bling כתב:זה באמת נראה הדבר הכי מעניין שאינסומניאק עשו מאז בערך ימי הפס2, אני מנחש שטכנית הוא לא המשחק הכי מתקדם שיש (אינסומניאק אף פעם לא נחשבו למפלצות טכנולוגיה במיוחד) אבל לדעתי הוא בין היפהיפיים והנעימים לעין שראיתי, פשוט בגלל אומנות מושלמת, הצבעים העזים והעיצוב, סרט אנימציה בזמן אמת.
גם הגיימפליי נראה מאוד מקורי ומרענן, גם אם לוקח ממשחקים אחרים השילוב בין כל המכניקות עושה רושם מעולה, אני מקנא בבעלי הבוקס שתפסו את אינסומניאק בדיוק בזמן שהם עושים קאמבק שכזה אחרי דור כל כך בינוני על הפס3 (ועוד אחרי פיוז לקינוח שחתם בכלל את הבינוניות שלהם), זה נראה כמו החלום הרטוב של איך שהייתי רוצה שאינפמוס יראה על דור חדש, בלי קשר בהכרח לסגנון הגראפי.
bling כתב:ברור שהם הוכיחו מספיק פעמים, פשוט לא הרבה מדי בדור הפס3 והתחילו להתעורר ספקות במיוחד כשפיוז היה זבלון לכל דבר, משהו שאינסומניאק בחיים לא התדרדרה אליו עד כדי כך לפני.
מבחינת ראטצ'ט לפי מה שראיתי TOD ו CIT היו באמת סבבה, השאר, לא נחשבים למדהימים במיוחד, כולל כמה פרויקטים כושלים כמו משחק ה TOWER DEFENCE ומשחק ה CO-OP שעשו תחת המותג.
בוא נגיד שקשה לאמר שהיה להם דור מבריק במיוחד, ולפחות הטריילר הזה נראה כמו הדבר הכי מעניין שעשו מזה שנים.
swiss-the-engine כתב:http://microsoft-news.com/rumor-microsofts-e3-2014-related-announcements-leaked-reveals-upcoming-xbox-exclusive-games/
Nucleus_Dawn כתב:
שני משחקים ראטצ'ט וקלאנק פשוט מצוינים ושני משחקי ראטצ'ט וקלאנק בעלי קנה מידה קטן יותר פשוט מצוינים זה לא הרבה מדי בדור הפס3?
הם פיתחו גם 3 משחקי רזיסטנס מעפנים, פיוז מעפן ומשחק הקואופ המעפן, כי כמו שאמרתי, הם לא אחידים באיכות המשחקים שלהם (סביר להניח שזה פשוט צוות טוב וצוותים לא טובים, כי אין סיכוי שצוות אחד יכל לפתח 8 משחקים בדור הזה).
את המשחק הזה, אין ספק שעושה הצוות הראשי שלהם ועם הגיימפליי שהם שחררו, זה הופך לעוד יותר ברור.
אם הם יתרכזו פחות בכמות במהלך הדור הזה, הם יוכלו גם לשמור על האיכות הגבוהה שהם מסוגלים לה, כמו שהם הוכיחו 4 פעמים במהלך 7 השנים האחרונות.
bling כתב:אני לא חובב פלטפורמרים גדול אבל אם נשפוט לפי הממוצעים אז 2 הראטצ'טים הדיגיטליים הם בעלי ממוצע 76 שזה רחוק מלהיות נהדר, בינוני אולי במקרה הטוב.
2 משחקי הריטייל המלאים סבבה וכותרי ה CO OP וה TOWER DEFENCE גרועים.
רזיסטנס סדרה סבירה יחסית אבל היא גם בינונית למדי ורחוקה מלהבריק.
פיוז זוועה ברמה של זבלון לכל דבר.
בקיצור, דור בינוני, זה ברור שהם יצאו עם שם הרבה פחות טוב מהדור הזה מאשר איך שהם נכנסו אליו, והרבה פקפקו בהם לקראת החשיפה של SO, צריך סימן יותר טוב מזה?
Nucleus_Dawn כתב:
הממוצע לא מעניין במיוחד. כחובב פלטפורמרים ששיחק במשחקים האלו, אני יכול להגיד שהם ממש מצוינים, עם עיצוב שלבים כיפי מאוד, נשקים נהדרים, שליטה מצוינת, סיפור משעשע ועיצוב אומנותי מרהיב ביופיו.
זה דור שבו הם פיתחו משחקים טובים יותר, מאשר בדור הקודם (משחקי R&C לPS2 היו פחות טובים באופן משמעותי למדי) ובכך הראו מגמת שיפור נהדרת.
הצוות ב' שלהם לא הצליח לפתח משחקים מוצלחים כל כך. בגלל זה הוא צוות ב', כנראה.
swiss-the-engine כתב:מה הממוצע של משחקי ראצ'ט מימי הפס2?
אני דווקא קצת התבאסתי על כמות האוייבים... אני די ציפיתי לכמויות שיש בדד ריזינג
bling כתב:3 משחקים עם ציונים של 90,91 ו 88 ומשחק אחד (DEADLOCK) עם ציון יחסית מאכזב של 81.
ובקשר לכמויות אויבים, זה עדיין עולם פתוח יש רצון להסתובב קצת בסביבה ולהנות מפלטפורמה וכל המכניקות בלי שכל שנייה יקפוץ עלי נחיל של אויבים, אני לא אוהב יותר מדי ספאם שכזה, וגם באינפמוס זה היה מעצבן.
sorry you feel that way, but know we had to partner with the right group that believed in us and the vision of the game, wanted to see that vision came to life, and was ok with us retaining the rights to our creation.
In all of those regards, Microsoft has been a terrific partner in making Sunset Overdrive reality.
DrKeo כתב:הייתי מבין את הטעון של אינסומניאק עכשיו כשפיל ספנסר עומד בראש החטיבה שהוא גיימר על ובאמת הולך לעשות טוב לXBOX אבל נשמע לי מוזר שזה מה שהם אומרים על מיקרוסופט כשהם התחילו את תהליך הפיתוח כשדן מטריק היה בראש הקבוצה שהוא היה סוג של חליפה דושבאג. ביחוד שסוני היו ידועים עד לא מזמן כנותני הזדמנות לכל מני פרוייקטים מוזרים ואיזוטרים כמו המשחקים של that game company או קוונטיק דרים.
DrKeo כתב:הייתי מבין את הטעון של אינסומניאק עכשיו כשפיל ספנסר עומד בראש החטיבה שהוא גיימר על ובאמת הולך לעשות טוב לXBOX אבל נשמע לי מוזר שזה מה שהם אומרים על מיקרוסופט כשהם התחילו את תהליך הפיתוח כשדן מטריק היה בראש הקבוצה שהוא היה סוג של חליפה דושבאג. ביחוד שסוני היו ידועים עד לא מזמן כנותני הזדמנות לכל מני פרוייקטים מוזרים ואיזוטרים כמו המשחקים של that game company או קוונטיק דרים.

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים