Nucleus_Dawn כתב:
בטח יש אותו למישהו ששיתפת איתו ספרייה, לא?
לא שיתפתי עם איש, אני לא בבטא

Nucleus_Dawn כתב:
בטח יש אותו למישהו ששיתפת איתו ספרייה, לא?
Death_119 כתב:לא שיתפתי עם איש, אני לא בבטא. או שזה פתוח עם לכולם?
אגב, נורא מבאס שהם הורידו את המכסה ל5
Nucleus_Dawn כתב:
למה אתה עושה את זה לעצמך.
אם אתה רק בהתחלה ואתה סובל מנפילות הפריימים, חכה שתגיע למקום עם החרקים המוזרים והמלא סולמות (blight town, אני חושב). שם זה חריג כשהFPS קופץ מעל 30 ולא ההפך.
מצד שני, עד שלא יתקנו את המולטי של המשחק, באמת אולי עדיף לסבול את הרמה הטכנית הירודה בגירסאת הPS3.
Stick כתב:איזה הגזמה.. המצב ממש לא כזה גרוע. סיימתי אותו פעמיים על הPS3, היה יופי.
גם את הטענות על דימון סולס אני לא מבין, כשהן באות מאחד שנראה שאוהב את DS2. אולי כיום הוא ירגיש כמו משחק ראשון בסדרה אבל עדיין הוא מצוין, בטח ובטח שלזמנו כשהוא הגיע אלי בהפתעה גמורה והיה פשוט מדהים.
Stick כתב:אולי DS2 יותר טוב, לא שיחקתי בדימון סולס המון זמן ככה שאני לא יכול לתת השוואה אמיתית. אבל מה שאני זוכר זה שמאוד, מאוד נהנתי ממנו בזמנו. בדיוק כמו עם DS1 ו2.
על איזה בחירות עיצוביות בדיוק אתה מדבר? זה שהוא קשה יותר זה נכון, אבל זה לטוב ולרע ואני ממש לא מבין על איזה בחירות זולות אתה מדבר.
Nucleus_Dawn כתב:ליצור מכאניקות משחק קטלניות, שהדרך היחידה ללמוד על קיומן זה למות מהן, זה עיצוב גרוע.
Stick כתב:נו באמת, אתה למעשה בא בטענה למשחק על זה שהוא נותן לך להמשיך לשחק גם באופליין ולא ישר זורק אותך למסך הראשי (כמו אין ספור משחקים מושמצים כמו דיאבלו 3, סים סיטי וכו'..) ואומר שזאת טעות עיצובית? אני ממש לא מסכים איתך, אני חושב שלהיפך.
אבל זה לא משנה את העובדה שדימון סולס, כמו דארק סולס או דארק סולס 2, הוא משחק אונליין. הוא פשוט עובד הרבה פחות טוב, הרבה פחות כיפי והרבה פחות מיוחד כשאתה באופליין. אז זה שהוא אקסלוסיבי לPS3 זאת טעות עיצובית? שוב מדובר במשחק קטן וחסר שאיפות ביחס לAAA מערביים גדולים, סוני תרמו להם קצת אז הוא אקסלוסיבי. אולי הטעות העיצובית היא של מי שעיצב את הPSN? כאן אני מסכים, אבל אין קשר לדימון סולס או למפתחים שלו.
בסופו של דבר זה משחק אונליין, הרבה יותר מדיאבלו 3 נגיד שמחייב אותך להשאר מחובר, וזה שהוא נותן לך להמשיך לשחק גם אם התנתקת לשנייה זה ממש לא מינוס, ומאוד הגיוני להסתמך על מערכת שכזאת כמשחק אונליין כי אתה שוב שוכח שמדובר במשחק קטן, שקם בדיוק על המערכת הזאת וזהו, אין עוד משהו. אין כאן עוד איזה טריק, המשחק נוצר בדיוק בשביל המכניקה שלו ובגלל זה הוא כל כך קיצוני איתה.
Stick כתב:אגב, אם כבר מדברים על עיצוב בעייתי, בDS2 יש שני קטעים שהם כן עיצוב מאוד גרוע לדעתי. שניהם לקראת סוף המשחק, אחד מהם הוא על גשר ארוך והשני זה בדרך ספציפית להבסת אחד הבוסים, שאין לי מושג למה הם הכניסו את זה. אני לא יודע אם הגעת לשם כבר אז אני לא אספיילר.
בכל מקרה, אלו קטעים שכן, להבדיל מדימון סולס, הייתי מגדיר כעיצוב בעייתי.
InterAl כתב:לשחק במשחק בניגוד גמור לאיך שהמפתחים התכוונו שתשחק אותו (באונליין, ורק באונליין), ואחרי זה להתלונן שהוא מעוצב גרוע, זה פשוט חסר שחר. זה כמו לשחק בגיטר הירו על גיימפד ולהתלונן שזה לא כיף ולא מאוזן. אז נכון, גיטר הירו מאפשר לך לשחק על גיימפד אבל ברור לגמרי שהוא עוצב למשחק עם הגיטרה בלבד ושכל המערכות שלו בנויות סביב זה. אם אתה משחק בגיטר הירו עם גיימפד אין לך זכות להתלונן על כלום.
Stick כתב:לא, אני מתכוון לבוס אחר שאם אני מבין איפה אתה אז כבר פגשת אבל אולי לא הרגת.ספויילר: הצג
בקשר לשלבים שציינת, אני מבין לאן אתה מתכוון ואני ממש מסכים איתך. בכלל אני חושב שיש ירידה ברמה בסוף המשחק אחרי שיוצאים מהטירה, אבל זאת פשוט נפילה ממאסטרפיס לטוב מאוד וגם ככה זה לא קטע ארוך אז אפשר לשכוח מזה. (ואחד האיזורים בתוך הקטעים האלה, יאמר לזכותו, פשוט נראה מדהים ואפי)
אגב, את הבוס שאתה ציינת דווקא אהבתי..גם מאוד אהבתי את הטוויסט עם הבוס בחדר החשוך, או זה שצריך להרים את הרצפה קודם. כאלו דברים כן אהבתי בעיצוב.
InterAl כתב:לא, המעצבים נתנו לעצמם את החופש ליצור משחק חסר רחמים ומלא מלכודות פתע מתוך הנחה ששחקנים ישתפו ביניהם ידע בנוגע לאותם קטעים קשים ומלכודות פתע, בין אם זה בהודעות או בכתמי דם. שיתוף ידע הוא אספקט מרכזי במשחק. מי שמשחק בלעדיו יכול להאשים כל דבר - את עצמו, את חיבור הרשת שלו או את חוסר המזל שלו, אבל בטח שלא את המפתחים. אם הם היו חוסמים את האפשרות לשחק באופליין אז היום קליימן היה בוכה שהוא לא יכול לשחק בכלל. האם הם צריכים לתקן את האונליין על הפיסי? אשמח מאוד אם כן, אבל בכל מקרה מדובר בבעיות טכניות שבינן לבין עיצוב משחק אין ולא כלום.
Klayman כתב:זה לא בהכרח עיצוב גרוע, אבל אני יכול להגיד לך שהחוויה שלי בpc עם המשחק הראשון היא פשוט נוראית, עד לרמה שאני מצטער ששילמתי עליו אפילו 5$. המשחק פשוט מכריח אותך לשחק אופליין, ונשמע מהדברים שלכם שזה גובל בפשע שמוכרים אותו ככה... אני בכל מקרה לא אחזור לראשון עד שלא יתקנו את האונליין ואת השני גל לא ארכוש ביותר מ5$.. אני קצת מעודד מכך שכנראה לא נהנתי ממנו, בין היתר עקב כשלים טכניים ולא רק כי אני שחקן גרוע (מה שכנראה נכון בלי קשר).
בכל מקרה, צריכה להיות איזו מערכת בתוך המשחק שמפצה איכשהועעל העדר אונליין, לדעתי.
Klayman כתב:זה לא בהכרח עיצוב גרוע, אבל אני יכול להגיד לך שהחוויה שלי בpc עם המשחק הראשון היא פשוט נוראית, עד לרמה שאני מצטער ששילמתי עליו אפילו 5$. המשחק פשוט מכריח אותך לשחק אופליין, ונשמע מהדברים שלכם שזה גובל בפשע שמוכרים אותו ככה... אני בכל מקרה לא אחזור לראשון עד שלא יתקנו את האונליין ואת השני גל לא ארכוש ביותר מ5$.. אני קצת מעודד מכך שכנראה לא נהנתי ממנו, בין היתר עקב כשלים טכניים ולא רק כי אני שחקן גרוע (מה שכנראה נכון בלי קשר).
בכל מקרה, צריכה להיות איזו מערכת בתוך המשחק שמפצה איכשהועעל העדר אונליין, לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים