Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Metal Gear Solid V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2013, 10:06

DrKeo כתב:אוי לא, ממש לא. מצוייר דו מימדי זה לא נראה, תלת מימד יפה זה לא נראה, זה נראה כמו מודל פשוט מתוך משחק וידאו עם סל שיידינג סביר מינוס. כלומר זה לא מה שזה נראה, זה מה שזה.

לmgs4 הייתה עטיפה בcgi, הלוואי וסנייק היה נראה ככה במשחק.

תמונה

אני לא מבין את הטענה. לקחו מודל רגיל מהמשחק. עשו לו AA נחמד, עצרו את אחת האנימציות שרואים בתוך המשחק וזה מה שמופיע על הקופסא.
אני לא מבין כל כך איך זה מקרה שונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 דצמבר 2013, 06:47

KEO אני לא בטוח שהדמו/פרולוג הזה הוא סיבה מספיק טובה לקנות קונסולה, עם כל התכנים הבלעדיים לכל קונסולה+ההכרזה שגרסת הריטייל גם תכיל תכנים שאין בדיגיטלי וזה שנאמר ש MGS5 צפוי לצאת עוד הרבה זמן ובקיצור, מרגיש לי כמו פארסה של חברה שנואשת לתזרים מזומנים ואין לה את היכולת לחכות שקוג'ימה יסיים עם הפרויקט אז היא נותנת לנו "טעימה" במחיר שנראה מופרך ומנסה לדחוף כל מני שטויות לחבילה כדי להצדיק את זה. קונאמי אחרי התדרדרות PES במצב נואש, זה נראה כאילו קוג'ימה ומטאל גיר אלו הנכסים הבטוחים ביותר שיש לה.

אני כנראה אקנה את זה כי גם אני אהיה נואש עם קונסולה חדשה ולא מספיק משחקים (וגם כי זה מטאל גיר) אבל זה בטח לא סיבה מספיק טובה בפני עצמה.

והגיימפליי שפרסמת זהה ל TGS רק עם פרשנות באנגלית, עדיין נחמד וטוב לדעת שאפשר לעשות קוסטומוזציות די רציניות לרמת הקושי ולעזרים ואפילו מתוגמלים על כך (ציון גבוה יותר או טרופי אם לא משתמשים בסימונים ובפוקוס וכו'), המשחק ללא עזרים על רמה קשה יהיה ללא ספק מאתגר יותר אפילו מהקודמים על הרמות הקשות, בכל זאת עולם פתוח ויש לאויבים FOV נורמלי, אני בטח אשחק על רמה קשה עם עזרים, לפחות הסימונים, בלי זה המשחק יהיה מזוכיסטי מדי.

בקשר לאריזה, זה נכון שהפער בין הדמות למודל in game הוא יחסית יותר קטן מבעבר (בטח שהרבה יותר מ MGS4 שמישהו ציין פה ששם המודל על הקופסא היה ברמה של PS5 וה IN GAME היה נחות גם לפס3) אבל עדיין זו לא אותה רמה של fidelity, המודל על הקופסא נראה בפער יותר טוב.

ד.א אני עדיין מחכה לראות את הגראפיקה הזו מהמשחק:
תמונה
לא יודע, יכול להיות שהסביבה של GZ משעממת ושהמנוע FOX מצטיין יותר בשעות אור ובלצייר נופים אבל זה לא קרוב לרמה שבתמונה (ובכלל כל הטריילר של TPP מ E3) מבחינה גראפית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 דצמבר 2013, 07:39

לינק ל FOOTAGE האחרון באיכות גבוהה מ Gamersyde, שימו לב הקובץ שוקל יותר מג'יגה!
http://www.gamersyde.com/download_metal_gear_solid_v_ground_zeroes_nightplay_mission-31314_en.html

שיבורך האתר הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 08:31

מאז שנחשף, בכל פעם אני מתרשם ממנו פחות... אגב, מה הקטע של הטריילר (גיימפליי בלילה) החדש? הוא כמעט זהה לקודמים. נמאס לי כבר לראות את האיזור המשעמם הזה :/
הפרולוג באמת נראה לי משהו שלא אקנה ביותר מ-10 דולר, במקרה הטוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2013, 18:31

bling כתב:KEO אני לא בטוח שהדמו/פרולוג הזה הוא סיבה מספיק טובה לקנות קונסולה, עם כל התכנים הבלעדיים לכל קונסולה+ההכרזה שגרסת הריטייל גם תכיל תכנים שאין בדיגיטלי וזה שנאמר ש MGS5 צפוי לצאת עוד הרבה זמן ובקיצור, מרגיש לי כמו פארסה של חברה שנואשת לתזרים מזומנים ואין לה את היכולת לחכות שקוג'ימה יסיים עם הפרויקט אז היא נותנת לנו "טעימה" במחיר שנראה מופרך ומנסה לדחוף כל מני שטויות לחבילה כדי להצדיק את זה. קונאמי אחרי התדרדרות PES במצב נואש, זה נראה כאילו קוג'ימה ומטאל גיר אלו הנכסים הבטוחים ביותר שיש לה.

אני כנראה אקנה את זה כי גם אני אהיה נואש עם קונסולה חדשה ולא מספיק משחקים (וגם כי זה מטאל גיר) אבל זה בטח לא סיבה מספיק טובה בפני עצמה.

והגיימפליי שפרסמת זהה ל TGS רק עם פרשנות באנגלית, עדיין נחמד וטוב לדעת שאפשר לעשות קוסטומוזציות די רציניות לרמת הקושי ולעזרים ואפילו מתוגמלים על כך (ציון גבוה יותר או טרופי אם לא משתמשים בסימונים ובפוקוס וכו'), המשחק ללא עזרים על רמה קשה יהיה ללא ספק מאתגר יותר אפילו מהקודמים על הרמות הקשות, בכל זאת עולם פתוח ויש לאויבים FOV נורמלי, אני בטח אשחק על רמה קשה עם עזרים, לפחות הסימונים, בלי זה המשחק יהיה מזוכיסטי מדי.

בקשר לאריזה, זה נכון שהפער בין הדמות למודל in game הוא יחסית יותר קטן מבעבר (בטח שהרבה יותר מ MGS4 שמישהו ציין פה ששם המודל על הקופסא היה ברמה של PS5 וה IN GAME היה נחות גם לפס3) אבל עדיין זו לא אותה רמה של fidelity, המודל על הקופסא נראה בפער יותר טוב.

ד.א אני עדיין מחכה לראות את הגראפיקה הזו מהמשחק:
תמונה
לא יודע, יכול להיות שהסביבה של GZ משעממת ושהמנוע FOX מצטיין יותר בשעות אור ובלצייר נופים אבל זה לא קרוב לרמה שבתמונה (ובכלל כל הטריילר של TPP מ E3) מבחינה גראפית.

התכוונתי שאם תקנה פס4 בסוף יהיה לך מה לשחק, מן הסתם אני לא חושב שGZ שווה קניה של קונסולה חדשה אחרת הייתי קונה אחת :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 דצמבר 2013, 13:34

DrKeo כתב:התכוונתי שאם תקנה פס4 בסוף יהיה לך מה לשחק, מן הסתם אני לא חושב שGZ שווה קניה של קונסולה חדשה אחרת הייתי קונה אחת :)

תכל'ס לאסקין צודק וה PR של המשחק הזה די מזעזע עם 100 סרטונים שמראים את אותה משימה צדדית (בסרטון האחרון מסתבר שהשבוי הראשון זה לא chico ושסתם מדובר באסיר רנדומלי שביג בוס הציל, זו לא המשימה הראשית) בסביבה משעממת, אני מחכה למשחק אבל די מבאס שעל הדור הבא יעלה 40 דולר גם בדיגיטלי, מרגיש לי כזאת גניבה, אם יהיה לי מה לשחק באותו זמן אני אחכה לירידה במחיר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2013, 15:33

bling כתב:תכל'ס לאסקין צודק וה PR של המשחק הזה די מזעזע עם 100 סרטונים שמראים את אותה משימה צדדית (בסרטון האחרון מסתבר שהשבוי הראשון זה לא chico ושסתם מדובר באסיר רנדומלי שביג בוס הציל, זו לא המשימה הראשית) בסביבה משעממת, אני מחכה למשחק אבל די מבאס שעל הדור הבא יעלה 40 דולר גם בדיגיטלי, מרגיש לי כזאת גניבה, אם יהיה לי מה לשחק באותו זמן אני אחכה לירידה במחיר.

גרסת דור הבא הדיגיטלית היא 30$, לא 40$. הפיזית היא 40$. זה דיגיטלי דור קודם 20$, פיזי דור קודם 30$, דיגיטלי דור חדש 30$, פיזי דור חדש 40$.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 דצמבר 2013, 15:55

DrKeo כתב:גרסת דור הבא הדיגיטלית היא 30$, לא 40$. הפיזית היא 40$. זה דיגיטלי דור קודם 20$, פיזי דור קודם 30$, דיגיטלי דור חדש 30$, פיזי דור חדש 40$.

יותר קל לשנן את ה א'-ב' הסיני מאשר את מודל המחירים של המשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2013, 16:10

bling כתב:יותר קל לשנן את ה א'-ב' הסיני מאשר את מודל המחירים של המשחק הזה.

אם כך אז:
20$ דור קודם, 30$ דור חדש. אם אתה רוצה גרסה פיזית תוסיף 10$ :mrgreen:
חברה יפנית מישהו?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2013, 18:02

DrKeo כתב:אם כך אז:
20$ דור קודם, 30$ דור חדש. אם אתה רוצה גרסה פיזית תוסיף 10$ :mrgreen:
חברה יפנית מישהו?

נתחיל בהימורים של איזו חברה תקנה את הזכויות לMGS כשקונאמי תפשוט רגל?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2013, 12:25

Nucleus_Dawn כתב:
נתחיל בהימורים של איזו חברה תקנה את הזכויות לMGS כשקונאמי תפשוט רגל?

EA, חכה לdancing with solid snake.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 דצמבר 2013, 13:18

DrKeo כתב:EA, חכה לdancing with solid snake.

זה יותר הז'אנר של יוביסופט, לא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2013, 13:32

Nucleus_Dawn כתב:
זה יותר הז'אנר של יוביסופט, לא?

למה להרוס לי את הבדיחה? :evil:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 דצמבר 2013, 13:35

DrKeo כתב:למה להרוס לי את הבדיחה? :evil:

:twisted:
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 פברואר 2014, 00:00

עוד סיבה לא לקנות את גראונד זירוס: גיימאינפורמר סיימו את הקו הראשי של המשחק (לא כולל משימות-צד) בפחות משעתיים.

http://kotaku.com/metal-gear-solid-grou ... 1516004297

להזכירכם, הגרסה הפיזית של המשחק על קונסולות הדור הבא עולה 40דולר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2014, 00:47

נקווה שיהיה אותו פשוט חינם בגרסת אספנים או משהו כזה. הדאלה היא כמה גיימפליי יש בו כי במשחקים יחסית פתוחים אפשר לרוץ בצורות מאוד שונות. למשל את fc3 יכלתי לסיים בהרבה פחות מ10 שעות אבל שחקתי בו יותר מ30.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 פברואר 2014, 01:02

DrKeo כתב:נקווה שיהיה אותו פשוט חינם בגרסת אספנים או משהו כזה. הדאלה היא כמה גיימפליי יש בו כי במשחקים יחסית פתוחים אפשר לרוץ בצורות מאוד שונות. למשל את fc3 יכלתי לסיים בהרבה פחות מ10 שעות אבל שחקתי בו יותר מ30.

אם הוא הולך לפוצץ לכולם את הראש, אז שיהיה שעתיים+. מה רע?
אם הוא יהיה פחות מהדבר הכי מדהים שאי פעם נראה בסדרה (ואני מניח שהוא לא יהיה כזה מדהים), אז התמחור שלו באמת מוגזם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 פברואר 2014, 09:31

Nucleus_Dawn כתב:
אם הוא הולך לפוצץ לכולם את הראש, אז שיהיה שעתיים+. מה רע?
אם הוא יהיה פחות מהדבר הכי מדהים שאי פעם נראה בסדרה (ואני מניח שהוא לא יהיה כזה מדהים), אז התמחור שלו באמת מוגזם.

זה רע כי הוא עולה 40 דולר לעותק פיזי.

אני שיחקתי בדמו של MGS2 בזמנו בחינם כי קניתי את המגזין הרשמי של סוני (OPM) והיה לו את אותו אורך זמן רק שמדובר היה בשעתיים של משחקיות לניארית מהודקת ולא עולם פתוח שצריך מעצם טבעו להיות הרבה יותר מלא.
מן הסתם אני לא שם על הדבר הזה שקל עד שירד למחירי זנות, עלוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2014, 09:39

זה די נורא... לא התכוונתי לרכוש אותו לפני כן, אלא אם יתברר כמשחק מטורף, אבל אני די משוכנע שזה לא מה שמתוכנן כאן.
כמעריץ הסדרה - הלוואי ויוכיחו לי אחרת. ממש ממש קשה לי להאמין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 פברואר 2014, 13:15

קוג'ימה מגן על הזמן שפורסם שלוקח לסיים את GZ:
https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/sta ... 5712538624
יהיו אלמנטים של מולטיפלייר שיהפכו אותו לחוויה שונה בכל פעם וכאלה... טוב, אני מוכן לבוא בראש פתוח, אבל אל תצפו ליותר מדי. עדיין לא מתכנן לקנות אותו ביותר מכמה גרושים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 פברואר 2014, 13:48

bling כתב:זה רע כי הוא עולה 40 דולר לעותק פיזי.

אני שיחקתי בדמו של MGS2 בזמנו בחינם כי קניתי את המגזין הרשמי של סוני (OPM) והיה לו את אותו אורך זמן רק שמדובר היה בשעתיים של משחקיות לניארית מהודקת ולא עולם פתוח שצריך מעצם טבעו להיות הרבה יותר מלא.

כמה עלה המגזין?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 פברואר 2014, 13:57

bling כתב:זה רע כי הוא עולה 40 דולר לעותק פיזי.

בדיעבד, הייתי קונה את פורטל ב30/40 דולר.
כמובן שמדובר באחד המשחקים הטובים ביותר בהיסטוריה של היקום וכנראה גם של הרב-יקומים, אבל עדין הוא משחק של שעתיים ששווה את ה30$.

אם הוא יהיה פחות מבריק ומדהים מפורטל, אז הוא לא שווה. אם הוא יהיה מבריק כמוהו, אז שווה.
אני לא חושב שיש הרבה תקווה שהוא יהיה שווה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 06 פברואר 2014, 14:01

בתור מי שמתווכח תמיד בצד של "תעשו משחקים קצרים יותר" אני לא מבין על מה המהומה. 30 דולר עותק דיגיטאלי זה אחלה מחיר בשביל משחק OPEN ENDED שכזה ובמיוחד אם יהיה שם גם אלמנט מולטי. מי שלא טוב לו שיחכה חודשיים ויקנה עותק פיזי ב20 דולר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 פברואר 2014, 14:10

swiss-the-engine כתב:כמה עלה המגזין?

אני כבר לא זוכר, זה מגזין שהיה מחלק כל חודש דמואים בחינם, אז לא היה אינטרנט מן הסתם ודמואים לקונסולות לא היה משהו בר השגה ובגל זה המגזין הזה היה בעל ערך רב, בוא נגיד שאני לא אתפלא שהיו מחלקים את הדמו של MGS2 בפלוס אם היה שירות כזה בזמנו.

קאוטיק, אני לא יודע אם פורטל שווה 40 דולר אבל לפחות מדובר על משהו שנכתב כיצירה שלמה והיה חלק מחבילה גדולה ומאוד משתלמת ולא איזה פרולוג שמביא לך טעימה קטנה ומסורסת מהחוויה המלאה שתמכר ב 60 דולר בעוד שנה, כל העסק מרגיש כל כך מאולץ מצד חברה שרעבה למזומנים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 פברואר 2014, 14:22

bling כתב:
קאוטיק, אני לא יודע אם פורטל שווה 40 דולר אבל לפחות מדובר על משהו שנכתב כיצירה שלמה והיה חלק מחבילה גדולה ומאוד משתלמת ולא איזה פרולוג שמביא לך טעימה קטנה ומסורסת מהחוויה המלאה שתמכר ב 60 דולר בעוד שנה, כל העסק מרגיש כל כך מאולץ מצד חברה שרעבה למזומנים.

אני מסכים שזו האפשרות היותר סבירה פה.

אני פשוט אומר שיש סיכוי שהוא כן יהיה שווה 30$. זה פשוט סיכוי נורא קטן.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 13 אורחים