משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי bling » 27 מרץ 2014, 19:30

תמונות חדשות מבאטמן:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

פשוט לא הגיוני כמה שהבטמוביל נראה טוב, זה כמו מודל שיצא מסרט CGI, אין מצב שזה יראה ככה בזמן אמת, בכלל התמונות מרגישות קצת מבולשטות מדי.
אוף שיגיע כבר E3, אני מת לראות אותו!

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 27 מרץ 2014, 20:09

לבאטמן החדש אושר שיהיה נבל חדש שרוקסטדי יצרו. הוא מופיע בתמונה 2.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מרץ 2014, 20:10

כל התמונות עם DOF ממש גס וAA מושלם.
לא בטוח בגלל שזה בולשוט, בטח לא אחרי אינפיימוס, שגם עשה שימוש בשני האפקטים האלו בצורה מצוינת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 27 מרץ 2014, 20:54

באטמן זה לחלשים ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 מרץ 2014, 21:26

matangt8 כתב:באטמן זה לחלשים ;)

ספיידרמן 2 הקודם היה משחק הקומיקס הכי טוב עד ארקהם (מאוד נהניתי ממנו, למרות שהוא היה שבור בהרבה בחינות), אז אולי גם הפעם הוא יפתיע לטובה.
הסרטון הזה נראה ממש טוב. מערכת הקרב מזכירה את זו של בטמן, במהירות שאפשר לעבור בין אויב לאויב ומערכת הtraversal מאוד מזכירה את זו מספיידרמן 2 הקודם, שהיה הצד הכי טוב במשחק.

זה ממש נראה מעניין. מופתיע.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 מרץ 2014, 23:07

הירח נמצא במסלול התנגשות עם כדור הארץ בעלילת באטמן החדש? מה זה הגודל המגוחך הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2014, 23:47

Kazz כתב:הירח נמצא במסלול התנגשות עם כדור הארץ בעלילת באטמן החדש? מה זה הגודל המגוחך הזה.

בכל משחקי ארקהאם הוא היה גדול יחסית אבל כמובן שזה תלוי באיך "צולמה" התמונה כי ברגע שעושים זום, גם במציאות, עצמים רחוקים יכולים להפוך לענקיים. כמו בתמונה הזאת למשל:
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 28 מרץ 2014, 15:57

DrKeo כתב:בכל משחקי ארקהאם הוא היה גדול יחסית אבל כמובן שזה תלוי באיך "צולמה" התמונה כי ברגע שעושים זום, גם במציאות, עצמים רחוקים יכולים להפוך לענקיים. כמו בתמונה הזאת למשל:
תמונה

מה? איך עושים תמונה כזאת בצילום רגיל ללא פוטושופ?
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מרץ 2014, 23:19

ShiTDemoN כתב:מה? איך עושים תמונה כזאת בצילום רגיל ללא פוטושופ?

עדשת זום חזקה למצלמה תתן לך תמונה כזאת של הירח, אם משהו רחוק ממך נתפס בה גם הוא יראה קטנטן ליד הירח.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אפריל 2014, 12:38

GT שחרור את סרטון משחקי אפריל.

אפריל ממש חלש, בסה"כ.
המשחק הכי מעניין הוא Child of Light, כנראה. השני אחריו הוא ספיידרמן 2, שאולי ימשיך את המסורת של משחקי ספיידרמן 2, שהיו סבירים.
חוץ מזה, חודש די מת.

הם שכחו משהו מעניין?
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 אפריל 2014, 00:06

המשחק הכי נמכר כרגע בסטים לא מספיק? ומשחק טריאלס חדש. יש גם את גרסת המחשב של דארק סולס 2, את גרסת המחשב של היילו: ספרטן אסולט, half-minute hero 2, משחק הקיקסטארטר של ג'יין אוסטין, משחק נוסף בסדרת משחקי ה RTS המוערכבת, WARGAME ועוד.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אפריל 2014, 16:16

Kazz כתב:המשחק הכי נמכר כרגע בסטים לא מספיק? ומשחק טריאלס חדש. יש גם את גרסת המחשב של דארק סולס 2, את גרסת המחשב של היילו: ספרטן אסולט, half-minute hero 2, משחק הקיקסטארטר של ג'יין אוסטין, משחק נוסף בסדרת משחקי ה RTS המוערכבת, WARGAME ועוד.

הו... עוד משחקים לא מעניינים, או סתם פורטים של משחקים ישנים. זה משנה את כל התמונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אפריל 2014, 19:08

Kazz כתב: ומשחק טריאלס חדש.

Nucleus_Dawn כתב:הו... עוד משחקים לא מעניינים

תתבייש לך!
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2014, 03:31

swiss-the-engine כתב:

תתבייש לך!

מתבייש לי.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 אפריל 2014, 20:06

דארק סולס 2 פורט ישן ולא מעניין? משחק המשך ל cult hit שיוצא סוף סוף באנגלית תודות למכירות הטובות של הראשון בסטים? משחק RTS משובח? משחק פוינט-אנד-קליק מבית היוצר של ג'יין אוסטין ועוד מבחן למשחקי קיקסטרטר? משחק היילו הראשון למחשב מאז היילו2? ומי יודע עוד כמה משחקי אינדי שיוצאים שיתבררו כאחלה לגמרי.

לא שברור לי הרצון לשפוט חודשים? אתה רוצה לשחק רק במשחקים שיוצאים באפריל בזמן הקרוב? ויש מספיק משחקים שיצאו בסוף מרץ כמו ההרחבה של דיאבלו וAOW3.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אפריל 2014, 20:19

Kazz כתב:דארק סולס 2 פורט ישן ולא מעניין? משחק המשך ל cult hit שיוצא סוף סוף באנגלית תודות למכירות הטובות של הראשון בסטים? משחק RTS משובח? משחק פוינט-אנד-קליק מבית היוצר של ג'יין אוסטין ועוד מבחן למשחקי קיקסטרטר? משחק היילו הראשון למחשב מאז היילו2? ומי יודע עוד כמה משחקי אינדי שיוצאים שיתבררו כאחלה לגמרי.

לא שברור לי הרצון לשפוט חודשים? אתה רוצה לשחק רק במשחקים שיוצאים באפריל בזמן הקרוב? ויש מספיק משחקים שיצאו בסוף מרץ כמו ההרחבה של דיאבלו וAOW3.

דארק סולס 2 קצת מעניין. נראה אם הפעם הפורט שלהם יהיה פחות ממביש.
טריאלס קצת מעניין ומשונה שהם שכחו אותו.
כל השאר זניחים מאוד. משחק קיקסטארטר יוצא כל יום, בערך. משחק RTS משובח לא יוצא החודש. משחק ספינאוף של היילו, שיצא מזמן למחשב (יוצא לסטים החודש. למחשב הוא יצא לפני חודשים).

לא ברור לי הרצון לשים איזה דגש על שפיטת החודש.
סתם חודש בלי משחקים מרגשים במיוחד (עד יומו האחרון, לפחות - עם Child of Light). ברור שאנחנו בתקופה הטובה ביותר בהיסטוריה של התעשייה, אז תמיד יש מה לשחק.
זו לא איזו תלונה, או דרישה להפעיל לוביסטים, שיכריחו את כל חברות המשחקים לתאם הוצאת משחקים, ככה שכל חודש ייצא משחק AAA. סתם אבחנה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 אפריל 2014, 20:25

טריאלס היה בוידאו של GT.

לא כל חודש יוצא משחק קיקסטרטר בפרופיל גבוה משם גדול (או שלפחות היה ומבקש לחזור להיות). החודש יוצא משחק נוסף מסדרת RTS מוערכת. אז כל זה ובנוסף למה שGT הראו, לא הייתי קורה לזה 'חודש מת'. יש מספיק אנשים שמתרגשים מההיצע של חודש אפריל. לא צריך שייצא משחק AAA כדי שחודש מסויים יהיה שווה את זה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2014, 04:54

Kazz כתב:טריאלס היה בוידאו של GT.

לא כל חודש יוצא משחק קיקסטרטר בפרופיל גבוה משם גדול (או שלפחות היה ומבקש לחזור להיות). החודש יוצא משחק נוסף מסדרת RTS מוערכת. אז כל זה ובנוסף למה שGT הראו, לא הייתי קורה לזה 'חודש מת'. יש מספיק אנשים שמתרגשים מההיצע של חודש אפריל. לא צריך שייצא משחק AAA כדי שחודש מסויים יהיה שווה את זה.

לא אמרתי שהחודש לא שווה את זה. גם לא אמרתי שהוא 'חודש מת'. תגיב למה שכותבים ולא למה שנדמה לך שכתוב.

אמרתי שהוא ממש חלש וזה אכן המצב, למרות שיוצא משחק חדש בסדרת RTS נישתית ובקושי מוכרת ופורט של משחק בן חודש וגירסאת סטים של משחק בן כמה חודשים ומשחק ארקייד פופולארי.
גם אמאזון הכריזו על סטרימר/קונסולת אנדרואיד שלהם, עם גירסא של מיינקראפט. זה לא משנה את זה שהחודש לא הכי מעניין בכל הנוגע לגיימינג, אם משווים אותו לחודש שלפניו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 02 אפריל 2014, 21:02

Kazz כתב:טריאלס היה בוידאו של GT.

לא צריך משחק AAA אבל כן צריך משחק שיעניין את בעלי הקונסולות החדשות שכרגע אין משהו באופק עד סוף מאי עם WATCH DOGS... :cry:
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 אפריל 2014, 01:02

"חוץ מזה, חודש די מת."

או שאתה רוצה להתווכח שחודש די מת != חודש מת, אבל בכל אופן הליין-אפ של חודש אפריל גם לא עונה לתיאור 'די מת'. מה חלש בחודש שמביא עימו את גרסת המחשב של אחד המשחקים המדוברים בדור ה360\פס3 (באיחור של שבועות מספר), משחק חדש באחת מסדרות משחקי הארקייד הנחשבות ביותר ועוד שלל משחקים אחרים? אם אתה פוסל משחק כ'מרגש' משום שהוא נישתי ולא מוכר, אז לא ברור לי למה צ'יילד אוף לייט כן מרגש שכן גם הוא משחק נישתי ונעלם אחד גדול מבחינת מכירות. אז לא ברור לי מה פה תואם הגדרה של 'חודש חלש' כאשר בסופו של יום המשחקים האלה יתקבלו יותר בברכה מאשר המשחק השני שבחרת להדגיש לחיוב בחודש הזה - ספיידרמן 2. וורגיים, HMH2, אלדר סקרולס אונליין שיהיה מעניין לראות בלי קשר לטיבו, דיילייט, משחק קיקסטרטר מאחת השמות הידועים בענף, חבילת ההרחבה לFTL. ובטח יש עוד. כמו strike suit zero שמגיע לפס4 והXB1.

חודש מסקרן ומגוון. הסיבה היחידה להתאכזב זה אם אתה משחק כותר ספציפי מסוג כלשהו.
וזה גם לא ממש חוכמה להשוות לחודש מרץ שכן אולי מדובר בחודש השלישי בחשיבותו בשנה (אם לא יותר) בהכל הנוגע לשחרור משחקים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אפריל 2014, 08:15

matangt8 כתב:לא צריך משחק AAA אבל כן צריך משחק שיעניין את בעלי הקונסולות החדשות שכרגע אין משהו באופק עד סוף מאי עם WATCH DOGS... :cry:

אינפיימוס?

Shadow of mordor מקבל תאריך, וייצא במהלך חודש אוקטובר השנה. רכישה בטוחה מבחינתי:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2014, 09:53

Kazz כתב:"חוץ מזה, חודש די מת."

או שאתה רוצה להתווכח שחודש די מת != חודש מת, אבל בכל אופן הליין-אפ של חודש אפריל גם לא עונה לתיאור 'די מת'. מה חלש בחודש שמביא עימו את גרסת המחשב של אחד המשחקים המדוברים בדור ה360\פס3 (באיחור של שבועות מספר), משחק חדש באחת מסדרות משחקי הארקייד הנחשבות ביותר ועוד שלל משחקים אחרים? אם אתה פוסל משחק כ'מרגש' משום שהוא נישתי ולא מוכר, אז לא ברור לי למה צ'יילד אוף לייט כן מרגש שכן גם הוא משחק נישתי ונעלם אחד גדול מבחינת מכירות. אז לא ברור לי מה פה תואם הגדרה של 'חודש חלש' כאשר בסופו של יום המשחקים האלה יתקבלו יותר בברכה מאשר המשחק השני שבחרת להדגיש לחיוב בחודש הזה - ספיידרמן 2. וורגיים, HMH2, אלדר סקרולס אונליין שיהיה מעניין לראות בלי קשר לטיבו, דיילייט, משחק קיקסטרטר מאחת השמות הידועים בענף, חבילת ההרחבה לFTL. ובטח יש עוד. כמו strike suit zero שמגיע לפס4 והXB1.

חודש מסקרן ומגוון. הסיבה היחידה להתאכזב זה אם אתה משחק כותר ספציפי מסוג כלשהו.
וזה גם לא ממש חוכמה להשוות לחודש מרץ שכן אולי מדובר בחודש השלישי בחשיבותו בשנה (אם לא יותר) בהכל הנוגע לשחרור משחקים.

וואו... חוץ מזה. חוץ. מזה.
איזה ניסיון נואש לעוות את מה שנאמר. תהייה לי בריא.

אתה ממשיך להגחיך את הטיעון שלך, עם כל מיני משחקים זניחים, עד מסקרנים בקושי.
Child of Light, משחק מהיוצרים של FAR CRY 3, עם מראה נהדר ומשחקיות מסקרנת, יותר נחשב אצלי ממשחקי ארקייד, העתק WOW, עוד משחק אינדי אימה בנאלי, עוד משחק קיקסטרטר וחבילת הרחבה חינמית למשחק ארקייד מינימליסטי ולכן הוא נקודת האור העיקרית של החודש הזה, לצד ספיידרמן 2, שהראה פוטנציאל במעט שראינו ממנו.

כמו שככבר אמרתי, חודשים מתים, כבר אין לנו, כי אנחנו בתקופה הטובה ביותר שראתה התעשייה. באופן יחסי לחודש הקודם, או לחודש הצפוי לאחר מכן, זה חודש חלש. משחק קיקסטארטר ייצא גם בחודש הבא, כמו גם כמה משחקי אינדי חביבים וסביר להניח שגם WOW clone מחברה פחות מוכרת מבת'סדה.
לא הדברים שהזכרת הופכים חודש למעניין, או יוצא דופן.

---

Shadow of Mordor באמת נראה מאוד מעניין. אני מחכה לראות עוד ממנו, לפני שאדע אם הוא קנייה בטוחה, אבל יש לו המון פוטנציאל, לדעתי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2014, 10:48

אין לי שמץ של מושג על איזה פוטנציאל אתם מדברים בספיידרמן 2... הוא נראה ממש כמו הקודם, רק עם קצת יותר חופש. והקודם היה המשחק הכי חוזר על עצמו בעולם.
"ילד האור" נראה חביב, אבל ממש נישתי... לא יודע אם אני אישית מתחבר אליו.
דווקא ESO לא נראה כמו WOW CLONE, וגם לא מרגיש כך לדעתי, מהמעט ששיחקתי בבטא.
יש את קינקט ספורט, והוא עלול להיות סביר.
DAYLIGHT יכול להיות מעניין.

בקיצור - המשחק היחיד שמעניין אותי החודש זה TRIALS FUSION ואין לי בכלל קונסולה לשחק בו :(
(תזכורת: לא מתקין UPLAY במחשב)
ואולי גם DS2 למחשב.
אבל החודש די חלש, במיוחד כשמשווים אותו לחודש מרץ שהיה מעולה.

המשחק של שר הטבעות נראה טוב, אבל אני מאוד סקפטי לגביו. נראה לי שהוא יהיה שבור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 אפריל 2014, 11:29

Laskin כתב:אין לי שמץ של מושג על איזה פוטנציאל אתם מדברים בספיידרמן 2... הוא נראה ממש כמו הקודם, רק עם קצת יותר חופש. והקודם היה המשחק הכי חוזר על עצמו בעולם.
"ילד האור" נראה חביב, אבל ממש נישתי... לא יודע אם אני אישית מתחבר אליו.
דווקא ESO לא נראה כמו WOW CLONE, וגם לא מרגיש כך לדעתי, מהמעט ששיחקתי בבטא.
יש את קינקט ספורט, והוא עלול להיות סביר.
DAYLIGHT יכול להיות מעניין.

בקיצור - המשחק היחיד שמעניין אותי החודש זה TRIALS FUSION ואין לי בכלל קונסולה לשחק בו :(
(תזכורת: לא מתקין UPLAY במחשב)
ואולי גם DS2 למחשב.
אבל החודש די חלש, במיוחד כשמשווים אותו לחודש מרץ שהיה מעולה.

המשחק של שר הטבעות נראה טוב, אבל אני מאוד סקפטי לגביו. נראה לי שהוא יהיה שבור.

עיקר הסקרנות שלי כלפי ספיידרמן 2, היא בגלל מערכת הtraversal שמזכירה מאוד את המערכת בספיידרמן 2 הקודם ונראית די מוצלחת.
בנוסף, אם הבעיה העיקרית של המשחק הקודם היתה שהוא חוזר על עצמו ולא בגלל שמערכת הקרב לא מוצלחת כל כך, אז תוספת תוכן והפיכת השלבים ליותר פתוחים, בהחלט יכולה לעזור. אני לא מצפה פה לאיזה משחק ארקהם, אבל גם משחק ברמה של ספיידרמן 2 הקודם (שגם נורא חזר על עצמו, אבל עדין היה די כיף) יכול להיות חביב.

מכל מה שראיתי בESO, הוא נראה יותר מידי WOW, אבל בהחלט יכול להיות שאני לא מספיק מבין בז'אנר, בשביל לזהות את ההבדלים.

כמו כל משחק ממותג, יש סקפטיות גם בנוגע למשחק שר הטבעות, אבל יש לו פוטנציאל מעניין. צריך לראות עוד ממנו.

נ.ב.
אם יש לך אייפד, אז יש מצב שזה החודש הכי מעניין בחייך, כי נראה שHearthstone יצא לאייפד בקנדה וניו זילנד וסביר להניח שבקרוב הוא יגיע גם לאזורים אחרים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2014, 11:47

ראיתי... אין לי, אני אחכה שיגיע גם לאייפון :(
אגב, הוא ממש מצליח בביקורות בינתיים, ממוצע 88 כשהציון הכי נמוך הוא 80.
אני אהמר כבר עכשיו שמדובר במשחק שיהיה בראש הטבלה באפ-סטור לפחות עד סוף השנה ^_^

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים