במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי bling » 29 מאי 2014, 11:11

Wan7ed כתב:Wolfenstein The New Order באמת משחק טוב.
אני נהנה ממנו כמו שנהניתי בביושוק אינפינטי. פשוט כיף... בא לי לחזור למשחק כל זמן שאני על המחשב- וזה אומר הכל.

מינוס אחד גדול מאוד (עצום): צריך לאסוף תחמושת, בריאות והגנה בצורה אקטיבית (וזה משחק שדורש ממך איסוף אכזרי). אני משחק על רמת קושי גבוהה, מה שגרם לי לנקע באצבע מרוב שאני לוחץ על כפתור האיסוף בצורה תמידית.

המשחק על כל מאפייניו באמת טוב. אם לא היה צריך לאסוף ציוד ידנית הייתי נותן למשחק 8.5. בגלל הפיצ'ר המגוחך הזה שהוא ספציפית מאוד מעיק במשחק הזה ואין לי מושג איך הוא עבר כל כך הרבה בקרה והגיע לגרסה הסופית של המשחק אני נותן לו ציון 7.5 בלבד.

באמת אתה מוריד 10 נקודות שלמות למשחק בגלל שצריך ללחוץ על כפתור בשביל לאסוף דברים?
מזל שאתה לא עובד ב IGN :P

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 29 מאי 2014, 11:15

כי הפיצ'ר הזה מסריח. במשחק הזה במיוחד... אתה בלחיצה תמידית בכל שלב ושלב.
פשוט נתנו לי לעבוד באיסוף ציוד ובגלל זה אני כל כך מעוצבן.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 מאי 2014, 13:37

Wan7ed כתב:הוא פנה במיוחד לקרירין כי נראה לי שהוא יודע שאת רוב המשחקים אני ואינטר קונים (ואת אלה שאי אפשר אנחנו מורידים). לא מוצדק או משהו כזה, אבל מפתחת שאני מעריך אני אקנה את המשחק ואתמוך בעבודה שלהם. 90% מהמשחקים ששיחקתי בשנתיים האחרונות רכשתי בכסף.

קרירין נראה שלא קונה אפילו אפליקציה בדולר... ואת הבחור זה קצת מדליק כי הוא אוהב את התעשייה.

ה3DS שלי לא פרוץ
לWIIU גם ככה אין עדין פריצה

ורוב המישחקים בשנים האחרונות אני קונה מסטים ,כולל מישחקים של בסיטה או איך שהשם שלהם
למעשה יש לי כמה מישחקים קנוים של המפתחת הזאת

את אולפינסטין האחרון ,רציתי לשים במועדפים ,עד שירד מחיר ,בדרך רציתי לקנות גם את הקודם
אבל הם פשוט לא זמינים בישראל -אני מעריך בגלל ענין הנאצים ,או משהו

את WD לדוגמה ,שמתי במועדפים ,וככה הרבה מישחקים אחרים ,אני לא רוצה לשלם 60$ על כל מישחק
אבל בטח קונה שזה אופך להיות זול

מה לעשות שעם מישחק לא זמין בישראל ,אני משיג בדרך אחרת

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 מאי 2014, 13:54

מה לעשות שעם מישחק לא זמין בישראל ,אני משיג בדרך אחרת

אני חורג ממנהגי ומגיב לקרירין... נו באמת, אז בעצם אם יכלת לרכוש אותו היית משלם 60 דולר? די לקשקש.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 מאי 2014, 15:25

לא יכולתי לקנות אותו באף מחיר בסטים
יכלתי לקנות רק דרך עותק ריטיל ,מחנות בחול ,שהיה מגיע עוד חודש

וגם ככה לא רציתי לשלם 60$ אליו
כן רציתי אפשרות לשים אותו במועדפים של סטים ,ולקנות שהמחיר ירד ,כמו שאני עושה עם רוב המישחקים

למעשה 85 % מהמישחקים שלי בשנים האחרונות ,אני קונה
רוב ה15% הנותרים זה בדרך כלל מישחקים של EA (אני שונא אותם) ,ורומים ישנים שאין בחנות של ה3DS (צריך לנידות ,מישתמש בסמארטפון במקרה כזה )

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 מאי 2014, 15:29

מה אתה מבלבל ת'שכל תגיד לי? אז אתה לא יכול לשים במועדפים אז אתה מוריד? איפה המוח שלך מוצא קשר בין הדברים האלה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 מאי 2014, 15:55

אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו, יש פה לא מעט אנשים בפורום שגונבים משחקים ואיש לא מעיר להם (וגם לא צריך), שכל בן אדם יעשה את ההחלטה האישית שלו. מה זה משנה אם אחד קונה או השני גונב, בחירה אישית. אפשר לחשוב שאני לא גונב סרטים, סדרות וספרים על ימין ועל שמאל למרות שאת המשחקים שלי אני קונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 מאי 2014, 16:06

Death_119 כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו, יש פה לא מעט אנשים בפורום שגונבים משחקים ואיש לא מעיר להם (וגם לא צריך), שכל בן אדם יעשה את ההחלטה האישית שלו. מה זה משנה אם אחד קונה או השני גונב, בחירה אישית. אפשר לחשוב שאני לא גונב סרטים, סדרות וספרים על ימין ועל שמאל למרות שאת המשחקים שלי אני קונה.

מה קשור? הבן אדם כותב שטויות ובגלל זה מעירים לו. השטות שאני הערתי לגביה היא שהוא לא רכש את המשחק כי הוא לא זמין להורדה בסטים.

לא קשה כל כך להבין.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 מאי 2014, 16:09

swiss-the-engine כתב:מה קשור? הבן אדם כותב שטויות ובגלל זה מעירים לו. השטות שאני הערתי לגביה היא שהוא לא רכש את המשחק כי הוא לא זמין להורדה בסטים.

לא קשה כל כך להבין.

למען האמת יש טעות בדבריו, גם אם הוא יקנה את המשחק מRetailer בחו"ל לעומת South Park הפעם זה לא יעבוד לו, המשחק חסום לגמרי בישראל לכל משחק שהוא Steam Active כמו Wolfenstien וSteam תחסום לו את המשחק לאחר ההתקנה ותבקש ממנו ללכת ולקבל זיכוי עליו במייל מרגש. האופציה היחידה לשחק ללא VPN היא, או עותק פרוץ, או לקנות לקונסולות. ככה, שבאמת אין לו שום אפשרות אחרת לשחק את המשחק :). התת מודע שלו הגיע לאותה מסקנה בדרך עקלקלה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 מאי 2014, 16:57

האמת שאם לא ניתן גם להשיג עותק פיזי ולהתקין כאן - זו לא ממש עבירה ע"י חוק נדמה לי.
אבל אנחנו לא חייבים לציית לחוק הישראלי כאן בפורום, אלא לחוקי הפורום, יהיו אשר יהיו :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 מאי 2014, 17:40

Laskin כתב:האמת שאם לא ניתן גם להשיג עותק פיזי ולהתקין כאן - זו לא ממש עבירה ע"י חוק נדמה לי.
אבל אנחנו לא חייבים לציית לחוק הישראלי כאן בפורום, אלא לחוקי הפורום, יהיו אשר יהיו :)

יש קונסולות לרוב דרי הפורום :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 מאי 2014, 18:47

זו לא גניבה אלא העתקה לא חוקית במקרה הטוב. די עם הדמגוגיה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 מאי 2014, 20:31

באמת אין צורך לדרוש ללחוץ על כפתור כדי לאסוף תחמושת. לגבי הבריאות, מאחר והמשחק כולל מערכת בריאות שמאפשרת לך יותר מ100 נקודות בריאות (שמתקתקות למטה עד 100 בחזרה) אז עדיף שתצטרך לאסוף אותם בלחיצת כפתור כי זה נותן לך יכולת לתכנן את הקרב כך שלא תרצה שבטעות תיקח את הפאוור-אפ שנותן לך 200 בריאות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 מאי 2014, 22:20

Death_119 כתב:יש קונסולות לרוב דרי הפורום :).

יש לי בניחות רק WIIU ,ולא ניראה לי שהמישחק קיבל גירסה לWIIU
את ה360 וPS3 ,מכרתי מיזמן ,ולא רוצה לקנות XBO או PS4 בקרוב

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 מאי 2014, 16:17

זהו. סיימתי את DS2. אחרי כמה עשרות ניסיונות להביס את ונדריק, וויתרתי על הבוס הזול הזה וחזרתי לטירה, לבוס האחרון.

ניצחתי בניסיון השלישי. לא היה קשה במיוחד. אני מניח שברמה 150, עם ציוד משודרג לא מעט, אני קצת over powered, באופן יחסי.
היה ממש כיף. עכשיו נמשיך האלה לWD :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 31 מאי 2014, 05:34

חזרתי ל-Bioshock Infinite Burial At Sea Episode 2. אני חושב שאני ממש בסוף שלו.
ספויילר: הצג
אנדרו ראיין שולח עליי גלים של אוייבים. ניסיתי פעם אחת ובגלל שאני כל-כך חסר בAMMO אני חייב ללכת על התגנבות בערך. נראה לי שיש לי באג ואי אפשר לקחת חיצים לcrossbow. זה רושם לי שזה מלא ולכן אי אפשר לקחת עוד, אבל יש לי 0. רק חיצי גז זה נותן לי

האווירה המפחידה של RAPTURE עושה את הכל. רק בזכות ביושוק 1 אני יכול לשחק במשחקי אימה. עד ששיחקתי בו לא יכולתי לעשות את זה.
אני נורא גרוע בהתגנבות (אני לא מצליח לסיים את Splinter Cell Conviction) ואני מקווה שזה יעזור לי להשתפר כי אני חושב שאני ממש מפסיד ז'אנר שלם.
כנראה שהיום אסיים את Burial At Sea אלא אם יהיו לי תכניות אחרות.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מאי 2014, 11:08

ShiTDemoN כתב:חזרתי ל-Bioshock Infinite Burial At Sea Episode 2. אני חושב שאני ממש בסוף שלו.
ספויילר: הצג
אנדרו ראיין שולח עליי גלים של אוייבים. ניסיתי פעם אחת ובגלל שאני כל-כך חסר בAMMO אני חייב ללכת על התגנבות בערך. נראה לי שיש לי באג ואי אפשר לקחת חיצים לcrossbow. זה רושם לי שזה מלא ולכן אי אפשר לקחת עוד, אבל יש לי 0. רק חיצי גז זה נותן לי

האווירה המפחידה של RAPTURE עושה את הכל. רק בזכות ביושוק 1 אני יכול לשחק במשחקי אימה. עד ששיחקתי בו לא יכולתי לעשות את זה.
אני נורא גרוע בהתגנבות (אני לא מצליח לסיים את Splinter Cell Conviction) ואני מקווה שזה יעזור לי להשתפר כי אני חושב שאני ממש מפסיד ז'אנר שלם.
כנראה שהיום אסיים את Burial At Sea אלא אם יהיו לי תכניות אחרות.

כשתסיים תצטרף לדיון בת'רד על ביושוק, אנחנו מדברים שם על הDLC בדיוק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מאי 2014, 13:08

איזה כיף, צלצלתי בפעמון הראשון בDS, הספקתי גם קצת לטייל בDarkRooth אבל החלטתי לחזור אחורה לLow Burg בשל העובדה שקיבלתי את המפתח למקום, אחרי זה המשכתי לDepth, שם נראה שהמפתחים החליטו לזרוק זין עם המראה של המשחק במקום :). נכון לכרגע המשחק לא ממש מאתגר, שמתי לב שאת כל הבוסים שפגשתי עד כה (מלבד השד הראשון על הגשר לפני הדרקון) + היריבים החזקים באמת מלבד החזיר אפשר לחסל דיי בקלות בכך שאני פשוט נצמד אליהם ומקיף אותם בקצבים שונים כי ההתקפות שלהם דיי איטיות. אבל עדיין המשחק מאוד כיף.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 31 מאי 2014, 13:12

כרגע משחק בעיקר ב Ace Combat Infinity . משחק מצוין ומאוד כיף לחובב תעופה כמוני, אבל מפצה על כך שהוא F2P, אבל רק בתאוריה: כל ארבע שעות מקבלים "כרטיס" למשחק אחד, ניתן לצבור עד 3 כאלה בזמן נתון. או לקנות כרטיסים בלי הגבלה.

ממליץ לכם להוריד אותו עכשיו, בימים הקרובים תוכלו לקבל מתנות מיוחדות ודלק חינם לכבוד יציאת המשחק. ובכלל, בואו נארגן משחק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 יוני 2014, 04:53

חטפתי Curse בDepths מהבסליסקים :(, איזה מכניקה מעצבת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 31 מאי 2014, 22:45

Death_119 כתב:חטפתי Curse בDepths מהבסליסקים :(, איזה מכניקה מעצבת.

אין לי שמץ של מושג מה CURSE עושה בDS2. קוללתי מלא פעמים. לא ברור לי אם זה עושה משהו, מעבר ללהוריד לך הרבה פחות חיים מאשר רעל. זה עושה משהו לדמויות שמשתמשות בקסם?

הבנתי שבDS היה איזה קטע נורא נורא מתסכל עם הצפרדעים המוזרות שמקללות אותך. מה הקטע שם, באמת?
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 מאי 2014, 22:50

טוב אני לקראת סוף Wolfenstein The New Order
בגדול המישחק התחיל לאכזב

יש אומנם הרבה אזורים שונים במישחק ,אבל האויבים התחילו לחזור על עצמם שוב ושוב
זה לא שהמישחק גרוע או משהו
גרפיקה טובה ,מישחקיות נחמדה ,אבל אין מספיק סוגי אויבים להצדיק מישחק שארוך פי שתים ממישחקי COD

בנוסף לזה המישחק מאוד "מקונסל" ואני משחק עם מקלדת ועכבר בPC ,ככה שיש דברים קצת מעצבנים ,אבל לא שוברי מישחק
לדוגמה יש "גלגל נשקים" ,שזה מתאים יותר לקונסולות
בPC הגלגלת של העכבר אמורה להחליף נשקים במישחקים כאלו
אבל הם השאירו את הגלגלת נשקים ,וזה מעצבן שיש חלקים עם הרבה אויבים

אבל בגדול היתי נותן בערך 70 לבינתים

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 31 מאי 2014, 23:18

Nucleus_Dawn כתב:
אין לי שמץ של מושג מה CURSE עושה בDS2. קוללתי מלא פעמים. לא ברור לי אם זה עושה משהו, מעבר ללהוריד לך הרבה פחות חיים מאשר רעל. זה עושה משהו לדמויות שמשתמשות בקסם?

הבנתי שבDS היה איזה קטע נורא נורא מתסכל עם הצפרדעים המוזרות שמקללות אותך. מה הקטע שם, באמת?

בDS2 זה פשוט נותן לך אפקט של מוות, בלי באמת למות.
כלומר המקסימום של מד החיים שלך מתרוקן בכמות של מוות אחד, וכמובן שאם היית חי אז אתה הופך אוטומטית למת (רק, שוב, בלי למות..).

בDS1 מצד שני.. אתה קודם כל מת בצורה מידית, ומד החיים שלך נחתך בחצי. (בDS1 מד החיים לא יורד עם כל מוות, ככה שזה מרגיש אפילו יותר משמעותי.)
מה שיותר עצוב, זה שבבילד הראשון של המשחק (גרסא 1.00) לא היה לך מה לעשות נגד זה. אם קוללת אז זהו, תסתדר עם חצי חיים עד סוף המשחק. ככשיחקתי במשחק בזמנו כשהוא יצא הצלחתי לעבור את השלב בשלום, אבל החוויה של כל הקטע הזה הייתה אולי חווית המשחק הכי אינטנסיבית שהייתה לי אי פעם. הלב שלי ממש דפק בכל פעם שראיתי את העניים הצהובות הגדולות שלהם.

בבילד הנוכחי זה כבר הרבה פחות נוראי, יש חפצים שמבטלים קללות ולמעשה אפשר להשיג 3 כאלה בחינם על ידי החלפה עם העורב בundead asylum, או לקנות כמות אינסופית בממש זול מסוחר שעומד ליד הפעמון הראשון.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 יוני 2014, 16:25

Nucleus_Dawn כתב:

כמו שStick כתב, רק עוד תיקון, עד גרסה 01.05 כל פעם שהייתי חוטף Curse מחדש המד חיים שלך היה מתקצר עוד פעם בחצי, כלומר - בהתחלה אתה עומד על חצי חיים, אחר כך על רבע, אחר כך על שמינית וכו... זה למעשה היה נצבר, הם כנראה הבינו שזה קצת מוגזם אז הגיבלו את זה לחצי. עכשיו, זה נכון שיש Purge Stone שסותרת את התופעה (היתה לי אפילו אחת), הבעיה שיש רק מוכר אחד כרגע בשלב שאני נמצא במשחק שמוכר אותה, הבחור ליד המגדל פעמונים הראשון, המעצבן שזה נמצע לפחות רבע שעה הליכה מאיפה שאני נמצא, בנוסף הוא לא מוכר אותם בחינם כמעט כמו שהוא רמז, אלא ב-3000 לאחד, מאחר ואני נמצא בשלב במשחק שאני רק Level 30 בערך, והיצורים שאני הורג בדרך כלל שווים 60-100 ומעטים רק 1000, 3000 זה מחיר מאוד יקר עבורי, ככה שאני יכל להצטייד לרוב באחד שניים, מקסימום 3. הדבר העוד יותר מעצבן שאותם בסיליסק הם לא יריב קשה, אבל אין לי התגוננות אמיתית נגד Curse, כשנכנסים למארב של שלושה כמו שאני נכנסתי, אין הרבה מה לעשות, לא רק שהם מפוצצים את כל החדר הקטן עם גז שמוריד אותי בשנייה אלא שהם גם מורידים את הפריימרייט ל-5 בערך, סוג של התעללות כפולה :). ההגנה האמיתית היחידה מולם היא טבעת שנקרא CurseBite שלא זמינה בכלל בשלב שלי אלא רק בשלב יותר מאוחר. בקיצור - שילכו ל**** יוצרי המשחק, זה קצת מוגזם ושפל מה שעשו.

אנקדוטה לסיום, ממתי בסיליסק זה לא לטאה אלא צפרדע :lol:.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יוני 2014, 11:19

Death_119 כתב:כמו שStick כתב, רק עוד תיקון, עד גרסה 01.05 כל פעם שהייתי חוטף Curse מחדש המד חיים שלך היה מתקצר עוד פעם בחצי, כלומר - בהתחלה אתה עומד על חצי חיים, אחר כך על רבע, אחר כך על שמינית וכו... זה למעשה היה נצבר, הם כנראה הבינו שזה קצת מוגזם אז הגיבלו את זה לחצי. עכשיו, זה נכון שיש Purge Stone שסותרת את התופעה (היתה לי אפילו אחת), הבעיה שיש רק מוכר אחד כרגע בשלב שאני נמצא במשחק שמוכר אותה, הבחור ליד המגדל פעמונים הראשון, המעצבן שזה נמצע לפחות רבע שעה הליכה מאיפה שאני נמצא, בנוסף הוא לא מוכר אותם בחינם כמעט כמו שהוא רמז, אלא ב-3000 לאחד, מאחר ואני נמצא בשלב במשחק שאני רק Level 30 בערך, והיצורים שאני הורג בדרך כלל שווים 60-100 ומעטים רק 1000, 3000 זה מחיר מאוד יקר עבורי, ככה שאני יכל להצטייד לרוב באחד שניים, מקסימום 3. הדבר העוד יותר מעצבן שאותם בסיליסק הם לא יריב קשה, אבל אין לי התגוננות אמיתית נגד Curse, כשנכנסים למארב של שלושה כמו שאני נכנסתי, אין הרבה מה לעשות, לא רק שהם מפוצצים את כל החדר הקטן עם גז שמוריד אותי בשנייה אלא שהם גם מורידים את הפריימרייט ל-5 בערך, סוג של התעללות כפולה :). ההגנה האמיתית היחידה מולם היא טבעת שנקרא CurseBite שלא זמינה בכלל בשלב שלי אלא רק בשלב יותר מאוחר. בקיצור - שילכו ל**** יוצרי המשחק, זה קצת מוגזם ושפל מה שעשו.

אנקדוטה לסיום, ממתי בסיליסק זה לא לטאה אלא צפרדע :lol:.

אני חושב שזה הקיצון שבעיצוב המשחק הלא הוגן וגובל בשבור של הסדרה. השילוב של בעיות טכניות ומלכודות לא הוגנות באזור הזה, הוא הכי נורא שיכול להיות.
בכל מקרה, אני מקווה שתצליח לעבור את זה. הרבה שחקנים פשוט רצים את האזור הזה ולא חוקרים אותו, עד שלב מאוחר יותר, לפי מה שהבנתי.

בנוגע לזה שהם בחרו בצפרדעים - באמת מוזר. הם גם בחרו לעצב אותם נורא מגוחך ומשעשע, שזה סותר לחלוטין את העובדה שבDS הם האימה הכי גדולה במשחק, בערך. לא שזה דבר רע.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים