DrKeo כתב:ברור שזה מתאמץ על 680, זאת טכנולוגיה של AMD. זה כמו להגיד כל הכבוד לפס4 שתצליח להריץ משהו של PHYSX כשPC עם כרטיס AMD לא מצליח להתמודד עם זה. PC עם כרטיס של AMD שיש בפס4 מריץ את המשחק באולטרה בסביבות ה40FPS (ואני מדבר פה על מהירות ריצה כשהמשחק יצא, מאז יצאו כל כך הרבה אופטימיזציות של דרייברים שהוא כבר רץ על 7870HD מעל ל50FPS כיום), להריץ אותו ב50+ על הפס4 לא נשמע לי כמו שום השיג כשמדובר בקונסולה שכותבים לברזלים שלה ולא סתם PC שזורקים עליו את הקוד. ראיתי את ההבדלים (חלקם בקטקו שהגדילו ועשו השוואה של גרסת הפס4/ONE מול "אולטרה" של הPC, רק שבאולטרה של הPC הם שכחו דברים קלים כמו למשל להפעיל את TressFX), יכול להיות במציאות הם מרשימים הרבה יותר אבל כולם נראים יותר כמו "היה לנו אקסטרה זמן אז יכלנו לזרוק פנימה עוד קצת דברים" מאשר דברים שקשורים לכוח. הדבר היחיד שנראה שבאמת נכנס לשם זה השיידרי עור החדשים, השאר זה כל מני דברים כמו עצים שמתנופפים באנימציה (לא בפיסיקה) שבאמת כל הכבוד שהיה להם זמן לשבת ולעשות אנימציה לעצים אבל לכוח אין לזה קשר. אני משער שבקרוב תצא גרסת הPC של הגרסה המשופרת הזאת ותהיה בטוח שהיא רצה כמו אם לא יותר טוב מהמשחק של שנה שעברה עכשיו שיש דרייברים עם אופטימיזציה טובה יותר.
bling כתב:תכל'ס כן, כל מי שראיתי שאמר שהמחשב שלו התקשה להריץ היה עם Nvidia, כנראה לאף אחד כבר אין AMD ב PC
עדיין זה לא מובן מאליו לטעמי, המשחק נראה משמעותית טוב יותר מקוד ו AC4 וגם רץ טוב יותר מהם, הישג יפה מאוד.
ולפי דברי המפתחים הכל קיבל פיזיקה בעולם בניגוד לבעבר שדברים צוירו ביד, אני כמעט בטוח שזה נכון גם לסביבה.
בכל מקרה המשחק מפיל גראפית וזה קונצנזוס חד משמעי, לאמר שזלזלו בפורט שעבדו עליו שנה והוסיפו לו טונות של דברים (יש רשימה מסודרת אם אתה רוצה), שמדובר בעצם בפורט הכי מושקע שיצא שנים, זה באמת קשקוש KEO.
גם אני אשמח בשביל הקטע לראות באנצ'מרקים מעודכנים של המשחק על ה PC, אני לא הצלחתי למצוא, באמת מעניין אותי על כמה המשחק רץ שם.
Nucleus_Dawn כתב:
ברור שהוא נראה יותר טוב מCOD וAC4. האחד הוא כשלון טכני מביך והשני הוא משחק עם עולם פתוח וענקי.
במקרה בדיוק פורסמה כתבה ביורוגיימר על כרטיס של AMD ב100 ליש"ט, שנותן ביצועים טובים יותר מהPS4 והX1.
טומב ריידר היה אחד המשתתפים בבדיקות.
לא בדקו את HD7870, אבל כן בדקו כרטיסים חלשים יותר, כמו הHD7850. הכרטיס החלש יותר הזה סיפק 77.8FPS (ב1080P, עם FXAA ורמות פירוט high).
כרטיס ב100 ליש"ט (פחות משליש ממחיר PS4) סיפק בתנאים האלו 61.1FPS.
אני חושב שKEO די דייק בכמה שהפורט הזה לא מרשים במיוחד מבחינה טכנית ואני נוטה להסכים איתו.
המשחק נראה יפה להרבה אנשים ובצדק. הוא נראה נהדר גם על הPC לפני שנה ועברו כמה חודשים של עבודה עליו ותוספת של מגוון אפקטים נחמדים מאוד. אם יוציאו עדכון לגירסאת הPC עם כל התוספות האלו (ואני לא חושב שזה יקרה), אני מניח שנראה כרטיסים בינוניים כמו ה660, או ה270 מפעילים אותו בקלילות ב60 FPS ב1080P.
Nucleus_Dawn כתב:
ברור שהוא נראה יותר טוב מCOD וAC4. האחד הוא כשלון טכני מביך והשני הוא משחק עם עולם פתוח וענקי.
במקרה בדיוק פורסמה כתבה ביורוגיימר על כרטיס של AMD ב100 ליש"ט, שנותן ביצועים טובים יותר מהPS4 והX1.
טומב ריידר היה אחד המשתתפים בבדיקות.
לא בדקו את HD7870, אבל כן בדקו כרטיסים חלשים יותר, כמו הHD7850. הכרטיס החלש יותר הזה סיפק 77.8FPS (ב1080P, עם FXAA ורמות פירוט high).
כרטיס ב100 ליש"ט (פחות משליש ממחיר PS4) סיפק בתנאים האלו 61.1FPS.
אני חושב שKEO די דייק בכמה שהפורט הזה לא מרשים במיוחד מבחינה טכנית ואני נוטה להסכים איתו.
המשחק נראה יפה להרבה אנשים ובצדק. הוא נראה נהדר גם על הPC לפני שנה ועברו כמה חודשים של עבודה עליו ותוספת של מגוון אפקטים נחמדים מאוד. אם יוציאו עדכון לגירסאת הPC עם כל התוספות האלו (ואני לא חושב שזה יקרה), אני מניח שנראה כרטיסים בינוניים כמו ה660, או ה270 מפעילים אותו בקלילות ב60 FPS ב1080P.
bling כתב:לא קשור לעולם פתוח, הקפיצה של AC4 מהפס3 ביחס לפס4 הרבה פחות מרשימה מהקפיצה של TR, כנ"ל COD מבחנה ויזואלית וכל משחק CROSS GEN שרץ על אותו מנוע שיצא לשני הפלטפורמות בעצם, לאמר שהפורט לא מושקע זה קשקוש.
והכתבה שמה את המשחק על HIGH ובלי בכלל TRESSFX (שלא לדבר על FXAA שאולי גרסאות הקונסולה מציעות פתרון AA מוצלח יותר) , מה זה שווה בכלל?
אם זה כרטיס שחזק יותר משל הפס4 אז זה עוד יותר מדגיש שעשו עבודה טובה כשגרסת הפס4 מרשימה יותר משל המחשב על הגדרות מקסימליות ומוסיפה עוד הרבה דברים משל עצמה ועדיין שומרת על 60 פריימים או קרוב.
bling כתב:ממש לא כמו AC4, שיפרו את הטקסטורות בצורה משמעותית, הוסיפו הרבה יותר אפקטים, בנו מודל חדש לגמרי, הוסיפו צמחייה ופרטים רבים לעולם, מנוע תאורה משופר, עולם חי הרבה יותר בהשוואה, איך בכלל אתה משווה!?
אני לא חושב שיש בכלל הרבה אנשים שנפלו מ AC4 על הדור הבא, יש שיפור, אבל הקולות ששומעים כלפי הגרסה הזו של TR הם ברמה אחרת לגמרי של אחד היפים שיש על הקונסולה ושיפור ענקי, לא AC4 שהיה מקסימום "נחמד" ושיש אחלה ים.
ולא מעניינות אותי הנסיבות (5 פלטפורמות וכו') מדברים פה על התוצאה הסופית ושאדון KEO משתמש במילים "פורט שירקו" כאילו עשו פה אפס השקעה (וזה מה שמשתמע מביטוי שכזה ולא מה שאמרת שם) וסתם לקחו את גרסת הפס3 ומתחו אותה ל 1080P עם 60 פריימים כמו שעשו בדור הפס3 על משחקי פס2, תעשו לי טובה.
ואני רוצה לראות אילו כרטיסים פחות טובים משל הפס4 מריצים את המשחק על אולטרה ו60 פריימים עם TRESSFX ובלי לדבר על האפקטים הנוספים, אני באמת אשמח לראות נתונים של זה.
Nucleus_Dawn כתב:
הקפיצה של AC4 לא פחות מרשימה. היא מרשימה בדיוק באותה המידה - לא כל כך.
אותו המשחק, עם רזולוציה גבוהה יותר ותוספת של אפקטים נחמדים, עם שיפור בFPS. זה כל מה שיש בAC4. זה כל מה שיש בטומב ריידר. אפילו את כל האפקטים הסביבתיים שמבוססים פיזיקה יש בגירסאות הדור הבא והPC של AC4.
על טומב ריידר עבדו אך ורק על הפורט המשודרג במשך חודשים, אז ברור שרואים פער יותר גדול, כאשר משווים את זה למשחק שעבדו עליו עבור 5 פלטפורמות במקביל. הפער הזה לא מרשים יותר. אפילו לא מדובר בפער של דור.
ההשוואה לCOD בכלל לא רלוונטית. למה בכלל לדבר על משחק שהוא כשלון טכני מביך, כשמנסים לדבר על סטנדרטים של דור הבא. אם כבר, אז תדבר על BF4 שנהנה/סובל מפער הרבה יותר גדול בין גירסאות הדור הקודם והדור הנוכחי, נראה יותר מרשים מטומב ריידר ובעל מפות הרבה יותר גדולות, עם הרבה יותר אקשן.
נדב לא אמר שהפורט לא מושקע. הוא אמר שהוא מובן מאליו והוא צודק.
אנחנו רואים שגם בחומרה פחות טובה ממה שיש בPS4, אפשר לקבל 60FPS ב1080P. אז במכשיר עם כרטיס מסך יותר טוב, חודשים של עבודה של צוותים גדולים שכל מה שהם עושים זה להתאים את המשחק לחומרה ספציפית ולהוסיף כמה אפקטים מוצלחים? זה מובן מאליו. כל דבר פחות מזה, היה מביך.
דודי, מה הקשר "שים כרטיס מסך על השולחן ותנסה לשחק"? אין לך מה להגיד לעניין? אל תגיב. אמרתי משהו על האם מחשב עולה יותר או פחות מקונסולה? מי נכנס לדיון הזה בכלל? כבר דיברו על זה מספיק והוכיחו בבירור שמחשב שמפעיל משחקי דור הבא בצורה שווה/טובה יותר מהקונסולות עולה היום איזה 100$ יותר מהPS4. הפער הזה, עם הזמן, רק יהיה גדול יותר ובעוד שנה מחשב ב500$ יפעיל כל משחק דור הבא יותר טוב מהקונסולות.
כל שאר הדברים שכתבת, גם אם נכונים, לא רלוונטים.
Nucleus_Dawn כתב:
אותך לא מעניינות הנסיבות? סבבה. כשמשהו מרשים אותי, אני מתייחס לנסיבות.
אם מסי כובש 12 שערים בעונה, אני חושב שזו עונה חלשה שלו, כי ביחס לקבוצה שבה הוא משחק ולכושר שלו בעונות הקודמות, זה די עלוב.
אם שחקן אלמוני בן 17 יכבוש 12 שערים בליגה האנגלית, לעומת זאת, אתרשם מאוד.
אותו הדבר במצב הזה. BF4 הוא הישג טכני הרבה יותר מרשים, לפי דעתי.
אתה כל הזמן מדבר על "הקולות שנשמעים". עדין לא ברור לי למה. אלו רק הקולות שנשמעים לך ושבחרת להתבסס עליהם. הרי גם הקול של נדב נשמע. הוא פשוט לא משפיע על העמדה שלך באותה המידה, בגלל הconfirmation bias שלך.
איך ההשוואה בין הTRESSFX העוברי בגירסאת הPC והTRESSFX הבשל והמיועד במיוחד עבור חומרה מסוימת בגירסאת הדור הבא רלוונטית בכלל? למה לבטל את הנתונים שקיימים במציאות?
יש לך נתונים על כרטיסים פחות טובים משל הPS4, ב1080P, ברמת פירוט גבוהה, שמפעילים את המשחק סביב ה80 FPS.
לא מספיק טוב בשביל לשבור את הconfirmation bias שלך? חבל לך.
bling כתב:הקולות שנשמעים אלו קולות של מבקרים מקצוענים שאשכרה מריצים את 2 המשחקים כדי להביע את דעתם או אנשים אחרים שאשכרה בעלי 2 הגרסאות כדי לקבוע את דעתם, יחי ההבדל הקטן ביניכם (שאין לכם כמובן שום BIAS לכלום) שמתבססים על אינטואיציה וסרטוני יוטיוב.
וכן הנסיבות לא רלוונטיות, אם המשחק נראה מדהים ואוכל את AC4 ומראה קפיצה מרשימה ממנו הרבה יותר ביחס לדור הבא לא מבין מה מעניינים אותי כמה גרסאות יובי מקצה וזה שאין שם מספיק כח אדם לטפל ב 5 גרסאות באותה רמת השקעה ושהמנהל הטכני קיבל גם שפעת, מה זה מעניין??
בקשר ל TRESSFX ציינתי בעצמי שהיא עברה אופטמיזציות, אבל זה מבטל את העבודה היפה שעשו על גרסאות הדור הבא וההשקעה בהן? הרי כמעט כל הנושא זה עד כמה מושקע הפורט, אז אתה בתגובה אומר לי שיש פה אופטימזציות לקונסולות? NO SHIT.
אתה יכול לאמר שזה מפחית מעט מההישג הטכני אבל עדיין מדובר בהישג יפה שהשיגו מראה גראפי ברמה גבוהה כל כך שרץ על 60 פריימים, ובכל מקרה אין מצב שמישהו יאמר שהיה פה פורט שירקו, לי זה נראה כמו אחד מהפורטים היותר מושקעים שראיתי, הלוואי ש TLOU היה מקבל טיפול כזה חלומי.
ואני מבקש ממך שתביא את הנתונים על הכרטיסים הללו ואתה מסרב לעשות זאת, מה הקטע שלך!?
Nucleus_Dawn כתב:
הקולות שאתה שומע ובוחר לזכור. לא כלל הקולות הנשמעים. לא חסרים קולות שאומרים "וואי, איזה יופי. זה טוב כמעט כמו/קצת יותר מגירסאת הPC מלפני שנה". אתה פשוט בוחר (באופן מודע או לא) להתייחס לקולות האלו פחות.
הנסיבות רלוונטיות לחלוטין.
המשחק לא אוכל את AC4 ולא מראה קפיצה מרשימה ממנו הרבה יותר ביחס לדור הבא. לא ברור לי איך בנית לעצמך את הרושם הזה.
הוא נראה אחלה. כמו שפורט דור הבא צריך להראות. לא מרשים במיוחד מבחינה טכנית, אבל בטח ובטח לא נראה רע בשום צורה.
עשו אחלה עבודה. לא אמרתי אחרת. זה פשוט מובן מאליו ולא מרשים במיוחד, במיוחד בהתחשב בכך שכבר לפני עשרה חודשים, כשהמשחק יצא לPC, ראינו כמה טוב הוא נראה.
אתה מבקש שאביא לך נתונים שלא קיימים. זה לא ברור לך? אין נתונים כאלה, כי אתה בוחר לשים דגש על TRESSFX, שמעוות את כל ההשוואה ולא רלוונטי בכלל.
הבאתי לך כבר את הנתונים שקיימים במציאות:
כרטיס מסך שעולה 100 ליש"ט מריץ את המשחק ב60 FPS, ב1080P, בהגדרות הגבוהות.
כרטיס מסך יותר חלש מזה שבהPS4, אבל מאותה סדרה, מריץ את המשחק ב80 FPS, ב1080P, בהגדרות הגבוהות.
זה ברור מאליו שהמשחק יעבוד על 60 FPS, בכרטיס מסך יותר חזק וכאשר מפתחים את הפורט אך ורק עבורו. למה זה צריך להדהים מישהו? זה מובן מאליו. פחות מזה היה מביך.
אני מסכים איתך ש"ירקו" את הפורט זו הגזמה פרועה. השקיעו בו יפה והתוצאה ממש אחלה. היא פשוט לא קורעת אף משחק דור הבא יפה אחר ולא מרשימה באופן מיוחד, או כל הגזמה אחרת שלך.
matangt8 כתב:טוב,אח שלי קנה PS4 היום. הוא לא אוהב את קיילזון שאדו פול אז את המשחק הראשון שלי כבר יש לי אצלו..
bling כתב:חח כדי שלא תתמלא בציפיות נאמר לך מראש שעיר אצלם זה בעיקר "תראו איזו גראפיקה!! ואילו אפקטים!!!1", מצטער אבל הם לא ממש מתעניינים בכל הקטע של העולם החי שאתה מבקש, אבל המשחק נראה בסרטון יפהיפה, לא רואה ממטר משחקי עיר אחרים ויזואלית, אבל זה ברור שהוא הולך להיות מת בטירוף.
Laskin כתב:
כן, ראיתי לפני שנכנסתי. בדיוק כך. מאכזב אותי טיפה עדיין, אבל נראה שהתאורה טובה במשחק
Nucleus_Dawn כתב:הכתבה הראשונה של DF על המשחק פורסמה.
הכתבה הזאת מתרכזת אך ורק בהשוואה בין גירסאת הONE והPS4 ואך ורק בכל הנוגע לFPS.
גירסאת הONE נעולה על 30 FPS. גירסאת הPS4 ללא נעילה ויש לה FPS ממוצע של 50.
בקיצור, גירסאת הPS4, כנראה הרבה בזכות כל התוספות היפות שלה, ממש לא קרובה ללשמור על 60 FPS חלק, אבל בהחלט עדיפה על גירסאת הONE מהבחינה הזאת.
bling כתב:בסוף לכל העולם כבר יש PS4 חוץ ממני, בטח אפילו לאסקין יביא בסוף לפני![]()
מאיפה אח שלך קנה, בארץ?
כי הבנתי שהכל נמכר מראש, מצד שני יש יותר זמינות באמזון UK ואפשר להזמין מראש ל 30 לינואר אם אני לא טועה אבל לא בטוח שההפרש שווה את זה.
אני בכל מקרה אחכה כנראה לסוף פברואר-מרץ, כנראה לקראת יציאת אינפמוס שאסיים עד אז את הבקלוג שלי לפס3.
bling כתב:לאסקין, הטריילר שחיכית לו של אינפמוס סוף סוף הגיע, טריילר שמספר על העיר והעולם שבנו:
חח כדי שלא תתמלא בציפיות נאמר לך מראש שעיר אצלם זה בעיקר "תראו איזו גראפיקה!! ואילו אפקטים!!!1", מצטער אבל הם לא ממש מתעניינים בכל הקטע של העולם החי שאתה מבקש, אבל המשחק נראה בסרטון יפהיפה, לא רואה ממטר משחקי עיר אחרים ויזואלית, אבל זה ברור שהוא הולך להיות מת בטירוף.
Death_119 כתב:אתה מטעה, הסרטון הוא לא העיר, בדרך רואים גם קצת מהעיר והיא ממש לא ריקה. הסרטון בא להראות ספציפית את הדגש על מזג האוויר בעיר בכל הקשור למים, וסתם להראות מגניבים עם מראה ממאחורי הקלעים. מה שכן, המשחק פשוט גרם ללסת שלי ליפול, זה לא נתפס שככה נראה משחק עולם פתוח. לא Witcher 3, אבל בהחלט מדהים. גם ככה ידעתי את זה אבל Infamous הוא פשוט killer app מטורף.
בלי קשר לכל זה אני לא מבין את כל מי שטוען שאם ברחוב יש רק 100 איש ולא 200 זה פוגע בחווית המשחק. מדובר במשחק העולם הפתוח הכי מגוון ועמוק מבחינת גיימפליי (מלבד prototype שהוא בלאגן היסטרי מרוב יכולות), הוא מעביר כבר שני משחקים ואני בטוח שגם בשלישי חוויה מהנה של קרבות רחוב כולל פגיעה בהמוני אזרחים בדרך זה פשוט לא במקום להשוות אותו למשחקים כמו saint row, GTA ודומיהם. שישוו את המשחק לבאטמן (ששם לא הפריע משום מה לאיש שאין ולו נפש חיה בשום מקום כבר שלושה משחקים) ועליו המשחק מתעלה בקלות. או לסדרה מביכה כמו crack down.
שחר, אני לא יודע מה אתה רוצה, הוא בהחלט לא נעול 60, אבל הוא בקושי חוצה את קו ה-50. זה נפלא. הם אפילו מגבים את זה בנתון של הממוצע: Average Frame-Rate 29.98fps 53.36fps
Death_119 כתב:אתה מטעה, הסרטון הוא לא העיר, בדרך רואים גם קצת מהעיר והיא ממש לא ריקה. הסרטון בא להראות ספציפית את הדגש על מזג האוויר בעיר בכל הקשור למים, וסתם להראות מגניבים עם מראה ממאחורי הקלעים. מה שכן, המשחק פשוט גרם ללסת שלי ליפול, זה לא נתפס שככה נראה משחק עולם פתוח. לא Witcher 3, אבל בהחלט מדהים. גם ככה ידעתי את זה אבל Infamous הוא פשוט killer app מטורף.
בלי קשר לכל זה אני לא מבין את כל מי שטוען שאם ברחוב יש רק 100 איש ולא 200 זה פוגע בחווית המשחק. מדובר במשחק העולם הפתוח הכי מגוון ועמוק מבחינת גיימפליי (מלבד prototype שהוא בלאגן היסטרי מרוב יכולות), הוא מעביר כבר שני משחקים ואני בטוח שגם בשלישי חוויה מהנה של קרבות רחוב כולל פגיעה בהמוני אזרחים בדרך זה פשוט לא במקום להשוות אותו למשחקים כמו saint row, GTA ודומיהם. שישוו את המשחק לבאטמן (ששם לא הפריע משום מה לאיש שאין ולו נפש חיה בשום מקום כבר שלושה משחקים) ועליו המשחק מתעלה בקלות. או לסדרה מביכה כמו crack down.
שחר, אני לא יודע מה אתה רוצה, הוא בהחלט לא נעול 60, אבל הוא בקושי חוצה את קו ה-50. זה נפלא. הם אפילו מגבים את זה בנתון של הממוצע: Average Frame-Rate 29.98fps 53.36fps
bling כתב:
CHAOTIC, איפה אמרתי שהמשחק שומר על 60 חלק ללא נפילות? המפתח עצמו בסטרים של קריסטל אמר שהמשחק רץ על 60 בגרסת הפס4, אני אמרתי שהוא רץ על 60 או קרוב כי באמת לפי הדיווחים רוב הזמן הגרסה רצה על 60, אמרו שיש נפילות רק שיערו שהן בסביבות ה 50, מינימום 45, לא חשבו 33, אני לא בטוח שמשחקים אחרים שנחשבים ל 60 פריימים (חוץ מפורצה) בקונסולות הרבה יותר יציבים מבחינת ממוצע, זה ידוע שאף אחד לא נעול על זה, מעניין אותי מה הממוצע של המשחקים האחרים.
ואני אשמח שוב (בפעם המיליון ואחת) לקבל באנצ'מרקים של כרטיסים זולים בהרבה ל PC שמריצים על FPS גבוה יותר באולטרה+TRESSFX (ושוב, זה כבר עבר אופטימזציה מאז ההשקה), אם אין לך כאלו לכאן או לכאן אז כדאי שתפסיק להזכיר את זה כל הזמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים