Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 פברואר 2014, 11:26

Laskin כתב:טוב, אני פשוט לא מבין את זה:
http://www.ign.com/articles/2014/02/11/ ... g-in-march
איך הם מרשים לעצמם למכור את האזניות האלה ב-80 דולר, ועוד צריך מתאם של 25 דולר כדי להשתמש באזניות דרך השלט, וזה ממש משונה, שוב.
לסוני יש אזניות אלחוטיות, נטענות, מעוצבות, עם סראונד 7.1, שמתחברות גם עם כבל סטנדרטי לכל מכשיר, לשלט גם יש כניסה סטנדרטית, מתאימות גם למחשב בצורה אלחוטית, באות עם אפליקציה לאקולייזר ייעודי למשחקים שירצו לתמוך בזה... והכל ב-100 דולר.
הם חייבים לתמחר קצת יותר טוב.

שהאוזניות המקוריות האלו לא צריכות מתאם.
המתאם הוא עבור אוזניות שעבדו עם ה360.

לסוני יש אוזניות סטריאו, שמדמות סראונד 7.1 באופן לא מדהים בעליל. הן אחלה אוזניות, אבל הן בטח לא אוזניות סראונד 7.1.

ברור שזה נחמד שאפשר לחבר כל אוזניה לשלט של הPS4. יש עם זה גם בעיתיות ברורה מאליה.
אני גם חושב שהגישה של סוני עדיפה, אבל הגישה המגבילה יותר של מייקרוסופט בהחלט הגיונית.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 11:50

זה הגיוני אם אתה אפל, אולי ;) זה הכל תלוי כמה שליטה יחסית יש לך בשוק, ומה המתחרים שלך מציעים.
ברור שזה לא 7.1 טבעי, זה וירטואלי, אבל האיכות שלו מצויינת והמחיר יחסית מדהים. המחיר של האזניות של מיקרוסופט מאוד יקר, יחסית לתמורה.

אה, והמתאם כן נחוץ, אבל הוא כלול ב-80 דולר, אפשר לקנות אותו לבד ב-20 דולר אם כבר יש לך אזניות אחרות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 פברואר 2014, 12:03

Laskin כתב:זה הגיוני אם אתה אפל, אולי ;) זה הכל תלוי כמה שליטה יחסית יש לך בשוק, ומה המתחרים שלך מציעים.
ברור שזה לא 7.1 טבעי, זה וירטואלי, אבל האיכות שלו מצויינת והמחיר יחסית מדהים. המחיר של האזניות של מיקרוסופט מאוד יקר, יחסית לתמורה.

אה, והמתאם כן נחוץ, אבל הוא כלול ב-80 דולר, אפשר לקנות אותו לבד ב-20 דולר אם כבר יש לך אזניות אחרות.

לא נחוץ לקנות את המתאם, אם אתה קונה את האוזניות. זה מה שמשנה.
האוזניות של סוני ממש לא במחיר מדהים. הן יחסית יקרות, למה שאתה מקבל.
נחכה ונראה מה הביקורות על האוזניות של מייקרוסופט ואז נדע אם מדובר במחיר טוב או לא. כרגע קצת מוקדם מידי להחליט אם הן יקרות ביחס לתמורה.
זה הגיוני גם אם אתה לא אפל ואתה רוצה לשמור על איכות סאונד סבירה בצ'אט ולא לגרום ללקוחות שלך לסבול מאוזניות זולות ומחורבנות, כמו בPS3.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 12:09

אתה מוזמן לחפש לי אזניות אלחוטיות של כל חברה, שמתאימות גם לקונסולה וגם למחשב ויש להן חצי מהפיצ'רים האלה, במחיר דומה.

והבנתי על איזה הגיון אתה מדבר, אבל אני חושב שמי שיש לו איכות נמוכה פשוט יקבל מיוט, זה לא כזה נורא :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 פברואר 2014, 12:30

Laskin כתב:אתה מוזמן לחפש לי אזניות אלחוטיות של כל חברה, שמתאימות גם לקונסולה וגם למחשב ויש להן חצי מהפיצ'רים האלה, במחיר דומה.

והבנתי על איזה הגיון אתה מדבר, אבל אני חושב שמי שיש לו איכות נמוכה פשוט יקבל מיוט, זה לא כזה נורא :)

זה לא נורא בכלל לעשות למישהו מיוט בגלל איכות סאונד מחורבנת. בגלל זה אני גם חושב שהגישה של סוני עדיפה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 פברואר 2014, 19:09

קינקט ספורטס יוצא בתחילת אפריל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 פברואר 2014, 04:02

גועל נפש! ריספון בלאי! Xbone!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2014, 04:17

Klayman כתב:גועל נפש! ריספון בלאי! Xbone!

אם זה היה סינגל פלייר זה היה באמת מה שכתבת פה.

ראינו איך המשחק נראה והוא רחוק מאוד מלהרשים גראפית, אני חושב שזה דבר שולי מאוד לגיימפליי של משחק מולטי תחרותי, אני בתקופה ששיחקתי ET הייתי משחק עם מוד שמוריד את כל האפקטים הגראפיים, מעלה את הברייטנס ושאר מדדים שמכערים את המשחק לחלוטין אבל משפרים ביצועים של המשחק ובעיקר של השחקן.

מצד שני זה שהם לא מצליחים להריץ משחק לא מרשים גראפית על רזולוציה סבירה יותר זה כן קצת מדאיג מבחינת הבוקס, אני מקווה שאלו קשיים שיפתרו בהמשך כשיצאו כלים טובים יותר (והבנתי שאמורים לצאת בקרוב), כי לי אישית אם הייתי בעל בוקס זה היה צורם שהמכשיר שלי לא יכול להריץ משחק שכזה על רזולוציה גבוהה יותר.
אז המשחק עצמו לא יפגע בשיט מהעניין הזה, אפשר רק לקוות שאין בעיה עם החומרה עצמה למשחקים עתידיים שיצאו, זה לא יהיה לעניין אם COD הבא שוב ירוץ ב 720P.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 פברואר 2014, 04:24

bling כתב:אם זה היה סינגל פלייר זה היה באמת מה שכתבת פה.

ראינו איך המשחק נראה והוא רחוק מאוד מלהרשים גראפית, אני חושב שזה דבר שולי מאוד לגיימפליי של משחק מולטי תחרותי, אני בתקופה ששיחקתי ET הייתי משחק עם מוד שמוריד את כל האפקטים הגראפיים, מעלה את הברייטנס ושאר מדדים שמכערים את המשחק לחלוטין אבל משפרים ביצועים של המשחק ובעיקר של השחקן.

מצד שני זה שהם לא מצליחים להריץ משחק לא מרשים גראפית על רזולוציה סבירה יותר זה כן קצת מדאיג מבחינת הבוקס, אני מקווה שאלו קשיים שיפתרו בהמשך כשיצאו כלים טובים יותר (והבנתי שאמורים לצאת בקרוב), כי לי אישית אם הייתי בעל בוקס זה היה צורם שהמכשיר שלי לא יכול להריץ משחק שכזה על רזולוציה גבוהה יותר.
אז המשחק עצמו לא יפגע בשיט מהעניין הזה, אפשר רק לקוות שאין בעיה עם החומרה עצמה למשחקים עתידיים שיצאו, זה לא יהיה לעניין אם COD הבא שוב ירוץ ב 720P.

+1 :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 12 פברואר 2014, 20:48

Nigga כתב:הרזולוציה של טייטאנפול על ה Xbox One היא 1408x792.
פעם ראשונה שאני שומע על משחק קונסולה שרץ ברזולוציה הזו.

לא שאין שום סיכוי שזה יתברר כנכון, אבל... איך בכלל יודעים מה רזולוציה של משחק שלא יצא? שאפילו לא הזדהב? לפי בדיקת אלפא קצרה שערכו לו לאחרונה שלא בהכרח מבטאת מה יהיה במוצר הסופי? לפי בטא שעדיין לא התחילה? לפי נוסע בזמן שהגיע מהעתיד עם סרגל פיקסלים ומדד את הגירסה הסופית? איך?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 פברואר 2014, 21:03

יש DF על זה:
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... e-at-60fps

ריספאון אישרו את הרזולוציה ואמרו שייתכן שעד שחרור המשחק הם יוכלו להגיע ל900פ.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 12 פברואר 2014, 22:00

ההרשמה ל-Beta של Titanfall פתוחה, מי שמעוניין להירשם: www.titanfall.com/beta

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2014, 06:28

bling כתב:אם זה היה סינגל פלייר זה היה באמת מה שכתבת פה.

אם רייז רץ ב900P אז אף אחד לא צריך לדאוג שמשחק קרוס ג'ן די מכוער (רץ על SOURCE אגב, אני משער שטייטנפול 2 ירוץ על SOURCE 2) רץ ב720P. הייתה בדיוק עכשיו כתבת ראיון עם אחד מהפתחים של הONE שאמר שיש בעיית API קשה בגלל שהESRAM לא מצליח להכיל את כל הבאפרים הנחוצים ב1080P כי הוא קטן מדי. הוא גם אמר שעכשיו מיקרוסופט עובדים על שיפור הAPI בשביל שהוא אוטומטית יטפל בבעיה ויתן למפתחים פיתרון בלי מאמץ ובלי קשר הוא אמר שכרגע מפתחים יכולים לעבוד בבאקטים בשביל להצליח לעשות 1080P כמו שצריך על הONE. כמובן שרוב המפתחים לא יטרחו לפתח למנוע שלהם מערכת באקטים למערכת עם API לא גמור או שהם פשוט לא יודעים איך לעשות את זה אז אנחנו רואים כרגע חבלי לידה עם הONE ו-1080P. כלומר או שמפתחים ילמדו לעשות את זה עם הזמן או שהAPI יעשה את זה בשבילם כשהכלים של הONE יהיו מפותחים מספיק. כולנו זוכרים את RAINBOW 6 וכל שאר המשחקים שבקושי רצו על הפס3 וטסו על ה360 בתחילת הדור הקודם.

בנושא למה רזולוציה כזאת מוזרה, כנראה שזאת רזולוציה שהסקיילר של הONE יודע לעבוד איתה טוב. בדרך כלל לסקיילרים של קונסולות יש רזולוציות שאיתן הם עובדים בצורה הכי יעילה וכנראה שזאת הכי קרובה לרזולוציה שרמת הביצועים/זיכרון אפשרה לריספון להשתמש בה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2014, 07:05

Nigga כתב:אני חושב שמה שאתה אומר עכשיו תופס יותר למשחקי אינדי או משחקים שפשוט לא דורשים כל כך הרבה משאבים. משחקי מולטיפלטפורם שמנסים לדחוף כמה שיותר גרפיקה על ה PS4 לעולם לא ירוצו ב 1080p על ה One.

בטח שכן, בדיוק כמו שהיה בדורות קודמים. משהו יראה כנראה פחות טוב וכל מפתחת תעשה את הטריידאוף שלה כי מן הסתם הפס4 חזקה יותר אבל כרגע יש לONE בעיה מאוד ספציפית עם גודל הESRAM שגורם למפתחות לא להצליח להריץ משחקים ב1080P. כלומר באמת, אתה חושב שלONE יש בעיה להריץ את טייטנפול המכוער ב720P אבל הגיוני לך שפורצה רץ ב1080P או רייז ב900P? אתה רואה את רייז ב900P אבל את KI המאוד קטנטן ומכוער יחסית אליו ב720P ואתה חושב שהONE באמת לא מסוגלת להריץ את KI ב1080P? ברור שכן, פשוט מפתחות בלי נסיון עם מנועים ישנים לא מתמודדות עם הקשיים הראשוניים, מה לעשות. זוכר שכלום לא זז על הפס3 בשנה הראשונה? זה היה בגלל שהיא הייתה חלשה מדי?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 פברואר 2014, 23:30

אבל כמו שהAPI של הוואן ישתפר, כך גם זה של הפס4. הבדל הכח בחומרה לא ייעלם. ואין בעיה להריץ את משחקי ה XB1 ב1080פ - פשוט ייראו פחות טוב. כמו פורצה 5 בלי AF, עם רמת פירוט נמוכה לעומת הסרטונים לפני יציאת הקונסולה ועם קהל דו-מימד. אם מפתחת מולטיפלטפורם לא תתעצל ותכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר, אין סיבה שגרסת הפס4 לא תהיה מפורטת יותר מגרסת הוואן גם אם שני הגרסאות ב 1080פ.

גם זה שטיטאנפול כרגע לא מצליח לשמור על 60FPS מאכזב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2014, 07:47

Kazz כתב:אבל כמו שהAPI של הוואן ישתפר, כך גם זה של הפס4. הבדל הכח בחומרה לא ייעלם. ואין בעיה להריץ את משחקי ה XB1 ב1080פ - פשוט ייראו פחות טוב. כמו פורצה 5 בלי AF, עם רמת פירוט נמוכה לעומת הסרטונים לפני יציאת הקונסולה ועם קהל דו-מימד. אם מפתחת מולטיפלטפורם לא תתעצל ותכוון למכנה המשותף הנמוך ביותר, אין סיבה שגרסת הפס4 לא תהיה מפורטת יותר מגרסת הוואן גם אם שני הגרסאות ב 1080פ.

גם זה שטיטאנפול כרגע לא מצליח לשמור על 60FPS מאכזב.

אין קשר בין שני הדברים. משחקי ONE לא מגיעים ל1080P כי יש לה בעיה חומרתית (מעט מדי ESRAM) שקשה לעקוף אותה. אני בטוח שיהיו משחקים שירדו מ1080P כי יעדיפו לשפר את הגרפיקה גם בעתיד בדיוק כמו שBF4 ירד על הפס4 שכן קל לעשות בה 1080P אבל כרגע יש בעיה רצינית שקשורה למשהו אחר וברגע שיפתחו את הפקק הזה תראה את רוב המשחקים רצים כמו בפס4, ב1080P. בו נהיה רציניים רגע, טייטנפול נראה כמעט כמו משחק 360. נראה לך רציני באיזו שהיא צורה להסתכל על טייטנפול שרץ בגרפיקה של 360 ב720P ולהסתכל על רייז או פורצה 5 שרצים ב1080 ו900 ולהגיד בפנים ישרות "הONE לא חזקה מספיק בשביל להריץ את טייטנפול ב900 או 1080"? כלומר באמת?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2014, 08:36

הרשמים על טיטאנפול מאוד חיוביים.
אבל באמת נראה קצת MEH על הONE... המפתחים מבטיחים טקסטורות מטורפות על הPC, מלבד רזולוציה נורמלית, אז די ברור שזו הגירסה שמי שיכול ילך עליה.
אבל אני מתפלא עדיין ממה שנדב כתב: זה פאקינג SOURCE?! איך פספסתי את זה??? :)
מנוע פלא, לא פחות.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 פברואר 2014, 12:12

שוב חוזר הניגון: עיתונאים ששיחקו בשני הגרסאות של GZ אומרים שגרסת הפס4 נראית יותר טוב באופן ניכר וממליצים לשחק אותה מאשר את גרסת ה XB1.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=768302

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2014, 12:17

הוא גם סיים את המשחק תוך 90 דקות, אבל סיים רק 9% לפי המשחק. כך שיש מצב שזה משחק של 6 שעות אם אתה רוצה לראות את הרוב.
אבל לא הייתי בונה על זה יותר מדי...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 פברואר 2014, 12:28

Laskin כתב:הוא גם סיים את המשחק תוך 90 דקות, אבל סיים רק 9% לפי המשחק. כך שיש מצב שזה משחק של 6 שעות אם אתה רוצה לראות את הרוב.
אבל לא הייתי בונה על זה יותר מדי...

הם בטח ניפחו את אחוזי הסיום באופן מאוד מלאכותי, זאת אומרת לאסוף כל מני collectibles כמו dog tags, קלטות אודיו וכאלו, אולי אפילו לסיים על רמת הקושי הגבוהה ביותר במוד pacifist (שאסור להרוג) ושאר מטלות מטופשות כדי לנפח את אחוזי הסיום.
מה שכן כמו שכתבתי בת'רד של מטאל גיר העיתונאים עפים על המשחק ונלהבים מאוד, למרות שצריך לקחת בחשבון שהם התפנקו באירוע פרטי של קונאמי ביפן... :P

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2014, 22:17

לדעתי יש פשוט משימות צד, בטח עם 3 דרכים/גביעים לסיים אותן, כל דרך בטח עוד 5-10 אחוז. בוא נגיד שבכל משחק עולם פתוח זה מנופח, וזה מקובל.
מישהו אחר כתב שהוא שיחק 4 שעות וזה כתב לו רק 10 אחוז. אז לא אמרתי 40 שעות, אלא 6 שעות, וכדי "לראות את הרוב", משמע 80 אחוז, נגיד, לא 100 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2014, 18:39

Nigga כתב:ברור שה One יכולה להריץ משחק כמו טייטנפול ב 1080p, אבל זה לא דוגמה כי כמו שאמרת טייטנפול נראה כמו משחק 360.
אבל להריץ את רוב המשחקים ב 1080p? קשה לי להאמין שזה יקרה. אני פשוט לא רואה משחקים תובעניים כמו Elder Scrolls הבא או Crysis הבא או GTA הבא רצים ב 1080p על ה One גם בעוד 3-4 שנים.
המפתחים יעדיפו לשמור על אותם פיצ'רים גרפיים ולהוריד את הרזולוציה.

אין לנו מושג מה יהיו בחירות של מפתחים. עכשיו שAMD הוציאה את הכרטיסים של הפס4 (r7-265) ושל האקסבוקס (r7-260) אנחנו יכולים לראות שבעולם האמיתי יש לפס4 יתרון של 30% על הONE מבחינת GPU. עכשיו השאלה לאיפה לוקחים את זה, AA פחות טוב? טקסטורות פחות טובות? מודלים פחות מפורטים? רזולוציה נמוכה יותר? FPS נמוך יותר? או שפשוט עושים מהONE את המכנה המשותף הנמוך ביותר וזהו? יכול להיות שזאת תהיה הבחירה של המפתחים, משחק רץ ב30FPS על הONE ובפס4 והוא ירוץ ב40FPS אז אולי זה יהיה ההבדל וזהו.

אי אפשר לדעת מה מפתחים יעשו, זאת בחירה שלהם. אני בטוח שאצל הרוב זה יהיה שילוב, נניח 900P עם משהו גרפי קצת פחות טוב.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 פברואר 2014, 01:38

מדובב מאסטר צ'יף: היילו 5 ב2015, היילו 2 אניברסרי השנה.

http://www.gamezone.com/news/2014/02/13 ... -this-year

בהתאם להדלפה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 פברואר 2014, 09:36

Kazz כתב:מדובב מאסטר צ'יף: היילו 5 ב2015, היילו 2 אניברסרי השנה.

http://www.gamezone.com/news/2014/02/13 ... -this-year

בהתאם להדלפה.

עכשיו אני ממש סקרן בנודע לזהות המדליף, הוא ידע כל כך הרבה והכל היה נכון, מדובר באיזה עובד MS ממורמר שהחליט לנסות לדפוק את החברה?
אבל מצד שני זה עשה להם גם PR טוב, הייתי מהמר שזו פעולה מכוונת של MS אם הם לא היו מנסים לאתר אותו כדי לתבוע.

אני מקווה שימשיך לעדכן ב GAF, סוף סןף אינסיידר רציני בניגוד לשלל חרטטנים למיניהם...

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 פברואר 2014, 12:26

CBOAT בתגובה על האפשרות שהקונסולה תקבל גרסה בלי קינקט ב400דולר פלוס משחק עד הקיץ: כן, האפשרות קיימת. מיקרוסופט מחכים למספרים של חודש מאי.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=768791

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים