swiss-the-engine כתב:לא יצא.
Yahel12 כתב:לצערי הרב, אני די משתעמם מהסיבה הפשוטה שנפלתי בפח וקניתי את Battlefield 4 והוא פשוט אותו דבר כמו 3.. אז לא כיף לי לשחק בו. אני מחכה לTitanfall ול - Halo.
אבל בנתיים קצת משעמם לי וזה חבל.
bling כתב:יפה שאתה נהנה, חשבתי שאצל רוב האנשים הקונסולות החדשות די צוברות אבק, גם אני לא רואה אף אחד מבין אלו שקנו שמדבר עליהן בכלל בת'רדים השונים, חשבתי שעם כל הדור הבא תבוא יותר התלהבות.
ורציני שאתה כבר לא משחק "משחקים חד פעמיים"? אתה רוצה לאמר לי שלא תקנה את המשחק של רמדי? אני לא יודע אם יש חוק נגד זה אבל צריך במקרה הזה
Death_119 כתב:כי אנחנו עסוקים בלשחק. בפס4 לא חסר במה לשחק, BF4 נהדר, פיפא 2014 מדהים וDon't starve ביחד עם Resogun מצוינים שניהם. אחת ההשקות המוצלחות. בטח יחסית לפס3.
Death_119 כתב:כי אנחנו עסוקים בלשחק. בפס4 לא חסר במה לשחק, BF4 נהדר, פיפא 2014 מדהים וDon't starve ביחד עם Resogun מצוינים שניהם. אחת ההשקות המוצלחות. בטח יחסית לפס3.
Laskin כתב:בהחלט, הPSN הציל את ההשקה הזו מלהיות זוועתית כמעט כמו של הPS3, עם ההבדלים כמובן של מערכת הפעלה יציבה, מהירה ופשוט טובה יותר, ומחיר שהוא כמעט חצי
swym כתב:נראה לי שאתה מבלבל: הPSN גורם להשקה הזו להיראות רק קצת פחות טובה מזו של הPS3 במקום להיות הרבה הרבה פחות טובה. המספרים עדיין לרעת הPS4.
הPS3 אגב עלתה החל מ500$. אם 400$ זה בחישוב שלך כמעט חצי מ-500$ אז אני ממליץ לחזור על כמה תרגילים של חילוק ארוך).
Call of Duty 3 Activision
Genji: Days of the Blade Sony Computer Entertainment
Madden NFL 07 EA Sports
Marvel: Ultimate Alliance Activision
Mobile Suit Gundam: Crossfire Namco Bandai
NBA 07 Sony Computer Entertainment
NBA 2K7 2K Sports
Need for Speed: Carbon Electronic Arts
NHL 2K7 2K Sports
Resistance: Fall of Man Sony Computer Entertainment
Ridge Racer 7 Namco Bandai
Tiger Woods PGA Tour 07 EA Sports
Tony Hawk's Project 8 Activision
Untold Legends: Dark Kingdom Sony Online Entertainment
swiss-the-engine כתב:אני חושב שהשיגור הוא אחלה לשני הקונסולות אז שלא תבין לא נכון או משהו אבל אני חושב שהזכרון שלך מטעה אותך כי אני זוכר כתבות שער רבות לגבי MOTORSTORM ועל כך שהמכוניות מתמלאות בבוץ ועוד קשקושים גרפיים כאלה וגם RESISTANCE נחשב למשהו שכל מי שיש לו PS2 יכל רק לחלום עליו מבחינה גרפית. הבעיה העיקרית מבחינתי עם השיגור של הPS3 הוא שהוא יצא שנה אחרי ה360 כאשר שם היה לך בדיוק את GEARS שהיה POWERHOUSE מטורף בהכל. בנוסף הווי הציג משהו חדשני מאוד עם וויספורטס.
swym כתב:לא יודע, לי הPS4 הרגישה כמו ההשקה הכי זוועתית מזה הרבה זמן בהיבט של משחקים. על הPS3 יצאו אקסלוסיביים כמו Resistance ו-Motorstorm בזמן שפה נאלצו להיתלות במשחקים כמו Killzone ו-Klank. משחקי יריות, מרוצים וספורט מולטיפלטפורם היו גם אז ויש גם היום ככה שזה לא משנה כל כך את המשוואה.
מה שאולי מציל את הליין אפ של ה-PS4 זה בעצם משחקי הPSN: רסוגן הוא האקסלוסיבי עם הציון הכי גבוה על הקונסולה, ו-Don't Starve הוא אולי פורט של משחק PC אבל עדיין משחק מעולה. רק עצם זה שקונסולה צריכה מלכתחילה להסתמך על פורטים ומשחקי הורדה שיצילו לה את הליינאפ זה קצת בעייתי: אפילו בPS3 אף אחד לא טרח להזכיר את למינגס בליינאפ של הקונסולה.
kririn כתב:BF4 יצא גם לדור הקודם-אומנם גירסה מסורסת ,אבל בכל זאת
ועם תפליץ לי על "כמות השחקנים במפה" ,בPS3 היה משחק FPS עם 100 שחקנים במפה
הכל עניין של פשרות ,עם EA היתה רוצה באמת ,היו מסרסים עוד יותר את הגרפיקה של באטלפילד 4 ב360\PS3 ,במולטי המקוון
והיו עושים בדיוק את אותו המולטי כמו בPS4 XBO
בגדול מביחינת גרפיקה ,אני לא זוכר בהיסטוריה של הקונסולות ,קפיצה כזאת זניחה בקונסולות המינסטרים
נו טוב הWII-אבל זה אנמוליה ,כמו הWIIU ,כי נינטנדו החליטה ללכת לכיוון אחר לגמרי
אבל בגדול מהאטרי 2600 לNES לSNES לPS1 לPS2 לPS3 -הכל קפיצות ענק
ועכשיו קונסולות כאלו שלא עושות אפילו בכל משחק דור קודם FHD ,60 פרימים לשניה ,מה שהיו צריכות לעשות בקלילות עם היתה קפיצה נורמלית
שיצאו משחקי דור הבא באמת ,כניראה נחזור בהרבה משחקים ל720P \30 פרימים לשניה
kririn כתב:BF4 יצא גם לדור הקודם-אומנם גירסה מסורסת ,אבל בכל זאת
ועם תפליץ לי על "כמות השחקנים במפה" ,בPS3 היה משחק FPS עם 100 שחקנים במפה
הכל עניין של פשרות ,עם EA היתה רוצה באמת ,היו מסרסים עוד יותר את הגרפיקה של באטלפילד 4 ב360\PS3 ,במולטי המקוון
והיו עושים בדיוק את אותו המולטי כמו בPS4 XBO
בגדול מביחינת גרפיקה ,אני לא זוכר בהיסטוריה של הקונסולות ,קפיצה כזאת זניחה בקונסולות המינסטרים
נו טוב הWII-אבל זה אנמוליה ,כמו הWIIU ,כי נינטנדו החליטה ללכת לכיוון אחר לגמרי
אבל בגדול מהאטרי 2600 לNES לSNES לPS1 לPS2 לPS3 -הכל קפיצות ענק
ועכשיו קונסולות כאלו שלא עושות אפילו בכל משחק דור קודם FHD ,60 פרימים לשניה ,מה שהיו צריכות לעשות בקלילות עם היתה קפיצה נורמלית
שיצאו משחקי דור הבא באמת ,כניראה נחזור בהרבה משחקים ל720P \30 פרימים לשניה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים