E3 2014: הדיון הראשי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: E3 2014: הדיון הראשי (רג'י מגיע למסיבה)

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2014, 14:20

קודם כל - כן. מדי שנה אנחנו כותבים את "הניחושים שלנו", אז פשוט תתייחס לזה כאל "ניחוש של מישהו" שאני הבאתי וזהו. אף אחד לא מסתמך על זה...
בקשר לTHE ORDER - הוא אמור לצאת נראה לי בספט-אוק, כך שזה לא נחשב "חגים", אני חושב שהכוונה היא לדצמבר, אולי גם סוף נובמבר - עד ינואר.
(להפך מ"תקופת החגים" שלנו - שזה ספט-אוק בדר"כ)
אני לא ראיתי את TLOU2 במקור שלי, אבל ייתכן ופספסתי.

העניין ברשימה הזו, שבאמת כולם משחקים שבפיתוח, גם אם מה שכתוב על הפרוייקט של מדיה מולקיול למשל לא יהיה מה שכתוב - הם עדיין עובדים על משחק זמן מה, כנ"ל צוות GOW ולונדון וכו', וכולם כבר צריכים לעשות הכרזה השנה, אז אני בהחלט לא חושב שזה מנותק שהם יקבלו טיזר של 40 שניות עד דקה וחצי, כל אלו שנמצאים בסימן השאלה בהודעה הקודמת שלי - יכולים לתפוס פחות מחמש דקות במסיבה של סוני, גג 10 אם רוצים גם לדבר עליהם. ושוב - יש שם משחקים שאם לא יופיעו זה כבר יהיה משונה מאוד.
אז כמובן ששוב הציפיות בשמיים ובטח נתאכזב, אבל כבר אמרו כמה פעמים שהשנה יפציצו, ובהתחשב במספר המפתחות שאנחנו יודעים שעובדות על משחקים לPS4 כבר שנים מבלי שהשתחרר מידע - זה בהחלט ייתכן שלא נתאכזב יותר מדי השנה. זה ה"בייבי בום" שחיכינו לו :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2014, 14:59

אז לא עדיף אם כבר שנעשה רשימות משל עצמנו? זה גם יהיה הרבה יותר כיף ככה לראות מי היה הכי קרוב.

ואני משער שאם סוני לא הכריזה על משהו להשנה אז כן, האורדר יהיה המשחק הגדול ואחריו כנראה שלא יהיו AAA בסדר הגודל הזה, אולי כמה אינדי ברמת הפקה גדולה יחסית או משחקי AA סטייל פאפאטיר וכו'
זה יהיה חריג מאוד אם יכריזו ב E3 על משחק גדול שיצא פתאום השנה, לא זכור לי שסוני עשתה דבר כזה בעבר.

וזה לא נכון שכל המשחקים בפיתוח, אנחנו לא יודעים שסייפון פילטר בפיתוח, כנ"ל וויפאאוט חדש, האבנלי סוורד 2, GT7 פרולוג, בלעדי משמעותי של סוני לונדון (יכול להיות שהם בונים איזה קשקוש ל MOVE), משחק בלעדי סודי ונוסף של סוני יפן, אפילו על המצב של TLG אנחנו לא יודעים (חי? מת? למרות שאני מאמין שקיים ואפילו נותן לו סיכוי להיות המגה טון של השנה אבל שוב, אנחנו לא יודעים), ובטח שעל TLOU2 לא היה לנו מושג.

חתיכת רשימה של משחקים שאנחנו לא יודעים עליהם, וגם על מה שכן זה לא עובד ככה שפתאום כולם מופיעים ב E3 אחד, גם אצל MS בטח אנחנו יודעים על לא מעט שמות ואולפנים שעובדים על משחקים אבל זה לא אומר שנראה פתאום הצפה של כל האולפנים והשמות שהם עובדים עליהם בתערוכה אחת, הרשימה הזו לא רק שמכילה הרבה שמות חדשים שלא שמענו עליהם אלא גם היא יוצאת מנקודת הנחה שכל מה שמפותח כרגע בסוני (כולל משחקים שעוד לא התחילו כמו TLOU2) בהכרח יוצג השנה ב E3, בגלל זה נראית כאילו פאנבוי חיבר אותה.

אז בוא בשביל הספורט ניתן תחזיות, הנה שלי והיא גם אופטימית:
-טריילר קצר של אנצ'רטד 4 (לא תצוגת גיימפליי מלאה)
-The Order כמובן- תצוגת גיימפליי
-חשיפה של המשחק של GG, טריילר כולל גיימפליי.
-דרייבקלאב- טריילר חדש
-חשיפה של המשחק של קוונטיק דרים, ללא גיימפליי רק רעיון והדגמה טכנית כמו שהם אוהבים.
-Destiny- תצוגת גיימפליי (ארוכה יותר מדי :/) פה זה לא ניחוש אלא מאושר ע"י באנג'י
-AC UNITY- תצוגת גיימפליי מלאה
-באטמן- תצוגת גיימפליי
-כמובן דיבורים על PSNOW, ההצלחה של ה PS4 וה PS3, כמה סרטוני וידאו מרוכזים של משחקי PS3
-10-15 דקות של ויטה
-10-15 דקות משחקי אינדי למיניהם
-Projext beast- טריילר עם גיימפליי, לא יקדישו למשחק כזה תצוגת גיימפליי על הבמה, עדיין נישתי מדי לטעמי.
-אולי אולי אולי טיזר קטנטן בטייטל בלבד ל GOW4, בתכל'ס כשאני רואה את הרשימה פה אני לא חושב אבל אני מעלה את זה כאופציה ככה שבין אם יהיה או לא אני אצא גדול :P
המגהטון (סיכוי קטן אבל זו בכל זאת תחזית אופטימית)- TLG חי וקיים! טריילר עם חיתוכים קטנים של גיימפליי, עדיין קרוב יותר ל PS3 מאשר לדור הבא מבחינה גראפית אבל לאף אחד לא אכפת.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 08 מאי 2014, 15:06, נערך 4 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 מאי 2014, 15:00

עוד משהו, המשחק הגדול של סוני לחגים זה מן הסתם THE ORDER, וכן ברור שהוא לא עומד מול QB אבל זה מה יש

למה הוא לא עומד מולו? על שניהם בקושי ידוע דבר וחצי דבר. הכל פתוח.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2014, 15:12

swiss-the-engine כתב:למה הוא לא עומד מולו? על שניהם בקושי ידוע דבר וחצי דבר. הכל פתוח.

QB בא ממפתחת עם הרבה יותר קבלות והוא גם נשמע יותר שאפתני.

THE ORDER עושה רושם של AAA פעולה-הרפתקאות לניארי די סטנדרטי, יכול להיות שיהיה מעולה אבל לא נראה שיהיה חדשני במיוחד.

רק בטריילרים המעטים שראינו מ QB הוא נראה הרבה יותר מיוחד, במיוחד שאתה משלב את הרעיון של סדרת טלוויזיה שרצה אליו במקביל.
אבל זה בעיקר המפתחות שעומדות מאחורי כל פרויקט, זה ברור שרמדי היא בעלת פוטנציאל ליצור את אחד ממשחקי הדור בעוד ש RAD עושה ניסיון ראשון במגרש של הגדולים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2014, 16:00

bling כתב:וזה לא נכון שכל המשחקים בפיתוח, אנחנו לא יודעים שסייפון פילטר בפיתוח, כנ"ל וויפאאוט חדש, האבנלי סוורד 2, GT7 פרולוג, בלעדי משמעותי של סוני לונדון (יכול להיות שהם בונים איזה קשקוש ל MOVE), משחק בלעדי סודי ונוסף של סוני יפן, אפילו על המצב של TLG אנחנו לא יודעים (חי? מת? למרות שאני מאמין שקיים ואפילו נותן לו סיכוי להיות המגה טון של השנה אבל שוב, אנחנו לא יודעים), ובטח שעל TLOU2 לא היה לנו מושג.

GT7 בפיתוח, הצוות של לונדון עובד על משחק PS4, אושר שוב ושוב ש-TLG עדיין בפיתוח, הסטודיו של יפן אכן עובד על משחק לPS4... אם תשים לב - כתבתי שגם אם לא מדובר במשחקים שהמקור טוען שהם - המפתחות הנ"ל אכן עובדות על משחקים לPS4, וכבר זמן מה.
אז זה נראה כמו מספיק זמן כדי לחשוף את חלקן לפחות. אז זה משאיר רק את TLOU2 כשמועה שמעולם לא התייחסתי אליה, וגם את HS2 שבכלל של נינג'ה תיאורי ולא זכור לי שהם דיווחו על משחק בלעדי ואת הריבוט של סייפון שהאמת היא גם ככה מעניין אותי כמו המשך לסימולטור דייטים.
כל השאר מאוד הגיוני שיחשפו משהו דווקא עכשיו, כי כמו שאמרתי - הם בפיתוח הרבה יותר מדי זמן מבלי חשיפה.

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 08 מאי 2014, 17:46

Nigga כתב:- גיימפליי של אנצ'רטד 4. משהו בין 2 ל 3 דקות על הבמה ואיזה 6-7 ב booth.
- גיימפליי של דה אורדר. לפחות 4 דקות.
- גם אני חושב שנראה את המשחק החדש של GG.
- נראה איך האונליין של דרייבקלאב עובד לייב על הבמה.
- לפחות 2 משחקים מסוני יפן. אני מהמר ש TLG יהיה אחד מהם. כן, שמעתם נכון.

משחקי מולטיפלטפורם כמו באטמן/אססין קריד/דסטיני וכו' גם כמובן יקבלו זמן במה אבל זה מובן מאליו.
אם אני צודק בכל מה שכתבתי אני רוצה קורקינט מתנה.

שכחת פאדיחה של 20 דקות עם MOVE (אגב, TLG? :lol: )
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 08 מאי 2014, 18:15

מקווה מאוד ש Gears Of War 4 נמצא בפיתוח..

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 מאי 2014, 19:02

Laskin כתב:
GT7 בפיתוח, הצוות של לונדון עובד על משחק PS4, אושר שוב ושוב ש-TLG עדיין בפיתוח, הסטודיו של יפן אכן עובד על משחק לPS4... אם תשים לב - כתבתי שגם אם לא מדובר במשחקים שהמקור טוען שהם - המפתחות הנ"ל אכן עובדות על משחקים לPS4, וכבר זמן מה.
אז זה נראה כמו מספיק זמן כדי לחשוף את חלקן לפחות. אז זה משאיר רק את TLOU2 כשמועה שמעולם לא התייחסתי אליה, וגם את HS2 שבכלל של נינג'ה תיאורי ולא זכור לי שהם דיווחו על משחק בלעדי ואת הריבוט של סייפון שהאמת היא גם ככה מעניין אותי כמו המשך לסימולטור דייטים.
כל השאר מאוד הגיוני שיחשפו משהו דווקא עכשיו, כי כמו שאמרתי - הם בפיתוח הרבה יותר מדי זמן מבלי חשיפה.

ברור לנו שהם עובדים על GT כלשהו, אבל אין לנו מושג אם פרולוג ואם זה ייחשף ב E3 הקרוב.
בקשר ל TLG אין לנו מושג מה עומק גיהנום הפיתוח שבו הוא נמצא, גם את דיוק ניוקם אישרו אינספור פעמים עד שכבר הפך ללא רלוונטי, אתה מסכים שזה חריג מאוד מה שהולך עם TLG שבמשך דור שלם הוא לא הופיע, אין לנו סיבה להניח שדווקא עכשיו פתאום הוא ייחשף או שהוא בכלל ישרוד את הפיתוח בסופו של דבר.

גם אם סטודיו יפן עובד על עוד משהו, זה לא אומר שייחשף ב E3 הקרוב, זה חלק מהנקודה שלי, זה לא שבאמת בכל E3 יש איזה חוק שמחייב את בעלות הפלטפורמה לחשוף את כל התוכניות שלהן.

ולא דיברתי רק על מה שהבאת, אי אפשר לסנן מידע מההדלפה המקורית כדי שישמע אמין, שם הופיע גם TLOU2 ו HS2 וסייפון פילטר ושאר הנפצות מה שמערער את כל הרשימה שגם ככה היתה די מונפצת.

ד"א למה שהריבוט של סייפון פילטר לא יעניין אותך? נחשב לאחד ממשחקי הפעולה הכי טובים של ה PS1, אם אתה אוהב פעולה מגוף שלישי אין סיבה שתשלול אותו, יש לו פוטנציאל להיות מעולה :)
------
דין, אני רואה שהבאת תחזית יחסית שמרנית, די מסכים איתך אבל אני חושב ש QD גם כמעט בטוח יופיעו אפילו בדמות של קונספט כלשהו ודמו טכני, שים לב שבשנים האחרונות הם מגיעים לכל E3 בין אם יש להם משחק להציג או לא, לטעמי לכל הפחות תהיה הדגמה טכנית מצידם.

יהל, מה זאת אומרת שאתה מקווה שהוא בפיתוח? הוכרז כבר שהוא בפיתוח ע"י חברת Black Tusk, קשה להאמין שתראה אבל משהו קונקרטי ב E3 הקרוב, בקושי התחילו לעשות משהו והוא בטח יצא לפחות ב 2016, אולי איזה טיזר שנעשה על המנוע עצמו.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 08 מאי 2014, 19:22

bling כתב:
יהל, מה זאת אומרת שאתה מקווה שהוא בפיתוח? הוכרז כבר שהוא בפיתוח ע"י חברת Black Tusk, קשה להאמין שתראה אבל משהו קונקרטי ב E3 הקרוב, בקושי התחילו לעשות משהו והוא בטח יצא לפחות ב 2016, אולי איזה טיזר שנעשה על המנוע עצמו.

לא היה לי מושג שהוא בפיתוח.. טוב לדעת!!

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 מאי 2014, 19:38

אני אומר שנראה את Agent במסיבה של סוני :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 מאי 2014, 08:15

רק מזה שכתבו בשמועה שיצא מלונדון משחק AAA, חברה שכל מה שהיא עשתה זה משחקי SING STAR ו-EYE TOY בשנים האחרונות (הם אפילו הוציאו משחק פס2 שנה שעברה, פס2!!!), רואים שהרשימה בולשיט.

בקשר למה שיהיה, אנצ'רטד ברור לגמרי הרי הוא כבר הוכרז, חייבים להראות את האורדר, אני לא חושב שיהיה כלום מקוואנטיק דרים עד שהם יכריזו על המשחק שלהם שנה הבאה (נשמע לי קצת מוקדם מדי). TLG גם נשמע מאוד הגיוני, עובדים עליו שנים ובכירים בסוני אומרים שהפרוייקט חיי ובועט כך שמן הסתם מדובר במשחק פס4 שיחשף מחדש בקרוב אז מה במה טובה יותר מE3 (בעצם אולי TGS במה יותר טובה למשחק יפני?) ואין ספק שGT פרולוג מאוד סביר אבל ברור שGT7 אמיתי ממשי רחוק מאיתנו לפחות ל2016 אם לא מאוחר יותר. כמובן שסוני תביך את עצמה עם מונטג'ים לא מעניינים בכלל ורגעי EYETOY לא מעניינים במיוחד אבל זאת תחזית קלה כי היא קוראת בכל שנה.

מבחינת מיקרוסופט, זה קצת טפשי לחזות כי היא עובדת עם חברות צד ג' בעיקר כך שאלוהים יודע עם מי הם חתמו הסכם ואיזו חברה עובדת עבורם כרגע. ברור שנראה את סאנסט אוברדרייב, היילו 5, היילו 2 HD, פורצה הורייזן 2, QB, פייבל 4, פרוייקט ספארק ואני חושב שיהיה טיזר קצרצר לקראקדאון 3 שידגדג לי בקצוות של הארנק. כמו שאמרתי כבר, כנראה שיהיו סוג של דברים מהLEFT FIELD.

ולסיום תחזית לUBI שהיא בכלל משאלת לב, BG&E2 :)
We're just normal men. We're just innocent men

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 09 מאי 2014, 09:01

Major Nelson הודיע שכרגיל, התצוגה של Microsoft תתקיים ב9 ליוני בשעה 19:30 בשעון ישראל, נושא התצוגה יהיה "Xbox:Game on" שכבר אומר שנהיה מרוכזים במשחקים.. :) דווקא זמן נוח, איפה אתם תצפו? אני עד עכשיו הייתי רואה דרך ה-XBOX והשידור היה מצוין ובאיכות גבוהה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 מאי 2014, 18:46

אז עכשיו יש לנו את הימים והשעות של כל מסיבות העיתונאים הגדולות ב E3.
הנה לוח הזמנים לפי סדר ההופעות הכל לפי שעון ישראל כמובן:

Microsoft: ב 9 ביוני (יום שני) בשעה 19:30 בערב
EA: ב 9 ביוני (יום שני) ב 22:00 בלילה
Ubisoft: ב 10 ביוני (בלילה שבין שני לשלישי) ב 1:00 לפנות בוקר
Sony: ב 10 ביוני (בלילה שבין שני לשלישי) ב 4:00 לפנות בוקר
Nintendo: ב 10 ביוני (יום שלישי) ב 19:00 בערב

אויש איזו מכה עם המסיבה של סוני שב 4 לפנות בוקר :(
אם זה היה שעה מאוחר יותר ב 5 זה היה סביר אבל אני צריך את העוד שעה הזאת כדי לתפקד בהמשך היום.
על של יובי אין מה לדבר וקשה לי להאמין שאראה את המסיבה, כל השאר באחלה שעות, בקיצור נראה כבר כשנגיע לזה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 מאי 2014, 18:49

bling כתב:אז עכשיו יש לנו את הימים והשעות של כל מסיבות העיתונאים הגדולות ב E3.
הנה לוח הזמנים לפי סדר ההופעות הכל לפי שעון ישראל כמובן:

Microsoft: ב 9 ביוני (יום שני) בשעה 19:30 בערב
EA: ב 9 ביוני (יום שני) ב 22:00 בלילה
Ubisoft: ב 10 ביוני (בלילה שבין שני לשלישי) ב 1:00 לפנות בוקר
Sony: ב 10 ביוני (בלילה שבין שני לשלישי) ב 4:00 לפנות בוקר
Nintendo: ב 10 ביוני (יום שלישי) ב 19:00 בערב

אויש איזו מכה עם המסיבה של סוני שב 4 לפנות בוקר :(
אם זה היה שעה מאוחר יותר ב 5 זה היה סביר אבל אני צריך את העוד שעה הזאת כדי לתפקד בהמשך היום.
על של יובי אין מה לדבר וקשה לי להאמין שאראה את המסיבה, כל השאר באחלה שעות, בקיצור נראה כבר כשנגיע לזה.

לפחות מייקרוסופט וEA בשעות נוחות.
לשמחתי, לי לא תהייה בעיה לראות את כל המסיבות. כיף שאפשר לבחור משמרת ערב יום אחרי, אם כי אני מוכן להחליף את הנוחות הזאת במשכורת שהיא לא מעפנה.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 12 מאי 2014, 19:47

צפו לFallout חדש.. (בגדר שמועה)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 מאי 2014, 21:42

הופעתו של TLG לא תהיה כה מפתיעה. ככל שהזמן עובר הסיכוי רק גובר שהוא יופיע. ולפי כל התגובות המתחמקות לגבי העברתו לפס4 אני לפחות מצפה לאיזכור כלשהו שלו במסיבת העיתונאים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 מאי 2014, 13:48

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2014, 14:03

אני רואה שהחבר'ה של גאף מהצד של האקסבוקס חיכו שהמצב ישתפר לפני שהם עושים גיפים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 מאי 2014, 22:44

הצעה לייעול - לשים כל הדלפה לגבי E3 בטאג ספוילרים.

כשאני חושב על זה, הדלפות על מה יהיה, או לא יהיה באיזו מסיבת עיתונאים בE3, זה באסה. זה מוציא את כל הכיף מהציפיה ועל אחת כמה וכמה מהצפייה בשידור חי במסיבות העיתונאים.
אז החלטתי שגם אם יהיו הדלפות, אני לא רוצה לדעת.
יהיה ממש נחמד אם כל מי שידבר פה על הדלפות כאלו, ישים את ההודעה שלו בטאג ספוילר, כדי שאני (וכל מי שמרגיש כמוני) אוכל להמנע מהן.

תודה על ההתחשבות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 מאי 2014, 10:53

מסכים עם שחר... למרות שבטח אני לא אצליח להימנע מזה עם כל האתרי גיימינג למיניהם שאני מבקר בהם
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 מאי 2014, 12:53

האמת שלא נשמע לי כמו רעיון טוב... הדלפות יכולות להיות מזוייפות וכך צריך להתייחס לזה. אם עכשיו אראה שמועה שמיקרוסופט קונה את סגה - גם לא נרשום, כי זה יכול להיות יוכרז בתערוכה?
נשמע לי מוגזם, קיצר :)
תערוכה זה לא פרק של משחקי הכס, ואם ההדלפה נשמעת/נראית רצינית - אין סיכוי שתתחמק ממנה, אלא אם אתה מתכוון להפסיק להכנס לכל אתרי הגיימינג שלך, שכן הם מביאים את השמועות/הדלפות החזקות לידיעת הקוראים/צופים שלהם. גם מגאף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2014, 13:03

גאף הכי גרוע מהבחינה הזו, לא מעט מההדלפות מתחילות משם אז בטח שאם תכנס לשם יקפצו עליך מיליון הדלפות.
וכמובן גם אתרי גיימינג מדווחים עליהם ללא התחשבות בספוילרים למיניהם, אם ההדלפה מספיק רצינית כמו NKTL בגאף זה מגיע גם לשם ככה שאין באמת לאן לברוח.

אבל אם אנשים מבקשים ויש להם דרך להמנע מזה אפשר לכבד אותם ולשים טאג של ספויילר, לא טרחה גדולה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 מאי 2014, 13:20

Laskin כתב:האמת שלא נשמע לי כמו רעיון טוב... הדלפות יכולות להיות מזוייפות וכך צריך להתייחס לזה. אם עכשיו אראה שמועה שמיקרוסופט קונה את סגה - גם לא נרשום, כי זה יכול להיות יוכרז בתערוכה?
נשמע לי מוגזם, קיצר :)
תערוכה זה לא פרק של משחקי הכס, ואם ההדלפה נשמעת/נראית רצינית - אין סיכוי שתתחמק ממנה, אלא אם אתה מתכוון להפסיק להכנס לכל אתרי הגיימינג שלך, שכן הם מביאים את השמועות/הדלפות החזקות לידיעת הקוראים/צופים שלהם. גם מגאף.

לא אמרתי לא לרשום. רק לשים טאג ספוילר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 מאי 2014, 15:25

טוב אז הנה ידיעה שקשורה לוויטצ'ר 3, אני לא יודע אם זה נחשב לספוילר כי זו לא בדיוק הדלפה אבל נשים בתג בכל מקרה:
ספויילר: הצג
למשחק הולכת להיות פרזנטציה בת 45 דקות של גיימפליי!
תמונה
CD Projekt RED will be hosting a 45 minute long preview for The Witcher 3: Wild Hunt at E3 between June 10th and 12th.

יחד עם זאת קשה להאמין שנזכה לקבל גישה לפרזנטציה המלאה אונליין, אבל מסתבר ש CDP חתמה על הסכם פרסום עם אחת מבעלות הפלטפורמה והיא תעלה להדגמת גיימפליי באחת ממסיבות העיתונאים הגדולות
Studio co-founder Marcin Iwinski recently commented that the game will "hopefully" be shown on stage at one of the platform holders' press conferences but he wouldn't reveal which one

ההערכות וההיגיון הבריא אומרות שהחברה המדוברת היא MS ושאנחנו הולכים לראות את המשחק במסיבה שלה, אני מקווה שיראו גיימפליי אותנטי של גרסת הקונסולות ולא חרטא כמו שהיה בזמנו עם BF4 או הדיוויזיה שכביכול רצו על הקונסולות, נמאס מזה!
אבל אני מנחש שזה לא יעזור לי הרבה וגם ב E3 הזה יהיו לא מעט הטעיות ו DOWNGRADES שיבואו בהמשך הדרך :/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 מאי 2014, 15:29

נוכל לדעת בקלות, לפי הפרווה ;)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים