KEO אני לא בטוח שהדמו/פרולוג הזה הוא סיבה מספיק טובה לקנות קונסולה, עם כל התכנים הבלעדיים לכל קונסולה+ההכרזה שגרסת הריטייל גם תכיל תכנים שאין בדיגיטלי וזה שנאמר ש MGS5 צפוי לצאת עוד הרבה זמן ובקיצור, מרגיש לי כמו פארסה של חברה שנואשת לתזרים מזומנים ואין לה את היכולת לחכות שקוג'ימה יסיים עם הפרויקט אז היא נותנת לנו "טעימה" במחיר שנראה מופרך ומנסה לדחוף כל מני שטויות לחבילה כדי להצדיק את זה. קונאמי אחרי התדרדרות PES במצב נואש, זה נראה כאילו קוג'ימה ומטאל גיר אלו הנכסים הבטוחים ביותר שיש לה.
אני כנראה אקנה את זה כי גם אני אהיה נואש עם קונסולה חדשה ולא מספיק משחקים (וגם כי זה מטאל גיר) אבל זה בטח לא סיבה מספיק טובה בפני עצמה.
והגיימפליי שפרסמת זהה ל TGS רק עם פרשנות באנגלית, עדיין נחמד וטוב לדעת שאפשר לעשות קוסטומוזציות די רציניות לרמת הקושי ולעזרים ואפילו מתוגמלים על כך (ציון גבוה יותר או טרופי אם לא משתמשים בסימונים ובפוקוס וכו'), המשחק ללא עזרים על רמה קשה יהיה ללא ספק מאתגר יותר אפילו מהקודמים על הרמות הקשות, בכל זאת עולם פתוח ויש לאויבים FOV נורמלי, אני בטח אשחק על רמה קשה עם עזרים, לפחות הסימונים, בלי זה המשחק יהיה מזוכיסטי מדי.
בקשר לאריזה, זה נכון שהפער בין הדמות למודל in game הוא יחסית יותר קטן מבעבר (בטח שהרבה יותר מ MGS4 שמישהו ציין פה ששם המודל על הקופסא היה ברמה של PS5 וה IN GAME היה נחות גם לפס3) אבל עדיין זו לא אותה רמה של fidelity, המודל על הקופסא נראה בפער יותר טוב.
ד.א אני עדיין מחכה לראות את הגראפיקה הזו מהמשחק:

לא יודע, יכול להיות שהסביבה של GZ משעממת ושהמנוע FOX מצטיין יותר בשעות אור ובלצייר נופים אבל זה לא קרוב לרמה שבתמונה (ובכלל כל הטריילר של TPP מ E3) מבחינה גראפית.