Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Metal Gear Solid V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 מרץ 2014, 21:56

bling כתב:
קאוטיק אתה בטח ציני, אבל זו עלילה שידועה במטאל גיר והיא לא איזה סוד גדול שנחשף באחד המשחקים הראשיים בסדרה או משהו, תן לי לנחש שלא התכוונת לשחק ב MG המקורי נכון? :P

ברור שאני מתבדח :)

אני רק מקווה שMGS V יהיה הכותר בסדרה שיאפשר לשחקנים חדשים להכנס אליה, בלי להפסיד יותר מידי, כי הוא נראה עם גיימפליי מעניין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מרץ 2014, 22:31

bling כתב:ולמרות שאין עלילה אתה עדיין משחק בו KEO?
אין מצב שאתה משכנע אותי שהגיימפליי מספיק טוב גם היום.

לאסקין, ועוד מדובר ברמה הכי קשה, הוא באמת מטורף, יש סרטונים שלו שאני בכנות לא מבין מה בדיוק קורה שם ולמה ה AI הגיב ככה.
הבנתי שיש סרטון גם של פספוסים שלו (לא מצאתי), למרות שהוא למד את המשחק בעל פה והוא יודע כל מילימטר בהתנהגות של ה AI, עדיין זה לא קל להרים את תוכניות ההרג היצירתיות האלה :-)

קאוטיק אתה בטח ציני, אבל זו עלילה שידועה במטאל גיר והיא לא איזה סוד גדול שנחשף באחד המשחקים הראשיים בסדרה או משהו, תן לי לנחש שלא התכוונת לשחק ב MG המקורי נכון? :P

יש בו משהו שזורק אותי אחורה לילדות והאמת שאני נהנה יותר ממה שאני אמור. להגיד את האמת, שיפור מסיבי לגרפיקה ולשליטה ואפשר לעשות פה משחק אינדי לא רע.

שחר, רוזבאד זאת המזחלת!
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Metal Gear Solid V - הנושא הרשמיט

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2014, 03:13

טוב, סיימתי את המשחק. אני חייב להגיד שאני די בשוק, הוא מקדים את זמנו בשנים ורוב מה שמופיע בmgs משנת 98, משחק שנחשב די חדשני בזמנו, קיים כבר בmg משנת 87. המשחק קצר, סיימתי אותו תוך 3 א שעות ובצורה מוזרה מאוד נהנתי. השליטה מזעזעת, הכל מאוד ״קלאנקי״ אבל החוויה התרבותית של חדשנות בשילוב עם הייפ הזוי לmgs5 משכו אותי להמשיך. אז החלטתי לעשות קיצור תולדות הזמן.

המשחק מתחיל כשביג בוס שולח אותך, סוליד סנייק הצעיר, לאחת המשימות הראשונות שלך בדרום אפריקה. מישהו הפך לבוגד, הקים צבא פרטי במבצר שנקרא outer heaven ומחזיק במדען שבונה לו מטאל גיר, מק שמסוגל לשגר טיל גרעיני מכל מקום בעולם. המשחק מתנהל במבט מלמעלה כשאתה צריך להתחמק מאוייבים ומערכות הזעקה, אוסף חפצים ובעיקר כרטיסי גישה לחדרים נעולים. כל העולם של המשחק מחובר ואין באמת התקדמות לינארית, משיגים חפצים וכרטיסים שעם הזמן עוזרים לך לפתוח עוד ועוד מהעולם. החפצים הם יצירתיים יחסית למשחק כל כך עתיק, פנס להעיר חדר חשוך עם מלכודות, סיגריות בשביל לראות לייזרים שמאוחר יותר אפשר לשדרג למשקפי אינפרא אדום, טילים מונחים להשמדת פנלים שמחשמלים את הרצפה, מסכת גז לחדרים מורעלים או בקבוקי חמצן בשביל לצלול מתחת למים. יש לך קשר שבו ארבע דמויות מתקשרות איתך כשאחד מהם הוא ביג בוס. כמו במשחקים המודרנים יש לך בצד אחד את הנשקים כשהכפתור כתף הימני נותן לך את הבחירה מה להחזיק ובצד שמאל כפתור כתף שמאלי נותן לך לבחור באיזה חפץ להשתמש.

אחרי שמסתננים לouter heaven אנחנו מוצאים את גריי פוקס הכלוא שמספר לנו על הד״ר שהמנהיג של outer heaven מחזיק בשביל שיצור לו את מטאל גיר. אחרי שמצילים את הד״ר המשחק לוקח את סנייק במסעות שונים שחלקים כוללים חלקים אופציונאלים כמו למשל מסע במדבר עם עקרבים שמרעילים אותך. בשביל להצליח להגיע לקצה המדבר חייבים להשיג מצפן אחרת הוא לא נגמר לעולם אבל נוגדן, חפץ אופציונאלי שצריך למצא לפני כן, יכול להפסיק את דימום החיים שנגרם מהעקרבים ולעזור לך לעבור את המדבר. המשחק מלא בחפצים אופציונאלים כמו למשל גלאי מתכות בשביל למצא מוקשים במקום להתפוצץ מהם רנדומאלית.

כשמגיעים לקצה המדבר תוקפת אותך קבוצת חיילים שעומדים בכניסה לבניין המוקף משאיות. ביג בוס שעוזר לך בקשר שוב ושוב במהלך המשחק אומר לך לרוץ מהר למשאית הימנית. אני נכנס למשאית, סנייק אומר שהיא מתחילה לזוז והופ, היא החזירה אותי לתחילת המשחק. למזלי האזורים מחוברים בצורה חכמה כך שתוך כמה דקות חזרתי למדבר וחזרתי למשאיות. ביג בוס שוב אומר לי להכנס למשאית, אני מתעלם ממנו ונכנס לבניין. בפנים מחכים לי חיילים, ביג בוס שוב מתקשר ואומר לי להמלט מייד לדלת משמאל, אני רץ אליה ונופל לתהום שבצד השני. חשוד משהו. אני חוזר לחדר, דופק על הקירות עד שאחד מהם עושה רעש שונה, אני מציב שם c4 והקיר מתפוצץ ואני ממשיך הלאה.

אני ממשיך את דרכי בקומפלקס וביג בוס מתקשר שוב, הפעם הוא אומר לי שהמשימה בוטלה ואני צריך לכבות את הפס3 שלי, הפעם לא הקשבתי. כמובן שאז הטוויסט קורה, ביג בוס הוא בעצם העריק שהקים את outer heaven. אני משמיד את מטאל גיר, הורג את ביג בוס ונמלט מהמתקן שמתפוצץ בפיצוץ גרעיני. כמיבן שאחרי הכתוביות ביג בוס מראה שהוא חיי ושהוא יהרוג את סנייק.

מחר אני מתחיל את metal gear 2: solid snake. נכנסים לעדין ה16 ביט :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מרץ 2014, 20:04

אחלה רשמים KEO, עכשיו שאתה עובר ל 16 ביט בטח הולך להתפוצץ לך הראש :)

אבל מה שיותר מסקרן אותי זה איך תגיב היום ל MGS2, יכול להיות ששפטנו אותו קצת בחומרה מדי?
אני קורא לא מעט דיעות של אנשים שמשוכנעים שמדובר ביצירת מופת פוסט-מודרנית בעלת מסרים נוקבים ולך תדע, אולי עף לנו העסק מעל הראש ככשיחקנו אותו בזמנו...
בקיצור אני מחכה שתגיע אליו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מרץ 2014, 20:28

אני קראתי דברים דומים גם על משחקי פוקימון ;)
סה"כ - MGS2 הוא פשוט מאוד משחק משונה, עם עלילה משונה, הומור משונה וגיימפליי משונה. ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2014, 12:40

bling כתב:אחלה רשמים KEO, עכשיו שאתה עובר ל 16 ביט בטח הולך להתפוצץ לך הראש :)

אבל מה שיותר מסקרן אותי זה איך תגיב היום ל MGS2, יכול להיות ששפטנו אותו קצת בחומרה מדי?
אני קורא לא מעט דיעות של אנשים שמשוכנעים שמדובר ביצירת מופת פוסט-מודרנית בעלת מסרים נוקבים ולך תדע, אולי עף לנו העסק מעל הראש ככשיחקנו אותו בזמנו...
בקיצור אני מחכה שתגיע אליו.

השיפוט הוא על מה שהוא עשה לLORE של MG, לא על המשחק עצמו. למשחק עצמו יש עלילה מעולה והוא מפתיע לכל אורכו. האמת שהביקורת האמיתית היחידה שלי עליו, אם אני מנתק אותו רגע מהסידרה ואיך שהוא הרס את הLORE שלה, היא שמשחקים את ראיידן ולא אתה סנייק וכמובן השיחות המיגעות שלו עם נעומי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 מרץ 2014, 12:43

זה באמת רק אתם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2014, 12:48

Death_119 כתב:זה באמת רק אתם.

וקוג'ימה שבורח כמו מאש מהLORE של MGS2 ו-4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מרץ 2014, 13:32

DrKeo כתב:השיפוט הוא על מה שהוא עשה לLORE של MG, לא על המשחק עצמו. למשחק עצמו יש עלילה מעולה והוא מפתיע לכל אורכו. האמת שהביקורת האמיתית היחידה שלי עליו, אם אני מנתק אותו רגע מהסידרה ואיך שהוא הרס את הLORE שלה, היא שמשחקים את ראיידן ולא אתה סנייק וכמובן השיחות המיגעות שלו עם נעומי.

אולי אני לא זוכר אבל אילו מסרים נוקבים היו במשחק?

ולא מובן לי איך אתה אומר שהעלילה מעולה ובאותה נשימה הרסה את ה LORE.
גם באופן כללי אני זוכר משם יד שהשתלטה על בנאדם ועלילה הזויה על AI ששולט בעולם, יכול להיות שאני באמת שחכתי הרבה (בכל זאת עברו 13 שנה) אבל לא זכורה לי עלילה טובה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2014, 14:02

bling כתב:אולי אני לא זוכר אבל אילו מסרים נוקבים היו במשחק?

גם באופן כללי אני זוכר משם יד שהשתלטה על בנאדם ועלילה הזויה על AI ששולט בעולם, יכול להיות שאני באמת שחכתי הרבה (בכל זאת עברו 13 שנה) אבל לא זכורה לי עלילה טובה.

אני חושב העלילה שם הייתה מצויינת אבל לא לmg והיא דחקה את הלור של הסדרה לפינה מוזרה. כן, היה שם המון זבל כמו הידיים וכו׳ אבל העלילה כן הייתה מצויינת. כן היא הייתה מלאה בבעיות אבל היא עדין הייתה מצויינת. אין ספק שהשעה האחרונה מרגישה כמו עלילת מדע בדיוני הזויה וחייזרית אבל עדין היה שם משהו מרתק. בכל מקרה הבעיה העיקרית שלי עם 2 היא הזיהום של הlore ושטויות הזויות כמו היד, זה עדין לא סותר שמאוד נהנתי מהמשחק והעלילה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מרץ 2014, 14:14

DrKeo כתב:אני חושב העלילה שם הייתה מצויינת אבל לא לmg והיא דחקה את הלור של הסדרה לפינה מוזרה. כן, היה שם המון זבל כמו הידיים וכו׳ אבל העלילה כן הייתה מצויינת. כן היא הייתה מלאה בבעיות אבל היא עדין הייתה מצויינת. אין ספק שהשעה האחרונה מרגישה כמו עלילת מדע בדיוני הזויה וחייזרית אבל עדין היה שם משהו מרתק. בכל מקרה הבעיה העיקרית שלי עם 2 היא הזיהום של הlore ושטויות הזויות כמו היד, זה עדין לא סותר שמאוד נהנתי מהמשחק והעלילה.

אני לא כל כך מצליח להבין אותך, אתה אומר שהיא מצוינת אבל לא מסביר למה בדיוק ואילו מסרים נוקבים היו בה.
איך אפשר לאמר מצוינת על עלילה כה הזויה, שחכת את הסאגה המשפחתית של אוטקון ואחותו ואמא שלו?
אני רוצה לראות אותך משחק את הקטע הזה ליד חברה שלך ולא מתכווץ ממבוכה, הדבר היחיד שאולי מביך באותה מידה זה סיפור האהבה של המשלשל ההוא מ 4 ביחד עם מריל.

וכל השיחות המביכות והדביקות עם רוז (לא נעומי, התבלבלת :))?
והיד וה AI ואולגה בתור נינג'ה וכו' וכו'

אני כבר לא זוכר איפה החלקים המצוינים שהיו שם, אולי גם אני צריך PLAYTROUGH נוסף.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 מרץ 2014, 14:15

bling כתב:אולי אני לא זוכר אבל אילו מסרים נוקבים היו במשחק?

הדברים שאנחנו מורישים לדור הבא מעבר לגנים כגון היסטוריה ותרבות ואחריות עצמאית. זה היה הנאום סוף של ריידן. בלי קשר יש שם המון נושאים כבדים, גילוי עריות במשפחה, ניצול ילדים באפריקה, מהוא חופש אמיתי ועוד... המשחק הוא מאוד פוליטי.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 04 מרץ 2014, 16:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מרץ 2014, 14:53

כן, והמשחק החמישי יותר כמו: הדברים שאנו מורישים לדור הבא מעבר לגילוי אריות באפריקה, ובלי קשר יש שם המון נושאים קלילים, ניצול ילדים בפוליטיקה ומהות החופש במשפחה ;)

סתם, אני ממש אהבתי את השני. פשוט כשהייתי בן 18 זה היה באמת נחשב משהו מתוחכם, היום אני די בטוח שלא אוכל לשמוע את הפילוסופיה היפנית סוג ח' הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2014, 15:20

Laskin כתב:כן, והמשחק החמישי יותר כמו: הדברים שאנו מורישים לדור הבא מעבר לגילוי אריות באפריקה, ובלי קשר יש שם המון נושאים קלילים, ניצול ילדים בפוליטיקה ומהות החופש במשפחה ;)

סתם, אני ממש אהבתי את השני. פשוט כשהייתי בן 18 זה היה באמת נחשב משהו מתוחכם, היום אני די בטוח שלא אוכל לשמוע את הפילוסופיה היפנית סוג ח' הזו.

אני חושב שזה מסכם גם אותי, הייתי בן 17 וזה היה השיגור של הפס2 פחות או יותר, הכניסה שלי לדור חדש אחרי הN64 ופשוט לא הייתי רגיל לכאלה נרטיבים מטורפים.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 מרץ 2014, 15:32

Death_119 כתב:הדברים שאנחנו מורישים לדור הבא מעבר לגנים כגון היסטוריה ותרבות ואחריות עצמאית. זה היה הנאום סוף של ריידן. בלי קשר יש שם המון נושאים כבדים, גילוי אריות במשפחה, ניצול ילדים באפריקה, מהוא חופש אמיתי ועוד... המשחק הוא מאוד פוליטי.

אני מניח שאו שהתכוונת ל- "גילוי אריות באפריקה" וסתם פיצלת את המשפט או שהתכוונת "גילוי עריות"... :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 מרץ 2014, 16:33

כן, זה מה שגרם לי להחליף את כל המשפטים שלו בהודעה הקודמת :P

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 מרץ 2014, 16:46

כן, לא שמתי לב. לפחות זה יצא בתור טעות משעשעת. דווקא מתאים לקוז'ימה לקחת את הסיפור של אוטקון על גילוי עריות ופתאום להפוך את זה למסע שלו עם אמא לגילוי אריות אמיתיים באפריקה (או קופים עם צ'קלקה :D). בכל מקרה לכל MGS יש מסר מרכזי, בראשון זה היה אי שימוש בנשק גרעיני ואי אחריות הבן למעשיו של האב, בשני זה היה מה שציינתי, בשלישי אין לי מושג אבל אפשר להניח שנאמנויות או כל בולשיט אחר, ברביעי זה על מחשופים אצל דוקטורים לביולוגיה. נדב, המשחק יצא במרץ 2002 באירופה, בערך שנתיים אחרי השיגור. זה ממש לא היה השיגור. זה יצא אפילו אחרי DMC וGTA3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2014, 17:29

בשבילי הוא היה כמעט שיגור, קניתי את הפס2 שלי באמצע 2001 :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 מרץ 2014, 17:47

נראה לי המסר העיקרי היה על מידע, זאת אומרת הקרב על המידע וההפצה שלו ככלי שקובע תודעה וכו', כל המשחק הרי היה ניסיון של ה AI לשלוט באירועים בעזרת מידע, זה היה סוג של TEST RUN הרי.
מן הסתם ששולבו כל מני מסרים בנושא, היתה גם ביקורת על כך שהדיון רדוד ומסתמך על נראטיבים ו MEMES וכל מני קשקושים שאני לא זוכר מהם כלום. :)

KEO ידווח בקרוב :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2014, 19:23

bling כתב:נראה לי המסר העיקרי היה על מידע, זאת אומרת הקרב על המידע וההפצה שלו ככלי שקובע תודעה וכו', כל המשחק הרי היה ניסיון של ה AI לשלוט באירועים בעזרת מידע, זה היה סוג של TEST RUN הרי.
מן הסתם ששולבו כל מני מסרים בנושא, היתה גם ביקורת על כך שהדיון רדוד ומסתמך על נראטיבים ו MEMES וכל מני קשקושים שאני לא זוכר מהם כלום. :)

הלו הלו, עוד יש לי לשחק בMG2 ואז להתקשר לתמיכה הטכנית של קונאמי כי הקוד שקבלתי בשביל להוריד את MGS1 לא עובד :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מרץ 2014, 21:14

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 מרץ 2014, 21:29

וואו, יש על התמונות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 04 מרץ 2014, 21:47

נדב, כמה שאתה גורם לי לרצות לשחק בכל סדרת MG, מההתחלה ועד הסוף, אבל אני מפחד לשחק במשחק שגדול ממני בעשור :)
העלילה נשמעת חתיכת משהו, אבל השליטה אני מניח (וקורא) שהיא נוראית..
כמובן שראיתי את החבילה legacy collection, שמכילה:
Metal Gear
Metal Gear 2: Solid Snake
Metal Gear Solid
Metal Gear Solid: VR Missions
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Metal Gear Solid: Peace Walker

אלה כל המשחקים בסדרה? לפי וויקיפדיה היו שם משהו כמו 25 משחקים על ציר הזמן, אבל אני מבין שחלקם קטנים או לקונסולות ניידות וכדומה?
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 מרץ 2014, 00:35

ShiTDemoN כתב:נדב, כמה שאתה גורם לי לרצות לשחק בכל סדרת MG, מההתחלה ועד הסוף, אבל אני מפחד לשחק במשחק שגדול ממני בעשור :)
העלילה נשמעת חתיכת משהו, אבל השליטה אני מניח (וקורא) שהיא נוראית..
כמובן שראיתי את החבילה legacy collection, שמכילה:
Metal Gear
Metal Gear 2: Solid Snake
Metal Gear Solid
Metal Gear Solid: VR Missions
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Metal Gear Solid: Peace Walker

אלה כל המשחקים בסדרה? לפי וויקיפדיה היו שם משהו כמו 25 משחקים על ציר הזמן, אבל אני מבין שחלקם קטנים או לקונסולות ניידות וכדומה?

כן, זה כולל כל מה שצריך. יש המון משחקי צד שלא באמת צריך אותם והם לא קאנון או חשובים, המשחקים האלה לא בוימו על ידי קוג'ימה והם מספרים כל מני סיפורים לא קשורים. היחיד שאולי טיפונת אמור להיות חסר זה פורטבל אופס אבל בעצמי לא שחקתי בו ולא הרשתי מעולם חוסר.

ברמת העיקרון הייתי אומר לך לשחק:
MGS1
MGS2
MGS3
MGS4
MGS PW

אני אגב משחק על האוסף לגסי שקניתי. רואים שחברה יפנית הרכיבה אותו, לקח לי 20 דקות פלוס חיפוש באינטרנט כדי למצא את כל המשחקים. בעצם מקבלים שם שני דיסקים, האחד זה MGS4 והשני זה MGS2-3-PW. אז איפה MGS1 ושני המשחקים הקלאסים MG ו-MG2? אלוהים יודע, חפשתי ארוכות ולא מצאתי. בסוף גיליתי שMGS1 מתחבא בצורת קוד בתוך הקופסה להורדה בנפרד לגמרי מPSN ושMG1 ו-2 מתחבאים בתוך MGS3 שהוא בגרסת הבמאי המורחבת שכוללת המון פיצ'רים נוספים. כלומר צריך לשגר את MGS3 ואז בתוך התוספות שלו מוצאים את MG1 ו-2. כמובן שהם לא טורחים לספר לך את זה בשום מקום אז פשוט עמדתי בשוק מול החבילה ורצתי בתפריטים שוב ושוב, הזוי, יפנים. על גבי הכל צריך להוסיף שיש לקונאמי המון בעיות עם הקוד של MGS1, אפילו אני חוויתי את זה על בשרי. הקוד של MGS1 פשוט לא עובד, PSN אומר לי שהמשחק כבר REDEEMED. זאת בעיה ידועה, בדיוק יצרתי קשר עם התמיכה של קונאמי בנושא.
אם אין לך כוח לכולם לך על MGS3 ואז PW לקראת 5 אם זה מעניין אותך.

דברים חיובים שאפשר להגיד על החבילה היא שהכל עודכן יופי לפס3 (720P ב60FPS ובMGS1-4 הוסיפו טרופיז) כשאפילו בMG המקורי שינו את הסמני כפתורים והערות שונות (כמו למשל כשביג בוס אומר לך "החלטנות לבטל את המשימה, תכבה את הפס3 שלך") בהתאם לגרסת הפס3. כך שהכל מרגיש מאוד מתאים לפס3, פשוט כמו שאפשר לצפות מחברה יפנית יש קצת בלגן בחבילה הזאת. עוד דבר נחמד הוא שמקבלים ספר אומנות קטן (בגודל של אריזת בלוריי) עם אומנות של MG, מאוד חביב אבל שום דבר לכתוב לבית עליו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 מרץ 2014, 08:16

bling כתב:נראה לי המסר העיקרי היה על מידע, זאת אומרת הקרב על המידע וההפצה שלו ככלי שקובע תודעה וכו', כל המשחק הרי היה ניסיון של ה AI לשלוט באירועים בעזרת מידע, זה היה סוג של TEST RUN הרי.

לא, אתה לא צריך לנחש, קוז'ימה מכריח אותך כשחקן לראות את המסר המרכזי בסרטון סיום, בדרך כלל זה 10 דקות של הרצאה:

שחקן במשחק, באמת נראה שאתה לא זוכר כבר כלום.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים