Laskin כתב:
גירס מקסימום יקבל איזה טיזר מרונדר מראש או דמו טכנולוגי כמו שהיה עם גירס 2 בזמנו, להראות את הנזק ושדרוגי המנוע. המשחק לא ייצא לפני החגים של 2015 בחיים.
היילו בטוח יקבל גיימפליי, בטוח. הם בקרב קשה יותר ממה שציפו, לדעתי, והם ישתמשו בכל הנשקים שברשותם.
אני הכי מצפה לפרוייקטים חדשים לחלוטין.
מתוך כל מה שידוע לנו שיש להם - אני הכי מצפה ממיקרוסופט לתת HANDS ON עם QUANTUM BREAK לכתבים. זה בהפרש גדול הבלעדי הכי מעניין על הקונסולה, לדעתי.
ממה שידוע לנו - אני הכי רוצה לראות את סאנסט אוברדרייב ופייבל הבא, שעלול להפתיע לטובה, מי יודע.
אני לא חושב שנראה תצוגה טכנולוגית של גירס. מהרגע שמייקרוסופט קנו את הזכויות עבורו, המשחק הפסיק להיות דמו טכנולוגי למנוע והפך ל"סתם" משחק. אני גם לא חושב שיש למייקרוסופט איזה מנוע פנימי שבו משתמשים כל הסטודיואים שלהם, כמו שיש לEA, למשל ובטח שאין להם מנוע כזה שהם מנסים למכור לחברות אחרות, ככה שלא יהיה טעם להראות את השדרוגים של המנוע, כמו שראינו במשחקי גירס עד היום.
בכלל, לא נראה לי שעבדו על גירס חדש מאז שיצא הקודם והם רק לאחרונה קנו את הזכויות עבור הכותר, ככה שהמשחק הבא בסדרה ממש רחוק.
אני גם חושב שהיילו יקבל גיימפליי, אבל לא נראה לי שזה כזה בטוח. בכל זאת, הוא רחוק מציאה (חגים 2015, לא?) ונכון שהם ממש זלזלו בתחרות שלהם עד החודשים האחרונים, אבל לא בטוח שזה אומר שהם יציגו משחק במרחק שנה וחצי. זה טיפה מוקדם, לדעתי.
בטוח יראו משהו, אבל לא הייתי בונה על גיימפליי.
מעניין מי החברה היפנית שאמורה להביא להם איזה משחק גדול. אני מניח שהכי סביר זה איזה משחק חדש של פלטינום.
גיימפליי של קוואנטום ברייק הוא must, לדעתי. מעבר לזה שהוא באמת הבדבר הכי מעניין שראינו על הONE (והבלעדי הכי מעניין לדור הבא, בעצם), הוא כבר מתקרב להשקה, ככה שהם ירצו להראות אותו באמת. גם hands on לגמרי יהיה מתבקש.
אני מת לראות גיימפליי של סאנסט אוברדרייב. הוא ממש מעניין. פייבל פחות מסקרן אותי, באופן אישי.