Yahel12 כתב:אני מניח שלא שיחקת בKiller Instinct אז אתה גם לא יודע עד כמה הוא טוב ושונה מכול משחק מכות אחר ששיחקת.
matangt8 כתב:YOU DAMN RIGHT ואני נתתי למשחק מחמאה כי אני מת לשחק בו ובכלל במשחק מכות על הדור הבא. ממה שאני ראיתי ממנו הוא מהנה ומהיר (לפי הסירטונים) וגם די הוגן כי יש את האופציה לשבור את הקומבואים של היריב. אבל אני עדיין בחרתי בפס4 ולכן אני נאלץ לחכות
Yahel12 כתב:
באמת היה קצת קשה להבין את הכוונה שלך, בכול מקרה כן אפשר לשבור את הקומבו של היריב, אבל אני חושב שהוא מאוד מסובך.. לא שזה עושה אותו פחות כיף אבל לאנשים חדשים אין סיכוי לעשות קומבו במשחק הזה בלי לעבור את הDOJO (שיעורים שיש במשחק), לוקח זמן עד שמתחילים להבין את כול הרעיון.
אתה חושב שהוא יצא ל-PS4? אני חושב שהוא יישאר אקסלוסיבי לONE.
Laskin כתב:אז רגע, רג'י מגיע למסיבה, או שאפשר לשנות את הכותרת?
ועכשיו שמועות! הפעם על המסיבה של סוני... זה מה שהמקור אומר שיהיה במסיבה:
-טריילר של 3 דקות IN GAME של UNCHARTED הבא, שייצא בקיץ 2015![]()
- מדיה מולקיול עובדים על משחק עולם פתוח/בניית עולמות יצירתי, שמיועד למציאות המדומה שלהם (PROJECT MORPHEUS) ויש לו סגנון אמנותי ייחודי כהרגלם. סוני רשמו בעבר את המותג "ENTWINED" ומעריכים שזה הפרוייקט.
- GT6 יגיע בגירסה משופרת לPS4 והיא תקרא GT7: PROLOGUE, עם עוד כל מני מצבים ושיפורים וכו'
- טריילר של GOW4
- סוני רשמו את המותג KILL STRAIN לא מזמן, ואומרים שזה הריבוט לSYPHON FILTER, לPS4.
- WIPEOUT חדש
- טריילר למשחק של קוואנטיק דרים
- דמו לייב של THE ORDER ו-DRIVECLUB על הבמה
- משחק בלעדי לPS4 מNINJA THEORY, אולי המשך לHEAVENLY SWORD
- סוף סוף משחק של LONDON STUDIO, יהיה AAA מושקע במיוחד
- ה-RPG של GUERRILLA ייחשף. אמור להיות אחד הדברים הגדולים במסיבה.
- סאקר פאנץ' תחשוף DLC מושקע לINFAMOUS, אולי עיר חדשה.
- סוני יפן תחשוף שני משחקים:
ההמשך הרוחני של DARK SOULS שראינו הדלפות שלו ו......... THE LAST GUARDIAN סוף כל סוף.
זה בדיוק מה שיספיק עבורי, אם יהיו עוד כמה חשיפות של משחקי מולטי מUBI/EA/ACTI/ENIX/WB GAMES/CAPCOM (ויהיו!) - בכלל יהיה E3 נהדר.
(קל לנחש שיהיה AC חדש, RE חדש, BATTLEFIELD 5, BATMAN, FF15, KH3 וכמובן IP חדשים)
בקשר למיקרוסופט - בינתיים אין הרבה מאוד הדלפות, אבל אומרים שHALO 5 הוא עולם פתוח (!).
Laskin כתב:אם לא יהיה אנצ'רטד, ולא היילו - אז מה המשחק הגדול של החגים, בעצם? של סוני ומיקרוסופט, הכוונה.
שוב צד ג' ייקח את ההצגה בחגים?
swiss-the-engine כתב:נראה לי שזה כבר ברור מזמן שהמשחק הגדול של מיק' לחגים זה QB.
Nucleus_Dawn כתב:
הו. נכון. שכחתי ממנו
swiss-the-engine כתב:זה עדיין צד ג' כן? רק אני מזכיר אותו כי זה פשוט משחק הגדול של מיק'.... לדעתי. אולי מישהו שם חושב שחידוש של היילו 2 זה גדול יותר.
bling כתב:מה נסגר עם הפורום הזה?
חשבתי שיש פה אנשים עם קצת ניסיון כדי לזהות מתי מדובר בשמועה רצינית וריאלית ומתי מדובר בהפרחה שיצאה ממוחו הקודח של פאנבוי הזוי.
אם אם באמת חושבים שסוני תציג גם UC4, משחק חדש של גרילה, TLG, משחק של קוונטום, מדיה מולקול, GOW4, בכורה לסייפון פילטר, וויפאאוט חדש, GT7 פרולוג, משחק חדש בסדרת סולס, האבנלי סוורד 2, THE ORDER, דרייבקלאב, ולקינוח תציג טיזר ל TLOU2 לא פחות (תזכירו לי מתי נוטי דוג הכריזה על 2 משחקי AAA גדולים בו זמנית?) ועוד כשבצד יהיו התצוגות הסטנדרטיות של צד ג' כמו דסטיני, AC ואולי באטמן וכמובן GTA5 אז אתם חיים בסרט.
נו באמת, רק אתמול התחלתם לעקוב אחרי משחקים כדי להאמין שזה ריאלי שחברה תחשוף ליינאפ של 3-4 שנים של משחקי AAA בשעה וחצי מסיבה שלה?
הרשימה הזו מופרכת ודמיונית, כל שם בנפרד עוד איכשהו סביר, אבל כשהכל מרוכז ככה ביחד ב E3 אחד מסכן ברור שמישהו פה נתן לדימיון שלו לעבוד שעות נוספות, למי שיש ציפיות כאלו גרנדיוזיות מהמסיבה של סוני ומ E3 בכלליות הולך להתאכזב בגדול.
Nucleus_Dawn כתב:
זה צד ב'. הוא בהפצה של מייקרוסופט.
swiss-the-engine כתב:כן ברור אבל לצורך הדיון אני חושב שאפשר להכליל אותו ברובריקה של צד ג'. כלומר זה משחק גדול שמיק' כנראה בונים עליו חזק והוא לא משחק שסטודויו פנימי פיתח.
אם לא יהיה אנצ'רטד, ולא היילו - אז מה המשחק הגדול של החגים, בעצם?
swiss-the-engine כתב:נו די שחר אתה מבין את הכוונה שלי.... אני יודע מה זה צד ב ומה זה צד א ומה זה צד ג ואותי אישית ההגדרה בכלל לא מעניינת, לכ מה שמעניין הוא האם אני יכול לשחק במשחק המדובר עם המכשיר הקיים אצלי בביתי אבל אני ואתה הגבנו בתגובה ללאסקין שרשם
זה די רומז לגבי סטודיו פנימי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 66 אורחים