Laskin כתב:עומר, אולי הבעייה היא שאנחנו, במציאות, לא מספיק יורדים לפרטים?
Laskin כתב:כל התמונות האלה מWD וINFAMOUS רק גורמות לי לחשוב איך יראה GTA 7 (לא שש, כי תמיד הראשון בדור פחות... בשל)... הם תמיד מצליחים להעלות את הרף משמעותית בכמות התוכן ורמת הירידה לפרטים, ואחרי אלו - באמת שאני לא מצליח לדמיין משהו שהוא לא ממש על גבול הריאליזם.
עומר, אולי הבעייה היא שאנחנו, במציאות, לא מספיק יורדים לפרטים?
Nucleus_Dawn כתב:עוד דמות מובילה מנוט'י דוג עוזבת את החברה.
הפעם מדובר בlead character artist, מייקל נולאנד.
ככה נראית חברה שלא נותנים לה לפתח עוד JAK. אנשים פשוט מתייאשים מהחיים ועוזבים.
או שסתם נגמר לא החוזה/יש תהליך רענון בחברה/הוא קיבל הצעה טובה יותר ממקום אחר/1001 סיבות אפשריות אחרות, אבל הכי סביר שזה בגלל שהם לא פיתחו משחק JAK יותר מידי זמן.
kririn כתב:אני לא יודע עם זה בגלל JAK
או בגלל משחק אחר
מה שכן ,אני באמת לא מבין למה סוני לא עושה JAK חדש ,כרגע לסוני אין אף מיתחרה ישיר במאריו
וראציט שאף פעם לא יתחרו ישירות במאריו ,פשוט נימאסו כבר בגלל החליבה הנוראית
כן כן גם חלבו המון את מאריו ,אבל לפחות עשו מספיק שינוים
kririn כתב:אבל התחילו להגיע "קלונים" ,למשחקי אנצארטד
טומב רידר לדוגמית ,ובטח יש הרבה משחקים בסיגנון בתנור
היה גם משחק STAR WARS בסיגנון ,אומנם בוטל בסוף ,אבל בכל זאת
רוב המפתחות הגדולות היום יכולות לעשות את הנוסחה של אנצארטד בקלילות
משחק מאוד לינארי ,חצי אוטומטי ,אבל עם הפקה קולנועית מאוד
טומב רידר ,אנסליבד ,ועוד עשו אותו הדבר
קלוני מאריו גדולים ,אין מספיק מחוץ לקונסולות של נינטנדו ,משחק גאק חדש היה מעניין אותי הרבה יותר בPS4
לאומת עוד איזה אנצארטד ,שאני כבר לא יקנה קונסולה במיוחד לסדרה
מעדיף לחסוך כסף ולצפות ביוטיוב ,בעיקר בעלילה
swiss-the-engine כתב:אם התחזיות נכונות אז בסוף יצא שהורייזן 2 ודרייבקלאב ילכו ראש בראש.
DrKeo כתב:שזה די מצחיק כי בסופו של דבר הם די דומים, שניהם משחקים סטיים PGR. ואם כבר PGR, איפה PGR5 מיקרוסופט? המשחק מירוץ היחיד של מיקרוסופט שבאמת נהנתי ממנו.
bling כתב:הורייזן לא אמור להיות עולם פתוח שכזה שמפוקס יחסית על סינגל?
כי אם כן אז יש פה הבדל מדרייב קלאב שהוא משחק מירוצים לניארי שנראה שהדגש הגדול שלו זה מולטיפלייר וכל מני שטויות סוציאליות.
Kazz כתב:הגיעו עוד כמה פרטים לגבי דרייבקלאב, כמו אישור לכך שהמשחק יהיה 30FPS, היכולת לקבוע את שעת ההתחלה של המירוץ וכמה זמן יעבור במהלכו (אבל אין מזג אוויר דינאמי עד כמה שהבנתי) וגם שגרסת הPS+ היא סוג של דמו מהולל:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=810823
בהחלט ניתן למצוא לבקר את העובדה שסוני דחפה את הגרסה כשקידמו את הפס4, המשחק החינמי הראשון שהיווה גם תמריץ להזמנת הקונסולה, ובסוף מתברר שזה רק 5 מסלולים ו10 מכוניות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים