נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Kazz » 10 דצמבר 2013, 02:52

ההערכה של פאכטר לחודש נובמבר בארה"ב: 1.25 לפס4 ו-750אלף ל XB1.

http://www.mcvuk.com/news/read/us-ps4-n ... ne/0125546

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 דצמבר 2013, 19:05

הוא בדר"כ קרוב בהערכות שלו?
הוא צבר מוניטין קצת נלעג בחלק מהתחזיות אבל זה על דברים יותר כלליים כמו כמה משחק שיצא עוד מספר חודשים ימכור וכו' שזה טיפה הימור.
פה מן הסתם יש לו כלים לבצע הערכות יותר מדויקות אבל השאלה היא עד כמה תחזיות דומות שלו בעבר קלעו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 דצמבר 2013, 19:55

bling כתב:יכול להיות אבל GT6 מראה סימנים לא טובים גם באספקט הזה.
חוץ מזה בזמן ש PD לוקחים להם את הזמן שלהם בכיף פורצה מוציאים כמעט 2-3 משחקים, אם נספור לאורך כל הדור איזו סדרה מכרה יותר GT או פורצה מי אתה חושב תצא עם ידה על העליונה?

לאסקין, מעניין אותי בכלל עד כמה ימאוצ'י עוד מתעסק אישית עם הסדרה הזו, נראה שבשנים האחרונות הוא ממש מתחזק את תחביב/קריירת המירוצים שלו, הוא כבר ממש סלב בעולם המוטורי, רק השנה הוא השתתף במירוץ endurance של 24 שעות באחד ממסלולי המירוצים המפורסמים בעולם (נורבורגרינג), בנוסף יש גם את הסרט של GT שאני משער שהוא מעורב בו, יורוגיימר בדיוק העלו עליו כתבה היום:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-29-kazunori-yamauchi-profile

זה ברור שהוא חי את החלום מבחינתו שזו אהבתו המוטורית, השאלה היא עד כמה הוא מוצא בכלל זמן ל GT בין שלל עיסוקיו, אולי בגלל זה לוקח כל משחק כ"כ הרבה זמן פיתוח? :)

למען האמת זה כנראה לא נכון. GT5 מכר לערך 10 מיליון+, פרולוג עוד 5 מיליון ואני בספק אם GT6 יהיה רחוק מ-10 מיליון.
פורצה 2,3,4 מכרו על פי VGChartz ביחד -13 מיליון. רק פרולוג ו-5 כנראה מכרו יותר ביחד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2013, 04:42

bling כתב:הוא בדר"כ קרוב בהערכות שלו?
הוא צבר מוניטין קצת נלעג בחלק מהתחזיות אבל זה על דברים יותר כלליים כמו כמה משחק שיצא עוד מספר חודשים ימכור וכו' שזה טיפה הימור.
פה מן הסתם יש לו כלים לבצע הערכות יותר מדויקות אבל השאלה היא עד כמה תחזיות דומות שלו בעבר קלעו.

לי זה דווקא נשמע מאוד הגיוני בלהתחשב שהפס4 יצאה בארה"ב שבועיים לפני הONE אבל לך תדע, מייקל פכטר.

בנושא GT, גם הוא עם מיקרו תשלומים למי שלא יודע. אני מוכן למכור כליה אם GT7 מגיע לפני פורצה 6 ואולי אפילו רק טיפה לפני פורצה 7. כולנו יודעים שעד שפליפוני יצליחו להתגבר על הקשיים של מעבר לדור החדש (וזה לא רק פיתוח מנוע חדש, זה גם בניית תוכן. הרי בניית תוכן לGT5 לקחה איזה 3 שנים אחרי שהכל היה מוכן בצד הטכני אז רק תדמיינו כמה יקח להם לבנות נכסים לGT7 באיכות פס4. אני בטוח ב100% שאנחנו הולכים להראות שוב מכוניות פרימיום ומכוניות שהן פורט ישיר מהפס3 ואולי אפילו פס2) T10 יוציאו פורצה 6 שירוץ על מנוע בשל הרבה יותר מזה של 5 עם כמות מרשימה של תוכן איכותי כי הם כבר יעברו למצד של שדרוג הקיים ולא להמציא מחדש. יש לT10 כבר מנוע 1080P יציב ב60FPS ומסלולים/מכוניות שמתאימים ברמה לדור של הפס4/ONE, כולנו יודעים שהבעיה של פורצה 5 היא תוכן וכולנו גם יודעים שהשנתיים הקרובות יהיו אך ורק בניית תוכן מצד T10 לקראת פרוצה 6.

בכל מקרה, נראה שT10 פשוט פתחו סוג של פער מפליפוני שהם פשוט לא מצליחים להשיג. ההזדמנות הייתה שם, פליפוני יכלו לעשות את GT6 לפס4 ולהוציא אותו עוד שנה ולפחות להיות עם מנוע מאחוריהם אבל בכלליות החברה הזאת לא פועלת בצורה נכונה אז אני לא אהיה בשוק אם היא תמשיך לפשל עד שהם יעברו ארגון מחדש. רק מתוך תצורת העבודה של T10 (כלומר לעשות OUT SOURCING לבניה של מכוניות ועוד הרבה נכסים) אין לפליפוני דרך להשיג אותם בחזרה, רק עכשיו אמר הראש של T10 בראיון שלוקח להם 6 חודשים לבנות מכונית (שזה אומר שאמן יכול לבנות בשנה 2 מכוניות) כך שמראש אין לפליפוני שום סיכוי עד שהם לא ישנו מבנה או תצורת עבודה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 דצמבר 2013, 21:04

Death_119 כתב:למען האמת זה כנראה לא נכון. GT5 מכר לערך 10 מיליון+, פרולוג עוד 5 מיליון ואני בספק אם GT6 יהיה רחוק מ-10 מיליון.
פורצה 2,3,4 מכרו על פי VGChartz ביחד -13 מיליון. רק פרולוג ו-5 כנראה מכרו יותר ביחד.

איך הגעת לזה ש GT6 לא יהיה רחוק מ 10 כשהפתיחה שלו היא חמישית מ GT5?

KEO אל תשווה בין המיקרו תשלומים של פורזה ל GT, בפורזה הם לגמרי דפקו את כל האיזון והכלכלה של המשחק ואתה צריך לחפור שנים כדי לפתוח משהו לבד בניגוד למשחקי העבר, ב GT אלו מיקרו סטנדרטיים למי שרוצה לא לעבוד בכלל, המכוניות נפתחות בקצב זהה לקודמים ואין שינוי במבנה המשחק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 דצמבר 2013, 21:51

bling כתב:איך הגעת לזה ש GT6 לא יהיה רחוק מ 10 כשהפתיחה שלו היא חמישית מ GT5?

KEO אל תשווה בין המיקרו תשלומים של פורזה ל GT, בפורזה הם לגמרי דפקו את כל האיזון והכלכלה של המשחק ואתה צריך לחפור שנים כדי לפתוח משהו לבד בניגוד למשחקי העבר, ב GT אלו מיקרו סטנדרטיים למי שרוצה לא לעבוד בכלל, המכוניות נפתחות בקצב זהה לקודמים ואין שינוי במבנה המשחק.

אפילו אם הוא ימכור 0 יחידות כנראה שסדרת GT כבר מכרה יותר בדור הזה. איך? כי אני לא מכיר שום משחק GT שמכר פחות מ-9 מיליון שזה היה רביעי אם אני לא טועה. אבל אי אפשר לדעת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2013, 06:40

אני לא חושב שאפשר להתווכח על המכירות של GT. אני גם לא חושב שאם האיכות תדרדר היא תמכור הרבה פחות, COD מוכר 20+ מליון כבר 7 שנים והם לא בדיוק זורחים בביקורות לאחרונה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 דצמבר 2013, 22:45

DrKeo כתב:אני לא חושב שאפשר להתווכח על המכירות של GT. אני גם לא חושב שאם האיכות תדרדר היא תמכור הרבה פחות, COD מוכר 20+ מליון כבר 7 שנים והם לא בדיוק זורחים בביקורות לאחרונה.

יש לי הרגשה שהקהל של GT והקהל של COD מאוד מאוד שונים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2013, 07:08

Nucleus_Dawn כתב:
יש לי הרגשה שהקהל של GT והקהל של COD מאוד מאוד שונים.

מה האלטרנטיבה של שחקני GT על הפס4? פרוצה? הם תקועים עם GT בדיוק כמו ששחקני הONE תקועים עם פורצה. אני לא חושב שהמכירות של הסדרה ירדו כל כך, קהל של 15+ מליון זה לא בדיוק אך ורק קור אלה קהל מאוד מאוד מיינסטרים רחב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 דצמבר 2013, 23:10

DrKeo כתב:מה האלטרנטיבה של שחקני GT על הפס4? פרוצה? הם תקועים עם GT בדיוק כמו ששחקני הONE תקועים עם פורצה. אני לא חושב שהמכירות של הסדרה ירדו כל כך, קהל של 15+ מליון זה לא בדיוק אך ורק קור אלה קהל מאוד מאוד מיינסטרים רחב.

אני חושב שלא מדובר בפאנבואים של סוני שבמקרה מאוד אוהבים סימולטורי מירוץ.
זה יותר פאנבואים של סימולטורים, שקונים את הקונסולה עם המשחק הכי טוב בז'אנר. זה אומר שהם לא תקועים עם אף קונסולה. הם פשוט יקנו ONE, כי לאט לאט הם הבינו שפורזה פשוט יותר טוב בכל מה שהוא עושה.

אני לא חושב שמדובר בקהל מיינסטרימי בכלל. מדובר בנישה גדולה מאוד. הקהל המיינסטרימי קונה את NFS.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2013, 01:08

Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שלא מדובר בפאנבואים של סוני שבמקרה מאוד אוהבים סימולטורי מירוץ.
זה יותר פאנבואים של סימולטורים, שקונים את הקונסולה עם המשחק הכי טוב בז'אנר. זה אומר שהם לא תקועים עם אף קונסולה. הם פשוט יקנו ONE, כי לאט לאט הם הבינו שפורזה פשוט יותר טוב בכל מה שהוא עושה.

אני לא חושב שמדובר בקהל מיינסטרימי בכלל. מדובר בנישה גדולה מאוד. הקהל המיינסטרימי קונה את NFS.

אם זה היה נכון היית רואה כמות כמעט שווה קונה את פורצה אבל לא, gt מוכר פי 4 ממנו. זה אומר שיש נאמנות מותג ושם שאנשים נמשכים אליו בדיוק כמו cod. אני לא חושב שזה באמת רציני לראות משחק מוכר 17 מליון ולחשוב שיש שם רק קורים של מירוצים. רק תסתכל פה בפורום, יותר ״קז׳ואלים״ של מירוץ קונים את gt מאשר cod. אני חושב שea הייתה מתה שהחובבים האלה יקנו את nfs, הרי gt מכפיל אותו לרוב במכירות.

בכל מקרה יש כאן נאמנות מותג ואני חושב שגם אם האיכות תדרדר, דבר שכבר קרה ב5, המכירות עדין יהיו סופר גבוהות אפילו אם לא 17 מליון עותקים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 דצמבר 2013, 12:23

DrKeo כתב:אם זה היה נכון היית רואה כמות כמעט שווה קונה את פורצה אבל לא, gt מוכר פי 4 ממנו. זה אומר שיש נאמנות מותג ושם שאנשים נמשכים אליו בדיוק כמו cod. אני לא חושב שזה באמת רציני לראות משחק מוכר 17 מליון ולחשוב שיש שם רק קורים של מירוצים. רק תסתכל פה בפורום, יותר ״קז׳ואלים״ של מירוץ קונים את gt מאשר cod. אני חושב שea הייתה מתה שהחובבים האלה יקנו את nfs, הרי gt מכפיל אותו לרוב במכירות.

בכל מקרה יש כאן נאמנות מותג ואני חושב שגם אם האיכות תדרדר, דבר שכבר קרה ב5, המכירות עדין יהיו סופר גבוהות אפילו אם לא 17 מליון עותקים.

איזה קז'ואל של מרוצים קונה סימולטור שלוקח שעות ללמוד איך לסיים בו סיבוב אחד?
יש נישה מאוד גדולה של חובבי סימולטורי מירוצים וברור שיש להם נאמנות לGT, אבל לא מדובר על אותו הקהל של COD, שקונה COD כי זה הדבר היחיד שהם מכירים. הם היו נאמנים לGT, כי הוא היה הכי טוב. בסה"כ לפני משחק אחד של GT היוצרות התהפכו. מכיוון שGT יוצא כל תקופה ארוכה, גם התהליך של ההגירה של אותה נישה לפורזה יותר ארוכה.
בכלל לא יהיה מפתיע לראות הרבה אנשים שקנו PS3 בשביל GT, קונים ONE בשביל פורזה והאנשים האלו הם החלק הכי גדול של קוני GT, אחרי אלו שלא מצאו באנדל של פלייסטיישן בלי המשחק.

הקז'ואלים קונים את NFS (ובאמת הסדרה הזאת מכרה הרבה יותר מGT, כי היא יוצאת בכל שנה כבר כמה שנים וכל אחד מהם מוכר כמה מיליונים טובים).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2013, 13:22

זה יהיה קל לראות את זה אם המספרים באמת יתהפכו עבור כל מוצר יחיד. עד שזה לא קורה - כנראה שמי שאוהב GT ימשיך לקנות PS...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2013, 13:41

Nucleus_Dawn כתב:
איזה קז'ואל של מרוצים קונה סימולטור שלוקח שעות ללמוד איך לסיים בו סיבוב אחד?
יש נישה מאוד גדולה של חובבי סימולטורי מירוצים וברור שיש להם נאמנות לGT, אבל לא מדובר על אותו הקהל של COD, שקונה COD כי זה הדבר היחיד שהם מכירים. הם היו נאמנים לGT, כי הוא היה הכי טוב. בסה"כ לפני משחק אחד של GT היוצרות התהפכו. מכיוון שGT יוצא כל תקופה ארוכה, גם התהליך של ההגירה של אותה נישה לפורזה יותר ארוכה.
בכלל לא יהיה מפתיע לראות הרבה אנשים שקנו PS3 בשביל GT, קונים ONE בשביל פורזה והאנשים האלו הם החלק הכי גדול של קוני GT, אחרי אלו שלא מצאו באנדל של פלייסטיישן בלי המשחק.

הקז'ואלים קונים את NFS (ובאמת הסדרה הזאת מכרה הרבה יותר מGT, כי היא יוצאת בכל שנה כבר כמה שנים וכל אחד מהם מוכר כמה מיליונים טובים).

בטח שהקז'ואלים של NFS קונים את GT, אתה ברצינות חושב שמשחק מוכר 17 מליון עותקים ל"קהל קור"? זה לא משחק שצריך להתרגל אליו, סימולטורים קיימים 20 שנים וכל אדיוט היום משחק GT או פורצה פה ושם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 דצמבר 2013, 15:31

DrKeo כתב:בטח שהקז'ואלים של NFS קונים את GT, אתה ברצינות חושב שמשחק מוכר 17 מליון עותקים ל"קהל קור"? זה לא משחק שצריך להתרגל אליו, סימולטורים קיימים 20 שנים וכל אדיוט היום משחק GT או פורצה פה ושם.

NFS וGT הם משחקים שונים בתכלית וגם הקהלים שלהם מאוד שונים.
אנשים שקונים NFS הם אנשים שלא בהכרח מתעניינים במכוניות, אבל אוהבים משחק מירוץ פשוט פה ושם (כמוני, למשל).
רוב האנשים שקונים GT או פורזה הם אנשים שקיבלו את המשחק עם המכשיר בחינם ולא נגעו בו כל כך (כמוני), או אנשים שאוהבים מכוניות וסימולטורים וקונים לעיתים קרובות את הקונסולה במיוחד בשביל המשחקים האלו.
אלו משחקים שבשביל להשלים בהם סיבוב אחד בלי להתנגש בשום דבר, צריך להתאמן כמה שעות - לא משחקים שאפשר פשוט להתחיל לשחק ולהעביר את השלט בין חברים במסיבה וכולם יוכלו להנות. זה קהל הרבה יותר קשה משל משחקים כמו מדן וCOD והם מתלהבים מדברים כמו TOP GEAR בפורזה הרבה יותר מנאמנות המותג שלהם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2013, 16:06

ממש לא נכון, אם אתה תזרוק גיימר ממוצע למולטיפלייר של COD לראשונה - הוא ירגיש אבוד בדיוק כמו אם תזרוק אותו למסלול בGT, ואפילו מתוסכל יותר. אי אפשר להנות מהמולטי של COD בלי מאה שעות משחק, בערך.
אני אומר לך שלמרות שאני שיחקתי באינספור FPSים ועוד הייתי ממש טוב בחלקם (שלא נדבר על הנסיון העשיר שלי בז'אנר לעומת הילדים שמשחקים שם) - אני לא יכולתי להחזיק דקה אחת במולטי של MW2 בלי למות, במשך שעות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 דצמבר 2013, 16:20

Laskin כתב:ממש לא נכון, אם אתה תזרוק גיימר ממוצע למולטיפלייר של COD לראשונה - הוא ירגיש אבוד בדיוק כמו אם תזרוק אותו למסלול בGT, ואפילו מתוסכל יותר. אי אפשר להנות מהמולטי של COD בלי מאה שעות משחק, בערך.
אני אומר לך שלמרות שאני שיחקתי באינספור FPSים ועוד הייתי ממש טוב בחלקם (שלא נדבר על הנסיון העשיר שלי בז'אנר לעומת הילדים שמשחקים שם) - אני לא יכולתי להחזיק דקה אחת במולטי של MW2 בלי למות, במשך שעות.

אני יכלתי להחזיק דקה במולטי של MW וMW2 וMW3, למרות שבכולם ביחד אין לי אפילו 10 שעות משחק.
נהניתי מאוד מהראשון. אחרי זה נמאס לי.
כמובן שבCOD יש גם קמפיין סינגל, שחלק גדול מהשחקנים משחק רק בו ואליו אפשר להכנס בחצי דקה של משחק.

אני לא חושב שיש מישהו קז'ואלי שמשחק הרבה בGT ומחכה ליציאת משחק חדש ובוחר קונסולה לפי GT. הקז'ואלים היחידים שקונים GT, הם אלו שמקבלים את המשחק ביחד עם הקונסולה שלהם ולא שמו לב בכלל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2013, 00:46

גם למצב האימון או ארקייד יכולים להכנס מיד ואפילו להצליח תוך כמה דקות. אפילו חברה שלי הצליחה!
אני לא יודע באיזה מולטי ניסית, אני ניסיתי רק באחד המשחקים באמת, ולא שרדתי מעבר לכמה שניות. אולי נפלת על סרבר עם נובס או לא יודע מה... נסה עכשיו להכנס למולטי של איזה COD ישן שלך - אני מבטיח לך שאי אפשר להנות אם לא משחקים בו שעות רבות.
בקשר לפיסקה השנייה, יש לי מלא חברים שהם האמא של הקז'ואלים והם לא מוותרים על GT. כי הם הארד-קור במירוצים, לא במשחקים. ובאירופה יש המון כאלו.
אגב, כשניסו את FORZA - הם די סבלו מכל רגע והיה להם משונה. לא בא להם ללמוד משהו אחר, הם קז'ואלים וקז'ואלים לא אוהבים שינויים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2013, 17:41

כל גיימר, לא משנה כמה הוא קז'ואלי, יכול לשחק GT תוך דקות. יש לך אפילו מצב אקדמיה מלא שמלמד אותך איך לנהוג וכל מני אסיסיטים ועזרים אבל כל אלה נועדו בשביל שתנהג טוב, לא בשביל שתצליח. בGT אתה יכול בקלות לסיים את המירוצים הראשונים ואתה רק צריך להתאפס טיפה על זה שפתאום אתה צריך ללחוץ על הבלם מדי פעם. אני חושב שלהסתגל לאונליין של שוטר כמו שלאסקין אמר זה הרבה יותר מסובך מלדעת לשלוט על אוטו בעזרת סטיק ושני כפתורים (גז וברקס).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 דצמבר 2013, 18:30

עם רק חובבי סימולטורים כבדים היו קונים פרוצה\GT -המכירות היו נמוכות ברמה של מחירי ההגאים היקרים לקונסולות ...

אפשר להנות משתי הסדרות האלו גם בלי להיות "כבדים" ,גם ככה רוב הרוכשים לא הולכים לעשות 100% מהמשחקים האלו
ולא הולכים לקנות כל DLC שיוצא

עוד דבר הסדרות אומנם יותר בצד של סימולטורים ,אבל לא עד הסוף מהבחינה הזאת

וזה מ2 סיבות פשוטות

1-שליטה בגימפאד סטנדרטי ,רחוקה מאוד משליטה בהגה והילוכים אמיתי ,ושתי הסדרות הותאמו לגימפאדים סטנדרטים

2-סימולטור ברמה גבוה היה הרבה הרבה הרבה פחות מהנה לרובנו ,וזה היה גרוע מבחינה עסקית
רובנו לא קרוב ליכולות של נהגי מירוצים מיקצועים ,ובחיים לא נגיע לזה

לסימולטורים כאלו יש מראש קהל מצומצם בהרבה

בנוגע לNFS -מדובר בסדרת מרוצים ארקיד ,שלא מתחרה ראש בראש עם GT או פרוזה
כמו שמאריו קרט לא מתחרה ישיר

פה ושם יוצאים מתחרים אחרים ,אבל הזאנר הזה בגדול ירד מגדולתו ,פעם יצאו הרבה משחקי מרוצים ,היום העלות לפתח משחק שמתחרה בפרוזה או GT ישירות מאוד מאוד גדולה
הראליסטיות שנדרשת היום,הרגה המון מהתחרות של פעם

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 10 דצמבר 2013, 18:38

קרירין,את האמת היא שGT אכן מותאמת יותר לשחק עם הגה וגיר מאשר שלט. אבל מה לעשות שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו את הg25...
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 דצמבר 2013, 19:20

אין לי מושג עם בכלל יש התאמה של G25 לPS4
גם עם אין בטוח שיצא דריבר או אפילו הגה מותאם בעתיד

רק דיברתי בכללי

סימולטור רציני לדברים כאלו ,פשוט חיב להגיע עם ציוד עיקפי מתאים ,כי בלי זה רמת הסימולציה יורדת משמעותית

תאורטית אפשר לעשות מצבי משחק מאוד שונים ,למי שיש ציוד עיקפי כזה ,ולמי שאין ,אבל זה המון השקעה ולקהל מאוד קטן
בדרך כלל נותנים התאמה נחמדה להגה ,אבל לא ברמה של לאפוך את המשחק לסימולטור רציני

עם תשווה את זה לדבר האמיתי שזה לא רק הגה ,אלה מבנה שלם כולל כיסא ,רטט וכו ,זה רחוק מאוד
אבל העלות בהתאם ,ולא בדיוק משהו במחיר שכל בית יכול להרשות לעצמו

במילים אחרות פרוזה וGT זה סימולטורים LITE
מעבר לזה יש לך סימולטורים לPC ,בעיקר לטיסה ,נגדיר דרגת בינים
אבל הדבר האמיתי ,זה כבר יותר מתאים לארגונים כמו צבאות וכו

כמובן יש לך קבינטים של משחקי ארקיד -אבל הם מאוד רחוקים מסימולטורים ומאוד לא ראליסטים

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 10 דצמבר 2013, 20:12

kririn כתב:אין לי מושג עם בכלל יש התאמה של G25 לPS4
גם עם אין בטוח שיצא דריבר או אפילו הגה מותאם בעתיד

רק דיברתי בכללי

סימולטור רציני לדברים כאלו ,פשוט חיב להגיע עם ציוד עיקפי מתאים ,כי בלי זה רמת הסימולציה יורדת משמעותית

תאורטית אפשר לעשות מצבי משחק מאוד שונים ,למי שיש ציוד עיקפי כזה ,ולמי שאין ,אבל זה המון השקעה ולקהל מאוד קטן
בדרך כלל נותנים התאמה נחמדה להגה ,אבל לא ברמה של לאפוך את המשחק לסימולטור רציני

עם תשווה את זה לדבר האמיתי שזה לא רק הגה ,אלה מבנה שלם כולל כיסא ,רטט וכו ,זה רחוק מאוד
אבל העלות בהתאם ,ולא בדיוק משהו במחיר שכל בית יכול להרשות לעצמו

במילים אחרות פרוזה וGT זה סימולטורים LITE
מעבר לזה יש לך סימולטורים לPC ,בעיקר לטיסה ,נגדיר דרגת בינים
אבל הדבר האמיתי ,זה כבר יותר מתאים לארגונים כמו צבאות וכו

כמובן יש לך קבינטים של משחקי ארקיד -אבל הם מאוד רחוקים מסימולטורים ומאוד לא ראליסטים

לוג׳יטק לא אמרו שהם מפסיקים ליצר אביזרים לקונסולות? בטח יוציאו איזה כמה סוגים של הגה כמו שכבר יש לone...
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 דצמבר 2013, 20:44

לא יודע ,אני גם ככה לא עוקב אחרי ציוד עיקפי של קונסולות לא צד ראשון כבר שנים
בדרך כלל שיוצא ציוד כזה לא צד ראשון ,התמיכה במשחקים מאוד מוגבלת (לא מדבר על רמקולים וכו )

גם צד ראשון ,התמיכה לא ענקית ,אבל יותר טובה משמעותית מצד שלישי בדרך כלל

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2013, 04:50

Laskin כתב:גם למצב האימון או ארקייד יכולים להכנס מיד ואפילו להצליח תוך כמה דקות. אפילו חברה שלי הצליחה!
אני לא יודע באיזה מולטי ניסית, אני ניסיתי רק באחד המשחקים באמת, ולא שרדתי מעבר לכמה שניות. אולי נפלת על סרבר עם נובס או לא יודע מה... נסה עכשיו להכנס למולטי של איזה COD ישן שלך - אני מבטיח לך שאי אפשר להנות אם לא משחקים בו שעות רבות.
בקשר לפיסקה השנייה, יש לי מלא חברים שהם האמא של הקז'ואלים והם לא מוותרים על GT. כי הם הארד-קור במירוצים, לא במשחקים. ובאירופה יש המון כאלו.
אגב, כשניסו את FORZA - הם די סבלו מכל רגע והיה להם משונה. לא בא להם ללמוד משהו אחר, הם קז'ואלים וקז'ואלים לא אוהבים שינויים :)

בדיוק. הם הארד-קור במרוצים. זה הקהל הגדול של GT ופורזה. עליהם בדיוק אני מדבר. הם הנישה הענקית, שכמו שאמרת יש המון מהם באירופה. כלומר, החברים שלך לא קז'ואלים בכלל. הם אותם מעריצי מירוצים ענקיים.
הקז'ואלים (ילדים קטנים, סתם גיימרים שמשחקים פה ושם פיפ"א, גיימרים חדשים וכן הלאה) משחקים בNFS ומריו קארט.

מי שלא אוהב שינויים זה דווקא הקור, שזועקים לשמים ברגע שמישהו מזיז להם את הגבינה.
במקרה של הקהל הזה, עד GT5 הם שמעו שפורזה עדיף. בGT5 היא גילו שGT זה לא מה שהיה פעם ושפורזה עדיף. בGT6 הם התאכזבו שוב. מאוד הגיוני שהאנשים האלה יתחילו להגר לכיוון פורזה. בגלל שGT יוצא בקושי פעם-פעמיים בדור, זה לוקח זמן, אבל אם המגמות לא ישתנו, זה בהחלט יקרה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 11 אורחים