Laskin כתב:רגע, מה צריך כדי להוריד אותו?
רק להוריד אוריג'ין?
וגם - עד מתי הבטא? (לא רוצה להוריד בשביל יומיים:)
Laskin כתב:אצלי ועוד חבר שנרשמנו לפני יומיים-שלושה עוד לא מופיע. אולי עד הערב... נראה, אולי אספיק לנסות אותו
Kazz כתב:לי בכלל לא עובד. כל הזמן מתנתק מהשרתים. יצא לי להיות מקסימום 5 שניות בתוך המשחק לפני איבוד קשר. זמני הטעינה מופלגים.
Nucleus_Dawn כתב:המשחק ממש נהדר. הדבר היחיד שבעייתי בו זה שרואים שגם בגירסאת הPC, עוד יש להם לא מעט עבודה לייצב אותו.
אני גם די משוכנע שהטקסטורות בבטא ממש לא מייצגות את מה שיהיה במשחק, כי הן פשוט נראות רע, לא משנה מה דרגת הפירוט שלהן.
מעבר לזה, הוא אדיר. פשוט מאוד כיף. gunplay מהודק (כצפוי מהחבר'ה שעשו את COD), הטיטאנים מרגישים מדהים. זה לא סתם איזה טנק, או מטוס, כמו במשחקים אחרים - זה לוחם משודרג.
אני לרוב לא משחק במשחקי מולטיפלייר, כי הם פשוט לא מרגישים כאילו הם משתנים. הם פשוט חוזרים על אותו הדבר לאורך המשחק כולו וזה אף פעם לא היה מהנה.
MW הראשון עשה צעד בכיוון הנכון והכניס הרגשת התקדמות. פה יש גם את זה וגם תוספת של העברת נרטיב באופן עקיף, דרך הסביבה ומה שקורה בה. התוספת של הבוטים למשחק אפשרו להם, למשל, להכניס קטעים שבהם חייל בודק גופה של אויב/בעל ברית. מעבר לזה שזה נותן פתח להריגה קלה, זה גורם לעולם כולו להרגיש הרבה יותר חי ואמיתי.
זו גם הפעם הראשונה שאני רואה פייסינג כל כך ברור במשחק מולטיפלייר. ברמה מסוימת אתה משחרר challenges, ברמה אחרת קלפים וכן הלאה. אתה לא משחרר רק נשקים חדשים, אלא גם מכאניקות משחק חדשות. זה מצוין גם כי זה תורם לתחושת ההתקדמות וגם כי זו דרך נהדרת להכניס שחקנים חדשים למשחק, בלי שהם יאלצו ללמוד מהרגע הראשון כמות גדולה מידי של מערכות.
דבר נוסף שאהבתי מאוד, זה שהמחזוריות של כל "חיים" במשחק ארוכה יותר, בזכות הטיטאנים. במקום להתחיל-למות-להתחיל-למות של MW וBF, או להתחיל-למות-לחכות של CS, הפעם יש מקרים שבהם אתה מתחיל את הסיבוב, מצליח להשיג טיטאן, עושה קצת נזק לקבוצה היריבה, הטיטאן שלך מת, אבל אתה מצליח להתחמק בעור שיניך והמחזור כולו מרגיש ארוך יותר ומספק יותר.
הרגע של לאבד טיטאן, אבל לא למות בעצמך עובד נהדר. גם כאשר אתה מפסיד במשהו, יש לך ניצחון קטן בכך שהצלחת להתחמק ולהתחיל מחדש את הניסיון שלך להשיג טיטאן.
אני בהחלט מתכוון לקנות את המשחק, אבל אחכה כמה שבועות אחרי שהוא ייצא, כדי לוודא שהוא באמת יעבוד (בכל זאת, משחק מולטיפלייר של EA). אני ממש נהנה מהבטא.
Death_119 כתב:המשפט הזה מקומם בכל כך הרבה דרכים.
Yahel12 כתב:מעניין אם זה יהיה Cod killer..
Nucleus_Dawn כתב:
מישהו הזיז את הגבינה שלך? אבוי.
אני חושב שכדאי שתתרגל. סביר להניח שכמו בדור הקודם, גם הפעם הם מגדירים מחדש איך יראה מולטיפלייר.
אתה כמובן יכול להמשיך לשחק בBF4 כל הדור הזה, או לשחק במשחקי המולטיפלייר השונים (גיוון!!! האימה!!!) ולא באלו שאתה לא אוהב. אני חושב שזה יהיה לך הרבה יותר כיף מלנסות להביע כמה את עליון כאדם, בגלל שאתה נהנה מדברים שונים במשחקי מולטיפלייר.
Death_119 כתב:אין שום סיכוי שיש מקום לבוטים במשחק מולטי. למה בוטים? שים עוד אנשים. זה אבסורד.
Death_119 כתב:אין שום סיכוי שיש מקום לבוטים במשחק מולטי. למה בוטים? שים עוד אנשים. זה אבסורד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים