Kazz כתב:כן, ברור. כמו שלמיקרוסופט אין בעיה לשחרר את הקונסולה שלה באירופה במקביל. ברור, ואלב טמנה פח והבטיחה הבטחות שווא כדי שאנשים יפרסמו את המוצר. ממש. כאילו אנשים לא היו מדברים על המוצר אם לא הייתה בטה של 300 מכשירים.
משעשע לראות אנשים מנסים לעשות סערות בכוס תה כדי ל'תפוס' משתמשים אחרים כאשר כל מה שזה עושה זה להראות שהם סובלים מהמום שהם למנסים לכאורה להציג באחר. וכמובן, קליימן, לא הבאת שום דוגמאות לאיך שאני קוטל חברות על דברים בחשיבות דומה. כי אין. אם כל מה שאתה יכול לעוות זה חברה ששינתה את תנאי הקבלה לפרסים שהיא מעניקה בהגרלה חינמית אז זה רק מראה נואשות ואם זה מה שאתה יכול לנסות להדביק עליהם, אז אני בשני ידיים אסכים שכל מגרעותיה של ואלב יהיו מסוג זה.
Nigga כתב:וואלב חרא חברה.
Kazz כתב:מישהו אמר שזה לא אילוץ מצד מיקרוסופט? מדובר פשוט בהחלטה רעה מבחינה עסקית ואם זה נבע מאיחורים בלו"ז או כדומה אז בהחלא ניתן לבקר אותם על זה. אבל לא ראית אותי אומר שהם טמנו פח לאירופאים כאשר הם אפשרו להזמין מראש את הקונסולה ואז ביטלו את השיגור שלה בתאריך המקורי שבשבילו האנשים הזמינו מראש. לא ראית אותי אומר שזו הייתה תחבולה מצד מיקרוסופט לגרום לאנשים להרגיש מחוייבים לקונסולה הזו כדי לא לגרום להם לקנות את הפס4 שהושקה במדינתם. לא ראית אותי אומר שזה היה נסיון נלוז מצד מיקרוסופט לבנות הייפ לקונסולה באירופה, בשוק בהם סוני משאירה אותם הרחק מאחור.
bling כתב:לא הייתי נסחף עם חרא אבל בתכל'ס הם הפכו לדי מבאסים בשנים האחרונות מאז פורטל 2 פחות או יותר.
נראה לי שעל כל חברה אחרת שהיתה עוברת ל MOBA ומתעסקת בכל קשקוש אפשרי חוץ מ AAA שכולנו אוהבים קאז גם היה מתבאס
Kazz כתב:כמובן שאני נשמע כך - כאשר מדובר במשהו חשוב ומהותי שמשפיע על המשחקים. לא על שטויות שאתה יוצא מגדרך כדי לנסות לגרום להם להראות רע. ברור שואלב יכולים לשלוח את המכשיר לכל מקום. רק אני קראתי את מה שהדבקתי? הם יכלו לשלוח גם מחוץ לארה"ב אבל כל הפרוצידורה הייתה גורמת לכך שתקופת ההמתנה הייתה מתארכת ולא היה ניתן להשתמש בפידבק מהבטה עבור המכשירים המסחריים הראשונים שיוצאים ב2014. ואלב היו צריכים להודיע על השינוי מוקדם יותר. מה הקשר בחרה להסתיר? זה שהייא 'הסתירה' פגע יותר כי אם היו מודיעים על השינוי לפני שבועות אז היה יותר טוב. אבל בסדר, מעתה כאשר חברה מודיעה על שינויים בתוכניות שלה אני מצפה לראות אותך מכנה אותם שקרנים ורמאים. איזה reaching מטורף.
לא דיברנו על אם DOTA הוא משחק AAA (למרות שהוא כן) אלא אם הוא נישתי או לא. אני לא מכיר שום קנה מידה או הגדרה של מוצר נישתי שתתייחס למשחק הכי משוחק בסטים בהפרש אסטרונומי כמשחק 'נישה'. אותו דבר לגבי AAA. ע"פי כל אמות המידה המקובלות בתעשייה, DOTA2 הוא משחק AAA לא-נישתי. זה שלך יש הגדרות אישיות שונות זה עניין אחר וכמו שאמרתי אז, יהיה טוב אם תואיל להסביר לנו איך אתה מגדיר משחק כנישתי או לא נישתי.
omerkot כתב:כמובן שאני לא יודע אבל אני יכול לקבל את זה כי valve היא בסה"כ חברת תוכנה שמעולם לא התנסתה בדברים האלה.
לי זה נראה יותר כמו איזו פרסה מעט מביכה ופחות הרגשה שהיה פה תרגיל יחצני.
Nucleus_Dawn כתב:
כולנו מבינים שזה משהו שיכול לקרות ואף אחד לא באמת חושב שזה איזה תרגיל יחצני.
פשוט ציפינו שמגן זכויות הצרכן יצא מיידית נגד VALVE ויכריז על כך שהם חסרי אחריות ויכולת ושהם צריכים לדחות את הוצאת הSteam Machines לאלתר, כי בבירור הם סתם מנסים להאיץ בהוצאה של המכשירים לשוק, בלי קשר לכמה טוב הם עובדים, או כמה מערכת ההפעלה שלהם יציבה ומוצלחת.
כמובן שגם צפוי שאותו לוחם חופש יקרא לVALVE איפוטנטים ויוסיף שיש לפעול להפעיל לוביסטים בארה"ב, כדי לדאוג שחברות כאלו לא יוכלו להמשיך לגרום לצרכנים לסבול בגלל חוסר היכולת האקוטי שלהם להכריז על משהו ולעמוד ב100% מכל ההכרזות שלהם.
omerkot כתב:לא עקבתי אחרי כל השיחה ביניכם (תסלחו לי... באמת...) אבל אם מדובר על למה הם לא שולחם סטיבוקסים מחוץ לארה"ב אז אני דווקא יכול להבין מאוד את האילוצים...
אם מישהו פה עבד עם כל מני סינים/הודים או אפילו דרום אמריקאים ואפריקאים, הוא ודאי יודע שמאוד קשה לקבל מהם פידבקים מציאותיים... יש בעיות של שפה ולך דע עד כמה איזה סינהדרלי יודיסטאני באמת מסוגל להתבטא באנגלית כשבמקביל יש בעיות של מנטליות שמונעות מלינג באו בכלל לספר לך שהמכשיר עשה לו מלא בעיות ולחילופין גורמות לג'ואאו פרננדו להסחף בפראות ולהפוך כל שטות קטנה לבעיה קרדינלית שהופכת את המכשיר לבריק.
מעבר לזה, אם אתה שולח לאנשים קופסאות הן חייבות להתאים לתקינה המקומית. באירופה אתה חייב לעמוד בCE, באוסטרליה אתה חייב לעמוד בתקן האוסטרלי ובסינגפור בזה הסינגפורי. זה עסק יקר וארוך להעביר מכשירים תקינה ואתה לא רוצה לעשות את זה על חומרה שבכלל לא הולכת להמכר. אם לא תעביר את המכשיר תקינה ומחר איזה קרוקודיל דנדי בדרבן יחליט לחבר את המכשיר לתקע בזמן שסופת הברקים היומית בדיוק פוגעת לו בבית וכתוצאה מזה הוא הופך לשניצל דנדי כי המכשיר שלך בנוי לעמוד במתחים של 2000V ולא 4000V, אז אתה בבעיה די חמורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים