Titanfall - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Titanfall - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 22 ינואר 2014, 09:40

נכון, אבל אם המפות היו גדולות יותר... :)

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 22 ינואר 2014, 18:05

אז זה היה הופך לעוד BF... 8-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ינואר 2014, 18:51

Laskin כתב:נכון, אבל אם המפות היו גדולות יותר... :)

ואם בגירס המפות היו גדולות יותר והדמויות היו מהירות יותר אז היית יכול לשחק אותו ביותר מ10 שחקנים, אבל לא ככה עצבו אותו ואני מנחש שמשהו שמאזן משחק במשך 12 שעות כל יום במשך שלוש שנים יודע טיפה יותר טוב מאיתנו מה הסטייל שהם הולכים עליו :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ינואר 2014, 11:24

וואו Death אתה כ"כ טועה בקשר למשחק הזה שאני מוכן לשים כסף.

כתוב עליו בענק הצלחה, הוא הולך להיות ענק לטעמי, זה בדיוק הגיימפליי שאנשים כ"כ אוהבים מקוד + תוספות שמרעננות את הנוסחה הכ"כ עבשה הזאת שרואים שמאבדת מכוחה עם קוד האחרון.
שחקני קוד רבים מתים לאלטרנטיבה למותג שלהם שעומד במקום וטיטאנפול נראה מוושלם בשביל זה, אותה מערכת הירי האהובה של קוד רק עם traversal אפילו פרוע ותזזיתי יותר ועם מקים ענקיים שאפשר לזמן במקום איזה כלב משעמם במולטי של קוד, איך יש סיכוי בכלל שזה לא יצליח?

אולי אלינו זה לא הכי מדבר, אבל זה ברור שלקהל הרחב זה כן וגם רואים בסרטון אלפא איך הם מתלהבים בטירוף, לי זה ברור שעלו פה על ג'קפוט רציני ו MS תעשה בחוכמה אם תמנף אותו לX1, לדעתי הוא הולך להיות פקטור חזק של הקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 ינואר 2014, 11:38

bling כתב:וואו Death אתה כ"כ טועה בקשר למשחק הזה שאני מוכן לשים כסף.

כתוב עליו בענק הצלחה, הוא הולך להיות ענק לטעמי, זה בדיוק הגיימפליי שאנשים כ"כ אוהבים מקוד + תוספות שמרעננות את הנוסחה הכ"כ עבשה הזאת שרואים שמאבדת מכוחה עם קוד האחרון.
שחקני קוד רבים מתים לאלטרנטיבה למותג שלהם שעומד במקום וטיטאנפול נראה מוושלם בשביל זה, אותה מערכת הירי האהובה של קוד רק עם traversal אפילו פרוע ותזזיתי יותר ועם מקים ענקיים שאפשר לזמן במקום איזה כלב משעמם במולטי של קוד, איך יש סיכוי בכלל שזה לא יצליח?

אולי אלינו זה לא הכי מדבר, אבל זה ברור שלקהל הרחב זה כן וגם רואים בסרטון אלפא איך הם מתלהבים בטירוף, לי זה ברור שעלו פה על ג'קפוט רציני ו MS תעשה בחוכמה אם תמנף אותו לX1, לדעתי הוא הולך להיות פקטור חזק של הקונסולה.

אין לי מושג מה שחקני COD מצאו במשחק מעבר למולטי של COD4. מילא שם כל עיניין הAbility וPerks ופתיחת נשקים היה חדש. אבל עכשיו? משחקי COD תמיד נראו לי כמשחקי מולטי שהופכים לכדי משעממים מאוד מהר. אני בטוח שלמשחק יש שוק, אני פשוט לא מבין אותו. בכל מקרה, על סמך הסרטונים בלבד אני אמשיך להיצמד נראה לי לBF.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 ינואר 2014, 11:47

שמרעננות את הנוסחה הכ"כ עבשה הזאת שרואים שמאבדת מכוחה עם קוד האחרון.

COD האחרון הוא המשחק השני הכי נמכר השנה. וזה עוד כשהיה לGTA כמה חודשים אקסטרה בשוק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 ינואר 2014, 19:56

swiss-the-engine כתב:COD האחרון הוא המשחק השני הכי נמכר השנה. וזה עוד כשהיה לGTA כמה חודשים אקסטרה בשוק.

והוא מכר פחות מCOD הקודם, שמכר פחות מהCOD שלפניו, שהיה הCOD הכי נמכר בסדרה.
המותג נחלש קצת בשנים האחרונות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 ינואר 2014, 12:03

כן אבל עדיין המשפט שלו רומז שהמשחק מאבד כוח בגלל הנוסחה. זה כמו לומר שכדורגל מאבד מכוחו בגלל הנוסחה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ינואר 2014, 12:12

swiss-the-engine כתב:כן אבל עדיין המשפט שלו רומז שהמשחק מאבד כוח בגלל הנוסחה. זה כמו לומר שכדורגל מאבד מכוחו בגלל הנוסחה.

אני לא יודע אם זו הנוסחה עצמה נטו, יכול להיות שאם היו עושים קוד לדור הבא עם גראפיקה מדהימה זה היה עושה את העבודה למרות שהיה אותו משחק, אבל אני מרגיש שבמינימום הם היו חייבים לרענן אותה משמעותית או לפחות להראות מאמצים בדברים אחרים כמו הגראפיקה ורמת ההפקה.

טיטאנפול מרגיש כמו הרענון שסדרת קוד עצמה היתה צריכה לעבור ולא עשתה, אישית אני מרגיש שהם pushin it, הם מגיעים למצב רוויה כמו עם גיטר הירו של מחזור חסר בושה ובלי מאמץ שהכל היה נראה בסדר עד שהעסק התרסק, הם חייבים להתחיל לחשוב על שינויים דרסטיים אם לא אין לי ספק שיאבדו חלק משמעותי מהשליטה שלהם בשוק, טיטאנפול השנה הולך להביא להם כמה מהלומות לא קטנות, אתה תראה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 ינואר 2014, 12:33

על מה אתה מדבר? מה שאתה אומר זה מה שאומרים על קוד כל שנה. אין סיבה לשנות את קוד. יש הגיון בלייצר משחק חדש אבל לשנות נוסחא מנצחת כמו קוד? הנוסחה הכי מנצחת בגיימינג? צריך להיות איש עסקים ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טיפש בשביל לעשות דבר כזה.

גיטר הירו לא שווה ערך בכלל. משחק שתופס מלא מקום, כל שיר שאתה רוצה (כי משעמם רצח לשחק את אותו השיר יותר מנגיד.... 50 פעמים) עולה לך פאקינג 2 דולר, משחק שדורש התארגנות של כמה חברים באותו החדר, משחק מרעיש. וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על כך שגיטר הירו עלה במכירות מהר מאוד וירד מהר מאוד. קיצר לא שווה ערך לקוד בשום מובן של המילה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ינואר 2014, 12:40

מי דיבר על שינוי דרסטי, אמרתי להפוך אותו ל RPG? סכ"ה מה שטיטאנפול עשה זה לשמור על הגיימפליי הבסיסי של הירי של הסדרה אבל לרענן את הנוסחה, לשפץ את ה TRAVERSAL, להוסיף מקים, אבל לשמור על האופי התזזיתי של הסדרה והמפות הקטנות ועליית הדרגות הדומה וה loadout ונשקים יחסית ריאליסטיים וכו', זה רענון שנעשה נכון בלי לשנות את ה CORE שלה במיוחד, משהו שסדרת קוד היתה צריכה מזמן לעשות.

ונחיה ונראה מה יהיה עתידה של קוד אם תמשיך בדרכה כמו עכשיו, אפילו הם לא מספיק טיפשים ואני בטוח שהסדרה עומדת בפני שינויים לא קטנים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 ינואר 2014, 12:47

מה?! טייטנאפול נראה לך כמו שינוי קטן? או סביר? תגיד אתה רציני?

מתי פעם אחרונה שמעת על שינוי לכדורגל? או פוטבול? או פאקינג כדור עף? אתה לא מחובר. אתה לא יכול לשנות משהו לנוסחא שהיא ללא צל של ספק המשחק הכי מוכר בעולם הגיימינג. אתה לא יכול. נקודה.

זה שקוד מתישהו יפול זה ברור אבל זה בטח לא אומר משהו לגבי שינויים שהם היו צריכים לעשות, זאת פשוט המציאות של עולם הגיימינג שהוא משתנה במהירות.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ינואר 2014, 12:55

swiss-the-engine כתב:מה?! טייטנאפול נראה לך כמו שינוי קטן? או סביר? תגיד אתה רציני?

מתי פעם אחרונה שמעת על שינוי לכדורגל? או פוטבול? או פאקינג כדור עף? אתה לא מחובר. אתה לא יכול לשנות משהו לנוסחא שהיא ללא צל של ספק המשחק הכי מוכר בעולם הגיימינג. אתה לא יכול. נקודה.

זה שקוד מתישהו יפול זה ברור אבל זה בטח לא אומר משהו לגבי שינויים שהם היו צריכים לעשות, זאת פשוט המציאות של עולם הגיימינג שהוא משתנה במהירות.

זה לא שינוי קטן, שינוי קטן זה השטות הזו שהם עשו איזה קוד עם סקין עתידני, זה שינוי קטן שלא מזיז, טיטאנפול זה רענון לסדרה וזה שינוי שצריך.

זה משחק שמדבר לאותו קהל של קוד שב CORE שלו הגיימפליי קרוב, רק עבר אבולוציה מסויימת.

וחלאס כבר עם הכדורגל והפוטבול המטופשים האלה, מה הקשר בכלל!?
אלו משחקי סימולציה שמתבססים על ספורט שיש לו מליארדי מעריצים וששואפים להגיע לרמת פוטו ריאליסטית שאנחנו רחוקים ממנה עשרות שנים, לכן תמיד יהיו מעריצים לספורט שירצו לשחק בגרסאות משופרות שקרובות עוד צעד לחזון הסופי.

האם קוד זה איזשהו חותמת לז'אנר ה FPS שככה הוא חייב להראות, יש לו מקבילה כלשהי בעולם האמיתי!? הוא המציא את הז'אנר?? סכ"ה אם יבוא משחק בז'אנר שיציע דברים שאהבו מקוד ויעשה אותם בצורה טובה יותר ויוסיף דברים מגניבים משלו שאנשים יאהבו אז הוא ירוויח על חשבונו, לאף אחד לא אכפת אם יש מקים או אם הוסיפו מכניקות חדשות שאין בקוד, אין איזה חוק שאומר שמשחק כמו קוד חייב להיות א' ב' ג' כמו שבכדורגל לא הגיוני שפתאום תוכל להתעופף עם השחקנים על המגרש, הגבולות הרבה יותר רחבים לגבי הנוסחא, מה זה הדוגמאות הלא קשורות הללו!?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 ינואר 2014, 13:04

לא הבנת בכלל... כשאני אומר כדורגל או כדור עף אני מדבר על משחקים בעולם האמיתי... לא המקבילה שלהם בעולם משחקי הוידאו.

אתה אומר שמשחק שמוכר כל שנה 20 מיליון עותקים צריך שינוי. מצטער אבל אתה הזוי לגמרי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ינואר 2014, 13:07

גם המקבילה בעולם האמיתי לא קשורה בשיט למה שאנחנו מדברים פה (ואפילו שם עורכים שינויים לא מעט, שעון 24 השניות בכדורסל שינה את כל "הגיימפליי" למשל)

וכן הסדרה צריכה שינוי, וסבבה אני הזוי (כי כנראה מי שחושב אחרת ממך לא מחובר למציאות והזוי), נחיה ונראה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ינואר 2014, 13:26

בלי קשר לויכוח, אני לא חושב שמוצר שמוכר המון, אומר שהוא לא זקוק לשינוי. יש מקרים בהם זה נכון מאוד, וזה גם יוצר מצבים של סלידה מהחברה שמוציאה אותו, ופותח הזדמנות למתחרה לרסק אותו.

זה שהחברה יכולה לשים זין ולהמשיך למכור את הזבל שלה כמו לחם - זה נכון. אבל אנחנו מדברים על איכות, השקעה, חידושים...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ינואר 2014, 13:30

DrKeo כתב:ואם בגירס המפות היו גדולות יותר והדמויות היו מהירות יותר אז היית יכול לשחק אותו ביותר מ10 שחקנים, אבל לא ככה עצבו אותו ואני מנחש שמשהו שמאזן משחק במשך 12 שעות כל יום במשך שלוש שנים יודע טיפה יותר טוב מאיתנו מה הסטייל שהם הולכים עליו :)

אני לא אומר שלא יהיה מאוזן, רק חושב שהיה הרבה יותר מרשים ומושך אותי באופן אישי - אם היה מדובר במספר משתתפים כפול או מרובע מזה.
הם באמת כבר עובדים עליו שנים, וייתכן שלא חשבו מספיק ב-2011 על הסטנדרט שיהיה לנו בעניין הספציפי הזה.
שוב, אני דווקא מאוד התרשמתי לטובה מהמשחק, ויותר בכל פעם שאני רואה אותו, אבל עדיין חסר פה את האווירה של מלחמה בעיניי, שהיום חשובה עבורי, לאור העובדה שכבר חוויתי כזו :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 ינואר 2014, 21:44

bling כתב:גם המקבילה בעולם האמיתי לא קשורה בשיט למה שאנחנו מדברים פה (ואפילו שם עורכים שינויים לא מעט, שעון 24 השניות בכדורסל שינה את כל "הגיימפליי" למשל)

וכן הסדרה צריכה שינוי, וסבבה אני הזוי (כי כנראה מי שחושב אחרת ממך לא מחובר למציאות והזוי), נחיה ונראה.

אז אל תדבר באויר ותסביר למה ההקבלה לא שווה "בשיט". ומה קשור שינוי שעון 24 שניות? אתה אומר שלא היה שום שינוי בקוד מאז COD4?

ולא, אתה ממש לא הזוי כי אתה לא מסכים איתי, אתה הזוי כי אתה כותב דברים שלא מחוברים למציאות. משחק שמוכר יותר מכל משחק אחר בתעשייה באותה שנה, שנה אחר שנה כבר 7 (יותר?) שנים זה משחק ספורט שהמעריצים שלו מראים לך באופן מובהק ביותר שהם לא רוצים פסיק של שינוי בוא. בגלל זה אתה הזוי. בנושא הזה כמובן.

אני לא חושב שמוצר שמוכר המון, אומר שהוא לא זקוק לשינוי.

ברור שכן. מוצר שיורד במכירות יש מה לחשוב על שינוי אבל מוצר שיורד טיפה ועדיין הוא המלך הבלתי מעורער של התעשייה? מוצר שמוכר לך 20 מיליון עותקים (ועוד במחיר גבוהה, לא איזה מבצע סטטים ב5 שקל) וזה לא כולל מפות להורדה ב15 דולר? איש העסקים שידחוף לשינוי במוצר כזה הוא האדם כנראה הכי טיפש עלי אדמות.

זה כמובן לא אומר שאין לך סיבה לעשות אינקובציה לרעיונות חדשים ואולי אפילו לנסות אותם על הציבור הרחב בצורות שונות וככה לטפח מוצר להיט חדש.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ינואר 2014, 14:17

מה לגבי מוצר שמוכר כמו בשנים קודמות או טיפה פחות למרות שמספר האנשים עם קונסולה/מחשב שיכול להריץ אותם גדל משמעותית? לא נחשב לירידה במכירות? ;)
והכוונה שלי היא שזו סכנה מבחינת החברה כי זה יוצר אנטגוניזם כלפי החברה עצמה ומדביק לה ולמותג תווית של "ממחזרים" בקרב קהל לא קטן.
בנוסף, על הדור הבא COD נראה פשוט רע, והם גם מקבלים תווית נוספת של "מיושנים" ו"חפפנים", אפילו שלעומתו עומד BF4 עם כל הבאגים שלו ובעיות האונליין.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ינואר 2014, 22:33

swiss-the-engine כתב:אז אל תדבר באויר ותסביר למה ההקבלה לא שווה "בשיט". ומה קשור שינוי שעון 24 שניות? אתה אומר שלא היה שום שינוי בקוד מאז COD4?

ולא, אתה ממש לא הזוי כי אתה לא מסכים איתי, אתה הזוי כי אתה כותב דברים שלא מחוברים למציאות. משחק שמוכר יותר מכל משחק אחר בתעשייה באותה שנה, שנה אחר שנה כבר 7 (יותר?) שנים זה משחק ספורט שהמעריצים שלו מראים לך באופן מובהק ביותר שהם לא רוצים פסיק של שינוי בוא. בגלל זה אתה הזוי. בנושא הזה כמובן.

ההקבלה לא שווה כי אתה משווה בין ספורט פאסיבי שמושרש לבנאדם מילדות ונושא איתו הקשרים תרבותיים, רגשיים וחברתיים לעומת משחק מחשב מז'אנר מסויים שמבקש מצרכן אקטיבי לבחור בו ולהשקיע בו עשרות שעות כל שנה.

אם תאמר לחובב מנצ'סטר שאולי היום נראה מאסטר שף בטלויזיה במקום את המשחק (או אפילו משחק כדורגל של מכבי במקום) הוא יביא לך פיצוץ לפנים, אם תאמר למישהו שמשחק קוד שיש משחק פצצה בשם טיטאנפול ואם בא לו לנסות אותו במקום ערב קוד הוא יתן צ'אנס ואם יאהב הוא יגיד גם סלאמאת לקוד, לא מבין את ההשוואה ההזויה הזו בין ספורט אמיתי למשחק מחשב, אפילו ההשוואה הקודמת שחשבתי שדיברת על משחקי ספורט על הפלייסטיישן יותר רלוונטית ובעלת תוקף כלשהו.

בקשר לשעון 24 מטבע הדברים משחקי ספורט בעולם האמיתי הרבה יותר מוגבלים לשינויים מאשר משחקי מחשב, אני לא רואה שינויים נרחבים מאז COD 4, זה שהוסיפו כלבים או שאתה נלחם בחייזרים במקום זומבים זה לא שינוי נרחב, שעון 24 שניות+הורדת זמן המחצית בכמה דקות טובות+הורדת מספר העבירות שכל שחקן יכול לבצע ועוד שינויי חוקה כאלו ואחרים שינו את כל החשיבה לגבי המשחק, כל הסגנון השתנה ונהיה מהיר יותר, תפקידים שבעבר היו פחות מהותיים נהיו הרבה יותר חשובים, חלק מהמעמדות היו צריכות לעבור שינוי מהותי- הסנטר היה חייב להיות הרבה יותר אתלטי והחשיבות שלו הצטמצמה ביחס לעבר כשהיה ה BE ALL, כל צורת המחשבה לגבי החילופים השתנתה וכו' וכו', אלו שינויים שקיצוניים בעולם האמיתי אפילו יותר מאשר טיטאנפול ל COD בעולם משחקי המחשב לדעתי (אבל אל תכנס עכשיו לכל הנושא הזה כי זה לא יגמר ובגלל זה מלחתכילה העדפתי לא להרחיב כל חפירה)

מה שאני אומר בקשר לטיטאנפול זה שהוא לא פוגע ב CORE של הנוסחה, מדובר עדיין באותו שוטר תזזיתי ואהוב עם אותו גאנפליי ארקיידי ומהיר במפות קטנות, עלייה דומה בדרגות וצורות LOAD OUT מוכרות וכו'.
לא אמרתי תוסיפו עוד 30 שחקנים ותגדילו את המפות, בגלל זה לגמרי הבנתי למה יש מעט שחקנים ולמה הם הלכו על סגנון יותר מהודק, הם שומרים על המבנה של המשחק הקודם שלהם, הם לגמרי הולכים על הקהל של קוד ופונים אליו, כאילו אומרים קוד עכשיו כבר לא מגניב, הוא מתחיל להמאס, בואו תראו איזה כיף יהיה אם יהיו מקים ותזוזה יותר חופשית במשחק שלכם במקום פאקינג לחדש בזה שהוסיפו מכניקת SLIDE לגוסט.

לקחו את COD והוסיפו לו סטרואידים, במקום שתזמן איזה כלב מסכן פה אתה מזמן טיטאן ענק, הטיטאן לא הופך את המשחק לסימולציה של מאקים, אם ראית את האלפא הוא כמו איזה סופר נשק חזק שאפשר להשתמש בו, הוא ארקיידי וקליל ולא מטרחן את המשחק.
הכל כדי לשמור על הזרימה ועל התזזיתיות שכל רגע יקרה משהו על המסך, רק בשביל שכששחקן קוד ינסה את טיאנפול הוא ירגיש שזה משחק שכן מדבר אליו בסגנון שהוא אוהב רק שסוף סוף מרענן ומוסיף משהו חדש, שקוד ירגיש מיושן ועבש אחריו.

קוד יורד במכירות על בסיס שנתי והוא גם לא מקבל עוד חסינות מהמבקרים, זה ברור שכוחו במגמת ירידה, נראה כמה הוא יוכל לסחוב, האם הוא חייב שינוי מיידי? אולי לא, אולי יש לו עוד כמה זמן להמשיך עם הנוסחה ללא עונש מהותי, אבל כן, עם משחקים כמו טיטאנפול שיוצאים ואלטרנטיבות אחרות בעתיד הוא צריך לעשות משהו, בין אם גראפיקה מדהימה או מכניקות מעניינות או כל דבר, אם הוא ימשיך להראות עלוב ומזלזל והחידוש הגדול ב COD 2017 יהיה שנוכל לירות באנשי זאב במקום בחייזרים נראה כמה רחוק הוא יגיע.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 ינואר 2014, 14:40

אתה משווה לי מאסטר שף למשחק של מנצ'סטר? אתה מדבר על הורדה של כמה דקות במשחק מתי שאתה בכלל לא יודע איזה שינויים נעשו בפאצ'ים מסכנים לרובה פשוט כמו M16?

לא יודע על מה אתה מתווכח, לא יודע איך אתה לא רואה שמה שאתה כותב על כדורסל יבוא אדם מחוץ לתמונה ויגיד לך "נו אז מה? סתם שינוי קטן" בדיוק כמו שאתה אומר לגבי שינויים בCOD אבל בן אדם מבפנים יודע טוב מאוד כמה זה משנה לו את הדרך שבה הוא משחק מפה מסויימת. מה הקשר הקשרים תרבותיים או כמות של זמן? יענו אם קוד היה עכשיו 50 שנה כמו שהוא אז היית מסכים איתי? 20 שנה? 100 שנה? אלף שנים? כמה שינויים הוא צריך לעבור בזמן הארוך הזה?

שורה תחתונה אין לך טיעון... כמו הזויה של שחקנים משחקים את המשחק כל יום וזה ללא כל קשר לעליה במכירות של BF או כל משחק FPS חזק אחר. בשביל אנשים זה ספורט ואין להם רצון שישנו להם את הספורט כי אם היית צודק באבחנה שלך אז אנשים לא היו קונים את המשחק בכמויות האלה כל שנה. וכן, טייטאנפול מהווה שינוי ברמת רעידת אדמה שתחריב את כל ישראל. יכלת כבר להשוות להיילו ולסגור עניין. וואו, בהיילו קופצים גבוהה ויש רימונים נדבקים, כל השאר הוא אותו "CORE".

לאסקין ברור שעם מעבר הדור יש פה הזדמנות למתחרה חדש אבל זה נכון לגבי כל הזנרים ולגבי IPים חדשים באופן כללי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 ינואר 2014, 14:44

וסתם ככה שאלה.... יש למישהו פה דוגמא למוצר שהיה להיט ענק ושירד אט אט במכירות ועשו שינוי למוצר והמכירות חזרו לעצמם? ורק לא להכניס לתוך הקטגוריה מוצרי טכנולוגיה כמו טלפונים סלולריים.

אני בספק אם מישהו ימצא דוגמא. כשמחיים מותג זה בדיוק מה שזה אומר... החייאה, זה מגיע אחרי COMA של המותג ולמה זה מגיע בזמן הזה? כי הרווח מהמוצר הקיים לא מתעלה על הסיכון שבשינוי המוצר.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ינואר 2014, 15:09

למה לא להשתמש בדוגמת הפלאפונים? כי זה יהיה נכון? (לא מובן לי למה על מנת להשוות בין מוצר טכנולוגי אחד למשהו אחר - אני לא יכול להשתמש בדוגמא מאותו תחום, בערך)
אבל אוקיי, אז מקדונלד'ס.
בתקופה של SUPERSIZE ME הם עדיין מכרו מעולה ברחבי העולם, אך חששו מהטרנד החדש ושינו את כל המרכיבים שלהם, על מנת להתאים עצמם לעולם החדש וגם להסיר את האנטגוניזם שנוצר כלפם (שלא נאמר חרם).
אין הרבה אנשים בעולם שלא יסכימו שהמהלך הזה מנע את הדרדרותם נמוך מאוד למטה.
היום מקדונלדס נהנית מתדמית של אוכל מהיר בריא יחסית למתחרים הישירים, גם אם זה נכון וגם אם לא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 ינואר 2014, 15:31

swiss-the-engine כתב:אתה משווה לי מאסטר שף למשחק של מנצ'סטר? אתה מדבר על הורדה של כמה דקות במשחק מתי שאתה בכלל לא יודע איזה שינויים נעשו בפאצ'ים מסכנים לרובה פשוט כמו M16?

לא יודע על מה אתה מתווכח, לא יודע איך אתה לא רואה שמה שאתה כותב על כדורסל יבוא אדם מחוץ לתמונה ויגיד לך "נו אז מה? סתם שינוי קטן" בדיוק כמו שאתה אומר לגבי שינויים בCOD אבל בן אדם מבפנים יודע טוב מאוד כמה זה משנה לו את הדרך שבה הוא משחק מפה מסויימת. מה הקשר הקשרים תרבותיים או כמות של זמן? יענו אם קוד היה עכשיו 50 שנה כמו שהוא אז היית מסכים איתי? 20 שנה? 100 שנה? אלף שנים? כמה שינויים הוא צריך לעבור בזמן הארוך הזה?

שורה תחתונה אין לך טיעון... כמו הזויה של שחקנים משחקים את המשחק כל יום וזה ללא כל קשר לעליה במכירות של BF או כל משחק FPS חזק אחר. בשביל אנשים זה ספורט ואין להם רצון שישנו להם את הספורט כי אם היית צודק באבחנה שלך אז אנשים לא היו קונים את המשחק בכמויות האלה כל שנה. וכן, טייטאנפול מהווה שינוי ברמת רעידת אדמה שתחריב את כל ישראל. יכלת כבר להשוות להיילו ולסגור עניין. וואו, בהיילו קופצים גבוהה ויש רימונים נדבקים, כל השאר הוא אותו "CORE".

לאסקין ברור שעם מעבר הדור יש פה הזדמנות למתחרה חדש אבל זה נכון לגבי כל הזנרים ולגבי IPים חדשים באופן כללי.

מהם השינויים הגדולים שנעשו לגיימפליי של הסדרה בפאטצ'ים?

ואתה מערבב עכשיו שטויות, מתי הייתי מסכים איתך? אני אומר שאין בכלל קשר בין ההשוואה המופרכת שלך לספורט פאסיבי כמו כדורגל למשחק מחשב שצרכנים מחליטים להשקיע בו את זמנם, ההקבלה בין השינויים בנוסחה לא רלוונטית בין שני התחומים.

השינויים בכדורסל ביחס לעולם האמיתי הם נרחבים, בלי כמובן להמציא משחק חדש, העניין זה שאתה חושב שטיטאנפול קיצוני כמו הגיימפליי של היילו או אנריל ביחס לקוד ואתה מדבר שטויות, לפי האלפא ואנשים שמבקרים את המשחק לרעה (וגם לטובה) כ"קוד עם מקים" ואפילו מציינים שהמקים זה סתם נשק חזק במשחק ולא באמת גיימפליי רובוטים עמוק, השינויים הרבה פחות קיצוניים, רעידת אדמה? ממש לא, רעידת אדמה זה אם אכן היו דוחפים מפות ענקיות ו 200 שחקנים והיו יורים עם רובי לייזרים ומשגרי טילים, כל אחד יכול לראות שה CORE של קוד נמצא במשחק הזה, ואם אתה לא רואה שמדובר באבולוציה מסויימת של קוד שעדיין שומרת על העקרונות החשובים של המותג אז כנראה שכאן מקור הבעיה ואיפה שנשאר חלוקים.

ולפי הירידה במוניטין של הסדרה ובמכירות כנראה שכן יש מגמה בשינוי של "הספורט", אתה עושה מקוד איזה שהוא דבר קדוש, כאילו זה ספורט שהשתרש עשרות שנים עם מליוני צופים וחוקים נוקשים שלא ניתן להזיז בסנטימטר ולא מוצר צרכני שאנשים נהנים לשרוף בו כמה שעות בערב, תעשה לי טובה, אף אחד לא שם על הנוסחה באותו מובן כמו במשחק כדורגל במציאות, תביא להם משחק בסגנון שהם יאהבו ושידבר אליהם ומצידם תזרוק את COD מכל המדרגות, אתה תראה שאפילו מפתחי המשחק בעצמם ישנו אותו בצורה לא קטנה, או שינסו לרענן בכל דרך, כמו שעברו ל SETTINGS מודרני אחרי שנים של מלחמת העולם השנייה, רק בצורה שתהיה משמעותית כיום כי זה כבר לא יספיק לדעתי, במינימום הם ישפכו המון כסף על מנוע גראפי מרשים מה שיתן להם למשוך אולי עוד קצת את הנוסחה הלעוסה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 ינואר 2014, 15:32

כי להשוות עם טלפון סלולרי זה כמו להשוות מחשב... אין פה שום עמידה במקום לעולם. תמיד יש טכנולוגיה חדשה ואותה אתה רוצה ואת הישנה אתה רוכש במחיר זול.

מקדונלדס לא שינו כלום במוצר שלהם, לפחות לא עד כמה שידוע לי, הם פשוט הוסיפו דברים כמו סלט לתפריט. ובאמת תהיי רציני, אל תיקח בריאות הציבור כאן, אני בטוח שאתה יודע טוב מאוד למה הכוונה שלי כשאמרתי "מוצר".

@בלינג. לא יודע מה אתה רוצה. באמת. המשחק הכי מוכר בתעשייה. אם כך הדבר זה אומר שיש מיליונים שלא רוצים שינוי. אין פה על מה להתווכח בכלל. בשבילם זה ספורט. בהשוואה לכדורגל זה יהיה ספורט עלום שם. אתה רואה את זה כאבולוציה? אני יכול לראות בהכל כאבולוציה ואני בהחלט אהיה צודק ועם זאת ברור לי אישית שהגיימפליי שאני רואה כאן הוא זעזוע עצום אם לא היה קוראים לזה טייטאנפול אלא COD:TITANFALL.

נראה לי שהגזמנו עם הדיון. אני אומר שמשהו שמוכר מיליונים לא שווה לשנות. אתה ולאסקין חושבים אחרת? סבבה.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים