Nucleus_Dawn כתב:
אין לי שמץ של מושג מה CURSE עושה בDS2. קוללתי מלא פעמים. לא ברור לי אם זה עושה משהו, מעבר ללהוריד לך הרבה פחות חיים מאשר רעל. זה עושה משהו לדמויות שמשתמשות בקסם?
הבנתי שבDS היה איזה קטע נורא נורא מתסכל עם הצפרדעים המוזרות שמקללות אותך. מה הקטע שם, באמת?
כמו שStick כתב, רק עוד תיקון, עד גרסה 01.05 כל פעם שהייתי חוטף Curse מחדש המד חיים שלך היה מתקצר עוד פעם בחצי, כלומר - בהתחלה אתה עומד על חצי חיים, אחר כך על רבע, אחר כך על שמינית וכו... זה למעשה היה נצבר, הם כנראה הבינו שזה קצת מוגזם אז הגיבלו את זה לחצי. עכשיו, זה נכון שיש Purge Stone שסותרת את התופעה (היתה לי אפילו אחת), הבעיה שיש רק מוכר אחד כרגע בשלב שאני נמצא במשחק שמוכר אותה, הבחור ליד המגדל פעמונים הראשון, המעצבן שזה נמצע לפחות רבע שעה הליכה מאיפה שאני נמצא, בנוסף הוא לא מוכר אותם בחינם כמעט כמו שהוא רמז, אלא ב-3000 לאחד, מאחר ואני נמצא בשלב במשחק שאני רק Level 30 בערך, והיצורים שאני הורג בדרך כלל שווים 60-100 ומעטים רק 1000, 3000 זה מחיר מאוד יקר עבורי, ככה שאני יכל להצטייד לרוב באחד שניים, מקסימום 3. הדבר העוד יותר מעצבן שאותם בסיליסק הם לא יריב קשה, אבל אין לי התגוננות אמיתית נגד Curse, כשנכנסים למארב של שלושה כמו שאני נכנסתי, אין הרבה מה לעשות, לא רק שהם מפוצצים את כל החדר הקטן עם גז שמוריד אותי בשנייה אלא שהם גם מורידים את הפריימרייט ל-5 בערך, סוג של התעללות כפולה

. ההגנה האמיתית היחידה מולם היא טבעת שנקרא CurseBite שלא זמינה בכלל בשלב שלי אלא רק בשלב יותר מאוחר. בקיצור - שילכו ל**** יוצרי המשחק, זה קצת מוגזם ושפל מה שעשו.
אנקדוטה לסיום, ממתי בסיליסק זה לא לטאה אלא צפרדע

.