PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי kririn » 04 ינואר 2014, 19:24

הבעיה בחלק המנדוטורי ,מנדוטורי למי שרוצה לשחק מולטי מקוון

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 ינואר 2014, 12:27

kririn כתב:הבעיה בחלק המנדוטורי ,מנדוטורי למי שרוצה לשחק מולטי מקוון

שוב, אל תקנה, אתה יודע בדיוק מה עומד מאחורי השירות. אז חוץ מלקטר על משהו שאין מה לקטר עליו מה הקטע? יש אלטרנטיבות גם לקונסולות של סוני, אתה מוזמן לבחור את השירות שמתאים לך בצורה הטובה ביותר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2014, 20:57

אז מחר ומחרתיים SONY תעביר גם בשידור חי את 2 ההופעות שלהם בCES, כאשר אחת מהן תתרכז בPS4, לפי מה שהבנתי... שמועות כמובן שוב על VR חדש שלהם לקונסולה וכד'... נראה בקרוב.
אבל בנוסף, במגזין ספרדי פורסמה תמונה של דואלשוק עם טיזר ל-6.1, כאשר המילה NAUGHTY הוזכרה בספרדית.
אז יש סיכוי סביר בהחלט שנראה משהו מנוטי דוג לPS4 סוף סוף כבר מחר/תיים!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 ינואר 2014, 14:18

נדע עוד כמה שעות, נראה לי...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 ינואר 2014, 03:24

Look what I did:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2014, 21:42

בכמה הם מוכרים משחקי פס4?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 ינואר 2014, 22:32

DrKeo כתב:בכמה הם מוכרים משחקי פס4?

349. בדיוק כמו משחקי PS3.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ינואר 2014, 10:37

טוב, זה אפילו יותר טוב מחשיפה של משחק חדש של נוטי דוג...

:D

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 ינואר 2014, 11:00

הזוי לגמרי
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ינואר 2014, 11:47

כן, אבל למען ההגינות - הוא הגיב טוב יותר מאשרת קוטלר לנוכח תקלות טכניות... לזה לא אשים קישור, כי אנחנו חורגים מהנושא :)
היום תהיה עוד איזו הצגה של סוני, אחרי שאתמול התרכזו בסלולר :/

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 ינואר 2014, 20:04

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 01:38

יש גם רשמים וקטעי וידאו.
זו הכרזה מטורפת ממש... רק שיכללו את זה בPLUS, הלוואי!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2014, 02:34

Laskin כתב:יש גם רשמים וקטעי וידאו.
זו הכרזה מטורפת ממש... רק שיכללו את זה בPLUS, הלוואי!

כולנו ידענו שזה בא, כולנו יודעים שזה לא עובד ככה במצב אמיתי וכולנו יודעים שבישראל זה יראה במקרה הטוב כמו סרטון יוטיוב. זאת ההכרזת CES? איפה הVR? :|

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 08 ינואר 2014, 06:37

בינתיים יצא לי להתנסות ממש קצת בפס4 החדש שלי, אבל ממש חייבים לציין כמה התפריט שלו רץ חלק, המעבר בין דבר לדבר, לצאת ממשחק ולעבור למשהו אחר הכל עובד ממש טוב. שיחקתי רק בקילזון וResogun, הגרפיקה של קילזון באמת מעולה, המשחק עצמו בינתיים לא הרשים אותי כל כך, והבנתי שאין מה לצפות יותר מידי, אבל יש לי גם את אססין קריד 4 לנסות...
בנוסף השלט החדש ממש נוח, גם המשטח מגע החדש עובד ממה שניסיתי בקילזון בצורה טבעית כמו עוד כפתור על השלט, מתרגלים אליו מהר.
כרגע לדעתי מדובר במכשיר מעולה רק שדורש עדיין משחקים רציניים שיוכיחו מה הוא שווה, מחכה בקוצר רוח לאינפיימוס במרץ
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 16:02

DrKeo כתב:כולנו ידענו שזה בא, כולנו יודעים שזה לא עובד ככה במצב אמיתי וכולנו יודעים שבישראל זה יראה במקרה הטוב כמו סרטון יוטיוב. זאת ההכרזת CES? איפה הVR? :|

שירות משחקים בענן? כן, ידענו.
שסוני כבר השנה תשחרר טלויזיות וטאבלטים שתוכל לשחק את TLOU עליהם בלי קונסולה בכלל? פחות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 ינואר 2014, 09:36

לגבי טאבלטים ברור שכן.... למה לא? לגבי טלוויזיות גם כן, כל טלוויזיה שנמכרת כיום היא SMART TV ככה שאם היא לא יכולה להוות DUMB TERMINAL לשירות כמו GAIKAI זה יהיה עצוב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 10:21

ושוב - לא ידענו שכבר השנה זה יקרה, בקיץ, וכבר החל מהחודש הזה - בהרצה.
ואני אישית לא חשבתי שזה יגיע ישר מהטלויזיה, אלא שיהיה צורך באזה דונגל, לפחות בהתחלה... והם מן הסתם יעשו זאת רק לטלויזיות שלהם, מי שרוצה להשתמש בטלויזיה אחרת יאלץ להשתמש בPS VITA TV כנראה. חוץ מזה, לSMART TV רגילה אין יכולת לתמוך בדואלשוק, לדעתי.
בנוסף - שירות השכרות משחקים וכו'... זה הולך להגדיל את כמות הקז'ואלים בטירוף. חוץ מזה, המשחקים שיצאו לכל הפלטפורמות הקודמות שלהם בערך... זה פשוט נהדר.

ברור שחשבנו על דברים מסויימים שניתן לעשות בסגנון ON LIVE, אבל סוני באמת במצב הכי טוב לעשות זאת כי היא מייצרת כל דבר עם מסך ואינטרנט, בערך, ואם אני צריך לקנות מחר טאבלט, למשל - סיכוי סביר שאשקול עכשיו את הטאבלטים של סוני, אם יתמכו בבלעדיות בPS NOW.
וכמובן ששירות כזה מגדיל משמעותית את האטרקטיביות של הPS4, במיוחד למי שפיספס את אחד מהדורות הקודמים, או בחר בקונסולה מתחרה באותה תקופה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2014, 18:35

האמת שהשמועות היו אפילו יותר קיצוניות כי הן דברו על אנדרואיד, לא רק טבלטים של סוני. אני חשבתי שזה יתחיל כשירות הזרמה לפס3/ויטה/פס4/טלביזיות סוני ואז יום אחד יגיע לאנדרואיד ולIOS. בסוף זה הגיע יותר מהר ממה שחשבתי, נקווה שגם לIOS ולאנדרואיד. אבל כך או כך, לא רלוונטי, למי שרוצה איכות תמונה של יוטיוב ואיחור של חצי שניה בשליטה שיהיה לו בהצלחה עם זה אבל באמת שאני לא רואה את זה קורה, ביחוד לישראלים.

אני משער שזה ידליק עכשיו את מיקרוסופט, שיקנו את ONLIVE ב30 שקל כי זה מה שהחברה הזאת שווה היום, ויעשו שירות הזרמה לONE/360/טלפוני חלונות/טאבלטי חלונות/חלונות 8. להגיד את האמת, לסוני יש הרבה יותר משחקים אבל למיקרוסופט דווקא יש פלטפורמה חיצונית הרבה יותר גדולה. כלומר אחד משלושת השחקנים הגדולים של הטלפוניה, אחד משלושת השחקנים הגדולים של הטבלטים, מערכת הפעלה הכי פופולרית לPC וקונסולה. כמובן שהבעיה העיקרית שלהם היא שמה שיהיה לשחק על השירות הזה זה בערך קראקדאון וגירס 2 שזה עצוב מסוג אחר לגמרי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 10:41

זה נועד לקז'ואלים שלא רוצים קונים קונסולה במיוחד, ולשחקני מחשב שרוצים לשחק פה ושם במשחק ישן שאין בSTEAM

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2014, 18:51

Laskin כתב:זה נועד לקז'ואלים שלא רוצים קונים קונסולה במיוחד, ולשחקני מחשב שרוצים לשחק פה ושם במשחק ישן שאין בSTEAM

אולי קז'ואלים אבל אני לא רואה איך שחקן PC שרגיל ל60FPS ב1080P עם זמן תגובה אפסי הולך לשחק משחק שנראה כמו סרטון יוטיוב עם לאג של חצי שניה במקרה הטוב ואשכרה נהנה מהמשחק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 ינואר 2014, 12:24

אני לא רואה אף קזואל משלם בחודש סכום נכבד בשביל לשחק במשחקים כאילו זה היה שווה ערך מבחינתו לכבלים.

בכלל אני לא רואה שירות הזרמה כמשהו שיכול להתחרות בשוק של משחקי וידאו. לא רואה אף חברה מצליחה לייצר שירות עם משחקים שאתה אשכרה רוצה לשחק בהם בתשלום של פחות מעשרה דולר בחודש. זה פשוט לא יקרוץ לאף שחקן מזדמן ובטח שלא לאף שחקן "רציני". כל הסיפור הזה נידון לכשלון
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 13:02

DrKeo כתב:אולי קז'ואלים אבל אני לא רואה איך שחקן PC שרגיל ל60FPS ב1080P עם זמן תגובה אפסי הולך לשחק משחק שנראה כמו סרטון יוטיוב עם לאג של חצי שניה במקרה הטוב ואשכרה נהנה מהמשחק.

כמה גיימרים כאלה כבר יש, שרגילים לשחק ב1080P ב-60FPS ואכפת לו ממשחקים ישנים על קונסולות? ;)
כל גיימר שלא שמר את הPS1/2 שלו גם כן ישמח לשירות הזה.
אני אשמח לשחק בFF9 היום, כמו גם בCHRONO CROSS שמעולם לא שיחקתי... לא חסרים.
אגב, מאיפה הנתון של חצי שנייה?

ו-SWISS - למה שזה יהיה "סכום נכבד"? הם אמרו בפירוש שיהיו מסלולים שונים של מנוי ותהיה דרך לשכור משחק.
אני מניח שלשכור את רוב משחקי ה- PS1/2 לא תעלה על דולר-שניים, לקנות אולי באיזור ה-5, תלוי במשחק.
לגבי שחקנים רציניים - עוד אפשר להתווכח, אבל לשחקן המזדמן?! כרגע - הוא צריך לקנות קונסולה, לעשות מנוי לשירות שלה ואז לקנות משחקים. פה אתה מבטל את רכישת הקונסולה, ויכול להשכיר (ככל הנראה) משחק בלי שום מנוי, או לעשות מנוי השכרות בלתי מוגבל או מוגבל ל-X משחקים בחודש וכו'. זה יכול להכשל רק אם הלאג יהיה בלתי אפשרי או אם יהיו נפילות וכד'. אני חושב שזה חושף את המשחקים שלהם מהPS1-3 לקהל היעד של הפלאפונים, הטלויזיות, הטאבלטים... זה עשרות מליוני אנשים.
אני צופה לזה הצלחה אדירה, אבל אחד מאיתנו הולך לאכול את הכובע :)

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 08 ינואר 2014, 13:19

Laskin כתב:

אם יש לך PS3 או psp או ויטה אתה יכול לקנות את המשחקים האלה דרך ה-PSN ולשחק בהם בלי קשר לענן הזה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2014, 21:41

erezronen כתב:
אם יש לך PS3 או psp או ויטה אתה יכול לקנות את המשחקים האלה דרך ה-PSN ולשחק בהם בלי קשר לענן הזה :)

אין לי ויטה, ואני עוד שנייה מוכר את הPS3 שלי, ואז אאבד את האפשרות לשחק בהם. ובנוסף, כל אחד מהם עולה 10 דולר. אני רק מתאר לעצמי שמשחק כזה בסטרימינג יעלה הרבה פחות, וגם החוויה לא פוחתת כי זה מבוסס תורות ולאג קטן או אפילו גדול יחסית - לא יזיק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 ינואר 2014, 13:44

Laskin כתב:
כמה גיימרים כאלה כבר יש, שרגילים לשחק ב1080P ב-60FPS ואכפת לו ממשחקים ישנים על קונסולות? ;)
כל גיימר שלא שמר את הPS1/2 שלו גם כן ישמח לשירות הזה.

ו-SWISS - למה שזה יהיה "סכום נכבד"? הם אמרו בפירוש שיהיו מסלולים שונים של מנוי ותהיה דרך לשכור משחק.
אני מניח שלשכור את רוב משחקי ה- PS1/2 לא תעלה על דולר-שניים, לקנות אולי באיזור ה-5, תלוי במשחק.
לגבי שחקנים רציניים - עוד אפשר להתווכח, אבל לשחקן המזדמן?! כרגע - הוא צריך לקנות קונסולה, לעשות מנוי לשירות שלה ואז לקנות משחקים. פה אתה מבטל את רכישת הקונסולה, ויכול להשכיר (ככל הנראה) משחק בלי שום מנוי, או לעשות מנוי השכרות בלתי מוגבל או מוגבל ל-X משחקים בחודש וכו'. זה יכול להכשל רק אם הלאג יהיה בלתי אפשרי או אם יהיו נפילות וכד'. אני חושב שזה חושף את המשחקים שלהם מהPS1-3 לקהל היעד של הפלאפונים, הטלויזיות, הטאבלטים... זה עשרות מליוני אנשים.
אני צופה לזה הצלחה אדירה, אבל אחד מאיתנו הולך לאכול את הכובע :)

לגבי החצי שניה נדב סתם מגזים.

לגבי קאזואל... ברור שאני סתם מגזים כשאני אומר "אף אחד" כן? ברור שיש כמה שזה יקרוץ להם אבל זה יהיה סאבסט זעום שלא יצדיק אחזקת סרברים.

הורה קאזואל אומר לילד שלו שיסתפק במשחקים חינמיים בדפדפן או באייפאד שלו. שחקן קאזואל לא מעניין אותו משחקים "אמיתיים" ובטח לא כאלה מלפני עשר שנים. ילד קאזואל לא מענין אותו משחקי PS2 או PS1 ולהשיג PS3 זה גרושים וגם המשחקים שלו כיום הם במחיר די זעום.

מי שאיכפת לו מממשחקים תמיד יעדיף את החוויה הלוקאלית. המחירים לעולם לא יקרצו לו (אולי אתבדה בנושא של המחיר אבל מבחינתי אני מאה אחוז בטוח לגבי זה) כשמשחקים יורדים במחיר אולי הכי חד שיש ולא משנה לאיזה תעשיה תשווה את הירידה שלהם.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים