במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2014, 02:44

התקדמתי עוד איזה אלף בדארק סולס 2.
הסתובבתי לא מעט באזורים מתקדמים, כי לא ידעתי שאחת הבחורות שפגשתי פותחת את הדרך לעוד אזורים, אז אחרי שהרגתי המון המון אויבים באזורים קצת יותר מתקדמים ועברתי עוד כמה וכמה בוסים חביבים, הגעתי לשני אזורים חדשים ברצף, שהרגתי את כל היצורים בהם ב1-2 מכות והבוסים בהם היו קלילים במיוחד.
עכשיו הגעתי לאזור שיש בו קצת אתגר, אחרי הרבה זמן שלא היה כלל ("שלב הלבה"). עכשיו לוקח לי 3 מכות להרוג אויבים רגילים וקצת יותר להרוג את המשורינים. גם הסביבה יותר מאתגרת. יש איזה חדר גדול, עם פלטפורמות שתלויות מעל המון לבה ובפלטפורמה האמצעית יש אויב טנק, שכאשר הוא נותן מכה לרצפה, הפלטפורמה מפילה אותי ללבה. אכזרי קצת, אבל הם לימדו רגע לפני זה שיש לאויב הזה את היכולת לשנות את הסביבה, כאשר נלחמתי באחד מהם והשני נשאר מאחור ונתן מכות לאיזו לבנה בגשר והפיל אותה.
הדברים הקטנים האלו, שמלמדים אותך אלמנטים חדשים במשחק זה בדיוק מה שהיה חסר במשחק הראשון בסדרה והפך אותו ממשחק מאתגר, לסתם לא הוגן וקשה באופן מלאכותי.

אני כבר 27 שעות בפנים והמשחק באמת נהדר.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 18 מאי 2014, 13:38

טוב, אחרי הפסקה די ארוכה ממשחקים חזרתי לטומב ריידר ואני חייב להגיד שהמשחק פשוט נהדר! מזכיר לי את אנצ'רטד ממש לטובה ובו בזמן גם טיפה שונה ממנו. התחלתי את המשחק כמעט לפני חצי שנה והפסקתי לשחק בו כי ההתחלה לא הייתה יותר מדי לטעמי אבל ההמשך פשוט נהדר!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2014, 14:56

SgtDonowitz כתב:טוב, אחרי הפסקה די ארוכה ממשחקים חזרתי לטומב ריידר ואני חייב להגיד שהמשחק פשוט נהדר! מזכיר לי את אנצ'רטד ממש לטובה ובו בזמן גם טיפה שונה ממנו. התחלתי את המשחק כמעט לפני חצי שנה והפסקתי לשחק בו כי ההתחלה לא הייתה יותר מדי לטעמי אבל ההמשך פשוט נהדר!

הוא באמת נהדר. עולה על אצ'רטד בכל הנוגע לבניית שלבים ועיצוב העולם. העולם גם מרגיש יותר אורגני וגם מוסיף המון למשחקיות, בגלל הפלטפורמינג החצי אוטומטי (לעומת פשוט אוטומטי באנצ'רטד) ואזורים שיש בהם כל מיני דברים הריסים, שמשפיעים על הקרבות (אם זה לירות באיזה מנורת שמן ולשרוף אויבים, או לירות בקורות תמיכה של איזו בקטה ולהפיל אותם). גם יש בו פאזלים יותר טובות, לפי דעתי.
הוא לא טוב כמוהו בset pieces ובacting, אבל הכיף של המשחקיות עצמה לגמרי מכפר על זה.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 18 מאי 2014, 15:00

Nucleus_Dawn כתב:
הוא באמת נהדר. עולה על אצ'רטד בכל הנוגע לבניית שלבים ועיצוב העולם. העולם גם מרגיש יותר אורגני וגם מוסיף המון למשחקיות, בגלל הפלטפורמינג החצי אוטומטי (לעומת פשוט אוטומטי באנצ'רטד) ואזורים שיש בהם כל מיני דברים הריסים, שמשפיעים על הקרבות (אם זה לירות באיזה מנורת שמן ולשרוף אויבים, או לירות בקורות תמיכה של איזו בקטה ולהפיל אותם). גם יש בו פאזלים יותר טובות, לפי דעתי.
הוא לא טוב כמוהו בset pieces ובacting, אבל הכיף של המשחקיות עצמה לגמרי מכפר על זה.

וזה מה שנחשב, לא? הרי בשביל לראות סרט עדיף לי לשלם על סרט פחות כסף ולראות משחק וכתיבה בהרבה יותר טובים בדרך כלל, בסך הכל זה אחד המשחקים היותר טובים שיצא לי לשחק בשנה האחרונה (ולא שיצא לי לשחק יותר מדי בחצי ממנה:))

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2014, 15:29

אני לא חושב שTOMB RAIDER טוב מאנצ'רטד כמעט בדבר, מלבד זה שהוא "פתוח" יותר.
אבל עדיין נהנתי ממנו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2014, 15:37

Laskin כתב:אני לא חושב שTOMB RAIDER טוב מאנצ'רטד כמעט בדבר, מלבד זה שהוא "פתוח" יותר.
אבל עדיין נהנתי ממנו :)

הלוואי והיו מביאים את החבר'ה של נוטי דוג לכתוב ולביים את הסרטוני מעבר ולעשות את האירועים המתוסרטים, היה יוצא שילוב מושלם :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2014, 23:23

אני בשעה ה30 בDS2.
אני לא יודע מה הסיבה לכך, אבל פתאום אני יכול לראות במדורות את כל האזורים שלא הגעתי אליהם עדין ואת כל המדורות שלא גיליתי. יש עוד ממש מלא אזורים שלמים שלא ראיתי ואפילו מדורה או שניים באזורים שעברתי, שעדין לא מצאתי.
יש במשחק הזה ממש המון משחק.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 19 מאי 2014, 00:34

Nucleus_Dawn כתב:אני בשעה ה30 בDS2.
אני לא יודע מה הסיבה לכך, אבל פתאום אני יכול לראות במדורות את כל האזורים שלא הגעתי אליהם עדין ואת כל המדורות שלא גיליתי. יש עוד ממש מלא אזורים שלמים שלא ראיתי ואפילו מדורה או שניים באזורים שעברתי, שעדין לא מצאתי.
יש במשחק הזה ממש המון משחק.

כן מאיזשהי נקודה במשחק, לא זוכר בדיוק איזה אבל נראה לי שכשמגיעים כשפותחים את השער לטירה, אפשר לראות את כל המדורות שיש.
לא כל כך אהבתי את זה, אבל זה לא עד כדי כך קריטי. לגבי המדורות באזורים שעברת, יש כמה שערים שנפתחים רק בשלב מאוחר יותר במשחק ושייכים לאותם אזורים התחלתיים, בחלקם יש גם מדורות ככה שכנראה אלו המדורות שאתה רואה.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 19 מאי 2014, 11:02

התחלתי, משום מה, את The Witcher. הראשון. שיחקתי ממש כלום, בערך 20 דקות רק לראות שרץ בסדר, ואני כל הזמן תוהה אם מערכת הקרב המשונה שם היא באג מטורף (אני ממש לא מצליח להבין מה החוקיות של מתי אני פוגע בדמות ומתי לא. מדי פעם אני תקוע איפהשהו ופשוט לא מצליח לפגוע באף אחד. אה, וגם מד הנזק שלי לא יורד אף פעם, אבל זה יכול להיות כי אני עדיין בטוטוריאל) או שזה פשוט המשחק. שוין.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 מאי 2014, 12:14

סימתי את NSMB 2 ל3DS ,בגדול מישחק טוב ,אבל לא שונה בהרבה מהNSMB הקודמים
אני לקראת הסוף בMedieval II Total War

בגלל שלוקח המון זמן לסים מישחק בסדרה ,ובגלל שאני גרוע בסדרה ,רימיתי מהתחלה
וזה עדין לוקח לי הרבה זמן ,למרות שאני עושה את הקרבות על אוטומטית

יש דברים מטומטמים במשחק ,לדוגמה לפעמים יש מרד ,למרות מיסים נמוכים ,ומיבנים שבניתי ולמרות הרבה חילים
חוץ מיזה מעבר החילים ממקום למקום מאוד איטי ,כן יש ספינות ,אבל איך שהמפה מתוכננת ,ספינות יכולות לעבור רק בימים ואוקינוסים ,ולא בנהרות ,מה שאומר מעקפים גדולים שלוקחים המון זמן

כמו כן שכובשים אזור ,חיבים מישהו מהאצולה ,לבנות דברים ולגיס חילים ,זה תמיד עיצבן אותי בסדרה ,אבל פה במיוחד ,כי המפה מאוד גדולה
והמשחק מאוד איטי

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 מאי 2014, 16:27

איבדתי 100 אלף נשמות, בגלל המלך וונדריק ובגלל שהורעלתי באיזה אזור מבאס.
תקולל המלך וונדריק! תקולל!!!

אני מניח שהוא כבר מקולל מאוד, אז זה לא כזה דבר נורא להגיד עליו, אבל שיהיה.

זה לא באמת כזה הרבה (אולי 3 רמות), אבל עדין מבאס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 24 מאי 2014, 16:44

חזרתי ל-Bastion אחרי שעזבתי אותו ממש בהתחלה לפני כמה חודשים.
בהתחלה מאוד נהנתי ממנו כי הוא מרגיע וצבעוני. עכשיו אני נהנה כי הוא כבר לא הכי קל והוא דיי אפל במקומות מסויימים. לגמרי ממליץ.
"A man chooses, a slave obeys"

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 מאי 2014, 17:21

טוב חזרתי לDS2 ובמקור תכננתי להתחיל NG+ עם הדמות שכבר סיימתי איתה (שם המשחק יותר קשה, יש עוד כמה סוגי אויבים ולחלק מהאויבים יש עוד איזה התקפה) אבל איכשהו מצאתי את עצמי מתחיל משחק חדש והולך על בילד אחר.
הדמות המקורית שלי הייתה אביר מצויד היטב, לא טנק אומנם אבל שריון מכף רגל ועד ראש עם חרב גדולה ביד ימין ומגן ביד שמאל. הפעם הלכתי על משהו שיותר מזכיר נינג'ה, עם שתי חרבות בידיים (בלי מגן) קשת גדולה ושריון קליל כשאני בעיקר מפזר גלגלונים לכל כיוון.
ותשמעו, זה ממש מגניב :). לא הייתי ממליץ את זה אולי לסיבוב ראשון, אבל כסיבוב שני זה ממש נחמד, קצת קשה יותר אבל מהיר ומגניב בטירוף.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 מאי 2014, 18:10

Wolfenstein החדש הוא אחלה משחק. התחלה די צולעת שגרמה לי לחשוב שמדובר בפספוס, אבל מסתבר שלא. מאוד כיף, אחלה כתיבה ועלילה נחמדה. יש גם כמה קטעים בעברית ויידיש שכישראלים לא כדאי לפספס :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 מאי 2014, 19:26

סימתי את NSMB 2
חזרתי למאריו ולואיגי ל3DS

במחשב אני לקראת סיום Assassin's Creed Liberation

בעניין Assassin's Creed Liberation -ממליץ רק למי שחיב כל מישחק בסדרה
בגדול המישחק מרגיש מאוד קטן ובסיסי ,למישחקים מהסוג הזה
נו טוב פורט מהויטה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 מאי 2014, 03:47

מאוד נהנה מספלינטר סל בלאקליסט :). הם אשכרה למדו לקח חשוב מקונביקשן, והשלבים הם לא מסדרון אחד קטן שבו חייבים להיות התקפיים. אפשר לשחק Ghost לגמרי, אם רוצים :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 מאי 2014, 22:15

אני משחק בsly cooper לויטה... :oops:
נתנו אותו בחינם בפלוס בחודש שעבר אבל הוא גם שווה כסף... אני אוהב את המשחקים האלה... :P

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 מאי 2014, 07:15

Nucleus_Dawn כתב:איבדתי 100 אלף נשמות, בגלל המלך וונדריק ובגלל שהורעלתי באיזה אזור מבאס.
תקולל המלך וונדריק! תקולל!!!

אני מניח שהוא כבר מקולל מאוד, אז זה לא כזה דבר נורא להגיד עליו, אבל שיהיה.

זה לא באמת כזה הרבה (אולי 3 רמות), אבל עדין מבאס.

ולי יש בקושי 4000 בראשון :lol:, אתה מדבר פה על סכומים אסטרונומיים. בכל מקרה, לאחר שהמשחק שכב אצלי על המדף קרוב ל-3.5 שנים אמרתי לעצמי למה לא והתחלתי לשחק בDark Souls הראשון על הפס3, מה אני אגיד, אין לי מושג איך נתתי לפנינה כזאת לשבת בלי שנגעתי בה, המשחק פשוט מהמם כידוע לכולם, מניח שיחזיק אותי בחודשים הקרובים. הירידות פריימים קצת מרגיזות אבל לא תכופות יותר מידי כך שזה סביר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מאי 2014, 01:12

Death_119 כתב:ולי יש בקושי 4000 בראשון :lol:, אתה מדבר פה על סכומים אסטרונומיים. בכל מקרה, לאחר שהמשחק שכב אצלי על המדף קרוב ל-3.5 שנים אמרתי לעצמי למה לא והתחלתי לשחק בDark Souls הראשון על הפס3, מה אני אגיד, אין לי מושג איך נתתי לפנינה כזאת לשבת בלי שנגעתי בה, המשחק פשוט מהמם כידוע לכולם, מניח שיחזיק אותי בחודשים הקרובים. הירידות פריימים קצת מרגיזות אבל לא תכופות יותר מידי כך שזה סביר.

סכומים לא כאלה גדולים, ברמה 130+. יש לי הרבה יותר מזה בנשמות ששמורות לי בinventory.

לא יודע איך אתה סובל את דארק סולס. עיצוב משחק שבור מהיסוד, מלא מלכודות לא הגיוניות, מחסור חמור באחידות ועיצוב אומנותי משעמם ומעפן.
מצד שני, אולי שווה לקפוץ אליו שוב, עכשיו כשאני טיפה יותר וותיק בסדרה. אם רק היתה גירסאת מחשב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 מאי 2014, 17:03

סכומים לא כאלה גדולים, ברמה 130+. יש לי הרבה יותר מזה בנשמות ששמורות לי בinventory.

טוב, אני רק רמה 6 :). בסך הכל שעתיים בתוך המשחק.

לא יודע איך אתה סובל את דארק סולס. עיצוב משחק שבור מהיסוד, מלא מלכודות לא הגיוניות, מחסור חמור באחידות ועיצוב אומנותי משעמם ומעפן.

טענה מוזרה מאחר והגיימפליי של המשחק לא השתנה במהומה בין השני והראשון על פי הביקורות, כך שלא הבנתי אם זו ציניות.
אני בסך הכל שעתיים בתוך המשחק ובאזור השני (Undead Bourge), אבל אין לי שום טענות לאיך שהמשחק נראה, הוא יפיפה מבחינת הArt (אחת מנקודות החוזק שלו שחזרו בשלושת הביקורות שלו שראיתי של IGN, Gamespot וGT), גם בצד הטכני הוא נראה ממש טוב לטעמי, הטקסטורות מאוד חדות והוא רץ ב-30 פריימים יציב ברוב הזמן (למרות שיש ירידות פריימים חדות מאוד פה ושם). הוא גם מאוד מגוון בסביבות על פי הביקורות.

מצד שני, אולי שווה לקפוץ אליו שוב, עכשיו כשאני טיפה יותר וותיק בסדרה. אם רק היתה גירסאת מחשב.

זה עדיין ציניות? יש גרסאת מחשב. התכוונת שהיא לא שחיקה אולי (אין לי מושג אם היא שחיקה או לא).
http://www.metacritic.com/game/pc/dark- ... ie-edition
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מאי 2014, 17:51

Death_119 כתב:טוב, אני רק רמה 6 :). בסך הכל שעתיים בתוך המשחק.

טענה מוזרה מאחר והגיימפליי של המשחק לא השתנה במהומה בין השני והראשון על פי הביקורות, כך שלא הבנתי אם זו ציניות.
אני בסך הכל שעתיים בתוך המשחק ובאזור השני (Undead Bourge), אבל אין לי שום טענות לאיך שהמשחק נראה, הוא יפיפה מבחינת הArt (אחת מנקודות החוזק שלו שחזרו בשלושת הביקורות שלו שראיתי של IGN, Gamespot וGT), גם בצד הטכני הוא נראה ממש טוב לטעמי, הטקסטורות מאוד חדות והוא רץ ב-30 פריימים יציב ברוב הזמן (למרות שיש ירידות פריימים חדות מאוד פה ושם). הוא גם מאוד מגוון בסביבות על פי הביקורות.

זה עדיין ציניות? יש גרסאת מחשב. התכוונת שהיא לא שחיקה אולי (אין לי מושג אם היא שחיקה או לא).
http://www.metacritic.com/game/pc/dark- ... ie-edition

בהודעה הייתי משוכנע שהתכוונת לדימון סולס. אז זו לא ציניות, אלא בלבול.

ניסית להתקין מודים? הבנתי שהם משפרים באופן מאוד משמעותי את המשחק, כולל לדאוג שהוא ירוץ ב60FPS ויראה הרבה יותר טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 מאי 2014, 11:08

Nucleus_Dawn כתב:
בהודעה הייתי משוכנע שהתכוונת לדימון סולס. אז זו לא ציניות, אלא בלבול.

ניסית להתקין מודים? הבנתי שהם משפרים באופן מאוד משמעותי את המשחק, כולל לדאוג שהוא ירוץ ב60FPS ויראה הרבה יותר טוב.

אני רץ על הפס3, אין מודים לצערי ואין 60 פריימים :(.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מאי 2014, 11:59

Death_119 כתב:אני רץ על הפס3, אין מודים לצערי ואין 60 פריימים :(.

למה אתה עושה את זה לעצמך.
אם אתה רק בהתחלה ואתה סובל מנפילות הפריימים, חכה שתגיע למקום עם החרקים המוזרים והמלא סולמות (blight town, אני חושב). שם זה חריג כשהFPS קופץ מעל 30 ולא ההפך.

מצד שני, עד שלא יתקנו את המולטי של המשחק, באמת אולי עדיף לסבול את הרמה הטכנית הירודה בגירסאת הPS3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 מאי 2014, 12:59

Nucleus_Dawn כתב:
למה אתה עושה את זה לעצמך.
אם אתה רק בהתחלה ואתה סובל מנפילות הפריימים, חכה שתגיע למקום עם החרקים המוזרים והמלא סולמות (blight town, אני חושב). שם זה חריג כשהFPS קופץ מעל 30 ולא ההפך.

מצד שני, עד שלא יתקנו את המולטי של המשחק, באמת אולי עדיף לסבול את הרמה הטכנית הירודה בגירסאת הPS3.

כן, ראיתי בביקורות שכולם מזכירים את המקום המדובר לרעה. שמע, אני לא אקנה עוד פעם משחק שכבר יש לי :).

לחברה פה שמשחקים בוולפינשטיין, איפה קניתם אותו? כי ראיתי שבשונה מבעבר גם כדי לשחק אותו על סטים צריך להפעיל VPN דבר שעלול לגרור לבאן. מה הפתרון שמצאתם?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מאי 2014, 14:14

Death_119 כתב:כן, ראיתי בביקורות שכולם מזכירים את המקום המדובר לרעה. שמע, אני לא אקנה עוד פעם משחק שכבר יש לי :).

לחברה פה שמשחקים בוולפינשטיין, איפה קניתם אותו? כי ראיתי שבשונה מבעבר גם כדי לשחק אותו על סטים צריך להפעיל VPN דבר שעלול לגרור לבאן. מה הפתרון שמצאתם?

בטח יש אותו למישהו ששיתפת איתו ספרייה, לא?
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים