PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 06 אפריל 2014, 01:29

Death_119 כתב:וואו... אני לא מסוגל להפסיק לשחק באינפיימוס החדש, המשחק פשוט מדהים, אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי זה שנים, ובטח משחק העולם הפתוח הכי כיפי שיש. פשוט מדהים איזה קילר מטורף סוני הוציאו. אני לא מאמין שמשחק עולם פתוח נראה ככה. לא נראה שיש שום הבדל בין המשחק לקטעי המעבר אפילו.

סאקר פאנץ׳ אמרה שכמעט כל קטעי המעבר בזמן אמת, אין לי מושג מה לא, לא הצלחתי לראות קטע מעבר שמתעלה גראפית על אחרים.
בכל מקרה מתמונות שאנשים בגאף לקחו מהגיימפליי זה נראה די קרוב למודלים של קטעי המעבר:
תמונה
תמונה
אולי בקטעי המעבר מוסיפים AA וכאלו אבל הנכסים נראים באותה הרמה או לפחות קרובים מאוד, זה לא כמו המשחקים של נוטי דוג בדור הקודם :)

מה שכן סיימתי את המשחק ואני חושב שאתה קצת מגזים, המשחק סכ״ה כיפי ונהניתי ממנו יותר מהקודמים, אבל יש לו לא מעט חסרונות והעיקרי שבהם זו בעיית תוכן חמורה, רואים שזה משחק שיועד לתקופת ההשקה כי מכל התוכן שיש במשחק רק הקמפיין שווה משהו והרגשתי שסיימתי אותו בתוך 4 שעות כשב 11 השעות האחרות התעסקתי בקשקושים רפטטיביים וחסרי השקעה שמיצו את עצמם אחרי שעתיים.

הקמפיין עצמו טוב למדי, אולי המשימות לא בדיוק ברמה של GTA אבל הוא כיפי מאוד ואני לא זוכר רגעים רעים, אני חושב שהוא בהרבה יותר מהנה משל הראשון, הוא מרגיש יותר פתוח וטוב, הבעיה היא שוב, הוא הרגיש לי מאוד מאוד קצר.
העלילה טראשית לחלוטין ולא שווה התייחסות (אבל זה לא שב GTA היא היתה שווה הרבה)

הכוחות לא מספיק שונים אחד מהשני, קצת הבדלים ב Traversal אבל הם לא יצירתיים במיוחד ולא נראה שהוקדשה הרבה מחשבה לייחד כל אחד מהם.

אין הרבה גיוון באויבים, הבוסים היו לי נחמדים מאוד.

גראפיקה יפהייפייה ומשחק שהרגיש לי טוב בהרבה מהראשון אבל יש הרגשה של פוטנציאל מפוספס בעיקר בגלל תוכן מאוד דל, אני מרגיש שאם היו נותנים לסאקר פאנץ׳ עוד תקציב וזמן כמו החברות הגדולות שעשות משחקי עולם פתוח הם היו בטופ שבטופ, במיוחד שטכנית הם כבר שם, המשחק כיפי אבל יכל להיות הרבה יותר, הממוצע סכ״ה הולם אותו.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 06 אפריל 2014, 00:20

סוף סוף קניתי את המשחק היום. אני התחלתי אותו ישר על קשה כדי שיהיה עניין ולא יסתיים מהר מדי. ;)
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 06 אפריל 2014, 08:39

Second Son משחק מצויין, סיימתי אותו עם הטוב ועכשיו אני מתכוון להתחיל אותו עם הרע.
לא שיחקתי בכלל בקודמים, כי לא אהבתי את הסגנון, הזכיר לי יותר מדי את פרוטוטייפ הזוועתי.
הגרפיקה אגב לא רק שהיא מדהימה, היא מזכירה מאוד הגרפיקה של Watch Dogs לפני השינמוך (אם בכלל), אז יש תקווה..

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 אפריל 2014, 14:23

Kazz כתב:בושה. התרפסות של חזון המפתחים. פיתוח לחומרה יחידה אמור לגרום למפתחים לסחוט את הכל מהקונסולה ולקבוע את הביצועים וההגדרות האופטימיליות ביותר לדעתם. ששחקן אחד יריץ ב720פ והשני ב1080פ? איפה נשמע כדבר הזה? אני צריך לחשוש מיתרון תחרותי אם אני בוחר הגדרה אחת על פני השנייה? לשחקן אחד זה ככה ולשני זה אחר? אחרית הימים של פלטפורמה סגורה ואחידה. מה הלאה? לבחור סוג AA? אפשרות לקנפג את כל הכפתורים? רחמנא ניצלן.

אני לא מבין, זה קטע ציני שכזה שלועג למשפטים בסגנון שאומרים שחקני קונסולות?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 אפריל 2014, 17:14

כן. רק שיש מספיק אנשים שכן אומרים בזאת במלוא הרצינות ולא רואים מתן אפשרויות כאלה בקונסולה בעין יפה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2014, 17:46

לא, כולם כאן בלי יוצא מן הכלל בעד עוד אפשרויות ועוד חופש למפתחת לעשות כרצונה עם המוצר שלה.
אם אני לא טועה - אתה היית היחיד שהיה בעד לכפות עליה לעמוד בתנאים ולחוקק חוקים שיתאימו לדרך החשיבה שלך. (:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2014, 17:52

מה שכן - שים לב שכתבתי ״במשחקים כאלה״, יש מצב שאני הייתי חושב שזה יכול להיות חיסרון בז׳אנרים ״תחרותיים״ יותר.
למשל שחקן COD חדש יכול לקבל את המשחק כשהוא ב-1080p והוא לא מבין למה זה מקרטע אצלו.
אין לי בעייה שישחררו משחק כזה בצורה כזו, פשוט חבל על המשחק.
בנוסף, זה כן עלול לבוא על חשבון אופטימיזציה (במשחק ״מוכן״ כמו ff14 זה פחות סביר, אבל במשחקים חדשים שגם ככה בקושי עומדים בזמנים? יהיו מי שידחו ויהיו מי שישחררו ואחר כך יוציאו תיקונים ושיפורים), ולכן משחקים יכולים להפגע מעט בIQ ביחס לפריימים, אבל ממש אין שום התנגדות מצד אף אחד שהמפתחות יעשו כאוות נפשם עם היצירה שלהם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 אפריל 2014, 04:18

התכוונתי למשתמשים בפורומים אחרים שמעלים התנגדות למציית אפשרויות גרפיות כאלה במשחקי קונסולה. הדברים שאתה אומר לגבי אופטמיזיציה נאמרו כבר כאשר טלאים ואונליין נהיו מאפיינים בפיתוח משחקים. גם אז היו שחקני קונסולות שהתנגדו לאפשרות לשחרר פאטצ'ים אחרי שיגור המשחק כי זה יגרום ל'עצלנות' אצל המפתחים ושככה הם ירשו לעצמם לשחרר משחקים לא מוכנים. זאת לא בעיה של האפשרות אלא של המפתחת\מפיצה שבוחרת להשתמש בכלי הזה ככה. מי שרוצה, שיצביע עם הארנק ולא יקנה משחקים שיוצאים לא אפויים עד הסוף. אני בספק אם בעולם ללא עדכוני משחק זה היה מפיק משחקים חפים מבעיות בעת השיגור.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 אפריל 2014, 21:01

עם זה אני מסכים לחלוטין (:

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 07 אפריל 2014, 17:49

Kazz כתב:התכוונתי למשתמשים בפורומים אחרים שמעלים התנגדות למציית אפשרויות גרפיות כאלה במשחקי קונסולה. הדברים שאתה אומר לגבי אופטמיזיציה נאמרו כבר כאשר טלאים ואונליין נהיו מאפיינים בפיתוח משחקים. גם אז היו שחקני קונסולות שהתנגדו לאפשרות לשחרר פאטצ'ים אחרי שיגור המשחק כי זה יגרום ל'עצלנות' אצל המפתחים ושככה הם ירשו לעצמם לשחרר משחקים לא מוכנים. זאת לא בעיה של האפשרות אלא של המפתחת\מפיצה שבוחרת להשתמש בכלי הזה ככה. מי שרוצה, שיצביע עם הארנק ולא יקנה משחקים שיוצאים לא אפויים עד הסוף. אני בספק אם בעולם ללא עדכוני משחק זה היה מפיק משחקים חפים מבעיות בעת השיגור.

אהבתי את הדמוניזציה של "שחקני קונסולות". בחיי, זה מרגיש כמעט וויכוח אתני כאן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אפריל 2014, 11:31

erezronen כתב:
אהבתי את הדמוניזציה של "שחקני קונסולות". בחיי, זה מרגיש כמעט וויכוח אתני כאן.

אני אהבתי את ההצעה "להצביע עם הארנק". The irony is strong with this one.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אפריל 2014, 11:35

Nucleus_Dawn כתב:
אני אהבתי את ההצעה "להצביע עם הארנק". The irony is strong with this one.

:lol:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 אפריל 2014, 11:58

Megalomaniac כתב:Second Son משחק מצויין, סיימתי אותו עם הטוב ועכשיו אני מתכוון להתחיל אותו עם הרע.
לא שיחקתי בכלל בקודמים, כי לא אהבתי את הסגנון, הזכיר לי יותר מדי את פרוטוטייפ הזוועתי.
הגרפיקה אגב לא רק שהיא מדהימה, היא מזכירה מאוד הגרפיקה של Watch Dogs לפני השינמוך (אם בכלל), אז יש תקווה..

לפני? הוא נראה כל כך מדהים שאני לא בטוח אם WD לפני השינמוך היה נראה כל כך טוב. המשחק פשוט יפיפה. העבודה עם הParticle effects שם היא הטובה שראיתי איי פעם.

העיר כל כך מלאת חיים והקרבות כל כך עמוסים ואין אפילו ירידה במהומה מתחת ל-30 פריימים, המשחק הזה הוא פלא טכנולוגי מטורף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 אפריל 2014, 12:16

bling כתב:מה שכן סיימתי את המשחק ואני חושב שאתה קצת מגזים, המשחק סכ״ה כיפי ונהניתי ממנו יותר מהקודמים, אבל יש לו לא מעט חסרונות והעיקרי שבהם זו בעיית תוכן חמורה, רואים שזה משחק שיועד לתקופת ההשקה כי מכל התוכן שיש במשחק רק הקמפיין שווה משהו והרגשתי שסיימתי אותו בתוך 4 שעות כשב 11 השעות האחרות התעסקתי בקשקושים רפטטיביים וחסרי השקעה שמיצו את עצמם אחרי שעתיים.

הקמפיין עצמו טוב למדי, אולי המשימות לא בדיוק ברמה של GTA אבל הוא כיפי מאוד ואני לא זוכר רגעים רעים, אני חושב שהוא בהרבה יותר מהנה משל הראשון, הוא מרגיש יותר פתוח וטוב, הבעיה היא שוב, הוא הרגיש לי מאוד מאוד קצר.
העלילה טראשית לחלוטין ולא שווה התייחסות (אבל זה לא שב GTA היא היתה שווה הרבה)

הכוחות לא מספיק שונים אחד מהשני, קצת הבדלים ב Traversal אבל הם לא יצירתיים במיוחד ולא נראה שהוקדשה הרבה מחשבה לייחד כל אחד מהם.

אין הרבה גיוון באויבים, הבוסים היו לי נחמדים מאוד.

לא מסכים איתך בכלום. המשחק מגוון בטירוף, זה נכון שעיניין שחרור הרובעים יש לו פוטנציאל לחזור על עצמו אם אתה באמת תיגש בכל רובע ותבצע סתם ככה את המשימות המשניות, אבל המשחק מאפשר לך לעשות הרבה יותר מזה.
1) הוא לא מכריח אותך לבצע יותר משחרור 30% מסך הרובע.
2) המשימה הראשונה של ביטול החסימה ברובע היא בערך הדבר הכי כיפי שיש בעולם, כל משימה מציבה בפניך אתגר חדש תודות לכוחות שזמינים לך באותו רגע ובעצם מדובר בחלום הרטוב של כל חובב Sand box בעולם, זירת קרב עצומה שנותנת לך לעשות ים של באלגן בדרך להשמדת רכב החסימה, אחרי שביצעת את המשימה הזאת כבר אוטומטית הורדת את אחוזי הרובע ל-70% בדרך כלל.
3) שאר האחוזים מאפשרים לך להוריד אותם דרך אחת מארבע המשימות שבאמת יכולות לחזור על עצמן אם תבצע אותן במינון גבוה או לחילופין פשוט לעשות בלאגן. אני פשוט נהנה להפוך את הרובע למגרש המשחקים שלי, גם השמדת רכבי APC, מסוקים והריגת חיילי UDP מורידים אחוזים, אין דבר יותר כיף מלנצל את העיר איך שתרצה על מנת לנהל קרבות רחוב פשוט מטורפים מול הUDP ולשחרר את הרובע בעזרתם. איזה עוד משחק מאפשר לי לעלות לגג, לירות קרן ניאון על APC של הUDP, ובשעה שהחיילים שלו פורקים לפוצץ שורה של רכבים שהרגתי את יושביהם מסביב תוך שאני מעיף את הנגמ"ש ושלל חייליו לעזאזל. בממוצע אני בדרך כלל עושה משימת ספריי אחת + מציאת סוכן או מצלמה נסתרת אחת ברובע. זה מספיק לי בשביל לשחרר אותו, ואם אתה מוסיף למשוואה את העובדה שהמשחק הוא משחק עולם פתוח, קרי - אני מבצע משימה ראשית, עושה בלאגן, עושה עוד קצת משימה ראשית, עושה גירנדינג, עושה בלאגן, המשחק פשוט לא משעמם, לא חוזר על עצמו ולא מפסיק להיות מגניב לרגע. פשוט החלום הרטוב של כל חובב משחקי עולם פתוח. בלי לדבר על הרצון להשיג את Shards כדי לרצות לשפר את הדמות שלך עוד קצת בכל פעם.
4) משימות הסיום של הרובע משתנות, אתה פוגש אתגר חדש כל פעם ולא את אותם אוייבים ומקבצים שלהם.
5) יש המון גיוון באוייבים, אני כבר ספרתי בערך עשרה סוגים. יש רמות שונות של חיילי בטון.

זה מצחיק לשמוע את כל הדברים, שעומדים באנטי תזה ישירה למשחקים כגון GTA4, קראקדאון או FarCry 3 שמציעים אפס גיוון לעומת אינפיימוס. אינפיימוס לוקח את כל מה שיש למשחקים הללו להציע, בין אם זה משימות ראשיות מושקעות בסדרת GTA, משימות Grinding מוצלחות מFarCry 3 והיכולת לעשות בלאגן בעיר מקראקדאון ופשוט אורז הכל במשחק אחד. המשחקים היחידים בעולם המשחקים הפתוחים שהציעו חבילה כזאת עד היום היו רק RDR, Infamous 1-2, Red Faction Guerilla. הלוואי שאילו יהיו משחקי העולם הפתוח שנקבל כל הזמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אפריל 2014, 00:53

Death_119 כתב:זה מצחיק לשמוע את כל הדברים, שעומדים באנטי תזה ישירה למשחקים כגון GTA4, קראקדאון או FarCry 3 שמציעים אפס גיוון לעומת אינפיימוס. אינפיימוס לוקח את כל מה שיש למשחקים הללו להציע, בין אם זה משימות ראשיות מושקעות בסדרת GTA, משימות Grinding מוצלחות מFarCry 3 והיכולת לעשות בלאגן בעיר מקראקדאון ופשוט אורז הכל במשחק אחד. המשחקים היחידים בעולם המשחקים הפתוחים שהציעו חבילה כזאת עד היום היו רק RDR, Infamous 1-2, Red Faction Guerilla. הלוואי שאילו יהיו משחקי העולם הפתוח שנקבל כל הזמן.

אין לי מושג אם זה כמו ב1-2 אבל הם גם עושים כל מה שGTA, FC3 וקראקדאון עושים אבל כל כך הרבה פחות טוב שזה לא רלוונטי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אפריל 2014, 17:26

Death_119 כתב:לא מסכים איתך בכלום. המשחק מגוון בטירוף, זה נכון שעיניין שחרור הרובעים יש לו פוטנציאל לחזור על עצמו אם אתה באמת תיגש בכל רובע ותבצע סתם ככה את המשימות המשניות, אבל המשחק מאפשר לך לעשות הרבה יותר מזה.
1) הוא לא מכריח אותך לבצע יותר משחרור 30% מסך הרובע.
2) המשימה הראשונה של ביטול החסימה ברובע היא בערך הדבר הכי כיפי שיש בעולם, כל משימה מציבה בפניך אתגר חדש תודות לכוחות שזמינים לך באותו רגע ובעצם מדובר בחלום הרטוב של כל חובב Sand box בעולם, זירת קרב עצומה שנותנת לך לעשות ים של באלגן בדרך להשמדת רכב החסימה, אחרי שביצעת את המשימה הזאת כבר אוטומטית הורדת את אחוזי הרובע ל-70% בדרך כלל.
3) שאר האחוזים מאפשרים לך להוריד אותם דרך אחת מארבע המשימות שבאמת יכולות לחזור על עצמן אם תבצע אותן במינון גבוה או לחילופין פשוט לעשות בלאגן. אני פשוט נהנה להפוך את הרובע למגרש המשחקים שלי, גם השמדת רכבי APC, מסוקים והריגת חיילי UDP מורידים אחוזים, אין דבר יותר כיף מלנצל את העיר איך שתרצה על מנת לנהל קרבות רחוב פשוט מטורפים מול הUDP ולשחרר את הרובע בעזרתם. איזה עוד משחק מאפשר לי לעלות לגג, לירות קרן ניאון על APC של הUDP, ובשעה שהחיילים שלו פורקים לפוצץ שורה של רכבים שהרגתי את יושביהם מסביב תוך שאני מעיף את הנגמ"ש ושלל חייליו לעזאזל. בממוצע אני בדרך כלל עושה משימת ספריי אחת + מציאת סוכן או מצלמה נסתרת אחת ברובע. זה מספיק לי בשביל לשחרר אותו, ואם אתה מוסיף למשוואה את העובדה שהמשחק הוא משחק עולם פתוח, קרי - אני מבצע משימה ראשית, עושה בלאגן, עושה עוד קצת משימה ראשית, עושה גירנדינג, עושה בלאגן, המשחק פשוט לא משעמם, לא חוזר על עצמו ולא מפסיק להיות מגניב לרגע. פשוט החלום הרטוב של כל חובב משחקי עולם פתוח. בלי לדבר על הרצון להשיג את Shards כדי לרצות לשפר את הדמות שלך עוד קצת בכל פעם.
4) משימות הסיום של הרובע משתנות, אתה פוגש אתגר חדש כל פעם ולא את אותם אוייבים ומקבצים שלהם.
5) יש המון גיוון באוייבים, אני כבר ספרתי בערך עשרה סוגים. יש רמות שונות של חיילי בטון.

זה מצחיק לשמוע את כל הדברים, שעומדים באנטי תזה ישירה למשחקים כגון GTA4, קראקדאון או FarCry 3 שמציעים אפס גיוון לעומת אינפיימוס. אינפיימוס לוקח את כל מה שיש למשחקים הללו להציע, בין אם זה משימות ראשיות מושקעות בסדרת GTA, משימות Grinding מוצלחות מFarCry 3 והיכולת לעשות בלאגן בעיר מקראקדאון ופשוט אורז הכל במשחק אחד. המשחקים היחידים בעולם המשחקים הפתוחים שהציעו חבילה כזאת עד היום היו רק RDR, Infamous 1-2, Red Faction Guerilla. הלוואי שאילו יהיו משחקי העולם הפתוח שנקבל כל הזמן.

1) אממ כן אבל עד 30 אחוז כבר עשית את רוב העבודה אז לא עדיף כבר לסיים? חוץ מזה שהגריידינג שלאסוף את ה SHARDS בכל מקרה לוקח אותך לכל פינה נידחת ברובע אז ברור שעל הדרך כבר תעשה פעילות מטומטמת מספר 230 שנמצאת באיזור.
2) אני קצת לא מבין את הסעיף הזה לאור הלעג שהפנית כלפי טענות דומות שהשמיע קאוטיק בהקשר ל FC3 (בסיס אחד נמצא על צוק, אחד בעמק שאליו אתה מגיע בדאייה וכו') שעליהן צחקת שלא מדובר בגיוון, למה פתאום באינפמוס לבצע את אותה פעולה של לשחרר בסיסים זה פתאום הדבר הכי מגוון שיש בגלל שיש הרכב חיילים שונה או איזה כח חדש (שבכל מקרה מתנהג בצורה יחסית דומה לקודמיו)?
אני לא ממש מקבל את זה, גם אם באינפמוס יש יותר חופש בגלל ה TRAVERSAL המהיר של הדמות, בסופו של דבר רפטטיביות זו רפטטיביות.
3)הם נקראים DUP :)
4)שוב, אותה טענה בסגנון של קאוטיק שעליה לעגת, אתה עדיין עושה את זה שוב ושוב ושוב גם אם הרכב האויבים קצת שונה.
5)אני לא ראיתי הרבה גיוון, יש חיילים עם רובה צלפים, כאלו עם מכונת ירייה כבדה, רובי סער או מטול RPG ולפעמים יש חבר'ה גדולים או ראשיים יותר אבל זה די אותו שטאנץ.

במשחק בסופו של דבר יש קמפיין קצרצר שנמשך שעות ספורות ומהווה אחוז שולי של תוכן ראוי בין ים התוכן הצדדי והרפטטיבי שלא נעשתה בו שום השקעה.
אין פלא שהם ניסו להוסיף תוכן נוסף אחרי שהמשחק הושק, גם הם יודעים שהמשחק ביזיון מבחינת התוכן שמציע.
בנוסף גם הסיפור שלו נורא, ואני מציין את זה בגלל שהסיפור של אינפמוס הראשון אולי היה הטוב ביותר ששיחקתי בז'אנר העולם הפתוח, אז מה לעזעזל קרה פה לסאקר פאנץ' שיצאה להם כזו עלילה עלובה במשחק הזה?

והבוסים אומנם נחמדים אבל מן הסתם בעולם פתוח עם מהירות ה TRAVERSAL שיש לדמות שיכול לרוץ כמו ה FLASH על בניינים (בין הדברים הכיפים שיש) הם יכלו להיות הרבה הרבה יותר מנחמדים, איפה היצור הגדול שזורע פאניקה והרס בעיר (טוב, לא באמת הרס מטורף של בניינים וכאלו, אני מודע לכך שאנחנו לא ב PS5 ואי אפשר להציג רמה כזו של גראפיקה עם הרס פסיכי אבל גם מכוניות ומבנים הריסים מראש ותושבים שנמלטים זה עדיף מכלום) שהיה צריך להיות במשחק כזה של כוחות על?
בקיצור, סכ"ה היה לי כיף, אבל ברור שיכל להיות הרבה יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 אפריל 2014, 21:37

גיימפליי חדש של MLB ל PS4 סוף סוף, ופאק זה נראה כל כך טוב!

חוץ מכמה מודלים משונים של הקהל אין לי מה לאמר, כשזה עבר לזווית גיימפליי היה אפשר להתבלבל עם שידור אמיתי, אני שוקל להתחיל לאהוב בייסבול בשביל זה (לא באמת :) )

שמעו, הגיימפליי של ההגשה באמת על סף הפוטוריאליזם:
http://a.pomf.se/aklbka.webm
אני יכול בקלות לעבוד על ההורים שלי שזה אמיתי אם הם יצפו בקטע הספציפי הזה, רק הקהל מאחור מסגיר את זה שמדובר במשחק (אבל הורים בניגוד לחברים שלי לא חשדניים מטבעם ולא יחפשו את הפאק כדי לערער עלי :P), זה ביחד עם ה UFC החדש (וגם NBA2K) מראים שבכל הנוגע לז'אנר הספורט אנחנו מגיעים לפחות בחלק מהענפים קרוב מאוד לפוטו ריאליזם מבחינה גראפית (גיימפליי לא ממש מדגדגים), אני מקווה ש EA פאקינג תעלה את הרמה שלה בשנה הבאה כי FIFA האחרון (שזה הז'אנר הכי רלוונטי לרובנו) נראה מעפן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אפריל 2014, 19:11

"נאלץ" להסכים.
לא ייאמן כמה קהל מגוון יכול לשנות את הריאליזם... לא שכל השאר לא מדהים, הוא נראה מלוטש ברמה מפחידה, אבל הקהל עושה הרבה הבדל.
מדהים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אפריל 2014, 20:57

Laskin כתב:"נאלץ" להסכים.
לא ייאמן כמה קהל מגוון יכול לשנות את הריאליזם... לא שכל השאר לא מדהים, הוא נראה מלוטש ברמה מפחידה, אבל הקהל עושה הרבה הבדל.
מדהים.

זה די קטע כי מצד אחד אין ספק שהשיפור בקהל הוא ענקי מהדור הקודם שהיה מורכב מכמה פיקסלים, פה אשכרה רואים מודלים יפים תלת מימדיים ואינדיבידואליים, אבל מצד שני בגלל שהוא לא ברמה של המודלים הראשיים, אתה מזהה בעיקר בגללו שמדובר בכלל במשחק בחלק מהגיימפליי ולא בצילום, הנה תראה את התמונה הזו למשל:
תמונה

אם לא היה את הקהל היה אפשר בקלות להתבלבל שזה אמיתי למרות שברור שעדיף בהרבה שיהיה קהל כלשהו שיצור אווירה מאשר ריאליזם מת, אבל בכל זאת.
מה שהכי עושה לדעתי את ההבדל מבחינה ויזואלית זו התאורה יותר מכל גורם אחר, היא לבד מקפיצה את העסק בדור.

והנה ריאיון עם המפתח שכולל לא מעט גיימפליי חדש (מתחיל בדקה 2:47)

אוקיי עכשיו ראיתי את הריאיון ואני ממש ממליץ לראות אותו גם למי שלא מתעניין במשחק, זה ממש poster child לדור הבא ועד כמה הקפיצה גדולה, השיפורים שהם הכניסו ממש מרשימים ולמרות מה שאמרתי מקודם אני מסכים איתך לאסקין עכשיו כשראיתי בריאיון הרבה גיימפליי, הקהל פשוט מדהים.
ועוד זה רץ ב 1080P ו 60 פריימים, ללא ספק אחד הדברים הכי מרשימים על הפס4, אפילו יותר מ 2K לדעתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2014, 19:35

ברור שבתמונות זה פחות מרשים, כי אז אתה יכול להתרכז בקהל ולראות שהוא פחות מורכב מהשחקנים בהרבה, אבל בתנועה זה נראה מטורף פשוט.
אחרי הקודם - אני מת שיגיע NBA 2K הבא, אני בטוח שהוא יהיה הרבה יותר מרשים מהקודם (שהיה פשוט מטורף) עכשיו שיש להם שנה שלמה לשפר בו הכל.
נראה לי שזה יהיה משחק הספורט הראשון שאקנה מאז FIFA WORLD CUP ב-1998 :P
משחקי ספורט סוף סוף הגיעו לרמה שהם יכולים לעבוד על צופה מהצד שזה אמיתי, במיוחד אם הוא טיפ טיפה צריך משקפיים ואין עליו כרגע ;)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אפריל 2014, 11:47

מסכים איתך, זה נראה שבמשחקי ספורט עד הדור הבא בחלק מהענפים נגיע כבר ל Diminishing returns די ברור אם כבר בתחילת הדור הזה הם נראים ככה, עכשיו מתחילה העבודה הקשה באמת של לעשות את המשחק שירגיש גם אמיתי ולא רק יראה אמיתי כי פה כולם רחוקים שנות אור, הפיזיקה עדיין מעוררת גיחוך ביחס למציאות.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

ולידיעה נוספת, The Last Of Us נחשף בטעות בצורה רשמית בדף של החנות של ה PSN (שסוני כבר הספיקה להוריד) ועל הדרך גם גילינו שסוני זונה (סליחה על הביטוי אבל אין לי מילה אחרת):
תמונה

כן, 60 פאקינג דולר הם מצפים מאיתנו לשלם על גראפיקה משופרת ואיזה DLC של משחק PS3, ואפילו לא ברור האם השיפורים הם נרחבים בסגנון TR או שמדובר בשיפור בסיסי של רזולוציה ופריימרייט, אם זה לא מייקאובר כמו TR אז בכלל זו גניבה שלא תיאמן, אבל גם מייקאובר זו חתיכת גזלנות, אני מחכה שירד ל 20$ על זה :)
http://www.ign.com/articles/2014/04/09/the-last-of-us-remastered-revealed-for-ps4

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 אפריל 2014, 19:53

אצלי עדיין רואים את הבאנר:
https://store.sonyentertainmentnetwork. ... home/games

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אפריל 2014, 11:56

צודק, התבלבלתי, IGN אמרו שהבאנר מוביל לדף שגיאה ואני הבנתי מזה שהלינק עצמו של המוצר מביא לדף שגיאה כאילו שכבר הספיקו להוריד את זה.

מעניין אותי אם TR מספיק הצליח שסוני גם הולכת על מודל המחירים הזה, זכור לי שדי מהר ירד ל 30 דולר אבל מצד שני TLOU הרבה יותר מבוקש ובניגוד ל TR שאף אחד לא הבין מי בכלל ביקש את זה במקרה הזה הדרישה לפורט הזה היא גדולה מצד לא מעט אנשים.

זו ממש מגמה מבאסת אם ימשיכו עם הרימייקים והתמחור הזה. אפשר לשער בוודאות עכשיו ש GTA5 יעלה גם 60 דולר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אפריל 2014, 20:46

Laskin כתב:ברור שבתמונות זה פחות מרשים, כי אז אתה יכול להתרכז בקהל ולראות שהוא פחות מורכב מהשחקנים בהרבה, אבל בתנועה זה נראה מטורף פשוט.
אחרי הקודם - אני מת שיגיע NBA 2K הבא, אני בטוח שהוא יהיה הרבה יותר מרשים מהקודם (שהיה פשוט מטורף) עכשיו שיש להם שנה שלמה לשפר בו הכל.
נראה לי שזה יהיה משחק הספורט הראשון שאקנה מאז FIFA WORLD CUP ב-1998 :P
משחקי ספורט סוף סוף הגיעו לרמה שהם יכולים לעבוד על צופה מהצד שזה אמיתי, במיוחד אם הוא טיפ טיפה צריך משקפיים ואין עליו כרגע ;)

אנשים שלא מבינים במשחקים חושבים שFIFA זה אמיתי, כבר שנים. אבא שלי שאל אותי כמה פעמים "מי משחק עכשיו" וגם אחד החברים שלו התסכל עליי משחק איזה 5 דקות, לפני שהוא הבין שזה משחק.

זה יותר קשור לכמה שמשתדלים לדמות את המראה של המשחק לשידור בטלויזיה ופחות לפירוט הגרפי וברור שמדובר באנשים שממש לא מבינים בתחום, אבל זה משהו שכבר קורה :D

---

אם סוני יעשו איזו מערכת הנחה לבעלי TLOU (נניח, יבקשו להכניס את הדיסק, או סתם יראו מי שיחק בו דרך חשבון הPSN שלו) והמחיר הזה יהיה רק ללקוחות חדשים, זה יהיה ממש אחלה.
גם הנחת PS+ לגמרי תהייה במקום.

אחרת, זה מחיר די מוגזם, בטח אם מדובר בשיפורים בנאליים וצפויים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2014, 13:55

:/ הפורום מוחק לי הודעות

בכל אופן - אם TLOU באמת REMASTERED ולא סתם פורט משופר - זה מעולה, והמשחק כ"כ טוב שבאמת שווה למי שלא שיחק מחיר מלא... אבל מי ששיחק - לא יודע.. באמת תלוי באיכות השיפורים וההשקעה. אני אישית לא אקנה אותו ביותר מ-30 דולר, או שאחכה שיהיה "חינמי" בPLUS, שזה בטח לא ייקח יותר משנה מרגע שיצא. וגם עד אז אשכח קצת חלקים מהמשחק, אז בכלל טוב.
ואני עדיין מקווה שמי שקנה את GTA V דיגיטלית - יוכל לשדרג לדור הבא, למרות שלא שיחקתי בו כ"כ הרבה זמן שאני מת כבר לחזור אליו, בגירסת המחשב, ואשלם עליה גם מחיר מלא... בכל זאת - האונליין הכי מגניב שאני שיחקתי בחיי, עם מודים?? שתקו וקחו ת'כסף שלי :D

שחר - התכוונתי לאנשים שצופים בזה, והם מתחת לגיל 50, אוקיי? :)
ואולי זה היה יותר נכון למשחקים שלא משודרים בHD (גם בקונסולות וגם במשחקים אמיתיים בטלויזיה), אבל היום כבר הכדורגל כ"כ חד בשידורי הטלוויזיה, שמשחקי הכדורגל כבר לא נראים כ"כ ריאליסטיים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 24 אורחים