Death_119 כתב:שיחקת בו מעבר למשימה של הטנקים? בערך החל ממשימה 5 המשחק הופך לאחד השוטרים הגרועים שיצאו בשנים האחרונות. קרייסס היה משחק מעולה בחציו, ומשחק מחפיר בחצי השני. הטוב בשנים האחרונות? לא מתקרב. קרייטק לא יודעים לעשות משחקים, הם יודעים לעשות מנועים גראפיים וסדרת קרייסס היא לא יותר מדמו טכנולוגי מושקע.
vorse3 כתב:הקטע עם החייזרים זה לא חצי משחק, זה בקושי שליש. ועד לחלק הזה הוא טוב יותר מ99 אחוז מהשוטרים האחרים שיצאו ב6 השנים האחרות.
Stick כתב:למרות שאני חושב שהוא מגזים, אני נוטה יותר ללכת עם Death. קריסיס ככולו הוא משחק די בינוני, יש לו אולי שלב אחד מאוד טוב ושלב אחד מאוד גרוע אבל זה לא שכל השאר טובים במיוחד. הם גם לא נוראיים, הם פשוט, נו, בינוניים.
אני חושב שאם הוא לא היה יוצא עם כל הטררם של הגרפיקה שהיתה מטורפת ל2007 (ועדיין נראת נהדר אני מאמין) הוא היה הופך להיות משחק די נשכח.
למעשה הרבה יותר נהנתי מהחצי המשך שלו, warhead ששמר על אותה המכניקה (להבדיל מ2 ו3) אבל היה לטעמי הרבה יותר טוב. הבעיה כאן שהוא היה מאוד קצר
Nucleus_Dawn כתב:אני חושב שהגיע הזמן להוסיף טאג "הגזמה מוגזמת באופן מוגזם", לצד טאג הספויילרים.
היא תצבע כל אות בצבע אחר, תוסיף מלא סימני קריאה ותשנה את גודל הגופן באופן רנדומלי.
DrKeo כתב:באמת כרטיס אדיר. מי האדיוט שעובד בAMD ואמר "היי, יש לנו את ה290 ואת ה290X שמבצעים בול אותו דבר, יאללה, בו נתמחר אחר ב400$ ואת השני ב650$"? מה נסגר? ואו, איך NVIDIA הולכת להתחרות בזה? היא צריכה להעיף עוד 100$ מה780GTX.
swym כתב:אם תחשוב על זה, אתה תבין שהאידיוט הזה צריך לקבל פרס של עובד מצטיין: קודם כל AMD שיחררה את הפרטים על ה-290X שנותן ביצועים של טיטאן בקצת יותר מחצי המחיר, והכריחה את NVIDIA לגלח מהמחיר של ה-780 שהיא לא מזמן הוציאה רק כדי שהיא תוכל להישאר במשחק ולא תיתפס כיקרה מידי. ואחרי שNVIDIA עשתה את הצעד שלה, AMD יצאו החוצה עם חיוך של טרול ו"סתאאאאאם... זרקנו מחיר פרימיום כדי לראות איך תגיבו. יש לנו משהו עם ביצועים כמעט דומים שאנחנו הולכים להציע עכשיו בשני שליש מחיר. Pricematch this"
ואחרי חיתוך מחיר, לNvidia אין עכשיו איך לזרוק עוד 200 דולר מהמחיר של הכרטיס שלה רק בשביל להישאר תחרותית. זה גם לא יתקבל טוב להפיל את המחיר של כרטיס הפרימיום שלה ככה שוב, ולכן היא כנראה תהיה בעמדת נחיתות עד שהיא תוציא את הסבב הבא של הכרטיסים שמההתחלה יגיעו עם תג מחיר שיתחרה במה שAMD מציעה עכשיו.
ביחס תמורה/ביצועים ה-290 הוא נקודת מפנה מדהימה. חבל רק שפיתרון הקירור שלו כל כך נוראי.
DrKeo כתב:מה שהתכוונת להגיד שלקוח קנה את ה290X ב650$ ושבועיים אחרי זה AMD באו ואמור לו "סתאאאאאאם, זרקנו מחיר פרימיום בשביל לזיין אותך ועכשיו יש לנו כרטיס מת בשוק".
DrKeo כתב:מה שהתכוונת להגיד שלקוח קנה את ה290X ב650$ ושבועיים אחרי זה AMD באו ואמור לו "סתאאאאאאם, זרקנו מחיר פרימיום בשביל לזיין אותך ועכשיו יש לנו כרטיס מת בשוק".
swym כתב:רק שהמחיר פרימיום הזה עדיין היה יותר טוב מהאלטרנטיבה. תחשוב איזה זיין הרגיש מי שקנה 780, שלא נדבר על טיטאן שבוע לפני זה...
(מה גם שבארה"ב שבועיים נכנסים לתקופה הסטנדרטית שבה מותר לך להחזיר מוצר)
Nucleus_Dawn כתב:
הגיוני שיודיעו על זה כבר, אבל זה נראה כמו סתם תשובת "אני לא יודע. תראה באתר שבו מודיעים אנחנו מודיעים דברים".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים