תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מרץ 2014, 04:12

מזל טב דודי וחנן. דודי שברת כבר את הדיסקים של פרק 1-3?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 מרץ 2014, 23:35

DrKeo כתב:מזל טב דודי וחנן. דודי שברת כבר את הדיסקים של פרק 1-3?

לא, ראיתי את 1 אתמול :D. זכרתי שהוא היה טוב והוא ממש גרוע. רמת המשחק שם פשוט מביכה. גם האיכות לא משהו, הייתי מצפה ליותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 15 מרץ 2014, 18:30

האמת, שכשאתה ואה את זה כמה פעמים, הסיפור עצמו לא נורא כ"כ (רמת המשחק לא משתנה אבל...) אני חושב שקטלו אותם יותר ממה שבאמת מגיע להם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 מרץ 2014, 19:24

bozeman כתב:האמת, שכשאתה ואה את זה כמה פעמים, הסיפור עצמו לא נורא כ"כ (רמת המשחק לא משתנה אבל...) אני חושב שקטלו אותם יותר ממה שבאמת מגיע להם.

הסיפור עצמו הוא חביב, לא שונה מכל סרט SW, אבל באמת שמביך לראות את מה שקורה שם. לא נעים להגיד אבל כל שחקן שם מלבד ליאם ניסן נראה כאילו הוא משחק משהו עם פיגור, כולם מדברים מוגזם, במוחצנות בולטת ואז מגיע ג'אר ג'אר. זה באמת סרט מביך אחרי כל השנים הללו. הוא גם דיי דל באפקטים יחסית לסרט SW, זה נכון שהחצי שעה האחרונה עמוסה, אבל יש שם חלק גדול מידי ליחסים הבין אישיים ואין מה לעשות, SW היא חתיכת סדרת סרטים מביכה עם כמה מהשחקנים הגרועים ביותר איי פעם והדיאלוגים הכי מפגרים שקיימים.

מצד שני ראיתי אתמול את ת'ור האחרון ונהנתי מכל רגע :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מרץ 2014, 20:21

SW פרק 1 ו-2 הם קטסטרופה, רק 3 חביב לגמרי. מדובר בסרט שנראה כאילו הלכו לצלם את הטיוטא של התסריט במקום לעבוד עליו, שלקחו כל שוט ראשון בלי לצלם מעבר ושמי שכתב אותו לא ידע מה הוא עושה. שלושת הדברים האלה הם גם נכונים, לא רק "נראה ככה" לצערנו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 מרץ 2014, 11:23

אני הייתי מעריץ ענק של הסדרה כילד, וגם כנער. כשיצא EP1 - הייתי באקסטזה, וגם ממש נהנתי מהסרטים באותה תקופה. קניתי בחיי איזה 5 מארזים שונים של הסדרה הזו, רובם כמובן של הטרילוגיה הישנה.
אבל אני מוכרח לציין, שממש לא מזמן ראיתי את כל ששת הסרטים, ואני בקושי חיבבתי אחד מהם. מיותר לציין שאת הטרילוגיה החדשה ממש שנאתי, אבל גם הסרטים הישנים כבר לא מה שהיו עבורי כל חיי.
חבל קצת שראיתי, אולי יש דברים שעדיף לשמור על הזכרון המתוק שנשאר מהם, ולא לבדוק או לחוות שוב :)

ומצד שני, הרבה פחות אכפת לי שדיסני קנו אותם. מצידי שייצא מלחמת הכוכבים פרק XXIV... פעם הייתי משתגע מהמחשבה הזו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מרץ 2014, 14:19

כל סדרת מלחמת הכוכבים היא לא מלהיבה במיוחד אולי חוץ מאשר האפריה מכה שנית. פרק 1-2 הם בזיון קולנועי שקשה לחשוב על מקביל לו, פרק 3 הוא דווקא הסרט השני הכי טוב מהשישיה לדעתי ופרק 4 ו-6 הם לא רעים. אני לא מעריץ גדול של פרק 6 אבל אני עדין מחבב אותו כזיכרון ילדות.

למי שמעולם לא צפה בred letter media שיצפה, אלה הולכות להיות הכמה שעות הכי טובות שראיתם בחיים שלכם אם אתם רוצים לצחוק עד דמעות ולהבין לעומק למה פרק הטרילוגיה החדשה היא קטסטרופה טוטאלית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מרץ 2014, 05:54

נחשו מה קניתי :)
תמונה

קצת רשמים: המכשיר במציאות יפהיפה, הרבה יותר ממה שנראה בתמונות, הוא קטנטן ואלגנטי ואם היה לו צבע פחות גנרי היה אפשר לדמיין שאפל עיצבה אותו.
מה שכן העיצוב לא משדר משהו עוצמתי, אתה בכלל מתקשה להבין מה הדבר הזה אמור להריץ בכלל, קניתי OUYA בטעות?
זה לא דומה לעיצוב של הפס3 השמנה בזמנו שנתנה VIBE של מפלצת טכנולוגית מהעתיד, אבל זה יפהיפה ומשתלב מעולה על הארונית.

השלט אדיר, באמת, בתור אחד שהיה תקוע על הסיקסאקסיס המקורי דור שלם פתאום להרגיש רטט כבר היה הלם בשבילי :D
הוא יושב מעולה בידיים, הכפתורים מוגבהים יותר ומרגישים יותר טוב, הסטיקים מהודקים, הטריגרים שופרו גם, אני מרגיש שזה כבר קרוב לשלמות, לפחות עד שארגיש שלט טוב יותר (גם לקודם לא היו לי טענות במיוחד וגם אין לי בעיה לשחק בו עדיין, הידיים שלי לא מפונקות)

השינוי הכי גדול זה עד כמה הכל טס, מערכת ההפעלה, כניסה ויציאה מאפליקציות, כניסה לחנות של סוני, יציאה מיידית מהמשחק בלחיצת כפתור אחד וחזרה מיידית אליו, כניסה בשתי שניות לסטרימים של אנשים וכו׳
זה מזכיר את האייפון וזה מעלה את חווית השימוש פי כמה.

עדיין אני רוצה את ה 2.5 ג׳יגה שלי בחזרה מה Os אבל כדי שהיא תשאר ככה אני מוכן לפתוח במשא ומתן ולתת לסוני קצת יותר RAM :)

מבחינת משחקים רציניים עוד אין לי כלום, הזמנתי מראש את אינפמוס מה שיקנה לי 10 דולר מתנה+ הקופון 10 דולר שקיבלתי עם המכשיר ונראה לי הגעתי למחיר הריאלי של הדמו של מטאל גיר :)

ממה שכן הורדתי אני חייב לציין שלא נפלתי מהגראפיקה במיוחד, רזוגאן נראה נחמד עם כל החלקיקים אבל לא נפלתי כמו שעשו מזה.
פיפ״א לטעמי נראה מביש, הרגשתי שאני משחק בדור קודם עם איכות תמונה גבוהה יותר.

תצחקו אבל דווקא הדמו של לגו הסרט היה יפה מאוד ומזכיר מאוד את הגראפיקה של הסרט בקולנוע, ה IQ שלו היה הכי מרשים מכולם.
וגם Outlast היה נראה לי לא רע אבל בעיקר בגלל אומנות טובה ומאוד נחמד לראות תמונה יפה וחלקה במשחק עם סביבה תלת מימדית רצינית אחרי דור שלם עם 720p במקרה הטוב, הרזולוציה הגבוהה הרבה יותר בולטת במשחק מהסוג הזה מאשר בפיפ״א או רזוגאן למשל.
מה שכן יש בעיות LOD וטקסטורות מתעוותות כאשר רצים עם הדמות מהר.

אז לסיכום, ההרגשה כרגע שכל המסביב כמו השלט והמערכת עצמה הם NEXT GEN והמשחקים עצמם עדיין לא עשו את הקפיצה, סכ״ה אני מרוצה ואופטימי לעתיד.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 מרץ 2014, 22:00

תתחדש בלינג!!!!!! איזה כיף! תבלה!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 16 מרץ 2014, 22:30

Bling הרבה מזל טוב, תתחדש.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מרץ 2014, 22:39

תתחדש, בלינג. אין כמו קונסולה חדשה. אני מקווה שתקבל בקרוב את המשחק שיעשה לך נעים בבטן וואו בעיניים :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 17 מרץ 2014, 08:09

bling כתב:נחשו מה קניתי :)
תמונה

קצת רשמים: המכשיר במציאות יפהיפה, הרבה יותר ממה שנראה בתמונות, הוא קטנטן ואלגנטי ואם היה לו צבע פחות גנרי היה אפשר לדמיין שאפל עיצבה אותו.
מה שכן העיצוב לא משדר משהו עוצמתי, אתה בכלל מתקשה להבין מה הדבר הזה אמור להריץ בכלל, קניתי OUYA בטעות?
זה לא דומה לעיצוב של הפס3 השמנה בזמנו שנתנה VIBE של מפלצת טכנולוגית מהעתיד, אבל זה יפהיפה ומשתלב מעולה על הארונית.

השלט אדיר, באמת, בתור אחד שהיה תקוע על הסיקסאקסיס המקורי דור שלם פתאום להרגיש רטט כבר היה הלם בשבילי :D
הוא יושב מעולה בידיים, הכפתורים מוגבהים יותר ומרגישים יותר טוב, הסטיקים מהודקים, הטריגרים שופרו גם, אני מרגיש שזה כבר קרוב לשלמות, לפחות עד שארגיש שלט טוב יותר (גם לקודם לא היו לי טענות במיוחד וגם אין לי בעיה לשחק בו עדיין, הידיים שלי לא מפונקות)

השינוי הכי גדול זה עד כמה הכל טס, מערכת ההפעלה, כניסה ויציאה מאפליקציות, כניסה לחנות של סוני, יציאה מיידית מהמשחק בלחיצת כפתור אחד וחזרה מיידית אליו, כניסה בשתי שניות לסטרימים של אנשים וכו׳

עדיין אני רוצה את ה 2.5 ג׳יגה שלי בחזרה מה Os אבל כדי שהיא תשאר ככה אני מוכן לפתוח במשא ומתן ולתת לסוני קצת יותר RAM :)

מבחינת משחקים רציניים עוד אין לי כלום, הזמנתי מראש את אינפמוס מה שיקנה לי 10 דולר מתנה+ הקופון 10 דולר שקיבלתי עם המכשיר ונראה לי הגעתי למחיר הריאלי של הדמו של מטאל גיר :)

ממה שכן הורדתי אני חייב לציין שלא נפלתי מהגראפיקה במיוחד, רזוגאן נראה נחמד עם כל החלקיקים אבל לא נפלתי כמו שעשו מזה.

תצחקו אבל דווקא הדמו של לגו הסרט היה יפה מאוד ומזכיר מאוד את הגראפיקה של הסרט בקולנוע, ה IQ שלו היה הכי מרשים מכולם.
וגם Outlast היה נראה לי לא רע אבל בעיקר בגלל אומנות טובה ומאוד נחמד לראות תמונה יפה וחלקה במשחק עם סביבה תלת מימדית רצינית אחרי דור שלם עם 720p במקרה הטוב, הרזולוציה הגבוהה הרבה יותר בולטת במשחק מהסוג הזה מאשר בפיפ״א או רזוגאן למשל.

אז לסיכום, ההרגשה כרגע שכל המסביב כמו השלט והמערכת עצמה הם NEXT GEN והמשחקים עצמם עדיין לא עשו את הקפיצה, סכ״ה אני מרוצה ואופטימי לעתיד.

תתחדש בלינג! מה הPSN שלך?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
The-Crush
Padawan

הודעהעל ידי The-Crush » 17 מרץ 2014, 04:34

קניות קטנות :)

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 מרץ 2014, 06:55

תתחדשו!!!!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מרץ 2014, 09:05

The-Crush כתב:קניות קטנות :)

תמונה

וואו. חתיכת סט :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 17 מרץ 2014, 10:13

The-Crush כתב:קניות קטנות :)

תמונה

ווילי אתה כמו יתוש,כשאתה בא אתה מוצי לחלק את העיניים וברוח (במקום לעקוץ) :lol:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מרץ 2014, 11:19

תודה רבה לכל המברכים!

מתן, אני לא משחק מולטי בכלל אז נראה לי שאני קצת אשעמם אותך אונליין :)

ניסיתי אתמול בלילה לשחק Outlast עם אוזניות ולא החזקתי רבע שעה, ואני מדבר בתור אחד שאוכל סרטי אימה לארוחת בוקר ויכול לראות אותם גם ב 3 בלילה לבד, אבל משחקי אימה (ולא שטויות מסחריות כמו רזידנט איוול אלא אמנזיה, סיילנט היל וכל הפסיכים הללו) זו רמה אחרת לגמרי, אני נבהל כמו ילדה קטנה :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2014, 13:58

bling כתב:נחשו מה קניתי :)
תמונה

מזל טוב!
הגיע הזמן באמת שתצטרף לעולם ה1080P :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מרץ 2014, 14:20

bling כתב:תודה רבה לכל המברכים!

מתן, אני לא משחק מולטי בכלל אז נראה לי שאני קצת אשעמם אותך אונליין :)

ניסיתי אתמול בלילה לשחק Outlast עם אוזניות ולא החזקתי רבע שעה, ואני מדבר בתור אחד שאוכל סרטי אימה לארוחת בוקר ויכול לראות אותם גם ב 3 בלילה לבד, אבל משחקי אימה (ולא שטויות מסחריות כמו רזידנט איוול אלא אמנזיה, סיילנט היל וכל הפסיכים הללו) זו רמה אחרת לגמרי, אני נבהל כמו ילדה קטנה :(

אני מת שחברה שלי תשחק בזה... אבל קצת מפחד שהיא לא תסמוך עליי אחרי זה כשאגיד לה שיש משחק חדש שהיא ממש תאהב :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מרץ 2014, 15:39

DrKeo כתב:מזל טוב!
הגיע הזמן באמת שתצטרף לעולם ה1080P :)

תודה רבה! לפחות עד ה Witcher 3 :)

Laskin כתב:
אני מת שחברה שלי תשחק בזה... אבל קצת מפחד שהיא לא תסמוך עליי אחרי זה כשאגיד לה שיש משחק חדש שהיא ממש תאהב :)

אם מישהו יהיה לידי ללא אכפת לי לשחק, אפילו שישן על הספה מאחורי זה בסדר :D
רק להיות לבד ככה בלילה עם משחק כזה...לא חושב שהרבה מסוגלים, רמת אינטסיביות אחרת מסרטי אימה.

מה שטוב אבל בפס4 זה שהוא מכשיר מעולה לפחדנים, גם חברה שלך וכל אחד אחר יגלה מהר שהכפתור האמצעי בשלט זה כפתור ההצלה שלו, בשנייה אתה לוחץ והמשחק נעלם ואתה חוזר לתפריט המרגיע של הפס4 עם מוזיקת המעליות :)
אצלי אתמול לא היה קטע ספציפי שהפחיד, פשוט הרגשתי שאני נשאב לאווירה יותר מדי והרגשתי מתח לקראת המפגש המתקרב עם היצור (שאי אפשר להלחם בו, אפשר או להסתתר או לברוח) וזה התחיל להכביד עלי וידעתי שאני לא אעמוד בזה אז פרשתי עוד עם הקצת כבוד שעוד נותר בי במקום להבהל בזמן אמת וללחוץ בפאניקה על הכפתור ועברתי לרזוגאן :oops:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מרץ 2014, 16:12

bling כתב:תודה רבה! לפחות עד ה Witcher 3 :)

רק להיות לבד ככה בלילה עם משחק כזה...לא חושב שהרבה מסוגלים, רמת אינטסיביות אחרת מסרטי אימה.

מה שטוב אבל בפס4 זה שהוא מכשיר מעולה לפחדנים, גם חברה שלך וכל אחד אחר יגלה מהר שהכפתור האמצעי בשלט זה כפתור ההצלה שלו, בשנייה אתה לוחץ והמשחק נעלם ואתה חוזר לתפריט המרגיע של הפס4 עם מוזיקת המעליות :)
אצלי אתמול לא היה קטע ספציפי שהפחיד, פשוט הרגשתי שאני נשאב לאווירה יותר מדי והרגשתי מתח לקראת המפגש המתקרב עם היצור (שאי אפשר להלחם בו, אפשר או להסתתר או לברוח) וזה התחיל להכביד עלי וידעתי שאני לא אעמוד בזה אז פרשתי עוד עם הקצת כבוד שעוד נותר בי במקום להבהל בזמן אמת וללחוץ בפאניקה על הכפתור ועברתי לרזוגאן :oops:

מזל טוב!!!! יאללה קנה BF4 וקפוץ לשחק!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 17 מרץ 2014, 17:33

תתחדשו בלינג וווילי!
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2014, 20:55

bling כתב:תודה רבה! לפחות עד ה Witcher 3 :)

אז אותו דבר עם אוקולוס ריפט ובלי כפתור שלוקח אותך לתפריט...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מרץ 2014, 22:38

DrKeo כתב:אז אותו דבר עם אוקולוס ריפט ובלי כפתור שלוקח אותך לתפריט...

תהרוג אותי וזהו.
עזוב אותי מאוקולוס, אני לא יכול להתמודד עם המשחק הזה אפילו בצורתו הנוכחית ועכשיו אני משחק בו ללא אוזניות, זה אשכרה מתכון להתקף לב עם אוקלוס.

ותודה רבה ShiTDemoN!

סמל אישי של המשתמש
The-Crush
Padawan

הודעהעל ידי The-Crush » 18 מרץ 2014, 11:16

matangt8 כתב:ווילי אתה כמו יתוש,כשאתה בא אתה מוצי לחלק את העיניים וברוח (במקום לעקוץ) :lol:

תודה רבה ;)
אני לא עושה את זה בכוונה :twisted: :)
אבל תודה לכל המברכים :mrgreen:
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים