bling כתב:יכול להיות אבל GT6 מראה סימנים לא טובים גם באספקט הזה.
חוץ מזה בזמן ש PD לוקחים להם את הזמן שלהם בכיף פורצה מוציאים כמעט 2-3 משחקים, אם נספור לאורך כל הדור איזו סדרה מכרה יותר GT או פורצה מי אתה חושב תצא עם ידה על העליונה?
לאסקין, מעניין אותי בכלל עד כמה ימאוצ'י עוד מתעסק אישית עם הסדרה הזו, נראה שבשנים האחרונות הוא ממש מתחזק את תחביב/קריירת המירוצים שלו, הוא כבר ממש סלב בעולם המוטורי, רק השנה הוא השתתף במירוץ endurance של 24 שעות באחד ממסלולי המירוצים המפורסמים בעולם (נורבורגרינג), בנוסף יש גם את הסרט של GT שאני משער שהוא מעורב בו, יורוגיימר בדיוק העלו עליו כתבה היום:
http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-29-kazunori-yamauchi-profile
זה ברור שהוא חי את החלום מבחינתו שזו אהבתו המוטורית, השאלה היא עד כמה הוא מוצא בכלל זמן ל GT בין שלל עיסוקיו, אולי בגלל זה לוקח כל משחק כ"כ הרבה זמן פיתוח?
bling כתב:הוא בדר"כ קרוב בהערכות שלו?
הוא צבר מוניטין קצת נלעג בחלק מהתחזיות אבל זה על דברים יותר כלליים כמו כמה משחק שיצא עוד מספר חודשים ימכור וכו' שזה טיפה הימור.
פה מן הסתם יש לו כלים לבצע הערכות יותר מדויקות אבל השאלה היא עד כמה תחזיות דומות שלו בעבר קלעו.
Death_119 כתב:למען האמת זה כנראה לא נכון. GT5 מכר לערך 10 מיליון+, פרולוג עוד 5 מיליון ואני בספק אם GT6 יהיה רחוק מ-10 מיליון.
פורצה 2,3,4 מכרו על פי VGChartz ביחד -13 מיליון. רק פרולוג ו-5 כנראה מכרו יותר ביחד.
bling כתב:איך הגעת לזה ש GT6 לא יהיה רחוק מ 10 כשהפתיחה שלו היא חמישית מ GT5?
KEO אל תשווה בין המיקרו תשלומים של פורזה ל GT, בפורזה הם לגמרי דפקו את כל האיזון והכלכלה של המשחק ואתה צריך לחפור שנים כדי לפתוח משהו לבד בניגוד למשחקי העבר, ב GT אלו מיקרו סטנדרטיים למי שרוצה לא לעבוד בכלל, המכוניות נפתחות בקצב זהה לקודמים ואין שינוי במבנה המשחק.
DrKeo כתב:אני לא חושב שאפשר להתווכח על המכירות של GT. אני גם לא חושב שאם האיכות תדרדר היא תמכור הרבה פחות, COD מוכר 20+ מליון כבר 7 שנים והם לא בדיוק זורחים בביקורות לאחרונה.
Nucleus_Dawn כתב:
יש לי הרגשה שהקהל של GT והקהל של COD מאוד מאוד שונים.
DrKeo כתב:מה האלטרנטיבה של שחקני GT על הפס4? פרוצה? הם תקועים עם GT בדיוק כמו ששחקני הONE תקועים עם פורצה. אני לא חושב שהמכירות של הסדרה ירדו כל כך, קהל של 15+ מליון זה לא בדיוק אך ורק קור אלה קהל מאוד מאוד מיינסטרים רחב.
Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שלא מדובר בפאנבואים של סוני שבמקרה מאוד אוהבים סימולטורי מירוץ.
זה יותר פאנבואים של סימולטורים, שקונים את הקונסולה עם המשחק הכי טוב בז'אנר. זה אומר שהם לא תקועים עם אף קונסולה. הם פשוט יקנו ONE, כי לאט לאט הם הבינו שפורזה פשוט יותר טוב בכל מה שהוא עושה.
אני לא חושב שמדובר בקהל מיינסטרימי בכלל. מדובר בנישה גדולה מאוד. הקהל המיינסטרימי קונה את NFS.
DrKeo כתב:אם זה היה נכון היית רואה כמות כמעט שווה קונה את פורצה אבל לא, gt מוכר פי 4 ממנו. זה אומר שיש נאמנות מותג ושם שאנשים נמשכים אליו בדיוק כמו cod. אני לא חושב שזה באמת רציני לראות משחק מוכר 17 מליון ולחשוב שיש שם רק קורים של מירוצים. רק תסתכל פה בפורום, יותר ״קז׳ואלים״ של מירוץ קונים את gt מאשר cod. אני חושב שea הייתה מתה שהחובבים האלה יקנו את nfs, הרי gt מכפיל אותו לרוב במכירות.
בכל מקרה יש כאן נאמנות מותג ואני חושב שגם אם האיכות תדרדר, דבר שכבר קרה ב5, המכירות עדין יהיו סופר גבוהות אפילו אם לא 17 מליון עותקים.
Nucleus_Dawn כתב:
איזה קז'ואל של מרוצים קונה סימולטור שלוקח שעות ללמוד איך לסיים בו סיבוב אחד?
יש נישה מאוד גדולה של חובבי סימולטורי מירוצים וברור שיש להם נאמנות לGT, אבל לא מדובר על אותו הקהל של COD, שקונה COD כי זה הדבר היחיד שהם מכירים. הם היו נאמנים לGT, כי הוא היה הכי טוב. בסה"כ לפני משחק אחד של GT היוצרות התהפכו. מכיוון שGT יוצא כל תקופה ארוכה, גם התהליך של ההגירה של אותה נישה לפורזה יותר ארוכה.
בכלל לא יהיה מפתיע לראות הרבה אנשים שקנו PS3 בשביל GT, קונים ONE בשביל פורזה והאנשים האלו הם החלק הכי גדול של קוני GT, אחרי אלו שלא מצאו באנדל של פלייסטיישן בלי המשחק.
הקז'ואלים קונים את NFS (ובאמת הסדרה הזאת מכרה הרבה יותר מGT, כי היא יוצאת בכל שנה כבר כמה שנים וכל אחד מהם מוכר כמה מיליונים טובים).
DrKeo כתב:בטח שהקז'ואלים של NFS קונים את GT, אתה ברצינות חושב שמשחק מוכר 17 מליון עותקים ל"קהל קור"? זה לא משחק שצריך להתרגל אליו, סימולטורים קיימים 20 שנים וכל אדיוט היום משחק GT או פורצה פה ושם.
Laskin כתב:ממש לא נכון, אם אתה תזרוק גיימר ממוצע למולטיפלייר של COD לראשונה - הוא ירגיש אבוד בדיוק כמו אם תזרוק אותו למסלול בGT, ואפילו מתוסכל יותר. אי אפשר להנות מהמולטי של COD בלי מאה שעות משחק, בערך.
אני אומר לך שלמרות שאני שיחקתי באינספור FPSים ועוד הייתי ממש טוב בחלקם (שלא נדבר על הנסיון העשיר שלי בז'אנר לעומת הילדים שמשחקים שם) - אני לא יכולתי להחזיק דקה אחת במולטי של MW2 בלי למות, במשך שעות.
kririn כתב:אין לי מושג עם בכלל יש התאמה של G25 לPS4
גם עם אין בטוח שיצא דריבר או אפילו הגה מותאם בעתיד
רק דיברתי בכללי
סימולטור רציני לדברים כאלו ,פשוט חיב להגיע עם ציוד עיקפי מתאים ,כי בלי זה רמת הסימולציה יורדת משמעותית
תאורטית אפשר לעשות מצבי משחק מאוד שונים ,למי שיש ציוד עיקפי כזה ,ולמי שאין ,אבל זה המון השקעה ולקהל מאוד קטן
בדרך כלל נותנים התאמה נחמדה להגה ,אבל לא ברמה של לאפוך את המשחק לסימולטור רציני
עם תשווה את זה לדבר האמיתי שזה לא רק הגה ,אלה מבנה שלם כולל כיסא ,רטט וכו ,זה רחוק מאוד
אבל העלות בהתאם ,ולא בדיוק משהו במחיר שכל בית יכול להרשות לעצמו
במילים אחרות פרוזה וGT זה סימולטורים LITE
מעבר לזה יש לך סימולטורים לPC ,בעיקר לטיסה ,נגדיר דרגת בינים
אבל הדבר האמיתי ,זה כבר יותר מתאים לארגונים כמו צבאות וכו
כמובן יש לך קבינטים של משחקי ארקיד -אבל הם מאוד רחוקים מסימולטורים ומאוד לא ראליסטים
Laskin כתב:גם למצב האימון או ארקייד יכולים להכנס מיד ואפילו להצליח תוך כמה דקות. אפילו חברה שלי הצליחה!
אני לא יודע באיזה מולטי ניסית, אני ניסיתי רק באחד המשחקים באמת, ולא שרדתי מעבר לכמה שניות. אולי נפלת על סרבר עם נובס או לא יודע מה... נסה עכשיו להכנס למולטי של איזה COD ישן שלך - אני מבטיח לך שאי אפשר להנות אם לא משחקים בו שעות רבות.
בקשר לפיסקה השנייה, יש לי מלא חברים שהם האמא של הקז'ואלים והם לא מוותרים על GT. כי הם הארד-קור במירוצים, לא במשחקים. ובאירופה יש המון כאלו.
אגב, כשניסו את FORZA - הם די סבלו מכל רגע והיה להם משונה. לא בא להם ללמוד משהו אחר, הם קז'ואלים וקז'ואלים לא אוהבים שינויים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים