DrKeo כתב:כמו שכבר אמרתי לכם אז, אין מצב שזה לא 40$ ומעלה. משחק חדש לגמרי, רק יצא במאי האחרון, למה שלא ימכרו גרסה משופרת שלו בסביבות מחיר של משחק מלא. אם פורט של GOW1-2 עלה 40$ והם היו משחקים בני 5 שנים אז רציתם שעל משחק חדש לא יקחו?
אגב הגרסה הזאת פשוט חובה על הפס4, גרסת הפס3 עם FPS בזוי שבקושי מגיע ל30 רוב הזמן ו-IQ בתחת. הגרסה הזאת תהיה פשוט קדושה ואם היא באמת תצא בקרוב אני ממש מצטער ששחקתי כבר בTLOU בפס3 שלי במקום לחכות כמו שעשיתי עם GTA5.
חוץ מה גרסת הפס3 עדין נמכרת ב60$ (כרגע מבצע 40$ באמזון) אז למה למשהו נראה שגרסת פס משודרגת תעלה פחות?
Laskin כתב:אתה יודע כמה משחקים עלו "עשירית מ"GTA V, לדוגמא, ועדיין הם דורשים אותו מחיר?
זה לא עובד ככה, המשחק נמכר בהתאם לשווי שלו בשוק, אם ימכור ממש טוב - גם ירד ל-40 דולר לאט יותר, אם ימכור איום ונורא - ירד ל-20 דולר במהרה.
אני גם לא בטוח אם TLOU בכלל עשה כל כך הרבה כסף, ביחס להשקעה.
DrKeo כתב:כרגע TLOU נמכר ב60$ לפס3, זה פורט ולמה שפורט יעלה פחות? אפילו השקיעו בו יותר ונתנו לך 60FPS ו-1080P, אולי גם שדרוג טקסטורות (אין לי מושג מה יש שם). אם המשחק היה יוצא היום ל360 הוא היה נמכר ב60$. קח לדוגמה את ME, יצא ל360 ב60$ ואז יצא לPC אחרי 8 חודשים גם ב60$, רצית שהוא ימכר ב15$ כי הוא פורט? זה לא GOW בן 7 שהספיק למות כבר, זה משחק שרק יצא ששמים אותו על עוד פלטפורמה. אם כרגע הוא נמכר על הפס3 ב60$ למה שהוא ימכר בפחות על הפס4?

bling כתב:אתה צוחק? המשחק הוא בלוקבאסטר ענקי, ואין סיבה שיהיו לו הוצאות מטורפות ביחס לסטנדרט ל AAA, מחזור הפיתוח שלו היה שנתיים כמקובל, אין במשחק כמעט SET PIECES מטורפים ויקרים במיוחד (מלבד סצינת הפתיחה) ורובו ככולו מורכב מגיימפליי טהור עם כמה CUT SCENES שנעשו ע"י מנוע המשחק ולא איזה CGI בזבזני, אם המשחק הזה שמכר כבר 6 מיליון ובקושי זכה להנחה לא הכניס הרבה כסף ביחס להשקעה אתה יכול לאמר שלום לתעשיית ה AAA פחות או יותר, אבל זה בסדר כי הוא כן הכניס המון כסף ומשתמשים בו כסמל להצלחה מדהימה למותג שיוצא בסוף הדור ועושה הכל נכון שזה אומר גם איכות וגם מכירות מעולות וללא מחזור.
ואני מודע לאיך שזה עובד, למשחק יש ביקוש ענקי גם מהמעריצים וגם מהרבה אנשים שלא היה להם פס3, עדיין למכור משחק דור קודם עם מנוע מיושן במחיר מלא לא נראה לי לעניין בדיוק כמו שהיה עם TR שאף עברה שינויים נרחבים ומייקאובר כללי ככה שלפחות זה היה איזה חצי דור מעל, פה עושה רושם שזה פורט ישיר ופשוט.
זה לא רק שהמשחק הזה לא צריך להמכר ב 60 דולר, כל משחק בהפקה בינונית (והפורט של TLOU זה אפילו פחות מהפקה בינונית) מה שנקרא MID -TIER שכזה לא צריך להמכר ב 60 דולר וזה כולל ריימן למיניהם או The Evil Within (שאני מקווה מאוד בשבילם שזו הפקה יחסית זולה כי אז עם איך שהוא נראה זו כנראה הפקה כושלת) וכו'
קודם כל אתה צריך להתחשב בזה שיש הרבה בעלי PS3 ששיחקו בו כבר, אתה חושב שגם להם צריך למכור את זה ב 60?
זו עדיין אותה פלטפורמה של סוני, זה לא שזה מגיע לראשונה לבוקס.
ומבחינתי זה משחק שרץ על מנוע מיושן ובעל הפקה זולה מאוד ולכן זה מרגיש לי כמו CASH IN למכור אותו במחיר מלא על סמך ההשקעה ששמו בו, שוב, אפילו עם TR שהיה סוג של רימייק כולם מחו על המחיר כי אנשים כבר שיחקו בו על הדור הקודם ולמה שיעלה להם 60 דולר בשביל גראפיקה משופרת?
פה אפילו גראפיקה משופרת במיוחד לא בטוח שיהיה.
---------------------------
סוני אישרה באופן רשמי שאכן TLOU מגיע לפס4 (DUH) וביחד עם זה נחשף הקאבר (הסקסי) של המשחק:
בנוסף הוא כבר עלה ל Amazon ל pre order למי שרוצה וביחד איתו עלו כמה פרטים בסיסיים:
Release TBA
1080p resolution
Higher resolution character models
Improved shadows and lighting
Several other gameplay improvements
Includes: Abandoned Territories Map Pack
Includes: Reclaimed Territories Map Pack
Includes: The Last of Us: Left Behind single-player campaign
$59.99
כבר מהפרטים הללו עושה רושם שלא מדובר ברימייק בסגנון TR אלא בפורט די ישיר, מן הסתם שכל אחד יעשה את שיקוליו אבל לי המחיר נראה מוגזם.
InterAl כתב:אבל ה-remastered כולל את כל ה-DLC, לא? ה-season pass ל-PS3 עולה (נכון לעכשיו) 20$. זה אומר שמחיר של 60$ עדיין מגלם בתוכו הנחה לא קטנה.
InterAl כתב:אבל ה-remastered כולל את כל ה-DLC, לא? ה-season pass ל-PS3 עולה (נכון לעכשיו) 20$. זה אומר שמחיר של 60$ עדיין מגלם בתוכו הנחה לא קטנה.
For those asking, @Naughty_Dog is developing The Last of Us Remastered and we're targeting 60fps. More info to come. #PS4
bling כתב:כן זה נכון, הפעם בניגוד לטומב ריידר מקבלים DLC ששווה משהו לסינגל וגם כאלו למולטי שנחשב ללא רע (לא ניסיתי יותר מדי), אני מנחש שאם גרסאות GOTY יוצאות לאותה פלטפורמה במחיר מלא עם כל ה DLC אז הגיוני מצידם לבקש סכום דומה על גרסה משודרגת גם גראפית, זה שגם באופן מפתיע נוטי דוג עצמה עובדת על הפורט ולא חברה חיצונית גם מעלה את הציפיות שנקבל פורט מושקע במיוחד.
עדיין היה נחמד לקבל הנחה לאנשים שיש להם את המשחק על הפס3.
stick, אף פעם לא הבנתי את הטיעון המטופש שעולה בכל דיון שמישהו מתבאס על מחיר עם ה ׳לא מכוונים לך אקדח׳, מה הקשר?
מישהו התלונן שמחייבים אותי לקנות?
אני מודע לזה שמדובר בשוק חופשי והם יכולים לדרוש כל סכום שלטעמם יביא להם מקסימום רווח, ולי מותר בתור צרכן גם להתלונן בשקט בפינה שלי בפורום, לא יצאתי למסע הרג במשרדי סוני, הטיעונים האלה של לא מכריחים אותי מטופשים.
KEO, ניל דרקמן כבר אישר שהם הולכים על 60 פריימים:
https://mobile.twitter.com/Neil_Druckmann/status/453956735376424960?screen_name=Neil_Druckmann
אני מנחש שזה אומר שלא נקבל מודלים ברמה של סרטוני המעבר?
Megalomaniac כתב:60 דולר זה באמת מוגזם, אבל השאלה היא אם יהיה באמת שיפורי גרפיקה מעבד לרזולוצייה... אם לא אז זה באמת חוצפה לבקש 60 דולר.
אבל גרסת PS4 למשחק הזה זה משהו שהיה נחוץ בטירוף, המשחק על ה-PS3 רץ די גרוע ואני בספק אם הוא רץ על 720P NATIVE.
DrKeo כתב:פמיטסו טוענים שTLG הולך לקבל חשיפה מחדש לפס4 ותאריך יציאה בקרוב. אני משער שבקרוב אומר E3 או לחילופין איזה אירוע של סוני לפני E3 כמו שהם עושים בשנים האחרונות.
DrKeo כתב:מגניב. אבל למה זה אומר משהו על המודלים?
Laskin כתב:
אם היית קורא את מה שכתוב...זה לא רק רזולוציה, קיצר
בלינג - תשמע... קודם כל - השקיעו במשחק הון, דבר שני - גם במשחקי אנצ'רטד הסטודיו הזה, או יותר נכון סוני - הוציאו גם כן מליונים רבים ולא תמיד מכרו מספיק. המשחקים שלהם בערכי הפקה עצומים, והם לא מוכרים 20 מליון עותקים כל אחד.
לTR אין את הביקוש האדיר לדור הבא שיש לTLOU לדור הבא, כי TLOU לא יצא לPC, ואף אחד בעולם לא שיחק אותו ב"איכות מספקת".
לגבי ריימן וEVIL WITHIN - אני לגמרי חולק עלייך. משחק מתמחרים רק לפי השווי שהמפיצה חושבת שהוא שווה, לא לפי ערכי הפקה.
(מה גם שאני ממש לא מבין על מה אתה מדבר, EVIL WITHIN מושקע מאוד, גם אם הוא לא פסגת הטכנולוגיה)
בנוסף, למשחק יכולים להיות ערכי הפקה נמוכים, אבל הוצאות אדירות על פרסום, שיווק וכד'
בקיצור, זה קצת נשמע כאילו אתה חושב שצריך לתמחר משחקים לפי החזות שלהם, ואני לא יכול להסכים עם זה.

omerkot כתב:האמת שאני לא שיחקתי בTLOU, במידה רבה מתוך האמונה שיהיה לו פורט לPS4 ואני שמח שזה מגיע (הייתי עוד יותר שמח למחיר נמוך יותר אבל שוין).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 26 אורחים