ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 22:45

כן, ברור. כמו שלמיקרוסופט אין בעיה לשחרר את הקונסולה שלה באירופה במקביל. ברור, ואלב טמנה פח והבטיחה הבטחות שווא כדי שאנשים יפרסמו את המוצר. ממש. כאילו אנשים לא היו מדברים על המוצר אם לא הייתה בטה של 300 מכשירים.

משעשע לראות אנשים מנסים לעשות סערות בכוס תה כדי ל'תפוס' משתמשים אחרים כאשר כל מה שזה עושה זה להראות שהם סובלים מהמום שהם למנסים לכאורה להציג באחר. וכמובן, קליימן, לא הבאת שום דוגמאות לאיך שאני קוטל חברות על דברים בחשיבות דומה. כי אין. אם כל מה שאתה יכול לעוות זה חברה ששינתה את תנאי הקבלה לפרסים שהיא מעניקה בהגרלה חינמית אז זה רק מראה נואשות ואם זה מה שאתה יכול לנסות להדביק עליהם, אז אני בשני ידיים אסכים שכל מגרעותיה של ואלב יהיו מסוג זה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 דצמבר 2013, 15:04

Kazz כתב:כן, ברור. כמו שלמיקרוסופט אין בעיה לשחרר את הקונסולה שלה באירופה במקביל. ברור, ואלב טמנה פח והבטיחה הבטחות שווא כדי שאנשים יפרסמו את המוצר. ממש. כאילו אנשים לא היו מדברים על המוצר אם לא הייתה בטה של 300 מכשירים.

משעשע לראות אנשים מנסים לעשות סערות בכוס תה כדי ל'תפוס' משתמשים אחרים כאשר כל מה שזה עושה זה להראות שהם סובלים מהמום שהם למנסים לכאורה להציג באחר. וכמובן, קליימן, לא הבאת שום דוגמאות לאיך שאני קוטל חברות על דברים בחשיבות דומה. כי אין. אם כל מה שאתה יכול לעוות זה חברה ששינתה את תנאי הקבלה לפרסים שהיא מעניקה בהגרלה חינמית אז זה רק מראה נואשות ואם זה מה שאתה יכול לנסות להדביק עליהם, אז אני בשני ידיים אסכים שכל מגרעותיה של ואלב יהיו מסוג זה.

אנשים לא זוכרים כל הצהרה והצהרה ששחררת אלא יותר את הטון הכללי.

אבל אם אתה מתעקש אז למרות שמדובר בסדר גודל אחר לגמרי לא זכור לי שקיבלת בהבנה את ה "אילוצים" של מייקרוסופט שגרמו לה למקד את ההשקה ב 13 מדינות בעולם בלבד או לא לבוא מוכנים עם שירותי טלוויזיה למדינות מחוץ לארה"ב.

וכן ברור שזה לא אותו סדר גודל אבל העיקרון דומה, כל דבר אפשר לפרש כאילוץ.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 15:11

מישהו אמר שזה לא אילוץ מצד מיקרוסופט? מדובר פשוט בהחלטה רעה מבחינה עסקית ואם זה נבע מאיחורים בלו"ז או כדומה אז בהחלא ניתן לבקר אותם על זה. אבל לא ראית אותי אומר שהם טמנו פח לאירופאים כאשר הם אפשרו להזמין מראש את הקונסולה ואז ביטלו את השיגור שלה בתאריך המקורי שבשבילו האנשים הזמינו מראש. לא ראית אותי אומר שזו הייתה תחבולה מצד מיקרוסופט לגרום לאנשים להרגיש מחוייבים לקונסולה הזו כדי לא לגרום להם לקנות את הפס4 שהושקה במדינתם. לא ראית אותי אומר שזה היה נסיון נלוז מצד מיקרוסופט לבנות הייפ לקונסולה באירופה, בשוק בהם סוני משאירה אותם הרחק מאחור.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 12 דצמבר 2013, 15:19

כן kazz, אתה פאנבוי של ואלוו מהיום הראשון שנרשמת לפורום ויגיימס (כולנו פאנבויים ברמה מסויימת של אחת החברות בתעשייה- אני למשל מחובר לאקסבוקס ולרוב רואה את החסרונות של המכשיר בצורה יותר חיובית).
זה לא משנה את העובדה שאנשים מתייחסים ברצינות להודעות שלך- כי אתה מדבר לעניין (להבדיל מקרירין\רונן שאני אפילו לא טורח לקרוא את ההודעות שלהם ומדלג להודעה הבאה :P ).

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 15:27

פאנבויי או לא, אין לזה שום קשר לכאן. לנסות לנגח את ואלב על סמך עניין הבטה הוא מטומטם ולנסות להשוות את זה לניגוחים שלי של חברות אחרות זה עוד יותר. כל מה שזה עושה זה להראות את ה'פאנבויות' של משתמשים אחרים לנסות 'לתפוס' אותי מחמיר עם חברות אחרות אך מקל על ואלב.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 12 דצמבר 2013, 15:34

סתם ניסו להכניס לך בקטנה... תחזיר להם... :)
הפורום הזה לא שלם בלי האהבה שלך לסטים\ואלוו\L4D.

עריכה: חחחח @כושי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 דצמבר 2013, 15:58

Nigga כתב:וואלב חרא חברה.

לא הייתי נסחף עם חרא אבל בתכל'ס הם הפכו לדי מבאסים בשנים האחרונות מאז פורטל 2 פחות או יותר.

נראה לי שעל כל חברה אחרת שהיתה עוברת ל MOBA ומתעסקת בכל קשקוש אפשרי חוץ מ AAA שכולנו אוהבים קאז גם היה מתבאס :D

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2013, 00:40

Kazz כתב:מישהו אמר שזה לא אילוץ מצד מיקרוסופט? מדובר פשוט בהחלטה רעה מבחינה עסקית ואם זה נבע מאיחורים בלו"ז או כדומה אז בהחלא ניתן לבקר אותם על זה. אבל לא ראית אותי אומר שהם טמנו פח לאירופאים כאשר הם אפשרו להזמין מראש את הקונסולה ואז ביטלו את השיגור שלה בתאריך המקורי שבשבילו האנשים הזמינו מראש. לא ראית אותי אומר שזו הייתה תחבולה מצד מיקרוסופט לגרום לאנשים להרגיש מחוייבים לקונסולה הזו כדי לא לגרום להם לקנות את הפס4 שהושקה במדינתם. לא ראית אותי אומר שזה היה נסיון נלוז מצד מיקרוסופט לבנות הייפ לקונסולה באירופה, בשוק בהם סוני משאירה אותם הרחק מאחור.

איזה חי בסרטים אתה... ברור שלא תגיד שהם טמנו פח! זה פאקינג קונסולה שנמכרת בכסף... זה יכול רק לתת פרסום שלילי (בן אדם עשה פריאורדר ופתאום מבטלים לו).
אתה מבין טוב מאוד שהכוונה של קליימן זה אם מיק הייתה זאת שמאפשרת בטא של המכשירים ואומרת לכל האינטרנט שהוא יכול להירשם לקבלה של מכשיר בשווי (כנראה) ~1000 דולר בחינם ופתאום באורך פלא ימים ספורים לפני תאריך השחרור מספרת לנו שיש לה אילוצים (פחחחחח גדול על אילוצים... כמו שאמרתי הם יכולים גם להטיס חללית אלייך הביתה עם זר פרחים) היית עף פה כהרגלך ותוכן ההודעה שלך היה דומה להפליא לתגובה המקורית של קליימן.

ההיתממות שלך מטומטמת להפליא.

ועאלק מנסים לעשות "סערות בכוס תה". כאילו שמעניין בכלל לקליימן את הביצה מה וולוו תעשה או לא תעשה עם המכשירים שהיא שולחת לאנשים בחינם או כל החלטה אחרת שלהם.

פחחחח גדול עלייך.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 דצמבר 2013, 00:53

לא, לא הייתי אומר את מה שאתם אומרים על מיקרוסופט הייתה עושה משהו דומה. נא לא לדבר בשמי ולהכנס לנעליי. כי בניגוד למה שקליימן אמר, אני לא מבקר חברות 'לא משנה על מה'.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 דצמבר 2013, 02:23

אז כמו שסוויס אמר - מעניין לי את הציפורן בזרת השמאלית של הרגל מה ואלב עושה או לא עושה.. התגובה הייתה נטו כדי להראות לך איך אתה נתפס בעיני הפורום. אז אם גם אני, גם בלינג, גם סוויס, גם ניגה ונוספים, אומרים לך שאתה באמת נשמע ככה בדרך כלל, כשלא מדובר על ואלב, יש שתי אפשרויות - או שכולנו משוגעים, או שאתה באמת נשמע ככה. תגיע למסקנות בעצמך. זה כמו שדין ינסה לטעון שהוא אובייקטיבי לגבי סוני. ברור לכולנו שלא - והוא לפחות לא מיתמם.

בנוסף - אתה באמת מאמין שלואלב יש בעיה לשלוח מחשב לכל מקום בעולם!? לואלב?! אחת החברות העשירות ביותר בתעשיה? אין לה שום אילוצים ושום בטיח. אני לא מאמין לאמירה של ''ברגע האחרון הבנו שיש לנו אילוצים''. אם אתה מאמין, שיבושם לך. זאת הרי שטות שאין כדוגמתה. היא הרי יכולה לסמן את זה כCommercial Sample, ולהוציא את זה אפילו בלי מכס. לי עשתה את זה חברת MSI, אחרי ששלחה לי (עם DHL) לוח אם חלופי לאחד שזכיתי בו והיה תקול (בשווי של כ1,000 ש''ח בזמנו). צויין על החבילה כי מדובר בדוגמא מסחרית, היא עברה במכס ויצאה בלי לשלם שקל (קיבלתי את זה יחד עם הספח, ככה שראיתי את זה). ואתה יודע מה? ואלב יכלה לשלם גם את המכס.. לא היה קורה לה שום דבר. עדיף את זה, מאשר לצאת שקרנית, וכן, מדובר בשקר מבחינתי. כי את ה''אילוצים'' היא כבר ידעה מזמן ויכלה לפרסם אותם ולנהוג בשקיפות. היא בחרה להסתיר, ועל כן מגיעה לה על כך ביקורת. אתה, כמבקר נלהב של כל דבר פחות או יותר, בחרת להסתפק במילים ''היו צריכים להודיע קודם. מבאס''. זאת התבטאות סופר מתונה מצידך. סה טו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 דצמבר 2013, 02:27

bling כתב:לא הייתי נסחף עם חרא אבל בתכל'ס הם הפכו לדי מבאסים בשנים האחרונות מאז פורטל 2 פחות או יותר.

נראה לי שעל כל חברה אחרת שהיתה עוברת ל MOBA ומתעסקת בכל קשקוש אפשרי חוץ מ AAA שכולנו אוהבים קאז גם היה מתבאס :D

DOTA 2 הוא לגמרי AAA! אל תבלבל את המוח!!!!111111111111111 זה אחד המשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם!!!! משחקים בו מיליונים כל יום! זה אתה שלא מבין! :) ;)
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 19:45

כמובן שאני נשמע כך - כאשר מדובר במשהו חשוב ומהותי שמשפיע על המשחקים. לא על שטויות שאתה יוצא מגדרך כדי לנסות לגרום להם להראות רע. ברור שואלב יכולים לשלוח את המכשיר לכל מקום. רק אני קראתי את מה שהדבקתי? הם יכלו לשלוח גם מחוץ לארה"ב אבל כל הפרוצידורה הייתה גורמת לכך שתקופת ההמתנה הייתה מתארכת ולא היה ניתן להשתמש בפידבק מהבטה עבור המכשירים המסחריים הראשונים שיוצאים ב2014. ואלב היו צריכים להודיע על השינוי מוקדם יותר. מה הקשר בחרה להסתיר? זה שהייא 'הסתירה' פגע יותר כי אם היו מודיעים על השינוי לפני שבועות אז היה יותר טוב. אבל בסדר, מעתה כאשר חברה מודיעה על שינויים בתוכניות שלה אני מצפה לראות אותך מכנה אותם שקרנים ורמאים. איזה reaching מטורף.

לא דיברנו על אם DOTA הוא משחק AAA (למרות שהוא כן) אלא אם הוא נישתי או לא. אני לא מכיר שום קנה מידה או הגדרה של מוצר נישתי שתתייחס למשחק הכי משוחק בסטים בהפרש אסטרונומי כמשחק 'נישה'. אותו דבר לגבי AAA. ע"פי כל אמות המידה המקובלות בתעשייה, DOTA2 הוא משחק AAA לא-נישתי. זה שלך יש הגדרות אישיות שונות זה עניין אחר וכמו שאמרתי אז, יהיה טוב אם תואיל להסביר לנו איך אתה מגדיר משחק כנישתי או לא נישתי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 20:13

Kazz כתב:כמובן שאני נשמע כך - כאשר מדובר במשהו חשוב ומהותי שמשפיע על המשחקים. לא על שטויות שאתה יוצא מגדרך כדי לנסות לגרום להם להראות רע. ברור שואלב יכולים לשלוח את המכשיר לכל מקום. רק אני קראתי את מה שהדבקתי? הם יכלו לשלוח גם מחוץ לארה"ב אבל כל הפרוצידורה הייתה גורמת לכך שתקופת ההמתנה הייתה מתארכת ולא היה ניתן להשתמש בפידבק מהבטה עבור המכשירים המסחריים הראשונים שיוצאים ב2014. ואלב היו צריכים להודיע על השינוי מוקדם יותר. מה הקשר בחרה להסתיר? זה שהייא 'הסתירה' פגע יותר כי אם היו מודיעים על השינוי לפני שבועות אז היה יותר טוב. אבל בסדר, מעתה כאשר חברה מודיעה על שינויים בתוכניות שלה אני מצפה לראות אותך מכנה אותם שקרנים ורמאים. איזה reaching מטורף.

לא דיברנו על אם DOTA הוא משחק AAA (למרות שהוא כן) אלא אם הוא נישתי או לא. אני לא מכיר שום קנה מידה או הגדרה של מוצר נישתי שתתייחס למשחק הכי משוחק בסטים בהפרש אסטרונומי כמשחק 'נישה'. אותו דבר לגבי AAA. ע"פי כל אמות המידה המקובלות בתעשייה, DOTA2 הוא משחק AAA לא-נישתי. זה שלך יש הגדרות אישיות שונות זה עניין אחר וכמו שאמרתי אז, יהיה טוב אם תואיל להסביר לנו איך אתה מגדיר משחק כנישתי או לא נישתי.

שילוח בFEDEX/UPS/DHL היה מגיע תוך יומיים/שלושה. ממש עיכוב מטורף!!! מדהים כמה אתה יכול לעצום את העיניים כשאתה רוצה. שוב, אני לא באמת קורא להם שקרנים, אני מראה לך את עצמך במראה. אני מבין שקשה לקבל את זה, אבל זה המצב.

בנוגע לDOTA2 - הוא אולי פופולרי, אבל לא מיינסטרימי. זאת ההגדרה לנישה. גם לRob Zombie יש מאות אלפי אם לא מיליון פלוס מעריצים. זה הופך אותו לפחות נישתי מליידי גאגא? :P

עריכה: כשמיקרוסופט הודיעה שהיא חוזרת בה ומשנה את התוכניות שלה, לא תקפת אותה על כך שהיא אמרה שאי אפשר לשנות? תקפת וחצי. למה פה אתה לא תוקף על כך שאמרו שזה לכל העולם, ואז חזרו בהם ואמרו שיש ''אילוצים''?
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 21:05

אני לא יודע מתי החליטו לרדת משליחה מחוץ לארה"ב. מי עוצם עיניים? הגבתי לזה איך שההגיון מורה. לא פיתחתי תאוריות הזויות שואלב ידעו מלכתיחלה שהם לא יישחלו ושהכל היה תרמית כדי ליצור הייפ עבור החברה שגם אם תכריז על מסטיק זה ייככב בכותרות האתרים.

כיצד אתה מבדיל בין משהו פופולארי למשהו מיינסטרימי? מתי משהו עובר את המחסום ועובר להיות הדבר השני? אם ניקח את הדוגמה שלך אז לפי כמות השחקנים של DOTA אז הוא המשחק ששווה ערך לכמות המעריצים של ליידי גאגא.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 21:11

אז בוא תסביר את האילוץ. מה הוא? שילוח לוקח יומיים, נגיד ארבעה. איך זה יפגע בצורה אנושה וחמורה בפידבק? ואיך, בשם אלוהים, אפשר להצדיק את התירוץ העלוב הזה?

וDOTA הוא משחק כזה בסטים. לא בכלל הגיימינג העולמי. שם GTA, COD וBF שמים אותו בכיס הקטן.
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 12 דצמבר 2013, 21:35

לא עקבתי אחרי כל השיחה ביניכם (תסלחו לי... באמת...) אבל אם מדובר על למה הם לא שולחם סטיבוקסים מחוץ לארה"ב אז אני דווקא יכול להבין מאוד את האילוצים...

אם מישהו פה עבד עם כל מני סינים/הודים או אפילו דרום אמריקאים ואפריקאים, הוא ודאי יודע שמאוד קשה לקבל מהם פידבקים מציאותיים... יש בעיות של שפה ולך דע עד כמה איזה סינהדרלי יודיסטאני באמת מסוגל להתבטא באנגלית כשבמקביל יש בעיות של מנטליות שמונעות מלינג באו בכלל לספר לך שהמכשיר עשה לו מלא בעיות ולחילופין גורמות לג'ואאו פרננדו להסחף בפראות ולהפוך כל שטות קטנה לבעיה קרדינלית שהופכת את המכשיר לבריק.

מעבר לזה, אם אתה שולח לאנשים קופסאות הן חייבות להתאים לתקינה המקומית. באירופה אתה חייב לעמוד בCE, באוסטרליה אתה חייב לעמוד בתקן האוסטרלי ובסינגפור בזה הסינגפורי. זה עסק יקר וארוך להעביר מכשירים תקינה ואתה לא רוצה לעשות את זה על חומרה שבכלל לא הולכת להמכר. אם לא תעביר את המכשיר תקינה ומחר איזה קרוקודיל דנדי בדרבן יחליט לחבר את המכשיר לתקע בזמן שסופת הברקים היומית בדיוק פוגעת לו בבית וכתוצאה מזה הוא הופך לשניצל דנדי כי המכשיר שלך בנוי לעמוד במתחים של 2000V ולא 4000V, אז אתה בבעיה די חמורה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 21:43

או! תשובה עם קצת שכל והגיון... אבל אתה באמת חושב שהם הבינו את זה בדקה ה99? :)
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 12 דצמבר 2013, 22:22

כמובן שאני לא יודע אבל אני יכול לקבל את זה כי valve היא בסה"כ חברת תוכנה שמעולם לא התנסתה בדברים האלה.
לי זה נראה יותר כמו איזו פרסה מעט מביכה ופחות הרגשה שהיה פה תרגיל יחצני.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 דצמבר 2013, 22:31

omerkot כתב:כמובן שאני לא יודע אבל אני יכול לקבל את זה כי valve היא בסה"כ חברת תוכנה שמעולם לא התנסתה בדברים האלה.
לי זה נראה יותר כמו איזו פרסה מעט מביכה ופחות הרגשה שהיה פה תרגיל יחצני.

כולנו מבינים שזה משהו שיכול לקרות ואף אחד לא באמת חושב שזה איזה תרגיל יחצני.
פשוט ציפינו שמגן זכויות הצרכן יצא מיידית נגד VALVE ויכריז על כך שהם חסרי אחריות ויכולת ושהם צריכים לדחות את הוצאת הSteam Machines לאלתר, כי בבירור הם סתם מנסים להאיץ בהוצאה של המכשירים לשוק, בלי קשר לכמה טוב הם עובדים, או כמה מערכת ההפעלה שלהם יציבה ומוצלחת.
כמובן שגם צפוי שאותו לוחם חופש יקרא לVALVE איפוטנטים ויוסיף שיש לפעול להפעיל לוביסטים בארה"ב, כדי לדאוג שחברות כאלו לא יוכלו להמשיך לגרום לצרכנים לסבול בגלל חוסר היכולת האקוטי שלהם להכריז על משהו ולעמוד ב100% מכל ההכרזות שלהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 22:56

Nucleus_Dawn כתב:
כולנו מבינים שזה משהו שיכול לקרות ואף אחד לא באמת חושב שזה איזה תרגיל יחצני.
פשוט ציפינו שמגן זכויות הצרכן יצא מיידית נגד VALVE ויכריז על כך שהם חסרי אחריות ויכולת ושהם צריכים לדחות את הוצאת הSteam Machines לאלתר, כי בבירור הם סתם מנסים להאיץ בהוצאה של המכשירים לשוק, בלי קשר לכמה טוב הם עובדים, או כמה מערכת ההפעלה שלהם יציבה ומוצלחת.
כמובן שגם צפוי שאותו לוחם חופש יקרא לVALVE איפוטנטים ויוסיף שיש לפעול להפעיל לוביסטים בארה"ב, כדי לדאוג שחברות כאלו לא יוכלו להמשיך לגרום לצרכנים לסבול בגלל חוסר היכולת האקוטי שלהם להכריז על משהו ולעמוד ב100% מכל ההכרזות שלהם.

לפעמים רק צריך לחכות, ואז מישהו כותב את מה שרצית. :)
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 12 דצמבר 2013, 23:03

בהגנת זכויות צרכן אני מבין די מעט ובלוחמת חופש אני לא מבין כלום 8-)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2013, 23:46

תודה שאתם מוכיחים את טענתי שהדרך המרכזית שלכם להתדיין זה להקצין טיעונים באופן מטופש.

קליימן, מה הקשר פופולאריות של משחקים אחרים? זה לא אומר שאחרים לא. וDOTA2 הוא כזה וגם מיינסטרימי. והוא יתחזק בהמשך. אני לפחות מקווה שאתה מחשיב את LOL כמיינסטרימי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 דצמבר 2013, 04:50

קודם כל, אל תכעס על עומר שנתן טיעון משכנע, והסביר את עצמו בצורה הגיונית.

מה הקשר פופולריות של משחקים אחרים? לא יודע.. תגיד לי אתה... אולי רק ככה אפשר להגיד מה יותר נישתי ומה יותר מיינסטרים? על סמך מה אתה קובע שהוא יתחזק בהמשך, אם אפשר לשאול?
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 דצמבר 2013, 09:06

omerkot כתב:לא עקבתי אחרי כל השיחה ביניכם (תסלחו לי... באמת...) אבל אם מדובר על למה הם לא שולחם סטיבוקסים מחוץ לארה"ב אז אני דווקא יכול להבין מאוד את האילוצים...

אם מישהו פה עבד עם כל מני סינים/הודים או אפילו דרום אמריקאים ואפריקאים, הוא ודאי יודע שמאוד קשה לקבל מהם פידבקים מציאותיים... יש בעיות של שפה ולך דע עד כמה איזה סינהדרלי יודיסטאני באמת מסוגל להתבטא באנגלית כשבמקביל יש בעיות של מנטליות שמונעות מלינג באו בכלל לספר לך שהמכשיר עשה לו מלא בעיות ולחילופין גורמות לג'ואאו פרננדו להסחף בפראות ולהפוך כל שטות קטנה לבעיה קרדינלית שהופכת את המכשיר לבריק.

מעבר לזה, אם אתה שולח לאנשים קופסאות הן חייבות להתאים לתקינה המקומית. באירופה אתה חייב לעמוד בCE, באוסטרליה אתה חייב לעמוד בתקן האוסטרלי ובסינגפור בזה הסינגפורי. זה עסק יקר וארוך להעביר מכשירים תקינה ואתה לא רוצה לעשות את זה על חומרה שבכלל לא הולכת להמכר. אם לא תעביר את המכשיר תקינה ומחר איזה קרוקודיל דנדי בדרבן יחליט לחבר את המכשיר לתקע בזמן שסופת הברקים היומית בדיוק פוגעת לו בבית וכתוצאה מזה הוא הופך לשניצל דנדי כי המכשיר שלך בנוי לעמוד במתחים של 2000V ולא 4000V, אז אתה בבעיה די חמורה.

שוב... באמת שצריך להיות פה ברור שלאף אחד לא באמת איכפת מאיזו תאוריית קונספירציה כזאת אבל בכל זאת אשאל... איך סטימבוקס שונה מלשלוח PC שהרכבת בNEWEGG למר קרוקודיל דנדי? למה שסטימבוקס (שעד כמה שאני מבין די מורכב מחלקי OFF THE SHELF רק במארז יעודי וכנראה איזו קומבינה של PCI ב90 מעלות) יצתרך אישור מיוחד על הווייפיי שלו מהתעשייה האוירית של ישראל (זה הם שמאשרים דברים כאלה לא? או שזה משרד התקשורת בעצם?)? או על הספק כוח שלו ממכון התקנים?

לגבי נישה... קאז אתה פשוט קיר. GT ופורצה הם משחקי נישה למרות שהם מוכרים מיליונים. הם פונים לפלח שוק מאוד מסויים ולא מתאימים את עצמם לכל האנשים בעזרת מכנה משותף נמוך. MR BUNGLE שתמונת האלבום אולי הכי אוונטגרדי שלהם מופיע כתמונת פרופיל שלי הם סור נישה וזאת למרות שאיכשהו נדירים מאוד האנשים שאני מכיר שמתעניינים קצת במוסיקה שלא מכיר אותם. עם זאת להשוות אותם לPOP סטייל בריטני, או ביבר יהיה מטופש לחלוטין. EL-P עושים היפ הופ אבל הם נישתיים, לעומת זאת ביונסה עושה היפ הופ והיא לא נישתית. כמובן שאפשר גם לקחת נישה מסויימת ולקחת את כל מי שחלק מאותה נישה ולמצוא בתוך הנישה הזאת עוד נישה יותר מצומצמת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 דצמבר 2013, 10:06

כשאתה מזמין עצמאית מוצר מnewegg ושולח אותו לארץ, זו אחריות שלך כצרכן לוודא שהמוצר מתאים ובמקרים חריגים זו אחריות של המכס לוודא שהמוצר לא בעייתי בטירוף. מבחינת החברה שמכרה אותו, היא מכרה בארה"ב מוצר שמתאים לארה"ב ואם תתבע אותה על זה שהמוצר שלה, שקנית בארה"ב, לא עמד בתקן האוסטרלי, אתה תשלח לכל הרוחות.
כשvalve שולחת את זה לכל העולם מיוזמתה, זו אחריות שלה כחברה שמה שהיא שלחה עומד בתקן של המקום שאליו היא שלחה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים