bling כתב:"Definitive version"
משהו שבעלי ה PC שיחקו לפני יותר מחצי שנה...
אני לא רואה טעם בלקנות את זה, טומב ריידר נראה ורץ אחלה על ה PS3, ברור לי שהגרסה הזו אוכלת את זה אבל זה לא מסוג המשחקים שכאב לי לשחק על הדור הקודם כמו GTA5 או TLOU, לא מבין למה עושים אותו.
DrKeo כתב:יש שיער יפה וזה... שווה 60$.
טוב נו, לפחות מי שלא שחק במשחק יוכל להנות מ60FPS ב1080P עם כל השטויות של הPC שלא היה בגרסת 360/פס3. בכל מקרה זה די ברור שכולנו מחכים לפורט של GTA או TLOU, לא לTR.
Kazz כתב:כי זה כסף קל. עושים פורט של גרסת המחשב, מתמחרים ב40-60 דולר, השחקנים רוצים משהו על הקונסולה החדשה. ותודה למודל הצרכני של הXB1 והפס4. מכשירי הבידור היחידיים בעולם שבנויים על כך שאתה זורק את כל ספריית המשחקים שלך לפח ואם אתה רוצה לשחק אותם על הגרסה החדשה של המכשיר אתה צריך לקנות אותם שוב וביוקר.
bling כתב:אין מצב לטכנולוגיית השיער ו 60 פריימים, הקשקוש הזה אכל משאבים של מחשבים חזקים הרבה יותר מהקונסולות, או שהם ילכו על 30 עם כל הצלצולים או 60 עם התפשרויות.
מההכרות שלנו עם המפתחים התשובה ברורה (למי שלא ברור- 30 פריימים)
סכ"ה עם תמחור הוגן אין לי בעיה שיהיו יוזמות כאלו, רק שטומב ריידר הוא באמת לא מסוג המשחקים שאנשים רעבים להם במיוחד לפורט דור הבא.
ד.א הם לפחות קלעו בתאריך, בינואר כשיש תקופת יובש מטורפת אחרי ההמולה של החגים ואנשים מתים להריץ כבר משהו על הקוסולות החדשות שלהם אחרי ההשקות הפושרות (וטומב ריידר אוכל בלי מלח את כל משחקי ה PS4/ONE), אחלה תזמון מבחינתם.
Nucleus_Dawn כתב:
DVD בסרטים.
CD/קלטות במוזיקה.
ספרים אלקטרוניים.
אין לי עוד דוגמאות, אבל נראה לי ששתי תעשיות הבידור הכי גדולות בעולם ותעשיית הבידור הכי וותיקה בעולם זה מספק.
bling כתב:לאור הציטוטים של ג'ף קילי אני לא ממש מצפה למשהו חדש היום, אבל עדיין מסקרן יהיה לראות גיימפליי של קוואנטום ברייק והוויטצ'ר, חוץ מזה אני לא צופה דברים יותר מדי מעניינים.
DrKeo כתב: שלוש שעות, שלוש פאקינג שעות!
bling כתב:חח מניאק
הריבוט של טומב ריידר כולל את טכנולוגיית השיער וכל קשקושי ה PC.
מעניין מה הפריימרייט אבל הוא בטח לא ידבר על זה כי זה 30
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים