Death_119 כתב:לא מסכים איתך בכלום. המשחק מגוון בטירוף, זה נכון שעיניין שחרור הרובעים יש לו פוטנציאל לחזור על עצמו אם אתה באמת תיגש בכל רובע ותבצע סתם ככה את המשימות המשניות, אבל המשחק מאפשר לך לעשות הרבה יותר מזה.
1) הוא לא מכריח אותך לבצע יותר משחרור 30% מסך הרובע.
2) המשימה הראשונה של ביטול החסימה ברובע היא בערך הדבר הכי כיפי שיש בעולם, כל משימה מציבה בפניך אתגר חדש תודות לכוחות שזמינים לך באותו רגע ובעצם מדובר בחלום הרטוב של כל חובב Sand box בעולם, זירת קרב עצומה שנותנת לך לעשות ים של באלגן בדרך להשמדת רכב החסימה, אחרי שביצעת את המשימה הזאת כבר אוטומטית הורדת את אחוזי הרובע ל-70% בדרך כלל.
3) שאר האחוזים מאפשרים לך להוריד אותם דרך אחת מארבע המשימות שבאמת יכולות לחזור על עצמן אם תבצע אותן במינון גבוה או לחילופין פשוט לעשות בלאגן. אני פשוט נהנה להפוך את הרובע למגרש המשחקים שלי, גם השמדת רכבי APC, מסוקים והריגת חיילי UDP מורידים אחוזים, אין דבר יותר כיף מלנצל את העיר איך שתרצה על מנת לנהל קרבות רחוב פשוט מטורפים מול הUDP ולשחרר את הרובע בעזרתם. איזה עוד משחק מאפשר לי לעלות לגג, לירות קרן ניאון על APC של הUDP, ובשעה שהחיילים שלו פורקים לפוצץ שורה של רכבים שהרגתי את יושביהם מסביב תוך שאני מעיף את הנגמ"ש ושלל חייליו לעזאזל. בממוצע אני בדרך כלל עושה משימת ספריי אחת + מציאת סוכן או מצלמה נסתרת אחת ברובע. זה מספיק לי בשביל לשחרר אותו, ואם אתה מוסיף למשוואה את העובדה שהמשחק הוא משחק עולם פתוח, קרי - אני מבצע משימה ראשית, עושה בלאגן, עושה עוד קצת משימה ראשית, עושה גירנדינג, עושה בלאגן, המשחק פשוט לא משעמם, לא חוזר על עצמו ולא מפסיק להיות מגניב לרגע. פשוט החלום הרטוב של כל חובב משחקי עולם פתוח. בלי לדבר על הרצון להשיג את Shards כדי לרצות לשפר את הדמות שלך עוד קצת בכל פעם.
4) משימות הסיום של הרובע משתנות, אתה פוגש אתגר חדש כל פעם ולא את אותם אוייבים ומקבצים שלהם.
5) יש המון גיוון באוייבים, אני כבר ספרתי בערך עשרה סוגים. יש רמות שונות של חיילי בטון.
זה מצחיק לשמוע את כל הדברים, שעומדים באנטי תזה ישירה למשחקים כגון GTA4, קראקדאון או FarCry 3 שמציעים אפס גיוון לעומת אינפיימוס. אינפיימוס לוקח את כל מה שיש למשחקים הללו להציע, בין אם זה משימות ראשיות מושקעות בסדרת GTA, משימות Grinding מוצלחות מFarCry 3 והיכולת לעשות בלאגן בעיר מקראקדאון ופשוט אורז הכל במשחק אחד. המשחקים היחידים בעולם המשחקים הפתוחים שהציעו חבילה כזאת עד היום היו רק RDR, Infamous 1-2, Red Faction Guerilla. הלוואי שאילו יהיו משחקי העולם הפתוח שנקבל כל הזמן.
1) אממ כן אבל עד 30 אחוז כבר עשית את רוב העבודה אז לא עדיף כבר לסיים? חוץ מזה שהגריידינג שלאסוף את ה SHARDS בכל מקרה לוקח אותך לכל פינה נידחת ברובע אז ברור שעל הדרך כבר תעשה פעילות מטומטמת מספר 230 שנמצאת באיזור.
2) אני קצת לא מבין את הסעיף הזה לאור הלעג שהפנית כלפי טענות דומות שהשמיע קאוטיק בהקשר ל FC3 (בסיס אחד נמצא על צוק, אחד בעמק שאליו אתה מגיע בדאייה וכו') שעליהן צחקת שלא מדובר בגיוון, למה פתאום באינפמוס לבצע את אותה פעולה של לשחרר בסיסים זה פתאום הדבר הכי מגוון שיש בגלל שיש הרכב חיילים שונה או איזה כח חדש (שבכל מקרה מתנהג בצורה יחסית דומה לקודמיו)?
אני לא ממש מקבל את זה, גם אם באינפמוס יש יותר חופש בגלל ה TRAVERSAL המהיר של הדמות, בסופו של דבר רפטטיביות זו רפטטיביות.
3)הם נקראים DUP

4)שוב, אותה טענה בסגנון של קאוטיק שעליה לעגת, אתה עדיין עושה את זה שוב ושוב ושוב גם אם הרכב האויבים קצת שונה.
5)אני לא ראיתי הרבה גיוון, יש חיילים עם רובה צלפים, כאלו עם מכונת ירייה כבדה, רובי סער או מטול RPG ולפעמים יש חבר'ה גדולים או ראשיים יותר אבל זה די אותו שטאנץ.
במשחק בסופו של דבר יש קמפיין קצרצר שנמשך שעות ספורות ומהווה אחוז שולי של תוכן ראוי בין ים התוכן הצדדי והרפטטיבי שלא נעשתה בו שום השקעה.
אין פלא שהם ניסו להוסיף תוכן נוסף אחרי שהמשחק הושק, גם הם יודעים שהמשחק ביזיון מבחינת התוכן שמציע.
בנוסף גם הסיפור שלו נורא, ואני מציין את זה בגלל שהסיפור של אינפמוס הראשון אולי היה הטוב ביותר ששיחקתי בז'אנר העולם הפתוח, אז מה לעזעזל קרה פה לסאקר פאנץ' שיצאה להם כזו עלילה עלובה במשחק הזה?
והבוסים אומנם נחמדים אבל מן הסתם בעולם פתוח עם מהירות ה TRAVERSAL שיש לדמות שיכול לרוץ כמו ה FLASH על בניינים (בין הדברים הכיפים שיש) הם יכלו להיות הרבה הרבה יותר מנחמדים, איפה היצור הגדול שזורע פאניקה והרס בעיר (טוב, לא באמת הרס מטורף של בניינים וכאלו, אני מודע לכך שאנחנו לא ב PS5 ואי אפשר להציג רמה כזו של גראפיקה עם הרס פסיכי אבל גם מכוניות ומבנים הריסים מראש ותושבים שנמלטים זה עדיף מכלום) שהיה צריך להיות במשחק כזה של כוחות על?
בקיצור, סכ"ה היה לי כיף, אבל ברור שיכל להיות הרבה יותר טוב.