נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Kazz » 14 מאי 2014, 11:37

מכר ושלח לחנויות 6 מליון. במגוון מחירים. אני גם לא יודע איך הם מחשיבים את עותקי הPS+.

משחק מרוקסטאר לדור הבא שייצא עד מרץ 2015? אני לא רואה איך משהו אחר מלבד GTA5 למחשב\פס4\XB1.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מאי 2014, 13:35

KAZZ - יש שמועות על גירסת הדור הבא ומחשב של RDR.
מי יודע, יכול להיות שיבוא עם GTA V כבונוס או משהו :P
בתכל'ס - GTA V יכול להחזיק אותם לבדו השנה. לא ייאמן כמה מכר רק על 2 פלטפורמות, מוצלחות ככל שיהיו. המשחק יגיע גם ל-50 מליון עותקים בסוף.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 מאי 2014, 14:49

סוני פרסמה את הדוח השנתי שלה:
תמונה
חטיבת המשחקים של סוני הפסידה 78 מיליון דולר שנה שעברה השנה הם צופים רווח תפעולי של 200 מיליון דולר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מאי 2014, 20:38

הנתונים השנתיים של יוביסופט שוחררו. הפסד של 19 מיליון דולרים, בשורה התחתונה.
כנראה בגלל שני משחקים גדולים, לעומת שלושה בשנה שלפני כן, שהניבה רווח של יותר מ100 מיליון.

כמה נתונים מעניינים:
- AC IV מכר מעל 11 מיליון יחידות.
- FC3 מכר בשנה האחרונה מעל 3 מיליון יחידות. רגליים יפות. כלומר, הוא מכר יותר מ9 מיליון יחידות מאז שיצא ב2012.

קונסולות הדור הקודם הניבו 42% מההכנסות ברבעון האחרון.
קונסולות הדור הבא הניבו 20% מההכנסות ברבעון האחרון (13% לPS4).

יחס הרבה יותר טוב לדור הבא, ביחס לענקיות האחרות שראינו. "רק" פי שניים מהדור הקודם, לעומת פי חמישה אצל אקטיוויז'ן וEA.
הסיבה העיקרית, להערכתי, היא שעבורם הPC היא הפלטפורמה הבודדת המובילה, עם 24% מההכנסות (הPS3 עם 20% וה360 עם 22%) ולכן היחס כל כך שונה.
ניתן להניח גם שחוסר ההצלחה היחסי שלהם בדור הקודם הוא חלק לא קטן מכך שהם לא הצליחו להרוויח כסף בשנה החולפת, בשונה מהמתחרות הגדולות שלה.

יהיו מי שישמחו מאוד לשמוע שבעמוד הראשון והשני של המצגת שלהם הופיעו המשפטים הבאים:
NEW CYCLES
= OPPORTUNITY
FOR NEW BRANDS

New cycle’s early years
= great timing for new IPs

טענה שעומדת בקנה אחד עם Watch Dogs, Devision, The Crew, Child of Light, Valiant Hearts, וEpic Quest For Epic Loot. כולם IP חדשים, ברמות שונות של אכויות הפקה וז'אנרים שונים, שיוביסופט מנסים לבסס בתחילת הדור החדש.

כמו שנה שעברה, גם הפעם הם הדגישו שמשחקי עולם פתוח יהוו נתח שוק גדול יותר מהשוק. כלומר, ניתן להניח שהם יפתחו יותר משחקים כאלו.
בתור מישהו שגם אוהב את הסגנון שלהם בעיצוב העולמות הפתוחים וגם אוהב עולמות פתוחים באופן כללי, זה נחמד לשמוע. צריך רק לקוות שזה לא יהפוך ליותר מידי מילת באז, שמדביקים על כל משחק, ללא קשר להאם זה מתאים לו, או לא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2014, 21:28

מפתיע מאוד לשמוע שיובי הפסידה בשנה האחרונה, יכול להיות שהכח של AC על הדור הקודם מעט נשחק.

אני מהמר שהשנה תהיה אחת הטובות שלה, גם WD שעליו היא הכריזה כ IP החדש עם הכי הרבה PRE ORDERS שהיו אי פעם שהולך להיות להיט ענק, גם AC שיוצא לדור הבא וגם פאר קריי חדש.
כולם בוודאות גבוהה מאוד להיטים גדולים עד ענקיים, אין סיכוי שהשנה תהיה פחות מהצלחה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מאי 2014, 21:46

bling כתב:מפתיע מאוד לשמוע שיובי הפסידה בשנה האחרונה, יכול להיות שהכח של AC על הדור הקודם מעט נשחק.

אני מהמר שהשנה תהיה אחת הטובות שלה, גם WD שעליו היא הכריזה כ IP החדש עם הכי הרבה PRE ORDERS שהיו אי פעם שהולך להיות להיט ענק, גם AC שיוצא לדור הבא וגם פאר קריי חדש.
כולם בוודאות גבוהה מאוד להיטים גדולים עד ענקיים, אין סיכוי שהשנה תהיה פחות מהצלחה.

אני לא חושב שהכוח שלו באמת נשחק. הוא בכל זאת מכר 11 מיליון עותקים. אם אני זוכר נכון, זה מהווה עלייה במכירות וזה כנראה המשחק הכי נמכר בסדרה.
השנה הקרובה באמת נראית כאילו היא תהייה יותר טובה. אני מרגיש שWD הצלחה בטוחה. AC החדש ימשיך למכור מדהים, כמו שאר הסדרה וFC4 יוסיף בכיף עוד כמה מיליונים יפים, בהנחה והוא ישמור על הרמה של קודמו.

WD הוא המפתח, להמשך ההצלחה שלהם, אני חושב. הם צריכים לבסס אותו כאחד משלושת המותגים החזקים שלהם והם צריכים להוציא אותו בטווח שנים סביר. משחק כל שנתיים מWD, לצד משחק כל שנתיים של FC (אני מניח שהם ירצו להפריד בין שנות ההוצאה שלהם, איכשהו) וAC כל שנה יעשה המון טוב לשורה התחתונה שלהם במהלך הדור הקרב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2014, 21:47

הנתונים של FC3 מאוד מעודדים כשחושבים על DESTINY. קשה לי לדמיין מצב בו הוא לא מוכר כמה מליונים מעל FC3, גם אם הוא לא יוצא לPC בינתיים.
חשבתי הוא עומד על 6 ככה. לא זכרתי שהיה כזו הצלחה.
אני ממש שמח כי הוא היה משחק אדיר בעיניי.
ועכשיו הכריזו על 4 ואני מת לראות אותו בE3, למרות שהוא CROSS GEN

וזו תהיה שנה מעולה לUBISOFT, לדעתי. WD בכיף יכול להיות המשחק הכי נמכר לדור הבא, עד שיצא COD וסיכוי מאוד סביר שייקח אפילו לו כמה חודשים לעבור את המכירות שWD צבר, ולא ישבור אותו על היום הראשון שהוא יוצא :P
וזה במידה וWD יהיה משחק של 8 ככה, אם 9 אז יש מצב שהוא ייתן פייט טוב עד COD של 2015

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2014, 22:22

Nucleus_Dawn כתב:
אני לא חושב שהכוח שלו באמת נשחק. הוא בכל זאת מכר 11 מיליון עותקים. אם אני זוכר נכון, זה מהווה עלייה במכירות וזה כנראה המשחק הכי נמכר בסדרה.
השנה הקרובה באמת נראית כאילו היא תהייה יותר טובה. אני מרגיש שWD הצלחה בטוחה. AC החדש ימשיך למכור מדהים, כמו שאר הסדרה וFC4 יוסיף בכיף עוד כמה מיליונים יפים, בהנחה והוא ישמור על הרמה של קודמו.

WD הוא המפתח, להמשך ההצלחה שלהם, אני חושב. הם צריכים לבסס אותו כאחד משלושת המותגים החזקים שלהם והם צריכים להוציא אותו בטווח שנים סביר. משחק כל שנתיים מWD, לצד משחק כל שנתיים של FC (אני מניח שהם ירצו להפריד בין שנות ההוצאה שלהם, איכשהו) וAC כל שנה יעשה המון טוב לשורה התחתונה שלהם במהלך הדור הקרב.

אז ממה אם כך נבעו ההפסדים?
AC4 הצלחה ענקית אתה אומר, FC3 הצלחה עוד יותר גדולה ביחס לקודמיו.
אלו היו השמות הגדולים שלהם, אל תגיד לי שריימן מסכן אחד הרס הכל...

ד"א למרות שזה היה ברור לכולם, יובי אישרה רשמית ש FC4 יוצג ב E3 במסיבת העיתונאים שלה.
אני מקווה שזה אומר שלא נראה אותו גם אצל סוני או MS, כמה שיותר בלעדיים או משחקים שלא מופיעים במסיבות אחרות כמו של יובי או EA וכו' ככה עדיף.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2014, 06:48

bling כתב:אז ממה אם כך נבעו ההפסדים?

ד"א למרות שזה היה ברור לכולם, יובי אישרה רשמית ש FC4 יוצג ב E3 במסיבת העיתונאים שלה.
אני מקווה שזה אומר שלא נראה אותו גם אצל סוני או MS, כמה שיותר בלעדיים או משחקים שלא מופיעים במסיבות אחרות כמו של יובי או EA וכו' ככה עדיף.

FC3 מכר את רוב העותקים שלו בשנה הפיננסית הקודמת, שנגמרה במרץ 2013 (הוכרז במאי הקודם שהוא מכר 6 מיליון במהלך השנה הפיננסית הקודמת). בשנה הפיננסית הזאת הוא מכר "רק" 3 מיליון והרבה מהם, כמובן, היו במחיר מוזל, אז בזמן שהוא מכר המון ומבסס את מעמד המותג כהצלחה עתידית אדירה, הוא לא הכניס כל כך הרבה כסף.
ההבדל שגרם להפסד הוא שהיו להם השנה שני משחקים גדולים (AC IV וJust Dance) בעוד ששנה לפני כן היו להם שלושה (AC III, FC3 וJUST DANCE) והם גם הזכירו את Ghost Recon כמשחק שהיו לו ביצועים טובים מאוד.
ככה הם מסבירים את ההבדל של 100 ומשהו מיליון דולר במצגת שלהם ולי זה נשמע כמו הסבר הגיוני. הם גם תכננו שWD יהיה חלק מהשנה הפיננסית הקודמת, אז הדחייה שלו הרסה להם לא מעט את התחזיות והתכנונים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2014, 23:03

bling כתב:אז ממה אם כך נבעו ההפסדים?

אולי בגלל שלא יצא להם אף משחק גדול ברבעון האחרון והם בטח מוציאים עכשיו המון כסף על פיתוח משחקי AAA לדור הבא. אל תשכח שהם כרגע מחזיקים על הכתפיים פיתוח של הדוויג'ן, שני משחקי AC, משחק FC חדש ועוד כמה וכמה משחקים שהוכרזו ולא הוכרזו. כנראה שפשוט לא היה להם משחק שמכר מספיק בכדי שיכסה את הרבעון הזה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 מאי 2014, 23:18

FC3 הצלחה, אולי, אבל המספרים כנראה לא אומרים את כל האמת. המשחק נמכר בשנה האחרונה במחיר שנע בין 7 דולר ל-3.5. המחיר שלו ירד אחרי חודשיים כבר ל-30 דולר. זה לא GTA5 שמסוגל לשמור על 60 דולר גם שנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מאי 2014, 23:24

Death_119 כתב:FC3 הצלחה, אולי, אבל המספרים כנראה לא אומרים את כל האמת. המשחק נמכר בשנה האחרונה במחיר שנע בין 7 דולר ל-3.5. המחיר שלו ירד אחרי חודשיים כבר ל-30 דולר. זה לא GTA5 שמסוגל לשמור על 60 דולר גם שנה.

האמת שקניתי אותו במחיר הכי זול שהוא היה ברגע שהוא הגיע אליו בזמנו, ב7.5$ בנובמבר האחרון. המשחק היה כבר בן שנה אז המחיר בהחלט היה הגיוני לגמרי. עד אותה נקודה הוא היה בערך 15 דולר ומעלה ולפני זה יותר. אולי היום המחיר שלו זנותי והאמת שמאז בערך נובמבר הוא באמת מגיע למקומות נמוכים אבל בשנה הראשונה שלו הוא מכר במחירים גבוהים למדי. ברור שהוא לא מוכר במחיר מלא כמו GTA במשך שנים, אין עוד GTA :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 מאי 2014, 23:25

DrKeo כתב:האמת שקניתי אותו במחיר הכי זול שהוא היה ברגע שהוא הגיע אליו בזמנו, ב7.5$ בנובמבר האחרון. המשחק היה כבר בן שנה אז המחיר בהחלט היה הגיוני לגמרי. עד אותה נקודה הוא היה בערך 15 דולר ומעלה ולפני זה יותר. אולי היום המחיר שלו זנותי והאמת שמאז בערך נובמבר הוא באמת מגיע למקומות נמוכים אבל בשנה הראשונה שלו הוא מכר במחירים גבוהים למדי. ברור שהוא לא מוכר במחיר מלא כמו GTA במשך שנים, אין עוד GTA :)

מכרו אותו ואת Blood Dragon ב-7.5 דולר באמאזון. במקביל יכלת לקנות כל אחד מהם בנפרד באותו מחיר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מאי 2014, 23:52

Death_119 כתב:FC3 הצלחה, אולי, אבל המספרים כנראה לא אומרים את כל האמת. המשחק נמכר בשנה האחרונה במחיר שנע בין 7 דולר ל-3.5. המחיר שלו ירד אחרי חודשיים כבר ל-30 דולר. זה לא GTA5 שמסוגל לשמור על 60 דולר גם שנה.

FC3 הצלחה שאין שום דרך לערער עליה. הוא הצלחה ענקית. מעטים המשחקים שמוכרים 9 מיליון עותקים בשנה וקצת.

בנוגע להיסטוריית המחירים שלו - הוא לא שונה כל כך מרוב המשחקים. ירד במחיר לאט יותר מרוב המשחקים. בטח לא שמר על המחיר שלו כמו GTA V, AC, COD או יוצאים מן הכלל אחרים, שמסוגלים למכור כמויות אדירות במחיר גבוה.
רוב המשחקים החדשים היום יורדים ל30 דולר אחרי חודשיים.

מה שכן מיוחד בו, זה שהוא הצליח למכור בשנה חצי ממה שהוא הצליח למכור ברבעון הראשון שלו. זה חתיכת הישג יפה, שמעט מאוד משחקים הצליחו לשחזר וללא ספק זה חלק גדול מההצלחה האדירה שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2014, 08:20

Death_119 כתב:מכרו אותו ואת Blood Dragon ב-7.5 דולר באמאזון. במקביל יכלת לקנות כל אחד מהם בנפרד באותו מחיר.

לא בשנה הראשונה לחייו אז זה לא באמת משנה, גם את GTA4 יכלת להשיג בPC ב7.5$ כשהוא היה בן שנה+.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 16 מאי 2014, 11:54

איפה הנתון על הPS3?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2014, 12:52

Nigga כתב:NPD April:

PS4: 200k
XB1: 115k
360: 71k
Wii U: ~49k
PSV: ~3.3k

8th Gen LTD's
PS4: 3,111,000
XB1: 2,644,000
Wii U: 2,347,000

כן, לא מפתיע שהורידו את הקינקט והכריזו על הורדת מחיר, המכירות של ה ONE באפריל הזה הן הכי נמוכות מאז הבוקס המקורי, זאת אומרת שה 360 לעולם לא מכר באף אפריל ככה.

אבל גם הפס4 לא מדהים אם המספר הזה נכון, מאיפה הבאת אותו? סוני לא שחררה נתונים.
ד״א אינפימוס מכר יותר מגרסת ה X1 של טיטאנפול באפריל, והוא הכותר הכי נמכר על קונסולות הדור הבא לאותו חודש.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2014, 13:10

bling כתב:כן, לא מפתיע שהורידו את הקינקט והכריזו על הורדת מחיר, המכירות של ה ONE באפריל הזה הן הכי נמוכות מאז הבוקס המקורי, זאת אומרת שה 360 לעולם לא מכר באף אפריל ככה.

אבל גם הפס4 לא מדהים אם המספר הזה נכון, מאיפה הבאת אותו? סוני לא שחררה נתונים.
ד״א אינפימוס מכר יותר מגרסת ה X1 של טיטאנפול באפריל, והוא הכותר הכי נמכר על קונסולות הדור הבא לאותו חודש.

כן. חודש מאוד חלש, באופן יחסי. התמונה הגדולה עדין חיובית מאוד לשתי הקונסולות, אבל החודש החלש הזה צפוי, בהתחשב בהצע המשחקים. באמת אין כל כך מה לעשות בקונסולות הדור הבא.
טוב שמייקרוסופט אגרסיביים עם התמחור, ברגע שהם רואים סימן לחולשה במכירות. לכל הפחות, זה טוב לנו.

נ.ב.
כצפוי, טיטאנפול הוא המשחק הנמכר ביותר, אחרי יציאתו ל360.
תמונה

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 16 מאי 2014, 17:25

Nigga כתב:לא רשום.
מה אכפת לך מה PS3?

כי ראיתי שיש את ה360 אז רציתי לראות אותו ביחס לPS3.
וסתם אני רוצה לראות איפה הPS3 עומד לאחר יציאת הPS4.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 מאי 2014, 21:10

Nucleus_Dawn כתב:
FC3 הצלחה שאין שום דרך לערער עליה. הוא הצלחה ענקית. מעטים המשחקים שמוכרים 9 מיליון עותקים בשנה וקצת.

בנוגע להיסטוריית המחירים שלו - הוא לא שונה כל כך מרוב המשחקים. ירד במחיר לאט יותר מרוב המשחקים. בטח לא שמר על המחיר שלו כמו GTA V, AC, COD או יוצאים מן הכלל אחרים, שמסוגלים למכור כמויות אדירות במחיר גבוה.
רוב המשחקים החדשים היום יורדים ל30 דולר אחרי חודשיים.

מה שכן מיוחד בו, זה שהוא הצליח למכור בשנה חצי ממה שהוא הצליח למכור ברבעון הראשון שלו. זה חתיכת הישג יפה, שמעט מאוד משחקים הצליחו לשחזר וללא ספק זה חלק גדול מההצלחה האדירה שלו.

יש הבדל בין 9 מיליון ב-60 דולר ל-9 מיליון ב-3 דולר. המשחק איבד מהר מאוד את המחיר שלו כנראה בגלל בעיות במכירות, אני רכשתי אותו שלושה חודשים מצאתו ב-100 שקל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מאי 2014, 21:49

Death_119 כתב:יש הבדל בין 9 מיליון ב-60 דולר ל-9 מיליון ב-3 דולר. המשחק איבד מהר מאוד את המחיר שלו כנראה בגלל בעיות במכירות, אני רכשתי אותו שלושה חודשים מצאתו ב-100 שקל.

ואני קונה משחקים בהזמנה מוקדמת ב140 שקל.
אתה רוצה לספר לנו על זה שגם פיפ"א, אחד הכותרים החזקים ביותר בתעשייה, הוא משחק עם בעיות קשות במכירות, כי הוא עלה לי 160 שקלים בהזמנה מוקדמת?
זה לא GTA וCOD, או חוסר הצלחה. יש המון הצלחות, שאינן הכי גדולות בתעשייה. FC3 הוא אחת ההצלחות הגדולות בתעשייה.

100 שקל, שלושה חודשים אחרי ההשקה, זה לא חריג בשום צורה. זה קורה להמון משחקים מצליחים. גם בורדרלנס 2, שהגיע ל9 מיליון יחידות איננו הצלחה, בגלל שהיו לו הנחות מאז שהוא יצא?
לעומת זאת, 9 מיליון עותקים, זה מאוד חריג. זה מספר גבוה באופן מיוחד. FC3 הוא הצלחה פנמונלית במכירות והוא בהחלט ראוי להצלחה הזאת. לטעון אחרת זה לא פחות מהזוי, במיוחד לאור העובדה שאפילו יוביסופט הציגה אותו כאחת הסיבות לרווח שלה בשנה שעברה וממשיכה לתאר אותו כהצלחה גם השנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2014, 07:52

דודי לא היה שום דבר חריג במחיר של fc3, הוא התנהג כמו כל כותר aaa אחר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2014, 02:54

סופסוף ראיתי את פרק 15 של הדוקומנטרי על ברוקן אייג׳. עד ה28 למרץ (חודשיים בסטים) הוא מכר 70,947 עותקים והכניס 1,674,084$.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 מאי 2014, 14:39

Nucleus_Dawn כתב:
ואני קונה משחקים בהזמנה מוקדמת ב140 שקל.
אתה רוצה לספר לנו על זה שגם פיפ"א, אחד הכותרים החזקים ביותר בתעשייה, הוא משחק עם בעיות קשות במכירות, כי הוא עלה לי 160 שקלים בהזמנה מוקדמת?
זה לא GTA וCOD, או חוסר הצלחה. יש המון הצלחות, שאינן הכי גדולות בתעשייה. FC3 הוא אחת ההצלחות הגדולות בתעשייה.

100 שקל, שלושה חודשים אחרי ההשקה, זה לא חריג בשום צורה. זה קורה להמון משחקים מצליחים. גם בורדרלנס 2, שהגיע ל9 מיליון יחידות איננו הצלחה, בגלל שהיו לו הנחות מאז שהוא יצא?
לעומת זאת, 9 מיליון עותקים, זה מאוד חריג. זה מספר גבוה באופן מיוחד. FC3 הוא הצלחה פנמונלית במכירות והוא בהחלט ראוי להצלחה הזאת. לטעון אחרת זה לא פחות מהזוי, במיוחד לאור העובדה שאפילו יוביסופט הציגה אותו כאחת הסיבות לרווח שלה בשנה שעברה וממשיכה לתאר אותו כהצלחה גם השנה.

בזמנה מוקדמת ב-140 שקל? איך אתה עושה את זה? אני באמת אשמח לדעת כי זה אחלה מחיר ואשמח להזמין את כל המשחקים שלי בצאתם במחיר כזה. לא אמרתי שהוא היחיד, אבל זה לא אומר שהוא הצלחה ענקית. המספר דיי חסר ערך בלי לדעת מה הרווח על המשחק. אם הם הרוויחו מה טוב, אבל את זה הם לא מספרים, הם רק זורקים מספרים חסרי משמעות כמו - "כמה מיליונים מכרנו", זה לא רק הם כמובן. אבל בדרך כלל כשמשחק באמת מצליח כמו COD או היילו הם ממהרים לזרוק כמה כסף הוא באמת הכניס. אם יש נתון כזה של FC3 מה טוב, אני אישית עוד לא ניתקלתי למיטב זיכרוני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 מאי 2014, 23:00

Death_119 כתב:בזמנה מוקדמת ב-140 שקל? איך אתה עושה את זה? אני באמת אשמח לדעת כי זה אחלה מחיר ואשמח להזמין את כל המשחקים שלי בצאתם במחיר כזה. לא אמרתי שהוא היחיד, אבל זה לא אומר שהוא הצלחה ענקית. המספר דיי חסר ערך בלי לדעת מה הרווח על המשחק. אם הם הרוויחו מה טוב, אבל את זה הם לא מספרים, הם רק זורקים מספרים חסרי משמעות כמו - "כמה מיליונים מכרנו", זה לא רק הם כמובן. אבל בדרך כלל כשמשחק באמת מצליח כמו COD או היילו הם ממהרים לזרוק כמה כסף הוא באמת הכניס. אם יש נתון כזה של FC3 מה טוב, אני אישית עוד לא ניתקלתי למיטב זיכרוני.

בPC, לפחות, יש לך את קופוני 25% הנחה למשחקים בהזמנה מוקדמת בGMG, למשל. על משחק של 50$, משלמים 37.5$, שהם בדולר של היום, 129 ש''ח. :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים