אז לא עדיף אם כבר שנעשה רשימות משל עצמנו? זה גם יהיה הרבה יותר כיף ככה לראות מי היה הכי קרוב.
ואני משער שאם סוני לא הכריזה על משהו להשנה אז כן, האורדר יהיה המשחק הגדול ואחריו כנראה שלא יהיו AAA בסדר הגודל הזה, אולי כמה אינדי ברמת הפקה גדולה יחסית או משחקי AA סטייל פאפאטיר וכו'
זה יהיה חריג מאוד אם יכריזו ב E3 על משחק גדול שיצא פתאום השנה, לא זכור לי שסוני עשתה דבר כזה בעבר.
וזה לא נכון שכל המשחקים בפיתוח, אנחנו לא יודעים שסייפון פילטר בפיתוח, כנ"ל וויפאאוט חדש, האבנלי סוורד 2, GT7 פרולוג, בלעדי משמעותי של סוני לונדון (יכול להיות שהם בונים איזה קשקוש ל MOVE), משחק בלעדי סודי ונוסף של סוני יפן, אפילו על המצב של TLG אנחנו לא יודעים (חי? מת? למרות שאני מאמין שקיים ואפילו נותן לו סיכוי להיות המגה טון של השנה אבל שוב, אנחנו לא יודעים), ובטח שעל TLOU2 לא היה לנו מושג.
חתיכת רשימה של משחקים שאנחנו לא יודעים עליהם, וגם על מה שכן זה לא עובד ככה שפתאום כולם מופיעים ב E3 אחד, גם אצל MS בטח אנחנו יודעים על לא מעט שמות ואולפנים שעובדים על משחקים אבל זה לא אומר שנראה פתאום הצפה של כל האולפנים והשמות שהם עובדים עליהם בתערוכה אחת, הרשימה הזו לא רק שמכילה הרבה שמות חדשים שלא שמענו עליהם אלא גם היא יוצאת מנקודת הנחה שכל מה שמפותח כרגע בסוני (כולל משחקים שעוד לא התחילו כמו TLOU2) בהכרח יוצג השנה ב E3, בגלל זה נראית כאילו פאנבוי חיבר אותה.
אז בוא בשביל הספורט ניתן תחזיות, הנה שלי והיא גם אופטימית:
-טריילר קצר של אנצ'רטד 4 (לא תצוגת גיימפליי מלאה)
-The Order כמובן- תצוגת גיימפליי
-חשיפה של המשחק של GG, טריילר כולל גיימפליי.
-דרייבקלאב- טריילר חדש
-חשיפה של המשחק של קוונטיק דרים, ללא גיימפליי רק רעיון והדגמה טכנית כמו שהם אוהבים.
-Destiny- תצוגת גיימפליי (ארוכה יותר מדי :/) פה זה לא ניחוש אלא מאושר ע"י באנג'י
-AC UNITY- תצוגת גיימפליי מלאה
-באטמן- תצוגת גיימפליי
-כמובן דיבורים על PSNOW, ההצלחה של ה PS4 וה PS3, כמה סרטוני וידאו מרוכזים של משחקי PS3
-10-15 דקות של ויטה
-10-15 דקות משחקי אינדי למיניהם
-Projext beast- טריילר עם גיימפליי, לא יקדישו למשחק כזה תצוגת גיימפליי על הבמה, עדיין נישתי מדי לטעמי.
-אולי אולי אולי טיזר קטנטן בטייטל בלבד ל GOW4, בתכל'ס כשאני רואה את הרשימה פה אני לא חושב אבל אני מעלה את זה כאופציה ככה שבין אם יהיה או לא אני אצא גדול

המגהטון (סיכוי קטן אבל זו בכל זאת תחזית אופטימית)- TLG חי וקיים! טריילר עם חיתוכים קטנים של גיימפליי, עדיין קרוב יותר ל PS3 מאשר לדור הבא מבחינה גראפית אבל לאף אחד לא אכפת.