Nucleus_Dawn כתב:
ככה אני זוכר. יכול להיות שאני לא זוכר נכון, כי אני באמת לא מוצא כתבה על הנושא.
הנקודה היא שכמו היום (גם אם מדובר רק על 2008 ו2007, בשני המקרים, מדובר על השנה הראשונה בדור), גם אז היו משחקים שפעלו בפי שניים FPS על ה360, לעומת הPS3. לא עשו מזה עניין ענק אז, כי כמות צווחני ניאוגאף היתה קטנה בהרבה. היום רואים יותר חשיפה לעניין, כי התעשייה כולה גדלה מאוד ובהתאמה, גם האחוז הקטנטן של בכייני האינטרנט הכרוניים נראה יותר גדול.
אין ספק שיש בעיה עם הONE. אין ספק שהיא תפתר. אין ספק שנראה בעוד כמה שנים משחקים שנראים פחות או יותר זהה על שתי הפלטפורמות. בהחלט יש ספק לייחודיות של הבעיה הזאת. למעשה, אם כבר יש מצב ייחודי, אז זה קונסולות קרובות במיוחד בביצועים, כמו ה360 והPS3.
ה"מדע" שעליו אתה מדבר, הוא אותו מדע שעל בסיסו כולם סיפרו לנו שהCELL הוא 3 דורות יותר מתקדם מה360 ושכל המשחקים על הPS3 יראו כאילו הם הגיעו מהעתיד, בזמן שה360 תפעיל משחקים שכולם יצחקו עליהם.
ניאוגאף הם לא המקור לכל הצרות. הם סתם ביב השופכין שאליו הצרות זרמו והתרכזו וממנו שואבים כל מיני אתרים, בשביל עוד קליקים.
ניאו גאף הם לא הסיבה שיש יותר מידי גיימרים שמרגישים entitlement, יותר מידי רעל בקהילות מעריצים, יותר מידי איומים לחייהם של משפחות המפתחים, או מספיק גועל נפש, בשביל שמפתחים יעדיפו לעזוב את התעשייה, על פני להמשיך לעבוד בה. זה רק המגפון שמאפשר לכל הרעל להשמע, למרות שאין ספק שהוא מיעוט קטנטן.
אז אתה לא זוכר נכון, זה היה מאדן או אחד מאלו וזה רק בהשקה, שנה אחרי זה כבר הסתדר.
הנקודה היא שהמשחקים הללו היו מעטים מאוד, יש 3 מקרים קיצוניים על הפס3 ומניתי אותם, השאר עם הבדלים הרבה פחות משמעותיים כמו AA ורמת שיידרים וכאלו.
על ה ONE יש יותר משחקים עם כל מני רזולוציות הזויות ו FPS נמוך מאשר כאלו שרצים כמו שהיו אמורים במקור, הבעיות של הפס3 לא דיגדגו את זה.
ומה שאמרת על ה CELL זה טיעון מגוחך, מה ההשוואה בין ארכיטקטורה אקזוטית שמתובלת בבולשיט של PR שגם שם היתה פאשלה ענקית עם כרטיס המסך לעומת ארכיטקטורת PC סטנדרטית של 2 הקונסולות עם חומרות מקבילות והשוואה הכי ברורה וישירה ברמה של כרטיסי מסך בשוק ה PC.
זה לא אותו דבר כמו ארכיטקטורות אקזוטיות שעד היום אין תשובה חד משמעית למי חזקה יותר, במקרה הזה אין פה בכלל ויכוח ואני לא מאמין שקיים עוד מישהו באיטרנט שמכחיש את זה, אפילו הפאנבואים הכי גדולים של ה ONE התפכחו מהבחינה הזו.
וזו הקהילה של ההארדקורים ברשת לטוב או לרע וזה לא קשור ל GAF שיכול להיות אחלה פורום (גם אם יש בו לא מעט זבל), להם ההבדלים הללו משמעותיים, אותי אישית גם היה מבאס אם הפס4 היתה עולה 100 דולר יותר ונתקלת בקשיים כאלו, אני יודע שגם התבאסתי דור שעבר, לא מבין למה זה מפליא שדברים כאלו יעוררו הד כשמדובר במדיום טכנולוגי שכזה, דיונים בסגנון זה משהו שקיים עוד מראשיתה של התעשייה.
קרירין, זה ברור שזה יקרה, כן תהיה ירידה ברזולוציה וגם ב FPS, לא מפתיע במיוחד כי זה טבעה של חומרה סגורה שמנסים לדחוף יותר ויותר מה שבא בסוף על חשבון IQ ו FPS.
יש אפילו שמועות די רעות על כך שגרסאות הקונסולות של הוויטצ'ר 3 זוועתיות, הפס4 ב 900P וה ONE ב 720P ונאמר ע"פ השמועות שהן מקבילות ל SETTINGS הכי נמוכים על גבי ה PC ושהמשחק לא נראה טוב יותר במיוחד מ WITCHER2 על גבי הקונסולות, אני מקווה שזה לא נכון וזה לא כ"כ קיצוני בשלב כזה מוקדם אבל ברור שבין אם זה יקרה בוויטצ'ר 3 או במשחק עתידי אחר מתישהו זה יקרה.
לך זה לא אמור לשנות כי בכל מקרה יש לך PC.