Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אפריל 2014, 22:03

erezronen כתב:
אבל שוב, איך זה קשור למה שאנחנו מדברים עליו? אני לא מתווכח עם הרשמים שלך שהמשחק מכוער (הוא בהחלט לא שיא היופי, אם כי אני חושב שגם כאן אתה טיפה מגזים ואולי זוכר במטושטש איך נראים משחקים 360 ממוצעים), אני מתווכח עם הטענה ההזויה שגירסת ה-One וגירסת ה-360 דומות.

אני לא אומר את זה, DF אומרים ששתי הגרסאות מאוד קרובות גרפית. אבל גם אם תקח את TF ותריץ אותו ב1080P ב60FPS (מה שאני כבר עשיתי על הPC) הוא עדין נראה כמו משחק דור קודם ועדין הוא לא מצליח לרוץ כמו שצריך על הONE. הנה, קאז הביא עוד דוגמה, משחק דו מימדי עם גרפיקה די פשטנית יחסית שגם לא מצליח להגיע ל1080P. אי אפשר לכסות את העיניים ולדמיין שזה לא קיים בצורה קיצונית יותר מכל דור אחר אי פעם. אם תסתכל על הפס3 הבעיות שלה היו קצת נפילות פריימים וכדומה אבל עם כל הבעיות שהיו לה שום דבר לא התקרב למה שהONE עוברת כרגע, זה חסר תקדים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אפריל 2014, 02:09

Kazz כתב:טריאלס פיוז'ן רץ ב1080פ על הפס4 וב900פ על ה XB1. די מביך לקונסולה של מיקרוסופט.

http://venturebeat.com/2014/04/11/ps4-a ... icrosofts/

מה שיותר מדאיג הוא שכל הטריילרים שראיתי מראים פריימרייט גרוע מאוד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 13 אפריל 2014, 10:14

DrKeo כתב:אני לא אומר את זה, DF אומרים ששתי הגרסאות מאוד קרובות גרפית. אבל גם אם תקח את TF ותריץ אותו ב1080P ב60FPS (מה שאני כבר עשיתי על הPC) הוא עדין נראה כמו משחק דור קודם ועדין הוא לא מצליח לרוץ כמו שצריך על הONE. הנה, קאז הביא עוד דוגמה, משחק דו מימדי עם גרפיקה די פשטנית יחסית שגם לא מצליח להגיע ל1080P. אי אפשר לכסות את העיניים ולדמיין שזה לא קיים בצורה קיצונית יותר מכל דור אחר אי פעם. אם תסתכל על הפס3 הבעיות שלה היו קצת נפילות פריימים וכדומה אבל עם כל הבעיות שהיו לה שום דבר לא התקרב למה שהONE עוברת כרגע, זה חסר תקדים.

הקיצוניות הזו כל כך מנותקת מהמציאות ומההסטוריה שאין לי דרך להתמודד איתה ברצינות.

אז יש חבלי לידה שגורמים להבדל של 180 קווים אופקיים בין גירסת ה-PS4 וגירסת ה-X1 של רוב המשחקים. ביג דיל. זה משהו שרוב קהל היעד של הקונסולות האלה גם ככה לא יכול להבחין בו ולא משפיע כמעט בכלום על חווית המשחק עצמה מלבד במקרים מאוד ספציפיים. אתה גורם לזה להשמע כאילו זו קונסולה שמריצה משחקי 8 ביט או משהו כזה. היא לא. היא קונסולה סבירה מאוד, שמריצה משחקים בצורה סבירה מאוד ועם הפרש ניכר מקונסולות הדור הקודם. עם הזמן ההפרש הזה יגדל כפי שקורה בכל דור. זהו, לא פחות ולא יותר. זה לא להיט אבל זה גם לא ״חסר תקדים״ (צא וקרא קצת חוויות מפתחים מפיתוח מוקדם ל-PS3, או ניתוחים טכניים של משחקי PS3 מוקדמים. המצב שם היה קטסטרופלי הרבה יותר ממה שעוברת כיום ה-X1 וגם זה עבר בסוף והיום אף אחד לא זוכר את זה) או ״קיצוני יותר מכל דור אחר אי פעם״.

וזהו, באמת נמאס לי מהויכוח ההזוי הזה. איים אאוט.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 13 אפריל 2014, 10:56

מסכים עם ארז.. ובכלל כול הזמן משווים פה ביצועים ומדברים על עניינים טכניים, דברו קצת על משחקים או משהו כזה לא צריך להתעסק כול הזמן במעיים של המכשירים האלו (לדעתי)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 אפריל 2014, 12:02

אני גם מסכים עם ארז, בתמונה הכוללת מחוץ לפורומים של משחקים החשיבות של ההבדלים הללו אפסית, אני באמת לא בטוח שהרוב יכולים להבחין בהבדלים אפילו יותר חמורים כמו גרסת PC לעומת PS3 בסוף הדור הקודם, או שאולי יכולים להבחין אבל לא מפריע להם.

מה שכן יכול להיות אפקט פסיכולוגי שנולד במקומות כמו GAF ומגיע בסופו של דבר למיינסטרים של X1 קונסולה חלשה יותר, זאת אומרת ככל שיתעסקו בזה יותר ויהיו כתבות סנסנציוניות באתרי הגיימינג על משחק שרץ פחות טוב ככה זה גם יגיע בסופו של דבר למיינסטרים (והרי לכל קז'ואל יש תמיד חבר "שמבין") וזה כן יכול ליצור לאפקט שלילי מסויים במכירות למרות שבמבחן המציאות הם לא היו שמים לב לזה בכלל.

אולי במונחים טכניים מבחינת מספרים זה רע למדי, אבל כאמור לא בטוח עד כמה אצל אנשים שלא מבינים בזה זה עומד במבחן העין.

מה שכן ארז, אני לא מסכים שאצל הפס3 זה היה יותר קיצוני, הפס3 כן היתה הרבה יותר קטסטרופה מבחינת כלי הפיתוח והארכיטקטורה, ברור שאין מה להשוות, אבל מבחינת הבדלי גרסאות היו בערך שלושה מקרים קיצוניים על הפס3 שהגיעו לרמה שרואים בחלק מהמשחקים ל ONE וזה ביונטה שעבר פורט מחופף ומזעזע ע"י חברה חיצונית ורץ עם פריימרייט נמוך יותר וגראפיקה רעה (ויפנים מלחתכילה הסתבכו מאוד עם HD אז ברור שעם קונסולה קשה כל כך זה בכלל מתכון לאסון) אחד ממשחקי הספורט של EA בהשקה שרץ ב 30 במקום ב 60 על ה 360, וסקיירים שיצא שבור לגמרי ולא ברור לי מה המצב שלו היום, שאר המקרים התבטאו ב AA פחות טוב, רמת שיידרים פחות חדה, לפעמים רזולוציה קצת נמוכה יותר אבל זה לבטח הבדלים פחות גדולים מ 720 מול 1080 או 30 לעומת 60 ואפילו 900 מול 1080 מבחינת המספרים.

הסיבה שזה עשה רעש כמעט כמו היום זה בגלל כל ההייפ שהיה לפס3 כאיזה מחשב על שאמור לפרק את ה 360, אף אחד לא ציפה בכלל שה 360 יקבל גרסאות מולטיפלטפורם טובות יותר אפילו בקצת.
כשאתה חושב על זה הפס3 יצאה שנה אחרי, ככה שה 360 היה הרבה יותר בשל עבור מפתחי המולטי פלטפורם+ היה לה אותו כח+ היתה הרבה יותר קלה לפיתוח אז ברור שהגורמים הללו ביחד יצרו הבדלים ואנשים הגיבו לזה בהפתעה מוחלטת מעד כמה שסוני פישלה פה גם אם ההבדלים לא היו גדולים לרוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אפריל 2014, 21:22

bling כתב:אני גם מסכים עם ארז, בתמונה הכוללת מחוץ לפורומים של משחקים החשיבות של ההבדלים הללו אפסית, אני באמת לא בטוח שהרוב יכולים להבחין בהבדלים אפילו יותר חמורים כמו גרסת PC לעומת PS3 בסוף הדור הקודם, או שאולי יכולים להבחין אבל לא מפריע להם.

מה שכן יכול להיות אפקט פסיכולוגי שנולד במקומות כמו GAF ומגיע בסופו של דבר למיינסטרים של X1 קונסולה חלשה יותר, זאת אומרת ככל שיתעסקו בזה יותר ויהיו כתבות סנסנציוניות באתרי הגיימינג על משחק שרץ פחות טוב ככה זה גם יגיע בסופו של דבר למיינסטרים (והרי לכל קז'ואל יש תמיד חבר "שמבין") וזה כן יכול ליצור לאפקט שלילי מסויים במכירות למרות שבמבחן המציאות הם לא היו שמים לב לזה בכלל.

אולי במונחים טכניים מבחינת מספרים זה רע למדי, אבל כאמור לא בטוח עד כמה אצל אנשים שלא מבינים בזה זה עומד במבחן העין.

מה שכן ארז, אני לא מסכים שאצל הפס3 זה היה יותר קיצוני, הפס3 כן היתה הרבה יותר קטסטרופה מבחינת כלי הפיתוח והארכיטקטורה, ברור שאין מה להשוות, אבל מבחינת הבדלי גרסאות היו בערך שלושה מקרים קיצוניים על הפס3 שהגיעו לרמה שרואים בחלק מהמשחקים ל ONE וזה ביונטה שעבר פורט מחופף ומזעזע ע"י חברה חיצונית ורץ עם פריימרייט נמוך יותר וגראפיקה רעה (ויפנים מלחתכילה הסתבכו מאוד עם HD אז ברור שעם קונסולה קשה כל כך זה בכלל מתכון לאסון) אחד ממשחקי הספורט של EA בהשקה שרץ ב 30 במקום ב 60 על ה 360, וסקיירים שיצא שבור לגמרי ולא ברור לי מה המצב שלו היום, שאר המקרים התבטאו ב AA פחות טוב, רמת שיידרים פחות חדה, לפעמים רזולוציה קצת נמוכה יותר אבל זה לבטח הבדלים פחות גדולים מ 720 מול 1080 או 30 לעומת 60 ואפילו 900 מול 1080 מבחינת המספרים.

הסיבה שזה עשה רעש כמעט כמו היום זה בגלל כל ההייפ שהיה לפס3 כאיזה מחשב על שאמור לפרק את ה 360, אף אחד לא ציפה בכלל שה 360 יקבל גרסאות מולטיפלטפורם טובות יותר אפילו בקצת.
כשאתה חושב על זה הפס3 יצאה שנה אחרי, ככה שה 360 היה הרבה יותר בשל עבור מפתחי המולטי פלטפורם+ היה לה אותו כח+ היתה הרבה יותר קלה לפיתוח אז ברור שהגורמים הללו ביחד יצרו הבדלים ואנשים הגיבו לזה בהפתעה מוחלטת מעד כמה שסוני פישלה פה גם אם ההבדלים לא היו גדולים לרוב.

פיפ"א פעל ב30 FPS על הPS3 וב60 FPS ב360, עד פיפ"א 2010. 2011/10 היה הראשון בסדרה שפעל ב60 FPS גם בPS3.
המשחק תמיד מכר יותר על הPS3, למרות שפחות או יותר 90% מהדור, היו יותר 360 מPS3 בבתים של אנשים ובהפרש משמעותי.
מעבר להעדר ההשפעה על המכירות, ההבדל הזה (שהיום כולם קוראים לו משמעותי וחשוב וקריטי ומביך) נשכח מאוד מהר.

רוב הדור הקודם, משחקי 360 נראו טוב יותר ממשחקי PS3 וההפרשים בין הגרסאות היו מאוד דומים להבדלים שאנחנו רואים עכשיו - כלומר, עושים המון רעש בGAF, אבל לא שום דבר מעבר.
אחרי בערך 5 שנים בשוק, המשחקים שבהם יש הבדלים מהותיים הפכו לנדירים מאוד.

זה לא שינה שום דבר בדור הקודם, למרות שהפערים היו דומים. זה לא ישנה שום דבר בדור הנוכחי. הרעש הלבן האומלל של GAF ימשך. לא תהייה שום השפעה על מכירות.
אין ספק שהיום, קהילות אינטרנטיות מצליחות לעשות הרבה יותר רעש מפעם. הeco chamber גדל ויש בו הרבה יותר צווחנים, אבל הם עדין סגורים בתא הקטן שלהם ולא באמת משפיעים על מה שקורה בשטח, פרט למקרים מאוד קיצוניים, כמו עם הONE.

בנוסף, הפערים יצטמצמו באופן מאוד משמעותי ואין בכלל ספק שבעוד 5 שנים, משחקים שיראו שונה בשתי הקונסולות, יהיו היוצאים מן הכלל.
יכול להיות שהוויטצ'ר 3 ירוץ יותר טוב על הPS4. בהחלט סביר להניח שסייבר פאנק 2077 יראה זהה בשתי הקונסולות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 אפריל 2014, 14:31

אז.... רק אני שם לב לפריימרייט ממש בעייתי בכל הסרטונים של trials?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אפריל 2014, 02:23

ואו לקחתם את זה למקום קיצוני. כל מה שאמרתי הוא שהערכת פיתוח של הONE מאוד בעיתית והיא רואה בעיות מול הקונסולה המקבילה שמעולם לא ראינו. לא, הפס3 הייתה מאוד רחוקה מהבעיות שיש לONE. פה ושם היו משחקים עם קצת בעיות פריימים, פה ושם AA פחות טוב אבל סך הכל הגרסאות היו שקולות ולאט לאט הפכו לשקולות לגמרי. בONE המקרה שונה, משחקים רצים בחצי רזולוציה, משחקים רצים בחצי FPS, משחקים רצים בלי פיצ'רים מסויימים של הדור הבא וכדומה. לראות משחק שרץ גם בחצי רזולוציה וגם בלי אפקטים מסויימים של דור הבא כמו MGS5 בזמן שקוג'ימה אומר שפס4 היה להם Room to spare אז כנראה שמשהו מאוד רע הולך כאן. אולי אם היה לך דוגמה למשחק שבדור הקודם רץ על ה360 ב720P ובפס3 רץ גם בגרפיקה פחות טובה וגם רזולוצית SD סטייל WII אז זה היה מקביל.

כל מה שאני אומר הוא שיש לONE כרגע בעיות ערכת פיתוח קשות. יש משחקים שרואים את זה פחות (נגיד BF4 ששם זה סך הכל 900P מול 1080P וזהו, פחות או יותר שקול למה שהיה בפס3 בזמן השיגור שלה) ויש משחקים שרואים את זה בצורה הרבה יותר קיצונית (למשל TF או MGS, אפילו הייתי קורא לTRAILS קיצוני כי משחק כל כך פשטני שלא מצליח לרוץ נורמאלי על הONE זאת באמת נורה אדומה). מדובר במכשול מסויים שמיקרוסופט צריכה להתגבר עליו עם עדכונים של הSDK, זה הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 אפריל 2014, 21:01

Nucleus_Dawn כתב:
פיפ"א פעל ב30 FPS על הPS3 וב60 FPS ב360, עד פיפ"א 2010. 2011/10 היה הראשון בסדרה שפעל ב60 FPS גם בPS3.
המשחק תמיד מכר יותר על הPS3, למרות שפחות או יותר 90% מהדור, היו יותר 360 מPS3 בבתים של אנשים ובהפרש משמעותי.
מעבר להעדר ההשפעה על המכירות, ההבדל הזה (שהיום כולם קוראים לו משמעותי וחשוב וקריטי ומביך) נשכח מאוד מהר.

רוב הדור הקודם, משחקי 360 נראו טוב יותר ממשחקי PS3 וההפרשים בין הגרסאות היו מאוד דומים להבדלים שאנחנו רואים עכשיו - כלומר, עושים המון רעש בGAF, אבל לא שום דבר מעבר.
אחרי בערך 5 שנים בשוק, המשחקים שבהם יש הבדלים מהותיים הפכו לנדירים מאוד.

זה לא שינה שום דבר בדור הקודם, למרות שהפערים היו דומים. זה לא ישנה שום דבר בדור הנוכחי. הרעש הלבן האומלל של GAF ימשך. לא תהייה שום השפעה על מכירות.
אין ספק שהיום, קהילות אינטרנטיות מצליחות לעשות הרבה יותר רעש מפעם. הeco chamber גדל ויש בו הרבה יותר צווחנים, אבל הם עדין סגורים בתא הקטן שלהם ולא באמת משפיעים על מה שקורה בשטח, פרט למקרים מאוד קיצוניים, כמו עם הONE.

בנוסף, הפערים יצטמצמו באופן מאוד משמעותי ואין בכלל ספק שבעוד 5 שנים, משחקים שיראו שונה בשתי הקונסולות, יהיו היוצאים מן הכלל.
יכול להיות שהוויטצ'ר 3 ירוץ יותר טוב על הPS4. בהחלט סביר להניח שסייבר פאנק 2077 יראה זהה בשתי הקונסולות.

מאיפה אתה מביא את הקטע הזה עם פיפ"א כל הזמן?
ביקשתי ממך בעבר קישור לזה ולא סיפקת ואתה עדיין חוזר על זה, אז חיפשתי בגוגל על FPS של פיפ"א על ה PS3 וכבר ב 2008 המשחק רץ ב 60 פריימים על ה PS3:
https://www.psu.com/a001057/FIFA-08-to-run-60-fps-on-PS3?page=0

אם אני לא טועה המשחק שרץ ב 30 היה מאדן כשיצא בהשקה של ה PS3 (ועל ה 360 היה כבר בשנה השנייה שלו) ואפשר להבין את זה כשהקונסולה באותו הכח של ה 360 והרבה יותר קשה לפיתוח ועוד יוצא בהשקה ביחס ל 360 שהיתה בשלה יותר, יש פה נסיבות מקלות.
וכמו ש KEO ציין, לא, ההבדלים לא היו דומים לעכשיו, ממש לא, אולי למשתמש הממוצע כן אבל מבחינה טכנית ומספרים רחוק מאוד, יש אולי 2-3 מקרים חריגים באותה רמה על ה PS3 כמו שרואים לעיתים קרובות ב ONE.

זה ברור שיש בעיה ואני בטוח שגם יפתרו אותה אבל לא צריך לצייר את זה כאילו זה לא מאוד חריג ואפילו די חסר תקדים שיש כאלו כשלים טכניים ביחס לחומרה שאמורה לאכול אותם בלי מלח, גם הפס3 המסורבלת והפחות בשלה לא היתה עם כאלו קשיים קיצוניים.
ומבחינה טכנית אין שום סיבה אלא אם כן יסרסו מעט את גרסאות ה PS4 שמשחקים יראו אותו הדבר, שוב, יכול להיות שכן למשתמש הממוצע או שברמה שזה בכלל לא פאקטור ואני מסכים, אבל מבחינה טכנית טהורה זה בלתי אפשרי, זה מדע ולא ממש נתון לויכוח כמו שכרטיס מתקדם יותר תמיד יתן לך עוד 15 FPS.

ומה יש לך עם NEOGAF? אתה עושה כאילו הם המקור לכל הצרות, כל האתרים חוגגים על הכתבות עללו בראשם EUROGAMER ועד ל IGN היחסית מיינסטרימי, כולם מדווחים כל פעם כשיש הבדלים ונהנים מהתנועה הרבה שנכנסת לכתבות האלה, זה לא קשור ל GAF, זו הקהילה של ההארדקורים ברשת שמונה כמה מליונים, אז יכול להיות שב GAF פרצו כמה סקופים ע"י אינסיידרים על הבדלי רזולוציה שהתפשטו אחרי זה לכל האתרים האחרים אבל אלו נושאים שמעניינים המון אנשים מקהילת הגיימרים והם ממש לא רק מתרכזים ב GAF אלא בכל מקום ברשת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אפריל 2014, 21:36

bling כתב:מאיפה אתה מביא את הקטע הזה עם פיפ"א כל הזמן?
ביקשתי ממך בעבר קישור לזה ולא סיפקת ואתה עדיין חוזר על זה, אז חיפשתי בגוגל על FPS של פיפ"א על ה PS3 וכבר ב 2008 המשחק רץ ב 60 פריימים על ה PS3:
https://www.psu.com/a001057/FIFA-08-to-run-60-fps-on-PS3?page=0

אם אני לא טועה המשחק שרץ ב 30 היה מאדן כשיצא בהשקה של ה PS3 (ועל ה 360 היה כבר בשנה השנייה שלו) ואפשר להבין את זה כשהקונסולה באותו הכח של ה 360 והרבה יותר קשה לפיתוח ועוד יוצא בהשקה ביחס ל 360 שהיתה בשלה יותר, יש פה נסיבות מקלות.
וכמו ש KEO ציין, לא, ההבדלים לא היו דומים לעכשיו, ממש לא, אולי למשתמש הממוצע כן אבל מבחינה טכנית ומספרים רחוק מאוד, יש אולי 2-3 מקרים חריגים באותה רמה על ה PS3 כמו שרואים לעיתים קרובות ב ONE.

זה ברור שיש בעיה ואני בטוח שגם יפתרו אותה אבל לא צריך לצייר את זה כאילו זה לא מאוד חריג ואפילו די חסר תקדים שיש כאלו כשלים טכניים ביחס לחומרה שאמורה לאכול אותם בלי מלח, גם הפס3 המסורבלת והפחות בשלה לא היתה עם כאלו קשיים קיצוניים.
ומבחינה טכנית אין שום סיבה אלא אם כן יסרסו מעט את גרסאות ה PS4 שמשחקים יראו אותו הדבר, שוב, יכול להיות שכן למשתמש הממוצע או שברמה שזה בכלל לא פאקטור ואני מסכים, אבל מבחינה טכנית טהורה זה בלתי אפשרי, זה מדע ולא ממש נתון לויכוח כמו שכרטיס מתקדם יותר תמיד יתן לך עוד 15 FPS.

ומה יש לך עם NEOGAF? אתה עושה כאילו הם המקור לכל הצרות, כל האתרים חוגגים על הכתבות עללו בראשם EUROGAMER ועד ל IGN היחסית מיינסטרימי, כולם מדווחים כל פעם כשיש הבדלים ונהנים מהתנועה הרבה שנכנסת לכתבות האלה, זה לא קשור ל GAF, זו הקהילה של ההארדקורים ברשת שמונה כמה מליונים, אז יכול להיות שב GAF פרצו כמה סקופים ע"י אינסיידרים על הבדלי רזולוציה שהתפשטו אחרי זה לכל האתרים האחרים אבל אלו נושאים שמעניינים המון אנשים מקהילת הגיימרים והם ממש לא רק מתרכזים ב GAF אלא בכל מקום ברשת.

ככה אני זוכר. יכול להיות שאני לא זוכר נכון, כי אני באמת לא מוצא כתבה על הנושא.
הנקודה היא שכמו היום (גם אם מדובר רק על 2008 ו2007, בשני המקרים, מדובר על השנה הראשונה בדור), גם אז היו משחקים שפעלו בפי שניים FPS על ה360, לעומת הPS3. לא עשו מזה עניין ענק אז, כי כמות צווחני ניאוגאף היתה קטנה בהרבה. היום רואים יותר חשיפה לעניין, כי התעשייה כולה גדלה מאוד ובהתאמה, גם האחוז הקטנטן של בכייני האינטרנט הכרוניים נראה יותר גדול.

אין ספק שיש בעיה עם הONE. אין ספק שהיא תפתר. אין ספק שנראה בעוד כמה שנים משחקים שנראים פחות או יותר זהה על שתי הפלטפורמות. בהחלט יש ספק לייחודיות של הבעיה הזאת. למעשה, אם כבר יש מצב ייחודי, אז זה קונסולות קרובות במיוחד בביצועים, כמו ה360 והPS3.
ה"מדע" שעליו אתה מדבר, הוא אותו מדע שעל בסיסו כולם סיפרו לנו שהCELL הוא 3 דורות יותר מתקדם מה360 ושכל המשחקים על הPS3 יראו כאילו הם הגיעו מהעתיד, בזמן שה360 תפעיל משחקים שכולם יצחקו עליהם.

ניאוגאף הם לא המקור לכל הצרות. הם סתם ביב השופכין שאליו הצרות זרמו והתרכזו וממנו שואבים כל מיני אתרים, בשביל עוד קליקים.
ניאו גאף הם לא הסיבה שיש יותר מידי גיימרים שמרגישים entitlement, יותר מידי רעל בקהילות מעריצים, יותר מידי איומים לחייהם של משפחות המפתחים, או מספיק גועל נפש, בשביל שמפתחים יעדיפו לעזוב את התעשייה, על פני להמשיך לעבוד בה. זה רק המגפון שמאפשר לכל הרעל להשמע, למרות שאין ספק שהוא מיעוט קטנטן.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 אפריל 2014, 21:44

תיראו למי שאמר שאנשים בקושי רואים הבדלים -הכל טוב ויפה
אבל מה שבאמת חשוב לי ,זה מישחקי דור הבא אמיתים

לא כאלו שקיבלו גירסאות גם לPS3\360 ולפעמים WIIU
אלה מישחקים כמו אססין קרין הבא לדוגמה ,שלא יקבל דור קודם ,ומין הסתם הוביסופט תירצה לעלות את הרמה הגרפית
איך הXBO יתפקד במשחק כזה ?,לא שהPS4 איזה מיפלצת

עם נירד ברזולוציה ,והפרימים לשניה יהיה 30 ,מבחינתי זה יהיה מסריח מאוד

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 אפריל 2014, 22:43

Nucleus_Dawn כתב:
ככה אני זוכר. יכול להיות שאני לא זוכר נכון, כי אני באמת לא מוצא כתבה על הנושא.
הנקודה היא שכמו היום (גם אם מדובר רק על 2008 ו2007, בשני המקרים, מדובר על השנה הראשונה בדור), גם אז היו משחקים שפעלו בפי שניים FPS על ה360, לעומת הPS3. לא עשו מזה עניין ענק אז, כי כמות צווחני ניאוגאף היתה קטנה בהרבה. היום רואים יותר חשיפה לעניין, כי התעשייה כולה גדלה מאוד ובהתאמה, גם האחוז הקטנטן של בכייני האינטרנט הכרוניים נראה יותר גדול.

אין ספק שיש בעיה עם הONE. אין ספק שהיא תפתר. אין ספק שנראה בעוד כמה שנים משחקים שנראים פחות או יותר זהה על שתי הפלטפורמות. בהחלט יש ספק לייחודיות של הבעיה הזאת. למעשה, אם כבר יש מצב ייחודי, אז זה קונסולות קרובות במיוחד בביצועים, כמו ה360 והPS3.
ה"מדע" שעליו אתה מדבר, הוא אותו מדע שעל בסיסו כולם סיפרו לנו שהCELL הוא 3 דורות יותר מתקדם מה360 ושכל המשחקים על הPS3 יראו כאילו הם הגיעו מהעתיד, בזמן שה360 תפעיל משחקים שכולם יצחקו עליהם.

ניאוגאף הם לא המקור לכל הצרות. הם סתם ביב השופכין שאליו הצרות זרמו והתרכזו וממנו שואבים כל מיני אתרים, בשביל עוד קליקים.
ניאו גאף הם לא הסיבה שיש יותר מידי גיימרים שמרגישים entitlement, יותר מידי רעל בקהילות מעריצים, יותר מידי איומים לחייהם של משפחות המפתחים, או מספיק גועל נפש, בשביל שמפתחים יעדיפו לעזוב את התעשייה, על פני להמשיך לעבוד בה. זה רק המגפון שמאפשר לכל הרעל להשמע, למרות שאין ספק שהוא מיעוט קטנטן.

אז אתה לא זוכר נכון, זה היה מאדן או אחד מאלו וזה רק בהשקה, שנה אחרי זה כבר הסתדר.
הנקודה היא שהמשחקים הללו היו מעטים מאוד, יש 3 מקרים קיצוניים על הפס3 ומניתי אותם, השאר עם הבדלים הרבה פחות משמעותיים כמו AA ורמת שיידרים וכאלו.
על ה ONE יש יותר משחקים עם כל מני רזולוציות הזויות ו FPS נמוך מאשר כאלו שרצים כמו שהיו אמורים במקור, הבעיות של הפס3 לא דיגדגו את זה.

ומה שאמרת על ה CELL זה טיעון מגוחך, מה ההשוואה בין ארכיטקטורה אקזוטית שמתובלת בבולשיט של PR שגם שם היתה פאשלה ענקית עם כרטיס המסך לעומת ארכיטקטורת PC סטנדרטית של 2 הקונסולות עם חומרות מקבילות והשוואה הכי ברורה וישירה ברמה של כרטיסי מסך בשוק ה PC.
זה לא אותו דבר כמו ארכיטקטורות אקזוטיות שעד היום אין תשובה חד משמעית למי חזקה יותר, במקרה הזה אין פה בכלל ויכוח ואני לא מאמין שקיים עוד מישהו באיטרנט שמכחיש את זה, אפילו הפאנבואים הכי גדולים של ה ONE התפכחו מהבחינה הזו.

וזו הקהילה של ההארדקורים ברשת לטוב או לרע וזה לא קשור ל GAF שיכול להיות אחלה פורום (גם אם יש בו לא מעט זבל), להם ההבדלים הללו משמעותיים, אותי אישית גם היה מבאס אם הפס4 היתה עולה 100 דולר יותר ונתקלת בקשיים כאלו, אני יודע שגם התבאסתי דור שעבר, לא מבין למה זה מפליא שדברים כאלו יעוררו הד כשמדובר במדיום טכנולוגי שכזה, דיונים בסגנון זה משהו שקיים עוד מראשיתה של התעשייה.

קרירין, זה ברור שזה יקרה, כן תהיה ירידה ברזולוציה וגם ב FPS, לא מפתיע במיוחד כי זה טבעה של חומרה סגורה שמנסים לדחוף יותר ויותר מה שבא בסוף על חשבון IQ ו FPS.
יש אפילו שמועות די רעות על כך שגרסאות הקונסולות של הוויטצ'ר 3 זוועתיות, הפס4 ב 900P וה ONE ב 720P ונאמר ע"פ השמועות שהן מקבילות ל SETTINGS הכי נמוכים על גבי ה PC ושהמשחק לא נראה טוב יותר במיוחד מ WITCHER2 על גבי הקונסולות, אני מקווה שזה לא נכון וזה לא כ"כ קיצוני בשלב כזה מוקדם אבל ברור שבין אם זה יקרה בוויטצ'ר 3 או במשחק עתידי אחר מתישהו זה יקרה.
לך זה לא אמור לשנות כי בכל מקרה יש לך PC.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 אפריל 2014, 23:39

אבל יש לי PC משתי סיבות

1-מחיר משחקי הקונסולות בישראל (בארצות הברית יש שוק השכרות והחלפות מפותח )

2-המחשב הרבה יותר חזק

אני כן ירצה לקנות את הPS4 והXBO בעתיד ,לבילעדים ,כמו שקניתי 3DS וWIIU
פשוט ,כרגע ,בישראל אני לא מוצא סיבה טובה לזה

למעשה לשני הקונסולות עדין אין אפילו בילעדי 1 שהוכרז ,שאני רוצה ,למרות שיש זיכיונות טובים לשתי החברות
עדין לא הציגו משהו שבאמת מענין אותי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אפריל 2014, 17:06

אני חושב שאחרי שהאבק יתפזר, הפס4 והONE יהיו מאוד קרובות. לא 360 ופס3 קרובות אבל יותר קרובות מהפס2 והאקסבוקס למשל. יש לפס4 יתרון די גדול בGPU, יש לONE יתרון קל במעבד, יש לפס4 זיכרון מהיר יותר אבל יש לONE זיכרון עם זמן תגובה מהיר יותר ומעט מאוד זיכרון מהיר משל הפס4 שאולי הוא לא גדול במיוחד אבל הוא יכיל את המידע הכי חשוב ואותו מידע ירוץ מהר מבפס4. בקיצור, אני חושב שההפרש יותר קטן ממה שאנשים נוטים לחשוב, ביחוד שאם יש לפס4 יתרון של איזה 30% על הONE (מספר מאוד הגיוני כי יש לONE כמה יתרונות על הפס4 ואם נסתכל על GPU מקבילים לאלה שיש בקונסולות נראה שיש בינהם הבדל של בערך 30% בביצועים) בסופו של דבר זה רק אומר שמשחק של 30FPS ירוץ עליה ב39FPS. אז כן, יוכלו להכניס AA יותר איכותי, אולי להעלות איכות טקסטרות או לשפר איכות מודלים אבל בשורה התחתונה זה הולך להיות מאוד קרוב עוד שנה/שנתיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אפריל 2014, 09:39

פייבל 4:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אפריל 2014, 02:08

DrKeo כתב:פייבל 4:
תמונה
תמונה

ממממ. UE4 :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 אפריל 2014, 06:05

DrKeo כתב:פייבל 4:
תמונה
תמונה

מהמם. אולי עכשיו שפיטר מולנו יצא מהתמונה נקבל משחק קצת מאתגר ועם יעדים מוגדרים וריאלים.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 אפריל 2014, 08:40

לא ניראה לי מרשים בכלל לדור הבא ,למשחק שעם יהיה כמו הסידרה
יהיה בנוי על מיסדרונות וחדרים

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 מאי 2014, 00:48

משחקיות מסאנסט אוברדרייב:

http://www.gameinformer.com/b/features/ ... ction.aspx

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מאי 2014, 17:13

סאנסט אוברדרייב נראה מעולה.
העיצוב הגרפי נראה כמו מה שFUZE היה צריך להיות, לפני שאיזו חליפה סירסה לו את הצורה.

אהבתי את הקטע שהtraversal בסגנון טוני הוק ומשפר את הנזק של הנשקים. המשחק נראה ממש מגניב. אני ממש מצפה לראות עוד גיימפליי. הכמה שניות שהראו עשו תאבון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 08 מאי 2014, 17:45

"The resource you requested does not exist."
לא מסוגל לראות את המשחקיות ;(
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2014, 19:06

Nigga כתב:נחמד לראות את אינסומניאק ממשיכים לנסות.

מה למה אתה מדבר ככה?
נראה פיצוץ.

בכלל זה שהמשחק שהיה די מצופה ככה נחשף חודש לפני E3 גורם לי לחשוב ש MS הולכת להפציץ ב E3 השנה, כנראה יש להם המון דברים להראות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מאי 2014, 03:44

bling כתב:מה למה אתה מדבר ככה?
נראה פיצוץ.

בכלל זה שהמשחק שהיה די מצופה ככה נחשף חודש לפני E3 גורם לי לחשוב ש MS הולכת להפציץ ב E3 השנה, כנראה יש להם המון דברים להראות.

נקווה שיש להם הרבה מה להראות והם לא הוזים שהרבה מה להראות זה משחק קינקט שבור וילדים קטנים שרואים טלויזיה אינטראקטיבית.
האמת שעם השינויים שנעשו בחודשים האחרונים בכל צוות הניהול, כל הרטוריקה שלהם די השתנתה. הם כל הזמן אומרים "משחקים, משחקים, משחקים" והרבה פחות על כל דבר אחר והדומיננטיות הזאת למשחקים נשמרת אפילו עם ההכרזות שלהם על תוכניות טלויזיה בלעדיות לXBOX.

יהיה מאוד מעניין בE3 הזה. קונסולות בשלות יותר, זה משחקים מרגשים יותר. גירס יצא שנה אחרי ה360 ופוצץ לכולם את הראש והוא היה רק ההתחלה. אני מת לראות מה יפוצץ לנו את הראש שנה אחרי תחילת הדור הפעם.

SO זו התחלה ממש יפה. הגיימפליי נראה ממש נהדר. הצבעוניות זועקת פיקסר, שזה מה שאינסומניאק יודעים לעשות מצוין כבר כמה דורות. כיף לראות אותם חוזרים לכושר ומפתחים משהו בלי הגבלות שנכפו עליהם מקבוצות ילדים שאומרים שהמשחק צריך להיות יותר COD.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 מאי 2014, 19:45

bling כתב:מה למה אתה מדבר ככה?
נראה פיצוץ.

נראה ממש טוב, האמת. והוא אומר את זה פשוט כי מדובר בבלעדי לX1 :P. אם בדיוק אותו משחק היה מוצג כבלעדי לPS4, היינו שומעים מנגינה אחרת לגמרי :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 מאי 2014, 21:03

כי מהמשחקים הבינונים מינוס שהם עשו לפס3 כמו סדרת ריזסטנס היית מתלהב ומעלה אותם כטיעוני בעד לפס3. אם סאנסט לא היה בלעדי לXB1 היית מגיב אחרת.

טריילר רשמי עם עוד גיימפליי:
https://www.youtube.com/watch?v=bMnjoqr ... e=youtu.be

המשחק הראשון ל XB1 שמעניין אותי וגורם לי לרצות לשחק. אולי בכלל המשחק הבלעדי הראשון על 2 הקונסולות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים