kririn כתב:הגימקיוב היתה חזקה מהPS2 חומרתית ,והיתה מיועדת לקור ,ומה קרה ? נינטנדו נכשלו איתה
אז הלכו על הWII -והצליחו בענק -למרות שמתחת למכסה המנוע ,החומרה היתה גימקיוב משופרת ,שהיתה כבר מאוד מיושנת
הWII הצליחה מאוד מאוד במכירות -חברות צד שלישי החליטו מראש להמר על הPS3 וXBOX360 ,בלי קשר להצלחת הWII
אז בטח שהמון גימרים נטשו את הWII
יש המון משחקים שהיו יכולים להגיע לWII ,רק בגרפיקה מיושנת ,עם חברות צד שלישי היו בונות אליה מהתחלה
בפועל הרבה מנועים גרפים אף פעם לא עברו התאמה לWII ,נכון לWII היו מיגבלות חומרה
אבל עם כותרי COD ,כולל האונלין ,הצליחו להגיע לWII ,שההבדל העיקרי היה האיכות הגרפית ,הרבה כותרים אחרים היו יכולים להגיע
בכל מקרה הDS הצליחה ,וקיבלה הרבה תמיכה ,למרות החומרה המיושנת
ה3DS כבר במעל 40 מיליון היום
חומרה מיושנת לא אומר בהכרח ניסיון להתרחק מהקור ,כותר לגימרים לא חיב להיות עם גרפיקה מפוצצת
חלק מהחברות היום פשוט אוהבות "בלוקבסטרים " ,ובהם לחומרה כן יש הרבה חשיבות
"משחקי אפקטים" ,ניראים הרבה יותר טוב בחומרה חזקה
גרפיקה ראליסטית ופיצוצים
אבל לא כל משחק קור חיב להיות ככה
מבחינתי קסטליווניה האחרון ה2D ,הרבה יותר כיף מה3D ,שניהם משחקי קור ,אחד פשוט בנוי כבלוקבסטר מפוצץ סירטוני מעבר ואפקטים
kririn כתב:אתה מאשים את נינטנדו שחברות צד שלישי החליטו לנטוש אותה ?
חברות צד שלישי נטשו אותה מאז שהPS1 הצליחה ,זה לא שנינטנדו זרקה אותם מהחלון
הן פשוט החליטו ללכת על פלטפורמות אחרות
bling כתב:זה נראה ש MS הגיעה ל PARITY מושלם עם הפס4, זה אשכרה אותו מכשיר עכשיו וזה רק מצביע עד כמה סוני פגעה עם כל בחירה שעשתה עם הפס4.
המחיר עכשיו זהה וללא גימיקים נלווים, ניתן להשתמש באפליקציות גם ללא מנוי GOLD, מקבלים כל חודש משחקים חינם, סיילים והמשחקים הללו נלקחים במידה שאתה מתנתק מהשירות בדיוק כמו בפלוס (מה שאמור להביא למשחקים טובים יותר), די מדהים מה שהולך פה.
שוב פעם MS מוכיחה שהיא לא נינטנדו, הם לא אטומים והם מבצעים את השינויים הנדרשים כדי להשאר תחרותיים, אם סוני חשבה שמדובר פה בנמושות כמו שהתחרתה איתם בעבר כמו סגה או נינדטנדו שירימו ידיים אז היא טועה, זה הולך להיות דור ארוך ומאבק קשה.
כל הכבוד להם שהם עשו את השינויים הנדרשים גם אם זה מוציא אותם קצת מגוחכים אחרי כמו שקאז הצביע, עדיף להראות מגוחכים ולשרוד מאשר להשאר אטומים ומקובעים כמו נינטנדו ולמות.
Nucleus_Dawn כתב:
הם כבר הכריזו שבקרוב אחד המשחקים יהיה Dark Souls, שהוא בטח לא חדש, אבל כן נחשב איכותי יותר מרוב המשחקים שהם הציעו עד עכשיו.
זה כמובן ל360 בלבד. יהיה מאוד מעניין לראות מה הם יעשו עם השירות על הONE.
DrKeo כתב:די נו באמת קאז, אתה בכית ארוכות על הDRM וזה שכופים עליך קינקט ועכשיו כשהכל תוקן הם עם הזנב בין הרגליים? מאוד עצוב לי שהם התקפלו עם הDRM, הקינקט לא באמת משנה לגיימרים ביננו. ומה אכפת לך ממחלקת קז'ואל של אוביסופט או לא יודע מי מפתח משחק בלעדי לקינקט. לא שמעתי אפילו על אחד חוץ מאשר ממיקרוסופט עצמה, גם אם קיימים כאלה זה שלא שמענו עליהם אומר שזה לא אמור לעניין אותנו.
אם מיקרוסופט הייתה סובבת סביב הקינקט ונותנת את כל הלב פנימה אז הייתי קורא לזה חזון וכיוון, אבל היא לא. מיקרוסופט הכריזה על בערך 10 בלעדיים עד היום ומתוכם אין אף משחק שמשתמש בקינקט יותר מאשר ניווט בתפריטים או פקודה קולית פה ושם (חוץ מאשר משחקי קינקט לא מעניינים שהיו גם בדור הקודם), אולי אם הם היו מתחייבים לחזון שלהם היה גם יוצא מזה משהו אבל הם כפו על הקהל קינקט ולא נתנו שום תמורה לזה שיש לכולם קינקט אז שיעיפו אותו לעזאזל ויסגרו עניין. הם ראו איך סוני הרוויחה מהעמדת פנים של "הכל לגיימרים" והם רוצים גם נתח. צריך להגיד תודה שהחיקוי בדור הזה הוא להיות כמה שיותר הארד קור, בדור הקודם החיקוי שכולם ניסו לעשות היה שלטים מתנופנפים במקצועות ספורט שונים.
Yahel12 כתב:לא הבנתי מה קרה, מייקרוסופט הורידה את המחיר של הONE ל-400 דולר?
kririn כתב:אתה מאשים את נינטנדו שחברות צד שלישי החליטו לנטוש אותה ?
Yahel12 כתב:אז לפחות אני ואתה "הרווחנו" את הקינקט.. צר לי להגיד שאם העסקה הזו הייתה תקפת גם בהתחלה לא הייתי קונה את הקינקט עם הXbox One.
ברור, החברות לא נטשו סתם, אלא כי נינטנדו לא שמה עליהם והתייחסה רק לכמה נח יהיה לה לפתח לעצמה משחקים שם ומה שטוב עבורה, ולא חשבה לשנייה מה עם צד ג', בין יתר הטעויות.
מה נראה לך? שחברות צד ג' התארגנו יחד להחרים את נינטנדו? או שלא התארגנו, וסתם החליטו בשביל הכיף שלהם להוציא משחקים לקהל יעד מצומצם יותר?
kririn כתב:מהלך כזה יהרוג את המון הצרכנים ,וגם ככה לנינטנדו אין מספיק משחקים לWIIU
איך היא תשריץ פיתאום מספיק משחקים לאיזהWIIPC ?
ומה יהיה השוני בין WIIPC
לבין PS4\XBO\סטים בוקס \PC \מאק ?
נינטנדו צריכה לגרור את הWIIU ,ולנסות להגיע למצב שהקונסולה לא מדממת כסף ,מאריו קארט יכול לעזור לה לכמה חודשים
בסופו של דבר הם יצליחו להגיע גם ל250$ עם משחק ,מה שמאוד יעזור
זה בגדול הקיוב 2 ,אבל הקיוב היתה קצת ריווחית
אחרי 4-5 שנים אורך חיים ,נינטנדו תוכל להוציא ב400$ ,אזה WIIPC (אני מיתכוון PC מבחינת חומרה ) ,והחומרה ב400$ תיהיה חזקה משמעותית מהPS4\XBO
שאומנם כבר ירדו במחיר ,עד אז
אבל לנינטנדו יהיה יתרון ביצועים זמני (עד היורשות)
אבל בינתים נינטנדו חיבת פשוט חיבת לתמוך בWIIU ולסחוב איתה
Kazz כתב:חדשת XBOX גדולה בעוד 25 דקות. כנראה קשור להיילו.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=819994
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים