swiss-the-engine כתב:נו באמת לאסקין.... איך אתה יכול להאמין לכל הdouble speak הזה? אם זה היה נראה ככה במשחק היו אומרים לך רק in game ויותר מזה היו אומרים לך במפורש "this is how the game looks running on a ps4" או משהו בסגנון, כל התחמקות אחרת ("זה לא טוב מספיק בשביל CGI"... מי אמר את זה? שנים שכל הסיפור הוא סרטונים שהמנוע יודע לייצר אבל החומרה לא מסוגלת להריץ בזמן אמת) מלמדת אותך באופן מוחלט שזה לא המצב.
כל הנושא הזה של IN ENGINE מצחיק. אפשר להסתכל עליו כמו על PC שיש לו הגדרות. אני לוקח פס3 שהוא מחשב מאוד חלש שבחיים לא יריץ את קרייסס 3 בהגדרות גבוהות, אז אני מריץ את המשחק עליו בהגדרות LOW. אז אני לוקח מחשב סופר חזק של 10,000$, מריץ עליו את המשחק בULTRA, מקליט את הסרטוני מעבר ואז על הפס3 אני מריץ את הסרטונים המוקלטים האלה בקטעי מעבר.
אז מה קבלתי? משחק שרץ בLOW וסרטוני מעבר שהוקלטו על משהו חזק הרבה יותר אבל היי, זה הכל "IN ENGINE".
זה בדיוק מה שנוטי דוג תמיד עושים, יש להם את TLOU על אולטרה כשהפס3 הריץ אותו על מדיום, זאת בדיוק הסיבה שהם עושים בכזאת קלות פורט פס4 מרשים, הוא פשוט רץ ב"ULTRA". אז מה שקבלנו עכשיו זה טריילר ULTRA של אנצ'רטד, עוד 6 שנים אולי הוא יצא בגרפיקה הזאת על הפס5 בגרסת 4K או משהו.