אם סוני חשבה שמדובר פה בנמושות כמו שהתחרתה איתם בעבר כמו סגה או נינדטנדו שירימו ידיים אז היא טועה, זה הולך להיות דור ארוך ומאבק קשה.
כל הכבוד להם שהם עשו את השינויים הנדרשים גם אם זה מוציא אותם קצת מגוחכים אחרי כמו שקאז הצביע, עדיף להראות מגוחכים ולשרוד מאשר להשאר אטומים ומקובעים כמו נינטנדו ולמות.
נינטנדו במצב הרבה יותר טוב מסוני כלכלית
ואני לא מבין את השינאה שלך לנינטנדו ?
נינטנדו נטשה רק 2 קונסולות בהיסטוריה שלה ,הווירטואל בוי ,והDD64 ,שניהם נימכרו בכמויות מאוד קטנות ,והופסקו מהר מאוד
הDD64 יצא למעשה מת עוד לפני ההשקה ,ואין לי מושג למה נינטנדו החליטו למכור אותו בכלל
אולי יתחיבות עסקית ? ,אין לי מושג
בעניין הקינקט -זה טוב ורע
רע למה ? -כי זה כבר לא יהיה סטנדרט ,שכל מפתח יכול לבנות אליו במהלך הדור הזה
זה אומר שבמשחקים מסוימים שזה כן היה יכול לתת יתרון מול המתחרות ,זה כבר לא יתן
דברים כמו לצוות על החוליה שלכם ,עם פקודה קולית
או לזרוק רימון עשן עם תזוזה ביד (בלי לוותר על הגימפאד ) ,במילים אחרות זה יכל לשמש גם לקור בצורה יעילה
אבל עכשיו מפתחות יתצרכו לתת פיתרון לגימפאד בלי תוספת קינקט ,מה שאומר אותה השליטה כמו בPS4 ,בלי יתרונות
מין הסתם רוב מפתחות הקור יוותרו על הקינקט ,ויעשו גירסה דומה לPS4\XBO\PC\סטים בוקס \ומאק
למה טוב ? -מחיר תחרותי
בכל מקרה רובנו נישכח מההחלטה הזאת מהר מאוד
מבחינתי זה הולך להיות דור משעמם ,מבחינת שוני בחומרה ופיצרים
בכל מקרה בנוגע לנינטנדו -לא היתי רוצה לראות אותה מבטלת את הגימפאד שלה לWIIU ,וזה גם ידפוק אותה ,כי חלק מהמשחקים פשוט מחיבים אותו
כולל פיקמין 3 ומאריו 3D לאנד לדוגמה (מאריו בחלק מהשלבים )
אני חושב שנינטנדו פשוט צריכה לסחוב את הWIIU ,לאיזה 4 שנים אורך חיים כמו הגימקיוב ,מאריו קארט וSSB יעזרו בינתים