משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2014, 02:28

אגב בדליפה המקורית המדליף אמר:
"Sunset Overdrive is set in some weird fucking future (like 2020)

Everyone drinks this fucking drink, Overcharge XT or whatever and you either turn into one of these giganto monsters or you die.

This big corp (Microsoft, lol) takes control of the city trying to wipe this shit out, because its their drink and they fucked up.

Supposedly there is managed"

כלומר לפי המידע שיצא היום על סנסט זה מאשר שהאדם הזה אמין, אין סיכוי שהוא ידע שהעלילה של המשחק מבוססת על פאקינג משקה אנרגיה, ניחוש בלתי אפשרי :)
בקיצור לפי הפוסט שלו יוצא השנה היילו 2 HD, פורצה הורייזן 2, סנסט אוברדרייב ו-QB, היילו 5 נדחה ל2015. אני די מאושר על QB, אני מקווה שזה נכון.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2014, 12:38

תמונה של אתגר רידלר לבטמוביל:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 מאי 2014, 12:43

DrKeo כתב:2007? אחת השנים הכי חשובות של הדור הקודם. מה כבר טוב השנה? שנה יבשה מוות, כל הפרנצ'ייזים החדשים נעים בין ממוחזרים למשעממים ואף פרנצ'ייז גדול מעניין שיוצא השנה. נראה ש2015 תהיה ה2007 של הדור הזה, כמו תמיד שנה ראשונה של קונסולות היא קקה.

בוא נראה מה קיבלנו:
1) Infamous SS.
2) MGS 5: Ground Zeroes.
3) WatchDog.
4) Wolfenstein.
5) Diablo 3: Reaper of souls.
6) The order.
7) Titan Fall.
8) Sunset OverDrive.
9) COD חדש.
10) Dragon Age 3.
ועוד רבים שאין לי כוח לזכור. תגיד מה שתגיד, השנה הזאת סופר פוריה. ב-2007 קיבלנו דברים, אבל רק בסופה ובסביבות ספטמבר עם היילו 3, COD 4 ואנצ'רטד. השנה הראשונה של הפס3 והאקסבוקס 360 היו זוועתיות הן ברמת תמיכת צד ג' ובטח ברמת תמיכת צד א'. אנשים הם כברי חסרי פרופורציה נראה לי, היו שנים בענף הגיימינג שהיית מת לקבל משחק AAA בשלושה חודשים, היום הסטנדרט זה שניים/שלושה בחודש. אני לא יודע מה איתך, אין לי את היכולת להכיל את כל המשחקים שאני צריך לשחק בהם מרוב שאנחנו מקבלים כמויות בלתי נדלות של משחקים כל הזמן. זה לא היה המצב לפני עשור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 מאי 2014, 15:21

DrKeo כתב:אגב בדליפה המקורית המדליף אמר:
"Sunset Overdrive is set in some weird fucking future (like 2020)

Everyone drinks this fucking drink, Overcharge XT or whatever and you either turn into one of these giganto monsters or you die.

This big corp (Microsoft, lol) takes control of the city trying to wipe this shit out, because its their drink and they fucked up.

Supposedly there is managed"

כלומר לפי המידע שיצא היום על סנסט זה מאשר שהאדם הזה אמין, אין סיכוי שהוא ידע שהעלילה של המשחק מבוססת על פאקינג משקה אנרגיה, ניחוש בלתי אפשרי :)
בקיצור לפי הפוסט שלו יוצא השנה היילו 2 HD, פורצה הורייזן 2, סנסט אוברדרייב ו-QB, היילו 5 נדחה ל2015. אני די מאושר על QB, אני מקווה שזה נכון.

עוד אמרתי לך בזמנו שזה בדוק אמיתי, קוטאקו בדקו עם המקורות שלהם והתגלה שהוא מקושר ל MS.
בנוסף כתב מה VERGE שבדק בזמנו את ההדלפה מצא שאכן מתקרב עדכון לדאשבורד של ה X1, ש MS אכן בחנה X1 ללא דיסק אופטי וגם על קיומה של גרסת ה X1 הלבנה.

בנוסף לזה, RESPAWN אחרי זה הראתה את הדגם המקוסטם של ה X1-טיטאנפול שהוא העלה תמונה שלה, אתה צריך יותר אמיתי מזה?
שלא לדבר על זה שפיל ספנסר התחיל לדבר על היילו 2 אניברסרי ולעשות לו טיזרים, כותר שלא היה ידוע על קיומו לפני ההדלפה.
גם נאמר אגב בזמנו ש MS נמצאת במצוד אחריו במטרה לתבוע אותו, מעניין אם הוא נתפס כי מאז נעלמו עקבותיו מ GAF שזה חבל כי יש לו עכשיו סטטוס אגדי שם, לפחות שיהנה מהתהילה :)

דרך אגב למרות שלדבריו QB אמור לצאת השנה אי אפשר לדעת אם תהיה דחייה ומן הסתם זה לא יעיד על האותנטיות של המקור, רק בימים האחרונים נדחים לך פה משחקים על ימין ועל שמאל אז ברור שזה לא מובטח שזה יצא השנה אבל זה בטח בעל סיכויים הרבה יותר טובים מאנצ'רטד 4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מאי 2014, 15:25

Death_119 כתב:בוא נראה מה קיבלנו:
1) Infamous SS.
2) MGS 5: Ground Zeroes.
3) WatchDog.
4) Wolfenstein.
5) Diablo 3: Reaper of souls.
6) The order.
7) Titan Fall.
8) Sunset OverDrive.
9) COD חדש.
10) Dragon Age 3.
ועוד רבים שאין לי כוח לזכור. תגיד מה שתגיד, השנה הזאת סופר פוריה. ב-2007 קיבלנו דברים, אבל רק בסופה ובסביבות ספטמבר עם היילו 3, COD 4 ואנצ'רטד. השנה הראשונה של הפס3 והאקסבוקס 360 היו זוועתיות הן ברמת תמיכת צד ג' ובטח ברמת תמיכת צד א'. אנשים הם כברי חסרי פרופורציה נראה לי, היו שנים בענף הגיימינג שהיית מת לקבל משחק AAA בשלושה חודשים, היום הסטנדרט זה שניים/שלושה בחודש. אני לא יודע מה איתך, אין לי את היכולת להכיל את כל המשחקים שאני צריך לשחק בהם מרוב שאנחנו מקבלים כמויות בלתי נדלות של משחקים כל הזמן. זה לא היה המצב לפני עשור.

קשה להשוות, כשברשימה יש שישה משחקים שלא יצאו עדין ורובם המוחלט סימן שאלה גדול ואחד נוסף הוא דמו יקר באופן מגוחך. בנוסף, שכחת את דארק סולס 2.

באמת שקשה לשפוט את השנה, לפני שכל כך הרבה משחקים מצופים יצאו ולפני שאנחנו יודעים על כמה משחקים כנראה גדולים, שכנראה יצאו. גם לא בטוח שההשוואה דווקא ל2007 נכונה, כי בתחילת הדור הקודם היה מצב שונה מאוד של קונסולה אחת שיצאה שנה לפני המתחרה שלה, ככה שיצאו לה ב2007 משחקים שנהנו מקונסולה בשלה יותר.

בכל זאת, אם נסתכל על מה שכבר יצא בשלב הזה ב2007:
Crackdown
World of Warcraft: The Burning Crusade
Supreme Commander
Virtue Fighter 5
God of War 2
STALKER

אלו רק הענקיים בתחומם ואני חושב שזה בהחלט עדיף על אינפיימוס, תוספת לדיאבלו 3, טיטאנפול, דארק סולס 2 ודמו בתשלום מגוחך.
יש עוד המון שהם פחות רציניים, כמו רוג גלקסי, שהיה להיט קאלט, מוטורסטורם, סופר פייפר מריו ופוקימון יהלום/פנינה (השנה נקבל את הרימייק של ספיר/רובי).

בהמשך 2007 יצאו פורזה 2, דירט, ביושוק, מטרויד פריים 3, medieval 2, היילו 3, זלדה: PH, הקופסא הכתומה (שלבדה עדיפה מכל מה שייצא השנה, כנראה) PGR4 (וואו, איזו שנה למירוצים), R&CF:ToD, הוויטצ'ר, COD4 (!), סופר מריו גלקסי (!), קרייסיס, AC, אנצ'רטד, UT3, (!)ME וROCK BAND.

כדי שהשנה הזאת תשתווה ל2007 (אני בכלל לא מדבר על להיות עדיפה עליה), צריך ש100% מהמשחקים המצופים יהיו ממש מוצלחים ושיוכרזו עוד כמה הפתעות ממש מדהימות עבור השנה הזאת, שגם יצאו נהדרים ולא יפשלו.
אני לא חושב שסביר שזה יקרה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 מאי 2014, 00:09

Nucleus_Dawn כתב:
ההייפ שיוצר דור חדש הוא בדיוק התנאי שמאפשר את ההשקעה הרבה בIP חדשים, בסיכון מצוצמם יותר, גם כאשר מירב המכירות מגיעות מקונסולות הדור הקודם.
לא רואה סיבה להפריד בין משחק של מפיצת ענק ב60$ ומשחק ממפיצת ענק ב15$. בשני המקרים, יותר קל ופחות מסוכן ליצור IP חדש בתחילת דור קונסולות.
לא רואה מה הרלוונטיות לכך שחלק מהמשחקים במימון והפצה של מייקרוסופט וסוני. ברור שיצרניות הקונסולה משקיעות הרבה כסף בIP חדשים שיהיו מזוהים עם הקונסולות החדשות שלהם. מדובר בעוד גורם שמעודד יצירת IP חדשים, בתחילת דור חדש.

הסיבה להפריד היא בגלל שאני מדבר על כך שכאשר המפיצות הגדולות נשאלות על למה הם מוציאים רק המשכים הם עונים שבתחילת דור חדש נראה משחקי IP חדש בעלי תקציב גדול (משחק ריטייל של 60דולר). משחקים דיגיטליים לא עונים על כך. ושוב, משחקי קרוס-ג'ן לא תופסים בקטגוריה הזו. לדעתי ממה שידוע כרגע כמשחקים אלה, הכמות מאכזבת וגם מדד הרעננות עבור חלק מהם. עצם זה שמיקרוסופט למשל מממנת 2 משחקים גדולים כאלה השנה גורם להיצע מצד מפיצות צד שלישי גדולות להיות מחוויר יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מאי 2014, 00:10

אתם צריכים להשוות את השנה הזו ל 2006 כשה 360 עשתה את הסיפתח שלה ולבדוק רק מה היה לשחק על ה 360 באותה השנה, לא כולל משחקים שיצאו לדור הקודם בלבד (ככה שגם דארק סולס 2 לא נחשב בהקשר לדור החדש).
2007 מקבילה ל 2015 שגם צפויה להיות הרבה יותר טובה, למרות שיהיה קשה לה להתעלות על 2007.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 מאי 2014, 02:39

Kazz כתב:
הסיבה להפריד היא בגלל שאני מדבר על כך שכאשר המפיצות הגדולות נשאלות על למה הם מוציאים רק המשכים הם עונים שבתחילת דור חדש נראה משחקי IP חדש בעלי תקציב גדול (משחק ריטייל של 60דולר). משחקים דיגיטליים לא עונים על כך. ושוב, משחקי קרוס-ג'ן לא תופסים בקטגוריה הזו. לדעתי ממה שידוע כרגע כמשחקים אלה, הכמות מאכזבת וגם מדד הרעננות עבור חלק מהם. עצם זה שמיקרוסופט למשל מממנת 2 משחקים גדולים כאלה השנה גורם להיצע מצד מפיצות צד שלישי גדולות להיות מחוויר יותר.

לא יוצאים רק המשכים בשום שלב בדור. תמיד רואים IP חדשים, אבל תמיד רואים גם בכיינים שזועקים שיש רק המשכים (הם לרוב בוכים בזמן שהם קונים את ההמשכים האלו באופן קבוע ודורשים המשכים למשחקים האהובים עליהם).
בתחילת דור, היסטורית, רואים יותר IP חדשים, מאשר בכל תקופה אחרת. ההייפ של תחילת דור מאפשר לקחת יותר סיכונים ולבסס מותגים חדשים (סתם לדוגמא, הוא מעודד את אקטיוויז'ן להשקיע 500 מיליון דולר במותג חדש). זו עובדה שכל מי שעוקב אחר התעשייה שם לב אליה, לא תירוץ של איזו מפיצה לכך שאחרי שהם מצליחים לבסס מותג חזק, הם ממשיכים לתת למעריצים את מה שהם רוצים ומפתחים עבורו המשכים (ה"תירוץ" להמשכים הוא "כי אנחנו לא מטומטמים ואנחנו יודעים שהמעריצים רוצים המשך, כך שהוא יכניס לנו כסף", לא שהם נמצאים בשלב מסוים בדור).

משחקי קרוס ג'ן תופסים ללא שמץ של ספק, כי הגורם היחיד שמשנה זה האם מדובר בIP חדש, או לא. עצם העובדה שהIP החדש הזה יוצא גם לדור הקודם, לא משנה שום דבר. מה שמשנה הוא שתחילת דור חדש משנה את הסביבה בשוק, בצורה שמעודדת יצירת מותגים חדשים. גם אם אתה לא מבין את ההיגיון מאחורי ההחלטות ליצור מותגים חדשים, בתחילת דור חדש, אתה לא יכול להתכחש לקורולציה הברורה.
משחקים דיגטליים ללא שמץ של ספק נחשבים. עצם העובדה שמשחק נמכר באופן דיגיטלי, לא הופך אותו לפחות משמעותי. ההפרדה הזאת מלאכותית וחסרת היגיון. זה גם טבעי לחלוטין לעשות שימוש במודל שיווק עם מחיר כניסה הרבה יותר זול, כדרך לעשות ניסויים ולבסס מותגים חדשים. זה גם מעודד מאוד לראות את המפיצות הגדולות תומכות במשחקים שהם לא AAA. בזכות הגישה הזאת, יש לנו משחקים כמו פורטל. בזכות הגישה הזאת, יוביסופט ממשיכה לתמוך במשחקי יוביארט מעניינים ומקוריים.

עצם זה שמייקרוסופט מממנת משחקים גדולים, גורם להיצע מצד מפיצות אחרות להיות מחוויר יותר?! איך הגעת למסקנה ההזויה הזאת? מה עם עצם העובדה שאקטיוויז'ן, EA, יוביסופט, בת'סדה, סוני ועוד הרבה מפיצות מפתחות מותגים חדשים? זה גם מצמצם באיזו צורה פלאית את ההיצע של מפיצות שלא ברשימה הזאת?
מה שחיוור פה זה הניסיון לספין. איך אדם מסוגל לטעון "בגלל שמפיצה X מפתחת מותגים חדשים, מפיצות אחרות מפתחות פחות מותגים חדשים, אז בעצם פיתוח המותגים החדשים הוא עדות לכך שאין מותגים חדשים". באמת לא ברור.

קודם אין מספיק מותגים חדשים. מציגים בפניך רשימה של המון מפיצות שמפתחות המון מותגים חדשים ועכשיו המותגים יוצאים ליותר מדי פלטפורמות, הם לא יקרים מספיק ו"מדד הרעננות" שלהם לא מספק. קטע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2014, 20:12

דודי השווה ל2007 ושנת 2007 הגדירה את הדור הזה, אולי הייתה השנה הכי חזקה בהסטוריה של הגיימינג אחרי 1998. משחקים כמו אנצ'רטד, ME, COD4, היילו 3, GOW2, AC, רוק באנד, האורנג' בוקס (כלומר TF2 ופורטל!) או ביושוק הגדירו את כל הדור הזה, אולי השנה הכי חשובה ב10 שנים האחרונות והוא משווה אותה לשנה חלשה למדי כמו 2014? רק הצורך להזכיר עוד COD מועתק ושחוק שיוצא השנה כשב2007 יצא המשחק שהגדיר מחדש את הFPS ומולטי לדור הזה COD4 מראה את ההפרש בין השנים.

בנושא השמועות של מיקרוסופט לE3, נשמע די הגיוני וסולידי. אני לא בטוח למה לצפות ממשחק של RARE ב2014, זאת לא ממש אותה חברה. אולי כמו KI מיקרוסופט פשוט לקחו את הפרנצ'ייז ונתנו אותו לחברה צד ג', זה דווקא יכול להיות נהדר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 מאי 2014, 02:29

משחקי קרוס-ג'ן לא נחשבים כאשר מדברים על האם הדור החדש גורם למפיצות להשקיע כסף רב בIP חדשים כי אי אפשר לעשות טיעון כזה כאשר המשחק מלכתחילה תוקצב, תוכנן ופותח לקונסולות הדור הקודם ועליו נוספו גרסאות לדור הבא. משחקים דיגיטליים לא נחשבים כשמדברים על משחקים בתקציב גבוה ושמקבלים את אותו היחס מהמפיצה שמשחק ריטייל ב60דולר מקבל. אם אתה מפנה אותי למשחקים דיגיטליים בתקציב נמוך ומחיר נמוך זה רק מחזק את נקודתי שרואים פחות מפיצות שנותנות אמון במשחק IP חדש עם תקציב התואם ל AAA תודות להתחלתו של דור חדש שאמור לגמור לשוק להיות קשוב יותר למשחקים כאלה.

לגבי מיקרוסופט, התכוונתי שזה הם משקיעים ומפיצות צד ג' פחות מדגיש את המצב החדש. כי הייתי מצפה מבעלת פלטפורמה שצריכה למכור חומרה ויכולה למכור את המשחק רק על פלטפורמה אחת לממן משחקים בטוחים יותר שיעלו את הסיכוי שהמשחק ימכור טוב ושהוא ישכנע אנשים לקנות את הקונסולה. למפיצות צד ג' יש את האפשרות לשחרר משחק IP חדש בתקציב גבוה על גבי 3 פלטפורמות ולהוריד את הסיכון.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מאי 2014, 08:54

DrKeo כתב:דודי השווה ל2007 ושנת 2007 הגדירה את הדור הזה, אולי הייתה השנה הכי חזקה בהסטוריה של הגיימינג אחרי 1998. משחקים כמו אנצ'רטד, ME, COD4, היילו 3, GOW2, AC, רוק באנד, האורנג' בוקס (כלומר TF2 ופורטל!) או ביושוק הגדירו את כל הדור הזה, אולי השנה הכי חשובה ב10 שנים האחרונות והוא משווה אותה לשנה חלשה למדי כמו 2014? רק הצורך להזכיר עוד COD מועתק ושחוק שיוצא השנה כשב2007 יצא המשחק שהגדיר מחדש את הFPS ומולטי לדור הזה COD4 מראה את ההפרש בין השנים.

בנושא השמועות של מיקרוסופט לE3, נשמע די הגיוני וסולידי. אני לא בטוח למה לצפות ממשחק של RARE ב2014, זאת לא ממש אותה חברה. אולי כמו KI מיקרוסופט פשוט לקחו את הפרנצ'ייז ונתנו אותו לחברה צד ג', זה דווקא יכול להיות נהדר.

נשמע הגיוני וסולידי? אתה רציני!?

RYSE 2 יוצג מספר חודשים בודדים אחרי שיצא הראשון ועוד בטריילר שנעשה על המנוע??
אפיק פתאום תיצור בלעדי חדש שמבוסס לא פחות על איזה דמו טכני ששחררה וזה אחרי שברור שהכיוון שלה הוא F2P ולהתרכז בבניית מנועים?

ועוד כל ההערות הפאנבואיסטיות הללו (המשחק הכי יפה של הדור!!!, ה DEVISION עובר ל X1 כפלטפורמה ראשית! וכו') אני לא מאמין שאנשים אוכלים את זה, כנראה הוא עשה בשכל ששילב הדלפות אמיתיות של ההוא ב GAF יחד עם הפנטזיות שלו, כתוב על זה FAKE באותיות ענק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מאי 2014, 10:31

השמועות נשמעות לי קשקשת אחת גדולה (גם אלה של הPS4 נשמעות מופרכות). אני ממש מחכה לראות את QB בפעולה כבר - למרות שאולי עדיף שהוא לא יהיה כ''כ טוב, ככה אני לא אתפתה לקנות X1 :P
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מאי 2014, 10:50

Klayman כתב:השמועות נשמעות לי קשקשת אחת גדולה (גם אלה של הPS4 נשמעות מופרכות). אני ממש מחכה לראות את QB בפעולה כבר - למרות שאולי עדיף שהוא לא יהיה כ''כ טוב, ככה אני לא אתפתה לקנות X1 :P

והכי עצוב זה שלא מדובר רק בכמה גיימרים קצת משועממים שמדווחים על הרשימות הללו בפורומים שונים, השמועה על ההדלפה של הליינאפ של סוני הגיעה עד לפאקינג YAHOO.COM :/
ושלא לדבר סתם על שלל אתרי הגיימינג השונים.

אשכרה בנאדם פותח בלוג ומנפיץ רשימה וכל האינטרנט נופל לרגליו, לא מפליא שאנשים עושים את זה אם הם מקבלים כל כך הרבה תשומת לב, אפילו אותי זה מפתה אם פתאום תהיה הפנייה לרשימה שלי במדור המחשבים של CNN או משהו :P

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מאי 2014, 11:47

CBLOAT! :P
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 מאי 2014, 22:14

Kazz כתב:משחקי קרוס-ג'ן לא נחשבים כאשר מדברים על האם הדור החדש גורם למפיצות להשקיע כסף רב בIP חדשים כי אי אפשר לעשות טיעון כזה כאשר המשחק מלכתחילה תוקצב, תוכנן ופותח לקונסולות הדור הקודם ועליו נוספו גרסאות לדור הבא. משחקים דיגיטליים לא נחשבים כשמדברים על משחקים בתקציב גבוה ושמקבלים את אותו היחס מהמפיצה שמשחק ריטייל ב60דולר מקבל. אם אתה מפנה אותי למשחקים דיגיטליים בתקציב נמוך ומחיר נמוך זה רק מחזק את נקודתי שרואים פחות מפיצות שנותנות אמון במשחק IP חדש עם תקציב התואם ל AAA תודות להתחלתו של דור חדש שאמור לגמור לשוק להיות קשוב יותר למשחקים כאלה.

לגבי מיקרוסופט, התכוונתי שזה הם משקיעים ומפיצות צד ג' פחות מדגיש את המצב החדש. כי הייתי מצפה מבעלת פלטפורמה שצריכה למכור חומרה ויכולה למכור את המשחק רק על פלטפורמה אחת לממן משחקים בטוחים יותר שיעלו את הסיכוי שהמשחק ימכור טוב ושהוא ישכנע אנשים לקנות את הקונסולה. למפיצות צד ג' יש את האפשרות לשחרר משחק IP חדש בתקציב גבוה על גבי 3 פלטפורמות ולהוריד את הסיכון.

ואם המשחק מלכתחילה תוקצב, תוכנן ופתח לקונסולות הדור הבא וקונסולות הדור הקודם? אז זה מספיק טוב לסטנדרטים המשתנים תכופות שלך?

הצגתי לך רשימה ארוכה מאוד של מפתחות ומותגים חדשים שיוצאים בשנה-שנה וחצי הקרובות (וזה רק מה שזכרתי).
יש המון מותגים חדשים ממפיצות ענק.
אז יש שתי ברירות:
1) עם הדור החדש, אנחנו רואים יותר IP חדשים מבתקופות אחרות במהלך הדור.
2) אנחנו תמיד רואים מלא IP חדשים והתלונות על חסרונן לא מבוססות ולכן לא צריך בכל מקרה לחפש מתי IP חדשים יוצאים יותר או פחות, או להתבכיין על מחזור יתר בתעשייה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מאי 2014, 00:32

bling כתב:נשמע הגיוני וסולידי? אתה רציני!?

RYSE 2 יוצג מספר חודשים בודדים אחרי שיצא הראשון ועוד בטריילר שנעשה על המנוע??
אפיק פתאום תיצור בלעדי חדש שמבוסס לא פחות על איזה דמו טכני ששחררה וזה אחרי שברור שהכיוון שלה הוא F2P ולהתרכז בבניית מנועים?

ועוד כל ההערות הפאנבואיסטיות הללו (המשחק הכי יפה של הדור!!!, ה DEVISION עובר ל X1 כפלטפורמה ראשית! וכו') אני לא מאמין שאנשים אוכלים את זה, כנראה הוא עשה בשכל ששילב הדלפות אמיתיות של ההוא ב GAF יחד עם הפנטזיות שלו, כתוב על זה FAKE באותיות ענק.

אני לא חושב שהטעונים שם כל כך הזויים אולי חוץ מאשר רייז (שהמנוע מוכן ויכול בתאוריה להיות סוג של טיזר, לא שזה הכי הגיוני בעולם אבל יכול להיות) ופלפולים מסביב כמו הגרפיקה של גירס. אבל כן, אולי זה עוד פוסט בולשיט, היום מאמינים לכל מי שעושה פוסט בגאף.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 מאי 2014, 17:08

אם משחק תוכנן ותוקצב להיות קרוס-ג'ן אז אי אפשר להגיד שקיומו נבע מתחילת הדור החדש.

שוב, אני מדבר על מותגים חדשים בתקצוב גבוה ושניתן לשייך את קיומם בזכות החלטה שהמפיצה לקחה תודות להתחלת דור חדש. רוב הדוגמאות שהבאת לא עונות על כך. משחקים דיגיטליים לא נחשבים במקרה הזה כי מדובר על משחקים בתקציב גבוה וכמשחקי ריטייל במחיר מלא, כי זה מה שכל הזמן שואלים את המפיצות בנוגע למחזור, והתשובה שלהם היא שנראה נסיונות כאלה בתחילת דור חדש. שיגידו שנראה מהם רק מעט משחקים שכאלה ושההעדפה שלהם לIP חדש כיום זה כמשחק דיגיטלי בתקציב צנוע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מאי 2014, 01:25

Kazz כתב:אם משחק תוכנן ותוקצב להיות קרוס-ג'ן אז אי אפשר להגיד שקיומו נבע מתחילת הדור החדש.

שוב, אני מדבר על מותגים חדשים בתקצוב גבוה ושניתן לשייך את קיומם בזכות החלטה שהמפיצה לקחה תודות להתחלת דור חדש. רוב הדוגמאות שהבאת לא עונות על כך. משחקים דיגיטליים לא נחשבים במקרה הזה כי מדובר על משחקים בתקציב גבוה וכמשחקי ריטייל במחיר מלא, כי זה מה שכל הזמן שואלים את המפיצות בנוגע למחזור, והתשובה שלהם היא שנראה נסיונות כאלה בתחילת דור חדש. שיגידו שנראה מהם רק מעט משחקים שכאלה ושההעדפה שלהם לIP חדש כיום זה כמשחק דיגיטלי בתקציב צנוע.

אם הוא תוכנן ותקוצב להיות קרוס ג'ן, אז אין שמץ של ספק בנוגע לזה שהוא קיים רק בזכות הדור החדש. אם לא היה את הדור החדש, הוא היה משחק דור קודם.
הדור החדש יוצר את ההייפ וההתרגשות. הדור הקודם יוצר בסיס משתמשים גדול שממתן את הסיכון הכלכלי. מדובר על שילוב גורמים שלא היה אפשרי ללא הדור החדש.

הבאתי לך רשימה ארוכה מאוד. חלק קטן ממנה הם משחקים דיגיטליים מאוד מעניינים, שכיף לראות חברות ענק משקיעות בהם. זה לא מספיק טוב לך, אבל זה עדין חלק קטן מהמשחקים. עדין יש המון IP חדשים.
אם הIP החדשים האלו מעטים מידי, זה אומר שמעולם לא היתה בעיה של מחזור בכל מקרה, כי כנראה שאתה חושב שככה נראית כל שנה, בכל שלב בדור.
אם הם יותר ממה שיש בכל שנה בדור, אז זה אומר שהדור החדש באמת יצר את התנאים ליצירת IP חדשים.

אלו האפשרויות היחידות, כל עוד לא משנים את התנאים למה נחשב מספיק IP חדש ומה לא. אם משנים את התנאים, כדי להתאים אותם לאיזו טענה רנדומלית, הדיון חסר כל טעם.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 מאי 2014, 17:49

איך משחק שתוקצב ומעוצב ע"פי פלטפורמות דור ישן הוא משחק שקיים רק בזכות הדור החדש? אי אפשר להצביע על משחקי קרוס-ג'ן כדוגמה לכך שתחילת הדור החדש מדרבן יצירת משחקי IP חדשים בתקציב גבוה משום שהם היו קיימים גם ללא הדור החדש.

זה לא דיון על מה 'שמספיק טוב לי'. זה אחלה שעושים יותר משחקים דיגיטליים שלוקחים יותר סיכונים. מדובר בדיון אובייקטיבי על סמך אמירות של מפיצות גדולות בעבר בנוגע לכך שמסורתית תחילתו של דור חדש מאפשר למפיצות להשקיע תקציבים גדולים במשחקי IP חדשים הן בגלל שמשום שהכל מתחיל מאפס זו הזדמנות לבסס זכיונות חדשים שכן היצע המשחקים דל יותר ושהשחקנים נותנים יותר הזדמנויות למשחקים כאלה. עד כה לדעתי, המשחקים הקיימים והמוכרזים שעונים על ההגדרות האלה הם לא בכמות שתואמת את התרשמותי מאמירות המפיצות בעבר על מתי נראה מהם משחקי IP חדשים בתקציב גדול.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 מאי 2014, 18:44

Kazz כתב:איך משחק שתוקצב ומעוצב ע"פי פלטפורמות דור ישן הוא משחק שקיים רק בזכות הדור החדש? אי אפשר להצביע על משחקי קרוס-ג'ן כדוגמה לכך שתחילת הדור החדש מדרבן יצירת משחקי IP חדשים בתקציב גבוה משום שהם היו קיימים גם ללא הדור החדש.

זה לא דיון על מה 'שמספיק טוב לי'. זה אחלה שעושים יותר משחקים דיגיטליים שלוקחים יותר סיכונים. מדובר בדיון אובייקטיבי על סמך אמירות של מפיצות גדולות בעבר בנוגע לכך שמסורתית תחילתו של דור חדש מאפשר למפיצות להשקיע תקציבים גדולים במשחקי IP חדשים הן בגלל שמשום שהכל מתחיל מאפס זו הזדמנות לבסס זכיונות חדשים שכן היצע המשחקים דל יותר ושהשחקנים נותנים יותר הזדמנויות למשחקים כאלה. עד כה לדעתי, המשחקים הקיימים והמוכרזים שעונים על ההגדרות האלה הם לא בכמות שתואמת את התרשמותי מאמירות המפיצות בעבר על מתי נראה מהם משחקי IP חדשים בתקציב גדול.

כי המשחק תוקצב ומעוצב ע"פ פלטפורמות דור חדש ופלטפורמות דור קודם. ביחד. בצוותא. במקביל. האחד לא סותר את השני.
ללא הדור החדש, המשחק לא היה קיים.
מעבר להיגיון הפשוט, יש את העובדה שהמשחקים האלו יוצאים בתקופה שהיא תחילת דור, ככה שבכל מקרה הם תחת המטריה של IP חדש, שיוצא בתחילת דור.

הנה העובדות האובייקטיביות:
- אתה טוען שרוב המפיצות הגדולות מאמינות שבתחילת דור קל יותר לבסס IP חדש ולכן לא ראינו בשלהי הדור הקודם הרבה IP חדשים.
- אנחנו בתחילת דור חדש ואנחנו זוכים לכותרי ענק כמו WATCH DOGS, DESTINY, DEVISION, THE CREW, THE ORDER, DRIVE CLUB, QB וכותרים לא ענקיים, אבל מאוד משמעותיים כמו SO, THE EVIL WITHIN, EVOLVE, FORTNIGHT.
- בנוסף להמון מותגים חדשים לגמרי, אנחנו זוכים גם לחידושים של כותרים שהיו בתרדמת שנים ארוכות, כמו וולפנסטיין, AMPLITUDE ורבים אחרים. חידושים לכותרים, שהסיכון לפתח אותם בתחילת דור מתון יותר, לטענת המפיצות הגדולות.

אז שוב:
אם המספר הגדול מאוד של כותרים חדשים ברשימה הזאת לא גדול יותר מזה שאנחנו רואים בכל שנה, ללא קשר לתקופה שבה נמצאים בדור, אז אין אף פעם בעיה של חוסר בIP חדשים, כי הכמות הגדולה הזאת היא משהו שבשגרה.
אם המספר הגדול מאוד של כותרים חדשים ברשימה הזאת גדול יותר מזה שאנחנו רואים בכל תקופה אחרת בדור, אז המפיצות הגדולות אכן מוציאות בתחילת הדור יותר IP חדשים, מאשר בתקופות אחרות בדור.

הנתונים ברורים. ההיגיןו פשוט וקל. אתה רק צריך לבחור מה משתי הברירות האפשריות נראית לך הגיונית יותר.
אם הראשונה נראית לך הגיונית יותר, התלונות על מחסור בIP חדשים לא מבוססות.
אם השניה נראית לך הגיונית יותר, התלונה שלך כרגע לא מבוססת.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 10 מאי 2014, 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 מאי 2014, 20:45

יותר סביר שמשחקי קרוס-ג'ן שיוצאים השנה החלו פיתוח ועיצוב לפני שלמפתחות היה מידע שלם או דבקיטס של הקונסולות החדשות. בכל אופן, זה לא משנה, כי ברגע שהמשחק מוצע על שתי דורות אי אפשר להגיד שהוא קיים רק או ברובו בזכות הקונסולות החדשות ויותר הגיוני (וגם מבוסס במקרה של וואטצ' דוגס) שמדובר במשחק שמושתת על הדור הקודם שמקבל גם פורט לדור הבא. אתה לא יכול להוכיח שדסטיני או וואצ' דוגס או TEW לא היו יוצאים בכלל לו הPS4 והXB1 לא היו בשוק.

את המשחקים של מיקרוסופט ובעלי פלטפורמות כבר הזכרתי לחיוב. משחקי קרוס-ג'ן לא מתאימים. EVOLVE, שהורדת דרגה, הוא דווקא מן הדוגמאות הבודדות מצד מפיצות צד ג' שיוצאים השנה. The Crew גם נחשב אבל אישית הקטע של משחקי מירוץ קצת באיזור האפור בשבילי.
לא אמרתי דבר נגד הזכיונות החדשים האחרים, רק שהם לא נכנסים לקטגוריה של משחקי בתקציב גבוה שניתן לשייך את קיומם והוצאתם עם התחלתו של דור חדש. בכל אופן, לוולפנסטיין היה משחק בדור ה360\פס3. פורטנייט הוא בכלל בלעדי למחשב. והקיקסטרטר של אמפלידוט הוא בדרך לכשלון (וגם ככה מיועד לפס3 ולפס4).

משחקי IP חדש שיוצאים השנה ממפיצות צד ג' כמשחק ריטייל במחיר מלא ולא בין-דוריים:

Evolve
The Crew

לא מצליח להיזכר באחרים אם יש. ואני מניח שניתן להחשיב גם את טיטאנפול לאחד שכזה, ואם נסתכל לא רק על המפיצות הבולטות, אז יש אם את bound by flame שיצא השבוע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 מאי 2014, 22:00

Kazz כתב:יותר סביר שמשחקי קרוס-ג'ן שיוצאים השנה החלו פיתוח ועיצוב לפני שלמפתחות היה מידע שלם או דבקיטס של הקונסולות החדשות. בכל אופן, זה לא משנה, כי ברגע שהמשחק מוצע על שתי דורות אי אפשר להגיד שהוא קיים רק או ברובו בזכות הקונסולות החדשות ויותר הגיוני (וגם מבוסס במקרה של וואטצ' דוגס) שמדובר במשחק שמושתת על הדור הקודם שמקבל גם פורט לדור הבא. אתה לא יכול להוכיח שדסטיני או וואצ' דוגס או TEW לא היו יוצאים בכלל לו הPS4 והXB1 לא היו בשוק.

את המשחקים של מיקרוסופט ובעלי פלטפורמות כבר הזכרתי לחיוב. משחקי קרוס-ג'ן לא מתאימים. EVOLVE, שהורדת דרגה, הוא דווקא מן הדוגמאות הבודדות מצד מפיצות צד ג' שיוצאים השנה. The Crew גם נחשב אבל אישית הקטע של משחקי מירוץ קצת באיזור האפור בשבילי.
לא אמרתי דבר נגד הזכיונות החדשים האחרים, רק שהם לא נכנסים לקטגוריה של משחקי בתקציב גבוה שניתן לשייך את קיומם והוצאתם עם התחלתו של דור חדש. בכל אופן, לוולפנסטיין היה משחק בדור ה360\פס3. פורטנייט הוא בכלל בלעדי למחשב. והקיקסטרטר של אמפלידוט הוא בדרך לכשלון (וגם ככה מיועד לפס3 ולפס4).

משחקי IP חדש שיוצאים השנה ממפיצות צד ג' כמשחק ריטייל במחיר מלא ולא בין-דוריים:

Evolve
The Crew

לא מצליח להיזכר באחרים אם יש. ואני מניח שניתן להחשיב גם את טיטאנפול לאחד שכזה, ואם נסתכל לא רק על המפיצות הבולטות, אז יש אם את bound by flame שיצא השבוע.

למה זה יותר סביר שמשחקי קרוס ג'ן שיוצאים בתחילת הדור החלו את הפיתוח בדור הקודם? דווקא משחקים כמו וואטצ' דוגס, שברור לנו שהפיתוח שלהם החל לדור הבא, בעזרת מחשבים שדימו את מה שהיה צפוי מהקונסולות החדשות הם גם עובדה קיימת, שאנחנו מכירים וגם יותר הגיוניים וסבירים.
אני לא יכול להוכיח שדסטיני או וואטצ' דוגס או TEW לא היו יוצאים? איזה קטע. תפנה אותי רק להוכחה האמפירית שלך שהם כן היו יוצאים, ללא הקונסולות החדשות.
העובדות ברורות. יש קונסולות חדשות. המשחקים האלו יוצאים. גם ידוע שוואטצ' דוגס תוכנן מההתחלה לנצל את קונסולות הדור הבא ומחשבים מתקדמים ולא רק את קונסולות הדור הקודם (יהיה יותר נכון להגיד שהן מקבלות פורט ולא ההפך, בדומה לבאטלפילד 3 שהוא פורט מהמחשב ו4 שהוא פורט מהקונסולות החדשות והמחשב).

אז בנוגע לוואטצ' דוגס טעית והמצב הוא בדיוק ההפך.
בנוגע לשאר המשחקים שהחלטת לקבל, עם הסטנדרטים הלא הגיוניים שלך, אתה גם מתבסס על הנחות חסרות היגיון ולא רלווטיות לדיון.
בנוגע לשאר המשחקים שאתה לא מקבל, עדין אין שמץ של סיבה הגיונית לא לקבל אותם. הם IP חדשים שיוצאים בתחילת דור חדש - שני הגורמים היחידים שרלווונטים לדיון.

אז אתה יכול לבחור שרירותית מה אתה משייך לדור החדש ומה לא וזה נחמד ויפה. אין לזה קשר לדיון, אז תמנע מזה.
אני מנסה לדבר איתך על העובדות.
העובדות הן:
- יש דור חדש.
- יוצאים שלל IP חדשים.

האם זה בגלל הדור החדש? אתה לא יודע. אני לא יודע. מה שאנחנו יכולים לנסות לבדוק, זה האם יש יותר משחקים חדשים בתקופה הזאת, לעומת תקופות אחרות.
הצגתי לך את הרשימה הארוכה במיוחד של כותרים חדשים (ומה לעשות שחלקם לא כותרי ענק, כי לא כל מפיצה היא EA או אקטיוויז'ן), אלא סתם גדולים. ידוע שהם יוצאים בתחילת דור חדש.
הניסיון שלך להוריד משחקים מהרשימה בגלל סיבות מוזרות, לא מתקבל על הדעת.

תצמד לעובדות. לא להרגשות שלך בנוגע למדד הרעננות של משחקים מסוימים, או לגבי האם משחק שיוצא ל4 פלטפורמות שווה למשחק שיוצא ל2.
העובדות הן רשימת הIP החדשים שיוצאת והעובדה שהם יוצאים בתחילת דור חדש. מעבר לזה, זה ניחושים לא מבוססים שלך, אז פשוט תמנע מזה.

אז אם אתה טוען שאין יותר IP חדשים, בבקשה תציג רשימה משנים אחרות, שמשתווה לרשימה הארוכה שהצגתי.
אם תעשה זאת, זה אומר שאין באמת בעיה של מחסור בIP חדשים, כי אנחנו רואים כאלו יוצאים כל הזמן ואז התלונות שלך לגבי הנושא לא באמת רלוונטיות.
אם לא תעשה זאת ותודה שהרשימה הזאת אכן גדולה יותר ממה שאנחנו רואים בשלבים אחרים בדור, אז זה אומר שהתלונה שלך כרגע לא מבוססת, כי אכן יש יותר IP חדשים בתחילת הדור.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 מאי 2014, 23:57

כי משחק שיוצא ב2014 התחיל פיתוח הרבה שנים לפני (בטח משחק כמו WD) על קונסולות הדור הקודם ועיצוב המשחק מושפע ישירות מהחומרה הקיימת. לקחת משחק על ה360 ולהגיד שגרסת XB1 ברזולוציה יותר גבוהה זה ניצול של החומרה החדשה ברמה ששתי הגרסאות בעל אותה חשיבות והשפעה זה בדיחה. יש סיבה למה השחקנים מאוכזבים מכל משחק קרוס-ג'ן שמוכרז כי הם מבינים שעיצוב ומכניקות המשחק צריכות להתבסס על החומרה הישנה כי המשחק אמור לעבוד עליהם. ראינו את אותו הדבר עם GZ - מדובר במשחק לפס3 ול360 ברמ"ח איבריו ושגרסת הדור הבא זה שיפור של רזולוציה ופריימים בלבד.

אבל גם ככה זה לא משנה. אם אתה לא יכול להוכיח ואני לא יכול להוכיח אז הפתרון הוא פשוט להתעלם ממשחקי קרוס-ג'ן כדוגמה לטענה כזו או אחרת. לטענה שלי זה לא מפריע, אבל לשלך זה כן.

אני נצמד לעובדות וזה שאתה שעושה שיוכים שרירותים. הגדרתי היטב את תחומי הדיון: משחקי XB1\PS4 בלבד בIP חדש ממפיצות צד ג' בעלי תקציב מכובד וכמשחק ריטייל במחיר מלא. למה הגדרתי את זה ככה? כי המפיצות עצמם מדברות כל הזמן שדברים כאלה נראה בתחילת דור חדש. משחקי IP חדש בתור משחקים דיגליטיים, מוזלים וצנועי-תקציב הם דבר מבורך אבל לא רלוונטי למגבלות הדיון. אלא אם תביא מפיצה שדיברה על כך שהיא כנראה תעדיף להציג משחקי IP חדשים באופן דיגיטלי ולא כ AAA.

נא הכן לי רשימה של משחקים מבוססי IP חדש (ולא רדומים, בטח לא כאלה שקיבלו הוצאות בדור הזה) ובעלי תקציב מכובד שיוצאים עבור פס4\XB1\מחשב בלבד בהוצאת ריטייל במחיר מלא (את משחקי הקרוס-ג'ן אתה הוצאת מהשיחה) ושאינם במימון מחזיקת פלטפורמה (שציינתי כבר לטובה).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 מאי 2014, 08:33

Kazz כתב:כי משחק שיוצא ב2014 התחיל פיתוח הרבה שנים לפני (בטח משחק כמו WD) על קונסולות הדור הקודם ועיצוב המשחק מושפע ישירות מהחומרה הקיימת. לקחת משחק על ה360 ולהגיד שגרסת XB1 ברזולוציה יותר גבוהה זה ניצול של החומרה החדשה ברמה ששתי הגרסאות בעל אותה חשיבות והשפעה זה בדיחה. יש סיבה למה השחקנים מאוכזבים מכל משחק קרוס-ג'ן שמוכרז כי הם מבינים שעיצוב ומכניקות המשחק צריכות להתבסס על החומרה הישנה כי המשחק אמור לעבוד עליהם. ראינו את אותו הדבר עם GZ - מדובר במשחק לפס3 ול360 ברמ"ח איבריו ושגרסת הדור הבא זה שיפור של רזולוציה ופריימים בלבד.

אבל גם ככה זה לא משנה. אם אתה לא יכול להוכיח ואני לא יכול להוכיח אז הפתרון הוא פשוט להתעלם ממשחקי קרוס-ג'ן כדוגמה לטענה כזו או אחרת. לטענה שלי זה לא מפריע, אבל לשלך זה כן.

אני נצמד לעובדות וזה שאתה שעושה שיוכים שרירותים. הגדרתי היטב את תחומי הדיון: משחקי XB1\PS4 בלבד בIP חדש ממפיצות צד ג' בעלי תקציב מכובד וכמשחק ריטייל במחיר מלא. למה הגדרתי את זה ככה? כי המפיצות עצמם מדברות כל הזמן שדברים כאלה נראה בתחילת דור חדש. משחקי IP חדש בתור משחקים דיגליטיים, מוזלים וצנועי-תקציב הם דבר מבורך אבל לא רלוונטי למגבלות הדיון. אלא אם תביא מפיצה שדיברה על כך שהיא כנראה תעדיף להציג משחקי IP חדשים באופן דיגיטלי ולא כ AAA.

נא הכן לי רשימה של משחקים מבוססי IP חדש (ולא רדומים, בטח לא כאלה שקיבלו הוצאות בדור הזה) ובעלי תקציב מכובד שיוצאים עבור פס4\XB1\מחשב בלבד בהוצאת ריטייל במחיר מלא (את משחקי הקרוס-ג'ן אתה הוצאת מהשיחה) ושאינם במימון מחזיקת פלטפורמה (שציינתי כבר לטובה).

הטענה שההבדל בין WD לדור החדש והקודם הוא רזולוציה גבוהה יותר בלבד, מראה כמה מעט אתה מבין על מה אתה מדבר. ההבדלים בגרפיקה אכן תהומיים והכי קלים לזיהוי (והעובדה שהם משמעותיים יותר ממה שאנחנו רואים בכל פורט לPC, מוכיחה כמה שהמשחק הזה תוכנן ופותח מלכתחילה עבור דור חדש של קונסולות), אבל כפי שכבר הוסבר לא מעט, הם רק פן אחד קטן בהבדלים שיש בין המשחקים. רק השינוי הגדול בAI, מלמד אותנו שמהיום הראשון, WD תוכנן, תוקצב ועוצב עם המחשבה על מכשירים חזקים בהרבה מאלו שיצאו לפני 8 שנים.

הפרמטרים היחידים שרלוונטים הם שהIP חדש ושהוא יוצא בתחילת הדור החדש.
כל ניסיון שלך לדלל את הרשימה, לא צריך להיות חלק מהדיון. כל ניסיון שלך לשנות את המשחקים שעליהם אנחנו מדברים, לא צריך להיות חלק מהדיון. כל ניסיון שלך להחליט שIP חדש מסוים לא שווה, בגלל הפלטפורמה שאליה הוא יוצא, או בגלל התקציב שלו, לא צריך להיות חלק מהדיון.
גם אם השדרוג לדור הבא לא מרשים במיוחד, זה לא רוונלטי כלל. כל מה שחשוב זה שמדובר בIP חדש, שיוצא בתחילת דור.
גם הטענה המיותרת של "אני לא סגור על משחקי מירוצים בכלל", לא רלוונטית. תדבוק בעובדות.

אז פעם נוסף אבהיר:
הרשימה של IP חדשים הוצגה. אין וויכוח על כך שמדובר בIP חדשים. אין וויכוח על כך שהם יוצאים בתחילת דור.
עכשיו כל שנותר הוא לבחור בין שתי האפשרויות ההגיוניות היחידות:
- הרשימה הזאת ארוכה בדיוק כמו בכל תקופה אחרת בדור ולכן התלונות על מחסור בIP חדשים לא מבוססות על המציאות.
- הרשימה הזאת ארוכה יותר מכל תקופה אחרת בדור ולכן התלונה שלך על מחסור בIP חדשים בתחילת הדור לא מבוססת על המציאות.

אין אפשרויות הגיוניות אחרות, אם מדברים רק על העובדות. דעתך על כמה המשחק שווה להקרא דור הבא, או לא, לא מעניינת אף אחד. גם דעתך על ז'אנר כזה, או אחר, לא רלוונטית לדיון. אין צורך להתייחס לטענות הללו כלל.

אם אכן יש יותר IP חדשים שיוצאים בתקופה הזאת, מאשר בתקופות אחרות בדור, אבל אתה טוען שאין קשר בין יציאת הדור החדש והעובדה שיש עליה פתאומית בIP חדשים, אתה מוזמן להציע הסבר אחר לעליה הזאת (זה, כמובן, בהנחה שאתה לא חושב שבכל שנה יוצאת כמות זהה של IP חדשים).
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 מאי 2014, 01:28

נא הבא מקורות לשינויים במשחקיות בין דורות של וואטצ' דוגס. ובכללי, אם משחק נבנה מ the grounds up לחומרה החדשה אז לא צריכים להיות בכלל גרסאות דור קודם.

אני לא מבין, למה אתה מנסה לשנות את משתני הדיון שאני העלתי? אתה חושב שההבחנה שהעלתי לא מעניינת ולא משנה? סבבה. אבל אם אתה מנסה להראות שההבחנה הזו מניבה מספיק משחקים אז נא ציין אותם. כלומר, בלי משחקי קרוס-ג'ן ומשחקי ריטייל. לא אמרתי דבר על כמות כלל משחקי IP חדש באשר הם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 18 אורחים