Nigga כתב:אני די בטוח שהמשחק מגיע גם ל 360.
נכון, ראיתי רק את ההתחלה ולא את ה-360. בינתיים אין דיל ברייקר שישכנע אותי לקנות כרגע קונסולה חדשה.
Nigga כתב:אני די בטוח שהמשחק מגיע גם ל 360.
Nigga כתב:מה זה משנה המנוע או המפתחת. קצת קשה לקרוא לזה בלעדי ל One שזה מגיע ל 360. הרי באותה מידה אפשר לקרוא לזה בלעדי ל 360 לא?
לא מבין את מיקרוסופט. במקום ללכת חזק על "ONLY ON XBOX ONE" היא פשוט נותנת לאנשים סיבות לא לשדרג.
Laskin כתב:החלטה מעולה שלהם, ללכת על 30FPS, למרות שפורצה 5 רץ ב-60. עכשיו יוכלו להראות שיפור אמיתי בגרפיקה, ולהתחרות בקלות בDC.
מעניין אם יהיה טוב כמו הקודם...
Laskin כתב:מי מהמר על בלעדיות זמנית? זה גם ככה לא מעניין בסופו של דבר![]()
סתם, נזרום... אבל זה ממש מרעיש ומטורף, כדאי שתשבו לרגע:
ה- DLC של COD הבא.
Laskin כתב:אני לא בטוח שבלעדיות זמנית היא דבר אפקטיבי, ועליה דיברת, לכן התייחסתי רק לבלעדיות זמנית.
וגם בלעדיות לכותר אחד, כמו טיטאנפול - לאו דווקא דבר טוב. בסוף המשחק הראשון יוצא MEH וסוג של בטא למשחק השני, שהוא הדבר הגדול באמת
Nucleus_Dawn כתב:
בלעדיים זמניים משנים המון.
משחקים כמו ביושוק וME דחפו את ה360 קדימה במכירות ויצרו הזדהות של הכותר עם הקונסולה שלהם.
במקרה של ME, זה אפילו יותר קיצוני, בזכות זה שהשמירה ממשיכה איתך למשחק הבא. שיחקתי בכל המשחקים ב360, למרות שכבר כשיצא ME2, העדפתי לשחק משחקים במחשב (הוא יצא איזה חודש אחרי ששמתי 4000+ שקלים על מחשב חדש), שלא לדבר על כשיצא ME3.
Death_119 כתב:יש ME גם לפס3.
בלי קשר אני מהמר על Soul reaver או משחק Kain חדש או לחילופין Gex. יש הכרזה של Crystal Dynamics במסיבת העיתונאים שלהם.

Klayman כתב:אז לא הבנתי.. אין יותר רשמי מזה אבל בגלל שזה לא היה בויקיפדיה זה לא רשמי?
Nigga כתב:איפה כתוב שגרסת ה 360 תכיל תוכן שונה?
swiss-the-engine כתב:המשחק היילו הזה הוא אחד המשחקים הכי גרועים שזכורים לי בשנים האחרונות. בושה.
Yahel12 כתב:
באמת משחקי בושה.. )-: מקווה שהתוכנית הזו תשתפר עם הזמן ונקבל משחקים יותר מעניינים.
Nucleus_Dawn כתב:
נכון. יצא ME שנים ארוכות אחרי ולאף אחד לא היה אכפת. בדיוק כמו שיצא ביושוק שנה אחרי ולאף אחד לא היה אכפת.
זו בדיוק הנקודה - בלעדיים זמניים משנים ומשנים הרבה. הם דחפו את המכירות של ה360 ויצרו חיבור בין הכותר והקונסולה אצל לקוחות רבים.
Laskin כתב:
אני חושב שלמיקרוסופט בתחילת הדור הקודם גם ככה היו את כל היתרונות על סוני, כך שאני לא בטוח שלבלעדיים היה הרבה קשר.
כמובן שזה לא הזיק ורק הוסיף עוד שמן למדורה הבוערת גם כך ממש חזק של מיקרוסופט בזמנו, אבל לדעתי בלעדיים זמניים זה חסר משמעות של ממש, כי כל גיימר עם קצת שכל מבין שמתישהו זה יצא גם לקונסולה המתחרה, וסביר שבגירסת GOTY שכוללת תוספות וכו'.
Laskin כתב:נעים מאוד, אני יובל והייתי משוכנע שהם יגיעו יום אחד גם לPS3, ולא כתוצאה מאמונה עיוורת, אלא פשוט הגיון. כן, בהתחלה גם הPS3 הייתה ממש קשה לפיתוח ולקח זמן להקים צוותים שיפתחו עבורו ברמה ראוייה, אבל מי שהסתכל על זה בצורה רציונלית הבין שזה עניין של זמן.
אבל עזוב, זה סתם ויכוח של "מי נביא טוב יותר"
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים