SgtDonowitz כתב:טוב, אחרי הפסקה די ארוכה ממשחקים חזרתי לטומב ריידר ואני חייב להגיד שהמשחק פשוט נהדר! מזכיר לי את אנצ'רטד ממש לטובה ובו בזמן גם טיפה שונה ממנו. התחלתי את המשחק כמעט לפני חצי שנה והפסקתי לשחק בו כי ההתחלה לא הייתה יותר מדי לטעמי אבל ההמשך פשוט נהדר!
Nucleus_Dawn כתב:
הוא באמת נהדר. עולה על אצ'רטד בכל הנוגע לבניית שלבים ועיצוב העולם. העולם גם מרגיש יותר אורגני וגם מוסיף המון למשחקיות, בגלל הפלטפורמינג החצי אוטומטי (לעומת פשוט אוטומטי באנצ'רטד) ואזורים שיש בהם כל מיני דברים הריסים, שמשפיעים על הקרבות (אם זה לירות באיזה מנורת שמן ולשרוף אויבים, או לירות בקורות תמיכה של איזו בקטה ולהפיל אותם). גם יש בו פאזלים יותר טובות, לפי דעתי.
הוא לא טוב כמוהו בset pieces ובacting, אבל הכיף של המשחקיות עצמה לגמרי מכפר על זה.
Laskin כתב:אני לא חושב שTOMB RAIDER טוב מאנצ'רטד כמעט בדבר, מלבד זה שהוא "פתוח" יותר.
אבל עדיין נהנתי ממנו
Nucleus_Dawn כתב:אני בשעה ה30 בDS2.
אני לא יודע מה הסיבה לכך, אבל פתאום אני יכול לראות במדורות את כל האזורים שלא הגעתי אליהם עדין ואת כל המדורות שלא גיליתי. יש עוד ממש מלא אזורים שלמים שלא ראיתי ואפילו מדורה או שניים באזורים שעברתי, שעדין לא מצאתי.
יש במשחק הזה ממש המון משחק.
Nucleus_Dawn כתב:איבדתי 100 אלף נשמות, בגלל המלך וונדריק ובגלל שהורעלתי באיזה אזור מבאס.
תקולל המלך וונדריק! תקולל!!!
אני מניח שהוא כבר מקולל מאוד, אז זה לא כזה דבר נורא להגיד עליו, אבל שיהיה.
זה לא באמת כזה הרבה (אולי 3 רמות), אבל עדין מבאס.
Death_119 כתב:ולי יש בקושי 4000 בראשון, אתה מדבר פה על סכומים אסטרונומיים. בכל מקרה, לאחר שהמשחק שכב אצלי על המדף קרוב ל-3.5 שנים אמרתי לעצמי למה לא והתחלתי לשחק בDark Souls הראשון על הפס3, מה אני אגיד, אין לי מושג איך נתתי לפנינה כזאת לשבת בלי שנגעתי בה, המשחק פשוט מהמם כידוע לכולם, מניח שיחזיק אותי בחודשים הקרובים. הירידות פריימים קצת מרגיזות אבל לא תכופות יותר מידי כך שזה סביר.
סכומים לא כאלה גדולים, ברמה 130+. יש לי הרבה יותר מזה בנשמות ששמורות לי בinventory.
לא יודע איך אתה סובל את דארק סולס. עיצוב משחק שבור מהיסוד, מלא מלכודות לא הגיוניות, מחסור חמור באחידות ועיצוב אומנותי משעמם ומעפן.
מצד שני, אולי שווה לקפוץ אליו שוב, עכשיו כשאני טיפה יותר וותיק בסדרה. אם רק היתה גירסאת מחשב.
Death_119 כתב:טוב, אני רק רמה 6. בסך הכל שעתיים בתוך המשחק.
טענה מוזרה מאחר והגיימפליי של המשחק לא השתנה במהומה בין השני והראשון על פי הביקורות, כך שלא הבנתי אם זו ציניות.
אני בסך הכל שעתיים בתוך המשחק ובאזור השני (Undead Bourge), אבל אין לי שום טענות לאיך שהמשחק נראה, הוא יפיפה מבחינת הArt (אחת מנקודות החוזק שלו שחזרו בשלושת הביקורות שלו שראיתי של IGN, Gamespot וGT), גם בצד הטכני הוא נראה ממש טוב לטעמי, הטקסטורות מאוד חדות והוא רץ ב-30 פריימים יציב ברוב הזמן (למרות שיש ירידות פריימים חדות מאוד פה ושם). הוא גם מאוד מגוון בסביבות על פי הביקורות.
זה עדיין ציניות? יש גרסאת מחשב. התכוונת שהיא לא שחיקה אולי (אין לי מושג אם היא שחיקה או לא).
http://www.metacritic.com/game/pc/dark- ... ie-edition
Nucleus_Dawn כתב:
בהודעה הייתי משוכנע שהתכוונת לדימון סולס. אז זו לא ציניות, אלא בלבול.
ניסית להתקין מודים? הבנתי שהם משפרים באופן מאוד משמעותי את המשחק, כולל לדאוג שהוא ירוץ ב60FPS ויראה הרבה יותר טוב.
Death_119 כתב:אני רץ על הפס3, אין מודים לצערי ואין 60 פריימים.
Nucleus_Dawn כתב:
למה אתה עושה את זה לעצמך.
אם אתה רק בהתחלה ואתה סובל מנפילות הפריימים, חכה שתגיע למקום עם החרקים המוזרים והמלא סולמות (blight town, אני חושב). שם זה חריג כשהFPS קופץ מעל 30 ולא ההפך.
מצד שני, עד שלא יתקנו את המולטי של המשחק, באמת אולי עדיף לסבול את הרמה הטכנית הירודה בגירסאת הPS3.
Death_119 כתב:כן, ראיתי בביקורות שכולם מזכירים את המקום המדובר לרעה. שמע, אני לא אקנה עוד פעם משחק שכבר יש לי.
לחברה פה שמשחקים בוולפינשטיין, איפה קניתם אותו? כי ראיתי שבשונה מבעבר גם כדי לשחק אותו על סטים צריך להפעיל VPN דבר שעלול לגרור לבאן. מה הפתרון שמצאתם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 42 אורחים