Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי erezronen » 08 פברואר 2014, 19:36

Klayman כתב:
קודם כל - תעשה חיים! :) דבר שני, מה הדרמה בהתחלה? :).

אני תסריטאי. דרמה היא חומר הגלם בו אני משתמש בשביל לחיות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 פברואר 2014, 20:29

ברצלונה. חורף. גשם בכל מקום. אדם שלא זה מכבר רכש קונסולת פלייסטיישן 4 נכנס לחנות מקומית ורוכש Xbone. הבושה. :P.

סתם.. אין לי מושג בכללי כתיבת תסריט וזה :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 09 פברואר 2014, 05:09

Klayman כתב:ברצלונה. חורף. גשם בכל מקום. אדם שלא זה מכבר רכש קונסולת פלייסטיישן 4 נכנס לחנות מקומית ורוכש Xbone. הבושה. :P.

היית קרוב.

האמת אגב היא שכמעט כל מי שאמרתי לו שזה מה שאני מתכוון לעשות ישר אמר "פחחחחחחח למה לך לקנות אקס בוקס וואן בכלל?", אז התחלתי כאן בזהירות המתבקשת.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 08 פברואר 2014, 23:10

מצויין! כי אני טס לארה"ב בסוף מרץ (כזכור...) ואני עדיין מתבלט מה לקנות (אם בכלל) אז תוכל לפחות לייעץ עד אז...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 פברואר 2014, 12:45

bozeman כתב:מצויין! כי אני טס לארה"ב בסוף מרץ (כזכור...) ואני עדיין מתבלט מה לקנות (אם בכלל) אז תוכל לפחות לייעץ עד אז...

פלייסטישן 4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 פברואר 2014, 13:16

Klayman כתב:ברצלונה. חורף. גשם בכל מקום. אדם שלא זה מכבר רכש קונסולת פלייסטיישן 4 נכנס לחנות מקומית ורוכש Xbone. הבושה. :P.

יצא טוב! :P

ארז אם אני מבין נכון זה רק בגלל שאתה כתב משחקים כן? אם כך קנה ותהנה מהחזרי מס :) אם לא בגלל זה אתה קונה אז תוותר :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 פברואר 2014, 13:55

swiss-the-engine כתב:יצא טוב! :P

ארז אם אני מבין נכון זה רק בגלל שאתה כתב משחקים כן? אם כך קנה ותהנה מהחזרי מס :) אם לא בגלל זה אתה קונה אז תוותר :)

לא אמרת שאתה נהנה מאוד מהמכשיר?

בכל מקרה מבחינת ליינאפ עתידי העתיד נראה טוב עבור ה ONE ככה שאני לא מבין למה שלא יקנה, לבנאדם יש WIIU למען השם!! :P

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 פברואר 2014, 14:37

נהנה מהמכשיר. איך זה קשור להמלצה כלפי אדם אחר? :P
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 פברואר 2014, 00:08

bling כתב:אתה חושב שקאוטיק חשב שרזיסטנס מכוער כשראה את המשחק ב TOYS R US רק בגלל שהיה קיים גירס שהוא ראה באיזה סרטון יוטיוב?
משחק יכול להרשים או לפחות להראות טוב גם אם קיים משהו מעליו, והוא ממש לא היחיד שהגיב כלפיו ככה.

ומה זה השטויות שלא זכרתי את COD בגלל הדומיננטיות של רזיסטנס? אולי לא זכרתי אותו כי היה ממש מעפן ולא משמעותי?
אולי הסיבה שאני זוכר את BF4 עכשיו זה שמדובר במשחק NEXT GEN מאוד מרשים לצד קילזון ולכן השיגור טוב יותר כי יש פה עוד "שם דומיננטי" ולא רק קילזון?
קצת מצחיק לנסות לרמוז שמישהו ישכח בכלל את קילזון בהקשר להשקה של הפס4, הוא מכר מצויין והוא השם הראשון בערך שגיימר ממוצע יאמר לך כשתשאל אותו מה יש על הפס4 לשחק.

ואתה מזכיר כל מני משחקי CROSS GEN שלא שווים את המעבר לדור הבא אבל אתה מתעלם בנוחות מ BF4 שהוא קפיצת דור אמיתית ומרשימה מאוד ביחס לגרסת הפס3 והוא בהחלט שווה הרבה יותר את המעבר לדור הבא לחובבי השוטר ממה שהיה רזיסטנס בזמנו.

הוא אשכרה מציע גיימפליי שלא היה אפשרי על הדור הקודם בנוסף לקפיצה גראפית מרשימה לא פחות משל רזיסטנס, איך אפשר להשוות בכלל בין שני המשחקים הללו?
לנסות לאמר שרזיסטנס שווה את המעבר לדור הבא והוא מהווה סיבה טובה בעוד ש BF4 לא זה לא רציני ומראה שאתה מנסה בכח להקטין את ההשקה של הפס4, עזוב היא באמת לא להיט אבל למרות האתגר המעניין שלקחת על עצמך אתה לא תוכל לגרום להשקה של הפס3 להראות טוב יותר ממנה.

אני לא שופט מי חשב מה נראה מכוער בלי השוואה ובלי קונטקסט: אני לא יודע מה אותו בנאדם ראה קודם, אני לא יודע אם אותו בנאדם ראה את המשחק ברזולוציה האמיתית שלו (אל תשכח שבזמנו מסכי SD היו נפוצים), ואני לא יודע מה באמת קרה בפועל. השאלה היחידה היא כזו: האם יש אנשים שרזיסטנס היה משחק הnext-gen הראשון שלהם וטוענים שהוא לא היה קפיצת דרך לעומת הדור הקודם? אם אותם אנשים באמת נחשפו לרזיסטנס בתנאים המתאימים (קרי, מפרט שמנצל את החומרה) אז הדעה שלהם בהחלט רלוונטית לנושא.

COD3 בזמנו לא היה משחק מעפן ולא היה משחק לא משמעותי. הוא היה משחק פופולארי שזכה לציונים טובים (בטח יותר טובים מקילזון 4 שאותו אתה כן זוכר כרגע). הוא פשוט לא יחדש לעומת המשחק הקודם בסדרה שבזמנו נחשב לחוויית הnext-gen הראויה הראשונה - והיה זה שהוציא את שריקות ההתפעלות הראשונות מהדור ההוא. אם COD3 היה המשחק הראשון שיוצא מהשער של הדור הקודם אז כנראה שהיית שומע לא פחות קריאות התפעלות.
אז כל מה שאתה אומר על באטלפילד 4 וקפיצת הדור הגרפית שהוא מציג בהשוואה לדור הקודם נכון לא פחות לCOD3 (חבל שאין בmobygames תמונות שיתזכרו אותך איך גרסת הPS2 נראית לעומת גרסת הPS3). שלא נדבר על רזיסטנס שבהחלט היה שווה את מעבר הדורות כי פה כבר מדובר במשחק אקסלוסיבי שנחשב למצויין בזמנו ופשוט לא היה קיים על הדור הקודם, בעוד במקרה של באטלפילד פשוט קיבלת גירסה משודרגת גרפית וטכנולוגית (מה שנכון גם לCOD3). בשום מצב אי אפשר להגיד שבאטלפילד 4 וקילזון 4 כן מצדיקים שדרוג חומרה, בעוד רזיסטנס וCOD3 לא.

Stick כתב:רסיסטנס הראשון הוא משחק ממש לא מרשים גראפית, וגם לא חשבתי שהוא מרשים כששיחקתי בו לראשונה על PS3 (ולא כל כך יצא לי לראות סרטונים של משחקים אחרים מקונסולות אחרות), למעשה אין הבדל כל כך גדול בין הגרפיקה שלו לבין GOW2 על הPS2 ששיחקתי קצת לפניו.

אני מסכים עם כל שאר מה שכתבת, אבל האמת היא שבניגוד לCOD3 על הPS2, דווקא במקרה של GOW יש לנו צילומי מסך להשוות לרזיסטנס. אז הנה תזכורת למי ששכח כמה משמעותית היתה הקפיצה הבין דורית לHD, ככה נראה GOW על הPS2:
תמונה
תמונה
תמונה

ככה לעומת זאת נראה רזיסטנס על הPS3:
תמונה
תמונה
תמונה

מי שעדיין לא רואה פה קפיצה בין-דורית מטורפת צריך להרביץ ניקיון רציני למשקפי הנוסטלגיה שלו (ולחיצה על התמונה תציג אותה ברזולוציה המקורית שתראה עד כמה הפער עוד יותר גדול).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2014, 21:25

רציתי להוכיח שאתה טועה גיא, נכנסתי לגוגל וחפשתי תמונות של GOW2. מה אני אגיד לך, לא זכרתי שהוא כל כך מכוער. אני חושב שזה לא כל כך פייר לשפוט אותו על תמונות קלוזאפ כי GOW זה משחק של SCALE אבל עדין, גם בתמונות שמראות SCALE הוא כבר די מכוער.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 פברואר 2014, 05:33

DrKeo כתב:רציתי להוכיח שאתה טועה גיא, נכנסתי לגוגל וחפשתי תמונות של GOW2. מה אני אגיד לך, לא זכרתי שהוא כל כך מכוער. אני חושב שזה לא כל כך פייר לשפוט אותו על תמונות קלוזאפ כי GOW זה משחק של SCALE אבל עדין, גם בתמונות שמראות SCALE הוא כבר די מכוער.

גם אני לא זכרתי. אני חושב שהאשמה נופלת על גירסאת הHD, שנראתה כמו שאנחנו זוכרים שהמשחקים נראו.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 פברואר 2014, 08:05

טוב, מה אני אגיד.. לא עשיתי שיעורי בית. :)
GOW באמת נראה פחות טוב משזכרתי ומעניין הHD שכחתי לגמרי, את האמת שלא הייתה לי בכלל (ולא רק לי) טלוויזית HD בזמן השיגור של הPS3 ככה שאין לי ממש למה להשוות את ההרגשה שבמשחק HD ראשון.
דרך אגב, סתם בקטנה, שמת פה תמונות של GOW הראשון ולא השני (שנראה יותר טוב ממנו בצורה מורגשת), ואפילו דאגת להכניס תמונות רעות מאוד שלו. לפי חיפוש בגוגל גם בין GOW2 לרסיסטנס הראשון יש הבדל נראה לעין ככה שלא ממש היית צריך להוציא את GOW2 רע עד כדי כך במקרה הזה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 פברואר 2014, 09:24

swym כתב:אני לא שופט מי חשב מה נראה מכוער בלי השוואה ובלי קונטקסט: אני לא יודע מה אותו בנאדם ראה קודם, אני לא יודע אם אותו בנאדם ראה את המשחק ברזולוציה האמיתית שלו (אל תשכח שבזמנו מסכי SD היו נפוצים), ואני לא יודע מה באמת קרה בפועל. השאלה היחידה היא כזו: האם יש אנשים שרזיסטנס היה משחק הnext-gen הראשון שלהם וטוענים שהוא לא היה קפיצת דרך לעומת הדור הקודם? אם אותם אנשים באמת נחשפו לרזיסטנס בתנאים המתאימים (קרי, מפרט שמנצל את החומרה) אז הדעה שלהם בהחלט רלוונטית לנושא.

COD3 בזמנו לא היה משחק מעפן ולא היה משחק לא משמעותי. הוא היה משחק פופולארי שזכה לציונים טובים (בטח יותר טובים מקילזון 4 שאותו אתה כן זוכר כרגע). הוא פשוט לא יחדש לעומת המשחק הקודם בסדרה שבזמנו נחשב לחוויית הnext-gen הראויה הראשונה - והיה זה שהוציא את שריקות ההתפעלות הראשונות מהדור ההוא. אם COD3 היה המשחק הראשון שיוצא מהשער של הדור הקודם אז כנראה שהיית שומע לא פחות קריאות התפעלות.
אז כל מה שאתה אומר על באטלפילד 4 וקפיצת הדור הגרפית שהוא מציג בהשוואה לדור הקודם נכון לא פחות לCOD3 (חבל שאין בmobygames תמונות שיתזכרו אותך איך גרסת הPS2 נראית לעומת גרסת הPS3). שלא נדבר על רזיסטנס שבהחלט היה שווה את מעבר הדורות כי פה כבר מדובר במשחק אקסלוסיבי שנחשב למצויין בזמנו ופשוט לא היה קיים על הדור הקודם, בעוד במקרה של באטלפילד פשוט קיבלת גירסה משודרגת גרפית וטכנולוגית (מה שנכון גם לCOD3). בשום מצב אי אפשר להגיד שבאטלפילד 4 וקילזון 4 כן מצדיקים שדרוג חומרה, בעוד רזיסטנס וCOD3 לא.

אני עדיין חושב שלחובבי השוטר BF4 הרבה יותר מדבר מאשר רזיסטנס של אז ומהווה סיבה טובה יותר לקפוץ דור, אקסלוסיבי או לא, והוא גם מציג קפיצה מרשימה יותר.
ולפחות למי שלא חובב שוטרים יש את AC4 בגרסה עליונה יותר, גם משחק שמדבר להמון אנשים שלפס3 אין מענה מקביל אליו, על הפס3 אשכרה לא היה לי שום דבר לקנות ועל הפס4 אם היתה לי אפשרות לקנות בהשקה לפחות יכלתי להביא את AC4 בתור התחלה, יש לי לפחות "תירוץ" מינימלי בניגוד לפס3 שאם אני לא רוצה שוטר די בינוני שרחוק גם מלהרשים אז אכלתי אותה.

ואת COD3 אני לא זוכר כמו שאת COD GHOST אני לא אזכור, קילזון לעומתו לפחות משחק NEXT GEN מאוד מרשים עם מולטי לא רע, הוא בינוני זה נכון, אבל עדיין יש בו יותר תועלת מ COD3 והוא יהיה זכיר יותר ממנו.

ואני חושב שהתמונות שהבאת רק ממחישות עד כמה רזיסטנס גם לא מרשים, בקטן הן נראות כמו גלויות יפות וחלקות, אבל איך שמגדילים אותן מתגלה הזוועה, זה חתיכת משחק מכוער.
הבאת תמונות נוראיות מ GOW הראשון, אני אמרתי במקור שחוץ מרזולוציה אני לא רואה קפיצה גדולה בין רזיסטנס ל GOW2 וזה נכון, תשווה בין גרסת ה HD של GOW2 שלא עברה שום שיפוץ חוץ מלהשוות רזולוציה עם רזיסטנס ותראה עד כמה ההשוואה מביכה עבור רזיסטנס, יש מצב שלא מעט אנשים יאמרו ש GOW2 נראה להם יותר טוב.
אם אתה אומר שהקפיצה העצומה של רזיסטנס מתבטאת רק ברזולוציה למרות שהנכסים נראים כמו תחת וברמה של משחק פס2, אז מה נאמר לך, אחלה "קפיצה".

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2014, 11:08

bling כתב:אני עדיין חושב שלחובבי השוטר BF4 הרבה יותר מדבר מאשר רזיסטנס של אז ומהווה סיבה טובה יותר לקפוץ דור, אקסלוסיבי או לא, והוא גם מציג קפיצה מרשימה יותר.
ולפחות למי שלא חובב שוטרים יש את AC4 בגרסה עליונה יותר, גם משחק שמדבר להמון אנשים שלפס3 אין מענה מקביל אליו, על הפס3 אשכרה לא היה לי שום דבר לקנות ועל הפס4 אם היתה לי אפשרות לקנות בהשקה לפחות יכלתי להביא את AC4 בתור התחלה, יש לי לפחות "תירוץ" מינימלי בניגוד לפס3 שאם אני לא רוצה שוטר די בינוני שרחוק גם מלהרשים אז אכלתי אותה.

ואת COD3 אני לא זוכר כמו שאת COD GHOST אני לא אזכור, קילזון לעומתו לפחות משחק NEXT GEN מאוד מרשים עם מולטי לא רע, הוא בינוני זה נכון, אבל עדיין יש בו יותר תועלת מ COD3 והוא יהיה זכיר יותר ממנו.

ואני חושב שהתמונות שהבאת רק ממחישות עד כמה רזיסטנס גם לא מרשים, בקטן הן נראות כמו גלויות יפות וחלקות, אבל איך שמגדילים אותן מתגלה הזוועה, זה חתיכת משחק מכוער.
הבאת תמונות נוראיות מ GOW הראשון, אני אמרתי במקור שחוץ מרזולוציה אני לא רואה קפיצה גדולה בין רזיסטנס ל GOW2 וזה נכון, תשווה בין גרסת ה HD של GOW2 שלא עברה שום שיפוץ חוץ מלהשוות רזולוציה עם רזיסטנס ותראה עד כמה ההשוואה מביכה עבור רזיסטנס, יש מצב שלא מעט אנשים יאמרו ש GOW2 נראה להם יותר טוב.
אם אתה אומר שהקפיצה העצומה של רזיסטנס מתבטאת רק ברזולוציה למרות שהנכסים נראים כמו תחת וברמה של משחק פס2, אז מה נאמר לך, אחלה "קפיצה".

השאלה היא כזאת, אם המקרה היה דומה יותר לדור הקודם, כלומר אם הONE היה שקול בכוח לפס4, יוצא שנה שעברה ועכשיו כבר RYSE (בגרפיקה יפה יותר כי הONE שווה לפס4 בסנריו הזה) היה בן שנה, SUNSET OVERDRIVE היה כבר מזמן בחוץ, קוואנטום ברייק היה כבר בחוץ והיית מכיר טוב מאוד את הכותרים של השנה השניה של הONE כמו גירס שנראה כמו איזה סמריטן, האם באמת היית מתרשם ככה מBF4?

כלומר היה לך אלמנט שוק שלא היה לך עם רזיסטנס. כשרזיסטנס יצא כבר ראית המון מקרייסס 1 שנראה קילומטרים מעל כל דבר לקונסולות, גירס יצא באותו שבוע והוא משחק עם גרפיקה הרבה יותר מרשימה מרזיסטנס ובכלליות ראית כבר די הרבה משחקי דור הבא כמו GRAW, ווגאס וכדומה וברקע כבר רצו סרטוני גיימפליי ותמונות של אנצ'רטד, היילו 3, COD4, UT3, ביושוק וכדומה. כלומר התקלקלת עוד לפני ששחקת לראשונה ברזיסטנס, זאת הבעיה לדעתי. אם תשלב את זה בעובדה שרזסטנס לא היה מרשים במיוחד לזמנו וקבלת משהו מאוד אנדרוולמינג.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 פברואר 2014, 13:31

לא מתווכח שגירס פגע בו לא מעט וגרם לו להראות פחות מרשים (קרייסיס בכלל יצא שנה אחרי) אבל בתכל'ס משחק עדיין יכול להראות טוב בפני עצמו, הרי הוא לא הושק ב 2010 או משהו, משחק בן שנה לא יכול להראות סבבה? אתה גם אומר שבלי קשר הוא לא היה מרשים וזה העניין.

וכן יכול להיות שעוד שנה משחקים כמו BF4 פחות ירשימו, אבל עם רזיסטנס לא היתה הרגשה של לא מרשים אלא של משחק פס2 ב HD, זה הזיכרון שלי ממנו והתמונות שסווים שם מאשרות את זה, רק תראה את התמונה השלישית עם החיילים בגדול, זה נראה כמו COD של הדור הקודם ברזולוציה גבוהה, לפחות מ BF4 או קילזון מקבלים איזה משב NEXT GEN שכזה מבחינה גראפית (וגם גיימפליי במקרה של BF).

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 פברואר 2014, 14:42

אתה מגזים עם גרפיקת PS2 רק בHD
תמונה
תמונה
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 פברואר 2014, 14:55

אוקיי יכול להיות ש COD היה ממש דוחה על הפס2 (אוי ואבוי אם ככה משחקים היו נראים על ה PS2) אבל מה לגבי BLACK? :
תמונה
תמונה
תמונה

וכן אני מודה שיש תמונות יותר מוגדלות שמדגישות עד כמה הרזולוציה נמוכה, אבל תגדיל את הרזולוציה ומבחינת נכסים הקפיצה של רזיסטנס פתטית למדי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 פברואר 2014, 15:49

אתה בטוח שזה מהPS2 ולא אקס בוקס? למה גם אני חיפשתי עכשיו תמונות וזה לא נראה הגיוני... הנה סרטון

נ.ב
שלא תהיה פה טעות אני זוכר בבירור כשהמשחק הזה יצא... הלכתי לגיימסטופ הקרוב לביתי וזה היה נראה לי חרא... ממש חרא ולא הבנתי איך משווים אותו להיילו מבחינת גיימפליי. ויזואלית ההוא היה כל כך BLAND שלא היה מה להתייחס אליו... לפחות בשלב היחיד ששיחקתי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 פברואר 2014, 16:13

לא יודע, חיפשתי בגוגל תמונות "BLACK PS2" והבאתי, אבל גם לאחר שנכנסתי ליוטיוב ומצאתי 2 סרטונים על המשחקים אני עומד על דעתי:

כן רזיסטנס הוא חתיכת כיעור שללא הרזולוציה לא נראה כמו קפיצה משמעותית מ BLACK, אני נותן לו אנימציות טובות יותר אבל מבחינת מראה כללי אני לא אומר פה "וואו ממש דור מעל!", סכ"ה אם BLACK היה ברזולוציה גבוהה הוא היה עומד לצידו בכבוד.

אני יכול להביא תמונות של GOW2 ב HD על מנת להמחיש את זה אבל כבר אין לי כח, כנס בעצמך לגוגל ותראה איך בכיף הוא נראה באותה רמה.

אה וגם אם הבאתי את גרסת הבוקס זה לא פוטר את רזיסטנס מהבושה, אמורה להיות פה קפיצה של דור, אתה באמת מתקנטן איתי אם מה PS2 או מהבוקס?
כל ההשוואה היא ביחס לרזיסטנס שלא מרשים בכלל.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 פברואר 2014, 19:02

bling כתב:אני עדיין חושב שלחובבי השוטר BF4 הרבה יותר מדבר מאשר רזיסטנס של אז ומהווה סיבה טובה יותר לקפוץ דור, אקסלוסיבי או לא, והוא גם מציג קפיצה מרשימה יותר.

הבעיה היא שמה שאתה מתאר פה הוא תחושות והתרשמויות אינדיווידואליות: אתה חושב שBF4 מהווה קפיצה יותר טובה של דור מרזיסטנס? סבבה, אבל הביקורות והנתונים לא מגבים אותך - להיפך. אתה חושב שאת COD3 לא יזכרו אבל את קילזון 4 כן? גם סבבה אבל אין שום נתון שמגבה את זה - בטח שלא הביקורות שמסמנות את קילזון 4 בסופו של דבר כמשחק בינוני וחסר תועלת יותר מCOD3. עבור מי שלא חובב שוטרים יש את AC4 בגרסה עליונה יותר? אחלה, אבל בזמנו למי שלא חובב שוטרים היה על הPS3 את Marvel Ultimate Alliance בגרסה עליונה יותר.

לגבי רזיסטנס: בטח שזה משחק מכוער, כי אתה שופט אותו בסטנדרטים של היום. באותה מידה גם קילזון 4 יראה לך כמו משחק מכוער כשתמדוד אותו בסטנדרטים של 2020, ועם assets שנראים כמו סתם משחקי דור קודם אחרים.
אבל כשמשווים את אנצרטד לGOW אז רואים כמה הפער מטורף לא רק במדד הרזולוציה אלא בכל פרמטר אחר מהמודלים ועד לטקסטורות. למעשה אתה מוזמן לעשות את הניסוי בעצמך (חסכתי אותו כדי שההודעה לא תפוצץ יותר מידי בתמונות) - אם תיקח את GOW2 בגירסת הHD שלו אתה תיווכח לראות מתמונות הסטילס שלמרות הטיפול הקוסמטי המשחק עדיין נראה מכוער בהשוואה למשחק דור נוכחי ברמה של תחילת הדור.

אגב, ככה נראה black על הPS2:
תמונה
http://www.mobygames.com/game/ps2/black/screenshots
כשאתה רוצה לבצע השוואה אמיתית תשתדל להביא screengrabs ולא בולשוטס (ולא סרטונים של רזיסטנס ב-360p) ;)

DrKeo כתב:רציתי להוכיח שאתה טועה גיא, נכנסתי לגוגל וחפשתי תמונות של GOW2. מה אני אגיד לך, לא זכרתי שהוא כל כך מכוער. אני חושב שזה לא כל כך פייר לשפוט אותו על תמונות קלוזאפ כי GOW זה משחק של SCALE אבל עדין, גם בתמונות שמראות SCALE הוא כבר די מכוער.

מצטער שהרסתי לך :)
אבל ככה העסק עוסד, וזה לו גרסת הHD שקלקלה לנו, ולא העובדה שפעם הרזולוציה של הטלוויזיה היתה נמוכה יותר וטשטשה את הכיעור. אנחנו פשוט זוכרים חסד למשחקי עבר והתמונה המעורפלת שיושבת אצלנו בזיכרון תמיד משלימה את הפערים הנוראיים שהיו בפועל.

אני זוכר מישהו פעם שהתייחס לזה בתור "מבחן ה-amped": הוא ראה את המשחק החדש על ה-360 בפער הראשונה בתקופת ההשקה ואמר לעצמו "סבבה, אבל זו לא סיבה לשדרג לדור חדש. הרי amped 2 ומשחקי SSX נראו כמעט אותו הדבר. אלו רק שיפורים קוסמטיים קלילים אז בשביל זה לשדרג קונסולה!?" - אבל רק אחרי שהוא שיחק במשחק החדש ואז חזר והכניס את amped 2 ל-xbox הישנה, הוא פתאום שם לב כמה הפער בין שני המשחקים האלו בלתי נתפס כמעט. הייתי צריך לחזור על הניסוי הזה בעצמי בשביל להבין כמה זה מדויק, ומאז אימצתי את הביטוי בחום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 פברואר 2014, 12:12

swym כתב:הבעיה היא שמה שאתה מתאר פה הוא תחושות והתרשמויות אינדיווידואליות: אתה חושב שBF4 מהווה קפיצה יותר טובה של דור מרזיסטנס? סבבה, אבל הביקורות והנתונים לא מגבים אותך - להיפך. אתה חושב שאת COD3 לא יזכרו אבל את קילזון 4 כן? גם סבבה אבל אין שום נתון שמגבה את זה - בטח שלא הביקורות שמסמנות את קילזון 4 בסופו של דבר כמשחק בינוני וחסר תועלת יותר מCOD3. עבור מי שלא חובב שוטרים יש את AC4 בגרסה עליונה יותר? אחלה, אבל בזמנו למי שלא חובב שוטרים היה על הPS3 את Marvel Ultimate Alliance בגרסה עליונה יותר.

לגבי רזיסטנס: בטח שזה משחק מכוער, כי אתה שופט אותו בסטנדרטים של היום. באותה מידה גם קילזון 4 יראה לך כמו משחק מכוער כשתמדוד אותו בסטנדרטים של 2020, ועם assets שנראים כמו סתם משחקי דור קודם אחרים.
אבל כשמשווים את אנצרטד לGOW אז רואים כמה הפער מטורף לא רק במדד הרזולוציה אלא בכל פרמטר אחר מהמודלים ועד לטקסטורות. למעשה אתה מוזמן לעשות את הניסוי בעצמך (חסכתי אותו כדי שההודעה לא תפוצץ יותר מידי בתמונות) - אם תיקח את GOW2 בגירסת הHD שלו אתה תיווכח לראות מתמונות הסטילס שלמרות הטיפול הקוסמטי המשחק עדיין נראה מכוער בהשוואה למשחק דור נוכחי ברמה של תחילת הדור.

אגב, ככה נראה black על הPS2:
תמונה
http://www.mobygames.com/game/ps2/black/screenshots
כשאתה רוצה לבצע השוואה אמיתית תשתדל להביא screengrabs ולא בולשוטס (ולא סרטונים של רזיסטנס ב-360p) ;)

לא הבנתי ואותך הביקורות מגבות שרזיסטנס קפיצה יותר מרשימה? איך בכלל אפשר לגבות זאת, אתרי האינטרנט העלו אינספור כתבות שהשוו מי קפיצה גדולה יותר?
אני יודע שהאתרים מתלהבים מאוד מהגראפיקה של משחקי ההשקה החדשים, האם הם התלהבו יותר מרזיסטנס או פחות? מאיפה לי לדעת ואיך אפשר להשוות בכלל? אני רק אומר מה שאני חושב ומה שהרגשתי בזמנו ונראה שאני לא לבד בעניין הזה ועוד אנשים פה חשבו שרזיסטנס לא היה מרשים בכלל.

איך אפשר לגבות משהו כמו איזה משחק יהיה יותר זכיר? אפשר רק לחכות ולראות, קילזון משחק השקה בלעדי שמתהדר כ SHOWCASE גראפי שמכר מעולה (הכותרים הללו תמיד מוכרים טוב) ומזוהה מאוד עם הפס4 וזה לבד נוטה ברוב המקרים לעשות אותו זכיר יותר מ90 אחוז מהכותרים האחרים, ההנחה הסבירה וההגיונית אם לא רוצים להתנצח בויכוח מטוטמטם באינטרנט זה שכן, כותר כזה ייזכר הרבה יותר מעוד COD שיצא ב 2006.

ואני לא מאמין שהתדרדת בין השוואה למשחק כמו המארבל ההוא שנראה כמו משהו שיכול לצאת מקסימום ל PSN לבין פאקינג AC4 מבחינת האפיל, אני לא יודע אם אתה רציני בשלב הזה, נראה שכמו שאתה אמרת בדיון אחר על מישהו, שחררת פה הצהרה לא רצינית ("ההשקה של הפס3 היתה עדיפה על 4!") ונראה שהבנת את זה אבל אתה יורד לטיעונים מגוחכים על מנת להתחפר בעמדה שלך ולא חס וחלילה לחזור בך מרגע שראית את הליינאפ של הפס3 והבנת עד כמה הוא נורא אפילו יותר משל הפס4.

ואני מתערב איתך שקילזון לא יראה לי מכוער, מקסימום יראה פחות מרשים אבל שלב הכיעור כבר לא יקרה עוד.
ולא הבנתי את הקפיצה בין GOW לאנצ'רטד, מתי בכלל דיברנו עליו בדיון??

הסרטוני גיימפליי ששמתי הם ביקורות וידאו כי רציתי להראות מונטאג' ושלבים מגוונים מהמשחקים ולא סתם PLAYTHROUGH יבש שאולי תקוע גם על איזור יפה או מכוער במשחק ולא מעיד עליו בהכרח, הטריילר של BLACK ששמתי הוא אינדיקציה טובה הרבה יותר לאיך שהמשחק נראה מאשר התמונה הכעורה ששמת, ורזיסטנס בוידאו של IGN נראה בול כמו בתמונות ששמת פה אז אני לא מבין מה התלונות, חוץ מזה שלא שופטים רזולוציה אלא נכסים ואם 2 הטריילרים נראים כאילו נעשו מאותו דור אז זה מביך עבור רזיסטנס, אף תירוץ של רזולוציה לא מתקבל פה והאיכות של הסרטון של IGN בסדר גמור גם אם לא ברמה הכי גבוהה שיש, ואנחנו לא מדברים על איזו השוואה בין משחקי CROSS GEN שמשתנים כמו רזולוציה ואיכות הסרטון הם הדברים שהכי מבדילים ביניהם, אלא נטו רמת מודלים, סביבות וכו' של משחק שאמור להיות NEXT GEN נטו לבין דור קודם וההשוואה לא עושה חסד עם רזיסטנס.

ואני לא מבין מה רע בתמונות שפרסמתי, מה זה משנה אם זו גרסת הבוקס בדיעבד (שאני לא בטוח גם בזה)? אמור להיות פה הרי הפרש עצום של דור לדבריך, ההטפלות לפס2 או בוקס רק מראה עד כמה הקפיצה שלו לא מרשימה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 פברואר 2014, 12:27

אני אישית רואה הבדל לא קטן בין מה שהבאת פה בלינג.... במיוחד בכל הקשור לFPS ואני חושב גם כמות האנשים בסביבה נתונה.

אני מבהיר שאני לא שותף לדיעה של גיא בכלל.

וסתם בשביל ההשוואה תראה את BF4 על ה360 לעומת הONE (אני מקווה שמצאתי סרטונים נכונים כי כולם רושמים את כל הקונסולות ביחד)

באופן בלתי מדעי בעליל אומר שאני מרגיש את אותו ההבדל פחות או יותר בין הסרטונים שהבאתי כאן לבין הסרטונים שהבאת של בלאק ורזיסטנס.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 פברואר 2014, 13:07

תכל'ס צודק בקושי רואים הבדלים, אני חושב שהיוטיוב משחק יותר תפקיד בלראות את ההבדלים בין הדור של הפס3 לדור הקונסולות החדש מאשר בעבר, אני יודע שאת רזיסטנס ראיתי במציאות מול הפנים פחות או יותר כשהיה חדש והוא פשוט לא היה נראה טוב בלי קשר למה שהיה בשוק.
הוא באמת הזכיר דור קודם ברזולוציה גבוהה.

בקשר לסרטונים ששמת אין לך מושג עד כמה BF מכוער על הדור הקודם, היוטיוב באמת לא ממחיש את זה, יותר מזה BF4 נראה יותר רע מאשר 3 בגרסאות הדור הקודם, אין לי מושג איך הם הצליחו לעשות את זה.
אני חייב להודות שלפחות בסרטוני יוטיוב קילזון לפס4 נראה הרבה יותר מרשים ו SHOWCASE גראפי, הוא באמת מביא לי סוג של שוק גראפי ברגעים הטובים שלו לעומת מה שאני מכיר מהפס3.

ב BF4 מקבלים את האפקט הגראפי הכי טוב בסרטונים באיכות גבוהה או בצילומים שאנשים תופסים מהמכשיר עם כרטיסים ייעודיים, זו אותה טעות שעשיתי בזמנו כשאמרתי פה לאנשים שביושוק על ה PC נראה זהה לפס3 והמחשתי זאת עם יוטיוב, קשה לתפוס את ההבדלים.

אני חושב שמשחקי פס3 עוברים סכ"ה בצורה טובה דרך היוטיוב (מן הסתם מניסיון כמי שיש לו את המכשיר ויכול להשוות) לעומת משחקי PS4 (במיוחד כאלו שקיימים על פני מספר פלטפורמות)
בלי קשר אני לא אומר שאין הפרש בין רזיסטנס ל BLACK, יש הפרש בולט, פשוט לא כזה שכ"כ מרשים או מצדיק מעבר של דור חדש יותר מאשר קילזון לפס4 או BF4 למשל כמו שסווים הציג זאת.
יכול להיות שמשחקי ההשקה של ה 360 יותר מרשימים אבל ספציפית לגבי רזיסטנס בגלל שאני זוכר את זה כל כך טוב פשוט לא, הוא לא תמריץ גראפי להחליף דור יותר מאשר המשחקי השקה של הפס4 (לטעמי הם יותר מרשימים מאשר רזיסטנס בזמנו אבל זה ויכוח עקר, העיקרון זה שאין פה פאקטור גראפי לטובת הפס3 ביחס לפס4)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 פברואר 2014, 14:01

טוב אסכם בכך שאני מסכים שאין תמריץ להחליף מכשיר בין הPS2 לPS3 שהואגבוהה יותר לעומת התמריץ של להחליף PS3 לPS4.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 10:55

טוב, אני פשוט לא מבין את זה:
http://www.ign.com/articles/2014/02/11/ ... g-in-march
איך הם מרשים לעצמם למכור את האזניות האלה ב-80 דולר, ועוד צריך מתאם של 25 דולר כדי להשתמש באזניות דרך השלט, וזה ממש משונה, שוב.
לסוני יש אזניות אלחוטיות, נטענות, מעוצבות, עם סראונד 7.1, שמתחברות גם עם כבל סטנדרטי לכל מכשיר, לשלט גם יש כניסה סטנדרטית, מתאימות גם למחשב בצורה אלחוטית, באות עם אפליקציה לאקולייזר ייעודי למשחקים שירצו לתמוך בזה... והכל ב-100 דולר.
הם חייבים לתמחר קצת יותר טוב.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים