Kazz כתב:תגיד אתה רציני? אני זה שהתחלתי את הדיון ואמרתי בצורה ברורה שאני מגיב למה שהמפיצות הגדולות בדרך כלל אומרות כאשר שואלים אותן מה נראה מהם משחק IP חדש בתקציב גדול שיימכר לצד משחקי ריטייל ב60דולר. והתשובה שלהם זה בתחילת דור חדש. לדעתי, עדיין לא ראיתי כמות משחקים שכזו שתואמת את האמירות האלה.
אני די עקבתי אחר WD. לא ראיתי שום דבר מגרסת הפס4\XB1 שלא גורמת לי לחשוב שמדובר ב up-port. זה בטח לא משחק שפותח מהבסיס כדי להשתמש בדור החדש. אבל שוב, מה זה משנה? אתה בעצמך הוצאת משחקי קרוס-ג'ן מהדיון. אם אני לא יכול להוכיח שWD היה יוצא על הפ3 ו 360 גם אם לא היה יוצא דור חדש, אתה לא יכול להוכיח שהמשחק היה יוצא רק לדור החדש. אז הדרך הוודאית היחידה לשייך קיום משחק לדור חדש הוא משחק שלא יוצא לפס3\360. אז די להביא משחקים כאלה.
ומשחקים דיגיטליים לא נחשבים כי הדיון הוא על משחקי ריטייל שנמכרים ב60דולר. כי זה מה השואל מתכוון וזה למה שהמפיצה מתכוונת בתשובה. אלא אם כן המפיצה ציינה ספציפית שהיא הולכת לשחרר IP חדשים רק באמצעות משחקים דיגילטיים בתקציב צנוע.
אז שוב, זה אתה שלא נצמד לעובדות ולא מביא רשימה שתואמת את הדברים. אני הבאתי רשימה שכזו ממה שאני זוכר (כולל משחקים כמו THE CREW, שהנקודה שהעלתי הייתה aside יותר בכיוון הסובייקטיבי) ואתה לא הבאת רשימה וכל הזמן העלת משחקים שאינם מתאימים לה. אז שוב, אם אתה חושב שההבחנה שפירטתי היא סתמית אז אתה מוזמן להמשיך הלאה. אבל אם בכל זאת אתה רוצה לטעון שמספר המשחקים שעונים להגדרה הזו די רבים לדעתך אז תמנה משחקים שאכן עונים על ההגדרה.
ההבחנה שהעלית לא רק חסרת היגיון, אלא גם סובייקטיבית לחלוטין. זו דעתך (הלא הגיונית) שמשחק שיוצא לפטלפורמה X וY, לא שווה ערך למשחק שיוצא לפלטפורמה X והיא איננה רלוונטית לדיון.
כפי שאמרתי מספר פעמים וכפי שswiss גם הדגיש פעם נוספת, מה שתחילת דור חדש מספק זה התלהבות אדירה, לצד חוסר בתחרות בפלטפורמות שבהן הלקוחות הראשוניים רוצים לשחק את המשחקים שלהם. זה ההבדל ולכן הדבר היחיד שמשנה בנוגע לIP חדשים, בתחילת הדור, זה שהם IP חדשים, שיוצאים בתחילת הדור. העובדה שהם לא יוצאים רק לפלטפורמות החדשות, איננה רלוונטית.
כמו שאתה אמרת, התשובה של המפיצות היא "בתחילת דור חדש". לא "בתחילת דור חדש ואך ורק על הקונסולות החדשות ולעולם לא ניגע יותר בישנות". פעם נוספת, אתה מראה שההבחנה המלאכותית הזאת לא רק חסרת כל היגיון, אלא גם חסרת כל קשר לטענות שאתה העלית בעצמך.
כמה המשחק היה אפשרי ללא הדור החדש, או כמה הוא מנצל את הדור החדש, לא רוולנטי במאומה לטענה שלך. כל מה שרלוונטי זה שהמשחק הזה הוא חלק מIP חדש, שיוצא בתחילת הדור. כל הבחנה אחרת, היא סובייקטיבית בלבד ואתה בעצמך אמרת שאתה מעדיף לנהל דיון אובייקטיבי. אז תפסיק לערבב את העובדות עם הדעות שלך ותתייחס לנושא בהתאם.
הרשימה הארוכה נותרת ארוכה ואתה עדין לא החלטת אם היא ארוכה כמו בכל תקופה אחרת בדור (כלומר, תמיד יש המון IP חדשים ולכן התלונות במהלך הדור לא מבוססות), או שהיא ארוכה יותר מתקופות אחרות במהלך הדור (כלומר, התלונה שלך בדיון הזה לא מבוססת).
אין עוד אפשרויות, כאשר אנחנו מדברים על העובדות.
שים לב שזה המצב, אפילו כאשר אתה לא מתייחס למשחקים בעלי קנה מידה קטן יותר, שבכל מקרה היו רק שניים ברשימה שלי ולכן הופכים אותה מארוכה מאוד, לעדין ארוכה מאוד.