Nigga כתב:מה נסגר עם כל הסטודיואים?
- מדיה מוליקול לא מגיעים.
- גארילה גיימס לא מגיעים.
- Sony Bend לא מגיעים.
- סאנטה מוניקה לא מגיעים.
מה נסגר? אנחנו בטח נראה DLC של אינפאמס, גיימפליי של TLOU HD, טריילר של אנצ'רטד 4, גיימפליי של האורדר, עוד גיימפליי של דסטיני, גיימפליי של אססין קריד, אולי קצת באטמן, זיוני מוח על ה ה PS3 והוויטה וקצת פרוייקט מורפאוס.
אם יתברר שקלעתי בול אני זורק ת PS4 על הפנים של גיא ופשוט משחק CSGO בלבד.
וממתי חשיפה של שני משחקים בלעדיים חדשים ברמת AAA (המשחק החדש של Form וUncharted) זה מעט? כאילו, אתה רגיל ל-10 משחקי AAA חדשים שאתה מקבל בE3 בלעדית עבור כל קונסולה? דרך אגב, לדעתי נראה גם את הטייטל של Capcom בצורה רצינית כך שאתה יכל להוסיף כנראה עוד בלעדי AAA נוסף.
ואם אתה באמת במצב שאתה מרגיש שאתה צריך לזרוק את הפס4 על גיא היום, אז או שאתה באמת לא יודע מה יש לפס4 להציע כיום או שהטעם שלך במשחקים ממש אקסטרני, כי כיום אתה יכל לקנות לפס4 שלך את:
1) BF4.
2) AC4.
3) Infamous SS.
4) WatchDog.
5) Wolfenstien.
6) Metal Gear Solid: Ground zeroes.
7) המון משחקי אינדי שווים.
זה המון לקונסולה בת חצי שנה, המון. בחיים בהיסטוריה שום קונסולה לא זכתה לכזה ליינאפ מטורף חצי שנה מצאתה. תחשוב שלפני 8 שנים יכלת לשחק בפס3 רק MotorStorm וResistance הראשון בתקופה המקבילה. אנשים פה מרגישים קצת חזרי פרופורציה מידי פעם, מתלוננים כשבכיף הם יכולים לקנות 5+ משחקי AAA שלפני חמש שנים לא היינו מדמיינים שאפשר לעשות משחקים כאילו לקונסולות שלהם.
בלי קשר לכל זה, לפי מה שכתוב בGAF יש סיכוי טוב שDemon Soul 2 ייצא עוד השנה לפס4, ותסלחו לי, אבל מדובר במגה טון, זה משחק שאורך החיים שלו לבדו יכל למלאות שנה שלמה של גיימפליי. גם אם הוא יהיה המשחק הבלעדי היחיד שהיה יוצא לפס4 השנה (והוא לא), הוא לבדו שווה רכישה של פס4.
ומזל שאנשים שם הם חסרי חיים שמסוגלים להעלות פוסטים בני חצי שנה לגבי מה Form כתבו שם קודם:
If by souls you mean another PS4 exclusive Souls spinoff then maybe ?
אני אישית נרגש.