Titanfall - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Titanfall - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 17 פברואר 2014, 10:38

רגע, מה צריך כדי להוריד אותו?
רק להוריד אוריג'ין?
וגם - עד מתי הבטא? (לא רוצה להוריד בשביל יומיים:)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 11:39

Laskin כתב:רגע, מה צריך כדי להוריד אותו?
רק להוריד אוריג'ין?
וגם - עד מתי הבטא? (לא רוצה להוריד בשביל יומיים:)

עד ה18. כלומר, היום ומחר.

לפי מה שהבנתי, הבטא פתוחה לכל מי שנרשם קודם, אז כבר אי אפשר להכנס אליה (נדמה לי).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 פברואר 2014, 11:41

אצלי ועוד חבר שנרשמנו לפני יומיים-שלושה עוד לא מופיע. אולי עד הערב... נראה, אולי אספיק לנסות אותו

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 11:53

Laskin כתב:אצלי ועוד חבר שנרשמנו לפני יומיים-שלושה עוד לא מופיע. אולי עד הערב... נראה, אולי אספיק לנסות אותו

הם לא שולחים מייל, או משהו כזה. המשחק פשוט אמור להופיע ברשימת My Games שלכם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 פברואר 2014, 13:25

כן, הבנתי את זה... הוא לא מופיע /:

יכול להיות שהייתי צריך שיהיה לי מותקן הORIGIN עוד לפני שנרשמתי, או משהו כזה שמתאים לEA לפשל בו ;)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 פברואר 2014, 21:16

טוב... אני חתיכת שחקן סינגל מעצבן שלא משחק מולטי בחיים שלו - אבל בחיי שהמשחק הזה כיף. אם הוא היה 30-40$ הייתי לגמרי שוקל לקנות אותו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 פברואר 2014, 21:59

לי בכלל לא עובד. כל הזמן מתנתק מהשרתים. יצא לי להיות מקסימום 5 שניות בתוך המשחק לפני איבוד קשר. זמני הטעינה מופלגים.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 17 פברואר 2014, 22:21

מדהים איך שכולם אומרים שהוא פשוט כיף.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 פברואר 2014, 23:43

המשחק ממש נהדר. הדבר היחיד שבעייתי בו זה שרואים שגם בגירסאת הPC, עוד יש להם לא מעט עבודה לייצב אותו.
אני גם די משוכנע שהטקסטורות בבטא ממש לא מייצגות את מה שיהיה במשחק, כי הן פשוט נראות רע, לא משנה מה דרגת הפירוט שלהן.

מעבר לזה, הוא אדיר. פשוט מאוד כיף. gunplay מהודק (כצפוי מהחבר'ה שעשו את COD), הטיטאנים מרגישים מדהים. זה לא סתם איזה טנק, או מטוס, כמו במשחקים אחרים - זה לוחם משודרג.
אני לרוב לא משחק במשחקי מולטיפלייר, כי הם פשוט לא מרגישים כאילו הם משתנים. הם פשוט חוזרים על אותו הדבר לאורך המשחק כולו וזה אף פעם לא היה מהנה.
MW הראשון עשה צעד בכיוון הנכון והכניס הרגשת התקדמות. פה יש גם את זה וגם תוספת של העברת נרטיב באופן עקיף, דרך הסביבה ומה שקורה בה. התוספת של הבוטים למשחק אפשרו להם, למשל, להכניס קטעים שבהם חייל בודק גופה של אויב/בעל ברית. מעבר לזה שזה נותן פתח להריגה קלה, זה גורם לעולם כולו להרגיש הרבה יותר חי ואמיתי.
זו גם הפעם הראשונה שאני רואה פייסינג כל כך ברור במשחק מולטיפלייר. ברמה מסוימת אתה משחרר challenges, ברמה אחרת קלפים וכן הלאה. אתה לא משחרר רק נשקים חדשים, אלא גם מכאניקות משחק חדשות. זה מצוין גם כי זה תורם לתחושת ההתקדמות וגם כי זו דרך נהדרת להכניס שחקנים חדשים למשחק, בלי שהם יאלצו ללמוד מהרגע הראשון כמות גדולה מידי של מערכות.

דבר נוסף שאהבתי מאוד, זה שהמחזוריות של כל "חיים" במשחק ארוכה יותר, בזכות הטיטאנים. במקום להתחיל-למות-להתחיל-למות של MW וBF, או להתחיל-למות-לחכות של CS, הפעם יש מקרים שבהם אתה מתחיל את הסיבוב, מצליח להשיג טיטאן, עושה קצת נזק לקבוצה היריבה, הטיטאן שלך מת, אבל אתה מצליח להתחמק בעור שיניך והמחזור כולו מרגיש ארוך יותר ומספק יותר.
הרגע של לאבד טיטאן, אבל לא למות בעצמך עובד נהדר. גם כאשר אתה מפסיד במשהו, יש לך ניצחון קטן בכך שהצלחת להתחמק ולהתחיל מחדש את הניסיון שלך להשיג טיטאן.

אני בהחלט מתכוון לקנות את המשחק, אבל אחכה כמה שבועות אחרי שהוא ייצא, כדי לוודא שהוא באמת יעבוד (בכל זאת, משחק מולטיפלייר של EA). אני ממש נהנה מהבטא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 פברואר 2014, 00:23

Kazz כתב:לי בכלל לא עובד. כל הזמן מתנתק מהשרתים. יצא לי להיות מקסימום 5 שניות בתוך המשחק לפני איבוד קשר. זמני הטעינה מופלגים.

כנראה בעיות ספציפיות אצלך.. הרוב המכריע של האנשים והאתרים שאת תגובותיהם קראתי על הבטא - כולל ההתנסות שלי - היו חסרי באגים/לאגים ובעיות לחלוטין. בדוק את חיבור הרשת שלך.

אגב - גם נסה להתחבר ל North Europe או להוריד קצת את ההגדרות הגרפיות.. אולי המחשב שלך לא סוחב?
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 פברואר 2014, 00:33

לא אמור להשפיע על ההתנתקויות האלה. האימון עבד בסדר. החווייה שלי: מסכי טעינה באורך דקות בשביל מקסימום 5 שניות בתוך המשחק שמייד מקבל לאג, צצה הקופסה שמודיעה על retrying connection ואחריה הבעיטה הבלתי-נמנעת לתפריט והודעת connection timedout.

נו טוב, לפחות התועלת מהבטה היא עוד אישוש עד כמה עדיפים שרתים מוקדשים מהתחברות לדאטה סנטרים מעטים ומוגבלים בפרישתם. גם אם המשחק היה מתפקד לי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 פברואר 2014, 00:39

גם לי המשחק עובד מושלם. לוקח לי בממוצע שניה וחצי להתחבר לשרת, לא התנתקתי משרת בלי שרציתי ולא ראיתי אפילו הודעת שגיאה אחת.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 פברואר 2014, 01:16

הורדתי הכל על LOW וזה עבד סוף סוף. יצאתי והחזרתי את ההגדרות וזה המשיך לעבוד. שיחקתי כמה סיבובים ב attrition. למה כל סיבוב כזה קצר? עד שמתחילים להכנס לעניינים וזה נגמר. יותר מדי בוטים, זה לא כיף. הם צריכים לעשות את זה יותר קל להבדיל בין ההריגות האלה. להרוג מישהו ואחרי כמה שניות להבין שזה היה בוט זה לא כיף. שיעשו מצב משחק בלי AI. האנשים בתוך הטיטאנים מקבלים אזהרה שעשיתי עליהם לוק-אין עם הRPG או מה? נראה שהם מצליחים להתמחק מזה כל פעם ושוב לא הייתי בטוח אם אני מזיק להם או לא.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 פברואר 2014, 15:24

אפילו לשחקן מולטי זבל כמוני, קל להבחין מי בוט ומי אדם.. אפילו בלי לשים אותו בכוונת. ההתנהלות שונה לחלוטין. בכל מקרה, לא מפתיע שלא אהבת אותו.. :-).
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 פברואר 2014, 08:32

Nucleus_Dawn כתב:המשחק ממש נהדר. הדבר היחיד שבעייתי בו זה שרואים שגם בגירסאת הPC, עוד יש להם לא מעט עבודה לייצב אותו.
אני גם די משוכנע שהטקסטורות בבטא ממש לא מייצגות את מה שיהיה במשחק, כי הן פשוט נראות רע, לא משנה מה דרגת הפירוט שלהן.

מעבר לזה, הוא אדיר. פשוט מאוד כיף. gunplay מהודק (כצפוי מהחבר'ה שעשו את COD), הטיטאנים מרגישים מדהים. זה לא סתם איזה טנק, או מטוס, כמו במשחקים אחרים - זה לוחם משודרג.
אני לרוב לא משחק במשחקי מולטיפלייר, כי הם פשוט לא מרגישים כאילו הם משתנים. הם פשוט חוזרים על אותו הדבר לאורך המשחק כולו וזה אף פעם לא היה מהנה.
MW הראשון עשה צעד בכיוון הנכון והכניס הרגשת התקדמות. פה יש גם את זה וגם תוספת של העברת נרטיב באופן עקיף, דרך הסביבה ומה שקורה בה. התוספת של הבוטים למשחק אפשרו להם, למשל, להכניס קטעים שבהם חייל בודק גופה של אויב/בעל ברית. מעבר לזה שזה נותן פתח להריגה קלה, זה גורם לעולם כולו להרגיש הרבה יותר חי ואמיתי.
זו גם הפעם הראשונה שאני רואה פייסינג כל כך ברור במשחק מולטיפלייר. ברמה מסוימת אתה משחרר challenges, ברמה אחרת קלפים וכן הלאה. אתה לא משחרר רק נשקים חדשים, אלא גם מכאניקות משחק חדשות. זה מצוין גם כי זה תורם לתחושת ההתקדמות וגם כי זו דרך נהדרת להכניס שחקנים חדשים למשחק, בלי שהם יאלצו ללמוד מהרגע הראשון כמות גדולה מידי של מערכות.

דבר נוסף שאהבתי מאוד, זה שהמחזוריות של כל "חיים" במשחק ארוכה יותר, בזכות הטיטאנים. במקום להתחיל-למות-להתחיל-למות של MW וBF, או להתחיל-למות-לחכות של CS, הפעם יש מקרים שבהם אתה מתחיל את הסיבוב, מצליח להשיג טיטאן, עושה קצת נזק לקבוצה היריבה, הטיטאן שלך מת, אבל אתה מצליח להתחמק בעור שיניך והמחזור כולו מרגיש ארוך יותר ומספק יותר.
הרגע של לאבד טיטאן, אבל לא למות בעצמך עובד נהדר. גם כאשר אתה מפסיד במשהו, יש לך ניצחון קטן בכך שהצלחת להתחמק ולהתחיל מחדש את הניסיון שלך להשיג טיטאן.

אני בהחלט מתכוון לקנות את המשחק, אבל אחכה כמה שבועות אחרי שהוא ייצא, כדי לוודא שהוא באמת יעבוד (בכל זאת, משחק מולטיפלייר של EA). אני ממש נהנה מהבטא.

המשפט הזה מקומם בכל כך הרבה דרכים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 09:24

אז... גם אני שיחקתי בו! :)
אתמול, אצל חבר... ואני מוכרח לציין שלמרות שלא שיחקתי בעכבר+מקלדת כבר כמה שנים טובות, כי המחשב שלי בסלון - אני עדיין לא רע :D
סתם, אני בטוח שאני די גרוע, פשוט כל מי שהיה שם היה אפילו הרבה יותר גרוע ממני...

בכל אופן - המשחק ממש מהנה! הדינמיות של הדמות והבלגאן... ממש אין לי שום דאגה עכשיו, אחרי ששיחקתי, שהוא ירגיש "ריק" בגלל מספר השחקנים המצומצם.
שיחקתי בערך שעה ומשהו, ואני עדיין לא תמיד הבנתי מי בוט ומי שחקן, מה החוקים בדיוק ועוד כמה דברים, פשוט כי לא עשיתי את הTRAINING.
אז המשחק מהנה, מגניב, מדליק... אבל גם אני לא הייתי קונה אותו ביותר מ-30 דולר ככה. כי אני לא שחקן מולטי, ובשבילי מספיקים אפילו כל החינמיים למינהם כמו TF בשביל לספק את החלק במח שאחראי על אקשן מהיר נגד אנשים.

אז לסיכום - הטוב:
- מהיר, מגיב מעולה, מהנה מאוד
- נשקים מדליקים שצריך לדעת מתי להשתמש בהם
- הג'אטפק הזה הוא ללא ספק הטוב ביותר, ההליכה על קירות... אפשר לעשות משחק פלטפורמה מושלם עם המכניקות האלה. לא רואה את MIRROS EDGE לדעתי
- לא צריך להיות שחקן ממש טוב כדי לקבל טיטאן :) וברגע שאתה מקבל - איזה כיף!

הרע:
- לא יפה בשום קנה מידה
- דאגות על חוסר איזון. למשל: יתרון גובה משמעותי בטירוף ואני למשל הייתי על הגג הכי גבוה והרגתי משהו כמו 30 אנשים וטיטאנים משם בתור אחד :O כנ"ל נשקים, יש את האקדח שמכוון אוטומטית, וכמה שזה כיף - WTF? :)
- יכול קצת לחזור על עצמו, אבל זה לחלוטין תלוי במפות ועוד טיטאנים ותוכן שאין בבטא.
- אני חושש שמהר מאוד המשחק לא יהיה שחיק עבורי ושחקנים שלא יבלו את רוב היום במשחק, כמו שCOD הפך להיות, למרות שCOD הרבה הרבה הרבה יותר מסובך ומסורבל לשחקנים חדשים.
- למה לעזאזל אין סינגל?! כן, אני יודע... הדרך היחידה לעשות את זה טוב - זה עם עיצוב שלבים מאוד, מאוד מדוקדק, כי זה יכול בכיף להיות רק פלטפורמר... אבל בכל זאת - זה היה שווה את זה. כי אני לא שחקן COD ודומיו וזה היה יכול למשוך אותי בהחלט להכנס לזה יותר.

לסיכום:
רוב החסרונות שאני מוצא הן יותר דאגות ודברים שלא מתאימים לי בכל FPS המתרכז במולטי.
היתרונות בולטים בהרבה, ואני חושב שאכנס אליו, אבל לא מהמשחק הראשון, או שכן, אבל אחרי ירידת מחיר.
סביר שלא, בגלל שארצה גם סינגל. שוב - יש פה פוטנציאל למשחק מדהים שמשלב מלחמה עם פלטפורמה, ואם ישקיעו בו כמו שצריך - זה יכול להיות יצירת מופת של סינגל.
אם הייתי חובב COD או מולטי כאלה - הייתי עושה הזמנה מוקדת לגירסה הכי יקרה שלו :) אין משחק יותר מהנה בסגנון. (אולי רק TF, אבל יש יותר מדי אנשים שיהרגו אותי על ההשוואה. בשבילי - שניהם FPSים במולטיפלייר ^_^)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 פברואר 2014, 19:47

Death_119 כתב:המשפט הזה מקומם בכל כך הרבה דרכים.

מישהו הזיז את הגבינה שלך? אבוי.
אני חושב שכדאי שתתרגל. סביר להניח שכמו בדור הקודם, גם הפעם הם מגדירים מחדש איך יראה מולטיפלייר.
אתה כמובן יכול להמשיך לשחק בBF4 כל הדור הזה, או לשחק במשחקי המולטיפלייר השונים (גיוון!!! האימה!!!) ולא באלו שאתה לא אוהב. אני חושב שזה יהיה לך הרבה יותר כיף מלנסות להביע כמה את עליון כאדם, בגלל שאתה נהנה מדברים שונים במשחקי מולטיפלייר.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 18 פברואר 2014, 20:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 פברואר 2014, 11:51

מעניין אם זה יהיה Cod killer..

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 פברואר 2014, 20:45

Yahel12 כתב:מעניין אם זה יהיה Cod killer..

אני חושב שהCOD קילר הרשמי הוא COD, שלא השתנה מספיק כל כך הרבה זמן, שהוא התחיל במגמת גסיסה בלי שאף אחד הפריע לו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 פברואר 2014, 13:01

Nucleus_Dawn כתב:
מישהו הזיז את הגבינה שלך? אבוי.
אני חושב שכדאי שתתרגל. סביר להניח שכמו בדור הקודם, גם הפעם הם מגדירים מחדש איך יראה מולטיפלייר.
אתה כמובן יכול להמשיך לשחק בBF4 כל הדור הזה, או לשחק במשחקי המולטיפלייר השונים (גיוון!!! האימה!!!) ולא באלו שאתה לא אוהב. אני חושב שזה יהיה לך הרבה יותר כיף מלנסות להביע כמה את עליון כאדם, בגלל שאתה נהנה מדברים שונים במשחקי מולטיפלייר.

אין שום סיכוי שיש מקום לבוטים במשחק מולטי. למה בוטים? שים עוד אנשים. זה אבסורד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 פברואר 2014, 13:08

אחלה רשמים לאסקין, אני מרגיש שזה משהו שאני הייתי כותב בעצמי למרות שלא התנסתי במשחק :P
הוא נראה כיף ענק וקילר מטורף לדעתי (הדבר הכי חכם ש MS עשתה היתה להפוך אותו לבלעדי) אבל כמוך אני לא שחקן מולטי ויש דברים שיפריעו לי בו בגלל הגדרתו כמשחק מולטי.

עדיין הוא עושה רושם מעולה וגם אני הייתי נותן לו צ'אנס במחיר מוזל :)

אה כן ובכלליות בוטים במשחקי מולטי זו תועבה, אבל לא ניסיתי כאמור את טיטאנפול אז אולי השימוש שלהם שם טוב? (לא סביר לדעתי)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 13:21

Death_119 כתב:אין שום סיכוי שיש מקום לבוטים במשחק מולטי. למה בוטים? שים עוד אנשים. זה אבסורד.

זה לא... הבוטים עוזרים לך להשיג טיטאן מהר יותר, ב-ד-י-ו-ק כמו שבEVOLVE (שנראה ענק, בעיניי) יש כל מיני יצורים שבאים להרוג אותך, ואם אתה המפלצת - אתה יכול "לאכול" אותם ולהתפתח מהר יותר. מה ההבדל? שאלו יצורים ואלו נראים כמו בני אדם?
בנוסף, אחרי הנסיון שלי - זה נותן תחושה שהכל מלא יותר מבלי שכל אחד מהם יכול להרוג אותך בירייה אחת :)
מה שכן, דווקא מה שהוא כתב - שהבוטים בודקים גופה בזמן אקשן, זה קצת פחות טוב, אבל מצד שני הבוטים גם ככה יותר כמו אמצעי להשיג "מולטיפלאייר" (מהמילה MULITIPLIER, לא PLAYER) אז לא אכפת לי מדי, ואם זה באמת תורם לתחושת הכאוס והמלחמה - אז למה לא. (לי אישית פשוט לא יצא להתקל בדבר כזה)

בשורה התחתונה - אתה טועה, ולדעתי יש הרבה מקום לבוטים במשחקים, וגם ההרחבה של TF2 הוכיחה את זה.
אפשר לעשות הרבה מאוד דברים מקוריים איתם. זה לאו דווקא מה שקורה בטיטאנפול, אבל סתם ככה להתנגד לבוטים? על מה ולמה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 פברואר 2014, 13:29

Death_119 כתב:אין שום סיכוי שיש מקום לבוטים במשחק מולטי. למה בוטים? שים עוד אנשים. זה אבסורד.

זה אבסורד, בדיוק כמו שבניין שנופל באמצע משחק מולטיפלייר ומשנה את המפה, זה אבסורד.
מדובר בחלק מהשלב ובאלמנט דינמי ,שמשתנה תוך כדי המשחק ומוסיף לו עוד מורכבות ועומק. התנגדות אוטומטית לזה היא האבסורד היחיד.

מעבר לזה, יש משחק קטנטן בשם DOTA שגם בו יש בוטים, שמשמשים בדיוק לאותה המטרה שהבוטים בטיטאנפול משמשים (ואני מניח שמשם הרעיון). שם זה עובד מצוין. בטיטאנפול זה עובד מצוין.
זה שאתה לא מבין משהו (או סתם מתעקש לא להבין), לא אומר שהוא לא עובד מצוין.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 13:31

אה, כן. שכחתי את DOTA שעובד בעצם גם כמו בEVOLVE :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 פברואר 2014, 13:36

קליימן, אולי תהיה ענייני ותסביר איך עובד מצב ה attrition והניקוד בו. הסיבוב נגמר תוך פחות מ10 דקות - זה מעט מדי לדעתי, בטח כאשר בין סיבוב לסיבוב יש איזה שתי דקות המתנה בלובי ובמסכי טעינה. לא מבין את הקטע הזה של הלובי. למה צריך לחכות כל כך הרבה זמן לטיימר? מספיק 30שניות בשביל להתעסק עם הלודאאוטס. יש יותר מתי המתנות במשחק הזה עד שהוא פרופר מתחיל והוא נגמר במהרה. זה עולה לי על העצבים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים