האמת שהשתפרתי קצת, ונהיה לי כיף.

Swiss ממה אתה מאוכזב אם אפשר לדעת.

אני אוהב משחקי מכות ואני פשוט שמח שאני רואה פירנציז ישן שחזר בצורה כלכך טובה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 דצמבר 2013, 13:11

אולי מישהו(בטח קאז החפרן הבלתי נלאה) כבר הביא את זה (זכור לי שמישהו דיבר על ת'רד כזה בגאף) אבל אם לא אז הנה....
http://xboxfeedback.com/

אתר מעריצים שמאגד כל מיני פיצ'רים שצריך להיות בקונסולה.

שוב... בינתיים רק שיחקתי קצת (4 שעות שהם כוללים התקנה של העדכון הגדול וכל מיני אפליקציות ומשחק בפיפא) עם המערכת אבל מרפרוף קל באתר אני יכול לומר בביטחון מלא שבושה שמיק' הוציאו את המערכת הזאת.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 דצמבר 2013, 13:19

swiss-the-engine כתב:אולי מישהו(בטח קאז החפרן הבלתי נלאה) כבר הביא את זה (זכור לי שמישהו דיבר על ת'רד כזה בגאף) אבל אם לא אז הנה....
http://xboxfeedback.com/

אתר מעריצים שמאגד כל מיני פיצ'רים שצריך להיות בקונסולה.

שוב... בינתיים רק שיחקתי קצת (4 שעות שהם כוללים התקנה של העדכון הגדול וכל מיני אפליקציות ומשחק בפיפא) עם המערכת אבל מרפרוף קל באתר אני יכול לומר בביטחון מלא שבושה שמיק' הוציאו את המערכת הזאת.

למה, מה חסר ומה הציק?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 דצמבר 2013, 13:25

לענות לך על כך תהיה השקעה גדולה מידי וחוץ מזה כמו שאמרתי הניסיון שלי מועט. כנס ללינק ותראה.
Benjamin Franklin

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 05 דצמבר 2013, 21:41

swiss-the-engine כתב:לענות לך על כך תהיה השקעה גדולה מידי וחוץ מזה כמו שאמרתי הניסיון שלי מועט. כנס ללינק ותראה.

לא ידעתי על הדף הזה, ואני מסכים עם כול אחד מהשינויים שרוצים לעשות שם, המערכת מסןבכת מדי ולא פשוטה כמו עם ה360. הלוואי וישנו את כול זה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 13:49

לא קראתם את הכתבה של אדג' לגבי הממשק? עוד סימן שהקונסולה הזו זורזה. מצד שני, המוצר האחרון של מיקרוסופט לפני הONE היה ווינדוס 8. אז אני לא בטוח אם הממשק לא מוכן או שבאמת ככה הם חשבו עדיף.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 דצמבר 2013, 13:51

Kazz כתב:לא קראתם את הכתבה של אדג' לגבי הממשק? עוד סימן שהקונסולה הזו זורזה. מצד שני, המוצר האחרון של מיקרוסופט לפני הONE היה ווינדוס 8. אז אני לא בטוח אם הממשק לא מוכן או שבאמת ככה הם חשבו עדיף.

חרטא... ווינדוס 8 טוב מ7 בכל מובן. אין לזה כל קשר לאקס בוקס שכמובן מציג אילוצים שונים לחלוטין שעד היום אף חברה לא באמת התמודדה איתם כראוי.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 13:54

איזה אילוצים? לפי מה שנכתב הOne לוקחת מספר צעדים אחורה בהשוואה ל360 בחלק מההיבטים של המשחק. ולזה אין הסבר טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2013, 22:01

swiss-the-engine כתב:אויש סורי.... רב תודות לך נדב!

לא שילמתי מכס. שילמתי מע"מ. גם משהו.

פאק, אז יצא לך בטח איך 2100 שקל או משהו כזה אם לא פחות, כבוד.

בנושא חלונות 8, היא עדיפה מבחינה טכנית בכל מובן על חלונות 7, כל השאר לעומת זאת...
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 22:57

אגב, מסתבר שיש סעיף בתוכנית ההפצה העצמית בXB1 שמחייב שתוציא את המשחק שלך באותו התאריך עם קונסולות אחרות. במידה והוצאת את המשחק לקונסולה אחרת ואז אתה רוצה להוציא לONE, מיקרוסופט תסרב. הסעיף פוגע במפתחי אינדי שכן לרובם אין את המאשבים לפתח ולשחרר יותר מגרסה אחת במקביל. זה אומר שבמידה ואתה רוצה לשחרר את המשחק שלך ל XB1, אתה נאלץ לחכות עם גרסאות לקונסולות אחרות גם אם הם מוכנות, מה שמונע ממך להכניס כסף ממכירות גרסה אחת בעוד שאתה מסיים את פיתוח האחרת.

http://www.joystiq.com/2013/12/04/xbox- ... re_twitter

עוד סמטוחה מבית מיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 דצמבר 2013, 23:03

Kazz כתב:אגב, מסתבר שיש סעיף בתוכנית ההפצה העצמית בXB1 שמחייב שתוציא את המשחק שלך באותו התאריך עם קונסולות אחרות. במידה והוצאת את המשחק לקונסולה אחרת ואז אתה רוצה להוציא לONE, מיקרוסופט תסרב. הסעיף פוגע במפתחי אינדי שכן לרובם אין את המאשבים לפתח ולשחרר יותר מגרסה אחת במקביל. זה אומר שבמידה ואתה רוצה לשחרר את המשחק שלך ל XB1, אתה נאלץ לחכות עם גרסאות לקונסולות אחרות גם אם הם מוכנות, מה שמונע ממך להכניס כסף ממכירות גרסה אחת בעוד שאתה מסיים את פיתוח האחרת.

http://www.joystiq.com/2013/12/04/xbox- ... re_twitter

עוד סמטוחה מבית מיקרוסופט.

איך הם מעזים לתת שתי ערכות פיתוח, רישיון לפיתוח בUNITY ובעלות מלאה על כל IP שמפותח ועוד לדרוש משהו בחזרה?!
זו פשוט חוצפה. אם אני הייתי נותן בחינם רישיון לUNITY, בטוח הייתי מאשר לכל מי שרוצה להשתמש בו כדי לפתח משחקים שיצאו באופן בלעדי לiOS ולא יקדמו במאומה את הפלטפורמה שבה השקעתי מליארדים.

בושה וכלימה!!!
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 דצמבר 2013, 23:17

בסוף זה ייפגע הרי רק בהם.
מפתח שאין לו את האמצעים - יכול לרכוש את הרשיון לUNITY בעבור 75 דולר לחודש, להוציא ל-PC למשל, כי נגיד שיותר קל להוציא למחשב משחק או שהוא מכיר את הסביבה והפיתוח אליו טוב יותר או פשוט כי קהל היעד הכי מתאים לו, ואחר כך כשירצה לעשות פורט - מיקרוסופט יגידו לו "לא תודה" בעוד שסוני יקבלו בזרועות פתוחות.
בנוסף, זה אומר שכל בלעדי-זמני של סוני הוא בלעדי-קבוע, לפחות בקונסולות.

אני לא מבין את ההגיון מאחורי ההחלטה, אם הבנתי את עיקריה כראוי.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 23:22

שידרשו משהו נורמלי ולא משהו שפוגע במפתחים שגורם להם לשבת על גרסאות מוכנות של משחקים או לא להוציא את המשחק ל XB1 או לגרום להם לוותר על הפצה עצמית אם הם שחררו את המשחק כבר לקונסולה אחרת ועדיין רוצים לשחרר לXB1. אני בטוח שיהיו אינדים שישמחו על קבלת הכלים בחינם אך יהיו גם כאלה שיוותרו על התענוג ובסוף זה פוגע בקונסולה עצמה אם הם יחליטו לא לשחרר את המשחק כלל.

אולי בדור הבא מיקרוסופט סוף סוף יעשו משהו טוב עד הסוף. לפחות זה לא גרוע כמו ההסכמים ב360.

לאסקין: הסעיף תקף רק לקונסולות אחרות. אז לא תהיה בעיה להוציא לקונסולה אם הוצאת רק למחשב. אבל הסעיף הזה כן מעלה מצב ביזארי כמו נגיד ומישהו יוצר את המיינקראפט הבא ומוכר מליונים על המחשב ואחר כך מוציא גרסת פס4. כשהוא יבוא להוציא באופן עצמאי את המשחק לXB1 מיקרוסופט תגיד לא תאפשר לו כי הוא היה חייב להוציא את גרסת הקונסולות בו-זמנית. ואם מיקרוסופט תבליג עבור משחקים שמכרו מיליונים אז למה לשים סעיף שכזה מלכתחילה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 דצמבר 2013, 17:01

DrKeo כתב:פאק, אז יצא לך בטח איך 2100 שקל או משהו כזה אם לא פחות, כבוד.

בנושא חלונות 8, היא עדיפה מבחינה טכנית בכל מובן על חלונות 7, כל השאר לעומת זאת...

מכיוון שהשתמשת ממש קצת בווינדוס 8 אני חושב שהדעה שלך לא רלוונטית באמת. אבל באמת שחפיף להחיות את הויכוח הזה :P

ואיזה 2100? הלוואי! אני חושב שהקונסולה היא כמעט 2200 ותוסיף על זה מע"מ. סך הכל רק התחמקתי מהמכס
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 דצמבר 2013, 17:48

Laskin כתב:בסוף זה ייפגע הרי רק בהם.
מפתח שאין לו את האמצעים - יכול לרכוש את הרשיון לUNITY בעבור 75 דולר לחודש, להוציא ל-PC למשל, כי נגיד שיותר קל להוציא למחשב משחק או שהוא מכיר את הסביבה והפיתוח אליו טוב יותר או פשוט כי קהל היעד הכי מתאים לו, ואחר כך כשירצה לעשות פורט - מיקרוסופט יגידו לו "לא תודה" בעוד שסוני יקבלו בזרועות פתוחות.
בנוסף, זה אומר שכל בלעדי-זמני של סוני הוא בלעדי-קבוע, לפחות בקונסולות.

אני לא מבין את ההגיון מאחורי ההחלטה, אם הבנתי את עיקריה כראוי.

אם מישהו לא בתוכנית של מייקרוסופט, שמזכה אותו בשתי ערכות פיתוח בחינם ורישיון לUNITY בחינם, הוא יכול עדין להוציא את המשחקים שלו בONE. בדיוק כמו שרשום בכתבה המקושרת:
"This move wasn't out of spite for Microsoft, Ismail says, and Nuclear Throne is slated for both PS4 and Xbox One"

אתה מסוגל/רוצה להוציא את המשחק לשתי הקונסולות במקביל? מגניב. אתה יכול לקבל שתי ערכות פיתוח ורישיון לUNITY. אתה לא יכול? מהמם. אתה יכול עדין לפתח את המשחק לONE, אבל לא תקבל שתי ערכות פיתוח וריישון לUNITY בחינם.

האם זה יכול לפגוע במייקרוסופט? אולי. יכול להיות שפחות מפתחים יפתחו לקונסולה שלהם. יכול להיות שעשרות המפתחות שנהנות מID@XBOX כרגע והעשרות הרבות שיצטרפו בעתיד יספיקו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 דצמבר 2013, 17:55

אה, אם זה רק מגביל את מי שרצה לקבל ערכות ורשיון בחינם מה ולא את כל המפתחים באשר הם - אז זה הגיוני שוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 דצמבר 2013, 18:04

אה אם כולם יכולים לפתח רק צריכים לשלם במידה ומדובר בהוצאה מאוחרת למכשיר זה לגמרי סביר.

קאז אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות אתה חייב להפסיק לצעוק זאב כל הזמן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים