PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 יוני 2014, 12:40

Laskin כתב:אני בכלל מקווה שיפתיעו ויעשו את המשחק עולם פתוח על האי שהוא נמצא בו. קצת כמו טומב ריידר, ולא אכפת לי שיהיה מחולק לאיזורים.
זה יהיה ממש ג'ק ודקסטר, רק עם יריות, ריאליסטי, ובלי סייד-קיק...

אבל אם זה יראה אפילו חצי ממה שראינו - נראה לי שזה בלתי אפשרי.

הלוואי שהם יקחו כמה רעיונות מטומב ריידר ובשילוב של עולם שמרגיש אורגני ומסע שמרגיש הגיוני, הם יהפכו את כל השלבים ליותר דינמיים, עם יותר עצמים שמשפיעים על הקרבות וסביבה יותר הריסה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2014, 13:52

בנושא אנצ'רטד, זה מאוד חשוב אם זה בזמן אמיתי או לא כי הסרטון הזה נראה יותר טוב מרוב הCGI שיש היום ואם הפס4 מריצה את זה בזמן אמיתי זה ממש מרשים. אם זה עוד בולשיט IN ENGINE אז הסרטון הזה לא רלוונטי בשום צורה בנושא הגרפי, באותה מידה יכלו לעשות טריילר CGI וזהו כי אין הבדל בין CGI לבולשיט IN ENGINE שנוטי דוג תמיד עושים.

לא זכור לי שאמרת את זה על הסרטון ההוא של קייג'.... עד כמה שאני זוכר האיכות תמונה הכללית הייתה טובה מזו של אנצ'רטד ואם אני לא טועה לא דובר על כך שהוא מוקלט מראש.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2014, 14:29

swiss-the-engine כתב:לא זכור לי שאמרת את זה על הסרטון ההוא של קייג'.... עד כמה שאני זוכר האיכות תמונה הכללית הייתה טובה מזו של אנצ'רטד ואם אני לא טועה לא דובר על כך שהוא מוקלט מראש.

הסרטון משנה שעברה של קייג' הוא שבריר מאנצ'רטד גרפית, זה מה שעושה את הסרטון של אנצ'רטד אפילו פחות אמין.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2014, 16:17

DrKeo כתב:הסרטון משנה שעברה של קייג' הוא שבריר מאנצ'רטד גרפית, זה מה שעושה את הסרטון של אנצ'רטד אפילו פחות אמין.

מה?! לך תראה שוב את הסרטון של קייג'... אתה כנראה לא זוכר איזו רמה יש שם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 יוני 2014, 00:21

DrKeo כתב:דוגרי זה נראה כמו משחק דור קודם בגייפליי

כנראה שבעיקר בגלל שזה באמת משחק דור קודם בגיימפליי...

Stick כתב:אבל הם לא אומרים שזה 'סתם' in engine בדיוק בשביל שיהיה את הדיון הזה, בגלל שזו קונסולה חדשה ובגלל שעד שלא ראית את המנוע של ND רץ עליה תאורתית הכל יכול להיות. אבל הנה, נוצר דיון שלם סביב המשחק הזה והוא זוכה להייפ מטורף בלי מאמץ מצידה של ND בזכות זה.

הייפ כזה יכול לירות לך ברגל אחרי שאתה יוצר תמונה שקרית לגבי המשחק... תשאל את פיטר מולינו שהבטיח הרים וגבעות. וזה לא משהו שאפשר להסתיר כי ברגע שהמשחק יוצא קל מאד לדעת אם מדובר בסרטון שרונדר מראש במנוע או במשהו שרץ בזמן אמת.

הידיעות הראשונות לפיהן מדובר בסרטון ריל טיים בתוספת ההתבטאויות המעומעמות, יוצרות רושם של מהפכה בכלי הפיתוח לPS4 - כזאת שמשאירה אותך מאד אופטימי לגבי העתיד. אנחנו רואים שם רמת פירוט שלא ראינו בעבר בריל-טיים ולכן אתה מצפה שגם אם סצינות בזמן אמת לא יציגו את אותם מודלים ואותם טקסטורות עדיין נזכה לרמה כזו של תמונה איכותית וחדה (ברגע שהמשחק רץ ב-1080p אז דברים כמו AA צריך להפעיל בכל מקרה על כל התמונה וזה לא משנה אם זו סצינת מעבר או גיימפליי). אם אתה לא מספק את הסחורה אחרי שזרקת הצהרות בומבסטיות, המשחק שלך יכול להישפט אחר כך לא רק מול שאר המשחקים אלא גם בהשוואה למה שהבטחת שהוא יהיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2014, 17:05

swiss-the-engine כתב:מה?! לך תראה שוב את הסרטון של קייג'... אתה כנראה לא זוכר איזו רמה יש שם.

אולי קצת הגזמתי אבל הסרטון של קייג' מאוד אמין כזמן אמיתי, הסרטון של אנצ'רטד לא. IQ מושלם ומה שהולך עם הפנים של דרייק שם, נראה לי שצריך שני פס4 רק בשביל לעשות את הפנים שלו. אולי חלק מזה היא העובדה שיש בסרטון של דיוויד קייג' בעיות ריגינג קשות בפנים של הקוסם והדמות של הגמד היא אחד המודלים הכי מזעזעים אומנותית שראיתי במשחק וידאו אבל הסרטון הזה של דיוויד קייג' נראה אמין כזמן אמיתי, של נוטי דוג ממש ממש לא.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2014, 17:30

תמונה
תמונה

לעומת
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2014, 17:57

יש לי את שניהם באיכות גיימרסייד על הPC, אין מה להשוות בכלל (עם כל הכבוד לתמונות של אנצ'רטד מתוך סטרים ברזולוציה של WII). גם מעבר להכל תוסיף את זה שבאנצ'רטד רואים קילומטרים של ג'ונגל והרים בזמן שבדמו של הקוסם מדובר בחדר קטנטן שיש לו רק קיר אחד ועוד יותר מעבר לזה מדובר בדמו טכני כשאנצ'רטד זה משחק אמיתי שאמור לצאת שנה הבאה.

תסתכל, זה פאקינג CGI:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2014, 12:55

Nucleus_Dawn כתב:
ראיתי אותו אתמול. באמת נראה נהדר.

מסיבה כלשהי, המשחק הזה הוא ממש משחק של קיצונים. מצד אחד, יש את הסרטון היפייפה הזה. מצד שני, אני רואה גיימפליי מהאלפא ושם לב שהטקסטורות בסביבה ממש מעפנות (אולי זה פשוט טקסטורות מכווצות בשביל האלפא?) והגיימפליי עצמו נראה לא מדויק ולא מלוטש.
אני לא יודע מה לחשוב עליו. לפעמים הוא מזכיר לי את בורדרלנס ואני מתלהב ולפעמים הוא מזכיר לי את היילו ואני מתבאס.

אני שיחקתי באלפא, הגראפיקה נאה למדי אבל בהחלט רחוקה מלהדהים, יש גם משהו טיפה ROUGH בתמונה, יכול להיות שזה ה AA שהוא מסוג FXAA אבל חסרה קצת חדות, בכל אופן בשביל עולם פתוח היא סבבה, לא בטופ אבל לגמרי servicable בשביל ה SCALE שהמשחק מנסה ליצור.

מבחינת גיימפליי אני לא יודע איך הגעת לזה, הוא דווקא עשוי מצויין, לפחות מבחינת מכניקות, בניית הדמות, קוסטומזציות, ההרגשה של הנשקים וכו', לי אישית משחק בסגנון הזה של היילו בשילוב MMO לא מושך בשיט ולא חשבתי שאגע בו מעבר לשעה ככה, בסוף מצאתי את עצמי מגיע לדרגה הכי גבוהה באלפא ומשחק בכל המודים וגם מסיים אותם, אז ממשחק שבחיים לא הייתי מעיף לעברו מבט הוא הפך למשהו שהייתי עכשיו שוקל לרכוש אם היה קיים (אבל לא ברמה שארכוש אותו כשיצא מול כל התחרות של שאר הגדולים בסוף השנה), הוא באמת עשוי טוב וההרגשה הזו של דמות שאתה בונה ולוקח אותה לכל מקום לא משנה באיזה סגנון משחק אתה ותמיד אתה פוגש אנשים אחרים בין אם במסגרת קמפיין או ב HUB או סתם כשאתה מטייל בעולם...לא יודע, לי נראה שהם פגעו פה במשהו והדבר הזה הולך להיות הצלחה ענקית, לא ציפיתי שמשחק שבכלל לא בטעם שלי בכלל יעביר לי את הזמן ככה.

למרות שלפחות לפי משימת הקמפיין אין ספק שהוא בסגנון היילו כמו ש KEO ציין מאשר משהו מהודק סטייל HL, אבל זה לא היה אפשרי אחרת כי כמו שאמרתי העולם תמיד חי ותמיד יש שחקנים אחרים שמסתובבים בו ויכול פתאום להיות אירוע המוני משותף איתם גם במסגרת של קמפיין ולכן אין אפשרות לשלב תסרוט בתנאים שכאלו, אבל זה מובן במקרה הזה בניגוד להיילו, בכל מקרה הדבר הזה נראה לי יהיה אחד ממפלצות התוכן הכי גדולות שיצאו לקונסולות אי פעם פחות או יותר, אנשים ישחקו בזה עד שיצא דסטיני 2.
DrKeo כתב:יש לי את שניהם באיכות גיימרסייד על הPC, אין מה להשוות בכלל (עם כל הכבוד לתמונות של אנצ'רטד מתוך סטרים ברזולוציה של WII). גם מעבר להכל תוסיף את זה שבאנצ'רטד רואים קילומטרים של ג'ונגל והרים בזמן שבדמו של הקוסם מדובר בחדר קטנטן שיש לו רק קיר אחד ועוד יותר מעבר לזה מדובר בדמו טכני כשאנצ'רטד זה משחק אמיתי שאמור לצאת שנה הבאה.

תסתכל, זה פאקינג CGI:
תמונה

אתה שוכח שאת הדמו של קייג' יצרו עוד לפני שבכלל היתה קונסולה מוכנה כסוג של RUSH JOB נסיוני רק כדי להתנסות עם הכלים והפיתוח תחת המנוע של BEYOND שדחפו לאקסטרים, אם נוטי דוג היתה בונה לך דמו טכני שנה וחצי אחרי עם כל הידע שלהם והכלים המפותחים יותר שיש להם זה לא כזה מופרך שיגיעו לתוצאה הזו "כהדגמה טכנית", אם דייויד קייג' יצר את הקוסם לפני השיגור תוך כדי שהוא אומר שהמשחק הסופי יראה בהרבה יותר טוב וזה רק המינימום שיצרו בזמן המוגבל שלהם, זה סכ"ה סביר שנוטי דוג תחת תנאים הרבה יותר טובים תיצור את ה"קוסם" שלה שיראה כמו אנצ'רטד, עדיין הגיימפליי יכול להראות דור אחורה ואני מאמין שככה יהיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 13:38

דיוויד קייג' יצר קופסה של 3X3 מטרים שרואים רק צד אחד שלה כל הזמן ועדין אנצ'רטד מרשים בהפרש מספיק גדול בשביל שכולנו נגיד "היי זה CGI אין פאקינג מצב" בזמן שעל הדמו של דיוויד קייג' כולנו אמרנו שהוא נראה מצויין אבל אף אחד לא פקפק באותנטיות שלו. בנוסף דיוויד קייג' עושה משחקים כל כך לינארים וסגורים שתמיד הגרפיקה שלו שמה בכיס את זו של נוטי דוג, אתה לא יכול להשוואת דמות IN GAME של אנצ'רטד לדמות בBEYOND.

אתה חייב להסכים שאנצ'רטד לא נראה אמין כמשהו שרץ במשחק והדמו של דיוויד קייג' כן נראה אמין, זה בדיוק ההפרש בינהם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 14:00

bling כתב:אני שיחקתי באלפא, הגראפיקה נאה למדי אבל בהחלט רחוקה מלהדהים, יש גם משהו טיפה ROUGH בתמונה, יכול להיות שזה ה AA שהוא מסוג FXAA אבל חסרה קצת חדות, בכל אופן בשביל עולם פתוח היא סבבה, לא בטופ אבל לגמרי servicable בשביל ה SCALE שהמשחק מנסה ליצור.

מבחינת גיימפליי אני לא יודע איך הגעת לזה, הוא דווקא עשוי מצויין, לפחות מבחינת מכניקות, בניית הדמות, קוסטומזציות, ההרגשה של הנשקים וכו', לי אישית משחק בסגנון הזה של היילו בשילוב MMO לא מושך בשיט ולא חשבתי שאגע בו מעבר לשעה ככה, בסוף מצאתי את עצמי מגיע לדרגה הכי גבוהה באלפא ומשחק בכל המודים וגם מסיים אותם, אז ממשחק שבחיים לא הייתי מעיף לעברו מבט הוא הפך למשהו שהייתי עכשיו שוקל לרכוש אם היה קיים (אבל לא ברמה שארכוש אותו כשיצא מול כל התחרות של שאר הגדולים בסוף השנה), הוא באמת עשוי טוב וההרגשה הזו של דמות שאתה בונה ולוקח אותה לכל מקום לא משנה באיזה סגנון משחק אתה ותמיד אתה פוגש אנשים אחרים בין אם במסגרת קמפיין או ב HUB או סתם כשאתה מטייל בעולם...לא יודע, לי נראה שהם פגעו פה במשהו והדבר הזה הולך להיות הצלחה ענקית, לא ציפיתי שמשחק שבכלל לא בטעם שלי בכלל יעביר לי את הזמן ככה.

למרות שלפחות לפי משימת הקמפיין אין ספק שהוא בסגנון היילו כמו ש KEO ציין מאשר משהו מהודק סטייל HL, אבל זה לא היה אפשרי אחרת כי כמו שאמרתי העולם תמיד חי ותמיד יש שחקנים אחרים שמסתובבים בו ויכול פתאום להיות אירוע המוני משותף איתם גם במסגרת של קמפיין ולכן אין אפשרות לשלב תסרוט בתנאים שכאלו, אבל זה מובן במקרה הזה בניגוד להיילו, בכל מקרה הדבר הזה נראה לי יהיה אחד ממפלצות התוכן הכי גדולות שיצאו לקונסולות אי פעם פחות או יותר, אנשים ישחקו בזה עד שיצא דסטיני 2.

אתה שוכח שאת הדמו של קייג' יצרו עוד לפני שבכלל היתה קונסולה מוכנה כסוג של RUSH JOB נסיוני רק כדי להתנסות עם הכלים והפיתוח תחת המנוע של BEYOND שדחפו לאקסטרים, אם נוטי דוג היתה בונה לך דמו טכני שנה וחצי אחרי עם כל הידע שלהם והכלים המפותחים יותר שיש להם זה לא כזה מופרך שיגיעו לתוצאה הזו "כהדגמה טכנית", אם דייויד קייג' יצר את הקוסם לפני השיגור תוך כדי שהוא אומר שהמשחק הסופי יראה בהרבה יותר טוב וזה רק המינימום שיצרו בזמן המוגבל שלהם, זה סכ"ה סביר שנוטי דוג תחת תנאים הרבה יותר טובים תיצור את ה"קוסם" שלה שיראה כמו אנצ'רטד, עדיין הגיימפליי יכול להראות דור אחורה ואני מאמין שככה יהיה.

ככה הוא נראה לי בסרטונים שראיתי...
בהחלט יכול להיות שזה כתוצאה מאיכות הסרטון, אבל ההתרשמות שלי הוא שהוא נורא מעפן.

בערך כל מי ששיחק בו, קיבל רושם שונה, ככה שמאוד סביר שהורשם שלי מוטעה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 14:14

Nigga כתב:כולם היו בטוחים שהדמו The Dark Sorcerer היה CGI טהור.. עד שראינו אנשים מצלמים קטעים כאלה:
http://www.youtube.com/watch?v=wvXqAEfY-cY?t=3m48s

מה? מי חשב שזה CGI? אחרי הדמואים של סקוואר וכדומה זה היה הכי סטנדרטי שיש לדמו דור הבא. גם יש בדמו הזה אלייזינג, בעיות ריגינג קשות בפנים של הזקן ומספקי פאקים בשביל לראות שזה ממש לא CGI. באנצ'רטד לעומת זאת יש IQ מושלם שאין גם בPC, שיער מושלם, צמחיה מושלמת, פנים מושלמות ובכלליות הכל שם נראה לגמרי CGI בלי כמעט שום סימן למשהו פחות מCGI עד שממש בוחנים מקרוב את הוידאו ועוצרים אותו בנקודות ספציפיות.

הדמו של אנצ'רטד רחוק מאוד מכל מה שהראו מהדור הבא, משחקים ודמואים טכנים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2014, 22:20

DrKeo כתב:דיוויד קייג' יצר קופסה של 3X3 מטרים שרואים רק צד אחד שלה כל הזמן ועדין אנצ'רטד מרשים בהפרש מספיק גדול בשביל שכולנו נגיד "היי זה CGI אין פאקינג מצב" בזמן שעל הדמו של דיוויד קייג' כולנו אמרנו שהוא נראה מצויין אבל אף אחד לא פקפק באותנטיות שלו. בנוסף דיוויד קייג' עושה משחקים כל כך לינארים וסגורים שתמיד הגרפיקה שלו שמה בכיס את זו של נוטי דוג, אתה לא יכול להשוואת דמות IN GAME של אנצ'רטד לדמות בBEYOND.

אתה חייב להסכים שאנצ'רטד לא נראה אמין כמשהו שרץ במשחק והדמו של דיוויד קייג' כן נראה אמין, זה בדיוק ההפרש בינהם.

איפה ראית את המילה IN GAME בכל אחד מהדיווחים והציוצים של נוטי דוג סביב הטיזר הזה?

הם אמרו IN ENGINE REAL TIME שזה מקביל גם לדמו הקוסם של דייויד קייג', אף אחד לא טען שככה המודל יראה בגיימפליי, ההבדל הוא שהדמו הטכני של קייג' כמו כל הדמואים הטכניים שהוא משחרר כן מעידים על ה FIDELITY שתקבל במוצר הסופי, לרוב המשחקים שלו אפילו נראים טוב יותר מהדמואים הטכניים וזה כמובן בגלל שה SCOPE מינימלי עם גיימפליי בסיסי ביותר, במקרה של אנצ'רטד מדובר בסיפור אחר לגמרי ולכן אתה תראה פער ניכר בין ההדגמה הטכנית שלהם לאיך שהגיימפליי יראה, ומילא היו מכוונים על 30 עוד היו לי תקוות שהפער לא יהיה כזה גדול, אבל ב 60?
בכלל לא מובן העסק ואם הם יעמדו ב TARGET אז ברור שזה אפילו לא ידגדג את הטיזר.
Nucleus_Dawn כתב:
ככה הוא נראה לי בסרטונים שראיתי...
בהחלט יכול להיות שזה כתוצאה מאיכות הסרטון, אבל ההתרשמות שלי הוא שהוא נורא מעפן.

בערך כל מי ששיחק בו, קיבל רושם שונה, ככה שמאוד סביר שהורשם שלי מוטעה.

שמע, זה לא שהוא מרגיש כמו איזה משהו מהפכני, אני חושב שהאספקט הסוציאלי, הקוסטומזיות, ה LOOT ובניית הדמות שלך, כשהכל SEAMLESS בין אונליין לסינגל, CO OP וכו ובשילוב מכניקות טובות כמו שבאנג'י תמיד עושים (בין אם אהבת את היילו או לא זה ברור שהמכניקות טובות), אלו נקודות החוזק שלו ובגלל זה התגובות לאלפא כל כך חיוביות.

אם היית לוקח את הגיימפליי הזה ועושה אותו קמפיין סינגל מסורתי היה יוצא לך כנראה היילו ופה כמובן זה עניין של טעם, אם המסביב שתיארתי לא מדבר אליך (למרות שלדעתי צריך לנסות כי גם אלי לא דיבר) אז כנראה שאתה לא תאהב את המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 14:24

bling כתב:איפה ראית את המילה IN GAME בכל אחד מהדיווחים והציוצים של נוטי דוג סביב הטיזר הזה?

הם אמרו IN ENGINE REAL TIME שזה מקביל גם לדמו הקוסם של דייויד קייג', אף אחד לא טען שככה המודל יראה בגיימפליי, ההבדל הוא שהדמו הטכני של קייג' כמו כל הדמואים הטכניים שהוא משחרר כן מעידים על ה FIDELITY שתקבל במוצר הסופי, לרוב המשחקים שלו אפילו נראים טוב יותר מהדמואים הטכניים וזה כמובן בגלל שה SCOPE מינימלי עם גיימפליי בסיסי ביותר, במקרה של אנצ'רטד מדובר בסיפור אחר לגמרי ולכן אתה תראה פער ניכר בין ההדגמה הטכנית שלהם לאיך שהגיימפליי יראה, ומילא היו מכוונים על 30 עוד היו לי תקוות שהפער לא יהיה כזה גדול, אבל ב 60?

שמע, זה לא שהוא מרגיש כמו איזה משהו מהפכני, אני חושב שהאספקט הסוציאלי, הקוסטומזיות, ה LOOT ובניית הדמות שלך, כשהכל SEAMLESS בין אונליין לסינגל, CO OP וכו ובשילוב מכניקות טובות כמו שבאנג'י תמיד עושים (בין אם אהבת את היילו או לא זה ברור שהמכניקות טובות)' זה נקודות החוזק שלו ובגלל זה התגובות לאלפא כל כך חיוביות.

אם היית לוקח את הגיימפליי הזה ועושה אותו קמפיין סינגל מסורתי היה יוצא לך כנראה היילו ופה כמובן זה עניין של טעם, אם המסביב שתיארתי לא מדבר אליך (למרות שלדעתי צריך לנסות כי גם אלי לא דיבר) אז כנראה שאתה לא תאהב את המשחק.

לא ממש משנה לי מה נוטי דוג אמרו, הדבר הזה הוא לא איך שהמשחק יראה וגם לא איך שסרטוני המעבר יראו אלה אם יקליטו אותם מראש. יש כאן שקר כלשהו, יש AA מיקום אחר והגרפיקה עצמה קילומטרים מכל מה שראינו עד עכשיו כולל הדמו קוסם. נוטי דוג מתפתלים מסביב להגדרות כבר שבוע, אתה בעצמך הבאת את הכיתובים של הטריילרים הקודמים שלהם שמשקרים בדיוק באותה צורה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 14:26

bling כתב:איפה ראית את המילה IN GAME בכל אחד מהדיווחים והציוצים של נוטי דוג סביב הטיזר הזה?

שמע, זה לא שהוא מרגיש כמו איזה משהו מהפכני, אני חושב שהאספקט הסוציאלי, הקוסטומזיות, ה LOOT ובניית הדמות שלך, כשהכל SEAMLESS בין אונליין לסינגל, CO OP וכו ובשילוב מכניקות טובות כמו שבאנג'י תמיד עושים (בין אם אהבת את היילו או לא זה ברור שהמכניקות טובות), אלו נקודות החוזק שלו ובגלל זה התגובות לאלפא כל כך חיוביות.

אני ממש לא פוסל את המשחק.
אני פשוט לא יודע מה לחשוב עליו. רגע אחד אני רואה סרטון time lapse והוא נראה לי מדהים. אז אני רואה גיימפליי וכל הסביבות והאנימציות נראות מביך. אז אני רואה הדגמת גיימפליי ובדיוק כל הרעיונות שהזכרת נשמעים לי טוב.
המשחק הכי מבלבל שראיתי בחיי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2014, 22:31

DrKeo כתב:לא ממש משנה לי מה נוטי דוג אמרו, הדבר הזה הוא לא איך שהמשחק יראה וגם לא איך שסרטוני המעבר יראו אלה אם יקליטו אותם מראש. יש כאן שקר כלשהו, יש AA מיקום אחר והגרפיקה עצמה קילומטרים מכל מה שראינו עד עכשיו כולל הדמו קוסם. נוטי דוג מתפתלים מסביב להגדרות כבר שבוע, אתה בעצמך הבאת את הכיתובים של הטריילרים הקודמים שלהם שמשקרים בדיוק באותה צורה.

נכון שהם שיקרו בעבר אבל זו היתה סוג של התחכמות "נתפס ע"י PS3" וכו', הפעם הם אומרים חד וחלק REAL TIME IN-ENGINE והדיווחים מדברים על PS4 אחד שמרנדר את זה, זו רמה חדשה של שקר אם אכן זה מרונדר מראש אופליין ע"י חווה של PS4 כמו במשחקים הקודמים שלהם.

CHAOTIC, אמרתי כבר שהגראפיקה קצת ROUGH, פה אתה לא טועה, אני מקווה שישפרו את ה IQ במוצר הסופי, אבל היא נראית סכ"ה טוב ויש למשחק אחלה אומנות לדעתי, וכן האנימציות די בינוניות, זה מן הסתם לא מלוטש כמו משחק סינגל פלייר, אבל גם כשאתה רואה את הבחור מ AC רב עם השומרים האנימציות רחוקות מליטוש של משחק סינגל פלייר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 14:35

bling כתב:נכון שהם שיקרו בעבר אבל זו היתה סוג של התחכמות "נתפס ע"י PS3" וכו', הפעם הם אומרים חד וחלק REAL TIME IN-ENGINE והדיווחים מדברים על PS4 אחד שמרנדר את זה, זו רמה חדשה של שקר אם אכן זה מרונדר מראש אופליין ע"י חווה של PS4 כמו במשחקים הקודמים שלהם.

CHAOTIC, אמרתי כבר שהגראפיקה קצת ROUGH, פה אתה לא טועה, אני מקווה שישפרו את ה IQ במוצר הסופי, אבל היא נראית סכ"ה טוב ויש למשחק אחלה אומנות לדעתי, וכן האנימציות די בינוניות, זה מן הסתם לא מלוטש כמו משחק סינגל פלייר, אבל גם כשאתה רואה את הבחור מ AC רב עם השומרים האנימציות רחוקות מליטוש של משחק סינגל פלייר.

אני יכול לרנדר לך גם את אוואטר על פס4 אחד, זה פשוט יקח שלושה ימים לפריים. אחרי זה אני אחבר את הפריימים יחד ויריץ לך ב60FPS. באמת שכל ההתפתלויות שלהם ואיך שהמשחק נראה יחד אומרים בולשיט. אגב הטריילר אומר בדיוק מה שהטריילר של TLOU אמר, "נתפס על פס3" (או במקרה של U4 "נתפס על פס4").

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2014, 22:37

Nigga כתב:לא הם לא. הם לא השתמשו במונח real time אפילו פעם אחת.

אתה רציני?
אז על מה כל הדיון הזה נראה לך?
They (Naughty Dog’s Studio Coordinator Rodney Reece and Lead FX Artist Keith Guerrette) confirmed to us that the Uncharted 4 trailer showcased during Sony’s E3 2014 press conference was a part of an actual level in game. Secondly, they also confirmed that the entire trailer was running in real time on the PlayStation 4 and it was all in-engine.

http://gamingbolt.com/uncharted-4s-trailer-was-a-part-of-an-actual-level-in-the-game-was-all-in-engine

תמונה

ויש לך פה עוד כמה מקורות עם המילה המדוברת אם אתה רוצה:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=835985
DrKeo כתב:אני יכול לרנדר לך גם את אוואטר על פס4 אחד, זה פשוט יקח שלושה ימים לפריים. אחרי זה אני אחבר את הפריימים יחד ויריץ לך ב60FPS. באמת שכל ההתפתלויות שלהם ואיך שהמשחק נראה יחד אומרים בולשיט. אגב הטריילר אומר בדיוק מה שהטריילר של TLOU אמר, "נתפס על פס3" (או במקרה של U4 "נתפס על פס4").

יכול להיות שזו התחכמות מהסוג הזה, לא חשבתי על כך, אבל הרעיון זה שהם התחכמו בעבר עם TLOU וגם עם U4 הם מתחכמים אבל הם לא יגיעו לדעתי לרמה של שקר בוטה בסגנון חווה של PS4 אופליין, השיטה שאתה תיארת גם הגיונית ועדיין עומדת בתנאים שהם תיארו.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 17 יוני 2014, 22:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 14:38

bling כתב:נכון שהם שיקרו בעבר אבל זו היתה סוג של התחכמות "נתפס ע"י PS3" וכו', הפעם הם אומרים חד וחלק REAL TIME IN-ENGINE והדיווחים מדברים על PS4 אחד שמרנדר את זה, זו רמה חדשה של שקר אם אכן זה מרונדר מראש אופליין ע"י חווה של PS4 כמו במשחקים הקודמים שלהם.

ברשותך, בוא לא נשווה אנימציות באף משחק של באנג'י, לאף משחק AC. זה כל כך מביך לכל משחקי היילו, שזה לא נעים אפילו לי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 יוני 2014, 15:21

אני יכול להסכים פה לחלוטין עם שחר גם בתור מישהו שמאד אוהב את העבודה של באנג'י: להשוות בין אנימציות של היילו/דסטיני למשחקי AC זה קיצוני כמעט כמו להשוות בין Enemy AI במשחקי AC להיילו/דסטיני.

אמנם ה-Inverse Kinematics בהיילו ריץ' של באנג'י למשל היה אחד מהדברים המרשימים שהיו בזמנו, אבל זה רק כלי לאוטומציה שגורם לדברים להיראות יותר טבעי. אבל האנימציה של "הגוף הפיזי" שם היא גסה ורובוטית ונמצאת דור מאחורי האנימציה המדוייקת והעדינה של אססינס קריד.
ודי בצדק: הרי היילו (ודסטיני) הוא משחק FPS שבו אתה בכלל לא רואה את הדמות הראשית רוב המשחק, ונמצא בתוך חליפת שריון מגושמת - ולכן אנימציה עדינה ומדוייקת של דמות אנושית היא לא בדיוק בראש סדר העדיפויות (בטח כשבמקביל לכל זה יש לך מגוון גדול הרבה יותר מAC של אויבים לא אנושיים). באססינס קריד לעומת זאת אתה שולט ב-100% מהמשחק בדמות בגוף שלישי שאתה רואה מולך כל הזמן, והדמות הזו צריכה לזנק ולהיתלות על חפצים, לבצע פעלולים אקרובטיים, להשתתף בקרבות חרבות ו-melee ולנוע בקלילות של מתנקש.
אז גם אם חלק מהאנימציות בAC נראות לפעמים קצת לא מלוטשות, אלו עדיין אנימציות עדינות מהסוג שהמשחקים של באנג'י בכלל לא מתיימרים להציע ולכן אי אפשר להשוות בין השניים. למעשה אני לא אתפלא אם דמות ראשית באססינס קריד מכילה סט אנימציות יותר גדול מכל הדמויות בהיילו ודסטיני יחד... לא סתם יוביסופט חוטפים עכשיו קצת באקלש על זה שהם נאלצו לחתוך דמויות נשיות מהco-op כי בגלל מגבלות זמן הם לא יוכלו לבנות עבורן את כל סט האנימציות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2014, 15:51

Nigga כתב:כל מה שיש שם זה אנשים שאמרו שנוטי דוג אמרו להם שזה ריל טיים.
אבל לפי הציוצים הרשמיים של נוטי דוג או אלה שעובדים בנוטי דוג, הם לא השתמשו במונח ריל טיים אפילו פעם אחת.

אממ אני לא מבין את ההבדל, אם אתרים נורמלים מביאים לך ציטוטים לא ישירים כולל שמות האנשים שטענו את הטענה זה לא מספיק טוב?
מבחינת ציוצים רשמיים של אנשי נוטי דוג רק קורין יו מתבטאת בנושא ועכשיו אני רואה שהיא אמרה אפילו משהו יותר קיצוני מהביטוי שאתה מחפש:
תמונה
כן שוב ה CAPTURE מה PS4 אבל היי, היא השתמשה במילה IN GAME, לך תפרש את זה :)
עזוב, הניסוחים אולי לא ברורים אבל אתה לא יכול להסיר אחראיות מנוטי דוג כאילו אם יתברר שזה מרונדר על חווה של PS4 אופליין הם לא שיקרו ולא אמרו אחרת וכאילו לזה הם התכוונו בכל המשפטים הללו.

SWYM ו קאוטיק, סכ"ה אמרתי שהאנימציות לא מלוטשות כל כך אבל זה לא נראה לי חריג לעולם פתוח, גם ב GTA5 הן רחוקות מלהראות מדהים למרות שזה גוף שלישי, ההשוואה ל AC היתה מהבחינה הזו שגם הוא לא מלוטש כמו משחק סינגל, הקרבות שלו נראים מאוד מגושמים מהצד, לא התכוונתי אבל שהוא לא מלוטש באותה רמה ש DESTINY לא מלוטש.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 16:47

swym כתב:אני יכול להסכים פה לחלוטין עם שחר גם בתור מישהו שמאד אוהב את העבודה של באנג'י: להשוות בין אנימציות של היילו/דסטיני למשחקי AC זה קיצוני כמעט כמו להשוות בין Enemy AI במשחקי AC להיילו/דסטיני.

אמנם ה-Inverse Kinematics בהיילו ריץ' של באנג'י למשל היה אחד מהדברים המרשימים שהיו בזמנו, אבל זה רק כלי לאוטומציה שגורם לדברים להיראות יותר טבעי. אבל האנימציה של "הגוף הפיזי" שם היא גסה ורובוטית ונמצאת דור מאחורי האנימציה המדוייקת והעדינה של אססינס קריד.
ודי בצדק: הרי היילו (ודסטיני) הוא משחק FPS שבו אתה בכלל לא רואה את הדמות הראשית רוב המשחק, ונמצא בתוך חליפת שריון מגושמת - ולכן אנימציה עדינה ומדוייקת של דמות אנושית היא לא בדיוק בראש סדר העדיפויות (בטח כשבמקביל לכל זה יש לך מגוון גדול הרבה יותר מAC של אויבים לא אנושיים). באססינס קריד לעומת זאת אתה שולט ב-100% מהמשחק בדמות בגוף שלישי שאתה רואה מולך כל הזמן, והדמות הזו צריכה לזנק ולהיתלות על חפצים, לבצע פעלולים אקרובטיים, להשתתף בקרבות חרבות ו-melee ולנוע בקלילות של מתנקש.
אז גם אם חלק מהאנימציות בAC נראות לפעמים קצת לא מלוטשות, אלו עדיין אנימציות עדינות מהסוג שהמשחקים של באנג'י בכלל לא מתיימרים להציע ולכן אי אפשר להשוות בין השניים. למעשה אני לא אתפלא אם דמות ראשית באססינס קריד מכילה סט אנימציות יותר גדול מכל הדמויות בהיילו ודסטיני יחד... לא סתם יוביסופט חוטפים עכשיו קצת באקלש על זה שהם נאלצו לחתוך דמויות נשיות מהco-op כי בגלל מגבלות זמן הם לא יוכלו לבנות עבורן את כל סט האנימציות.

זה נכון שזה נושא הרבה יותר קריטי בAC למראה של המשחק, מאשר בכל FPS שבאנגי' אי פעם פיתחו.
אני לא חושב שאפשר להגיד שאין צורך שיהיה דגש על אנימציות של מודלים אנושיים בהיילו. בכל זאת, אנשים מבלים עשרות ומאות שעות במולטיפלייר של ספרטנים נגד ספררטנים, עם אנימציות מעפנות של מודלים מקפצים. גם אי אפשר להגיד שהאנימציות של האויבים במשחקי באנג'י מוצלחות במיוחד.

לעומת זאת, הAI בAC מגוחך לעיתים בגלל החלטות של עיצוב משחק (כלומר, לא רצו שהוא יהיה כל כך חכם, שלא תוכל לברוח ממנו) ולא בגלל חוסר יכולת של המפתחת. כלומר, הAI בAC הוא פחות או יותר AI רגיל של משחקי התגנבות, עם זוויות הראייה הצרות במיוחד, השמיעה הסלקטיבית וה"היי, ראיתי את האדם המבוקש והמסוכן ביותר בעולם שם. הו... הוא כבר לא פה, אז אני אחזור לעמדה שלי ולא אומר לאף אחד" שרואים בכל משחק התגנבות מאז שהז'אנר קיים.

בלינג, האנימציות בAC הן מהטובות ביותר בתעשייה. חוץ ממשחקים מאוד מסוימים שמסתמכים בעיקר על תפיסת גוף של שחקנים, הסדרה הזאת מציגה את האנימציות הטובות ביותר. בנוסף, היא הרף העליון כבר הרבה שנים, בכל הנוגע לאנימציות ולגמישות שלהן בהתאמה למצבים שונים.
יכול להיות שהקרבות נראים פחות כיפים וזורמים מאלו של משחקים דומים, כמו בטמן, אבל הם עדין נראים מרהיב, בזכות אנימציות ברמה הגבוהה ביותר שיש לתעשייה להציע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 יוני 2014, 01:29

יש סייל בPSN, יש כמה דברים נחמדים לפס3, אבל לא משהו שווה באמת:
Title Original Price Sale Price PS Plus Price
Dead Nation Apocalypse Edition (PS4) $14.99 $7.49 $3.75
Flower (PS4) $6.99 $4.99 $3.49
Flower (PS3) $6.99 $4.99 $3.49
Flower (PS Vita) $6.99 $4.99 $3.49
ICO (PS3) $19.99 $9.99 $5.00
LittleBigPlanet (PS3) $29.99 $14.99 $7.50
PlayStation All-Stars Battle Royale (PS3) $19.99 $9.99 $5.00
Ratchet & Clank Future: A Crack in Time (PS3) $14.99 $9.99 N/A
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction $14.99 $9.99 N/A
Shadow of the Colossus (PS3) $19.99 $9.99 $5.00
Tearaway (PS Vita) $35.99 $24.99 $17.49
Twisted Metal (PS3) $19.99 $9.99 $5.00

המחיר בנוי מ- מקורי, חדש, פלוס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 18:15

בלינג אני רק אומר שאני לא קונה את זה, אני עדין צריך הוכחה מוצקה מנוטי דוג ולא ציטוטי טוויטר שאפשר לפרש לכמה מקומות. נחכה לטרילר גיימפליי :)

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 17 יוני 2014, 21:00

Flower שווה את זה?
"A man chooses, a slave obeys"

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים