Nucleus_Dawn כתב:
הNPD לא רע. הוא טוב מאוד. הוא ממשיך להראות לנו שהשוק בריא ושיש בו מקום לקונסולות חדשות, אחרי שהיו חששות שזה לא המצב, בעקבות הכשלון של הWIIU.
הביקוש לא צנח מעבר לגדר הנורמה. הוא צנח כצפוי. ציפית שקונסולה תמכור בינואר, כמו שהיא מכרה בעונת החגים? לא בדקתי, אבל אני מהמר שזה לא קרה באף שנה, בהיסטוריה.
הנתונים של מכירות החומרה מצוינים. שתי הקונסולות מוכרות מצוין.
לא אמרתי שהNPD לא רלוונטי. אמרתי שהם מאבדים מהרלוונטיות שלהם, בגלל חוסר היכולת שלהם לספק נתונים דיגיטליים. אין בכלל ספק שהשנה המכירות הדיגיטליות יותר משמעותיות משנה שעברה. זו לא מקריות שכל החברות מדווחות על גידול משמעותי בהכנסות שלהם ממכירות דיגיטליות, כבר תקופה ארוכה.
זה אבסורד שהONE מוכרת טוב מאוד והתגובות הן "האם מייקרוסופט הולכים למכור את חטיבת הבידור לאמזון?", או "האם מייקרוסופט בפאניקה והולכים לחתוך את המחיר בחצי בעוד חודש?".
הא? איך בדיוק ה NPD האחרון טוב מאוד?
הוא סביר עבור הפס4 בלבד, כל השאר במצב נוראי עד רע, איך הוא בדיוק מראה מה שאתה טוען אם ה X1 צללה בצורה כה חדה למספרים שמתחת לנורמה לתקופה זו לקונסולה חדשה למרות שיש מלאי יפה בחנויות?
והוא כן צנח מעבר לנורמה כי יש לנו מספרים וסטטיסטיקות בנושא שאומרים שהוא צנח מעבר לנורמה.
הנתונים של 2 הקונסולות בסך הכל מצויינים, של ה NPD האחרון פחות ועל זה מדברים פה.
אמרת שה NPD מאבד בקצב מדאיג מהרלוונטיות שלו למרות שאין לך נתונים בנוגע לגודל השימוש בשירותים דיגיטליים למשחקי ריטייל בעלות של 60 דולר שאלו המשחקים שמככבים לרוב ב NPD, בתכל'ס בתור אמריקאי השירות הדיגיטלי במתכונתו הנוכחית הוא עלוב למדי-
הוא מציע מחיר מקביל למחיר ריטייל מלא ללא שום הנחה ובלי קופסא או חפץ פיזי, לא ניתן להחליף לאחר מכן את המשחק, לא למכור אותו, הוא תקוע לך שם בקונסולה לנצח ובעיקרון כל פעם שתרצה לשחק בו בעתיד צריך שוב להוריד אותו בתקווה בכלל שתמיד יהיה שרת להוריד ממנו את המשחק.
איך אפשר להשוות את זה לעותק ריטייל שאמריקאי יכול לקנות באחד מאלפי הסניפים של גיימסטופ ורשתות אחרות ולעשות בו כרצונו?
למה בכלל שהשירות הדיגיטלי מבחינת היגיון יתפוס נתח גדול במיוחד?
אם הייתי אמריקאי לא הייתי נוגע בדיגיטלי למשחק חדש, זה טוב רק למבצעים למיניהם וסיילים (שגם חנויות פיזיות עורכות לעיתים מן הסתם)
ה ONE בהחלט פתחה בצורה מעולה, אבל ב NPD האחרון היתה נפילה קצת מדאיגה שלה ובכלל של התעשייה עצמה מלבד יחסית הפס4, לאמר שהמצב "טוב מדי מכדי להיות אמיתי" אחרי NPD לא טוב שכזה זה מטופש באותה מידה כמו DOOM N GLOOM, תקרא אתרים שמנתחים את ה NPD כמו GAMEINDUSTRY.BIZ שקצת יותר מומחים מאיתנו ותאמר לי האם הנראטיב זה חגיגות אחרי NPD רע או קצת יותר שלילי מאיך שאתה מציג את זה...