Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 ינואר 2014, 21:05

הONE מכרה 3 מיליון יחידות, עד סוף השנה שעברה, ללקוחות.

לא רע בכלל, עבור 5 וחצי שבועות.
לא מלמד אותנו יותר מידי על כמה הקונסולה עוד תצליח. המכירות הללו מאוד דומות לאלו של הWIIU, בתחילת דרכה.

קצת מפתיע שהם הראשונים להכריז על הגעה ל3 מליון מכירות. הנחתי שגם במכירות וגם בהכרזות, הם ישארו מאחורי סוני, לפחות עד שהמחיר יהיה דומה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 ינואר 2014, 12:49

מספר כזה הוא מעולה להתחלה
גם הPS4 וגם הXBO מוכרות ממש מצוין כרגע

אבל צריך לזכור שהדור הקודם היה הארוך ביותר בהיסטוריה של התעשיה הזאת ,יש אנשים שחיכו המון זמן לשדרג
רק שהמכירות יתיצבו ,ניראה כמה הקונסולות מצליחות באמת ,כרגע כל הגימרים הבאמת כבדים קונים אותם

חלק קונים גם PS4 וגם XBO

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 14 ינואר 2014, 22:10

למי שיש פה כב את הONE (יעל ואריק),האם יצא דמו לפורזה 5? אם כן איך הוא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 ינואר 2014, 22:26

לא יצא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ינואר 2014, 19:32

swiss-the-engine כתב:לא יצא.

בתכל'ס אתה נהנה מהקונסולה? יש לך מה לעשות איתה בכלל?

לא קשור ל X1 אלא בכלל לדור הבא בכלליות, פס3 עם PS+ כ"כ הרבה יותר טוב כרגע ממה שיש לדור הבא שזה מצחיק.
יש לי יותר משחקים לשחק מאי פעם, אני מקבל משחקים מ 2013 כל שבוע בחינם, סיילים מטורפים ברמת מחירים קרובה לסטים, משחקים חדשים מאמזון שאני קונה דיגיטלית ב 30 דולר, זה כאילו סוני מנסה לתת לי כל סיבה אפשרית כדי לא לעבור לדור הבא.

הרי מה מחכה לי שם כרגע? פורטים משודרגים ב 1080P כשהכל עולה לי 60 דולר ואני מקבל משחק אינדי מסכן פעם בחודש מתנה ובלי שום סיילים על שום דבר?
תכל'ס ההשקעה לא שווה את זה כרגע כי הדור הקודם פשוט כל כך הרבה יותר טוב (לפחות הפס3).

ולמרות זאת אם אפול על הזדמנות אז אני אביא את המכשיר כי המחיר בכל מקרה לא באמת הולך לרדת ולא יוצא לי הרבה מלחכות, פשוט אני לא אקנה לו כנראה שום משחק במחיר מלא עד שיצא משהו שממש שווה את זה, קשה לי לשלם 60 דולר היום על משהו שהוא סכ"ה גראפיקה משודרגת ממה שיש לי בבית ועולה לי רבע או חצי מחיר על הדור הקודם.

אני מקווה שאינפיימוס יצא ממש טוב כי אחרת מי יודע מתי בכלל אני אקנה משחק במחיר מלא לדבר הזה :/

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 ינואר 2014, 12:16

מבחינתי כן, אני נהנה מהקונסולה. אמרתי לך אני שם בכיף מעל למאה שעות על פיפא (נראה לי כרגע אני כבר באזור ה22 שעות משחק) והגרסה של הדור הבא ללא ספק עדיפה על הגרסה של הדור הנוכחי, במיוחד לאור העובדה שהשנה ממש לקחו את כל נושא המומנטום של השחקן לרמה אחרת וזה שהמשחק ב60FPS עוזר מאוד להתרגל לזה. בכלל פיפא 14 ממש טוב.

מעבר לזה אין לי באמת זמן לשחק בהרבה משחקים וכבר אמרתי את זה מלא פעמים שיש לי עשרות משחקים ברשותי שלא שיחקתי בהם בכלל. ובכלל כל הקטע של משחקים חד פעמיים כאלה שסובבים סביב פלטפורמה או מבט שלישי או מבט ראשון ויש להם סיפור כבר ממש לא עושים לי את זה כמה שנים טובות. זה הכל BEEN THERE DONE THAT. מעדיף לשחק בCIV או SC.

גם אל תשכח שהיה לי את הקונסולה השמנה ואני אחד שכל המדיה שלו עובר דרך האקס בוקס וזה ממש סיוט הרעש שהקונסולה הזאת עושה וכבר מעל לשנה שרציתי לקנות סלים בגלל זה.
הפקודות הקוליות אחלה, אני משתמש בהם לרוב כשאני לא משחק עם הקונסולה. גם האפליקציה סוף סוך שימושית כי היא מתחברת ישירות לקונסולה ולא דרך שרת.

ועוד מעט יוצא TITANFALL וזה הולך להיות ענק. בתקווה עד אז גם אוכל לקנות את רוב המשחקים שיצאו בשיגור באזור ה20-30 דולר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ינואר 2014, 20:31

יפה שאתה נהנה, חשבתי שאצל רוב האנשים הקונסולות החדשות די צוברות אבק, גם אני לא רואה אף אחד מבין אלו שקנו שמדבר עליהן בכלל בת'רדים השונים, חשבתי שעם כל הדור הבא תבוא יותר התלהבות.

ורציני שאתה כבר לא משחק "משחקים חד פעמיים"? אתה רוצה לאמר לי שלא תקנה את המשחק של רמדי? אני לא יודע אם יש חוק נגד זה אבל צריך במקרה הזה :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 ינואר 2014, 12:46

אל תגזים... אני מדבר באופן כללי... הכל מרגיש כאילו שיחקתי בזה כבר בעבר והכל "חד פעמי" כזה. בגלל זה אני אוהב משחקים כמו פיפא או משחקי אסטרטגיה... תמיד יש לאן להשתפר.

מה שכן אני ממש מתבאס על כל הנושא של ארקייד סטיקים עם הONE כי בלי זה אני לא מוכן לקנות את KI והוא נראה ממש כיפי.
Benjamin Franklin

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 15 ינואר 2014, 19:53

לצערי הרב, אני די משתעמם מהסיבה הפשוטה שנפלתי בפח וקניתי את Battlefield 4 והוא פשוט אותו דבר כמו 3.. אז לא כיף לי לשחק בו. אני מחכה לTitanfall ול - Halo.
אבל בנתיים קצת משעמם לי וזה חבל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 ינואר 2014, 01:09

Yahel12 כתב:לצערי הרב, אני די משתעמם מהסיבה הפשוטה שנפלתי בפח וקניתי את Battlefield 4 והוא פשוט אותו דבר כמו 3.. אז לא כיף לי לשחק בו. אני מחכה לTitanfall ול - Halo.
אבל בנתיים קצת משעמם לי וזה חבל.

מה עם DR3? למה אתה לא קונה אותו?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 ינואר 2014, 08:11

bling כתב:יפה שאתה נהנה, חשבתי שאצל רוב האנשים הקונסולות החדשות די צוברות אבק, גם אני לא רואה אף אחד מבין אלו שקנו שמדבר עליהן בכלל בת'רדים השונים, חשבתי שעם כל הדור הבא תבוא יותר התלהבות.

ורציני שאתה כבר לא משחק "משחקים חד פעמיים"? אתה רוצה לאמר לי שלא תקנה את המשחק של רמדי? אני לא יודע אם יש חוק נגד זה אבל צריך במקרה הזה :)

כי אנחנו עסוקים בלשחק :D. בפס4 לא חסר במה לשחק, BF4 נהדר, פיפא 2014 מדהים וDon't starve ביחד עם Resogun מצוינים שניהם. אחת ההשקות המוצלחות. בטח יחסית לפס3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 ינואר 2014, 17:30

Death_119 כתב:כי אנחנו עסוקים בלשחק :D. בפס4 לא חסר במה לשחק, BF4 נהדר, פיפא 2014 מדהים וDon't starve ביחד עם Resogun מצוינים שניהם. אחת ההשקות המוצלחות. בטח יחסית לפס3.

נו ביחס לפס3 זו לא חוכמה, מדובר באחת ההשקות הכי גרועות שהיו, הייתי צריך לחכות עד אנצ'רטד כדי לקנות את המשחק ריטייל הראשון בזמנו, אני מקווה שעם הפס4 יהיה לי מה לקנות כבר לפני, המשחקים שציינת סבבה, במיוחד BF4 לחובבי הסגנון כי ההפרש בינו לגרסת הפס3 הוא תהומי, אבל לא בשבילם אני קונה קונסולה.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 16 ינואר 2014, 13:56

Death_119 כתב:כי אנחנו עסוקים בלשחק :D. בפס4 לא חסר במה לשחק, BF4 נהדר, פיפא 2014 מדהים וDon't starve ביחד עם Resogun מצוינים שניהם. אחת ההשקות המוצלחות. בטח יחסית לפס3.

BF4 MEH
Dont Strave MEHHHHH
Resogun MEHHHHHHHHHH
FIFA עוד בסדר למי שבעניין.

אין מה לשחק ואתה עף חזק... עדיין אין סיבה לקנות PS4.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 ינואר 2014, 22:07

לא יודע, לי הPS4 הרגישה כמו ההשקה הכי זוועתית מזה הרבה זמן בהיבט של משחקים. על הPS3 יצאו אקסלוסיביים כמו Resistance ו-Motorstorm בזמן שפה נאלצו להיתלות במשחקים כמו Killzone ו-Klank. משחקי יריות, מרוצים וספורט מולטיפלטפורם היו גם אז ויש גם היום ככה שזה לא משנה כל כך את המשוואה.

מה שאולי מציל את הליין אפ של ה-PS4 זה בעצם משחקי הPSN: רסוגן הוא האקסלוסיבי עם הציון הכי גבוה על הקונסולה, ו-Don't Starve הוא אולי פורט של משחק PC אבל עדיין משחק מעולה. רק עצם זה שקונסולה צריכה מלכתחילה להסתמך על פורטים ומשחקי הורדה שיצילו לה את הליינאפ זה קצת בעייתי: אפילו בPS3 אף אחד לא טרח להזכיר את למינגס בליינאפ של הקונסולה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ינואר 2014, 15:16

בהחלט, הPSN הציל את ההשקה הזו מלהיות זוועתית כמעט כמו של הPS3, עם ההבדלים כמובן של מערכת הפעלה יציבה, מהירה ופשוט טובה יותר, ומחיר שהוא כמעט חצי :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 ינואר 2014, 07:45

Laskin כתב:בהחלט, הPSN הציל את ההשקה הזו מלהיות זוועתית כמעט כמו של הPS3, עם ההבדלים כמובן של מערכת הפעלה יציבה, מהירה ופשוט טובה יותר, ומחיר שהוא כמעט חצי :)

נראה לי שאתה מבלבל: הPSN גורם להשקה הזו להיראות רק קצת פחות טובה מזו של הPS3 במקום להיות הרבה הרבה פחות טובה. המספרים עדיין לרעת הPS4.
הPS3 אגב עלתה החל מ500$. אם 400$ זה בחישוב שלך כמעט חצי מ-500$ אז אני ממליץ לחזור על כמה תרגילים של חילוק ארוך :twisted: ).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ינואר 2014, 03:07

599 דולר או אירו לגירסת ה-60 גיגה :evil:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 ינואר 2014, 10:01

swym כתב:נראה לי שאתה מבלבל: הPSN גורם להשקה הזו להיראות רק קצת פחות טובה מזו של הPS3 במקום להיות הרבה הרבה פחות טובה. המספרים עדיין לרעת הPS4.
הPS3 אגב עלתה החל מ500$. אם 400$ זה בחישוב שלך כמעט חצי מ-500$ אז אני ממליץ לחזור על כמה תרגילים של חילוק ארוך :twisted: ).

ממש לא מסכים איתך, הנה תראה את השיגור של הפס3 בארה"ב:
Call of Duty 3 Activision
Genji: Days of the Blade Sony Computer Entertainment
Madden NFL 07 EA Sports
Marvel: Ultimate Alliance Activision
Mobile Suit Gundam: Crossfire Namco Bandai
NBA 07 Sony Computer Entertainment
NBA 2K7 2K Sports
Need for Speed: Carbon Electronic Arts
NHL 2K7 2K Sports
Resistance: Fall of Man Sony Computer Entertainment
Ridge Racer 7 Namco Bandai
Tiger Woods PGA Tour 07 EA Sports
Tony Hawk's Project 8 Activision
Untold Legends: Dark Kingdom Sony Online Entertainment

פשוט שיגור מזעזע שאם לא מעניין אותי FPS בינוני (כמו גם קילזון SF עם הפס4) אז אין לי כמעט מה לקנות, שלא לדבר על זה שאין פה שום דבר מרשים גראפית שבכלל גורם לך לרצות איכשהו לעבור לדור הבא גם אם מדובר במשחק בינוני (כמו עם קילזון על הפס4) ובטח שאין שום משחק עם גיימפליי טוב שאין לי על הדור הקודם.

אי אפשר לבטל צד ג', בשיגור הנוכחי של הפס4 BF4 לבדו הוא משחק שמציע חווית דור הבא שאין לך משהו שמתקרב אליה על הקונסולות הקודמות ועם גראפיקה מדהימה, הוא לבדו אוכל את כל הליינאפ של הפס3, כמובן שגם לשחק משחקי פס3 אחרים עם שדרוג גראפי נאה כמו AC4 זו כבר סיבה לא רעה בפני עצמה בשביל מי שנואש למשחק עבור הקונסולה (כשבשיגור של הפס3 אין משחקים טובים ברמה של AC4 שהצדיקו את אותה קנייה), שלא לדבר גם על המקביל ל NBA על הפס4 שהוא משחק דור הבא גראפית לכל דבר.
וזה בלי להזכיר ארקייד למיניהם.
כל העסק מן הסתם סובייקטיבי אבל לי זה ברור שהליינאפ של הפס4 למרות בנוניותו לא רואה ממטר את של הפס3 שהיה הכי גרוע שאני זוכר מכל ההשקות שעברתי, אפילו בפס2 היה לי משחק לקנות בדמות טקן וגם בפס4 היה לי משהו תיאורתי לקנות אם הייתי מביא אותה חדשה, פה ממש אין כלום עם כל הרצון לקנות את הקונסולה בכח בהשקה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 ינואר 2014, 10:24

אני חושב שהשיגור הוא אחלה לשני הקונסולות אז שלא תבין לא נכון או משהו אבל אני חושב שהזכרון שלך מטעה אותך כי אני זוכר כתבות שער רבות לגבי MOTORSTORM ועל כך שהמכוניות מתמלאות בבוץ ועוד קשקושים גרפיים כאלה וגם RESISTANCE נחשב למשהו שכל מי שיש לו PS2 יכל רק לחלום עליו מבחינה גרפית. הבעיה העיקרית מבחינתי עם השיגור של הPS3 הוא שהוא יצא שנה אחרי ה360 כאשר שם היה לך בדיוק את GEARS שהיה POWERHOUSE מטורף בהכל. בנוסף הווי הציג משהו חדשני מאוד עם וויספורטס.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 ינואר 2014, 10:31

swiss-the-engine כתב:אני חושב שהשיגור הוא אחלה לשני הקונסולות אז שלא תבין לא נכון או משהו אבל אני חושב שהזכרון שלך מטעה אותך כי אני זוכר כתבות שער רבות לגבי MOTORSTORM ועל כך שהמכוניות מתמלאות בבוץ ועוד קשקושים גרפיים כאלה וגם RESISTANCE נחשב למשהו שכל מי שיש לו PS2 יכל רק לחלום עליו מבחינה גרפית. הבעיה העיקרית מבחינתי עם השיגור של הPS3 הוא שהוא יצא שנה אחרי ה360 כאשר שם היה לך בדיוק את GEARS שהיה POWERHOUSE מטורף בהכל. בנוסף הווי הציג משהו חדשני מאוד עם וויספורטס.

נו בסדר, PR תמיד היה לפני כל שיגור, אבל סבבה מוטורסטורם היה יחסית מרשים (רזיסטנס ממש לא, וחבר שלי הביא אותו בזמנו והגבנו אליו בזמן אמת והיתה אווירה קצת לא נעימה...) אבל אל תשכח שהוא שוגר רק בסוף מרץ עם ההשקה באירופה, המשחקים שכתבתי אלו המשחקים ששוגרו עם המכשיר בנובמבר בארה"ב, לא סתם אמרתי שמדובר באחת ההשקות הגרועות ואין מצב שמישהו יאמר לי שהיא עדיפה על הפס4.

כמובן גם הפקטור שהמתחרה ביישה את ההשקה של הפס3 הוא משמעותי וגם תורם לתחושה של השקה רעה במיוחד.
אני אישית חושב שזה שקיים BF4 לבד מעקר את כל הדיון, משחק NEXT GEN שלא ניתן לשחק במשהו שמתקרב אליו על הדור הקודם זו כבר סיבה מספיק טובה למליוני שחקנים שהז'אנר הזה מדבר אליהם וזה משהו לא מובן מאליו גם בהשקות הרבה יותר טובות (שלרוב הביאו משחקים יפים יותר אבל לא כאלו שלא ניתן לעשות על הדור הקודם), איך אפשר להשוות ל FPS הבינוני רזיסטנס או כל משחק אחר של הפס3?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 ינואר 2014, 19:29

swym כתב:לא יודע, לי הPS4 הרגישה כמו ההשקה הכי זוועתית מזה הרבה זמן בהיבט של משחקים. על הPS3 יצאו אקסלוסיביים כמו Resistance ו-Motorstorm בזמן שפה נאלצו להיתלות במשחקים כמו Killzone ו-Klank. משחקי יריות, מרוצים וספורט מולטיפלטפורם היו גם אז ויש גם היום ככה שזה לא משנה כל כך את המשוואה.

מה שאולי מציל את הליין אפ של ה-PS4 זה בעצם משחקי הPSN: רסוגן הוא האקסלוסיבי עם הציון הכי גבוה על הקונסולה, ו-Don't Starve הוא אולי פורט של משחק PC אבל עדיין משחק מעולה. רק עצם זה שקונסולה צריכה מלכתחילה להסתמך על פורטים ומשחקי הורדה שיצילו לה את הליינאפ זה קצת בעייתי: אפילו בPS3 אף אחד לא טרח להזכיר את למינגס בליינאפ של הקונסולה.

מבחינת בלעדיים? אין ספק. מבחינת משחקים? Hell no. מספיק שאני נזכר איך כשקניתי את הפס3 בנובמבר 2006 המשחקים שלי היה ככה - רזיזטנס בשיגור. rainbow six las vegas אוגוסט 2007, וThe darkness קצת לפני. כאשר שני המשחקים היו בגרסאות מבוגבגות, במיוחד The darkness שרץ אז על משהו כמו בין 12-30 פריימים על הפס3 וכל הזמן ג'יטר. עד נובמבר 2007 כשקיבלנו את Uncharted ואני חושב שגם Pixel junk monsters יצא בסביבות אז. לא היה שום שוטר טוב על הפס3 מלבד רזיזטנס שהיה בהחלט אחלה משחק, אבל לא מעבר. COD3 היה נוראי, ממש לא COD2 שקיבלה ה-360. אז היה משחק פעולה סביר ומשחק מירוצים חביב למי שאוהב וזהו. פשוט חודשים לא יצא כלום. פה כבר יש לי ספרייה של חמישה משחקים תוך חודש מיציאת הקונסולה, אז נכון קילזון היה בחירה נוראית, אבל אני נהנה מאוד מארבעת האחרים. כך שאין תלונות.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 ינואר 2014, 19:40

BF4 יצא גם לדור הקודם-אומנם גירסה מסורסת ,אבל בכל זאת
ועם תפליץ לי על "כמות השחקנים במפה" ,בPS3 היה משחק FPS עם 100 שחקנים במפה

הכל עניין של פשרות ,עם EA היתה רוצה באמת ,היו מסרסים עוד יותר את הגרפיקה של באטלפילד 4 ב360\PS3 ,במולטי המקוון
והיו עושים בדיוק את אותו המולטי כמו בPS4 XBO

בגדול מביחינת גרפיקה ,אני לא זוכר בהיסטוריה של הקונסולות ,קפיצה כזאת זניחה בקונסולות המינסטרים
נו טוב הWII-אבל זה אנמוליה ,כמו הWIIU ,כי נינטנדו החליטה ללכת לכיוון אחר לגמרי
אבל בגדול מהאטרי 2600 לNES לSNES לPS1 לPS2 לPS3 -הכל קפיצות ענק
ועכשיו קונסולות כאלו שלא עושות אפילו בכל משחק דור קודם FHD ,60 פרימים לשניה ,מה שהיו צריכות לעשות בקלילות עם היתה קפיצה נורמלית

שיצאו משחקי דור הבא באמת ,כניראה נחזור בהרבה משחקים ל720P \30 פרימים לשניה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 ינואר 2014, 19:44

kririn כתב:BF4 יצא גם לדור הקודם-אומנם גירסה מסורסת ,אבל בכל זאת

הכל עניין של פשרות ,עם EA היתה רוצה באמת ,היו מסרסים עוד יותר את הגרפיקה של באטלפילד 4 ב360\PS3 ,במולטי המקוון

בגדול מביחינת גרפיקה ,אני לא זוכר בהיסטוריה של הקונסולות ,קפיצה כזאת זניחה בקונסולות המינסטרים
ועכשיו קונסולות כאלו שלא עושות אפילו בכל משחק דור קודם FHD ,60 פרימים לשניה ,מה שהיו צריכות לעשות בקלילות עם היתה קפיצה נורמלית

BF4 הוא ממש לא משחק מסורס על הפס4. לגלות ששיח קופץ לך מול הפנים במרחק של 20 מטר במקום 50 מטר זה ממש לא פוגע בחוויה. גם לא רזולוציה של 900P לעומת 1080P. הייתי שמח לשחק את המשחק ב1080P, אבל זה ממש לא גרם לי לשחוב - "חבל שלא רכשתי את המשחק למחשב".
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 ינואר 2014, 19:54

דיברתי מסורס לPS3\360 ,לא על הXBO ,PS4
תיראה אני מעריך שעם יותר מאמץ יכלו לעשות את גירסאות הXBO,PS4 ,שניהם בFHD \60 פרימים לשניה
הXBO בכלל מפתחות צריכות ליתרגל לזיכרון הגרפי הלא סטנדרטי

אבל זה הבעיה ,צריך הרבה מאמץ לזה ,וזה היה המור להיות קליל
שקונסולות דור קודם הושקו ,מסכי HD היו נדירים יחסית ,ובלי לדבר על FHD
היום כימאט כל מסך הוא FHD ,ויש לך אפילו טאבלטים עם מסכים ברזולוציה גבוה בהרבה

והמעבר בטלוויזיות זה ל4K

ככה שהיתי מצפה לקונסולות חזקות מספיק ,שהיו מריצות את אנריל 4 בהגדרות גבוהות בFHD בקלות
אני בכוונה לא מדבר על המנוע של EA ,כי הוא מאוד גמיש
שאתה רואה שקשה להן בדור קודם ,אני מרים גבה ,ואני בכלל לא זונת גרפיקה ,יותר חשוב לי פרימים בשניה ,מכל דבר אחר ,עד 60 פרימים לשניה כמובן

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 ינואר 2014, 12:20

kririn כתב:BF4 יצא גם לדור הקודם-אומנם גירסה מסורסת ,אבל בכל זאת

לא נמאס לך כל הזמן לדבר שטויות?
יכלו לעשות 100 שחקנים אם רצו?
אתה יודע מה יכלו ומה לא יכלו?

בשורה התחתונה המשחק לא באותה רמה בכלל על הדורות השונים, 64 שחקנים, פריימרייט הרבה יותר גבוה, וגם יותר רכבים ומפות גדולות יותר להבנתי.

שחקני BF ותיקים שרגילים ל PC אומרים שלא מדובר באותו המשחק בכלל, ואחרי שהתנסו עם גרסאות הדור הבא סוף סוף גם שחקני הקונסולות נהנים מחווית BF מלאה שלא היתה להם נגישה עד כה.
אז כן מדובר במשחק דור הבא לכל דבר שאין על הפס3 וה 360.

בקשר לקפיצה הגראפית הן בהחלט יכלו להיות חזקות יותר בגלל הדור היותר ארוך, אבל אין ספק שיש פה קפיצה כמו כמעט בכל דור, תשאל שחקני קונסולות בלבד האם הם רואים קפיצה מרשימה ותחזור אלי עם תשובות, הקונסולות כבר עכשיו מציגות משחקים יפהייפיים גראפית שמשאירים עשן לדור הקודם כבר בהשקה.
כמובן שעבור שחקני ה PC לא מדובר בבשורות גדולות, אבל אנחנו משווים בין קפיצות דור של קונסולות ולא PC.

אני אתן לך את זה שהקונסולות החדשות לא מרשימות במיוחד שחקני PC בניגוד אולי לעבר שגם שחקני PC ראו קפיצה מרשימה ביחס למה שיש להם בבית, למרות שאני חייב לציין שאני גם נתקל לא מעט בתגובות של שחקני PC שקנו פס4 ו ONE ומאוד מתרשמים לטובה גראפית מקילזון ורייז, ברמה כזו שהם חושבים שהם אפילו מרשימים יותר מהמשחקים שיש להם על הPC, אבל סבבה, נסכים שהם מיעוט.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים