PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי omerkot » 27 אפריל 2014, 12:13

זו כבר מתחילה להיות בעיה שהעולמות האלה נראים פלסטיקיים ומוגזמים בפרטים.
המציאות היא הרבה פחות זוהרת והרבה יותר דהויה. הפרטים הקטנים לא צועקים עליך מרחוק ולא ניכרים עד שאתה לא מסתכל ממש מקרוב והדרקון הזה הוא דוגמא טובה... במשחק עשו לו קשקשים פוליגוניים אבל במציאות הקשקשים שלו הם בכלל טקסטורה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אפריל 2014, 12:35

כל התמונות האלה מWD וINFAMOUS רק גורמות לי לחשוב איך יראה GTA 7 (לא שש, כי תמיד הראשון בדור פחות... בשל)... הם תמיד מצליחים להעלות את הרף משמעותית בכמות התוכן ורמת הירידה לפרטים, ואחרי אלו - באמת שאני לא מצליח לדמיין משהו שהוא לא ממש על גבול הריאליזם.

עומר, אולי הבעייה היא שאנחנו, במציאות, לא מספיק יורדים לפרטים? ;)

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 27 אפריל 2014, 13:12

Laskin כתב:עומר, אולי הבעייה היא שאנחנו, במציאות, לא מספיק יורדים לפרטים? ;)

לא, לא... המציאות זה הרפרנס. כל השאר, בין אם זה מיעוט בפרטים ובין אם זה עודף פרטים נמדד כשגיאה ואני יכול להציע דרך למדוד את השגיאה הזו.
לוקחים שתי תמונות - מציאותית ומרונדרת.
חישוב גרדיאנט על מפת הפיקסלים, RMS על התוצאה בכל נקודה ואז מיצוע יתן אינדיקציה לגבי מידת הפרטים בתמונה.
החישוב עבור התמונה המציאותית הוא הבסיס המדויק, החישוב עבור זו המרונדרת הוא הערך הנבחן וההפרש ביניהם מכמת את מידת השגיאה. אם במציאות יש ערך גדול יותר אז בתמונה המרונדרת יש פחות פרטים ולהפך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אפריל 2014, 20:42

Laskin כתב:כל התמונות האלה מWD וINFAMOUS רק גורמות לי לחשוב איך יראה GTA 7 (לא שש, כי תמיד הראשון בדור פחות... בשל)... הם תמיד מצליחים להעלות את הרף משמעותית בכמות התוכן ורמת הירידה לפרטים, ואחרי אלו - באמת שאני לא מצליח לדמיין משהו שהוא לא ממש על גבול הריאליזם.

עומר, אולי הבעייה היא שאנחנו, במציאות, לא מספיק יורדים לפרטים? ;)

עזוב אותך איך הוא יראה, מעניין מה הוא יעשה עם כל הזיכרון הזה. GTA5 גורם לאינפמס להראות פטתי כשהוא עם 1/16 זיכרון ועשירית כוח העיבוד עושה פי 10 יותר ממנו, רק תתאר לך מה הם יעשו עם 8 גיגה זיכרון כשעם 5 הם עבדו עם 0.5 גיגה.

עמר, אני חושב שההבדל העיקרי כאן הוא שמשחקים לא מנסים לשחזר את התמונה שהנקסוס שלך מצלם אלה מנסים לשחזר את מה שהמצלמה של ג'יימס קמרון מצלמת. גם ההוביט לא נראה כמו המציאות ואפילו סרט סופר ראליסטי של ספייק לי לא נראה כמו המציאות וזאת השאיפה של המשחקי וידאו. הם רוצים ראליזם קולנוע, לא ראליזם טוטאלי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 אפריל 2014, 13:49

עוד דמות מובילה מנוט'י דוג עוזבת את החברה.

הפעם מדובר בlead character artist, מייקל נולאנד.

ככה נראית חברה שלא נותנים לה לפתח עוד JAK. אנשים פשוט מתייאשים מהחיים ועוזבים.

או שסתם נגמר לא החוזה/יש תהליך רענון בחברה/הוא קיבל הצעה טובה יותר ממקום אחר/1001 סיבות אפשריות אחרות, אבל הכי סביר שזה בגלל שהם לא פיתחו משחק JAK יותר מידי זמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2014, 13:56

Nucleus_Dawn כתב:עוד דמות מובילה מנוט'י דוג עוזבת את החברה.

הפעם מדובר בlead character artist, מייקל נולאנד.

ככה נראית חברה שלא נותנים לה לפתח עוד JAK. אנשים פשוט מתייאשים מהחיים ועוזבים.

או שסתם נגמר לא החוזה/יש תהליך רענון בחברה/הוא קיבל הצעה טובה יותר ממקום אחר/1001 סיבות אפשריות אחרות, אבל הכי סביר שזה בגלל שהם לא פיתחו משחק JAK יותר מידי זמן.

גם שבוע שעבר עזב אותם נייט וולס שהיה הART DIRECTOR של ביושוק אינפנט ועבד על TLOU אחרי שהוא עזב את IG לנוטי דוג. שרד בנוטידוג בדיוק שנתיים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אפריל 2014, 18:55

אני לא יודע עם זה בגלל JAK
או בגלל משחק אחר

מה שכן ,אני באמת לא מבין למה סוני לא עושה JAK חדש ,כרגע לסוני אין אף מיתחרה ישיר במאריו
וראציט שאף פעם לא יתחרו ישירות במאריו ,פשוט נימאסו כבר בגלל החליבה הנוראית

כן כן גם חלבו המון את מאריו ,אבל לפחות עשו מספיק שינוים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2014, 20:23

kririn כתב:אני לא יודע עם זה בגלל JAK
או בגלל משחק אחר

מה שכן ,אני באמת לא מבין למה סוני לא עושה JAK חדש ,כרגע לסוני אין אף מיתחרה ישיר במאריו
וראציט שאף פעם לא יתחרו ישירות במאריו ,פשוט נימאסו כבר בגלל החליבה הנוראית

כן כן גם חלבו המון את מאריו ,אבל לפחות עשו מספיק שינוים

כי משחקי פלטפורמה תלת מימדיים לא מוכרים אלה אם כתוב עליהם השם מריו. TLOU עשה 6 מליון יחידות וממשיך לספור, אף משחק רצ'ט וקלאק או ג'ק ודקסטר לא הגיע אפילו ל4 מליון ורק משחק רצ'ט אחד בדור הזה עבר את ה2 מליון. בקיצור, TLOU או אנצ'רטד 6+ מליון, משחק פלטפורמה 2 מליון. באיזה אתה חושב סוני תעדיף להשקיע?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אפריל 2014, 21:38

אבל התחילו להגיע "קלונים" ,למשחקי אנצארטד
טומב רידר לדוגמית ,ובטח יש הרבה משחקים בסיגנון בתנור

היה גם משחק STAR WARS בסיגנון ,אומנם בוטל בסוף ,אבל בכל זאת
רוב המפתחות הגדולות היום יכולות לעשות את הנוסחה של אנצארטד בקלילות

משחק מאוד לינארי ,חצי אוטומטי ,אבל עם הפקה קולנועית מאוד
טומב רידר ,אנסליבד ,ועוד עשו אותו הדבר

קלוני מאריו גדולים ,אין מספיק מחוץ לקונסולות של נינטנדו ,משחק גאק חדש היה מעניין אותי הרבה יותר בPS4
לאומת עוד איזה אנצארטד ,שאני כבר לא יקנה קונסולה במיוחד לסדרה
מעדיף לחסוך כסף ולצפות ביוטיוב ,בעיקר בעלילה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2014, 22:52

kririn כתב:אבל התחילו להגיע "קלונים" ,למשחקי אנצארטד
טומב רידר לדוגמית ,ובטח יש הרבה משחקים בסיגנון בתנור

היה גם משחק STAR WARS בסיגנון ,אומנם בוטל בסוף ,אבל בכל זאת
רוב המפתחות הגדולות היום יכולות לעשות את הנוסחה של אנצארטד בקלילות

משחק מאוד לינארי ,חצי אוטומטי ,אבל עם הפקה קולנועית מאוד
טומב רידר ,אנסליבד ,ועוד עשו אותו הדבר

קלוני מאריו גדולים ,אין מספיק מחוץ לקונסולות של נינטנדו ,משחק גאק חדש היה מעניין אותי הרבה יותר בPS4
לאומת עוד איזה אנצארטד ,שאני כבר לא יקנה קונסולה במיוחד לסדרה
מעדיף לחסוך כסף ולצפות ביוטיוב ,בעיקר בעלילה

אבל איך מה שאמרת רלוונטי להחלטה של סוני חוץ מאשר הדיעה הפרטית שלך על אנצ'רטד מול ג'ק ודקסטר? העובדה היא שאנצ'רטד 4 ימכור מכשירי פס4 וימכור בערך 6 מליון יחידות לעומת ג'ק ודקסטר שפונים לקהל מצומצם יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 אפריל 2014, 15:42

בעע, לא מספיק קיבלנו רק עכשיו מ Destiny לא מעט גיימפליי חדש (שלא ברור לי איך לא הביאו עדיין):

וגם קיבלנו ראיון עם קטעי גיימפליי נוספים למי שרוצה, מסתבר שהמשחק גם יופיע עכשיו במסיבת העיתונאים של סוני השנה ב E3, טוב זה היה די צפוי אבל עדיין מבאס לאור כמויות המידע הענקיות שיש למשחק בשלב הזה, ברור שכולם היו מעדיפים שהזמן היקר של המסיבה יוקדש למשחקים אחרים שאנחנו לא יודעים עליהם מספיק.

אבל אין מה לעשות, זה לא קשור לכך שאין מספיק מה להראות או לרמת המסיבה של סוני, השיקול הוא יותר מסחרי לקשר את המשחק יותר ויותר עם המותג פלייסטיישן ופחות כדי לתת את המסיבה הכי מדהימה שהם יכולים, בדומה למה ש MS בטח תעשה עם COD או אחד ממשחקי הספורט של EA.
די מבאסת הרוטינה הזו כל שנה של תצוגות לא מעניינות וצפויות שכל פעם אנחנו מקבלים בגלל הסכמי פרסום עם חברות צד ג'.

צפו גם בוודאות גדולה מאוד לראות את AC UNITY במסיבה של סוני אם שום דבר לא השתנה בהסכמי הפרסום של יובי וסוני, אבל פה לפחות יהיה מדובר בפרויקט מסקרן שלא ידוע עליו רבות בניגוד ל DESTINY.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 אפריל 2014, 17:21

דרייבקלאב מקבל טריילר חדש ותאריך יציאה: ה-8 באוקטובר.

https://www.youtube.com/watch?v=ny3JYGXCmFg&hd=1

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אפריל 2014, 03:33

הולי שיט איזו דחייה מטורפת, כמעט שנה מהתאריך המקורי!

הם אומרים שמחר הם יעלו פוסט בפייסבוק שיסביר למה הם דחו את המשחק.

בקשר לטריילר, הוא נראה מצויין, שזה כידוע משהו שטריילר ערוך של משחקי מכוניות לעולם לא הצליח לעשות עד עכשיו :P

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אפריל 2014, 22:41

אם התחזיות נכונות אז בסוף יצא שהורייזן 2 ודרייבקלאב ילכו ראש בראש.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2014, 01:07

swiss-the-engine כתב:אם התחזיות נכונות אז בסוף יצא שהורייזן 2 ודרייבקלאב ילכו ראש בראש.

שזה די מצחיק כי בסופו של דבר הם די דומים, שניהם משחקים סטיים PGR. ואם כבר PGR, איפה PGR5 מיקרוסופט? המשחק מירוץ היחיד של מיקרוסופט שבאמת נהנתי ממנו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 אפריל 2014, 16:27

כן בגלל זה ציינתי את זה. למרות שההקשר היחיד לPGR הוא בHANDLING (רק את של הורייזן אני מכיר מן הסתם ולגבי דרייקלאב אני מנחש). אני התכוונתי גם לגבי הATTITUDE הכללי וSETTING שלהם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 אפריל 2014, 08:30

הורייזן לא אמור להיות עולם פתוח שכזה שמפוקס יחסית על סינגל?
כי אם כן אז יש פה הבדל מדרייב קלאב שהוא משחק מירוצים לניארי שנראה שהדגש הגדול שלו זה מולטיפלייר וכל מני שטויות סוציאליות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 אפריל 2014, 10:53

DrKeo כתב:שזה די מצחיק כי בסופו של דבר הם די דומים, שניהם משחקים סטיים PGR. ואם כבר PGR, איפה PGR5 מיקרוסופט? המשחק מירוץ היחיד של מיקרוסופט שבאמת נהנתי ממנו.

המפתחת שלו לא ז"ל?

אני לא חושב שמייקרוסופט ישקיעו ביותר ממותג מירוצים אחד. פורזה הורייזן גם ממלא את הנישה שלו לא רע.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אפריל 2014, 11:18

האמת שהם לא ממש דומים, לפחות לפי הורייזן האחרון. הדגש פה הוא על מולטי וכאלה, אבל אני בעד תחרות קשה :)

ואני מחכה לגיימפליי נורמלי חדש של DRIVECLUB, הטריילר נראה ממש ממש מעולה, אבל לא שופטים ככה מירוץ מכוניות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 אפריל 2014, 11:51

bling כתב:הורייזן לא אמור להיות עולם פתוח שכזה שמפוקס יחסית על סינגל?
כי אם כן אז יש פה הבדל מדרייב קלאב שהוא משחק מירוצים לניארי שנראה שהדגש הגדול שלו זה מולטיפלייר וכל מני שטויות סוציאליות.

אכן אבל הקו הדק בין ארקייד לסימולציה והקו הויזואלי הם לדעתי יותר משמעותיים מ"עולם פתוח". בנוסף אני מניח שהורייזן 2 יהיה הרבה יותר מפותח מהראשון ככה שזה די given ששטויות "חברתיות" יהיו חלק נכבד יותר בחבילה הכוללת של H2.

בכל אופן עזוב הסברים... אני מרגיש שהם פונים לקהל דומה מאוד מאוד מהטריילרים שראיתי לדרייבקלאב ומהטריילרים/ניסיון שלי עם הורייזן.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2014, 20:21

כמו סוויס התכוונתי לזה ששניהם סוג של סימולציה ארקיידית כמו PGR, אפילו אם אחד מתרכז במולטי והשני לא. למרות שעדין לא הכריזו על הורייזן 2, אולי הוא דווקא כן מתרכז במולטי הרי כל משחקי פורצה עם התיחסות די כבדה למולטי שלהם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 אפריל 2014, 22:36

הגיעו עוד כמה פרטים לגבי דרייבקלאב, כמו אישור לכך שהמשחק יהיה 30FPS, היכולת לקבוע את שעת ההתחלה של המירוץ וכמה זמן יעבור במהלכו (אבל אין מזג אוויר דינאמי עד כמה שהבנתי) וגם שגרסת הPS+ היא סוג של דמו מהולל:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=810823

בהחלט ניתן למצוא לבקר את העובדה שסוני דחפה את הגרסה כשקידמו את הפס4, המשחק החינמי הראשון שהיווה גם תמריץ להזמנת הקונסולה, ובסוף מתברר שזה רק 5 מסלולים ו10 מכוניות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 מאי 2014, 00:39

Kazz כתב:הגיעו עוד כמה פרטים לגבי דרייבקלאב, כמו אישור לכך שהמשחק יהיה 30FPS, היכולת לקבוע את שעת ההתחלה של המירוץ וכמה זמן יעבור במהלכו (אבל אין מזג אוויר דינאמי עד כמה שהבנתי) וגם שגרסת הPS+ היא סוג של דמו מהולל:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=810823

בהחלט ניתן למצוא לבקר את העובדה שסוני דחפה את הגרסה כשקידמו את הפס4, המשחק החינמי הראשון שהיווה גם תמריץ להזמנת הקונסולה, ובסוף מתברר שזה רק 5 מסלולים ו10 מכוניות.

זה היה די ברור ברגע שהכריזו שהוא סוג של F2P שהוא יהיה או ריק מתוכן או מפוצץ בכמות מביכה של מיקרותשלומים. כנראה שזאת האופציה הראשונה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 מאי 2014, 12:11

האמת שלי זה בכלל לא היה ברור... לי זה היה נראה כמו הפצצה של הפלוס על תחילת הדור סטייל "אהבתם מה שעשינו עם הפלוס בPS3? הPS4 זה הולך להיות עוד יותר מטורף אז תשכחו ממיק' ותקנו PS4".

ככה או ככה אבל כזכור לי עוד לפני שיגור הקונסולה כבר ידענו על העיקוב וגם נאמר שזה סוג של דמו גדול. אולי מאוד. גדול. אבל עדיין לא ממש המשחק המלא.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 מאי 2014, 12:33

לא הייתי קורא לזה "ריק מתוכן"..... 10 מכוניות ו-5 מסלולים עם כמה וריאציות לכל מסלול, זה לא מפוצץ בתוכן, אבל זה לגמרי מצופה מגירסה חינמית (זה משחק מולטי, כך שגם ככה מי שמעוניין בו היה משלם על המנוי).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים