Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Metal Gear Solid V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 27 פברואר 2014, 11:11

פרטים נוספים על MGS:GZ ו TPP בפודקאסט של gameinformer עם שלושת הכתבים שטסו ליפן, סיימו את GZ (ופוצצו לא מזמן את כל העניין של השעה וחצי זמן השלמה) וראיינו את קוג'ימה וגם עם מעריץ שרוף של הסדרה שגם טס ליפן בשביל להתנסות בו:
Summary:

[Game Informer journalists played main mission, console-exclusive missions, and one side mission. (This was mentioned about fifteen minutes in, but figured it was most important to note.)]

*Ground Zeroes works well as a starting place (according to the guys who played it). If time is available, play (or watch) Metal Gear Solid 3 and Peace Walker.

-Timeline: MGS3, MGS:PO, MGS:PW, MGSV:GZ, MGSV:TPP, MG, MG2:SS, MGS, MGS2, MGS4

*Information is accumulated through cassette tapes. Focusing on something gives you an option to contact Miller (hit bumper button, L1/LB) and gather intel.

*Main story mission somber, grim; game's humor is found in some of its side missions (Déjà Vu, Jamais Vu missions for example). Fans of franchise will "get a kick out of" at least one other side mission.

*From what was played, no info on how the iDroid exists during this time frame.

*Harry Gregson-Williams is back. Music is subtle (nothing memorable), but amplifies when things heat up. "He's done a great job."

*No boss battles in main story mission.

*Kiefer Sutherland "takes some getting used to" early on, but does a good job. "I like it." No shots fired at David Hayter, but they all agree that it works pretty well.

*Liquid and Solid Snake are not in Ground Zeroes, but are almost certainly going to be in The Phantom Pain. Kojima was eager to explain how Big Boss and Solid Snake's stories connect, but managed to hold back. (In the video interview, Kojima seems as though he is dying to share!)

*No idea what the piece of metal (or debris) in Big Boss' head is.

*Ground Zeroes gives new meaning to the term "rated M for mature." Shocking moment at the end of main story mission. "Jaw-dropping." (This moment is) "the darkest thing that Metal Gear has ever implied" and The Phantom Pain will be even darker with "race" being the game's core theme. No hints of The Phantom Pain's theme (race) found in Ground Zeroes. (Sounds like it will be darker than a German chocolate cake!)

*New timeline found at the end of Ground Zeroes. [With something along the lines of: an underground nuclear facility being abandoned by the South African government in 1977. (If I remember correctly!)]

*Kojima will explain Big Boss' coma in The Phantom Pain. (In Japanese version of MGS1, Big Boss is "sterile" when cloned. In English version, Big Boss is in a coma. This will be clarified in MGSV.)

*Miller is on a table, Big Boss is on a table... Who's the third guy? (No answer! Could be Ishmael... or someone else.)

*Is it open-world? Ground Zeroes is an example of one of the base areas that will be a part of a larger world. (Not in the podcast, but Kojima has explained that The Phantom Pain will be - not just the base, but areas outside of a base within the world for Snake to explore, rest, and plan his next move.) Likely multiple open worlds.

*Is Portable Ops canon? Yes, no. (It is not a main story, but it is a story in the Metal Gear universe.) Frank Jaeger's story is likely to be expanded upon in The Phantom Pain.

*About 45 minutes into the podcast, no mention of Zero or The Patriots. According to Kojima (in the video interview posted earlier), Zero and Big Boss' relationship will be portrayed, but it will not be the main focus of the game.

לינק לפודקאסט המלא: http://www.gameinformer.com/b/podcasts/archive/2014/02/26/special-edition-podcast-metal-gear-solid-v.aspx

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2014, 12:14

הולי פאקינג שיט, צדקתי, הוא הולך להתחבר לMG הראשון! יש יש יש :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 פברואר 2014, 12:30

אז אני כבר לא מבין כלום ממה שראיתי בTPP :)
(לא שהבנתי לפני זה...)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2014, 12:52

Laskin כתב:אז אני כבר לא מבין כלום ממה שראיתי בTPP :)
(לא שהבנתי לפני זה...)

הוא הגשר, כנראה שGZ נגמר או שMGS5 מתחיל בזה שביג בוס בקומה כמה שנים טובות ולפי MGS1 לקחו אז ממנו את הדגימות דם ויצרו את סוליד/ליקוויד סנייק. לפי זה שאומרים שהמשחק זולג לתוך MG המקורי זה אומר שנראה את ביג בוס מקים את OUTER HEAVEN בדרום אפריקה ומשחק אותה סוכן כפול בזמן שהוא מסבן את סנייק :)
זה כנראה אומר שגם נפגוש את פרנק ייגר (כלומר גריי פוקס) בצורתו האנושית בתלת מימד לראשונה ואולי גם קצת על האוריג'ן של ראיידן בתור ילד חייל למרות שנראה שקוג'ימה הבין שכל הקו עלילה של MGS2 מפגר מוות והוא מנסה להתרחק ממנו. נשמע שאין פטריוטס או כל שטות MGS2 ו-4 במשחק ואני פשוט מאושר, זה הולך להיות הMGS האולטימטיבי, ההמשך האמיתי לMGS3 וזה הולך להיות פאקינג מדהים!

ואני חייב להגיד שלאט לאט התאורית קונספירציה שלי שזרקו את דיוויד הייטר מלדובב את ביג בוס וכל הזמן "ירדו" עליו והרחיקו אותו מהפרוייקט זה הכל רק תרגיל בשביל להטעות את המעריצים ובעצם הוא יחזור בגדול בתור סוליד סנייק בשביל שהשיחות בין ביג בוס לסוליד סנייק לא יהיו בדיחת "דיוויד הייטרד מנהל שיחה עם עצמו".

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 פברואר 2014, 21:21

אז רגע, אנחנו נשחק את סוליד סנייק או ביג בוס? :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2014, 22:14

Laskin כתב:אז רגע, אנחנו נשחק את סוליד סנייק או ביג בוס? :D

ביג בוס אבל התאוריה שלי היא שנחליף לסוליד סנייק לקראת סוף המשחק. למרות שיכול להיות שקוג'ימה עושה לנו "ראיידן" ויחליף את הגיבור לסוליד סנייק אחרי חצי שעה של משחק כמו שהוא עשה ב2 :)
זה פשוט הולך להיות מטורף, MGS1 מתנגש בMGS3 על הרקע של MG המקורי, פאקינג שיט. אני מתרגש כמו ילדה קטנה :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 פברואר 2014, 14:37

DrKeo כתב:הולי פאקינג שיט, צדקתי, הוא הולך להתחבר לMG הראשון! יש יש יש :)

לא הבנתי איך ליקוויד וסנייק יהיו בפאנטום פיין, הם בקושי נולדו אז, קוג׳ימה ישלב אותם בפלאשבקים לעתיד או משהו?
וחוץ מזה שהפאנטום מסתיים לפני MG איך הגעת למסקנה שהם ישתלבו?

יכול להיות שהסוף של פאנטום יזרוק כמה דברים שיקרו ב MG אבל לא נראה שתשחק את הדברים שתיארת עם אאוטר האבן וכו׳ אם זה קורה בטיימליין של MG ולא בפאנטום.

ויכול להיות שיהיה רקע כללי ביותר לפטריוטים האנושיים אם המשחק יראה את הסכסוך בין זירו לביג בוס שגרם לפיצול ביניהם אבל אם קוג׳ימה אמר שלא יהיה דגש על מערכת היחסים ביניהם כנראה שאכן הנגיעה לפטריוטים תהיה די מינימלית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 פברואר 2014, 15:12

bling כתב:לא הבנתי איך ליקוויד וסנייק יהיו בפאנטום פיין, הם בקושי נולדו אז, קוג׳ימה ישלב אותם בפלאשבקים לעתיד או משהו?
וחוץ מזה שהפאנטום מסתיים לפני MG איך הגעת למסקנה שהם ישתלבו?

יכול להיות שהסוף של פאנטום יזרוק כמה דברים שיקרו ב MG אבל לא נראה שתשחק את הדברים שתיארת עם אאוטר האבן וכו׳ אם זה קורה בטיימליין של MG ולא בפאנטום.

ויכול להיות שיהיה רקע כללי ביותר לפטריוטים האנושיים אם המשחק יראה את הסכסוך בין זירו לביג בוס שגרם לפיצול ביניהם אבל אם קוג׳ימה אמר שלא יהיה דגש על מערכת היחסים ביניהם כנראה שאכן הנגיעה לפטריוטים תהיה די מינימלית.

איך אתה יודע מתי FP נגמר? כשהוא מתחיל סיינק וליקוויד אמורים להיות בערך בני 12 בתחילת הפנטום פיין ומאיפה אתה יודע איפה הוא יגמר? וקוג'ימה נפטר מהפטריוטים, הם היו דבר טפשי והוא כבר ב3 התחיל להפטר מהם ונראה שכאן הוא הולך כמעט להתעלם מהם לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 פברואר 2014, 23:29

DrKeo כתב:איך אתה יודע מתי FP נגמר? כשהוא מתחיל סיינק וליקוויד אמורים להיות בערך בני 12 בתחילת הפנטום פיין ומאיפה אתה יודע איפה הוא יגמר? וקוג'ימה נפטר מהפטריוטים, הם היו דבר טפשי והוא כבר ב3 התחיל להפטר מהם ונראה שכאן הוא הולך כמעט להתעלם מהם לגמרי.

כן, אה? נינג'ה רובוט, בוס שהופך לכדור אש עם פנים שמדבר אליך או אחד שעושה פוטוסינטזה עם הסביבה ומגדל תוכי זה סביר אבל מיליארדרים שממינו מלחמה בנאציזם או AI שמנהל עמדת פיקוד אמריקאית זה דפוק. ההגיון :lol:. אני עדיין לא מבין איך שיחקת בMGS, כי באמת שממה שאתה מדבר שנאת את כל העלילה של הסדרה (תאהב את זה או לא הפטריוטס הם מרכז העלילה של MGS ומופיעים הן ב-1 עד 4). עכשיו קח את היד של ליקוויד ותן לעצמך ליקוויד slap.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 27 פברואר 2014, 23:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 פברואר 2014, 23:31

DrKeo כתב:איך אתה יודע מתי FP נגמר? כשהוא מתחיל סיינק וליקוויד אמורים להיות בערך בני 12 בתחילת הפנטום פיין ומאיפה אתה יודע איפה הוא יגמר? וקוג'ימה נפטר מהפטריוטים, הם היו דבר טפשי והוא כבר ב3 התחיל להפטר מהם ונראה שכאן הוא הולך כמעט להתעלם מהם לגמרי.

בני כמה הם היו ב GZ?
ואילו דברים משמעותיים סנייק בכלל עשה עד GZ?
יכול להיות שתהיה בניית רקע כללית לדמות של סנייק בנערותו אבל לשחק איתו ולעשות איתו דברים משמעותיים לא מסתדר מבחינת העלילה והזמנים.

בקשר לפטריוטס יכול להיות רקע כללי ביותר שהרי מערכת היחסים בין זירו לביג בוס (שגם עליו הדגש יהיה קטן) גם קשורה אליהם (אל תשכח שהם חלק מהפטריוטס הראשונים) אבל אכן נראה שהמשחק לא ידון בהם במיוחד.

DEATH, המליארדרים שנלחמו נגד הנאצים זה סבבה לגמרי ויושב גם על כל מני תיאוריות אילומנטי למיניהם שעד היום לא מעט אנשים מאמינים בהן (שיש איזו קבוצה מובחרת של אנשים עם ממון מטורף ששולטים בעולם כרצונם כבובות על חוט דרך שלל מניפולציות וכו') אבל ברגע שנכנס AI לתמונה זה כבר עבר למדע בדיוני קיצוני ברמות שלא מתאימות ל MGS, אני מסכים פה עם KEO.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 27 פברואר 2014, 23:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 פברואר 2014, 23:37

למה, פעולות שיבוצעו על ידי המחשב ועוד בצבא זה לא הגיוני? זה אפילו קיים היום. Arsenal הוא אחד הדברים הפחות מגוחכים שקרו ביקום של MGS, אני יכל להביא לכם כל כך הרבה אחרים (אפשר להתחיל עם צלקת של ניתוח קיסרי שיורדת מגופה של הבוס בצורת נחש והולכת לטייל בשדה?).

והקטע שהוא מתחיל להתעסק עם השפיות שלך זה הרגע הכי גאוני בכל MGS2, מתעלה על העובדה שצריך להחליף את הפורט בקרב מול מנטיס ב-1.

מילא הוא היה מתרגז מהיד של ליקווד שבאמת היא קטע מביך. או מבחירת השם כינוי של ה-לה לי לולה לוי. תאהבו את זה או לא, MGS2 הוא מרכז סדרת MGS עד היום, כל העלילות בנויות עליו (כולל סיום הראשון) וכל הLore מגיע ממנו. גם של 3.

הוא אפילו הכי הגיוני ברמת הביזאריות (לכל הבוסים שלו מלבד לFortune בערך) יש הסבר מדעי מה עומד מאחורים. לעומת MGS3 שהוא פשוט בדיחת פנטזיה הזויה של קוז'ימה. והוא ללא ספק הMGS המעופף ביותר עד היום. בלי היד של ליקוויד והדמות המעצבנת של ריידן לא היה לכם דבר רע להגיד על המשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 פברואר 2014, 23:47

למה אתה מקטין מהפטריוטס, זה לא מחשב שמבצע פעולות צבאיות כאילו הוא משרת את האדם, זה נהיה מחשב על שמשעבד את כל האנושות פחות או יותר, שולט בתקשורת ומצנזר אותה, מייצר מלחמות וכו'
זה כבר עבר את הגבול.

ואיך הסוף של MGS1 קשור לפטריוטים?
אולי MGS2 מדבר על אירועים שקרו ב 1 (כמו היד של ליקוויד) אבל בפני עצמו אין בעיה עם הראשון.

אני מסכים שהנחש והפרצוף השרוף הזויים, אבל זה הזוי בצורת אנימה יפנית שכזו ולא מערער על כל יסודות העלילה, אתה יכול לראות בזה מיסטיקה קלה, אבל מפה ועד עולם שלם שמושתת על ממבו ג'מבו יש הבדל גדול.

דרך אגב אני מסכים איתך ש MGS2 הפך את הראש בזמנו, אני לא מכיר הרבה יצירות שהכניסו אותי להלם כשחוויתי אותן וגרמו לי לשאול את עצמי האם זו באמת המציאות מרוב שלא ציפיתי את זה, אז סבבה שברו את הקיר הרביעי בדרך מקורית, ובכל זאת זה לא מתאים ל MGS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2014, 01:25

bling כתב:בני כמה הם היו ב GZ?
ואילו דברים משמעותיים סנייק בכלל עשה עד GZ?
יכול להיות שתהיה בניית רקע כללית לדמות של סנייק בנערותו אבל לשחק איתו ולעשות איתו דברים משמעותיים לא מסתדר מבחינת העלילה והזמנים.

בקשר לפטריוטס יכול להיות רקע כללי ביותר שהרי מערכת היחסים בין זירו לביג בוס (שגם עליו הדגש יהיה קטן) גם קשורה אליהם (אל תשכח שהם חלק מהפטריוטס הראשונים) אבל אכן נראה שהמשחק לא ידון בהם במיוחד.

DEATH, המליארדרים שנלחמו נגד הנאצים זה סבבה לגמרי ויושב גם על כל מני תיאוריות אילומנטי למיניהם שעד היום לא מעט אנשים מאמינים בהן (שיש איזו קבוצה מובחרת של אנשים עם ממון מטורף ששולטים בעולם כרצונם כבובות על חוט דרך שלל מניפולציות וכו') אבל ברגע שנכנס AI לתמונה זה כבר עבר למדע בדיוני קיצוני ברמות שלא מתאימות ל MGS, אני מסכים פה עם KEO.

כשאתה אומר GZ אתה מתכוון MG המקורי? לפני MG1 סנייק היה ביחידות המיוחדות של הצבא האמריקאי, ליקוויד היה בSAS וסולידוס התעסק בכל מני ענייני צבאות פרטיים באפריקה. אבל כבר בMG הראשון סנייק נמצא כבר כמה זמן בFOX HOUND כשביג בוס הוא סוג של מנטור שלו, סטייל קמפבל בMGS1. אני חושב שהמינימום שהם צריכים לעשות זה הגיוס של סנייק לFH והפגישות הראשונות שלו עם ביג בוס.

דודי, כבר נהלנו את השיחה הזאת 10 פעמים. MG תמיד היה הזוי לגמרי במיקרו (בוסים, שיחות, שטויות קטנות, דברים מקומים) אבל ראליזם טוטאלי שזור במציאות וההסטוריה האמיתית של העולם במאקרו. כלומר סנייק הולך לדרום אפריקה לשחרר סוכן חטוף, סנייק הולך לשאדו מוזס לעצור איום טרוריסטים שחטפו נשק גרעיני, סנייק חודר לרוסיה בשביל לעצור את הסוכנת הכפול שהייתה המאמנת שלו וכו'. MGS2 שינה את זה והוא סופר חריג בסדרה, ממש חריג. תמיד מסגרת הסיפור הייתה מאוד ראליסטית ודברה על טרוריזם ומלחמה. MGS2 הכל, הוא הפך את המאקרו להזוי וזה הרגיש לא במקום בסדרה. יש לך 8 משחקים בסדר ובהם רק 2 הזוי לגמרי וגם לצערנו 4 נאלץ לצלול לשטויות האלה בשביל להסביר את כל החרא של 2. כששחקתי ב2 הוא היה נהדר עם טוויסטים נהדרים אבל כשאתה מסתכל עליו בתוך הסדרה הוא יצר רק בעיות ושיט עם סיבוכים הזויים ושטויות שחלחלו גם לMGS4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 פברואר 2014, 17:33

כן KEO התכוונתי ל MG, התבלבלתי עם כל הקיצורים הללו.

אז בעיקרון לפי מה שאתה אומר אין פה יותר מדי גיימפליי שאפשר להכניס עם סנייק, למרות שהוא וליקוויד כן הולכים להשתלב בעלילה של 5, יהיה מגניב לראות את הרקע של סנייק הצעיר ואני חושב שאתה צודק ואכן יביאו את הייטר לדבב אותו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2014, 02:19

bling כתב:כן KEO התכוונתי ל MG, התבלבלתי עם כל הקיצורים הללו.

אז בעיקרון לפי מה שאתה אומר אין פה יותר מדי גיימפליי שאפשר להכניס עם סנייק, למרות שהוא וליקוויד כן הולכים להשתלב בעלילה של 5, יהיה מגניב לראות את הרקע של סנייק הצעיר ואני חושב שאתה צודק ואכן יביאו את הייטר לדבב אותו :)

תראה, הכל תלוי במה שקוג'ימה מחליט לעשות כי הוא יכול לקחת את זה להרבה כיוונים. בתאוריה מבחינת הלוח זמנים שקוג'ימה אמר על TPP, הוא מתחיל אחרי התרדמת של ביג בוס (ואם אני לא טועה GZ אמור להראות איך הוא נכנס לתרדמת) מה שאומר שסנייק וליקוויד אמורים להיות בסביבות גיל 12-13 שזה 10-11 שנים לפני MG המקורי שמתרחש בשנת 95. אז או שנפגוש ילדים מה שאומר שכנראה גיימפליי איתם לא יהיה או שנקבל קפיצת זמן מתישהו במשחק. אני לא רואה שום סיבה שMGS5 לא יוכל לקפוץ 10 שנים פתאום באמצע המשחק ומן הסתם קוג'ימה לעולם לא יחשוף כזה דבר לפני שהמשחק יוצא.

אם תהיה קפיצת זמן ונשחק את סנייק הצעיר שרק התגייס לFH זה יכול להיות מגניב לגמרי. האמת שאפילו אם זה רק יהיה הסיום של המשחק, שהוא ממש יגמר בשילוח של סנייק לדרום אפריקה על ידי ביג בוס קפיצה קדימה של 10 שנים זה יכול להיות מדהים. טוב, אני חייב לשחק בחבילת סאגה של MGS שיש לי כבר :)

תראה, אם הייתי צריך לנחש על מה המשחק הזה אז הייתי אומר שMGS5 הולך לספר את הסיפור של ביג בוס ואיך הוא הקים את OUTER HEAVEN. אם זה באמת הסיפור, כל תהליך הקמת OUTER HEAVEN נגמר בMG המקורי בשנת 95' שזה 10 שנים אחרי ההתחלה של TPP. אז מה זה אומר? אני חושב שזה אומר שאנחנו כן נגיע לאמצע שנות ה90 בMGS5 אם זה באמת הולך להיות סיפור הקמת OUTER HEAVEN אבל מי יודע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2014, 21:00

קצת מידע חדש:
- יש חיים מתחדשים בצורה של תאים. כלומר החיים מתחדשים בתוך התא שאתה נמצא בו אבל בשביל לחדש תאים נוספים צריך להשתמש בחבילות בריאות, סטייל רזיסטנס 1.
- טביעות רגליים נשארות באדמה ובבוץ, חיילים יוכלו לגלות אותך לפיהם (היה כבר בMGS1 אבל אך ורק בשלג בתחילת המשחק)
- המסלולים של החיילים ישתנו בזמן אמיתי, הם לא הולכים להסתובב על מסלול קבוע
- הטסטר ששם במשחק הכי הרבה שעות שחק 100 שעות, מן הסתם זאת הגזמה פרועה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מרץ 2014, 10:03

אז בטח לא נראה שוב SPEEDRUNS ממש מטורפים... אם אין לשומרים מסלול קבוע - אי אפשר לצפות לאן כדאי ללכת. זה מעולה בשבילי, קצת באסה לאלו שרוצים לשנן הכל ולעשות את זה בעיניים עצומות. כל השלושים-ארבעים אנשים שעושים זאת ממש עצובים עכשיו. :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 מרץ 2014, 10:58

נדב שבור...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 מרץ 2014, 13:22

DrKeo כתב:תראה, הכל תלוי במה שקוג'ימה מחליט לעשות כי הוא יכול לקחת את זה להרבה כיוונים. בתאוריה מבחינת הלוח זמנים שקוג'ימה אמר על TPP, הוא מתחיל אחרי התרדמת של ביג בוס (ואם אני לא טועה GZ אמור להראות איך הוא נכנס לתרדמת) מה שאומר שסנייק וליקוויד אמורים להיות בסביבות גיל 12-13 שזה 10-11 שנים לפני MG המקורי שמתרחש בשנת 95. אז או שנפגוש ילדים מה שאומר שכנראה גיימפליי איתם לא יהיה או שנקבל קפיצת זמן מתישהו במשחק. אני לא רואה שום סיבה שMGS5 לא יוכל לקפוץ 10 שנים פתאום באמצע המשחק ומן הסתם קוג'ימה לעולם לא יחשוף כזה דבר לפני שהמשחק יוצא.

אם תהיה קפיצת זמן ונשחק את סנייק הצעיר שרק התגייס לFH זה יכול להיות מגניב לגמרי. האמת שאפילו אם זה רק יהיה הסיום של המשחק, שהוא ממש יגמר בשילוח של סנייק לדרום אפריקה על ידי ביג בוס קפיצה קדימה של 10 שנים זה יכול להיות מדהים. טוב, אני חייב לשחק בחבילת סאגה של MGS שיש לי כבר :)

תראה, אם הייתי צריך לנחש על מה המשחק הזה אז הייתי אומר שMGS5 הולך לספר את הסיפור של ביג בוס ואיך הוא הקים את OUTER HEAVEN. אם זה באמת הסיפור, כל תהליך הקמת OUTER HEAVEN נגמר בMG המקורי בשנת 95' שזה 10 שנים אחרי ההתחלה של TPP. אז מה זה אומר? אני חושב שזה אומר שאנחנו כן נגיע לאמצע שנות ה90 בMGS5 אם זה באמת הולך להיות סיפור הקמת OUTER HEAVEN אבל מי יודע.

Kojima אמר שה theme המרכזי יהיה גזע, לא יודע איך זה מסתדר עם קו העלילה שתיארת, אבל אם יהיה דגש על בניית אאוטר האבן זה קו עלילה בעל המון פוטנציאל.

ומה הסיכוי שלא נפגוש את ראיידן בתור חייל ילד? כבר בטריילר ראינו ילדים חיילים, אין מצב שקוג׳ימה יפספס את ההזדמנות.

בקשר לפרטים החדשים, הם נשמעים טוב, אני מרוצה שאין חיים מתמלאים באמת, גם בקודמים הם התמלאו קצת כשהיית מתכופף עם סנייק.

מעניין אותי באמת עד כמה ה AI יהיה דינאמי, האם זה אומר שלא נראה מטורפים כאלו?

אתם חייבים לראות, מדובר אולי בשחקן מטאל גיר הכי מפורסם בעולם, יפני פסיכי לחלוטין ששינן כל מילימטר במשחק, לא יאומן איזה שטויות הוא עושה שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מרץ 2014, 14:20

bling כתב:Kojima אמר שה theme המרכזי יהיה גזע, לא יודע איך זה מסתדר עם קו העלילה שתיארת, אבל אם יהיה דגש על בניית אאוטר האבן זה קו עלילה בעל המון פוטנציאל.

ומה הסיכוי שלא נפגוש את ראיידן בתור חייל ילד? כבר בטריילר ראינו ילדים חיילים, אין מצב שקוג׳ימה יפספס את ההזדמנות.

בקשר לפרטים החדשים, הם נשמעים טוב, אני מרוצה שאין חיים מתמלאים באמת, גם בקודמים הם התמלאו קצת כשהיית מתכופף עם סנייק.

מעניין אותי באמת עד כמה ה AI יהיה דינאמי, האם זה אומר שלא נראה מטורפים כאלו?

אתם חייבים לראות, מדובר אולי בשחקן מטאל גיר הכי מפורסם בעולם, יפני פסיכי לחלוטין ששינן כל מילימטר במשחק, לא יאומן איזה שטויות הוא עושה שם.

זה לא סותר שהTHEME הוא גזע, זה רק אומר שידברו על זה הרבה. כל הSETUP לבניה של OUTER HEAVEN נעשה כבר בMGS3, אין לי מושג מה היה בPW כי עדין לא שחקתי בו אבל הבנתי שמומלץ לשחק בו וב3 לפני 5. אז זה אמור להיות הכיוון, ביחוד ש5 מתחיל 10 שנים לפני הקמת OUTER HEAVEN. וכן, ראידן כילד חייל זאת חובה אבל זה גם אומר שסולידוס אמור להופיע ונראה שקוג'ימה מנסה להתרחק (בחוכמה) מ2 ו-4 כך שאני לא בטוח שהוא ילך לכיוון סולידוס. אולי הוא ירחיק את ראיידן ממנו איכשהו.

בכל מקרה נשמע שהולך להיות שם GREATEST HITS ברמה אחרת לגמרי. ביג בוס, סנייק, ליקוויד, מאסטר מילר אולי ריידן וסולידוס, אורגיה.

אגב, עכשיו שאני לראשונה באמת משחק בMG מההתחלה ועד הסוף (שחקתי המון קטעים בNES של חבר בילדות שלי אבל מעולם לא מהתחלה ועד הסוף) ואני חייב להגיד שהוא פשוט עשה בשנת 87 כמעט כל מה שקיים בMGS1 וזה מדהים. אפילו דברים כמו הטיל בשליטה מרחוק בשביל לנטרל רצפה חשמלית או חדר עם גז שדורש מסכת גז. מדהים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 מרץ 2014, 15:02

KEO, אני מזהה אצלך חריגה מדאיגה מתחום הציפיות הריאליות ל MGS5...הזהר!
ותפסיק לעלות גם לי את ההייפ ולגרור אותי לזה על הדרך :)

בקשר ל MG זה באמת נשמע מדהים, אתה מצליח באמת להנות ממנו ומהעלילה? מה אתה קרירין? :P
מוזר שהמשחק למרות שיש לו שם טוב לא התקבע עד כמה שידוע לי כאחד מהקלאסיקות הגדולות של התקופה כמו משחקי נינטנדו וסקוור למרות שנשמע חדשני בטירוף לתקופתו, מצד שני התעשייה היתה יחסית בחיתולים וכל משחק עם מכניקה וחצי חדשה היה חדשני בטירוף...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מרץ 2014, 23:48

bling כתב:KEO, אני מזהה אצלך חריגה מדאיגה מתחום הציפיות הריאליות ל MGS5...הזהר!
ותפסיק לעלות גם לי את ההייפ ולגרור אותי לזה על הדרך :)

בקשר ל MG זה באמת נשמע מדהים, אתה מצליח באמת להנות ממנו ומהעלילה? מה אתה קרירין? :P
מוזר שהמשחק למרות שיש לו שם טוב לא התקבע עד כמה שידוע לי כאחד מהקלאסיקות הגדולות של התקופה כמו משחקי נינטנדו וסקוור למרות שנשמע חדשני בטירוף לתקופתו, מצד שני התעשייה היתה יחסית בחיתולים וכל משחק עם מכניקה וחצי חדשה היה חדשני בטירוף...

תקשיב, יש לי הייפ למשחק הזה ששמור רק למשחקים של צוות ICO או VALVE, באמת שאני לא יכול לרסן את זה.

בנושא MG, הוא פשוט חטא בלצאת לMSX ולא לNES אז קצת משמיטים אותו. אבל MG היה מאוד פופולרי בזמנו, כל כך פופולרי שקונאמי עשו משחק מערבי בלבד שלא יצא ביפן ולא נעשה על ידי קוג'ימה בשם נקמתו של סנייק, הוא יצא באותו שנה כמו MG2 וקוג'ימה אפילו לא היה מודע למשחק הזה עד שהוא יצא.

וכן, חדשני, מאוד חדשני. יכלתי ללכת ולחזור לכל מקום, היה לך INVENTORY מלא בחפצים שיכלת למצא או לא למצא שעשו אתהחיים שלך קלים יותר (למשל משקפי אינפרא אדום לראות לייזרים במקום הסיגריות שהיו מורידות לך חיים), באמת פורץ דרך. בנושא העלילה, אין יותר מדי אחת כזאת. פעם בחצי שעה מתקשרים אליך בקודק אבל גם זה בשביל טיפים למשחק עצמו לרוב. זה בעיקר "תחלץ את גרייפוקס מOUTER HEAVEN ותגלה מי הסוכן העורק שהקים את OUTER HEAVE", שעה וחצי אחרי זה "אוי לא! גרייפוקס הוא בעצם רע ועובד עבור OUTER HEAVEN" ושעה וחצי אחרי זה "אוי לא! ביג בוס, המפקד שלי שמדבר איתי בקודקים כל הזמן, הוא בעצם הסוכן העורק שהקים את OUTER HEAVEN". בזה העלילה מסתכמת, באמת שאין שם כלום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מרץ 2014, 16:01

הוידאו שהעלית, בלינג, פשוט ענק... לא הכרתי את זה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 מרץ 2014, 20:41

DrKeo כתב:תקשיב, יש לי הייפ למשחק הזה ששמור רק למשחקים של צוות ICO או VALVE, באמת שאני לא יכול לרסן את זה.

בנושא MG, הוא פשוט חטא בלצאת לMSX ולא לNES אז קצת משמיטים אותו. אבל MG היה מאוד פופולרי בזמנו, כל כך פופולרי שקונאמי עשו משחק מערבי בלבד שלא יצא ביפן ולא נעשה על ידי קוג'ימה בשם נקמתו של סנייק, הוא יצא באותו שנה כמו MG2 וקוג'ימה אפילו לא היה מודע למשחק הזה עד שהוא יצא.

וכן, חדשני, מאוד חדשני. יכלתי ללכת ולחזור לכל מקום, היה לך INVENTORY מלא בחפצים שיכלת למצא או לא למצא שעשו אתהחיים שלך קלים יותר (למשל משקפי אינפרא אדום לראות לייזרים במקום הסיגריות שהיו מורידות לך חיים), באמת פורץ דרך. בנושא העלילה, אין יותר מדי אחת כזאת. פעם בחצי שעה מתקשרים אליך בקודק אבל גם זה בשביל טיפים למשחק עצמו לרוב. זה בעיקר "תחלץ את גרייפוקס מOUTER HEAVEN ותגלה מי הסוכן העורק שהקים את OUTER HEAVE", שעה וחצי אחרי זה "אוי לא! גרייפוקס הוא בעצם רע ועובד עבור OUTER HEAVEN" ושעה וחצי אחרי זה "אוי לא! ביג בוס, המפקד שלי שמדבר איתי בקודקים כל הזמן, הוא בעצם הסוכן העורק שהקים את OUTER HEAVEN". בזה העלילה מסתכמת, באמת שאין שם כלום.

בשביל מה הכנסת טאג ספוילרים, אם אתה לא מתכוון להשתמש בו?!?!?!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 מרץ 2014, 20:46

ולמרות שאין עלילה אתה עדיין משחק בו KEO?
אין מצב שאתה משכנע אותי שהגיימפליי מספיק טוב גם היום.

לאסקין, ועוד מדובר ברמה הכי קשה, הוא באמת מטורף, יש סרטונים שלו שאני בכנות לא מבין מה בדיוק קורה שם ולמה ה AI הגיב ככה.
הבנתי שיש סרטון גם של פספוסים שלו (לא מצאתי), למרות שהוא למד את המשחק בעל פה והוא יודע כל מילימטר בהתנהגות של ה AI, עדיין זה לא קל להרים את תוכניות ההרג היצירתיות האלה :-)

קאוטיק אתה בטח ציני, אבל זו עלילה שידועה במטאל גיר והיא לא איזה סוד גדול שנחשף באחד המשחקים הראשיים בסדרה או משהו, תן לי לנחש שלא התכוונת לשחק ב MG המקורי נכון? :P

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 7 אורחים