Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2014, 14:17

אתה מתאר כאן משהו כאילו זה המשחק היחיד אי פעם שעושים תרגילים כדי לצאת מחוזה ההפצה עם מיקרוסופט, או כל מפיצה אחרת.
זה קרה גם עם NINJA GAIDEN 2, שהוסיפו את האות סיגמא והכניסו קצת שיפורים והוציאו לפס3, למשל.

ואני לא אומר שזה לא עובד על אף אחד, יש אנשים שבלעדיות לשבועיים על הDLC החדש של COD זה מספיק כדי שירכשו קונסולה מסויימת. אבל לדעתי המשקל של זה הוא די קטן, בטח יחסית למה שאתה מתאר.
בנוסף, ברוב המשקרים מדובר על משחקים שיצאו גם לPC ובגירסה עדיפה, כך שגם אם אין לך כרגע מחשב חזק - לקנות קונסולה כדי לשחק במשחק שעוד כמה חודשים או שנה וחצי תשחק על המחשב החדש שלך ובמחיר מוזל בהרבה - לי לא נשמע לי סביר.
כל אחד והשיקולים שלו כמובן... אבל בעיניי הפאקטור היחיד הוא המשחקים שאתה יודע בוודאות שלא יצאו למחשב או לקונסולה אחרת (באותו דור לפחות). ואני חושב שזה מה שהרוב (הטיפה יותר בוגר ובעל נסיון) אמור לחשוב. :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 יוני 2014, 14:38

Laskin כתב:אתה מתאר כאן משהו כאילו זה המשחק היחיד אי פעם שעושים תרגילים כדי לצאת מחוזה ההפצה עם מיקרוסופט, או כל מפיצה אחרת.
זה קרה גם עם NINJA GAIDEN 2, שהוסיפו את האות סיגמא והכניסו קצת שיפורים והוציאו לפס3, למשל.

ואני לא אומר שזה לא עובד על אף אחד, יש אנשים שבלעדיות לשבועיים על הDLC החדש של COD זה מספיק כדי שירכשו קונסולה מסויימת. אבל לדעתי המשקל של זה הוא די קטן, בטח יחסית למה שאתה מתאר.
בנוסף, ברוב המשקרים מדובר על משחקים שיצאו גם לPC ובגירסה עדיפה, כך שגם אם אין לך כרגע מחשב חזק - לקנות קונסולה כדי לשחק במשחק שעוד כמה חודשים או שנה וחצי תשחק על המחשב החדש שלך ובמחיר מוזל בהרבה - לי לא נשמע לי סביר.
כל אחד והשיקולים שלו כמובן... אבל בעיניי הפאקטור היחיד הוא המשחקים שאתה יודע בוודאות שלא יצאו למחשב או לקונסולה אחרת (באותו דור לפחות). ואני חושב שזה מה שהרוב (הטיפה יותר בוגר ובעל נסיון) אמור לחשוב. :)

לא יודע... לא חושב שזה שמשחק שאני רוצה ייצא אולי בעוד שנה עד חמש לפלטפורמה אחרת זה פאקטור.
בתחילת הדור הקודם, גם היה הרבה פחות משמעותי שהמשחק יוצא באותו היום לPC, כי הקונסולות לא פיגרו 3 שנים מאחורי הPC ובאמת היה להן יתרון באיך שהן הפעילו משחקים, לעומת מחשב במחיר לא פסיכי. לכן גם ההחלטה של מייקרוסופט לדאוג שהמשחק יהיה בלעדי לקונסולות, היתה נכונה.
אנחנו לא מדברים פה על בלעדיות לDLC של שבועיים. אנחנו מדברים על משחק שבמשך שנה+, הקונסולה היחידה שאפשר לשחק בו עליה היא קונסולה X. זו בלעדיות שההשפעות שלה כמעט זהות לבלעדיות מוחלטת. זו גם אחת הסיבות שהספריה של ה360 היתה ביתרון משמעותי על פני זו של הPS3 במשך חצי דור.

זה לפני שמתחשבים בכמה שחיבור בין כותר וקונסולה חשוב. מייקרוסופט הרוויחו המון מהחיבור של ה360 לCOD, כמו שסוני הרוויחה המון מהחיבור של הPS2 לGTA (למרות שהם יצאו בפורט לXBOX, לאף אחד לא היה אכפת). כמובן שהחיבור הזה עוד יותר משמעותי, במשחקים כמו ME, שאת כולם שיחקתי על ה360 שלי, כי רציתי להמשיך עם השמירה שלי והבחירות שלי וזאת למרות שיכלתי לשחק בגירסא העדיפה טכנית והזולה יותר בPC.

המשקל של בלעדיות זמנית רחוק מאוד מלהיות קטן, כמו שאתה מתאר. המקום היחיד שבו הוא משמעותי, זה ברשימות ה"בלעדיים של הדור". בזמן אמת, ביושוק וME לא היו פחות משמעותיים להצלחה של ה360 משאנצ'רטד וTLOU היו משמעותיים להצלחה של הPS3.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2014, 14:54

נו, נסכים שוב שלא להסכים.
אני לא הייתי קונה מחר קונסולה כי HL3 "בלעדי" עליה.
זה ברור לי שיצא למחשב בגירסה עדיפה בעתיד , אפילו אם החברה שמייצרת את הקונסולה תהיה המפיצה של המשחק (ועזוב שוואלב חברת מחשב בעיקר, סתם דוגמא).

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2014, 00:37

Laskin כתב:
אני חושב שלמיקרוסופט בתחילת הדור הקודם גם ככה היו את כל היתרונות על סוני, כך שאני לא בטוח שלבלעדיים היה הרבה קשר.
כמובן שזה לא הזיק ורק הוסיף עוד שמן למדורה הבוערת גם כך ממש חזק של מיקרוסופט בזמנו, אבל לדעתי בלעדיים זמניים זה חסר משמעות של ממש, כי כל גיימר עם קצת שכל מבין שמתישהו זה יצא גם לקונסולה המתחרה, וסביר שבגירסת GOTY שכוללת תוספות וכו'.

לבלעדיים יש תמיד קשר - גם אם מדובר בבלעדיים זמניים ואפילו כשמדובר בבלעדיות DLC. והם חשובים במיוחד בתחילת הדור (אחר כך קצת פחות כשהbacklog גם ככה גדל).

הבעיה עם בלעדיים זמנים היא שאתה אף פעם לא יכול לחזות את הזמניות שלהם: גם אם תהיה מוכן להתאפק שנה, יכול להיות שהמשחק יצא רק אחרי שנתיים. וגם אם תהיה מוכן להתאפק שנתיים יכול להיות שהוא לא יצא בכלל. וזה נהיה מסובך עוד יותר כשאין לנו מושג איך בדיוק IP עובר ידיים ומי מחזיק בבלעדיות עליו.
אתה יכול באותה המידה להסתכל על Demon Souls של Form Software ומצד שני Ninja Blade של אותם Form Software - כל אחד עם אקסלוסיביות (זמנית?) לצד אחר. אתה יכול לחפש אינסוף כתבות שעוסקות באובדן הבלעדיות של Gears of War "אחרי הטרילוגיה, כי הIP של אפיק", או חרושת שמועות שחזרה כל שנה על הכרזה עתידית לMGS4 שמגיע גם ל-360, או אינספור התערבויות של דין ואחרים ש"Splinter Cell Conviction אוטוטו יוצא גם לPS3". איפה כל המשחקים האלו היום? מה על האנשים שקנו את הקונסולה השניה מתוך ציפיה שעוד מעט ההבטחות האלו יתממשו? איפה הGOTY שלהם?

אני יכול להגיד שכשהייתי צריך להתלבט בין ה-360 ל-PS3 אי שם ב-2007, המשחקים שהכריעו את הכף לטובת ה-360 היו מאס אפקט והיילו - וזה כמובן על סמך הרקורד של שתי המפתחות שהיו אחראיות בדור הקודם לשני המשחקים הטובים ששיחקתי (לצד GTA שההמשך שלו הוכרז כבר כמולטיפלטפורם). לא הייתי חושש לשלם עוד 100$ לPS3 אם הייתי מעריך שהמשחקים שם עדיפים עבורי. מה ששיחק תפקיד זה בעיקר הבלעדיים.

במקרה של באנג'י ידעתי שהמשחק ישאר בלעדי ל-360 כי באנג'י היתה חברה בבעלות מיקרוסופט, ובמקרה של ביוור דווקא הנחתי שהמשחק יגיע אחר כך גם לPC (כי זה מה שקרה גם עם KOTOR וJade Empire) ואולי בסוף גם יצא לPS3 כי מדובר בחברה עצמאית - אבל בטח שלא רציתי לחכות לאחד המשחקים הכי מצופים שלי ולכן זה גם השפיע מאד על הבחירה. היו עוד שלל משחקים לכאן ולכאן (כחובב גדול של משחקי עולם פתוח Saints Row וקראקדאון וDead Rising היו עוד נקודות לצד של מיקרוסופט - אבל לא באותו קנה מידה).
אבל תראה איזה קטע: הנה אנחנו ניצבים בתחילת דור חדש. באנג'י הפכה לעצמאית ומציגה את המשחק הבא שלא דווקא עם תוכן בלעדי לסוני, Bioware נרכשה ע"י EA (וכנראה גם קצת ירדה מגדולתה), ובכלל 9001 דברים אחרים קרו מאז ושינו את המאזן. והמצב עוד הולך להתהפך הרבה מאד פעמים בסיבוב הנוכחי, ככה שהמקסימום שאתה יכול לעשות בנקודת זמן נתונה זה להסתמך על המצב הקיים ולא להמר על "אולי זה מתישהו גם יגיע אלי".

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2014, 23:38

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 02:35

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 02:37

הבלעדי היפני D4:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 02:39

אורי:
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2014, 11:01

הנכסים של הרימייק של היילו 2 הם אותם הנכסים של הרימייק של 1. על הפנים. גם הבנתי שאניברסרי (הראשון) הוא בדיוק אותו משחק וכך גם 3 ו4. זה די צינן לי את ההתלהבות. לפחות אני אשמח לשחק במולטי של 3 וגם בקמפיין (קצת) וגם אף פעם לא שיחקתי במולטי של 2. קשה לי להאמין שהוא כל כך שונה מ3 אבל בכל זאת.

אגב הבנתי שהמפתחת של אורי הזה היא מפתחת צד א' של מיק'. אם זה לא טעות אז מעניין שהם משחררים את המשחק לPC... התחלה של הקידום PC שפיל התבטא לגביו לאחרונה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 03:29

swiss-the-engine כתב:הנכסים של הרימייק של היילו 2 הם אותם הנכסים של הרימייק של 1. על הפנים. גם הבנתי שאניברסרי (הראשון) הוא בדיוק אותו משחק וכך גם 3 ו4. זה די צינן לי את ההתלהבות. לפחות אני אשמח לשחק במולטי של 3 וגם בקמפיין (קצת) וגם אף פעם לא שיחקתי במולטי של 2. קשה לי להאמין שהוא כל כך שונה מ3 אבל בכל זאת.

אגב הבנתי שהמפתחת של אורי הזה היא מפתחת צד א' של מיק'. אם זה לא טעות אז מעניין שהם משחררים את המשחק לPC... התחלה של הקידום PC שפיל התבטא לגביו לאחרונה?

אני לא יודע אם יש קשר אבל יש דמיון אומנותי מאוד גדול לdust שיצא ל360 לפני שנתיים.

בנושא היילו, לדעתי לפחות היילו 4 רק בתוספת 1080p ו-60fps כבר יראה לא רע בכלל. אני בטוח שגם היילו 3 נראה סביר ברזולוציה הזאת, עיקר הכיעור שלו נבע מג׳יגיז.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2014, 04:06

1080P לשניהם זה נחמד אבל בטח לא מה שאליו ציפיתי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 10 יוני 2014, 16:41

swiss-the-engine כתב:1080P לשניהם זה נחמד אבל בטח לא מה שאליו ציפיתי.

זה ממש לא מלהיב.. הם בעצם נותנים לך משהו לעשות עד שיוצא Halo 5.. וגם מה שהראו ממנו זה בדיחה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2014, 02:40

לא הראו בכלל שום דבר.

פתחו אתר פידבק כזה לONE. משום מה זכור לי שהיה דבר כזה פעם. בכל אופן זה נחמד מאוד אם הם באמת יקדמו את הדברים שאנשים מציעים ומצביעים עליהם שם. איפה החיבור מדיה סנטר שלי!
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 18:55

מבחינתי היילו 4 ב1080P ב60FPS זה עומד בציפיות, היה נחמד עוד שיפורים אבל נהיה ראליסטים לרגע ומקבלים באוסף הזה 4 משחקים (כשאחד מהם רק בן שנה וחצי) ובלוריי של סדרה ב60$.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2014, 18:59

השאלה האמיתית היא האם הם יטרחו הפעם לספק את הסחורה עם Forge ו-Theater לכל המשחקים. אם כן אז הם שיחקו אותה, אבל אני עדיין זוכר את ההבטחה לTheater בקמפיין של היילו 4 שאני עדיין מחכה לה. Don't make a girl a promise if you know you can't keep it
בנוסף, זה שבחרו להתעלם מהיילו ריץ' ו-ODST אומר שלא רק שהפסידו את הקמפיינים אולי הכי מוצלחים בסדרה, אלא גם שלא יהיה מצב Firefight שיכל להוסיף המון...

זה אמנם first world problems כי בכל זאת גם בלי הדברים האלו מדובר כבר עכשיו אולי ב"משחק" עם כמות התוכן הכי גדולה שראינו אי פעם. אבל עדיין... Firefight.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 יוני 2014, 03:07

DrKeo כתב:מבחינתי היילו 4 ב1080P ב60FPS זה עומד בציפיות, היה נחמד עוד שיפורים אבל נהיה ראליסטים לרגע ומקבלים באוסף הזה 4 משחקים (כשאחד מהם רק בן שנה וחצי) ובלוריי של סדרה ב60$.

די נו... משחק בן שנה וחצי שווה שקל תשעים בעולם המשחקים... אפילו בארץ הוא נמכר לא פעם באיזה 50 שקל. אני לא באמת ציפיתי למשהו מיוחד מ4 וגם הכי פחות איכפת לי ממנו גם ככה אז לא משנה לי אבל אני לגמרי ציפיתי לשדרוג ל3 שהוא המשחק האהוב עליי בסדרה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2014, 19:08

swiss-the-engine כתב:די נו... משחק בן שנה וחצי שווה שקל תשעים בעולם המשחקים... אפילו בארץ הוא נמכר לא פעם באיזה 50 שקל. אני לא באמת ציפיתי למשהו מיוחד מ4 וגם הכי פחות איכפת לי ממנו גם ככה אז לא משנה לי אבל אני לגמרי ציפיתי לשדרוג ל3 שהוא המשחק האהוב עליי בסדרה.

ארבעה משחקים כשאחד בן שנה וחצי יחד עם סדרה זה לגמרי שווה 60$, נראה לי שאתה הבן אדם היחיד שחושב שיש באוסף הזה בעיית VALUE.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 10 יוני 2014, 19:10

swiss-the-engine כתב:די נו... משחק בן שנה וחצי שווה שקל תשעים בעולם המשחקים... אפילו בארץ הוא נמכר לא פעם באיזה 50 שקל. אני לא באמת ציפיתי למשהו מיוחד מ4 וגם הכי פחות איכפת לי ממנו גם ככה אז לא משנה לי אבל אני לגמרי ציפיתי לשדרוג ל3 שהוא המשחק האהוב עליי בסדרה.

לפני שנה קניתי את המשחק בארבעים שקל בביג בוקס:)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2014, 20:33

DrKeo כתב:ארבעה משחקים כשאחד בן שנה וחצי יחד עם סדרה זה לגמרי שווה 60$, נראה לי שאתה הבן אדם היחיד שחושב שיש באוסף הזה בעיית VALUE.

אני לא מצביע על בעיית ווליו... אני אומר ששיחקתי בקמפיינים האלה כמה פעמים (במקרה של 3 שיחקתי איזה 10 פעמים בקמפיין) אז אני מצפה למשהו קצת יותר substantial בשביל לחזור לשחק.

אבל סך הכל אני מת לשחק במולטי של 3 שוב... סוף סוף לחזור לשחק במשחק עם ראנקינג שאפשר לרדת ולא רק לעלות.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2014, 22:23

אגב קראקדאון ישתמש בחישובי "ענן" בשביל הפיסיקה בדומה למה שהודגם בBUILD.

עריכה
למי שלא מכיר אז זאת ההדגמה
Benjamin Franklin

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 11 יוני 2014, 18:54

swiss-the-engine כתב:לא הראו בכלל שום דבר.

פתחו אתר פידבק כזה לONE. משום מה זכור לי שהיה דבר כזה פעם. בכל אופן זה נחמד מאוד אם הם באמת יקדמו את הדברים שאנשים מציעים ומצביעים עליהם שם. איפה החיבור מדיה סנטר שלי!

מסכים..

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 11 יוני 2014, 12:06

אני אישית ממש יצאתי מרוצה מהE3 הזה
אני רק מחכה לדעת מתי הבטא של איוולב
כי זה כנראה מה שיקבע מתי אקנה את המכשיר
כרגע מלבד כמות האינדי המטורפים
( שדרך אגב אני לא יודע אם ציינתם כאן אבל יש שם אינדי שעבר קיקסטרטר שם אמרו שהם " בודקים את האפשרות " להוציא אותו לONE
מה שמראה לדעתי שכל הכבוד למייק שהגיעו להבנות איתם )
אני אישית אף פעם לא הייתי שחקן היילו כי חלל זה לא מה שמושך אותי
אבל אם הגרסת מאסטר ציף הזו אני מאמין שאני יעיז לשלם בכדאי לשחק בדבר המושקע הזה
קצת חבל לי שהבטא יוצאת לפני סאנסאט אוברדרייב, בא לי אקסבוקס בעיצוב של המשחק ( כי בטוח יצא באנדל יפה )

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 יוני 2014, 12:34

עכשיו אני קולט מה הם הולכים לעשות עם קראקדאון. הטריילר CGI שלהם היה לא ברור בשיט כי הנחתי שאין מצב למנוע הרס כזה. אבל עם מנוע סטייל Red Faction Guerilla + דור חדש + ענן יש מצב שנוכל לראות קצת הרס ראוי במשחק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 יוני 2014, 19:40

swiss-the-engine כתב:אגב קראקדאון ישתמש בחישובי "ענן" בשביל הפיסיקה בדומה למה שהודגם בBUILD.

עריכה
למי שלא מכיר אז זאת ההדגמה

ישר חשבתי על ההדגמה הזאת, כשראיתי שהם מפילים בניין על ראש הכנופייה :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 יוני 2014, 03:58

Nucleus_Dawn כתב:
ישר חשבתי על ההדגמה הזאת, כשראיתי שהם מפילים בניין על ראש הכנופייה :)

הלוואי וזה באמת יהיה פיצ'ר רציני... כולנו נרוויח מזה בהמשך בלי קשר לאקס בוקס או לא.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים